NordVPN Firestick – 3 perces telepítési útmutató az Amazon Fire TV-hez

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN rendkívül csodálatos követést szerzett a VPN-iparban, kivételes magánéletének, figyelemreméltó tulajdonságainak és hatalmas szerver-adatbázisának köszönhetően világszerte. A VPN még kiemelkedő kompatibilitást is kínál, szinte minden eszközre / platformon biztosítva az alkalmazásokat. Az egyetlen terület, amelyben hiányzik, egy NordVPN Firestick alkalmazást kínál, ezért a BestVPN.co miért tett egy kis időt arra, hogy megoldást találjon a VPN elérésére a Fire TV-n. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatótól, olvassa el ezt a mélyreható NordVPN áttekintést.

Működik-e a NordVPN a Firestick-en?

Annak ellenére, hogy a piacon az egyik leghíresebb VPN-szolgáltatás, a NordVPN még nem adott ki hivatalos alkalmazást Firestick / Fire TV-khez. Ne érje azonban csalódását, ha problémát jelent, mindig találhat megoldást, főleg olyan tech-geek számára, mint mi.

A BestVPN.co kitalálta a módját, hogyan lehet az alkalmazást a Firestick-eszközökön elkapni, levonva a szóváltást és a stresszt. Ugrás a telepítési szakaszra, hogy kitaláljon dolgokat, vagy folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon arról, hogy a NordVPN segítségével helyes döntést hoz-e vagy sem!

Az NordVPN Firestick áttekintése

Most már tudjuk, hogy az Amazon Firestick egy csodálatos eszköz, amelyet hihetetlenül könnyű beállítani az Ön szórakoztatási igényeihez. A dobozolás után néhány perccel elmerülhet egy rohamos figyelő sesh-ban popcorn-kukoricával és körbevéve. A újabb verziók még könnyebbé teszik a dolgokat, mivel élvezik az Amazon Alexa integrációt, és lehetővé teszik, hogy TV-je kommunikáljon veled.

NordVPN Firestick

Maga az eszköz jól van, tehát miért van szüksége VPN-re, és ami a legfontosabb, miért érdemes a NordVPN-t keresnie? Az előbbi megválaszolásához a VPN megadhatja a lehetőséget arra, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és megóvja személyazonosságát, ha kalóz tartalmat közvetít. Az utóbbi esetében Nos, akkor meg kell vizsgálnia az alábbi okokat (amelyek természetesen meglehetősen meggyőzőek):

 1. Védelem az irritáló / spam hirdetések ellen - Ha a Firestick beépített böngészőjét használja, akkor valószínűleg kapcsolatban áll a hatalmas számú hirdetéssel, amelyek minden webhelyen kínzó tapasztalataikat mutatják. Szerencséd az NordVPN kínálja a CyberSec funkciót. Ez azonnal blokkolja az összes bosszantó előugró ablakot, automatikus lejátszási videókat és egyéb spam tartalmat, növelve a weboldalak betöltési sebességét.
 2. Biztonság az adathalászat, a botnetek és a DDoS támadások ellen - A legkevésbé sérülékeny eszköznek mindig van a legnagyobb esélye arra, hogy feltörjön. Ne feledje, hogy eljutottunk a digitális korszakhoz, ahol még a tévék is érzékenyek a hamis weboldalakon keresztüli csapkodásra. A NordVPN maximális biztonságot / védelmet nyújt a fenyegetések azonnali észlelése és a TV és a vezérlőszerver közötti kommunikáció blokkolása révén!
 3. Azonnal blokkolja a veszélyes webhelyeket - A CyberSec funkció rendszeresen ellenőrzi a webcímeket a népszerű háttérlisták alapján, így biztonságban van minden olyan hamis webhelytől, amely megcsapja Önt valami vásárlásában vagy a személyes információk felfedésében. Ez nem csak biztosítja a releváns / biztonságos webhelyek felkeresését, hanem megvédi a vírusokat / rosszindulatú programokat stb.
 4. Kivételes feloldási / streaming képességek - Az egyik legjobb dolog a NordVPN Firestick eszközökön való használatában az, hogy páratlan képességet kap a gyors sebességű streaminghez, miközben képessé teszi a földrajzilag korlátozott VoD webhelyek feloldására az egész világon. Az nordvpn netflix szolgáltatás használatával teszteltük a szolgáltatást az USA Netflix feloldásához, és gördülékenyen működött.!

Az NordVPN Firestick áttekintése

NordVPN Firestick - 3 perces telepítési útmutató az Amazon Fire TV-hez

NordVPN APK for Firestick

A hack, amiről korábban beszéltünk, hogy megszerezzük a NordVPN-t a Firestick-en, az .apk fájl letöltése. A Firestick-nál elérhető néhány harmadik féltől származó szoftver, amely lehetővé teszi az Android alkalmazások betöltését / telepítését, ezáltal megkönnyítve a jó biztonság és névtelenség online kihasználását. Itt van egy közvetlen letöltési link az Android .apk NordVPN fájlhoz.

