Kako deblokirati Kodi u Velikoj Britaniji i gledati live streaminge engleskog nogometa

Kodi je dom ogromne biblioteke zabavnih kanala koji uključuju filmove, TV emisije, dokumentarne filmove, animacije & crtani filmovi, i naravno svi’omiljeni sportovi. Postoji veliki broj službenih i neslužbenih sportskih dodataka za streaming za Kodi, uključujući one za kriket, nogomet, atletiku, američki nogomet, hokej na ledu, UFC i popis se nastavlja i nastavlja. Pročitajte naš detaljni vodič o tome kako deblokirati Kodi u Velikoj Britaniji kako biste uživo gledali svoje omiljene nogometne utakmice. Koristite Best VPN i best vpn za kodi da osigurate sve svoje streamove.

Contents

Kodi kutije zabranjene u Velikoj Britaniji

Ujedinjeno Kraljevstvo postat će prva zemlja koja je službeno zabranila Potpuno napunjene Kodi kutije unaprijed konfigurirane s engleskim Premier League streaming kanalima. 6. ožujka 2023., 65-godišnjem Malcolmu Mayesu kažnjena je kazna od 250.000 funti za prodaju potpuno konfiguriranih kutija Kodi po 1.000 funti.

Vlasnici autorskih prava BTSport, Sky Sports i Virgin Media također su dobili zakonsko odobrenje da zahtijevaju blokiranje poslužitelja koji se koriste za besplatno emitiranje službenih streamova Premier lige..

kodi kutije zabranjene u Velikoj Britaniji - naša perspektiva

Kako deblokirati Kodi i paziti na dodatne dodatke u Velikoj Britaniji

Upozorenje! Don’Ne instalirajte dodatke prije nego što pročitate naš Kodi VPN vodič
Kodi je bio pod strogim nadzorom. Vlasti su vruće na repovima kako bi lovile korisnike Kodija. Pogledajte naš najbolji VPN za Kodi da biste saznali kako ostati anoniman. Saznajte kako deblokirati najbolje Kodi dodatke i osigurati svoju privatnost od vlasnika autorskih prava.

kako deblokirati kodi u uk

Prije nego što počnemo da vam kažemo kako pristupiti glavnim streaming kanalima za gledanje utakmica nogometne lige, neka’samo razjasnite nešto, smatrajte ga provjerom činjenica u stvarnom vremenu, Kodi nije zabranjen u Velikoj Britaniji. Kodi kutije napunjene unaprijed konfiguriranim najboljim Kodijevim dodacima zabranjeno je prodavati, dok su u pratnji silne novčane kazne.

Geo-ograničenja možete zaobići gotovo trenutno i deblokirati Kodi, ovisno o uređaju koji imate’malo drugačiji za okvire za streaming Ovaj pametni hack omogućuje vam da sakrijete svoju IP adresu sa bilo kojom drugom susjednom europskom državom (s obzirom na to da ste stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva i da ste otišli izvan zemlje) i pristupite Kodi kanalima izvan granica na vašem medijski centar. Pregledali smo više od 5 VPN usluga velike brzine za koje možete izabrati, ovdje je popis naših 5 najboljih, dok više možete pronaći na našoj web stranici’s Kodi VPN recenzije odjeljak:

  7 najlepszych routerów pomidorowych w 2023 roku

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

Kako deblokirati Kodi zabranjene kanale na sustavu Windows u Velikoj Britaniji

Korisnici programa Kodi Windows’u Velikoj Britaniji smatrat će se najsretnijim jer postoji veća podrška za OS od bilo kojeg drugog uređaja. Za Kodi Windows možete kod deblokirati kodi:

 1. Pokrenite svoju VPN uslugu
 2. Spajanje na poslužitelj u Luksemburgu, Nizozemskoj itd.
 3. Pokrenite Kodi
 4. Idite na željeni dodatak i započnite uživo prijenos utakmica glavnih nogometnih utakmica!

Kako deblokirati Kodi kutije zabranjene kanale u Velikoj Britaniji pomoću usmjerivača

Deblokiranje izvan granica kanala za streaming nogometa na Kodi Boxes u Velikoj Britaniji zahtijeva da konfigurirate VPN uslugu na usmjerivaču. Ne zaboravite nikada postavljati VPN na usmjerivaču davatelja usluga (obično se ne koristi’ne dopuštam ti). Ovdje možete slijediti naš vodič o postavljanju VPN-a na usmjerivač s našim vodičem ovdje (ne zaboravite koristiti poslužitelj u blizini Ujedinjenog Kraljevstva, pogledajte jedan od Luksemburg, Norveška, Švedska, Njemačka, Nizozemska).

U slučaju da imate problem kako deblokirati kodi u Velikoj Britaniji, pošaljite nam svoj usmjerivač & model i pokušat ćemo vam pružiti savršen vodič za postavljanje.

Nakon što konfigurirate VPN na usmjerivaču, a zatim ga ponovo pokrenite:

 1. Pokrenite Kodi
 2. Idite na Videozapise
 3. Bez velikih problema strujte svoje omiljene kanale za streaming nogometa u Velikoj Britaniji!

Zašto Kodi EPL kanali IPTV tokove blokiraju SkyTV

Nakon mnogo kontroverzi, Sky Sports službeno je to nazvao i dobio zakonsko odobrenje da zabrani sve servere koji se koriste za isporuku IPTV streamova EPL mečeva besplatno. Očigledno je da je Sky mogao zabraniti jedan poslužitelj u isto vrijeme, što bi emiteru moglo omogućiti pomicanje na drugi poslužitelj i ponovo započnite strujanje.

Zašto Kodi kanali IPTV tokove blokiraju SkyTV

Ovaj put službeni partner EPL-a i nositelj autorskih prava EPL-a’Vaša mrežna struja stvari je shvatila ozbiljno. Nakon stalnih kršenja svojih autorskih prava, sud u Velikoj Britaniji zabranio je prodaju & upotreba potpuno učitanih Kodi okvira s unaprijed konfiguriranim kanalima za upotrebu jednostavnim uključivanjem u TV.

Zašto Kodi nogometni kanali IPTV tokove blokiraju BT Infinity

BTSport je i službeni partner & nositelj autorskih prava engleske Premier lige zajedno sa SkySportsom. BTSport će također zabraniti sve poslužitelje koji se koriste za emitiranje za sve klijente koristeći njihovu BT Infinity širokopojasnu uslugu. Budući da su svi BT Infinity korisnici u UK adresama u Velikoj Britaniji, njihove će se aktivnosti nadzirati i kad pristupe Kodi EPL streamingu ISP će uskratiti pristup poslužitelju..

Kodi kanale blokirane zbog BT Infinity i penalty novčanih kazni

Ukratko

Nadam se da ste deblokirali te glavne strujne kanale za gledanje britanskog nogometa skrivajući se iza druge IP adrese. Za svaki slučaj’Ne radimo za vas, javite nam i dat ćemo sve od sebe da srušimo ta geo-ograničenja i deblokiramo Kodi u uk. Ako vam se svidio članak, jednostavno pritisnite jedan od društvenih gumba i podijelite ga sada. Pomozite svim svojim prijateljima da deblokiraju svoje omiljene nogometne streamove na Kodiju i uživaju u vašim igrama neograničeno.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Bagaimana Mengurangkan Lag dalam Permainan Dalam Talian