Kajian VPNBaron 2019

Bidang kuasa Romania
Harga $ 5.54
Pelayan 13
Log Tiada Log
Penyulitan OpenVPN / L2TPIKEv2
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web vpnbaron.com
Keserasian Windows

VPNBaron Tidak Memiliki Banyak Ciri Penting dan Mahal

VPNBaron adalah perkhidmatan yang agak kecil dalam industri VPN. Terletak di Romania, perkhidmatan VPN ini menawarkan pelan terbaiknya untuk $ 5.54 / month (Deal Tahunan) dengan hanya tempoh bayaran balik 7 hari, juga tanpa sebarang rentetan.

Perkhidmatan ini diketahui selamat, pantas dan boleh dipercayai. Malangnya, sama seperti kebanyakan pembekal lain di pasaran, VPNBaron tidak berfungsi untuk membuka kunci kunci Netflix atau memintas “Firewall Besar” di China.

Sebagai alternatif yang lebih baik, saya akan mencadangkan untuk meneruskan pakej PureVPN yang bermula pada tahap rendah $ 1.65 / mo dalam pelan 5 tahun. Ia tidak menghadapi masalah dalam melangkau geo-larangan pada VoD seperti Netflix atau menawarkan keselamatan kepada pengguna di China. 

Count Server 13 pelayan
Bidang kuasa Romania
Log Tiada Log
Torrenting Ya
Batalkan Netflix Ya
Harga $ 5.54 / month ($ 66.49 dibilkan sekali)
Protokol OpenVPN / L2TPIKEv2
Bypasses Firewall China Tidak
Penyulitan Data AES-256
Alternatif PureVPN

Kajian Sokongan Penyulitan dan Protokol VPNBaron

VPNBaron menyokong protokol OpenVPN, tetapi anda juga boleh memilih protokol L2TP dan IKEV2 jika anda mahu supaya opsyen protokol agak komprehensif.

Untuk peranti mudah alih, protokol Ikev2 mempunyai fungsi VPN-On-Demand yang membolehkan pengguna tetap selamat tanpa mengira sama ada ia tetap pada sambungan yang sama atau menukarnya.

Untuk penyulitan, ia merupakan cipher standard AES-256-CBC yang digunakan oleh VPNBaron, yang masuk akal sebagai protokol penyulitan yang paling selamat kerana ia tidak dapat dipecahkan.

Kajian Jurisdiksi VPNBaron:

Romania adalah tempat VPNBaron didasarkan, pilihan yang cukup baik sejauh undang-undang data pergi. Romania tidak’t mempunyai undang-undang pengekalan mandatori yang berkaitan dengan data yang boleh meletakkan privasi anda dengan penyedia berisiko.

Negara ini bukan sebahagian daripada mana-mana aliansi berbahaya seperti 5 Mata juga, jadi tanda penuh kepada VPNBaron untuk mendapatkan hak yuridisnya.

Tinjauan Dasar Pembalakan VPNBaron

VPNBaron tidak’t log data pengguna sama sekali, menjadikannya berkongsi reputasi ini dengan beberapa yang terbaik dalam industri.

Ia hanya mengumpul maklumat mengenai sambungan aktif untuk mengehadkan bilangan sambungan serentak seperti dasarnya, tetapi kami tidak’t mengira ini sebagai menyimpan log dengan apa cara sekalipun.

Di samping itu, apabila kami mengkaji semula dasar privasi, kami kagum dengan sukacitanya untuk mengetahui VPNBaron adalah mematuhi GDPR dan ia tidak’t menyimpan sebarang log pengguna apa pun.

Kajian Harga VPNBaron

VPNBaron menawarkan tiga pelan harga Pada masa ini, yang agak dinamai oleh beberapa logam hiasan yang popular: (Harga disebut dalam dolar AS. Harga mungkin berbeza dengan perubahan dalam kadar pertukaran)

Kajian Baron VPN - Harga

 • The Rancangan Gangsa: $ 9.56 / bulan sekali dibilkan
 • The Rancangan Perak: $ 7.76 / month ($ 46.57 dibilkan sekali)
 • The Rancangan Emas: $ 5.54 / month ($ 66.49 dibilkan sekali)

Semua pelan ini menawarkan ciri yang sama kecuali jumlah log masuk yang anda boleh dapatkan. Pelan Gangsa akan membolehkan anda menggunakan perkhidmatan pada dua peranti pada satu masa, pelan perak akan membolehkan anda menggunakan VPN pada tiga peranti serentak dan pelan emas akan membolehkan anda sehingga 5 log masuk serentak.

