Anonine VPN преглед

компетентност Сейшелските острови
Цена $ 3,99 / месец (1-годишен план)
Сървъри 150+ в 32 държави
Регистри Не
Encryption AES-256
Деблокира Netflix да
Torrenting да
Работи в Китай Не
Препоръчано  Не
уебсайт https://anonine.com/
Съвместимост Windows, Android, Apple

Contents

Anonine VPN може да деблокира Netflix САЩ и гарантира сигурно сърфиране

Anonine VPN е добра, но малка услуга със седалище в страната, удобна за данни на Сейшелите.

Със сигурност, услугата е малка в сравнение с титаните на индустрията с известно разстояние, но размерът не’няма значение в VPN домейна, стига основите ви да са правилни.

Anonine VPN струва $ 3,99 / месец при най-добрия си план (1 година сделка), което е доста високо, така и Anonine VPN се справя със задачата да оправдае тази висока цена със звездна услуга?

В този преглед на Anonine VPN ще прегледам всеки аспект на услугата и ще я анализирам, за да ви кажа дали препоръчвам тази услуга или не.

Така че нека’започваме с.

Anonine VPN Jurisdiction Review

Получавайки юрисдикцията си право върху парите, Anonine VPN е базирана на Сейшели.

Тази страна е едно от най-сигурните места по света за VPN, което да бъде хоствано, тъй като няма закони за запазване на данни.

Сейшелите също не членуват в нито един съюз за споделяне на данни.

Имайки предвид тези точки, ние’Ще дам зелен флаг на Anonine VPN, тъй като неговата юрисдикция е безопасна.

Преглед на политиката за регистриране на Anonine VPN

Anonine VPN е услуга, на която можете да се доверите за водене на абсолютно нулеви дневници на вашите дейности.

Политика за регистриране на Anonine vpn

В една от най-простите и добре написани политики за поверителност, които аз’стигнахте досега във VPN домейна, доставчикът твърди, че е спечелил’не съхранявайте всеки запис на следните видове потребителски данни в своите архиви или сървъри:

 • Регистри
 • Времева марка за връзка
 • Продължителност на връзката
 • Местоположения и сървъри, към които е свързан потребителят
 • IP адреси
 • DNS заявки

Да, той поддържа вашите имейл, данни за акаунта и дори времеви марки за връзка, но поддържането на такива данни е разбираемо, защото позволява на услугата да помогне на потребителите с по-добро обслужване и улесняване на акаунта..

На всичкото отгоре събирането на тези видове данни изобщо не е опасно за поверителността на потребителите.

Но ако AnonineVPN иска да се подобри в това отношение, то може да следва примера на MullvadVPN, което не’не се нуждаете от каквото и да било, дори вашия имейл, за да създадете своя акаунт.

Преглед на шифроване на Anonine VPN

Anonine VPN предлага военно криптиране AES 256 CBC.

За тези, които го правят’не знам за този стандарт за криптиране, позволете ми да го разбия, че го’е практически срещу подправяне.

Засега не е известен метод за дешифриране на този вид криптиране, независимо от това колко мощни атаки на груба сила се извършват върху него. И така, вашите данни, пътуващи през Anonine VPN’s тунели, е доста безопасно.

Преглед на поддръжката на Anonine VPN протокол

Anonine VPN предлага тези три протокола:

 • OpenVPN / Stunnel
 • IPSec IKEv2
 • L2TP / IPSec

Извън партидата OpenVPN е най-сигурният’не е известно, че изобщо имат уязвими места. То’s също с отворен код, който кара сигурността му да се развива последователно чрез специализирана потребителска база, която издушва всички недостатъци и я коригира, преди хакът да може да се възползва от тях.

IPSec / IKEv2 и L2TP / IPSec също са добри, но аз не’не ви препоръчвам да ги използвате, когато е наличен OpenVPN. Скоростите може да са малко по-бавни при последното, но все пак всичко, което понижава профила ви за сигурност, е голямо не винаги.

Доставчикът предлага и функция за превключване Kill, която се превърна в основна необходимост в наши дни, тъй като тази функция става ваш спасител в случай, че връзката ви се откаже от убийството веднага от вашия интернет.

Това спира вашия IP адрес да се излага и вашата анонимност за компрометиране.

Anonine VPN преглед

IP преглед на защитата от теч на Anonine VPN

Anonine VPN също премина теста ни за изтичане на DNS без проблеми.

Anonine VPN преглед

Но, това не стана’не направете същото за теста на Web RTC, където показа, че трафикът преминава през поне 4 различни IP адреса, което предполага някои големи проблеми на този фронт за Anonine VPN.

