Πώς να παρακολουθήσετε το UFC Live Online

Αγάπη UFC; Ψάχνετε για τρόπους για να παρακολουθήσετε το UFC online; Σε περίπτωση που η απάντηση είναι ναι, έχετε προσγειωθεί στο σωστό μέρος! Για να γίνει πολύ πιο εύκολο για εσάς, σας φέρνουμε αυτόν τον αποκλειστικό οδηγό για το πώς να παρακολουθήσετε το UFC χωρίς καλώδιο, το οποίο περιέχει όλες τις κορυφαίες και ποιοτικές online streaming επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν, που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο με το βοήθεια από το καλύτερο VPN!

Παίρνω! Σειρά! Πάλη!

Η παρακολούθηση των αθλητικών εκδηλώσεων στο διαδίκτυο είναι μια τάση που προσελκύει τον ατμό παγκοσμίως, διότι επιτρέπει στους αθλητικούς οπαδούς να μην χάσουν ποτέ κανένα από τα αγαπημένα τους αγώνες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Έτσι, μετρητά σε αυτή την τάση, οι μεγάλοι πάροχοι αθλημάτων προσφέρουν τώρα ένα υψηλό επίπεδο επιλογών κοπής καλωδίου για εκείνους τους ειδικούς χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες σε απευθείας σύνδεση.

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC Online από διαφορετικά κανάλια

Το UFC είναι ένα από τα πιο αποκλειστικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο καθώς παράγει πάντα έντονο ενθουσιασμό, πρόβλεψη και δράμα κατά τη διάρκεια των κλήρων τους, που δεν συνδυάζονται με κανένα άλλο πρωτάθλημα πάλης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Οι ανεμιστήρες περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν τις μάχες μεταξύ εξαιρετικά ισχυρών πρωταθλητών που λαμβάνουν χώρα στο UFC, αλλά γνωρίζετε ότι οι επιλογές σας δεν περιορίζονται μόνο στη συμβατική τηλεόραση μόνο όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε αυτή την εκπληκτική κλήρωση ή ακόμα και άλλες εκδηλώσεις UFC?

Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές για να παρακολουθήσετε το UFC online και ενώ οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν να αγοράσετε μια εγγραφή και ένα δελτίο αγώνα, έχω συμπεριλάβει ακόμη και μια δωρεάν υπηρεσία συνεχούς ροής! Πηγαίνετε μέσα από αυτό και επιλέξτε την καλύτερη εφαρμογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!

1. UFC.TV – Πάλη πάλης και πληρωμή ανά προβολή

Η μάρκα’η UFC TV είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθήσετε όλα τα γεγονότα και τις μάχες του UFC, συμπεριλαμβανομένου αυτού.

Το UFC προσφέρει τρία πακέτα για την προβολή των αγώνων του:

 1. Μηνιαία πάλη UFC πάλης: $ 9.99
 2. 6 μήνες UFC πάλης πάλης: 8,99 δολάρια / μήνα
 3. 12 μήνες UFC πάλης: 7,99 δολάρια / μήνα

Όλα αυτά τα σχέδια προσφέρουν τώρα και μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών!

UFC πάλη αγώνα

Αλλά περιμένετε, είναι δυνατόν οι τιμές του αγώνα δρόμου να πέσουν ακόμα πιο κάτω; Ναι, είναι σίγουρα!

Το UFC.TV είναι μια υπηρεσία γεωγραφικών περιορισμών όσον αφορά την τιμολόγηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές για το δελτίο αγώνα ποικίλλουν από περιοχή σε περιοχή.

Η χαμηλότερη τιμή για τα σχέδια επιτυχίας UFC Fight είναι στις Φιλιππίνες και μπορείτε να την έχετε πρόσβαση εύκολα συνδέοντας σε ένα VPN και επιλέγοντας ένα διακομιστή των Φιλιππίνων!

