NordVPN za iPhone – Kako nastaviti NordVPN v napravah iOS

jaz’že smo zajeli vse podrobnosti o najboljših ponudnikih VPN z NordVPN v njem’s celovitim pregledom leta 2023. Vendar pa še vedno obstaja nekaj uporabnikov, ki želijo natančne informacije o svoji aplikaciji iPhone / iPad.

Da bi vam zagotovili popolne podatke o NordVPN’s iOS funkcionalnostjo, I’sem ustvaril ta poglobljeni vodnik za iOS. Tukaj boste našli informacije o aplikaciji in njeni učinkovitosti na različnih napravah iOS in pretočnih platformah, kot je združljivost nordvpn netflix.

Sem spadajo zloglasni modeli 7, 8, X in njihovi Plus. Če torej želite informacije o NordVPN za iPhone, ste na pravem mestu. Nadaljujte z branjem spodaj!

BestVPNco’s Strokovnjaki pokrivajo najboljšo analizo VPN aplikacije za iPhone, za podrobne raziskave preberite 3 min.

NordVPN za iPhone X / 8/8 Plus / 7 Pregled

Preizkusil sem NordVPN iOS na vseh najnovejših različicah iPhone. Na moje presenečenje ni bilo bistvenih sprememb ali razlik, ne glede na model iOS, ki ga uporabljate.

Če zaženete aplikacijo, imate dostop do istega vmesnika zemljevida kot druge stranke. V primerjavi z Androidom je karta iOS ponavadi lažja za uporabo in navigacija za izbiro strežnika.

Uporabniki lahko prav tako nemoteno povečujejo in pomanjšajo, kar doda uporabniku prijaznost aplikacije. Nisem imel nobenih težav z zaostankom ali povezljivostjo, kar je za uporabnike iOS le redko.

Obstaja a “Hitro povezovanje” možnost je na voljo, če želite takojšnjo anonimnost. Hkrati so razvijalci dodali a “Države” možnost, ki v aplikaciji Android manjka.

V različici za Android morate povleciti navzgor, da dostopate do lokacij. Kljub temu nimate na voljo a “Regija” meni, ki ga najdemo v različici iOS.

To pomeni, da lahko neposredno izberete ameriški strežnik v Los Angelesu, Seattlu, Bostonu, Filadelfiji, Detroitu in mnogih drugih mestih. To zagotovo deluje v prid uporabnikom iPhone 7/8 / X / Plus.

NordVPN za iPhone

Vendar, kjer so pozitivni, sem naletel tudi na nekaj negativnih. Razočarano je bilo videti, da je seznam strežnikov na posebnih straneh krajši od različic za Android in Windows.

Edine možnosti, ki jih imajo uporabniki iPhone 7/8 / X / Plus, so: P2P / Souporaba datotek in Čebula prek VPN. Nisem videl nobenih namenskih IP-jev ali strežnikov DoubleVPN, s katerimi bi se lahko povezal.

Razvijalci so uporabnikom iOS-a tudi omejili dostop do številnih pomembnih funkcij, kot so Zaprti strežniki (za deblokiranje spletnih mest / storitev na Kitajskem), samodejna povezava, nadzor protokola TCP / UDP ali CyberSec (ki pomaga pri zlonamernem filtriranju IP).

Vendar pa sem ob raziskovanju zadeve ugotovil, da to ni problem pri NordVPN. To je težava v zvezi z iTunes’ varnostne politike.

Trgovina tehnično postavlja omejitve glede tega, kaj lahko naredijo različne aplikacije. To je precej podobno, kot se Google Chrome lovi proti VPN aplikacijam po vsem svetu.

Na primer, priljubljeni brskalnik odstrani aplikacije VPN, ki so opremljene z zaviralci oglasov / sledilcev, saj ne ustreza njihovim smernicam skupnosti.

Kako nastaviti NordVPN na napravah iOS (iPhone in iPad)

Nastavitev NordVPN v iOS-u ni raketna znanost. Postopek je pravzaprav precej preprost, tako kot nalaganje / namestitev katere koli druge aplikacije za iOS.

  1. Naročite se na kateri koli ustrezen načrt NordVPN s klikom tukaj.
  2. Pojdi v vašo trgovino iTunes in Iskanje za “NordVPN” v navigacijski vrstici.
  3. Kliknite na prvo možnost in nato zadeti the “Namestite” gumb.
  4. Počakaj da se postopek prenosa in namestitve zaključi.
  5. Kosilo vloga in “Sprejmi” pojavna okna, ki zahtevajo pravice.
  6. Vnesite uporabniško ime in geslo, ki ste ga nastavili ob naročilu na NordVPN.
  7. Uživajte z uporabo VPN-ja za deblokiranje VoD-jev, NordVPN torrenting ali za skrivanje vaše identitete.

NordVPN iOS Kitajska

Če kitajska vlada nadomešča storitve VPN, je iskanje tega, ki dejansko dela na celini, lahko naloga. Prebivalci in izseljenci, ki obiskujejo državo, imajo le nekaj imen. Večina teh ponudnikov je običajno odobrena s strani vlade.

To pomeni, da ne ščitijo vaše zasebnosti in lahko beležijo vse podatke seje / povezave, kar ovira vašo pravico do spletne zasebnosti. NordVPN obstaja kot edini ponudnik na trgu, trenutno je drugi ExpressVPN, ki ponuja podporo kitajskim uporabnikom.

Začeli so namensko kitajsko stran. Preprosto obiščite http://nord-for-zh.com/ in sledite korakom za prenos NordVPN v iOS. To naj vam pomaga pri obhodu “Veliki požarni zid”, kar vam omogoča nadaljevanje uporabe vaših najljubših tujih aplikacij / storitev v državi.

Preberite vodnik Kitajske VPN za več podrobnosti.

NordVPN Obfuscation Servers iOS

Kot smo že omenili, sem med pregledovanjem aplikacije iOS NordVPN na iPhone 7/8 / X / Plus opazil, da manjka veliko funkcij. To je vključevalo meni Zaprti strežniki.

Vendar to ne pomeni, da jih ne morete uporabljati. Če imate prenosnik, lahko to funkcijo najdete v aplikaciji za Mac ali Windows. Preprosto ga aktivirajte za spletna mesta, za katera menite, da potrebujejo dodatno varnost.

Ko končate, se poskusite povezati s katerim koli spodaj navedenim strežnikom. Te ponavadi ponujajo boljše delovanje in anonimnost za uporabnike na Kitajskem ali izseljence, ki obiskujejo državo.

Združene države Amerike # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapur # 132-133, 138-139, 141-150;
Francija # 280-285, 295-302;
Japonska # 135, 150–164;
Nizozemska # 253.

Zavijanje stvari

S tem sem zaključil ta vodnik NordVPN za iPhone. Upam, da vam bo zagotovil ustrezno znanje, ki ste ga potrebovali glede aplikacije iOS in njene uporabe v napravah iPhone 7/8 / X / Plus.

Če imate kakršne koli dodatne poizvedbe ali potrebujete pomoč, ne odlašajte, če spustite komentar spodaj. Z odgovorom bom odgovoril osebno.

Poleg tega lahko v tem priročniku delite vpogled z drugimi uporabniki, ki iščejo posebne informacije o NordVPN in njegovi združljivosti na napravah iOS. Imej lep dan!