Kembali ke harga, pelan bulanan agak mahal dalam pandangan kami kerana ciri-ciri yang ditawarkan seperti pelayan di hanya 14 negara, satu log masuk peranti, jalur lebar tanpa had, pembatalan Netflix antara lain, terlalu kurang berharga untuk membenarkan harga ini tag.

Tanpa ciri-ciri biasa, kami akan menurunkan pelan bulanan sebagai tidak diingini.

Rancangan Perak, yang membiayai pengguna $ 7.76 / bulan, juga agak mahal dan tidak dianggap sama sekali.

Rancangan Emas adalah VPNBaron’pelan terbaik kerana ia menawarkan perkhidmatan hanya pada $ 5.54 / bulan, menjadikannya nampak perjanjian paling berharga daripada lot itu. Tetapi apabila anda boleh mendapatkan langganan pembekal yang lebih baik seperti Surfshark yang menawarkan banyak lagi pelayan dan ciri pada hanya $ 1.99 / bulan pada perjanjian dua tahunnya, VPNBaron’s nampaknya sangat mahal.

Mengikut Kajian VPNBaron kami, pembekal perlu mengurangkan harga secara besar-besaran jika ia ingin bersaing dengan pemahaman teratas dengan penyedia utama dalam industri.

Kaedah Pembayaran VPNBaron dan Kajian Dasar Bayaran Balik

VPNBaron’Cara pembayaran pembayaran s adalah mudah untuk menggambarkannya dengan ringkas.

Anda boleh untuk perancangan harga menerusi kad kredit, Paypal atau bahkan cryptocurrency.

VPNBaron membenarkan pengguna, untuk membayar dalam 10 cryptos yang berbeza termasuk Bitcoin, oleh itu memastikan bahawa pengguna mempunyai pilihan pembayaran tanpa nama di atas pelupusan mereka.

Kaedah Pembayaran VPNBaron dan Kajian Dasar Bayaran Balik

Walau bagaimanapun, jika anda membayar melalui cryptocurrency, anda boleh’Tidak mengembalikan bayaran balik, yang mana amalan industri standard adalah pembayaran crypto.

Ulasan Dasar Bayaran Balik VPNBaron

VPNBaron mengatakan bahawa anda boleh menuntut bayaran balik dalam masa 7 hari tanpa soalan yang ditanya, tetapi sebagai pengulas, kami tidak’t menyelesaikan perkara kecuali kami menggali butiran dan itu’apa yang kami lakukan.

Kajian VPNBaron 2019

Kami pergi untuk membaca syarat perkhidmatan mereka, yang dengan jelas menyatakan bahawa bayaran balik itu hanya sah jika anda’ve menggunakan kurang daripada 10 GB data atau telah dilakukan kurang daripada 50 sesi dengan VPN.

Kajian VPNBaron 2019

Jika anda berfikir untuk melanggan VPN ini, anda perlu mengubah had ini apabila anda mula menggunakan perkhidmatan ini. Tidak mesra pengguna sama sekali, tempoh!

Kajian Keserasian App VPNBaron

VPNBaron hanya menawarkan aplikasi klien Windows dan itu’s semua.

Terdapat secara literal tiada aplikasi untuk Mac, Android atau iOS.

Ini menjadikan senarai VPNBaron di antara VPN paling teruk dari segi persembahan keserasian yang kami’telah dikaji setakat ini.

Dengan antara muka yang bersih, licin dan ringan, klien VPN Windows adalah mudah untuk digunakan, tetapi walaupun pelanggan ini baik, kami tidak boleh melepaskan fakta bahawa pembekal tidak’t menawarkan pengalaman yang sama ke atas platform yang popular.

Kajian Rangkaian VPNBaron Server:

Menurut Kajian VPNBaron kami, pembekal menawarkan pelayan di hanya 13 negara di seluruh dunia.

Dan kebanyakannya terletak di Amerika Utara dan Eropah.

