100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det gäller att installera rätt tillägg.

Av den anledningen har vi skapat en ultimat guide för de bästa Kodi-tilläggarna som levererar det bästa strömmande innehållet (filmer, tecknat, musik, TV-program, sport, dokumentärer).

För att dock låsa upp Kodis fulla potential och dess tillägg behöver du en pålitlig VPN-tjänst, för att skydda dig från intrång för jakt på upphovsrätt, vid strömning av piratkopierat innehåll.

Här är några billiga alternativ, bland vilka jag rekommenderar PureVPN som det bästa, eftersom det börjar på minimal $ 1,99 / mo. på en 1-årsplan, samtidigt som du erbjuder en funktionstäckt tjänst.

Såväl experter som entusiaster rekommenderar att du använder en pålitlig VPN-tjänst för att strömma piratkopierat innehåll på Kodi. Det hjälper dig att hålla dig säker och anonym från DMCA-meddelanden, samtidigt som du får tillgång till upphovsrättsskyddat material genom att hålla dina aktiviteter dolda.
.Säkra dina Kodi-aktiviteter! &# 55.357;&# 56832;

Contents

100% fungerar som bästa Kodi-tillägg för 2023

 1. Lista över bästa kodi-tillägg för 2023
 2. Bästa Kodi-tillägg för filmer
 3. Bästa bästa Kodi-tillägg för sport
 4. Bästa Kodi-tillägg för live-TV-program
 5. Bästa Kodi-tillägg / tillägg för videor
 6. Bästa Kodi-tillägg för Firestick
 7. Bästa Kodi-tillägg för PPV
 8. Populär musik Kodi Addons
 9. Bästa Android Kodi Addons
 10. Kodi Addons-lista över fitness- och hälsoträning
 11. Top Geo Restricted Addons
 12. Bästa väder Kodi Addons

Listan uppdateras dagligen, så att du kan ersätta föråldrade tillägg med de senaste. När du börjar använda dessa tillägg garanterar vi att din filmupplevelse / underhållningsupplevelse når en helt ny nivå. Så låt oss ta en titt på de 100 bästa Kodi-tilläggen som du definitivt bör INSTALLERA, utan vidare!

Bästa Kodi-tillägg för 2023

Det finns många Kodi-tillägg i flera kategorier. Men vi hjälper dig att hitta det bästa kodi-tillägget åt dig.

* Nedan listas Kodi-tillägg som testades noggrant och fungerar perfekt för 2023.

 1. Förbund
 2. Exodus
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptune Rising
 6. Genesis Reborn
 7. Gurzil
 8. placenta
 9. Intrång
 10. Poseidon

Nya Kodi Addons

Kodi åtnjuter ett stort följa av sladdar och utvecklare, vilket har lett till sitt enorma rykte i världen av gratis underhållning. Som sådan finns det många nya tillägg som ständigt tar sig in på marknaden, men på grund av den enorma mängden alternativ – vissa som verkligen står ut – kan komma i sidled. Mot bakgrund av detta har vi skapat en lista över alla hit Kodi-addon nyligen. Vi hoppas att du kan hitta något som bäst passar dina underhållningsbehov och krav. Adios!

Visar rörelse

Den helt nya Shows Motion är ett tillförlitligt och lättanvänt tillägg för alla dina underhållningsbehov. Det erbjuder allt från klassiker till de senaste utgåvorna du kan njuta av. Det bästa av allt: du får kvalitetsströmmar, som möjliggör visning på stora skärmar. Samtidigt kan du till och med hitta medelstora klicklänkar för filmer som fortfarande finns tillgängliga i teatrar, så att du kan hålla jämna steg med dina vänner och familjemedlemmar om hitrelease. Du kan ladda ner tillägget från Pure Repository, som finns tillgängligt i den berömda BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

nya kodi addons

Mediaset 

hur man lägger till video mediaset addon på kodi

Hur man lägger till videomediaset till Kodi i fyra steg

Så här gör du för att installera Mediaset på XBMC:

 1. Klicka på Startskärm Add-ons>Tilläggs-webbläsareikon >Installera fromZip-fil.
 2. Välj zip-fil för Mediaset-plugin (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Du kommer att få bekräftelsen för att Video Mediaset har installerats.
 4. Video Mediaset bör nu finnas i ditt avsnitt om videotillägg.

Jag rekommenderar starkt att du använder den andra metoden och inte använder Android Abarepository eftersom det har flera funktionalitetsproblem. Jag försökte installera igenom det också men fick problem med att installera Mediaset i slutändan.

Självlös lit

The Selfless Lit by Altruistic är en ny ny Kodi-förlängning som visar sig vara oerhört användbar, särskilt när det gäller att titta på ditt favoritinnehåll. Du har tre kategorier när du öppnar tillägget: Filmer, TV-program och Live TV. När du väljer en kategori får du många förslag i form av underkategorier, vilket gör det lättare att hitta det du letar efter. Det finns även en sökfunktion för maximal bekvämlighet under navigering. Du kan ladda ner tillägget från Bookmark Lite Repository: http://bliss-tv.com/lite/

Självlös Lit Kodi addon

TV-kung

Ytterligare ett tillägg i listan över tillägg till film / TV-program, den helt nya TV King by är ett utmärkt alternativ för att få tillgång till en enorm databas med titlar i alla genrer. Tillägget skiljer sig från konkurrensen genom att lägga till en funktion som gör det möjligt för användare att till och med se de filmer som nyligen är tillgängliga i teatrar. På lyckliga dagar kan du till och med hitta ett HD-cam-tryck. För andra utgåvor kan du känna dig säker på att hitta ett urval i kvaliteter inklusive 420p, 720p och 1080p. Du kan ladda ner tillägget från TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Vid första anblicken kanske du tänker på Phoenix Reborn-tillägget, som en förbättrad version för hitgaffeln med samma namn. Detta är emellertid inte att förväxla med tidigare versioner, eftersom denna tillägg endast är avsedd för att tillhandahålla strömmar för IPTV. Utvecklaren har verkligen försökt att få det att se exakt ut som Phoenix, det enda problemet: det har sitt språk inställt på kroatiska. Men kanalvalet gör det lättare att navigera. Du kan ladda ner tillägget från Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Nevena Cinema

En annan pålitlig och lättanvänd tilläggslista med nya tillägg, Nevena Cinema är perfekt för att titta på gratis filmer, TV-program, Live TV, Live Sports och till och med Kids Boxset. Den har en sökfunktion som låter dig hitta filmer och TV-program baserade på namnen på skådespelare och skådespelerskor. Det finns till och med ett annat avsnitt som heter 24/7, där du kan hitta videor från olika genrer: inklusive animering, skräck, action, komedi och listan fortsätter. Tillägget hittar du i Tojelako Repo här: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena biograf kodi addon

Uranus

Tillgängligt i Blamo Repository kan Uranus låta lite olämpligt (eller kanske är det bara vi, haha), men det har utan tvekan förtjänat sitt rykte som ett av de bästa senaste tillägg för Kodi. Det som skiljer förlängningen från tävlingen är dess förmåga att ge användare ett Trakt-inloggningsalternativ. Att lägga till ditt premium Trakt-konto erbjuder mer variation i tillgängligt innehåll och bättre videokvalitet utan problem med buffring / strömning.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

I likhet med Phoenix Reborn IPTV har Exodus ITA inga länkar till den ursprungliga gaffeln, men kan betecknas som en pålitlig kopia. Den enda skillnaden att förutom filmer och TV-program kan du också njuta av live-tv. Tillägget är dock endast tillgängligt på italienska, vilket kan göra det svårt om du inte är en modersmål. För att ändra inställningarna, högerklicka på tillägget, gå mot inställningar och under “Allmän” fliken, flytta språket till engelska. Du kan ladda ner .zip-filen för tillägget härifrån: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sportmatris

Om du letar efter ett nytt tillägg för Sport, kanske du vill prova det här. Tillägget är verkligen anmärkningsvärt och erbjuder en smidig design och enkel layout, som även listar PPV-evenemang som du kan njuta av. Dessa inkluderar live-evenemang av brottning, boxning, UFC, fotboll och flera fler. Om du har AceStream installerat kan du till och med öka källorna för många sportkanaler. För att ladda ner tillägget måste du installera Pure Repo som finns i Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Global Tec ALO är ett av de bästa allround-Kodi-tillägg som bara nyligen har gjort sin väg på tilläggsmarknaden. Den är perfekt för alla dina underhållningsbehov. Du har sju olika kategorier att välja mellan, som inkluderar komedi, Kids Hub, 24/7 live-tv, musik, anime, dokumentärer, TV-program, filmer och mer. När allt annat misslyckas, kolla in Global Tec för att se ditt favoritinnehåll. Du kan installera tillägget från Star Trec Repo som finns i GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Bara sport

Just Sports Kodi-tillägget är en enkel men ändå mycket användbar skapelse för att tillgodose alla dina sportiga behov, och erbjuder bekvämligheten med att strömma dina favoritkanaler, oavsett om det är relaterat till fotboll, brottning, racing, boxning eller något annat. Faktum är att när du öppnar tillägget måste du välja mellan två alternativ: OneClick och Multilink. Den förstnämnda ger det bästa av Sport-TV-kanaler, medan det senare ger dig hela listan över kanaler från hela världen. Du kan ladda ner tillägget från UKodi1 Repo.