Все още не ставаше’t пуснете нашия реален IP, но резултатите изобщо не бяха задоволителни.

Anonine VPN силно се препоръчва да се вгледате в този проблем и да го отстраните или по друг начин, той ще продължи да разруши иначе здравата сигурност, която можете да получите от него.

Преглед на плановете за ценообразуване на Anonine VPN

Цените бързо се превръщат в спорен въпрос в областта на VPN, тъй като конкуренцията става все по-ожесточена с все повече и много по-добри услуги, навлизащи в индустрията. Все пак, това не’не означава, че VPN може’t да изисква изключителна сума за своите услуги.

Ако доставчик’s услугата е несъизмерима и осигурява отлично обслужване, тогава тя може да се продава на всяка цена, без проблеми. ExpressVPN е почти три пъти по-скъп в повечето от ценовите му планове, ако го сравним с подобни услуги. Но цената му никога не е била проблем, тъй като никоя услуга не може да се докосне до нейното качество и стандарти на обслужване.

И така, къде е Anonine VPN’Ценовите планове стоят сред всичко това?

Те са малко надценени, тъй като $ 4 / месец при вашия най-добър план е почти двойно по-висока от цената на много по-добри VPN мрежи, които предлагат много повече функции.

Anonine VPN предлага три основни плана:

 • Месечен план: 6,99 долара, фактурирани веднъж
 • Тримесечен план (3 месеца): $ 5,99 / месец ($ 17,97 таксувани веднъж)
 • Годишен план: $ 3,99 / месец (47,88 $ таксувани веднъж)

Планове за ценообразуване на Anonine VPN

Моят личен фаворит сред всички тези планове е месечната сделка и това’s, тъй като в индустрията за VPN има обща стратегия за определяне на цените на месечния план с прекомерни цени, така че да изглежда скъпо в сравнение с дългосрочните сделки. Това е практика, която сериозно прилагам’харесвам и това’s облекчение Anonine VPN не’следвайте това.

Само с $ 6,99 / месец всеки с краткосрочно изискване може да получи абонамент за тази услуга без много ангажименти или мисли.

Следващият най-добър план е годишната сделка, в която получавате 12 месеца абонамент само за 47,88 долара, фактурирани веднъж. Това поставя месечните разходи на този план на $ 3,99, което е скъпо, ако го сравните с други дългосрочни планове, предлагани от големите доставчици.

Но забележете тук, че тъй като този план е ограничен само до една година’струва си абонамент, не бихте искали’не плащате много в общата сметка в сравнение с цената, която трябва да платите за план, който има по-ниски месечни разходи, но изисква да се абонирате за много по-дълги периоди.

Като цяло $ 4 на месец е скъпо, като се има предвид стойността, която предлага услугата.

Преглед на методите на плащане на Anonine VPN

Можете да платите за ценовите планове на Anonine VPN чрез следните методи на плащане:

 • Кредитна / дебитна карта
 • Paypal
 • Шведски банки
 • телефон & SMS (важи само за шведски клиенти)
 • Криптовалута (Bitcoin, Bitcoin Cash, Blackcoin, Bytecoin, Dash, Dogecoin, Emercoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Peercoin, Primecoin, Reddcoin, Ripple, Zcash)
 • Payson (само за шведски клиенти)
 • перфектни пари
 • Други методи (WebMoney, Click and Buy, Sofort, GiroPay, UKash, Mint, Банков превод)

Anonine VPN преглед

Тези опции за плащане са достатъчно изчерпателни, за да улеснят клиентите чрез почти всички възможни канали. Най-впечатляващата характеристика на списъка с опции за плащане е степента на гъвкавост, която Anonine VPN е позволила при плащането чрез криптовалута.

От Bitcoin до Monero и от Ripple до Ethereum, AnonineVPN приема всички популярни криптовалути, което е чудесно, тъй като не просто позволява на потребителите да плащат анонимно, но улеснява заплащането им за ценовите планове с помощта на нарастващия крипто пазар.

Тук трябва да се отбележи едно нещо Anonine VPN предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Може да не го намерите някъде на техния сайт, но него има, защото поддръжката ни ни информира за него.

Независимо дали има предварителни условия, които правят тази оферта невалидна или не, аз не’все още не знам, защото AnonineVPN не’няма страница за специална политика за възстановяване. Малко е трудно да се доверите на политиката за възстановяване по този начин и има голяма нужда да я подобрите.

Преглед на Anonine VPN сървъри

С над 150+ сървъра в 32 страни по света, Anonine VPN’s сървърната инфраструктура е малка, но предлага добро разнообразие.

