Sådan bruges PureVPN – Lær at bruge dem på under 2 minutter

PureVPN er en af ​​de mest konkurrencedygtige tjenester i VPN-branchen, der altid søger at overgå sine kolleger i næsten hver facet, der kan bestå af en Bedst VPN-service.

Den største mængde arbejde, som tjenesten har udført i denne henseende, er bestemt inden for at tilbyde klient-apps til det højeste antal enheder og operativsystemer. Fra sin helt egen Firestick-app til Android VPN-appen har PureVPN næsten spikret dem alle, da vi‘Vi har beskrevet detaljeret i vores Pure VPN-gennemgang.

Men hvis du stadig er lidt betænkelig over, hvor lette de er at bruge, så don’t bekymre dig, her er vores definitive guide til, hvordan du bruger PureVPN komplet med installationsguider til næsten alle tilgængelige klient-apps, anmeldelser om deres funktionalitet og ydeevne og mere!

Sådan bruges PureVPN på Windows

Windows-klienten til PureVPN har designelementer, der føles som om de er stærkt lånt fra CyberGhost, især “Vælg tilstand” En del.

Bortset fra det er næsten alle funktioner let tilgængelige fra hjemmeskærmen til klienten.

Den bedste del om PureVPN’s Windows-klient er, at der altid er undertekster med hver funktion, der kort forklarer, hvad den funktion nøjagtigt gør. Dette er en bedrift, hvor PureVPN er prisværdig, da det letter maksimal brugervenlighed.

Her’hvordan du kan bruge deres klient og alle dens funktioner:

 1. Når først du’Vi har købt PureVPN’s abonnement, kan du downloade deres Windows-klient fra deres site her. (Filstørrelse: 32,8 MB).hvordan man bruger purevpn
 2. Klik på den downloadede fil, og installationsprocessen vil begynde (Det kan bede dig om at indtaste administratorrettigheder, hvis dit system er begrænset af din IT).
 3. Når installationen er afsluttet, åbnes klienten automatisk.
 4. For at vælge en server kan du enten gennemse “Lande” Option eller “byer” Mulighed.
 5. Klik på din foretrukne serverdestination, så oprettes klienten automatisk til den.
 6. Det gearformede ikon øverst til højre på klienten kan tage dig til indstillingerne og menulinjen til ekstra funktioner, så du kan finjustere ting herfra, hvis du ikke’t kan lide dem i deres nuværende tilstand.

hvordan man bruger purevpn på windows

Sådan bruges PureVPN på iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’s Mac-app ligner sin Windows-app, og processen til at bruge den er også den samme.

Men ud fra hvad jeg oplevede i min anmeldelse af sin Mac-app og andre, er den lidt mere lydhør og hurtigere end dens Windows-modstykke.

Sådan bruges PureVPN på iPhone Mac iOS iPad

Hvis du ønsker at abonnere på PureVPN og derefter bruge det på din Mac-enhed, så her’hvad du bliver nødt til at gøre:

 1. Køb PureVPN’s abonnement først for at aktivere din konto
 2. Download nu Mac-appen fra deres side
 3. Når download er afsluttet, skal du fortsætte mod installationen
 4. Mac-klienten åbnes nu automatisk
 5. Indtast dine brugeroplysninger, dvs. brugernavn og adgangskode
 6. Vælg det sted, du vil oprette forbindelse til, og forbindelsen til den server vil nu blive initieret
 7. Hovedskærmen viser nu, at klienten er tilsluttet, så du nemt kan begynde at gennemse under VPN’s indflydelse på din internetforbindelse
 8. Klik på det gearformede ikon for at få adgang til alle indstillinger på indstillingerne

PureVPN gør det i øjeblikket ikke’t tilbyder sin egen oprindelige iOS-app, men den vil snart være tilgængelig i henhold til tjenestens officielle holdning.

purevpn ios app

Du kan dog stadig bruge PureVPN på iOS-enheder ved at indstille det via side-indlæsning.

Det tilbyder to metoder i denne henseende, L2TP-installationsproces og iKev2-opsætning, men jeg vil anbefale dig at gå til iKev2-opsætningen, da den tidligere installationsproces er relativt usikker.