Όλες αυτές οι τιμές παρατίθενται σε USD:

 1. Μηνιαία κάρτα πάλης UFC: $ 8.47
 2. 6 μήνες UFC πάλης πάλης: $ 7.64 / μήνα
 3. 12 Μήνες UFC πάλης πάλης: $ 6.78 / μήνα

πάλη πάλη UFC Φιλιππίνες

2. DirecTV Τώρα

άμεση τηλεόραση UFC

Ένας πολύ δημοφιλής πάροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών και μια υπηρεσία κορυφαίας τιμής για κόπτες καλωδίων, η DirecTV Now γρήγορα γίνεται το σπίτι σε μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές ψυχαγωγίας online!

Προσφέροντας έως και 330+ κανάλια στα καλύτερα των μηνιαίων προγραμμάτων της, το DirecTV Now μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων, της ψυχαγωγίας, των ειδήσεων μεταξύ άλλων.

Αλλά θυμάστε δύο πράγματα εδώ, πρώτον, θα χρειαστεί να έχετε μια συνδρομή DirecTV πριν μπορέσετε να αγοράσετε αυτό το πάσο για UFC για την υπηρεσία. Το χαμηλότερο σχέδιο στην DirecTV ξεκινά από $ 34 / month και περιλαμβάνει 155+ κανάλια.

Δεύτερον, το DirecTV Now είναι ένας ιστότοπος με περιορισμένη γεωγραφική διασύνδεση και μπορείτε να τον έχετε πρόσβαση μόνο εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN για να συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή και να τον ξεκλειδώσετε!

3. FuboTV

Ένας άλλος πάροχος online streaming που προσφέρει αποκλειστική κάλυψη UFC είναι το FuboTV. Προσφέροντας 90+ κανάλια στη διάθεσή της, το FuboTV γίνεται γρήγορα μια υπηρεσία κοπής καλωδίου αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια εξαιρετικά επιμελημένη λίστα τηλεοπτικών καναλιών στο διαδίκτυο.

FuboTV UFC

Ο πρώτος μήνας σε αυτήν την υπηρεσία θα σας κοστίσει 39,99 δολάρια, ενώ θα χρειαστεί να πληρώσετε $ 44,99 / μήνα για κάθε μήνα μετά από αυτό.

Αυτή είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές για ροή UFC, ώστε να πρέπει να το εξετάσετε σίγουρα.

Ωστόσο, η υπηρεσία αυτή είναι γεωγραφική και μπορεί να ξεκλειδωθεί εκτός των ΗΠΑ, αναπτύσσοντας μια ισχυρή, φιλική προς το streaming υπηρεσία VPN.

4. Sling TV

Με ακριβώς περίπου την ίδια τιμή για το UFC 229 πέρασμα αγώνα ως DirecTV Τώρα, το κύριο USP της SlingTV είναι ότι προσφέρει συνδρομή χαμηλού κόστους με το όνομα του SlingTV Blue!

  如何在英国解除对Kodi的封锁并观看英语足球直播

SlingTV UFC

Η τιμή του περάσματος αγώνα στο SlingTV είναι $ 64.99 + φόρος, ενώ η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας SlingBlue κοστίζει 25 δολάρια και περιλαμβάνει κανάλια όπως FS1, FX και Bravo.

Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσθετα για κανάλια premium όπως το HBO και για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως CloudDVR Storage για μια ελάχιστη τιμή που ξεκινάει για τόσο χαμηλά όσο $ 5 / μήνα.

Παρακολουθήστε το UFC Δωρεάν Online

Εάν αυτές οι αμειβόμενες υπηρεσίες μοιάζουν λίγο έξω από τον προϋπολογισμό για εσάς, τότε μπορείτε να πάτε για την επιλογή Best Free για να παρακολουθήσετε UFC χωρίς καλώδιο, δηλαδή MatchTV.

Το MatchTV είναι μια ρωσική υπηρεσία συνεχούς ροής η οποία είναι δωρεάν και μεταδίδει τον αγώνα UFC απευθείας στο διαδίκτυο, αλλά η ποιότητα του βίντεο σε αυτό δεν μπορεί να είναι μεγάλη σε σύγκριση με τις τοποθεσίες ροής που πληρώνονται παραπάνω.

Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο MatchTV.ru από οπουδήποτε στον κόσμο, αναπτύσσοντας μια υπηρεσία Best VPN:

 1. Εγγραφείτε με μια κορυφαία υπηρεσία Streaming Friendly VPN.
 2. Πληρώστε για τα σχέδια τιμολόγησης της.
 3. Αποκτήστε τα διαπιστευτήρια χρήστη μέσω των εισερχομένων και κάντε λήψη της εφαρμογής πελάτη VPN.
 4. Συνδεθείτε σε ένα ρωσικό διακομιστή και στη συνέχεια ξεκινήστε το MatchTV.ru για δωρεάν πρόσβαση στο UFC online!

1. Καταπολέμηση της Ζωντανής

UFC αγώνας ζωντανά

Ο Fight Live έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αποτέλεσμα για την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ροών για μερικές από τις καλύτερες αγώνες ψυχαγωγίας στον κόσμο σήμερα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι UFC, Boxing, WWE, MMA και Bellator. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα την ημέρα της εκδήλωσης για να δείτε live streams για UFC.

2. Ολυμπιακά ρεύματα

Όπως υπονοεί το όνομα, τα Ολυμπιακά Ρεύματα είναι αφιερωμένα κυρίως στην παροχή των πιο πρόσφατων βίντεο, ειδήσεων, ειδήσεων και ζωντανών εκπομπών για τους ετήσιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, ο ιστότοπος καλύπτει επίσης περίφημα συμβάντα PPV, όπως το προηγούμενο Conor McGregor εναντίον Floyd Mayweather και τώρα UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Δεδομένου ότι το YouTube έχει τη φήμη ότι είναι η κορυφαία εταιρεία κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο, μπορείτε πάντα να περιμένετε να βρείτε ροές της εκδήλωσης σε ειδικά κανάλια για εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, εδώ είναι ο σύνδεσμος σε μια σελίδα UFC Live Stream, όπου μπορείτε να λαμβάνετε πλήρη κάλυψη την ημέρα της εκδήλωσης.

youtube UFC

4. Core MMA

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος στο να προσφέρει την πλήρη εμπειρία MMA στους χρήστες. Εδώ μπορείτε να βρείτε ενημερώσεις σχετικά με όλους τους αγώνες που περιλαμβάνουν μάχες στυλ MMA, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης UFC, όπου θα δείτε Cyborg μάχη Kunitskaya. Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στην ζωντανή ροή.

Πυρήνα UFC MMA

5. MMA Mania

Το MMA Mania είναι ένας άλλος ειδικός ιστότοπος για μικτές πολεμικές τέχνες, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τους αγώνες μάχης, μαζί με την πρόσβαση PPV ΔΩΡΕΑΝ. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα την ημέρα της εκδήλωσης για πλήρη κάλυψη.

MMA μανία UFC

UFC στο Firestick

Παρόλο που πρόκειται για τις δυνατότητες ροής σε συμβατικές συσκευές όπως η συσκευή σας Windows ή Android, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε UFC σε όλες τις άλλες συσκευές και υπηρεσίες συνεχούς ροής, αν γνωρίζετε πώς να το κάνετε.

Θα σας πω πώς μπορείτε να το ρεύσετε στη συσκευή σας Amazon Firestick ή FireTV σε 3 απλά βήματα:

 1. Αποκτήστε πρόσβαση στο Amazon Prime και αγοράστε ένα UFC Fight Pass για μόλις $ 64.99
 2. Ανοίξτε το Amazon Prime στο Firestick σας (Η εφαρμογή έρχεται προεγκατεστημένη στην πλατφόρμα)
 3. Απολαύστε το UFC!

Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN στο Firestick για να συνδεθείτε σε διακομιστή των Η.Π.Α. εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε το Amazon Prime.