Няма сървъри в региони като Африка или не много в Централна Азия, поради което сървърният парк е встранен с повечето сървъри, концентрирани в Северна Америка и Европа.

anonine vpn сървър местоположения

Най-добрата характеристика на Anonine VPN’Паркът на сървърите е, че той може да деблокира Netflix US, подвиг, който не се постига лесно от мнозинството VPN услуги, тъй като забраната за Netflix VPN дойде.

Anonine VPN преглед

Сървърите също поддържат Torrenting и P2P дейности.

Това прави тази услуга сериозен конкурент за потребителите, които търсят доставчик, който може да им помогне да оптимизират дейностите си, свързани с развлечения като поточно предаване и Torrenting в интернет.

Anonine VPN клиентски преглед на приложението

Без добри клиентски приложения с интерактивен и добре изграден UI и UX дизайн, дори най-добрата VPN услуга спечели’не може да бъде впечатляващо.

И така, как са Anonine VPN’клиентски приложения за този въпрос?

Anonine VPN преглед

Добре, в най-добрия случай.

Първо, Anonine VPN предлага четири основни клиентски приложения, всички за основните платформи като Windows, Macs, Android и iPhone.

Така че, няма нишови приложения като тези за Firestick или Kodi, което е сериозно изключване, тъй като много потребители търсят такива клиентски приложения поради нарастването на търсенето и популярността на такива поточни устройства и софтуер.

Anonine VPN преглед

Сега за дизайнерската част интерфейсът е чист, но се чувства тромав. Клиентът не’t привлекателен или не’не излъчвайте свежо усещане като това на ExpressVPN’s клиент. Клиентът на Windows се чувства като софтуера от 2007 г., а не от 2023 г..

Частта в негова полза е, че тя’изобщо не е претрупан, правейки навигацията по целия клиент поносима. Но все пак има много място за подобрения, при които този плосък клиент може да получи значително преобразуване.

Преглед на Anonine VPN за поддръжка на клиенти

Anonine VPN вече предлага поддръжка за чат на живо.

Това е най-доброто допълнение към тази услуга от последния път, когато я прегледах, което ни кара да се надяваме, че този доставчик на VPN определено ще премине към подобряване на други точки от своята услуга, както в близко бъдеще.

Относно как реагира поддръжката на чат на живо, бих казал невероятно добре. Момчетата, които ръководят чата, са компетентни и учтиви, водещи ви лесно през повечето въпроси. Те са малко бавни, което е основна болка, но като цяло функцията за чат на живо е достатъчно добра за работа.

Препоръчва ли се Anonine VPN?

Да, препоръчвам ви да изберете Anonine VPN, но условно.

AnonineVPN има своите моменти и сериозно има потенциала да се преброи в бранша, но само ако се грижи за своите малки недостатъци и за цената си.

$ 3.99 / месец е малко прекалено много, когато предлагате само 150 сървъра и основна сигурност.

На всичкото отгоре клиентските приложения трябва да спрат да изглеждат като те’току-що бях копиран на моя D-Drive от компактдиск, който работи само в системата на Windows 2007.

Деблокирането на Netflix US, политиката за нулеви регистрации и поддръжката на Torrenting са най-добрите части от нейната услуга.

За хората от Netflix, да, този VPN е добър за вас, но ако търсите най-добрите функции за теглене, тогава производителността е добра, но малко разклатена, така че’е напълно вашето обаждане да му се доверите или не.

Подобни статии

 • Преглед на NVPN 2023

  Компетентност Босна Цена 3,33 долара на месец Сървъри 54 Сървъри Дневник Без Шифроване 256-битов CBC / SHA512 Деблокира Netflix Не Torrenting Да Работи в Китай…

 • Преглед на IVPN 2023

  Компетентност Гибралтар Цена 8.33 Сървъри 3152 Дневници Не Шифроване AES-256 Деблокира Netflix Да Torrenting Да Работи в Китай Да Препоръчано Да Уебсайт…

 • Преглед на VPNSecure 2023

  Базирано на необичайно място за VPN услуга, VPNSecure.me не’на пръв поглед изглежда като подходяща услуга, но тази услуга има много аспекти…

 • Преглед на OVPN 2023

  Компетентност шведска цена $ 7,00 / месец Сървъри 56 сървъра в 7 държави Дневници без шифроване AES-256 Деблокира Netflix Не Torrenting Не работи в Китай Не…

 • 12VPN Преглед

  Юрисдикция Хонг Конг Цена 5.99 Сървъри 25 регистрационни файлове Без шифроване AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec и PPTP Деблокира Netflix Не Torrenting Не работи в…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Преглед на VPNBook 2023