7 najboljih usmjerivača rajčice u 2020. godini

Danas najčešće proizvođači usmjerivača napajaju svoje uređaje zadanim softverom (stalni softver ugrađen u usmjerivač samo za čitanje memorije) koji usmjerivačima pružaju opću funkcionalnost. Ponekad se ovi firmver može pokazati kao prilično nedovoljan za korisnike’ za konfiguriranje različitih opcija jedna je od najčešćih mogućnosti postavljanja najboljih VPN usluga na usmjerivačima.

Vijesti Fifa Worldcup

Bilješka! S više & više sigurnosnih pitanja koja se javljaju iz dana u dan, VPN je obavezan da osigurate svoje uređaje kada ste povezani s internetom. Preporučujemo da postavite VPN na usmjerivač rajčice kako biste šifrirali internetsku vezu za sigurno pregledavanje.

Nabavite VPN odmah

Što je softver za usmjerivač rajčice?

Tomato je open-source Linux softver temeljen na hiperWRT-u, dizajniran za usmjerivače s Broadcom Chipsetsima. Među svojim dugim popisom prednosti, firmware Tomato usmjerivač koristi Ajax (skup tehnika web razvoja) koji omogućava lakše učitavanje web stranica & brže bez ponovnog učitavanja stranice iznova i iznova. Programeri su nevjerojatno cijenili tehnologiju usmjerivača rajčice s dva vrlo istaknuta modusa Tomato by Shibby i Advanced Tomato poznatim po svojoj jednostavnosti upotrebe.

8 razloga za korištenje alata za usmjeravanje rajčice

Obično bih sažeo 5 razloga za korištenje usmjerivača koji koriste Tomato, ali bilo bi bolje da to čujete od stručnjaka, poput FlashRoutera:

Za svaki slučaj ako s nama imaju korisnike koji nisu pametni, evo nekoliko glavnih značajki koje su vam olakšale razumijevanje dodate prednosti korištenja usmjerivača temeljenog na rajčici:

 1. Napredne QoS (kvaliteta usluge) kontrole propusnosti

Izvrsna opcija za strujanje obožavatelja za konfiguraciju propusnosti koja će se dodijeliti različitim aplikacijama i web lokacijama poput Netflix, HBO Now, YouTube itd..

     2. Statistika prometa prema korisniku ili IP adresi

Izvrsna značajka posebno za uredske postavke koje omogućuju administratoru da dobije detaljne statistike za sve korisnike / uređaje povezane na usmjerivač Tomato.

     3. OpenVPN, PPTP, & Konfiguracija L2TP VPN

Sjajna osobina za dom & Office bazirani VPN korisnici koji omogućuju jednostavnu konfiguraciju umjesto korištenja VPN softvera. To omogućava zaštitu svih vaših mrežnih uređaja bez direktne instalacije kompliciranih ili neispravnih VPN aplikacija. Posebno je dobro za starije uređaje koji nemaju’nema VPN funkcionalnost.

     4. Napredna USB podrška

Softver usmjerivača rajčice također otvara pristup onim uređajima koje želite priključiti na usmjerivač, poput pisača, 4G MIFI uređaja, mrežnih tvrdih diskova itd..

      5. Jednostavno sučelje koje se temelji na Ajaxu

Ajax sučelje automatski ubrzava pregledavanje web stranica i smanjuje vrijeme učitavanja teških web stranica s puno medija i Adobe Flash elemenata.

      6. Dinamično postavljanje DNS usluge

Samo u slučaju da želite postaviti SmartDNS uslugu za deblokiranje VoD usluga ili drugih web stranica, bez usporavanja vašeg interneta kao u slučaju VPN-a, firmware Tomato usmjerivač nudi vam ekskluzivnu mogućnost da to učinite.

      7. Statistika propusnosti

Još jedna ekskluzivna opcija, posebno za radne postavke, gdje administrator (i) mogu pratiti detaljne statistike o iskorištavanju propusnosti od strane korisnika i za cijelu mrežu.

      8. Integrirani BitTorrent

Da, u softveru usmjerivača Tomato ugrađen je BitTorrent klijent. Omogućuje vam upravljanje propusnom širinom, torentima i drugim nevjerojatnim značajkama za ubrzavanje preuzimanja. Postoji i Torov klijent tako da možete usmjeravati promet preko različitih čvorova umjesto da emitirate svoje stvarne podatke putem interneta.

