Kajian CactusVPN – Perkhidmatan Cemerlang – 4 bintang

Bidang kuasa Moldova
Harga $ 3.25 sebulan
Pelayan 26 Servers
Log Tiada Log
Penyulitan 256-bit
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.cactusvpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Antara beratus-ratus VPN yang wujud, sangat sedikit yang boleh menonjol dari segi menyediakan bukan sahaja perkhidmatan VPN terbaik tetapi juga menawarkan pengalaman pengguna yang mendalam dengan hampir setiap aspek perkhidmatan yang menjadi lebih menakjubkan daripada yang terakhir.

Kita perlu mengakui bahawa kita tidak’t mempunyai banyak jangkaan apabila kami memikirkan mengkaji semula CactusVPN, tetapi kami terkejut. CactusVPN adalah salah satu VPN yang menarik secara visual yang kami temui. Para pembuat di belakangnya pasti mempunyai mata untuk diperinci. Tidak ada batu yang tersembunyi, sama ada semasa membina laman web, mana-mana ciri VPN, menunjukkan keupayaan mereka untuk melaksanakan, aplikasi klien VPN, atau mana-mana aspek perkhidmatan lain.

Kita mesti mengakui ini, Kami Dijual! CactusVPN adalah salah satu perkhidmatan terbaik yang anda akan dapati, terutamanya jika anda seorang pemula yang tidak’t tahu banyak tentang VPN. Terdapat lebih banyak perkhidmatan VPN yang lebih mantap di pasaran, tetapi hanya sedikit yang mendekati ke arah pencocokan kelangsungan hidup CactusVPN.

Jadi, untuk mengetahui lebih lanjut, Berikut adalah semakan lengkap mengenai CactusVPN yang mengandungi kritikan pada pelan harga, kaedah pembayaran, laman web UI & UX, aplikasi klien, prestasi ciri dan banyak lagi oleh pengulas kami.

Pelan Harga CactusVPN

VPN menjadi semakin komoditi sensitif harga apabila lebih ramai penyedia memasuki pasaran, sehingga meningkatkan persaingan dan menyebabkan harga turun jauh. Oleh itu, dengan begitu banyak persaingan di tunda, pembekal di hari ini’dunia perlu mengekalkan rancangan penetapan harga dalam lingkungan yang boleh diterima dan membenarkan pilihan yang mencukupi untuk menampung seberapa banyak jenis keperluan pengguna yang boleh dan CactusVPN hanya melakukan itu.

CactusVPN kini menawarkan 4 jenis pelan harga:

 • VPN AS
 • UK VPN
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Harga Tahunan Cactus VPN

Harga Suku Salutan Cactus VPN

Harga Bulanan Cactus VPN

Kita harus menghargai fakta bahawa CactusVPN menawarkan rancangan AS dan UK yang berdedikasi untuk penggunanya, penglihatan yang jarang berlaku dalam domain VPN di mana kebanyakan pembekal menumpukan pada menyediakan rancangan bersama dengan satu-satunya perbezaan yang ada dalam tempoh langganan. SmartDNS juga ditawarkan berasingan di sini, yang merupakan tambahan kerana terdapat lonjakan dalam penjualan peranti niche seperti mediastreamers sejak beberapa tahun yang lalu.

Pelan SmartDNS yang berdedikasi akan sangat sesuai untuk pelanggan-pelanggan tersebut dengan keperluan unik seperti yang mereka mahu sekarang’t terpaksa membeli sambungan VPN yang tidak berguna kepada mereka, hanya kerana mereka mahu mengakses pembekal’ciri SmartDNS.

Selain itu, rancangan ini juga ditawarkan dalam langganan bulanan, suku tahunan dan tahunan. Biarkan’s meninjau setiap satu secara berasingan:

VPN AS:

 • Langganan Bulanan: $ 4.99 / bulan sekali dibilkan
 • Langganan Suku Tahunan: $ 12,99 dibilkan sekali ($ 4.33 / bulan)
 • Langganan Tahunan: $ 38,99 dibilkan sekali ($ 3.24 / bulan)

Pelan ini termasuk akses kepada 4 pelayan AS dan semua ciri lain yang ditawarkan oleh CactusVPN kecuali untuk perkongsian P2P dan SmartDNS. CactusVPN’Rancangan penetapan harga untuk perkhidmatan ini tidak terlalu buruk jika anda tidak sabar-sabar untuk membuka kunci laman web AS geo-restricted seperti Netflix melalui rancangan ini. Pelan tahunan meletakkan tawaran yang sangat baik tetapi kami percaya bahawa Rancangan Suku Tahunan ini perlu ditebang kepada sekurang-kurangnya $ 10 yang dibilkan sekali jika penyedia ingin menjadikannya lebih menarik.