Just Sports kodi addon

Firecat

Det nya Firecat-tillägget är ett ytterligare tillägg till listan över tillägg till film- och TV-program, vilket är ett bra val för dina underhållningsbehov. Förutom att du ger dig HD-strömmar av musikvideor, dokumentärer, TV-program, filmer, har du till och med ett Live TV-avsnitt, så att du inte missar dina favorit reality-TV-avsnitt och morgon-TV. Om du vill ladda ner tillägget, installera UKodi1 Repository eller hämta .zip-filerna direkt härifrån: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Årgång

Precis som namnet, är Vintage ett stilfullt tillägg, som går den extra milen för att erbjuda något för såväl oldies som nybörjare. Tillägget ger användarna tillgång till filmer, TV-program, chattprogram och spelprogram hela vägen från 1930-talet till 2023. Bästa delen av allt: du får utmärkt kvalitet på strömmar, vilket gör hela filmövervakningen ännu mer fantastisk . För att ladda ner tillägget måste du installera “Min Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Döpt Anime

För allt du animeälskare där ute, som inte kan hitta en ansedd källa för att titta på dina favoritfilmer / TV-program eller manga-omarbetningar – kanske du vill kolla in Dubbed Anime. Webbplatsen är avsedd för att tillhandahålla allt innehåll relaterat till anime. Du kan hitta din favorit efter genresort, sökfunktionen eller senaste avsnitt. Det finns också kategorier i form av olika genrer. Du kan installera tillägget från Blamo Repository.

Döpt Anime kodi addon

Repris’s R Us

Även om ett nytt tillägg, Replay’s USA har lyckats få ganska hype på marknaden, särskilt under de senaste månaderna – tack vare UFC-galenskapen, Common Wealth Games, WrestleMania 34, och naturligtvis nu FIFA. Med detta tillägg kan du känna dig säker på att hitta liveströmmar från alla sporter, tillsammans med giltiga / fungerande länkar till repriser och höjdpunkter. Om du vill installera tillägget måste du ladda ner GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Visar R Us kodi addon

Däckstol

Kudos till några av dessa tredjepartsutvecklare på Kodi för att välja några av de lamaste men ändå attraktiva namnen i historien. Jag menar, vad är det med det? Däckstol? Haha låter roligt, men är faktiskt ganska användbart. Tillägget är en kraftfull allroundare för alla dina underhållningsbehov från filmer, TV-program, sport, Live TV, Podcasts, spel och mer. Det erbjuder till och med några anmärkningsvärda kvalitetsströmmar för tittarna, vilket ytterligare ökar dess likhet. Du kan ladda ner tillägget från Mr. och Mrs Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Deck Chair kodi addon

Kratos

Kratos är ett annat bra tillskott för att titta på dina favoritfilmer / TV-program, och det kan komma från den mytologiska karaktären, även känd som “Sparta’s spöke”, men det är faktiskt ganska lätt och jordnära och hjälper sladdar som oss att hitta vårt favoritinnehåll – minus ansträngningen och besväret. Bästa delen av allt: tillägget har till och med en “Strålkastare” kategori, som innehåller de senaste hitsen i filmer som trender runt om i världen. Du kan ladda ner tillägget från UKodi1-arkivet.

Kratos kodi addon

Mad House Classics

Som namnet antyder är Mad House Classics ägnat åt att tillhandahålla filmer och TV-program för era förfäder. Det är ett perfekt val för oss tusenåriga generation som letar efter fängslande innehåll från 50 till 90-talet. Med Mad House Classics, som delar liknande drag som Vintage-tillägget, fungerar det som ett bra alternativ för oldie inuti dig, med farväl till alla CGI-effekter vi ser i branschen idag. Installera Mad House Repo för att få tillägget: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för filmer

Om du är en introvert som älskar binge-tittande filmer på din fritid, måste Kodi definitivt verka som en välsignelse. De tredjepartsutvidgningar som finns tillgängliga för nedladdning ger tillgång till en enorm databas med innehåll, vilket säkerställer att du inte missar de senaste utgåvorna, klassiska filmer och hela franchises. För mer information, se de bästa Kodi-tilläggsprogrammen för filmer nedan:

Experter och entusiaster rekommenderar att du använder den bästa Kodi VPN-tjänsten för att strömma på Kodi. En VPN hjälper dig att hålla dig säker och anonym från DMCA-meddelanden och andra upphovsrättslagar medan du får tillgång till upphovsrättsskyddat material. Få Kodi VPN

Netflix-tillägg

Njut av att använda NetfliXBMC på Kodi LEIA

 1. Öppna Kodi LEIA-appen och klicka på “Redskap” ikon.
 2. Klicka på i listan över inställningar “Filhanterare”.
 3. Bläddra ner och välj “Lägg till källa”.
 4. Dubbelklicka på “Ingen” och ange https://www.alelec.net/kodi i URL-fältet.
 5. Ge mediekällan ett namn (dvs. Alelec Repo) och klicka på “Ok”.
 6. Återgå till Kodi-huvudmenyn och välj “Add-ons”.
 7. Klicka på. I det övre vänstra hörnet “Paket” symbol.
 8. Bläddra ner och välj “Installera från zip-fil”.
 9. Klicka på mediekällan du lagt till tidigare: Alelec Repo.
 10. Bläddra ner och välj “repository.alelec.zip” fil.
 11. Återgå till föregående meny och välj “Installera från förvaret”.
 12. Välj Alelec Kodi Repo.
 13. Gå till “Video-tillägg”.
 14. Välj “NetfliXBMC”.
 15. Slå “Installera” knapp.
 16. Njut av att använda NetfliXBMC på Kodi LEIA.

placenta

Placenta är en solid ersättning för Exodus-, Covenant-, Elysium- och Genesis-gafflarna och är en del av samma verk och har samma design och syn. Även om det är nytt har tillägget redan utvecklat ett starkt rykte tack vare sin sömlösa streaming och lista över högkvalitativa filmer / TV-program. Du har till och med en sökfunktion tillgänglig för att direkt få tillgång till dina favoriter. Du kan få tillägget från Blamo Repository: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

I likhet med andra tillägg i listan lyckas UniverseHD Add-on erbjuda en ganska tillförlitlig förlängning för att titta på HD-filmer och TV-program. Den enda skillnaden är att den utvidgar sin databas med titlar till Bollywood-filmer. Samtidigt har du en extra kategori 3D-filmer, som du kan spela om du har en 3D-stödd TV och några glasögon. Att installera tillägget kräver ingen raketvetenskap, och du hittar det på universum (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Oculus-tillägget är kanske inte så tilltalande vid första anblicken, men precis som många andra tillägg använder den samma syn och design med en tilltalande bild som bakgrund. Det ger användarna en enorm lista med filmer och TV-program att titta på för att förlänga dina underhållningstider och säkerställa att dina helger aldrig blir tråkiga. Titlar är indelade i populära och högst rankade sektioner. För att installera tillägget måste du använda varumärkesförvaret: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Gyllene ålder

Golden Age, liknande Vintage och Mad House Classics, är dedikerat till att ge dig klassiska filmer från olika kategorier, inklusive skräck, drama, komedi, äventyr, action, thriller och så mycket mer. Du kan till och med hitta titlar som går tillbaka till början av 1920-talet i bra videokvalitet (naturligtvis svartvitt). Det är relativt enkelt att ladda ner tillägget. Allt du behöver göra är att ladda Zero Tolerance Repository från denna URL-adress: http://repozip.zerotolerance.gq/

Golden Age kodi addon

Upprättelse

Inlösen har redan funnits på marknaden för tillägg länge. Emellertid har utvecklarna av tillägget nyligen introducerat en ny uppdatering, som ytterligare har förbättrat filmupplevelsen av tillägget, varför omnämnande är ett måste. Från nya utgåvor i HD-kvalitet till titlar i 4K- och 3D-kvalitet har du allt tillgängligt i filmer och TV-program. Du kan ladda ner tillägget från Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Inlösen kodi addon

DigiBox

Digi Box kanske låter som något ur tecknade Digimon, men det är i själva verket bara ett vanligt tillägg till film- och TV-program, som ger dig massor av medieinnehåll att titta FREELT och bekvämt. I likhet med andra tillägg kan du välja mellan olika sorters genrer.

DigiBox kodi addon

Exodus

Exodus är ett utmärkt val för att titta på filmer och TV-program. Det har ett tilltalande användargränssnitt som korrelerar med Netflix. Du kan söka i filmerna med flera söktermer. Om du har problem med att installera tillägget eller få felet som inte fungerar, läs vår guide här.

Bästa Kodi-tillägg för filmer

Uppdatering 2023: Efter avstängningen av de bästa medieförlagren som Fusion och Colossal har det förekommit många fall av vissa tillägg som flyttats till andra resurser. Medan Exodus officiellt har stängts av kan många användare fortfarande njuta av att använda tillägget från “Kodi Israel Repo”.

