OVPN granskning 2023

Jurisdiktion svenska
Pris $ 7.00 / month
servrar 56 servrar i 7 länder
loggar Nej
kryptering AES-256
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Nej
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Nej
Hemsida https://www.ovpn.com/en
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

OVPN påstår sig vara det bästa valet för integritetsmedvetna användare, med början på höga $ 7 / mo. på en 12-månadersplan. Tyvärr är det höga priset inte motiverat, eftersom leverantören fortfarande har en lång väg att gå.

Den erbjuder endast 81 servrar i 13 länder och det bidrar till dåliga hastigheter på grund av serverbelastning, vilket innebär att du måste ta itu med långsam strömning, surfning och strömning (vilket kan bli ganska ensformigt).

Det som verkligen kontrollerar OVPN från listan över högst rankade VPN-tjänster är bristen på förmåga att avblockera strömningsplattformar som Netflix eller kringgå “Stor brandvägg” i Kina (ingen obfuskning tillgänglig).

Som ett bättre alternativ skulle jag föreslå att du går efter den funktionspakade, PureVPN som börjar på en låg 2,00 $ / månad på en 2-årig plan. Det står inga problem med att kringgå geo-begränsningar på VoD: er som Netflix eller erbjuda säkerhet för användare i Kina. 

Contents

OVPN-prissättning:

Den bästa typen av prisplaner är de som är okomplicerade och så enkla som de kan vara. Många användare stängs av omedelbart när de ser prisplaner baserade på antalet erbjudna funktioner. Men OVPN gör det inte’t gå den vägen. Det erbjuder de enklaste prisplanerna och i alla av dem får du tillgång till alla tillgängliga funktioner. Den enda skillnaden i prisplanerna är hur länge prenumerationen kommer att gälla.

För närvarande erbjuder OVPN tre prisplaner.

 • Prenumeration på en månad kostar $ 10.99
 • Kvartalsabonnemang (3 månader) kostar 24,99 USD faktureras en gång ($ 8,33 / månad)
 • Årligt prenumeration kostar $ 84,00 faktureras en gång (7,00 $ / månad)

Priserna är inte för höga och inte heller för låga. Du kan få VPN med bättre erbjudanden på årliga prenumerationer, så OVPN måste sänka sitt pris på det årliga paketet inom intervallet $ 60-70 faktureras en gång för att göra det mer lockande och prisvärd.

OVPN-prissättningsgranskning

Enligt vår recension är kvartalsabonnemanget kanske bäst lämpat för dig som vill prenumerera på ett VPN på kort sikt och behöver ett prisvärt erbjudande.

Och om du är en som inte gör det’t vill kompromissa med kvaliteten för en lägre prislapp, då till och med den årliga planen ger dig ett tillräckligt bra erbjudande för dig att överväga.

OVPN erbjuder emellertid en ganska grundläggande tjänst när det gäller betalningsalternativ.

Du kan betala genom antingen dina kreditkort, Paypal-konto, kontanter eller till och med Bitcoin.

OVPN-betalningsmetod

Alternativen är bra men några fler måste läggas till.

OVPN Free Trial

Just nu gör OVPN inte’t erbjuder en fullständig gratisversion som NordVPN’s 3-dagars kostnadsfri testversion som inte finns med några strängar, men den erbjuder en 10-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Detta är inget ovanligt. Att erbjuda en återbetalningspolicy är en etablerad praxis inom VPN-branschen och om någon leverantör fortsätter och erbjuder en gratis provperiod är det en extra fördel.

Så OVPN’s 10-dagars återbetalningspolicy är bra, men vi rekommenderar att den lägger till minst en begränsad kostnadsfri provversion av sin tjänst, så att användare kan engagera sig i VPN och använda den innan de faktiskt går vidare till att köpa den.

OVPN Apps Compatibility Review

Till skillnad från andra liknande leverantörer erbjuder OVPN kompatibla klienter för Windows och Mac OS X. Vi laddade ner Windows-klienten och installerade den för att se hur bra den fungerade och vi blev mycket imponerade av ren, effektivisera klientens struktur.

OVPN Apps Compatibility Review:

Appens UX och UI är immaculate och allt från att byta servrar till säkerhet och klientalternativ ligger inom bekvämt räckhåll.

Du kan också ställa in OVPN på Android och iOS men du måste göra det manuellt via OpenVPN. Här är guiderna för hur du installerar OVPN på Android och hur du installerar OVPN på iOS.