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC on Fire Stick Free

Ενώ το UFC TV είναι μια επίσημη και πληρωμένη επιλογή για να παρακολουθείτε το UFC στο Firestick, μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε ροές του UFC για απολύτως δωρεάν μέσω του MatchTV.ru.

UFC δωρεάν στο firerestick

Η διαδικασία βήμα προς βήμα για τη χρήση του μέσου ροής UFC στο Firestick σας έχει ως εξής:

Εγγραφείτε και Εγγραφείτε σε μια καλύτερη υπηρεσία VPN πληρώνοντας για τα σχέδιά της τιμολόγησης. Υπάρχουν πολλά VPN που προσφέρουν αφιερωμένες εφαρμογές για το Firestick, οπότε δεν πρέπει’t είναι πρόβλημα

 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την επίσημη εφαρμογή VPN από το κατάστημα εφαρμογών Firestick.
 2. Συνδεθείτε σε ένα ρωσικό διακομιστή και χρησιμοποιήστε το επίσημο πρόγραμμα περιήγησης Silk Browser της Amazon για να επισκεφθείτε το MatchTV.ru.
 3. Απολαύστε UFC ζωντανά στο Firestick δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC στο Kodi

Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα, πολλαπλών πλατφορμών, φημίζεται για τους χρήστες παρόχων μια εναλλακτική λύση για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες / εκπομπές, τη ζωντανή τηλεόραση, τα αθλήματα, τις εκδηλώσεις και πολλά άλλα μέσω πρόσθετων τρίτων. Η καλύτερη επιλογή για την παρακολούθηση του UFC περιλαμβάνει την εγκατάσταση του πρόσθετου Planet MMA. Ακόμα μπορείτε να μάθετε για το ρεύμα UFC στον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του UFC στο Kodi.

  Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix με ένα VPN - Οδηγός εύκολης εγκατάστασης για συσκευές Android και Mac

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Planet MMA για το UFC!

 1. Ανοιξε την εφαρμογή Kodi V17 και το πηγαίνω στις ρυθμίσεις με κάνοντας κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα.
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”.
 3. Εισαγω http://supremacy.org.uk/zip/repo/στο πλαίσιο διεύθυνσης URL.
 4. Ονομα την πηγή μέσων “Υπεροχή Repo”, και τύπος
 5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο κύριο μενού, Κάντε κλικ επί “Πρόσθετα”, και έπειτα ο “Πακέτο” σύμβολο.
 1. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” και εύρημα“Υπεροχή Repo”.

MMA KODI ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 1. Διπλό κλικ επί “repository.supremacy-1.2.zip” και Περίμενε για την κοινοποίηση.
 2. Κάντε κλικ επί “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και επιλέγω“Υπεροχή”.
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτωΚάντε κλικ επί “Πρόσθετα βίντεο”, εύρημα“Planet MMA” και ανοίξτε το.
 4. Κτύπημα ο “Εγκαθιστώ” κουμπί, επιλέγω την τελευταία έκδοση από την υπεροχή, και στη συνέχεια τύπος
 5. Εκτόξευση Planet MMA και Κάντε κλικεπί “Fight LIVE” για να αρχίσει η ροή του UFC!

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC Live Online

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC στο Roku

Για να παρακολουθήσετε το UFC στο Roku, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

ROKU UFC

 • Επιλέξτε μια υπηρεσία Top VPN, Εγκαταστήστε την στο δρομολογητή σας και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των Φιλιππίνων
 • Αγοράστε το Pass Fight με χαμηλότερο επιτόκιο
 • Συνδέστε το Roku σας σε μια συσκευή Internet με δυνατότητα VPN, κατά προτίμηση σε δρομολογητή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό στον οδηγό μας για το Best VPN για το Roku
 • Προσθέστε το επίσημο κανάλι UFC στο Roku σας
 • Πληκτρολογήστε τα στοιχεία του διαγωνισμού αγώνα
 • Παρακολουθήστε το UFC στο Roku σας!