Ulasan Baron VPN - Pelayan di 13 lokasi sahaja

Pelayan adalah selamat dari kebocoran DNS dan WebRTC yang ditambah hebat tetapi kelajuan terus berubah-ubah secara besar-besaran walaupun kami menyemak pelayan yang sama pada masa yang berlainan.

Masalah utama dengan VPNBaron isn’t mengenai bilangan pelayan yang rendah tetapi isu prestasi yang menghalang pengalaman pengguna secara konsisten.

VPNBaron Netflix Unblocking Review

Penanda aras untuk perkhidmatan VPN Top hari ini adalah seberapa baik mereka menyahsekat laman web geo-terhad, terutamanya yang untuk streaming.

Pada hari ini’dunia, pengguna menuntut lebih banyak akses kepada kandungan global dan mereka dengan mudah akan memilih perkhidmatan yang boleh membuka geo-larangan untuk mereka semudah mungkin.

Dan dari sekarang dan seterusnya, anda perlu mengira nama lain dalam senarai VPN yang benar-benar boleh bertahan dengan perkataan mereka dalam melaksanakan tugas ini, iaitu VPNBaron, pembekal ini cukup pantas untuk menyokong aliran dan ia menyahsekat laman-laman streaming utama seperti Netflix.

VPNBaron menawarkan pelayan streaming khusus untuk pengguna yang ingin menyahsekat Netflix AS dan ketika kami menguji pelayan ini, kami mendapati bahawa perkhidmatan itu memang berfungsi dengan baik untuk melaksanakan tugas yang disebutkan di atas.

Dan fikiran anda, pembasmian kunci Netflix tidak bermakna prestasi kerana tapak ini mempunyai Ban VPN yang berkuat kuasa yang menyebabkan majoriti VPN yang tidak berguna untuk tujuan itu. Oleh itu, kita dengan pasti boleh mengatakan bahawa VPNBaron mempunyai pasukan yang berkualiti tinggi, sumber dan yang lebih utama, dedikasi untuk menyediakan pengguna dengan pengalaman terbaik.

Kami telah menguji perkhidmatan untuk membuka kunci Netflix US dan anda dapat melihat bahawa Ex-Machina, filem sci-fi hanya tersedia di Amerika Syarikat, tidak’t muncul dalam hasil tanpa sambungan VPN.

Kajian VPNBaron 2019

Tetapi, apabila kita berhubung dengan pelayan streaming khusus oleh VPNBaron, Netflix AS dibatalkan dan kami akhirnya dapat mengakses Ex-Machina.

Kajian VPNBaron 2019

Satu-satunya perkara yang kurang dalam VPNBaron’keupayaan membuka kunci s adalah fungsinya terhad kepada peranti desktop.

Ulasan Baron VPN - Netflix tidak disokong pada mudah alih

Ia tidak’t bekerja pada peranti mudah alih yang mengecewakan kerana ramai pengguna memilih untuk bergerak untuk menampung sebahagian besar keperluan penstriman mereka. VPNBaron perlu menambah fungsian mudah alih untuk Netblix Unblocking secepat mungkin untuk memastikan perkhidmatannya kekal berdaya saing.

VPNBaron Torrenting Review

Adakah sokongan VPNBaron Torrenting?

Ya, kerana ia mengatakan demikian, tetapi satu-satunya tempat di mana ia menyatakan itu garis kecil kecil dalam senarai ciri pelan harga.

Tidak ada tempat lain di tapaknya yang boleh kita dapati apa-apa maklumat mengenai pengambilan Torrenting.

Tetapi VPNBaron cukup selamat bagi anda untuk menikmati Torrenting kerana ia tidak berfungsi’t mempunyai kebocoran bermasalah.

Kajian Sokongan VPNBaron

Satu lagi perkara yang membiarkan kami turun dengan VPNBaron adalah tidak wujud ciri sokongan sembang secara langsung kerana pembekal menawarkan sokongan melalui e-mel hanya sampai sekarang.

Ini boleh menjadikan proses ini menjadi rumit untuk kebanyakan pengguna kerana mereka memerlukan penyelesaian yang cepat untuk masalah mereka. Sokongan e-mel tidak’t tentukan masa jawapan tertentu dan ini membenarkan ketidakpastian untuk merayap.