Sådan bruges PureVPN på Android

For PureVPN-brugere er den bedste vpn-klient, der er tilgængelig ud af det hele, som tjenesten tilbyder, dens Android-klient.

Android-klienten til PureVPN er ren, strømlinet og ekstremt let at bruge til nybegynder, indlæst med alle de bedste funktioner, som tjenesten har at tilbyde.

hvordan man bruger purevpn på Android

Lær at bruge det gennem følgende trin:

 1. Gå til Google Play butik, og søg efter “PureVPN”
 2. Når du får PureVPN’s Android-app i søgeresultaterne, klik på download og installationen vil ske samtidig
 3. Det er let derfra, da du bare skal indtaste legitimationsoplysninger for at logge ind, og appen åbnespurevpn android app vælge indstillingsmulighed
 4. Åbn serverlisten, og tryk på en hvilken som helst by / land / placering, du vil oprette forbindelse til
 5. Forbindelsen vil nu blive startetpurevpn android app
 6. For at ændre enhver eksisterende indstilling eller få adgang til enhver ekstra funktion skal du bare trykke på det Gearformede ikon øverst til højre på klienten

purevpn-indstillingsmenu i Android-app

Sådan bruges PureVPN med FireStick

PureVPN er en af ​​disse udvalgte få VPN-tjenester, der tilbyder sin egen Firestick-klient-app.

Denne niche-app er specifikt udviklet, fordi PureVPN positionerer sig på markedet som VPN, der er bedst til firestick, der imødekommer alle mulige streamingbehov, er et af de mere populære streaming-enheder blandt brugere derude i disse dage.

hvordan man bruger purevpn på firestick

Brug af denne app på Firestick kræver, at du mindst har et indledende greb om, hvordan FireTV-platformen udfører og fungerer.

Her’hvordan du installerer og bruger PureVPN Firestick-appen på din FireTV-enhed:

 1. Start først din FireTV og derefter navigere til “Apps” Afsnit
 2. Gå nu til kategorier > Utility
 3. Søge efter “PureVPN”
 4. Klik bare på “Hent” og installationen sker automatisk, når downloadprocessen er afsluttet
 5. Du vil nu se en anmeldelse, der fortæller dig, at PureVPN nu er installeret
 6. Gå til “Mine apps” og rulle ned for at vælge “PureVPN”
 7. Appen vil nu blive lanceret
 8. Klienten kræver nu, at du indtaster loginoplysninger, når du klikker på “Har du allerede en bruger” (Du skal købe et PureVPN-abonnement på forhånd for dette)
 9. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på “Log på”
 10. Rul for at vælge det sted, du vil oprette forbindelse til, og tryk på det for at starte forbindelsesprocessen
 11. PureVPN vil nu være tilsluttet for at sikre, at du fjerner blokeringen af ​​et stort flertal af streamingwebsteder

PureVPN’s Firestick-app er god, men hvis du vil udforske andre muligheder med hensyn til udbydere eller endda sideload en bestemt service, så vi’Vi har dækket det i detaljer i vores VPN for Firestick-guide.

Konklusion

PureVPN har arbejdet meget for at bidrage til brugervenlighed på næsten alle enhedsplatforme. Ja, det gør det ikke’t har sin iOS-app i øjeblikket, men dens andre apps er bygget med nogle meget gode funktioner, som brugerne kan drage fordel af.

Tjenesten har nogle problemer, som f.eks. Forbindelsesforsinkelser, som den skal slutte for at få sine klient-apps til at fungere og reagere på en måde, der er meget mere tilpasset brugerens forventninger, men bortset fra det er apps næsten selvforklarende og enhver nybegynder kan download og brug dem uden store problemer.

PureVPN tilbyder også et stort lager af fejlfinding og installationsvejledninger, der kan gøre det lettere for brugeren at opsætte sine apps på enhver platform. Fra videoer til tekstvejledninger, PureVPN’brugere har ingen mangel på valg at lære om tjenesten’s klienter fra.

Hvis du har haft noget problem med tjenesten eller dens klientapps i fortiden, eller hvis der er noget, du finder bedre i dem sammenlignet med lignende apps fra andre udbydere, så lad os vide det om dem i kommentarfeltet nedenfor.