Da biste saznali više i pročitali o drugim brojnim prednostima softvera Tomato usmjerivač, također možete provjeriti službene stranice Tomato, Advanced Tomato i Tomato by Shibby.

7 najboljih modela usmjerivača rajčice za vaš dom & Raditi

Softver tvrtke Tomato kompatibilan je s ogromnim popisom marki usmjerivača, uključujući ASUS, NetGear, LinkSys, HP, D-Link, Huawei, Tenda, ZTE i druge. Zbog svestranosti softvera Best Tomato router, odličan je izbor imati u oba doma & radne postavke.

Ispod je moj sažetak 3 najbolja usmjerivača rajčice koje biste trebali uzeti u obzir, kao i popis 4 druge opcije usmjerivača paradajza da biste provjerili tražite li nešto ekstremno:

Najbolji najbolji usmjerivač rajčice: ASUS RT-N66U Dual-Band Wireless-N900

Najpopularniji usmjerivač koji koristi Tomato, Asus RT-N66U stariji je dizajn proizvođača. Međutim, popularan je zbog svoje neumoljive kompatibilnosti sa svim verzijama softvera Tomato. RT-N66U kompatibilan je s obje strane Paradajz Shibby & Napredni paradajz modovi, što vam omogućuje izbor firmwarea na njemu.

najbolji usmjerivač rajčice

Iako je RT-N66U dvopojasni usmjerivač, u njemu nema ugrađenog modema. To znači da ćete ga morati povezati s davateljem internetskih usluga’s modem s kabelom. RT-N66U preko 5GHz nudi velik domet i brzinu. Sjetite se iako je brzina ograničena na maksimalnih 450Mbps na usmjerivaču. Također, usmjerivač nudi samo 802.11b, 802.11g i 802.11n podršku za prijenos podataka, pa ako želite brži 802.11ac standard onda vjerojatno idete s novijim modelom.

Osim 4 gigabitnih Ethernet priključaka, RT-N66U nudi dva USB priključka za povezivanje pisača koji se koriste za mrežu, 4G modem za brže povezivanje, mrežni tvrdi disk ili USB pogon za razmjenu medija na mreži. Ruter ima tanak gladak dizajn, tako da je pobijedio’Isključite i njegove tri antene mogu se ukloniti u slučaju da ne’ne trebaju mi.

Dodatne specifikacije:

Usmjerivač podržava FTP, HHTP, BitTorrent, P2P klijente i NZB, ali neće preuzimati datoteke s web stranica kojima je potrebna provjera autentičnosti prema različitim korisničkim recenzijama na CNetu. Napredne postavke na usmjerivaču su prilično detaljne ako ne’ne instalirajte firmware Tomato. Možete konfigurirati VPN, odrediti prioritete QoS paketima, koristiti prilagodljivi vatrozid i također dobiti podršku za IPv6 veze. CNET’Ukupna unajmljivanje RT-N66U je sljedeća:

No postoje problemi s rasponom na RT-N66U kada izađete do 25 metara, brzina prijenosa podataka počinje opadati. To se primijetilo i za radio frekvencije 2,4GHz i 5GHz. Možete provjeriti različite ponude za RT-N66U online s cijenama već od $ 85,99 na Amazonu.

2. najbolji usmjerivač rajčiceTenda W1801R / W1800R bežični AC1750

W1801R (aka W1800R) je starinski dizajn usmjerivača tvrtke Tenda. Makar, nemojte paziti na njegov maleni fizički izgled jer je W1081R zvijer i jedan od najboljih usmjerivača rajčice koji se mogu koristiti kod kuće. Pokreće ga vrlo pouzdan procesor od 600MHz, usmjerivač je dvopojasni (2,4 GHz) & 5GHz) kompatibilni s obje Shibby & Napredni Tomato modovi.

najbolja tende usmjerivač rajčice

Kako gornja slika pokazuje, W1801R je sjajan izbor za korisnike koji žele dijeljenje medija preko kućne mreže koristeći ugrađenu DLNA značajku. Tenda’s W1801R također je sjajan izbor za kućne korisnike koji žele usmjeravati videozapise visoke razlučivosti & TV uživo i igra na mreži. Dva USB priključka također nude mogućnost priključivanja tvrdih diskova i pisača za dijeljenje preko mreže. Kada ga je nikktech testirao u rasponu od 15 metara, zabilježena je maksimalna bežična prosječna brzina između 60 Mbps & 75 Mbps.