  7 bästa tomatrutrar 2023

Allt du behöver göra är att ange följande mediekälla http://kdil.co/repo/. Erkänd som “Kodi Israel”, förvaret har den senaste versionen av tillägget Exodus, tillsammans med en enorm lista med andra tillägg. Detta säkerställer att du inte får problem under installationen.

1Channel

1Channel är bland de bästa Kodi-tilläggarna för att titta på spännande filmer / TV-program. Det tillåter till och med användare att lyssna på musik, med ett enormt bibliotek som består av gamla / nya berömda låtar. För att ladda ner tillägget, installera Kodi Israel-arkivet och sök efter “PrimeWire”.

1 kanal kodi addon

Förbund

Det ursprungliga förbundet har stängts av vilket var ett alternativ till tillägget Exodus men ett exakt alternativ finns tillgängligt. Det är en komplett kopia av gaffeln, som ger en problemfri lösning för att titta på livekanaler, TV-program och filmer igen. Förlängningen var tidigare tillgänglig på Colossus Repo. Efter att den har stängts av kan du nu installera den från Kodi Israel.

Covenant kodi addon

Ladda ner FANTASTIC-tillägget (som är ett ditto of Covenant) från Firestick Plusman Repo genom att följa stegen nedan:

 1. Lansera Kodi Krypton-applikationen och  till “inställningar”
 2. Från listan med alternativ, klick på “Filhanterare”
 3. Skrolla ner och klick på “Add-Source” alternativ
 4. Välj “Ingen” och stiga på: http://fspmkodi.com
 5. namn mediekällan “Firestick Plusman” och slå OK
 6. Från huvudmenyn,  till tillägg och klick på “Paket” symbol
 7. Välj de “Installera från zip-fil” alternativ och klick på Firestick Plusman
 8. Ett nytt fönster öppnas. Klick på “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Vänta för att lagret ska installeras och returneras “Installera från förvaret” meny
 10. Hitta FANTASTISK i kategorin för tillägg till video och Tryck installationsknappen
 11. Njut av titta på gratis filmer / TV-program ännu en gång!

GURZIL

Detta nya tillägg är tillgängligt i Smash Repository. Det är ett alternativ till Exodus-förlängningen, för det andra till Covenant-tillägget. Den har en enorm lista med filmer och TV-program som är tillgängliga för strömning. Det har samma layout som Exodus bara med några mindre variationer och stiländringar. Länken för strömmar är också ganska bra. De fungerar bra och förblir konsekvent i innehållsleverans.

GURZIL kodi addon

Exodus

exodus kodi försvann

 1. Öppna Kodi och klick på “Redskap” för att navigera till Inställningar.
 2. Välj från listan med konfigurationsinställningar “Filhanterare”.
 3. Skrolla nere på vänster kolumn och klick på “Lägg till källa” alternativ.
 4. Dubbelklicka på ingen för att ange webbadressen för mediekällan, dvs. http://kdil.co/repo
 5. namn mediekällan “Kodi Israel” och träffa OK-knappen.
 6. Lämna tillbaka till huvudmenyn och navigera till “Add-ons”.  Klick på “Paket” symbolen längst upp till vänster på sidan.
 7. Från listan med alternativ, navigera till “Installera från zip-fil”.
 8. Hitta mediekällan som du har lagt till tidigare, dvs. Kodi Israel.
 9. Klick OK-knappen på “Kodil.zip” för att påbörja förvaringsinstallationsprocessen.
 10. Vänta för att ladda ner och installera processen. Du kommer att se ett meddelande.
 11. Navigera till “Installera från arkivet” meny och klick på Kodi Israel-förvaret.
 12. Huvud till “Video-tillägg” sektion.
 13. Skrolla ner tills du hittar “Exodus” tillägg.
 14. Tryck installationsknappen.
 15. Vänta på “Tillägg installerat” underrättelse.
 16. Du kan nu komma åt “Exodus” från kategorin Video-tillägg!

salter

Stream All The Sources (förkortat SALTS) är ett tillförlitligt Kodi-tillägg som gör det möjligt för användare att strömma från en enorm databas med filmer / TV-program. Användare som har ett betalt Trakt-konto kan till och med få tillgång till en bredare kategori av genrer. Även om det inte är nödvändigt kommer synkronisering med Trakt att ge dig massor av bättre visningsalternativ. Du kan installera tillägget från Kodi Israel Repository.

salter kodi addon

Bennu

Om du letar efter en solid ersättning av hit Phoenix-tillägget finns det inget bättre alternativ än Bennu. Det är en ny iteration för avstängningstillägget, som sammanför länkar från hundratals olika värdar för att leverera kvalitetsinnehåll för användare att njuta av. Du kan till och med få tillgång till vissa officiella Live TV-kanaler, som är lagliga att titta på om du har ett abonnemang tillgängligt. Tillägget är tillgängligt på Super, Kodi Israel och Colossus förvar.

bennu kodi addon

MetalliQ

MetalliQ är tillgängligt i Noobs and Nerds Repository och är det föredragna valet för binge watchers och filmentusiaster. Tillägget har ett imponerande mediebibliotek som är värd för klassiker, mest såg, populära, senaste och bästa tidfilmer. Utöver detta ger tillägget även tillgång till TV-program och musik för premiumunderhållning.

MetalliQ kodi addon

Fantastisk

Med konstant avstängning och återkommande av hit-tillägg som Bennu, Colossus, Exodus och Covenant har nästan alla i Kodisphere börjat få panik. Under några omständigheter slutar något av ovanstående att fungera igen, det finns en mycket kvalificerad och fantastisk ersättning. Ladda ner FANTASTIC-tillägget (som är ett ditto av Covenant) från Firestick Plusman Repo.

Bästa Kodi-tillägg för live-tv

Om du hoppar på den bandskärande bandvagnen, måste du undra: “hur man tittar på Live TV utan kabel?” Rädsla inte, som att avstå från ett TV-abonnemang, betyder inte att du ger upp fördelarna med TV-underhållning. Här är några av de bästa Kodi-tillägg som du kan installera för att njuta av Live TV:

USTVNow

USTVNow erbjuder en stor nivå av underhållningstjänster. Det ger färre kanaler i högupplöst kvalitet. För att komma igång måste du prenumerera från USTVNows officiella webbplats. Läs guiden för installationshandledning och hur du tittar på USTVNow. Besök http://kdil.co/repo för den senaste nedladdningen.

bästa kodi-tillägg för live-tv

Radix

Tillgängligt på Radix Repo, tillägget är en allroundare för innehåll. Förutom att få tillgång till en enorm lista med filmer / TV-program har du möjligheten att få tillgång till Live-strömmar för nyheter och underhållning. Detta innebär att du kan glömma bort från dina favoritsportevenemang eftersom du till och med har tillgång till BBC, NBC, CBC och alla kända sändare.

radix kodi addon

cCloud TV

Utan tvekan är cCloud TV-tillägget det bästa valet för de flesta användare som vill njuta av LIVE TV på plattformen. Det ger nyheter, sport, evenemang och ett stort bibliotek med kanaler från hela världen som du kan njuta av. Du kan ladda ner den senaste versionen från Kodi Israel.

Vet du att du kan fånga hela EPL Live på cCloud TV Kodi utan krångel?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Om du aldrig vill missa en enda sändning någonsin igen, läs den här guiden för att lära dig hur du kan titta på CNN på Kodi.

 1. slicka på “Redskap” Symbol för att öppna inställningsmenyn.
 2. Välj “Filhanterare” från listan med alternativ.
 3. Klicka på “Lägg till källa”.
 4. Ange http://www.goodfellasteam.com/Repository i URL-fältet och namnge mediekällan “GoodFellas”.
 5. Återgå till startskärmen > Add-ons > Paketsymbol.
 6. Välj “Installera från zip-fil” flik.
 7. Hitta och välj mediekällan för GoodFellas.
 8. Dubbelklicka på filen repository.goodfellas.zip
 9. Gå tillbaka till föregående sida och välj “Installera från arkivet”.
 10. Ladda ner och installera Goodfellas 2.0 från lagret för tillägg till video.
 11. När installationen är installerad öppnar du Goodfellas 2.0 och väljer USA-kanaler.
 12. Rulla ner och välj CNN HD.
 13. Njut av att se CNN live på Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Detta mega Kodi-tillägg har snabbt lyckats generera ett riktigt rykte online, eftersom det ger människor att titta på Live TV över hela världen i flera kategorier. Utvecklarna av Halow är mycket aktiva på Twitter också, vilket håller dig i linje med de senaste tillägg och funktioner.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

IPlayer WWW-tillägget ger dig ett stort utbud av kategorier inklusive höjdpunkter, live radio / TV, programlistor, kategorier, en sökfunktion, funktion med röd knapp & Mer. Tillägget är tillgängligt i Kodi-tilläggsförvaret som tillgängligt som standard i alla Kodi-mediacenterversioner.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Ultra IPTV är skapad och tillgänglig på Cazlo och är det bästa valet för direktuppspelning av TV från var som helst när som helst. Utvidgningarna ger dig tillgång till levande sporter, evenemang, nyhetskanaler och PPV-evenemang runt om i världen genom att skrapa från olika IPTV-källor online.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina är ett annat toppval för att titta på live-tv. Det ger dig möjligheten att njuta av IPTV från USA, Storbritannien och Mexiko. Samtidigt har du olika avsnitt för åtkomst till Live Sports, TV-program, filmer och musik. Du kan ladda ner tillägget från Play-on Monkey eller Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för videor

Under de senaste åren har produktionen av TV-program ökat med många regissörer / producenter som arbetar hårt för att skapa episka franchiser som inte bara visar sig beroendeframkallande men otroligt intressanta att se. Människor som vi kan bara inte titta på med sådant kvalitetsinnehåll tillgängligt online. Om du vill ha åtkomst till samma, se den bästa listan för Kodi-tillägg för TV-program nedan:

Flixanity

Flixanity är en ny aktör inom Kodi-underhållningens domän. Den har en enorm databas med klassiska filmer till de senaste flicks, samtidigt som användarna kan söka efter nya avsnitt direkt. Du kan få den senaste versionen av tillägget från Kodi Israel-repo.