UFC Blackouts στο Roku

ROKU BLACK OUT

Τα Blackouts είναι μια από τις απογοητευτικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα UFC καθώς σας απαγορεύει να παρακολουθήσετε τον αγώνα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή προσωρινά. Λοιπόν, κανείς δεν αρέσει τέτοιες αιφνίδιες διακοπές UFC ποτέ, όχι εγώ ειδικά όπως εγώ δεν’δεν θέλει να χάσει ούτε ένα λεπτό από τη δράση ποτέ!

Ωστόσο, εάν ο αγώνας μεταδίδεται επίσης σε ζωντανή τηλεόραση, όπως συμβαίνει, για κάποιο άγνωστο λόγο, είτε η διαχείριση UFC είτε η διαχείριση της τηλεόρασης επιβάλλει προσωρινό σφάλμα στον αγώνα στον οποίο μπορείτε να ακούσετε τον ήχο αλλά όχι το βίντεο.

Και αν νομίζετε ότι αυτό δεν συμβαίνει’t ισχύει για τις υπηρεσίες streaming online, τότε εσείς απλά εσφαλμένος, καθώς αυτό πλήττει όλες τις πλατφόρμες στις οποίες παρακολουθείται το UFC, δηλαδή ζωντανή τηλεόραση καθώς και σε απευθείας σύνδεση streaming sites.

Πώς να παρακάμψετε Blackouts Το UFC παλεύει στο Roku

Ο μόνος τρόπος να εξουδετερώσετε αυτές τις απογοητευτικές και ξαφνικές διακοπές είναι μέσω του καλύτερου VPN, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε την τοποθεσία προβολής σας σε μια διαφορετική θέση όπου η ζωντανή ροή του UFC δεν είναι’t που επηρεάζεται από τη συσκότιση π.χ. είστε στη Γαλλία και η συσκότιση συμβαίνει, τότε εάν μπορείτε να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή για να επαναδρομολογήσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μέσω της χώρας και να παρακάμψετε τα ρεύματά σας στις μάχες του UFC στο Roku easy!

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC στο PS4

Για τους ιδιοκτήτες PS4 που είναι εναλλακτικά μεγάλοι οπαδοί των αγώνων UFC, εδώ είναι ο οδηγός σας για τον τρόπο παρακολούθησης του UFC στο PS4 live, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τα κανάλια streaming για το UFC στο PS4, δωρεάν streaming για το UFC στο PS4 και πώς μπορείτε να μειώσετε την τιμή ο αγώνας περνά μέσα από ένα καλύτερο VPN και πολλά άλλα!

 • Επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet από την περιοχή περιεχομένου στο PS4 σας
 • Εισαγάγετε UFC.TV στη γραμμή διευθύνσεων
 • Συνδεθείτε με το Pass Pass
 • Παρακολουθήστε ζωντανά online στο PS4 σας

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το UFC Live στο PS4

Ενώ το πέρασμα αγώνα UFC είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να δουν τον αγώνα στο PS4 σε ποιότητα HD, υπάρχει μια δωρεάν διαθέσιμη επιλογή και για όσους δεν’δεν θέλετε να χάσετε τον αγώνα μόνο και μόνο επειδή το πέρασμα αγώνα είναι έξω από τον προϋπολογισμό τους!

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε δωρεάν στο MatchTV.ru, εδώ είναι πώς:

 • Συνδέστε το PS4 σε σύνδεση με VPN. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ρυθμίζοντας το VPN στον δρομολογητή Wi-Fi και στη συνέχεια συνδέοντας το PS4 μέσω αυτού
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Internet PS4 από την περιοχή περιεχομένου
 • Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε “MatchTV.ru”
 • Απολαύστε UFC ζωντανά online στο PS4 σας για απολύτως δωρεάν
  FRITZ!Box VPN

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC στον Καναδά

Για τους καναδικούς οπαδούς του UFC, το Fight Network είναι το μέρος για να συντονιστείτε για να παρακολουθήσετε το UFC στον Καναδά. Το καλύτερο πράγμα για την παρακολούθηση του UFC στον Καναδά είναι ότι το Fight Network είναι διαθέσιμο σε διάφορες συσκευές όπως το Android, το iOS και το Roku, επιτρέποντάς σας έτσι να επιλέξετε πολλαπλές επιλογές.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ UFC