Dodatne specifikacije:

Uz mogućnost dvostrukog opsega, W1801R može ugostiti 802.11 a / b / g i n kompatibilne uređaje, tako da bez obzira na staru ili novu tehnologiju vaši uređaji neprimjetno prenose podatke. Potpomognute tri moćne antene, W1801R je idealan za velike domove s postavkama od 5 korisnika ili više. Maksimalna brzina zabilježena je do max1300 Mbps, što je prilično sjajno za kućne korisnike.

Ugrađeni Tenda firmware je smiješan i predstavlja veliku manu u vezi s uređajem. Stoga je potreba za softverom za usmjerivač paradajza na W1801R. Budući da uređaj koristi američki čipset, vraća se na zadanu američku konfiguraciju, ograničavajući broj bežičnih kanala koje možete koristiti na 11. Možete VPN mnogo lakše postaviti, dijeliti mrežne uređaje i dobiti više funkcionalnosti s firmatorom Tomato na W1801R.

Tenda W1801R je izvrsna opcija za kućne korisnike i one s manjim proračunom za kvalitetan usmjerivač. Zbog svoje cijene, W1081R je sjajna zamjena za skupe modele rutera koji vas koštaju 60 i 100 dolara (ovisno o tome gdje kupujete od).

3. najbolji usmjerivač rajčice: NETGEAR Nighthawk AC1900 - R7000

R7000 Nighthawk je legenda za korisnike softvera usmjerivača Tomato. To je stariji Tomato kompatibilni usmjerivač, ali ova sitnica vam može pokazati značenje brzine. Pokreće a ‘dvostruka jezgra 1000 MHz procesor, 128 GB flash memorije skladištenja i 256MB DDR RAM-a. Ovo je doista moćan usmjerivač za male uredske postavke i kućne postavke do 1000 četvornih metara (što potvrđuju različite recenzije kućnih korisnika na Amazonu & ostale web stranice).

najbolja mreža za usmjerivač rajčice

U 2014. godini NightHawkR7000 bio je najbrži 802.11ac usmjerivač dostupan od proizvođača. Sve do izlaska R8000 NightHawk modela. Nema sumnje, R7000 je skup tehnički proizvod. Međutim, to je način snažnijeg pružanja više od njegove novčane vrijednosti od oko 150- $ na 200 $ kotira na Amazonu. Kompatibilno s oba Shibby &Napredni paradajz mods, to je bio prvi Tomato usmjerivač testiran s mojom najbržom VPN uslugom preko moje kućne mreže.

Službenik R7000 podržava softver za usmjerivač Tomato, a službeno nudi podršku za OpenVPN i Apple’s Tehnologija sigurnosnog kopiranja vremena. R7000 je ogroman uređaj, ali to je potrebno za dodatnu funkcionalnost. Njegove 3 izvrsne antene kao što bi rekao Ron Wesley jesu “krvavo sjajan!”.   To je unaprijed konfigurirano (već postavljeno za automatsko uparivanje s postojećom mrežom), sa zadanim korisničkim imenom & lozinka navedena na uređaju.

Dodatne specifikacije:

R7000 sada pokreće NetGear Genie UI, što postavlja postavljanje &konfiguracija tako jednostavna čak i ako se ažurira softver usmjerivača Tomato. No, nakon ponovnog pokretanja softvera Tomato, R7000 omogućuje vam da napišete svoju recenziju za usmjerivač. Svidjet će vam se mogućnost upravljanja brzinom za različite aplikacije, značajke prosljeđivanja priključaka, podešavanje VPN-a & upravljanje, DLNA, daljinski pristup i još mnogo toga.