Bästa Kodi-tillägg för TV-program

UK Turk-spellistor

Alla Kodi-entusiaster behöver känna till detta underbara tillägg. Brittiska Turk-spellistor erbjuder ett komplett utbud av populära TV-program, inklusive tecknade filmer och dokumentärer. Det är det bästa valet för att titta på dina favoritserier, eftersom förlängningen har ett stort innehållsinnehåll! Du kan ladda ner den från http://kdil.co/repo.

UK Turk Playlists kodi addon

Nemesis

Nemesis är tillgängligt i Kodi Israel och Stream Army-förvaren och är ett relativt nytt tillägg för att titta på din favoritunderhållning. Det har en enorm samling av filmer / TV-program för att titta på FREELY, samtidigt som du ger dig tillgång till live-TV. Du kan också strömma flygtrafikstyrning, polisskannerflöden och spela musikfiler / ljudböcker.

Nemesis kodi addon

kvasar

Quasar är ett annat toppval för att utnyttja underhållning. Tillägget erbjuder högkvalitativa och snabba strömmar av dina favoritfilmer / TV-program samtidigt som du hämtar information direkt från IMDB. Den använder torrenting för att hitta innehåll. Du kan installera tillägget från Kodi Israel-repo.

Quasar kodi addon

Bubbles

Bubbles Kodi-tillägget använder en ny metod för filmströmning och integrerar streamingtjänster för maximal underhållning. Genom webbskrapning kan du hitta några av de bästa egenskaperna för dina favoritfilmer / TV-program. Du kan installera tillägget från Bubbles Repo.

Bubblor kodi addon

GAIA

Tillgänglig via Dimitrology-repo, är Gaia den ommärkta versionen av Bubbles-tillägget. Det erbjuder ett stort urval av filmer, TV-program, dokumentärer, kortfilmer, kiddie-tecknade filmer och andra verktyg. Bästa delen av allt: tillägget har ett lättanvänt gränssnitt och till och med erbjuder integration med strömningstjänster som Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för sport

Det sista du behöver är att glömma att köpa biljetten till dina favoritsporter eller inte kunna komma åt strömmar till ett pågående PPV-evenemang. Det är här som Kodi-tillägg kommer att erbjuda användare möjligheten att strömma live-sport på bekvämligheten av sitt hem. Om du vill titta på dina favorit Live Sports GRATIS, kolla in dessa tillägg nedan:

NFL Game Pass Kodi-tillägg

Tyvärr kan du inte använda NFL Game Pass Kodi-tillägget utan att köpa ett prenumeration. Om du vill låsa upp obegränsat innehåll för att titta på dina favoritmatcher, få insikt i toppspelare och analysera ledande lag måste du betala $ 124,00.

Tillägg från tredje part “Elektra Vault” Installation

Hur man tittar på NFL på Kodi Jarvis version 16 eller nedan

 1. Öppna Kodi och klicka på den kugghjulsformade ikonen (Inställningar)
 2. Välj “Filhanterare” och dubbelklicka sedan på “Lägg till källa”
 3. En ruta visas, klicka “Ingen” för att lägga till URL: n
 4. Ange Supremacy Repository URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Gå tillbaka till hemskärmen, klicka på tillägg och sedan på “Paket” symbol
 6. Välj “Installera från zip-fil” alternativ och hitta “Överlägsenhet”
 7. Klicka på “repository.supremacy-1.2.zip” och vänta tills tillägget installeras
 8. Gå tillbaka till hemskärmen, klicka på tillägg och sedan på “Paket” symbol
 9. Välj “Installera från arkivet” och välj “Supremacy Repository”
 10. Gå “Video-tillägg” och hitta “Elektra Vault”
 11. Tryck på installationsknappen!

Idrottsguru

Förmodligen en av de bästa i den senaste av listan med tillägg, Sports Guru är den perfekta förlängningen för att möta alla dina Sport-tittar. Du har olika kategorier att välja mellan, som inkluderar Boxing Lingerie, Football League, Motorsports, X-Games, UFC, Wrestling, Rugby, MLB, NHL, NBA och Soccer, samtidigt som du kan komma åt strömmar för LIVE-evenemang. Du kan få tillägget från den koffeinhaltiga Mike’s Förvar och kan behöva ange ett stiftnummer för att använda det.

Sport Guru kodi addon

Supremacy Sports

Supremacy Sports n är ytterligare ett nytt tillskott i listan över Kodi-tillägg, men har snabbt vuxit till ett populärt val för många som vill njuta av sömlös strömning av en mängd olika sportevenemang, tillsammans med tillgång till Live PPV-evenemang. Avsnitt inkluderar WWE, sportfilmer, UKTV-sport, Reddit Soccer Streams, Live events, fotbollsdokumentärer, BT Sports och Ace Streams. Tillägget använder SportsDevil och Plexus på baksidan för live-streaming. Du kan få tillägget från Supremacy Repository: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Mot

För de användare som söker efter ett tillägg, som ger dem tillgång till allt det senaste inom MMA-striderna, kanske du vill överväga att installera Versus. Tillägget är känt för att du har glittrat goda gammaldags kick-boxning-action i ditt hem. Med tillgång till repetitioner från tidigare händelser och de senaste PPV-blockbusterna är Versus utan tvekan ett fristad för UFC-älskare.

Versus kodi addon

ESPN Kodi-tillägg

ESPN Kodi-tillägg är en av de bästa Kodi-tillägg som gör att du kan titta på dina önskade sportevenemang utan problem..

kodi espn3-autentisering

 1. Öppna Kodi-appen, välj sedan Tillägg och klicka på paketinstallatören som visas i det övre vänstra hörnet.
 2. Välj “Installera från arkivet”>Kodi Add-on Repository>Video-tillägg.
 3. Klicka på “Video-tillägg”, bläddra ner till ‘ESPN 3’ och klicka på ‘ESPN 3’.
 4. Klicka på Installera.
 5. Vänta i några ögonblick för att få ESPN 3-tilläggsaktiverad avisering.
 6. Gå till Kodi-hemskärmen och välj Tilläggsflik från vänster sida.
 7. Du kommer att se alla videotillägg inklusive ESPN 3 som du har installerat på din skärm.
 8. Klicka på ESPN 3, du måste verifiera via en kabelleverantör för att få tillgång till premiuminnehåll.
 9. När du har loggat in är du bara ett klick bort på hur du ser ESPN på Kodi utan kabel.

Efter att ha följt ovanstående installationsprocess förväntar vi oss att du vet hur du tittar på ESPN på Kodi 17.3 respektive.

Strömmotor

Om du vill utnyttja live sportunderhållning finns det inget bättre alternativ än Stream Engine. Du kan titta på allt från sport, filmer och TV-program. Samtidigt kan du också titta på olika kanaler som ESPN, Sky Sports, NBTV och mer. Tillägget är tillgängligt på Kodi Israel-repo.

Bästa Kodi-tillägg för sport

Kasta bort

Castaway är ett av de snabbaste tilläggarna för sportströmning, känd för sitt högkvalitativa innehåll. Finns på Kodi Israel och gör det möjligt för användare att titta på Live Sports och TV, samtidigt som du ger dig möjlighet att komma åt P2P-innehåll. Du kan till och med utnyttja ‘Sport on Demand’ och lägg till alla dina favoritkanaler till “Min Castaway”. Men du skulle vilja säkerställa din internetsäkerhet genom att ansluta till den bästa VPN för P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra är tillgängligt i den officiella Kodi Add-ons Repository listan. Därför måste du auktorisera din Kodi-enhet innan du ser något på den. När du är klar kan du få tillgång till live-programmering, repriser, höjdpunkter och annat innehåll från nätverket.

nbc sports live kodi addon

Atom Reborn

Som namnet antyder är Atom Reborn den nya och förbättrade versionen av den gamla Atom-förlängningen. Den är utrustad med ett massivt bibliotek för Live-sport, IPTV-kanaler, Kids TV och filmer / TV-program. Detta garanterar att du aldrig missar din favoritunderhållning. Du kan ladda ner tillägget härifrån.