UK VPN

 • Langganan Bulanan: $ 4.99 / bulan sekali dibilkan
 • Langganan Suku Tahunan: $ 12,99 dibilkan sekali ($ 4.33 / bulan)
 • Langganan Tahunan: $ 38,99 dibilkan sekali ($ 3.24 / bulan)

Dengan harga yang sama untuk pelan VPN AS, keputusan kami untuk rancangan harga UK tetap sama seperti rancangan VPN AS. Harga pelan suku tahunan perlu dikurangkan lagi seperti untuk rancangan VPN AS. Anda ditawarkan 4 pelayan UK dan akses kepada semua ciri premium lain pada pelan ini.

VPN + Rancangan DNS Pintar

 • Langganan Bulanan: $ 6.99 / bulan sekali dibilkan
 • Langganan Suku Tahunan: $ 17,99 dibilkan sekali ($ 5.99 / bulan)
 • Langganan Tahunan: $ 54,99 dibilkan sekali ($ 4.58 / bulan)

Pelan ini adalah antara yang paling menyeluruh di antara semua rancangan yang ditawarkan. Rancangan DNS Smart VPN + termasuk akses kepada semua ciri premiumnya serta senarai pelayan penuh yang terdiri daripada 23 pelayan secara total. Perkhidmatan SmartDNS juga termasuk dalam pelan ini, sehingga membuat pelan ini terbaik untuk pengguna yang memiliki kebutuhan VPN pada perangkat yang berbeda termasuk mediastreamers.

Sebaik sahaja harga pelan ini, harga langganan bulanan sebanyak $ 6.99 agak rendah berbanding pembekal lain yang lebih mantap yang menawarkan pelan bulanan mereka di antara $ 8-10. Selagi pelan langganan suku tahunan dan tahunan berkenaan, tidak ada banyak perbezaan harga yang besar di antara mereka, yang merupakan faktor yang hebat kerana ia membolehkan pengguna memilih rancangan jangka pendek suku tahunan tanpa menyebabkannya banyak daripada kesulitan.

Rancangan SmartDNS:

 • Langganan Bulanan: $ 4.99 / bulan sekali dibilkan
 • Langganan Suku Tahunan: $ 12,99 dibilkan sekali ($ 4.33 / bulan)
 • Langganan Tahunan: $ 38,99 dibilkan sekali ($ 3.24 / bulan)

Walaupun kami suka rancangan lain, kami percaya bahawa harga untuk rancangan SmartDNS sedikit terlalu tinggi, terutama untuk rancangan suku tahunan. Sekiranya CactusVPN tidak menawarkan apa-apa perkara lain kecuali perkhidmatan SmartDNS dalam pelan ini, maka ia perlu membawa harganya ke bawah untuk membuat rancangan ini kelihatan lebih menarik. Masih inisiatif yang baik yang kami sangat menghargai!

CactusVPN Kaedah Pembayaran:

Memiliki banyak kaedah pembayaran memudahcarakan pengguna akhir kerana ia meningkatkan fleksibiliti ke atas pilihan pengguna dalam cara ia mahu membayar untuk pelan harga. CactusVPN menawarkan repertoir pilihan pembayaran yang baik yang termasuk yang berikut:

 • PayPal
 • Kad Kredit / Debit
 • Bitcoins dan Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Wang Yandex
 • AliPay

Kaedah Pembayaran VPN Kaktus

Senarai ini mengandungi banyak pilihan popular yang permintaan pengguna hari ini dari pembekal VPN. Kami suka cara CactusVPN menawarkan Bitcoin sebagai pilihan pembayaran kerana ia membolehkan pengguna untuk mengawal privasi ketika membuat pembayaran.

Kajian Percubaan CactusVPN Percuma

Percubaan percuma cepat menjadi jarang di domain VPN dengan banyak penyedia yang kembali ke pendekatan sekolah lama yang tidak menawarkan pengguna peluang untuk menggunakan produk sebelum ia membayar penuh untuk rancangan harga. Pendekatan ini boleh mematikan ramai pengguna dan bahkan jika tidak, terdapat peluang besar pengguna, setelah mengalami beberapa pengalaman buruk dengan perkhidmatan anda, merosakkan perkhidmatan anda di seluruh internet dengan keganasan sedemikian sehingga perkhidmatan anda memukul utama dalam syarat imej jenamanya di pasaran.

Percubaan percuma dengan komitmen sifar adalah VPN penampan terbaik yang boleh menentang masalah ini, kerana ia membolehkan pengguna untuk menguji sepenuhnya perkhidmatan itu dan berpuas hati sebelum ia bergerak maju untuk membeli pelan harga. Dengan percubaan percuma, walaupun pengguna tidak berpuas hati, apa yang dia lakukan tidak akan pergi untuk pembelian. Tiada kerosakan besar terhadap imej jenama yang dilakukan.