Λίστα καναλιών UFC / Τηλεοπτικών σταθμών

Ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας για το UFC είναι το BT Sport, ένα αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο διαχειρίζεται ο όμιλος BT στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εκ τούτου, οι χρήστες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε από τις δύο χώρες μπορούν να απολαύσουν εύκολα την παρακολούθηση της εκδήλωσης στην καλωδιακή τους τηλεόραση, αλλάζοντας τα κανάλια τους στη BT Sport. Για τους χρήστες που βρίσκονται αλλού, ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο καναλιών / ραδιοτηλεοπτικών φορέων.

Αυστραλία

Οι οπαδοί του MMA που βρίσκονται στην Αυστραλία μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν το UFC και όλες τις εκπληκτικές μάχες Fox Sports 3, η οποία μεταδίδει σχεδόν όλες τις επιτυχίες σε όλο τον κόσμο.

Ρωσία

Οι εραστές του UFC που διαμένουν στη Ρωσία μπορούν να αλλάξουν τα κανάλια τους στη Ρωσία-2 VGTRK για την πλήρη κάλυψη του κύριου αγώνα και των undercards.

Κίνα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία είδηση ​​ενός επίσημου ραδιοτηλεοπτικού φορέα για την παροχή ζωντανών ροών του UFC στην Κίνα. Μπορείτε, ωστόσο, να εγγραφείτε με την PPTV – την κινεζική πλατφόρμα ροής βίντεο.

Ιαπωνία

Για όσους ζουν στην Ιαπωνία, μπορείτε να αλλάξετε τα κανάλια σας στη διάσημη WOWOW δορυφορικό δίκτυο για την παρακολούθηση της UFC εκδήλωσης ζωντανά.

Καναδάς

Οι καναδοί οπαδοί του MMA μπορούν να παρακολουθήσουν εύκολα την εκδήλωση UFC ζωντανά μέσω καλωδιακής τηλεόρασης μέσω της διάσημης “Δίκτυο μάχης” κανάλι, το οποίο θα παρέχει ακόμα ροές της προβολής προεπισκόπησης.

Βραζιλία

Για να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση UFC PPV σε καλωδιακή τηλεόραση στη Βραζιλία, οι τηλεθεατές θα πρέπει να αλλάξουν τα κανάλια τους στο διάσημο τηλεοπτικό δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης “Globo”.

Ηνωμένο Βασίλειο

Αλλάξτε τα κανάλια σας στη διάσημη BT Sports. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο διαδίκτυο, επισκεφθείτε την κύρια ιστοσελίδα της.

συμπέρασμα

Το’γνωρίζοντας τώρα ότι τα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς στις περισσότερες σημαντικές τοποθεσίες ροής σε όλο τον κόσμο. Αλλά, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς τους σταθμούς streaming όπως το UFC TV, το DirecTV Now και ακόμη και το Amazon Prime κλπ. Είναι υπερβολικά αυστηροί με τους γεωγραφικούς περιορισμούς τους, δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αυτές τις τοποθεσίες εκτός αν εγγραφείτε σε μια υπηρεσία Best VPN που δεν μπορεί παρά να παρακάμψει τους περιορισμούς αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για streaming.

Για τους οπαδούς του UFC σε όλο τον κόσμο, τα VPNs καθίστανται επιτακτικά απαραίτητα για την απεμπλοκή ιστοσελίδων συνεχούς ροής που προσφέρουν σημαντικές εκδηλώσεις UFC!

Εάν είστε fan του UFC και όπως η δράση και το δράμα που παρέχει το fightenmainent, τότε ο καιρός είναι να ξεκινήσετε να σκέφτεστε να αγοράσετε μια κορυφαία συνδρομή VPN και να εξασφαλίσετε ότι ποτέ δεν θα χάσετε ένα μόνο γεγονός αυτού του φανταστικού πολεμικού πρωταθλήματος!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me