Atom Reborn kodi addon

Fantastiska anime-tillägg att njuta av på Kodi

Om du är ett Manga- och Anime-fan, har Kodi också täckt dig. Plattformen har en massiv samling av HD-tecknade filmer och anime-förlängningar, inklusive de som strömmar direkt genom torrenter. Nedan finns en lista över de senaste Kodi-tillägg som du kan använda för att njuta av din favorit-anime!

AnimeGo

AnimeGo är ett av våra bästa val för att titta på serier och filmer. Det har ett enormt bibliotek med innehåll från hela världen, uppdelat i kategorier: alfabetisk, högst rankad och nyligen tillagd. Det finns till och med ett dedikerat sökalternativ för att hitta något Anime du vill se. För att installera tillägget, ladda den här arkiv zip-filen i Kodi och sedan mot Video Add-ons.

  5 Bästa Kodi-skinn att prova 2023 för Krypton och FireStick

bästa kodi anime addons

ToonMania

Efter avstängningen av Cartoons8 blev det svårt att titta på din favorit-anime online. ToonMania är ett alternativ till avstängningstillägget, men det har ett större bibliotek. Du kan titta på varje tecknad film härifrån. Tillägget är tillgängligt för nedladdning i Kodi Israel-förvaret.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Detta tillägg erbjuder de senaste episoderna och filmerna i anime-serien som uppdateras regelbundet. Gränssnittet visar endast två kategorier: Senaste & Lista alla. Det alfabetiska kategoriserade biblioteket är VAST, och vi menar! Du har till och med ett sökalternativ för att snabbt hitta din favorit-anime-serie. Använd kdil.co/repo för att ladda ner och installera tillägget.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere är ett annat lysande Kodi-tillägg från DKNight (skaparen av AnimeGo). Det erbjuder ett bättre bibliotek, navigering och strömningskällor, men har ett liknande gränssnitt som för AnimeGo. Du har senast uppdaterade Anime- och Top Anime-kategorier för att se alla dina favoritepisoder utan att behöva söka efter dem. Du kan installera tillägget från DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani är den fantastiska skapelsen av Alleidun. Det är tilläggsalternativet för webbplatsen med samma namn, vilket gör det möjligt för användare att titta på deras favoritanime på Kodi, på största möjliga nivå. Det har ett rent utseende och synpunkter och erbjuder snabba strömmar för alla animefilmer / TV-program. Ladda ner zip-filen härifrån.

Masterani kodi addon

9Anime

Skapad av DxCx, 9Anime är kopian av .tv-webbplatsen med samma namn. Det har en av de största samlingarna av anime med strömmar som laddar snabbt och skrapar innehåll från olika källor. Du kan installera tillägget genom att ladda ner zip-filen här och ladda den i Kodi direkt!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW är ett fantastiskt anime Kodi-tillägg, där du kan titta på SD- och HD-videor, beroende på din bandbredd. Allt animeinnehåll dubblas på japanska och engelska, som täcker den största anime-basbasen. Premiumversionen har nollbuffring för att titta på videor på ett problemfritt sätt. Du kan installera tillägget från det officiella Kodi Add-ons Repository.

Funimation NU kodi addon

KissAnime

KissAnime, som blomstrar med ett mediebibliotek av gammalt till det senaste animeinnehållet, har samlat ett enormt följa bland Kodi-användare. Det är en favorit för att titta på alla typer av animerade filmer / TV-program, men nyligen har påträngande CAPTCHA gjort det svårt att använda tillägget. Du kan installera det från den officiella Kodi-repo.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

Med mer än 25 000 avsnitt och 15 000 timmars officiellt licensierat animeinnehåll är CrunchyRoll den ledande globala destinationen för japanskt och asiatiskt animeinnehåll, översatt till flera språk av proffs. Du kan installera tillägget från det officiella Kodi Add-on Repository.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv är ett lysande tillägg för dem med en söt tand för japanska animationer. Nu laddat med över 1400 anime-serier med undertexter och dubblerade versioner, kan tillägget enkelt förvandla dig till ett litet barn. Du kan installera den genom att ladda ner zip-filen härifrån och ladda den i Kodi manuellt.

AnimeFTW.tv kodi addon

Bästa roliga Kodi Cartoon Addons barn kommer att älska

Kodi är ren underhållning för strömmande fans över hela världen, oavsett ålder eller önskemål. Medan vi vanligtvis diskuterar & lista tillägg för sport, filmer och TV-program, det är äntligen dags att erbjuda fniss till de små. Så nedan är de bästa tecknade tilläggena på Kodi som barnen kommer att älska.

Tecknad HD Extra

Cartoon HD Extra är tillgängligt på SuperRepo och har ett fantastiskt strömmande bibliotek med barn’s underhållning, tillsammans med populära tecknade filmer och TV-program. Det bästa av allt: tillägget hämtar innehåll från mycket tillförlitliga källor, vilket säkerställer mindre buffring och snabb hastighet!

Bästa roliga Kodi Cartoon Addons barn kommer att älska

Kiddie Cartoons

Kiddie Cartoons är tillgänglig för nedladdning via SuperRepo- och Kodi Israel-lagren och är känd för sitt helt fantastiska kategoriserade bibliotek med tecknade filmer och anime-titlar. Det har något för varje barn från Barney dinosaurie till Barbie-äventyr, tillägget är en behandling för de unga!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV erbjuder ett stort urval av tecknade filmer från 90-talet’s hela vägen till de nyare hits. Från animerade filmer, Disney-underhållning och roliga kiddy-tv-program uppdaterar B99TV sitt källbibliotek regelbundet för maximal njutning. Du kan ladda ner tillägget från Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

Bobby’s Tecknad film

Liknar B99TV, Bobby’s Tecknade filmer förtjänar sin plats bland de bästa Kodi-serietilläggena. Även om det inte är så organiserat som B99TV, erbjuder tillägget ett stort urval av underhållning för både barn och vuxna. Få de senaste uppdateringarna av tillägget från Kodi Israel eller SuperRepo.

Bobby & rsquo; s Cartoons kodi addon

Bästa Kodi Addons för Android

Som en programvara med flera plattformar fungerar Kodi smidigt över alla Android OS och enheter. Detta gör att användare kan strömma sina favoritfilmer och TV-program sömlöst på sina smartphones, surfplattor och till och med Android-aktiverade smarta TV-apparater. Nedan finns några tillägg som du definitivt bör prova på din telefon:

Genesis Reborn

Genesis Reborn är den nya och förbättrade versionen av det äldre tillägget med samma namn. Även om du stänger av, kan du fortfarande installera Genesis från Kodi Israel-repo. För den senaste versionen måste du dock använda denna URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Det är det bästa valet för att strömma de senaste TV-programmen och filmerna på stora och små Android-skärmar.

Bästa Kodi Addons för Android

Hur man installerar Genesis Reborn på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Starta Kodi-applikationen och klicka på “Redskap” ikon.
 2. Välj från listan med alternativ “Filhanterare”.
 3. Här ser du en lista med förvar. I slutet, klicka på alternativet som heter “Lägg till källor”.
 4. En ruta dyker upp på skärmen där du behöver klicka på ‘Ingen’.
 5. Ange webbadressen för Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Skriv nu namnet på mediekällorna ‘Jesus Box’ och klicka på OK igen.
 6. Gå tillbaka till huvudmenyn för Kodi och klicka på “Add-ons”.
 7. Klicka på Package Installer-ikonen i det övre vänstra hörnet.
 8. Välj Installera från zip-fil > Jesus Box > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Vänta nu tills installationen är klar.
 9. Välj Installera från arkivet > Jesusbox Förvar > Video-tillägg > Hitta och klicka på Genesis Reborn.
 10. Klicka på installationsknappen och njut av att titta på TV-program / filmer GRATIS.

Elysium

Elysium är en uppgraderad version av Zen-tillägget med uppdaterad kod (finns på NaN Repo). Den har samma syn och drar in länkar till filmer och TV-program samtidigt som de visas till höger för dig att spela. Det har ett enormt bibliotek med innehåll som garanterar att du aldrig missar din favoritunderhållning.

Elysium kodi addon

Falcon Project

Skapad av en Indie-utvecklare känd som “AJ”, Falcon-projektet är ett allround-tillägg som ger tillgång till IPTV-länkar och tv-program / filmer på begäran. Ytterligare områden inkluderar också en sportavdelning och en special “Hennes plats” som ger innehåll till kvinnlig smak. För att få tillägget måste du installera AJ Builds Repository.

Falcon Project kodi addon

1080p filmer

Om du vill titta på filmer i full HD-kvalitet på din Android-smartphone eller skrivbord, bör du definitivt överväga att använda 1080p-filmer. Tillägget är skapat av Dandy Media och har en funktion med ett klick för att spela, vilket laddar videor otroligt snabbt. Du kan få förlängningen från Kodi Israel.