CactusVPN kini menawarkan pelan Percubaan Percuma yang bercakap banyak mengenai keyakinan yang diberikan oleh pembekal dalam produknya, suatu tanggapan yang meningkatkan manifold keyakinan pengguna.

Cactus VPN Percubaan Percuma

Kami mencuba perkhidmatan Percubaan Bebas oleh CactusVPN dan membuat keputusan kami untuk melakukan semakan penuh mengenai perkhidmatan ini selepas itu. Lebih separuh daripada ciri prestasi yang kami mengkritik dalam kajian ini, telah diuji semasa percubaan percuma kerana tidak ada perbezaan besar dalam cara perkhidmatan dilakukan dalam versi percuma dan berbayar.

Percubaan 24 jam percuma

Satu-satunya perkara yang kami mahukan CactusVPN untuk mengubah adalah tempoh Percubaan Percuma kerana pada masa ini, hanya terhad kepada tempoh 24 jam, yang agak rendah. Kami mengesyorkan CactusVPN untuk meningkatkan tempoh ini sekurang-kurangnya 72 jam seperti NordVPN.

CactusVPN juga menawarkan percubaan 7 hari perkhidmatan SmartDNSnya, sehingga ia bahkan dapat mengikuti kebijakannya sendiri dan menirunya di percubaan percuma VPN.

Percubaan Percuma SmartDNS 7 Hari

Tetapi, CactusVPN juga menawarkan dasar pembayaran balik 30 hari supaya kami dapat menilai dasar percubaan percuma yang sangat mesra pengguna.

Ulasan Keserasian CactusVPN Apps:

Penyedia ini sekali lagi mengambil kek dalam ciri ini kerana ia menawarkan aplikasi klien khusus untuk OS dan peranti berikut:

 1. Windows
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Walaupun hampir semua pembekal lain kini menawarkan aplikasi klien untuk Windows, Mac, iOS dan Android, aplikasi khusus untuk Android TV dan FireTV tidak begitu biasa. Ini kerana mereka adalah peranti yang sangat niche sehingga membina aplikasi klien untuk mereka memerlukan banyak usaha dan lebih penting lagi, komitmen untuk memberi kuasa kepada pengalaman pengguna yang lebih baik. CactusVPN telah melakukan lebih banyak lagi untuk memastikan ia mempunyai lebih daripada sekadar tawaran aplikasi asas pelanggan dalam repertoirnya sehingga ia menjaringkan nilai tinggi untuk ini dalam tinjauan kami.

CactusVPN Apps

Kami sangat ingin melihat pembekal ini menambah sambungan penyemak imbas ke repertoirnya dan meningkatkan jumlah sokongan berdedikasi yang saat ini menyediakan pengguna lebih.

Kajian Server CactusVPN

Satu tempat di mana kita percaya bahawa ada ruang yang luas untuk peningkatan CactusVPN’sungguh perkhidmatan cemerlang adalah kiraan pelayannya. Pada masa ini menawarkan 23 pelayan VPN di 17 lokasi dalam rangkaian tersebar di 14 negara, CactusVPN perlu meningkatkan tallynya jika ia bersaing dengan VPN yang lebih besar di pasaran yang pelayannya beranggapan kadang-kadang bilangan dalam ribuan seperti ExpressVPN dan PureVPN.

Lokasi Server CactusVPN

Tidak bahawa pelayannya tidak’t melaksanakan dengan baik, mereka sangat baik dalam semua metrik. Yang menghairankan, tidak seorang pun daripada mereka yang penuh sesak semasa ujian kami dan kelajuan juga hebat.

Apabila kami berhubung dengan pelayan di Sydney, Australia dari AS pada sambungan 50 Mbps, kami mendapat keputusan ini dari ujian kelajuan kami:

Ujian kelajuan CactusVPN

Kelajuan muat turun menunjukkan pengurangan sebanyak 27% manakala kelajuan muat naik luar biasa adalah clocking in pada 41.7 Mbbps, tidak teruk untuk sambungan internet membolehkan VPN.

Pelayan juga berjaya menyekat kandungan geo-terhad pada laman-laman seperti Netflix AS.

Anda boleh melihat filem sci-fi Ex-Machina dalam hasil, yang tidak terdapat di negara lain selain Amerika Syarikat. Dan sekiranya VPN membatalkan kunci Netflix US, maka ia menjadi hebat, kerana ia bukan hanya melangkaui sekatan geografi di laman web ini, tetapi juga menguruskan untuk menghalang pengharaman VPN di laman web yang merupakan satu kejayaan luar biasa yang bahkan tidak ada VPN teratas dapat dipadankan.