NETGEAR’s R7000 je ugrađen u Wi-Fi čip Broadcom BCM4709 omogućujući mu da se koristi proizvođač’s vlastitom TurboQAM tehnologijom. To znači da R7000 omogućava uživanje u bržoj vezi, uključujući sve WIFI standarde prijenosa (802.11ac / n) i neovisno o radio opsezima (2.4 GHz ili 5GHz). TurboQAM omogućava svim prijenosnicima od 2,4 GHz da postignu prijenos od 200 Mbps umjesto 150Mbps, što znači da će munja brzo raditi čak i sa starijim mobilnim uređajima & Ključevi USB mreže.

Iako sam ga nabrojao na trećem mjestu, to je moj preporučeni usmjerivač Tomato. To je zbog mog velikog iskustva s uređajem. Moja prethodna kuća bila je veća od 1800 četvornih metara i imala je 7 korisnika spojenih kroz 12 uređaja. Obično bih dobio prosječnu brzinu od 24 MBPS na udaljenosti od 22 metra do svoje sobe. Između je bio i zid (moja širokopojasna veza bila je 30MBPS).

Četvrti najbolji usmjerivač rajčice: ASUS RT-AC3200 Wireless-AC3200

 1. Cijena: Između 150 dolara &$ 180
 2. bendovi: Dual (2,4 GHz) & 5GHz kanala) sa 802.11ac / n kompatibilnošću WIFI protokola
 3. USB priključci: Dva USB 3.0 priključka
 4. Ostale nevjerojatne značajke
 5. Tehnologija Broadcom Turbo QAM za 33% bolju brzinu
 6. Dvojezgreni 1GHz CPU sa 128MB RAM-a
 7. Beam Forming + WIFI tehnologija proširenja raspona
 8. Ugrađeni višestupanjski A.I. Tehnologija zaštite tvrtke Trends Micro
 9. Ugrađeno korisničko sučelje ASUSWRT

najbolji bežični usmjerivač rajčice

    Peti najbolji usmjerivač rajčice: Netgear R8000

 1. Cijena: Između 259 dolara&400 $
 2. bendovi: Tri (jedan 2.4GHz &dva 5GHz kanala) sa 802.11ac WIFI protokolom kompatibilnosti
 3. USB priključci: Jedan USB 2.0 & jedan USB 3.0 priključak
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Ostale nevjerojatne značajke
 6. Dual Core 1GHz CPU
 7. BeamForming + tehnologija proširenja raspona
 8. NetGear Genie UI

usmjerivač rajčice netgear r800

    6. najbolji usmjerivač rajčice: D-Link DIR-868L

 1. Cijena: Između 100 USD&$ 190
 2. bendovi: Dual (2,4 GHz) &5GHz kanala) s kompatibilnošću WIFI protokola 802.11a / b / g / n / ac
 3. USB priključci: Jedan USB 3.0 priključak
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Ostale nevjerojatne značajke
 6. Dual Core 1GHz CPU
 7. BeamForming + tehnologija proširenja raspona
 8. Podrška za Wi-Fi multimediju (WMM)
 9. Ugrađena VPN podrška

najbolji usmjerivač rajčice d link

    7. najbolji usmjerivač rajčice: Linksys EA6900

 1. Cijena: Između 120 dolara & $ 150
 2. bendovi: Dual (2,4 GHz) & 5GHz kanala) s kompatibilnošću WIFI protokola 802.11a / b / g / n / ac
 3. USB priključci: Jedan USB 2.0 & Jedan USB 3.0 priključak
 4. RAM / ROM: 256/128
 5. Ostale nevjerojatne značajke
 6. Dual Core 800MHz CPU
 7. BeamForming + tehnologija proširenja raspona
 8. DLNAcertified
 9. Ugrađena tehnologija Broadcom TurboQAM
 10. Podrška za Wi-Fi multimediju (WMM)
 11. Poznato po problemima s pregrijavanjem, glitch u oblaku, nestabilan prijem od 5 GHz i vrlo skupo

Ukratko

Trudio sam se da sažeci budu lagani za čitanje što je lakše moguće. Nadam se da ovaj vodič daje bolju ideju o korištenju određene marke i modela usmjerivača. Ako vam se svidjela moja popis najboljih usmjerivača rajčice, izvikivaj dolje. Također, ako smatrate da sam propustio dobru opciju, javite mi i to ću navesti što prije.

Ne zaboravite dijeliti i pretplatiti se, vidimo se uskoro s hladnijim tehničkim pregledima & blogovi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me