1080p filmer kodi addon

TUBITV 

TUBITV Kodi-tillägget är tillgängligt på SuperRepo. Du kan installera det genom att lägga till arkivet i Kodi och sedan installera tillägget från videotilläggslistan.

tubi tv kodi video addon

Hur man installerar TUBITV på Kodi Krypton version 17 eller högre

 1. Lansera Kodi V17 och ange inställningar med klick på “Redskap” ikon.
 2. Du kommer att se en lista med systemalternativ. Klick på den sista med titeln “Filhanterare”.
 3. Bläddra nedan och klick på “Lägg till källa”.
 4. Dubbelklicka på “Ingen” och stiga på http://srp.nu i URL-rutan.
 5. namn mediekällan “SuperRepo” och klick på OK-knappen.
 6. Återgå till Kodi-menyn, klick på “Add-ons” och sedan “Paket” symbol i det övre vänstra hörnet.
 7. Från listan med alternativ, Välj “Installera från zip-fil”.
 8. Rulla nedåt tills du ser mediekällan som du nämnde tidigare, t.ex.. “SuperRepo”.
 9. Välj Krypton > Allt > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Vänta tills installationen är klar, lämna tillbaka till “Tilläggs-webbläsare”, Välj “Installera från arkivet”.
 11. Från listan över förvar, Välj “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Navigera till “Video-tillägg”.
 13. Fortsätt rulla ner tills du hittar “TUBITV”.
 14. Tryck installationsknappen.

NaN Tutorials

Drivs av Noobs och Nerds-repo, och tillägget ger dig tillgång till videohandledning för Kodi-funktioner, inställningar, hårdvara och livechattjänster. Det ger också felsökning och korrigeringar för olika Kodi-fel, samtidigt som det erbjuder kompletta guider för Kodi på Android, Linux, Raspberry PI, Xbox och Windows.

NaN Tutorials kodi addon

Fotboll Replays

Om du är en fan av fotboll, är detta tillägg bara för dig. Tillgänglig via Noobs och Nerds Repo, gör det möjligt för användare att titta på internationella & klubbfotbollsmatcher, tillsammans med höjdpunkter och strömmar för gamla mästerskap och utmaningar.

Fotboll Replay kodi addon

Imperial Streams

Imperial Streams-tillägget är tillgängligt från Kodi Israel Repo och är en annan favorit av oss när det gäller att njuta av obegränsad film / TV-program. Det erbjuder en enorm databas med klassiker, högst rankade och mest tittade innehåll. Du kommer definitivt att njuta av den tillgängliga variationen.

Imperial Streams kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för Firestick

Ingenting kan slå känslan av att titta på dina favorit TV-program / filmer på din Amazon Firestick TV. Det är här Kodi-tillägg för Firestick är praktiska, som fungerar i enlighet med plattformen’s funktioner. Du får inte bara njuta av heltidsunderhållning, utan också mångsidigheten att välja bland hundratals genrer.

Poseidon

Poseidon Kodi-tillägget har snabbt uppnått ett stort rykte på marknaden, som den bästa källan för att titta på filmer och TV-program på open source-medieplattformen. Finns på Kdil.co/repo och har en användarvänlig design och uppdaterar regelbundet sin lista med färska filmer. Avdelningar är indelade i kategorier, inklusive stora regissörer, i teatrar, Oscar-vinnare, skådespelare, genrer och år.

Bästa Kodi-tillägg för Firestick

HEVC Video Club

HEVC är ett Kodi-tillägg som kategoriserar filmer i HD-kvalitet inklusive Blu-ray, 3D, 720p och 1080p, vilket hjälper de med begränsade internethastigheter att njuta av god strömning. Appen hämtar inspiration från videokodek känd som H.256. Den största fördelen med att använda detta tillägg är att det tillhandahåller HD-video i en bråkdel av storleken. Full HD-filmer är bara 300 MB per fil.

HEVC Video Club kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för PPV

Strider som Floyd Mayweather mot Conor McGregor har ökat hypen och likheten hos kanaler, webbplatser och applikationer som stöder betalning per visning. Som en öppen medias underhållningsplattform faller Kodi inte heller. Det finns många utvecklare som arbetar med att släppa tillförlitliga tillägg för dig att njuta av live PPV-strömning. Några av de bästa inkluderar:

Planet MMA

Som namnet antyder ger detta tillägg för Kodi dig tillgång till strömmande innehåll som rör MMA-brottning och UFC-evenemang. Det har en enorm samling av TV-program, dokumentärer och live-evenemang, vilket garanterar att du aldrig missar vid ett enda tillfälle. Du kan också se UFC-kalendern, utföra sökningar, titta på Fight Night Live, få tillgång till UFC Openload, MMA Openload och Pioneers of MMA. Du kan även se YouTube-videor direkt tillsammans med MMA-relaterade filmer.

bästa kodi-tillägg för betala per vy

SportsDevil

Sports Devil-tillägget är perfekt för att få tillgång till enorma PPV-evenemang, eftersom det har ett stort sortiment av kanaler, som inkluderar NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports och en mängd andra från amerikansk till sydamerikansk till europeisk. Du kan ladda ner tillägget från Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Hur man installerar SportsDevil på Kodi

Att installera SportsDevil på Kodi tar några minuter av din tid, följ vår steg-för-steg-guide och vi’Jag får igång på mindre än sju minuter:

 • Starta Kodi
 • Sväva över Systemet > klick Filhanterare > Lägg till källa
 • I sökvägstypen http://fusion.tvaddons.ag (du kan kopiera klistra in det här också)
 • Ange i rutan Namn Fusion och klicka sedan på Klar
 • Gå tillbaka till startskärmen och klicka sedan på Systemet > klick AddOns > klick Installera från zip-fil
 • Välj Fusion > xbmc repos > engelsk > scrolla ner & klick ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Gå tillbaka till föregående meny och klicka nu installera från förvaret > Inofficiellt Sport Devil Repository > Video-tillägg > Sports Devil > Installera
 • Vänta tills plugin-programmet installeras och visar Enabled framför SportsDevil
 • Gå tillbaka till hemskärmen > videoklipp > Video-tillägg > Sports Devil
 • Du bör nu se den kompletta listan med strömningsalternativ som finns tillgängliga på SportsDevil

SportsDevil-tillägget har installerats på Kodi och du kan starta detta tillägg när som helst genom att klicka videoklipp>Add-ons>SportsDevil.

Sports

Sports Mania är ett annat hit-tillägg för att få tillgång till live-strömmar av hit PPV-evenemang, oavsett typ. Tillägget är perfekt för sportfanatiker och ger massor av innehåll för sport. Du kan ladda ner tillägget från SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live Hub

Om alternativen ovan inte fungerar kan du alltid överväga att använda Live Hub. Tillägget tillåter användare att få åtkomst till geo-blockerat innehåll i Storbritannien, samtidigt som användarna kan spela Android APK: er inklusive Mobdro-strömmar för live PPV-evenemang. Klicka på GEO låst ger dig tillgång till Freeview, BBC, TVPlayer och en hel lista med andra kanaler.

Live Hub kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för indiska filmer och TV-kanaler i Bollywood

Om du är en fan av Bollywood-filmer / TV-program, har Kodi också täckt dig. Du kan hitta många tillägg från tredje part som ger tillgång till alla typer av Desi-innehåll från Pakistan och Indien. Kolla listan nedan för mer information:

Zem TV

Om du är intresserad av att titta på desi-innehåll är Zem TV ett av de bästa tillbehören som finns tillgängliga på Kodi Israel för att njuta av sport från Sydostasien, filmer / serier från Indien och drama från Pakistan. Men det vinner också popularitet för att tillåta människor över hela världen att titta på sina favorit sportkanaler. Klicka här för att ladda ner tillägget direkt via zip-fil.

Bästa Kodi-tillägg för indiska filmer och TV-kanaler i Bollywood

 1. Lansera Kodi V17-applikationen och gå till inställningar av klick på “Redskap” ikon.
 2. Från listan med konfigurationer, Välj “Filhanterare”.
 3. Skrolla nere på vänster kolumn och klick på “Lägg till källa”.
 4. Stiga på http://kdil.co/repo i URL-rutan, namn mediekällan “Kodi Israel”, och Tryck OK.
 5. Lämna tillbaka till huvudmenyn och klick på “Add-ons”.
 6. Klick på “Paket” symbolen uppe till vänster på sidan.
 7. Från listan med alternativ, Välj “Installera från zip-fil”.
 8. Hitta de “Kodi Israel” mediekälla som du har lagt till tidigare och klick på det.
 9. För att installera repo, dubbelklicka på “Kodil.zip”.
 10. Vänta för “Tillägg installerat” anmälan och klick på “Installera från förvaret”.
 11. Från listan över repor, Välj “www.kodisrael.co.il Förvar”.
 12. Skrolla ner och klick på “Videotillägg”.
 13. Hitta de “ZemTV.com” tillägg och klick på det.
 14. Träffa de “Installera” knapp och Välj den senaste versionen.
 15. Vänta för “Tillägg installerat” underrättelse.
 16. Du kan nu komma åt ZemTV.com från din samling av videotillägg!.