Tetapi, satu perkara yang kita tidak akan pernah gagal untuk menghargai dengan CactusVPN adalah kejujuran yang melekat adalah membiarkan pengguna mengetahui status sebenar VPN pada masa ini.

Apabila kami melog masuk ke kawasan pelanggan di tapak, kami melihat nota yang dinamakan sebagai “Status Perkhidmatan” memberitahu kami bahawa BBC iPlayer tidak boleh disekat pada masa ini melalui CactusVPN. Ini bukan hanya jarang berlaku, tetapi sifat unik yang menetapkan CactusVPN selain daripada VPN lain di pasaran, yang sentiasa terus memasarkan sifat tertentu walaupun mereka tidak mampu melakukannya.

Walaupun BBC iPlayer tidak’t bekerja dengan CactusVPN pada masa ini, kami tidak akan menilainya kerana jika penyedia jujur ​​dengan penggunanya, ia tidak akan membiarkan mereka turun dan berusaha untuk mendapatkan khidmat kembali dan berjalan secepat mungkin.

UI laman web dan UX

Beberapa VPN mempunyai perhatian terhadap detail ketika membina laman web itu’bukan hanya interaktif tetapi juga bermaklumat mengenai setiap aspek perkhidmatan seperti CactusVPN.

Seperti yang terbukti dari cara pelan harga ditetapkan, pelayan ditunjukkan dan halaman yang menunjukkan laman web geo-terhad yang boleh disekat CactusVPN dibuat, CactusVPN telah menetapkan penanda aras bagaimana laman web VPN harus menjadi perpaduan yang sempurna antara menjadi menarik tetapi memberitahu semua.

Ciri Keselamatan dan Siaran Langsung CactusVPN

Oleh kerana lonjakan mendadak dalam populariti perisian VPN bersama-sama dengan peningkatan kesedaran tentang betapa pentingnya data dan bagaimana ia boleh digunakan untuk tujuan yang jahat, banyak perkhidmatan yang meragukan melonjak ke pasaran yang cuba menggunakan perkhidmatan VPN mereka sebagai suatu façade untuk mengumpul data pengguna melalui medium aplikasi pelanggan mereka. Data ini kemudiannya dihantar kepada pengiklan, menyelesaikan seluruh lingkaran setan.

Satu cara besar untuk mengetahui sama ada VPN terlibat dalam ini atau tidak adalah membaca dasar privasinya, yang secara khusus menyebut tentang cara ia log data pengguna. Dokumen dasar ini mungkin menjadi bacaan membosankan tetapi meneruskannya adalah penting untuk memahami VPN’dasar melalui data kami.

Dasar log CactusVPN

Walau bagaimanapun, CactusVPN tidak’t merasai apa-apa aktiviti yang meragukan sedemikian dan dasar privasi itu menyebutkan dengan jelas bahawa mereka tidak’t log apa-apa jenis data pengguna, walaupun bukan untuk jumlah jalur lebar yang digunakan atau masa sesi pengguna. Ia bersih seperti yang mereka datang, jadi oleh itu ia boleh dipercayai dipercayai.

Ia juga menawarkan pelbagai sokongan protokol termasuk OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP dan SoftEther, jadi pilihan untuk keselamatan dan melindungi ketiagama anda cukup kuat di CactusVPN.

Datang ke fungsi sokongan, CactusVPN’ciri sokongan sembang langsung s adalah sangat responsif untuk menyelesaikan atau menjawab pertanyaan yang kami berikan kepada ejen sokongannya.

Sokongan Sembang Langsung CactusVPN

Ia juga mempunyai pilihan untuk menaikkan tiket jika anda mempunyai masalah yang lebih rumit yang memerlukan penyelesaian masalah teknikal oleh pakar.

Kesimpulannya

Keputusan terakhir kami sangat berpihak kepada CactusVPN kerana menawarkan perkhidmatan VPN yang serba lengkap dan menyeluruh yang berdiri teguh terhadap beberapa ujian yang agak kuat terhadap kami. Ia mempunyai beberapa gangguan, tetapi ia agak kecil dan boleh disetrika dengan mudah.

CactusVPN mendapat 4 bintang dari hujung kami sebagai perkhidmatan yang sangat disyorkan bahawa pengguna dengan semua jenis keperluan pasti mendapat manfaat daripada. Dari keselamatan ke tapak buka kunci, VPN ini mampu menyelesaikan semua privasi data dan isu kebebasan internet anda! Cuba itu dan marilah kita tahu bagaimana pengalaman anda dalam komen di bawah!