Működik-e a NordVPN a Firestick-en

NordVPN Firestick - 3 perces telepítési útmutató az Amazon Fire TV-hez

Hogyan telepítsük a NordVPN-t az Amazon FireStick-re

 1. Dob Amazon Fire Stick és kettyenés tovább “Beállítások” a kezdőképernyőn.NordVPN Firestick-hez
 2. Menj jobbra és megtalálja az “Eszköz” választási lehetőség.NordVPN Firestick Reddit
 3. Tekercs le “Fejlesztői beállítások”.Milyen operációs rendszer a Fire Stick
 4. Engedélyezze “Alkalmazások ismeretlen forrásokból”.Használhat VPN-t az Amazon Fire Stick eszközön
 5. Megjelenik egy felugró üzenet. választ az “Bekapcsol” választási lehetőség.Hogyan tölthetem le a NordVPN fájlt a Firestick-en
 6. elhelyez “Downloader” a Keresésben, nyomja meg a “Kap” gombot, és nyissa meg az alkalmazást.Hogyan telepítsük a NordVPN-t az Amazon FireStick-re
 7. választ “böngésző” és írja be a letöltési URL-t: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Válaszd ki a “Töltse le az APK-t” lehetőséget, és nyomja meg a “Telepítés” gomb.NordVPN az Amazon Fire TV-hez
 9. Várja meg, amíg a telepítés befejeződik. Indítsa el az alkalmazást, és élvezze a NordVPN használatát a Firestick-en!NordVPN Firestick GYIK

Firestick Remote App az NordVPN vezérléséhez

Mivel a Firestick-re telepített NordVPN verzió az Android operációs rendszer felületén alapul, egyes eszközök problémákat okozhatnak az alkalmazás navigálásakor vagy az alkalmazás vezérlésekor. Ennek megkerüléséhez letöltheti és telepítheti a Remote for Fire TV alkalmazást, amely az Amazon áruházban elérhető. Másik alternatívaként megfontolhatja a CetusPlay kipróbálását is!

Firestick Remote App az NordVPN vezérléséhez

NordVPN Firestick Reddit

Olyan körülmények között, amikor többet kell megtudnia egy adott termékről / szolgáltatásról, vagy segítségre van szüksége egy adott feladat elvégzéséhez, nincs jobb megoldás, mint a Reddit szakértőivel történő konzultáció. Különböző iparágakban dolgozó egyénekkel mindig számíthat arra, hogy információkat talál minden témáról, beleértve a NordVPN Fire TV-t is. Az alábbiakban egy Redditor szembesül a kiszolgáló kiválasztásával kapcsolatos problémákkal, amely navigációs problémának tűnik. A fenti megoldást már adtuk az Amazon Fire TV távirányító használatához.

[Súgó] Nord VPN a Firestickről - Hogyan válasszuk ki a szervert? Firetvstickből

NordVPN Firestick - 3 perces telepítési útmutató az Amazon Fire TV-hez

NordVPN Firestick GYIK

Amikor a NordVPN-t Firestick-en használja, különböző problémákkal / hibákkal találkozhat, amelyek hibaelhárítást igényelhetnek. Ennek fényében felsoroltunk néhány GYIK-ot, a felhasználói kíváncsiság alapján.

Milyen operációs rendszer a Fire Stick?

A Firestick és a Fire TV eszközök az Android operációs rendszer saját személyre szabott verzióját használják. Ez a neve “Fire OS” jó átfogó felületet kínál, amely elősegíti az intuitivitást és a könnyű használatot, függetlenül attól, hogy melyik tévében használja.

Használhat VPN-t az Amazon Fire Stick eszközön?

Igen, határozottan használhat VPN-t az Amazon Fire Stick eszközökön webhelyek feloldásához és szükség esetén akár kalóz tartalom streamingjéhez is. Az egyetlen probléma az, hogy eddig nem sok szolgáltató kínál külön Firestick alkalmazást, az ExpressVPN és az IPVanish kivételével..

Hogyan tölthetem le a NordVPN fájlt a Firestick-en?

Ha le akarja tölteni a NordVPN fájlt a Fire TV-n, akkor a .apk fájlt meg kell szereznie a fő webhelyről vagy a Google Play Áruházban. A Firestick eszköz a Fire OS-t használja, amely az Android operációs rendszerre épül, ezért némi támogatást kínál harmadik féltől származó .apk alkalmazásokhoz..

A dolgok csomagolása

A NordVPN Firestick telepítésének kiderítése jó 2 órát vett igénybe, miután a szolgáltató már alapos és átfogó elemzése hiányos volt. Reméljük, hogy útmutatónk segít megoldani a NordVPN Firestick eszközökön történő beállításának kérdését, hogy a lehető legmagasabb szintű anonimitást / adatvédelmet élvezhesse az interneten. Függetlenül attól, hogy bármilyen kérdés merül fel, ne habozzon az alábbiakban kommentálni

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me