Viewster

Viewster-tillägget är tillgängligt för nedladdning i det officiella Kodi-lagret. Det är en premiumförlängning som ger dig tillgång till de senaste Bollywood-filmerna / TV-programmen från en enda plats. Tillägget erbjuder också en lista över populära genrer som du kan välja.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Om du letar efter ett tillägg som ger åtkomst till både Bollywood och Hollywood-filmer / TV-program på en enda plats, är OmniMovs perfekt. På det här sättet kan du uppfylla din begär efter lite desi-innehåll, samtidigt som du kan njuta av en lista med klassiska / hit amerikanska filmer. Du kan ladda ner tillägget från Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Snagfilmer

Snag Films är navet för filmer / TV-program från hela världen. Förutom att få tillgång till Bollywoodunderhållning kan du till och med hitta koreanska drama, arabiska serier, afrikanska filmer och mycket mer mångfald. Du kan ladda ner tillägget från det officiella Kodi-lagret.

Snag Films kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för träning och träning

Att fokusera på din hälsa och upprätthålla konditionen är avgörande för att överleva i dag’s tufft och snabbt liv. Med människor runt omkring dig som bokstavligen strävar efter energi att arbeta, måste du sträva efter att hålla dig så pass som möjligt. Det är här Kodi-tillägg för fitness är praktiska. Du kan enkelt få tillgång till live-strömmar och TV-program för vanliga träningsrutiner, så att du förblir aktiv och frisk.

Ares Fitness

Om du är en fitness-buff eller bara börjar din resa till en hälsosammare livsstil kommer du definitivt att älska Ares Fitness-tillägget. Från uppvärmningsövningar, stretch, cool downs till högintensiva intervallträningsövningar; du har massor av fitnessinnehåll att titta på. Det är nästan som att ha ett eget bibliotek med träningstips och råd med en knapptryckning.

  VPN-branschens mörka sida - Är alla VPN-enheter som du kan lita på?

Bästa Kodi-tillägg för träning och träning

BAMF TV

BAMF TV är känd för sitt helt fantastiska kategoriserade bibliotek med fitness-TV-program och filmer. Det har något för varje konditionnivå från de som börjar sin resa till den extrema sidan. Du hittar allt det senaste fitnessinnehållet i BAMF TV Kodi-tillägget som du kanske aldrig hittar någon annanstans. Ladda ner zip-filen här för att installera tillägget.

BAMF TV kodi addon

Bästa Kodi-tillägg för musik MP3-radio

Det finns inget som att lyssna på musik i HD-kvalitet för att spendera din fritid, festa med vänner eller bara för att försöka avleda ditt sinne från vissa saker i livet. Lyckligtvis stöder Kodi all slags underhållning som du kan njuta av. Om du letar efter de bästa Kodi-tilläggen för att lyssna på musik, titta nedan. Du kommer att ha en fantastisk tid att strömma hög kvalitet musik.

Beatz

Om du är en musikberoende som älskar att lyssna på en mängd olika genrer, är BeatZ-tillägget tillgängligt på Stream Army-repo bara för dig. Från stilar som hip-hop, rap, pop, jazz till nyare miljö, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance och chillstep genrer, du har många kategorier att lyssna på. Detta dynamiska tillägg kommer också att uppdatera dina musikval så snart de ändras.

Bästa Kodi-tillägg för musik MP3-radio

MP3-strömmar

MP3 Streams är ett annat bra Kodi-tillägg för musikälskare. Den drar informationen från lastfm och lyckas hålla listorna uppdaterade. Du får tillgång till en stor samling låtar, som inkluderar olika genrer, topplistor på skyltar och underskattade artister, så att du inte missar några nya och fantastiska låtar. Du kan till och med spara spår och skapa din egen spellista.

MP3-strömmar kodi addon

TuneIn Radio

Om du är en musikfreak, som tycker om att lyssna på radioprogrammen på morgonen, hittar du TuneIn Radio-tillägget ganska intressant. Den är ganska lik Android / iOS-applikationen med samma namn och gör det möjligt för användare att hitta radiostationer från hela världen.

TuneIn Radio kodi addon

Bästa väder Kodi Addons

Letar du efter sätt att hålla dig uppdaterad med vädret? Om så är fallet, kanske du vill överväga att installera vädertillägg på Kodi. Nedan finns en lista över tre av marknadens bästa.

Väder underjordiskt

Detta tillägg kommer under API-kategorin. För att få regelbundna uppdateringar om vädret i ditt område måste du besöka webbplatsen Weather Underground. Du kommer att få en kod som sedan ger dig ett visst antal uppdateringar per dag, när du är inloggad. Om du vill ha uppdateringar mer regelbundet finns paket tillgängliga för olika behov. Du kan ladda ner tillägget från det officiella Kodi Repository direkt.

Bästa väder Kodi Addons

Yahoo! Väder

Yahoo! Weather är ett tillägg utan API, vilket innebär att du inte behöver göra några prenumerationer för att få tillgång till uppdateringar. Det fungerar ganska bra för att bestämma rätt väder i nästan alla områden i världen. På liknande sätt som Weather Underground-förlängningen, kan du hitta Yahoo! Vädret på det officiella Kodi-förvaret. Detta tar bort besväret med att lägga till repor från tredje part.

Yahoo! Väder kodi addon

OpenWeatherMap Utökad

Om alternativen ovan inte fungerar för dig är det ett klokt val att gå med tillägget OpenWeatherMap Extended. Det är en hybrid av två stilar som passar behoven för både API och icke-API-användare. Vissa säger att det erbjuder det bästa från båda världar, och vi håller definitivt med om den uppfattningen. I likhet med ovanstående alternativ kan du ladda ner tillägget från det officiella Kodi Repository direkt.

OpenWeatherMap Utökad kodi addon

Bästa Kodi-underhåll och systemtillägg

Eftersom Kodi finns på en enorm lista med plattformar, behöver du ett underhållsverktyg för att rensa cachen, ta bort miniatyrer / paket och säkerhetskopiera dina data då och då. För att utföra dessa viktiga uppgifter har vi sammanställt en lista över de bästa Kodi-underhållstilläggena.

Säkerhetskopiering

Det sista du behöver är att förlora all data och tillägg när din Kodi uppdateras till en ny version. Det är här tillägg som Backup kommer in, som inte bara låter dig installera den senaste versionen av programvaran utan också återställer alla dina tillägg, builds och guider i den föregående versionen. Du kan ladda ner tillägget direkt från den officiella Kodi-repo.

Bästa Kodi-underhåll och systemtillägg

Indigo

Tillgänglig på Kodi Israel och SuperRepo, är Indigo den ultimata lösningen på alla dina problem, vare sig det är felmeddelanden, buffertproblem, kraschproblem och annat. Tillägget erbjuder en komplett svit med diagnostiska och reparationsverktyg för att du ska kunna återföra din Kodi i ett friskt skick.

Indigo kodi addon

Merlin Wizard

Tillägget finns på Merlin Repo och officiella Kodi. Tillägget är perfekt för att rensa cache, ta bort miniatyrbilder och rengöra paket. Det påskyndar din videoströmning, vilket förbättrar din filmupplevelse. Ladda ner tillägget om du får problem med fördröjning eller buffring.

merlin wizard kodi addon

Bibliotekens automatiska uppdatering

Om du söker efter ett tillägg som automatiskt uppdaterar alla repor och tillägg på en schemalagd tid, är Library Auto Update det perfekta valet. Det kommer att uppdatera listan med tillägg helt och hållet medan du tar bort länkar / källor som inte fungerar för närvarande.

Bibliotek Auto Update kodi addon

Top Geo Restricted Kodi Addons

När du använder Kodi kommer du att stöta på några tillägg som tenderar att geo-begränsas till vissa platser. För att få åtkomst måste du använda den bästa VPN för kodi-tjänsten för att kryptera din trafik och maskera din IP-adress. Eftersom du verkar vara belägen på en annan plats är nedladdning och installation av tillägg inte längre ett problem. Här är några av de översta geo-begränsade tillägg som finns tillgängliga på Kodi.