Ciri sokongan e-mel menawarkan balasan dalam satu atau dua jam pada maksimum dan perhatian terhadap perincian pastinya lebih diperibadikan berbanding dengan satu ciri sokongan sembang langsung, tetapi dalam hari cepat dan dewasa ini, pengguna ingin penyelesaian yang lebih mudah daripada yang komprehensif.

Masih, ia’s bukan sesuatu yang sepatutnya menghalang anda daripada melanggan perkhidmatan ini’s menial berbanding dengan ciri lain yang berkuasa dan keselamatan pengguna yang diberikan kepada pengguna oleh VPNBaron.

Tetapi selain itu, kami mendapati bahawa pembekal menawarkan banyak video tutorial mudah difahami bersama dengan panduan langkah demi langkah yang menawarkan pengguna dengan banyak penyelesaian kepada yang paling biasa dan beberapa masalah yang tidak biasa.

Jadi, jika anda mempunyai masalah dengan kekurangan sokongan sembang langsung dan e-mel seolah-olah terlalu lama proses untuk diteruskan, anda boleh menuju ke halaman asas pengetahuannya untuk mendapatkan penyelesaian yang disederhanakan untuk menyelesaikan kebanyakan pertanyaan anda.

Disarankan VPNBaron?

Tidak, kami tidak’t mengesyorkan VPNBaron.

VPNBaron menawarkan beberapa faedah yang luar biasa. Ia’s cepat, ringan, cekap dan penuh dengan ciri-ciri hebat untuk memberikan pengalaman VPN yang berbaloi. Tetapi perjanjian pemecah pertama adalah harga. VPNBaron agak mahal memandangkan nilai perkhidmatan yang ditawarkannya sebagai balasan.

Kedua, kelajuannya adalah glitchy. Keputusan ujian kelajuan yang kami dapat dari pelayan yang sama mempunyai perbezaan yang besar. Kami menjangkakan kestabilan daripada VPN dan nampaknya tidak ada di VPNBaron.

Ketiga, anda hanya mendapat pelayan di 13 negara sahaja. Bandingkan bahawa NordVPN, yang menawarkan 5678 pelayan untuk hampir separuh harganya dan anda akan faham mengapa kami tidak’Tidak suka VPNBaron cukup untuk mengesyorkannya.

Keempat, tidak ada aplikasi yang ditawarkan selain dari satu untuk Windows, yang sangat buruk dari segi menawarkan keramahan pengguna.

Jika anda memerlukan alternatif yang berpatutan tetapi lebih baik untuk VPNBaron, anda boleh memilih Surfshark, perkhidmatan VPN yang berkuasa dengan lebih daripada 800 pelayan, pembasmian Netflix, sokongan sembang secara langsung, keselamatan yang tidak dapat ditembusi dan lebih banyak untuk hanya $ 1.99 / bulan.

Ketahui lebih lanjut mengenai Surfshark di sini.

Похожие статьи

 • Kajian AirVPN 2019

  AirVPN mungkin mempunyai slogan yang paling merosakkan dalam keseluruhan industri VPN. Ia mentakrifkan perkhidmatan melalui kata-kata ini “Udara untuk bernafas nyata…

 • TigerVPN Review 2019 – VPN yang Powerfull yang Memerlukan Push Little!

  Ditubuhkan pada tahun 2011, TigerVPN adalah penyedia perkhidmatan rangkaian swasta yang berpangkalan di Slovakia. Ia dimiliki oleh ‘Tiger di Tempat Kerja’ – sebuah syarikat teknologi…

 • Shellfire VPN Review 2019

  Bidang kuasa Jerman Harga $ 3.97 / month ($ 95.16 selama 2 tahun) Pelayan 37 Log Tiada Enkripsi AES-256 Tidak Membuka Netflix Tidak Torrenting Tidak Bekerja di China Tidak…

 • Tinjauan VPNSecure 2019

  Berdasarkan lokasi yang tidak biasa untuk perkhidmatan VPN, VPNSecure.me didn’t kelihatan seperti perkhidmatan yang sesuai pada pandangan pertama tetapi perkhidmatan ini mempunyai banyak aspek…

 • Browsec VPN Review 2019

  Bidang kuasa Rusia Harga $ 1,99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 36 Pelayan di 32 Lokasi Log Perkhidmatan Log Penyimpanan Log Perkhidmatan Proksi (No Encryption) Unblocks…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kajian PureVPN 2020