OVPN-servergranskning

Serverinfrastruktur är en av de viktigaste sakerna att kontrollera i ett VPN. OVPN erbjuder 56 servrar i 7 länder och 2 894 anonyma IP-adresser. Dessa sju länder är i stort sett alla belägna i Europa och Nordamerika så vi tror att deras serverpositionering är lite sned. Fler servrar måste läggas till någon annanstans i regioner som Mellanöstern, Afrika och Asien för att förbättra VPN: s prestanda i områden som är närmare dessa regioner.

OVPN-servergranskning

OVPN Support Review

Även om kundsupporten tog lite tid att svara och fördröjningstiden försvann’Det är helt lämpligt för den 24/7 livechatfunktionen som den erbjuder, vi anser fortfarande att det är okej på grund av att våra frågor löstes med deras svar.

OVPN Support Review

Supportfunktionen måste bli mycket bättre om OVPN vill behålla sina kunder. Svaren de ger kan vara bra men tiden de tar för att ge dessa svar kan svälla upp frustration och få människor att åka någon annanstans.

OVPN-protokollstöd granskning

Om du letar efter ett VPN som stöder PPTP är OVPN inte för dig som det gör’t ger stöd för det protokollet med anledningen till att detta protokoll inte är tillräckligt bra för att bli obligatoriskt för sin klient.

Det finns inget L2TP / IPSec-stöd heller, som bara kan använda OpenVPN som standardprotokoll på OVPN. Intressant nog OVPN’s namn liknar namnet på OVPN-filerna som används för att konfigurera ett VPN på OpenVPN.

OVPN Vilfo Router Review

Det finns en ny och fantastisk trend som råder i VPN-branschen för närvarande och det vill säga att erbjuda en VPN-aktivera router till de användare som är lite mer upptickade när det gäller att skydda deras integritet.

OVPN erbjuder också en VPN-router med namnet Vilfo. Du kan köpa denna VPN-router för bara 429 $ på Vilfo.com och den levereras med 19 VPN: er förkonfigurerade inklusive namn som NordVPN och VyprVPN. Du kan använda något av dessa (om du har en giltig prenumeration på VPN-leverantören du vill aktivera, på routern) med ett enda klick.

OVPN Vilifo Router Review

Andra VPN kan också konfigureras enkelt på den här routern men bara om de erbjuder support för OpenVPN-protokollet.

Om du använder Vilfo, kommer du aldrig att behöva oroa dig för att ställa in VPN på alla dina enheter separat eftersom all din internetaktivitet, oavsett vilken enhet den kommer från är garanterad täckning via en VPN automatiskt via routern.

Slutsats:

OVPN har några saker att förbättra men totalt sett’är en rekommenderad VPN från vårt slut. Det fanns inga DNS-läckor, hastigheterna var stora, berörde nästan 30 MBPS på en 35 MBPS-anslutning, latentiden var låg och framför allt har vi aldrig stött på någon nedbrytning.

Använd 10-dagars återbetalningspolicy och kolla denna VPN om du gillar vår recension. Om du har några frågor eller frågor eller till och med förslag, kommentera tråden nedan. Vi skulle mer än gärna engagera dig i en meningsfull konversation som alltid.

Похожие статьи

 • VPN Unlimited Review 2023

  Jurisdiktion USA Pris 2,78 Servrar 400+ Loggar Ingen kryptering OpenVPN, L2TP / IPSec och IKEv2 avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Rekommenderas…

 • NVPN Review 2023

  Jurisdiktion Bosnien Pris $ 3,33 per månad Servrar 54 Servers Loggar Inga loggar Kryptering 256-bitars CBC / SHA512 Avblockerar Netflix Nej Spännande Ja Fungerar i Kina…

 • PandaPow VPN Review 2023

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 7,00 / mo för en 1-års planserver 120+ VPN i 16 länder Loggar Butiker Anslutningsloggar Kryptering AES-256-bitars blockering…

 • VyprVPN Review 2023

  Jurisdiktion Schweiz (osäker) Pris $ 6,67 / månad ($ 80 för 1 år) Servrar 700 loggar Inga loggar Kryptering AES-256 Avblockerar Netflix Ja Torrent…

 • Granskning av privat tunnel 2023

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / månad ($ 36 i årsplanen) Servrar 22 servrar i 12 länder Loggar Håller känsliga loggar för 14 dagars kryptering…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  HideMyAss VPN! Granskning av kryptering och protokoll