 1. Ultimate IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis Reborn
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. Specto
 7. kvasar

Experter och entusiaster rekommenderar att du använder en Kodi VPN-tjänst för att strömma på Kodi. En VPN hjälper dig att hålla dig säker och anonym från DMCA-meddelanden och andra upphovsrättslagar medan du får tillgång till upphovsrättsskyddat material. Få Kodi VPN

Kodi Addons som inte längre arbetar 2023

Under tiden skrev jag den här bloggen, det fanns gott om tillägg som fungerade korrekt. Under de senaste månaderna har dock nedslaget mot Kodi lett till att saker har tagit en helt annan vändning. Statliga myndigheter och upphovsrättsjägare arbetar dag och natt med att bli av med förvar och tillägg, sätta upp frågetecken är kodi säkert nog? Detta har resulterat i att många berömda kodi-addon inte fungerar. Dessa inkluderar:

Triton kodi addon

Triton

Triton är känd som en ersättning för det berömda Elysium-tillägget. Även om det är en nykomling lyckas den ge användarna en stor variation och bekvämlighet när det gäller att hitta HD-länkar för filmer och TV-program, som är lätt att spela från alla plattformar. Med en uppdaterad databas kan du känna dig säker på att hitta alla dina favoriter i tillägget. Du kan sedan lägga till dem i din “Min Triton” lista eller titta på hitlistan för bättre förslag. Tillägget finns på Soulless-repo: https://soullessbuilds.com/repo/

Fokus kodi addon

Fokus

När du vill att ditt fokus ska gå någon annanstans, men skärmen framför dig, är detta tillägg ett utmärkt val för dina binge-tittande vanor. Till skillnad från andra filtillägg uppdaterar utvecklarna regelbundet mediebiblioteket, vilket säkerställer att du har gott om innehåll för att hålla dig upptagen och fast vid skärmen dag ut och dag in. Om du vill installera tillägget måste du ladda ner Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) kodi addon

Quantum (Sanctuary)

Quantum är en allround-förlängning, tillgänglig via Kodi Israel-förvaret. Det har ett massivt bibliotek, inklusive båda IPTV-kanaler & VoD-innehåll, för alla. Det finns till och med tecknat för barn, en sportsektion, flera IPTV-avsnitt och en TV-guide att välja mellan. Vad mer kan du be om?

stigande tidvatten kodi addon

Rising Tides

Rising Tides är ett annat känt Kodi-tillägg som gör det möjligt för användare att strömma liveinnehåll. Vid installationen kan du hitta kategorier av dokumentärer, TV-program, IPTV-himlen, filmer, sportshower, live PPV-evenemang, live fotboll och hundratals kanaler. Det är det bästa valet för dina liveströmningsbehov, men kräver att både Sports Devil och F4M Tester ingår i listan över Kodi-tillägg. Du kan ladda ner och installera tillägget genom följande förvar: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox är tillgängligt i Looking Glass-förvaret och är ett underskattat Live TV-tillägg. Det ger normalt tillgång till olika IPTV-kanaler, men innehåller också allt från filmer, TV-program, sport och olika andra avsnitt. Du kan hitta videor i 1080P och till och med Blu-Ray-kvalitet.

Befrielse

Befrielse

Deliverance-tillägget finns tillgängligt på Sport Xplosion-repo och har fått en enorm popularitet på marknaden för levande sportförlängningar. Det är den bästa ersättaren för CastAway och SportsDevil om de slutar fungera. Du har ett massivt bibliotek med sportevenemang med höjdpunkter och liveströmmar.

Fågel Fenix

Uppdatera 2023: Kodi går definitivt igenom en hård lapp med ett slag efter det andra på deras anmärkningsvärda tillägg till TV-program / filmströmmar. Phoenix, en av de populäraste innehållskällorna har officiellt stängt butiken. Enligt TorrentFreak beslutade utvecklaren att vidta denna åtgärd för att skydda mot de senaste regeringens stämningar och nedbrytningar.

En proposition har också förklarat att personer som lägger ut olagligt innehåll kommer att gå i fängelse. Med detta säger vi farväl till Phoenix. Tack för att du ger dig ett omfattande organiserat mediebibliotek för underhållning. När du vill utforska hela utbudet av media rekommenderas det starkt att du överväger detta tillägg.

Phoenix erbjuder omfattande organiserade mediebibliotek som definitivt kommer att uppfylla TV-älskarnas förväntningar i viss utsträckning. Det bästa med detta tillägg är att tittarna får komma åt och titta på tusentals filmer, TV-program och mycket mer. Läs vår guide om hur du installerar Phoenix på kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Uppdatera december 2023: XMovies8 var tidigare tillgängligt genom både Fusion- och MetalKettle-lagren. Efter paniken i Kodi-industrin efter rättsfallen om kända utvecklare fungerar dock tillägget inte längre. Vi försökte hitta tillägget på andra förvar, men eftersom det inte finns något stöd tillgängligt – att använda tillägget är nästan omöjligt.

Du kan dock alltid använda andra tillägg som Disney + och Netflix för att strömma bra filmer / TV-program när som helst och var som helst. XMovies8 var tidigare tillgängligt genom både Fusion- och MetalKettle-lagren tills båda nyligen togs bort. Du kan inte använda tillägget längre eftersom båda lagren nu är offline. Det finns en chans att MetalKettle kommer tillbaka enligt KodiTips.

Navi X Sports

Uppdatera december 2023: Varje bra sak måste nå ett slut. Efter tio framgångsrika år med drift, det berömda Kodi-tillägget, är Navi X inte längre i drift. Anledningen till att stänga av är densamma för så många populära tillägg. Utvecklarna ville inte vara förknippade med några juridiska tvister / frågor, särskilt efter den speciella uppmärksamhet som Kodi får från upphovsrättsjägare från hela världen.

Som ersättare kan du alltid använda cCloud TV för att strömma live sport och underhållning. Navi X ger specifikt tillgång till sportberoende på ett fantastiskt och bedårande sätt. När du har använt det här interaktiva Kodi-tillägget kan du strömma och titta på olika sportkanaler live. Det här tillägget ger också information om de mest visade kanalerna under det senaste dygnet.

Acestreams Addon för strömmande sport på Kodi

Uppdatera december 2023: Acestreams är ett annat känt namn i listan över tillägg till sportströmmar. Det möjliggör HD-streaming för alla typer av sportkanaler. Som ett resultat kan användare få ultimat underhållning med live-sportströmning. Efter stängningen av Fusion-förvaret har Acestreams Sports emellertid också stängts av.

Användare kan inte längre använda tillägget för strömmande sport. Om du vill njuta av liveströmmar av sportkanaler, kanske du vill överväga att använda Stream Engine och Cast Away-sporttillägg. Kodi-sportfans som tänker att ett nytt tillägg äntligen är här för att sortera ut deras strömningsbehov, olyckiga killar den’är inte ett tillägg. den’är något ännu bättre!

AceStreams är medieplattformen för en “ny generation” utformad för att hämta fler källor för dina live-streaming Kodi-tillägg särskilt praktiska för sportströmning. Den verkliga behandlingen här är för sportfans som helt enkelt kommer att älska Ace Streams kvalitet och prestanda. Om du tänkte precis var du kan få AceStreams-länkar och hash-filer, här är några coola Reddit-grupper att följa:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL-strömmar
 4. Reddit NBA Streams
 5. Reddit Boxing Stream
 6. Källa TV-länkar – 1000+ AceStreams Källor

FTV (FilmOn TV)

Uppdatera november 2023: Efter att fusionsförvaret har tagits bort avbröts antingen alla tillägg som värd av TVADDONS eller flyttades till andra förvar. Det kända FilmOn TV- eller FTV-tillägget led också samma öde och avbröts så småningom. Tyvärr kunde jag inte’t hitta andra repor som är värd för FTV.

Efter att fusionsförvaret har tagits bort avbröts antingen alla tillägg som värd av TVADDONS eller flyttades till andra förvar. Det kända FilmOn TV- eller FTV-tillägget led också samma öde och avbröts så småningom. Tyvärr kunde jag inte’t hitta andra repor som är värd för FTV.

Anime-IPTV

Uppdatera december 2023: Anime-IPTV-tillägget var ganska populärt under sina första dagar. Det kom med kombinationen och samarbetet mellan flera olika anime-tillägg. Men eftersom det redan finns så många alternativ för att titta på Anime, verkar tillägget ha misslyckats med att få tillräckligt med uppmärksamhet. Tyvärr är tillägget inte längre tillgängligt på något arkiv.

Anime-IPTV har kommit till med kombinationen och samarbetet mellan flera olika anime-tillägg. Dess unika funktion är lätt att navigera trots att dess menyalternativ inte är på engelska. Du kan fortfarande hitta alla videor genom att klicka på sökikonen.

Du kanske hittar några dåliga länkar då och då, men med tanke på kvaliteten och tillgängligheten för filmerna berör Anime-IPTV många Kodi-tillägg.

Andra bästa Kodi-tillägg som har slutat fungera

 1. Dojo-strömmar
 2. t.f.a
 3. Hastighet
 4. Skördeman
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. GUPPA
 9. UKTV igen
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Tilläggsinstallatör

Inpackning av saker

Vi förväntar oss att du kommer att få en spännande Kodi-upplevelse med dessa 100 bästa Kodi-tillägg. Det tog oss mycket tid att sammanställa denna lista och testa varje tillägg. Om du har några frågor / frågor, tveka inte att lämna en kommentar nedan. Viktigast är du gärna att dela artikeln med dina vänner / familjemedlemmar. Observera att innan du laddar ner kodi-addon från tredje part, se till att du gör det’har arbetat med en snabbast VPN-tjänst för att förhindra någon slags cyberattacker. Läs mer om vilka billiga VPN-tjänster som du enkelt kan få.

Följ oss på Twitter och håll dig uppdaterad.

Följ @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

  Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det kommer till…

 • 100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

  Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det kommer till…

 • 100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

  Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det kommer till…

 • 100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

  Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det kommer till…

 • 100 bästa Kodi-tillägg för filmer och live-tv-program (testad och verifierad lista för 2023)

  Letar du efter den bästa Kodi Addons-listan från 2023? I så fall är du på rätt plats. Vi vet användarnas desperation när det kommer till…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me