Kako gledati UFC Live Online

Ljubite UFC? Iščete načine za gledanje UFC na spletu? V primeru, da je odgovor pritrdilen, ste pristali na pravem mestu! Da bi vam olajšali velikost, vam ponujamo ta namenski vodnik o tem, kako gledati UFC brez kabla, ki vsebuje vse najvišje ocenjene, visokokakovostne spletne možnosti pretakanja, vključno z brezplačnimi, do katerih lahko dostopate od koder koli na svetu pomoč najboljšega VPN-ja!

Pridite! Set! Boj!

Gledanje športnih dogodkov na spletu je trend, ki globalno lovi paro, saj športnim navijačem omogoča, da nikoli ne zamudijo nobenega od svojih najljubših tekem, ne glede na to, kje so. Glavni športni ponudniki zdaj ponujajo velik napredek pri tem trendu in ponujajo visoko raven možnosti za rezanje vrvic za tiste namenske skupine uporabnikov, ki si želijo ogledati tekme na spletu.

Kako gledati UFC Online z različnih kanalov

UFC je eden najbolj ekskluzivnih športnih dogodkov na svetu, saj vedno znova ustvarjajo intenzivno navdušenje, pričakovanje in dramo med svojimi žrebi, ki jih v tem trenutku ne more primerjati nobena druga borbena liga na svetu..

Navijači zdaj nestrpno čakajo, da si ogledajo spopade med izjemno zmogljivimi prvaki, ki se odvijajo v UFC-u, a veste, da vaše možnosti niso omejene na konvencionalno televizijo samo, če gre za ogled tega neverjetnega žreba ali celo drugih UFC dogodkov?

Tu so najboljše možnosti za gledanje UFC v spletu, in čeprav jih večina od vas zahteva, da kupite naročnino in borbeno vozovnico, sem celo vključil brezplačno storitev pretakanja! Pojdite skozi to in izberite najprimernejšo glede na vaše želje!

1. UFC.TV – Fight Pass and Pay Per View

Znamka’UFC TV je lastna storitev pretakanja, morda najboljša možnost za ogled vseh UFC dogodkov in borb, vključno s tem.

UFC trenutno ponuja tri pakete za ogled svojih bojev:

 1. Mesečna vozovnica za UFC Fight: 9,99 USD
 2. 6-mesečna vozovnica za UFC: 8,99 USD / mesec
 3. 12-mesečna vozovnica za UFC: 7,99 USD / mesec

Vsi ti načrti zdaj ponujajo tudi 7-dnevno brezplačno preizkusno različico!

UFC borbeni prehod

Toda počakajte, ali je možno, da cene boja še padejo? Ja, vsekakor je!

UFC.TV je storitev, ki je omejena na geografsko območje, kar se tiče cen, kar pomeni, da se cene borbe razlikujejo od regije do regije..

Najnižja cena načrtov za UFC Fight pass je na Filipinih, do nje pa lahko dostopate tako, da se povežete s VPN in izberete Filipinski strežnik!

Vse te cene so navedene v USD:

 1. Mesečna vozovnica za UFC Fight: 8,47 $
 2. 6-mesečna vozovnica za UFC: 7,64 USD / mesec
 3. 12-mesečna vozovnica za UFC: 6,78 USD / mesec

borba mimo UFC Filipini

2. DirecTV Zdaj

neposredni TV UFC

DirecTV Now je zelo cenjen ponudnik internetnih televizijskih storitev in vrhunska storitev za rezalnike kablov, ki postaja dom nekaterih najboljših možnosti za zabavo, ki so na voljo v spletu!

Ponuja do 330+ kanalov v najboljših mesečnih načrtih, lahko DirecTV Now uporabljate za dostop do najrazličnejših kanalov, vključno s športom, zabavo in novicami..

Tu pa se spomnite dveh stvari, najprej boste morali imeti naročnino na DirecTV, preden boste lahko na servisu kupili ta boj za UFC. Najnižji načrt na DirecTV se začne s 34 USD / mesec in vključuje 155+ kanalov.

Drugič, DirecTV Now je geografsko omejeno spletno mesto, do njega pa lahko dostopate le, če za povezavo z ameriškim strežnikom uporabite storitev VPN in jo odblokirate.!

3. FuboTV

Drug ponudnik spletnih pretakanj, ki ponuja namensko pokritost UFC-ja, je FuboTV. Če ponuja 90 ali več kanalov v svoji storitvi, FuboTV hitro postaja storitev za rezanje kablov, če želite dostop do zelo kuriranega seznama spletnih televizijskih kanalov.

FuboTV UFC

Prvi mesec pri tej storitvi vas bo stal 39,99 USD, medtem ko boste morali vsak mesec po tem plačati 44,99 USD / mesec.

To je ena najcenejših možnosti za pretakanje UFC-ja, zato ga morate vsekakor preučiti.

Vendar pa je ta storitev omejena na geo in jo je mogoče odblokirati zunaj ZDA samo z uporabo zmogljive, pretočne prijazne storitve VPN.

4. Sling TV

S približno enako ceno za boj proti UFC 229 kot DirecTV Now, je glavni USP podjetja SlingTV ta, da ponuja poceni naročnino po imenu SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Cena borbe za SlingTV znaša 64,99 USD + davek, medtem ko mesečna naročnina na storitev SlingBlue stane 25 dolarjev in vključuje kanale, kot so FS1, FX in Bravo.

Dobiteke lahko dobite celo za premium kanale, kot je HBO, in za vrhunske storitve, kot je CloudDVR Storage, za minimalno ceno, ki se začne že od 5 USD / mesec.

Glejte UFC Free Online

Če vam te plačljive storitve nekoliko ne ustrezajo, lahko uporabite najboljšo brezplačno možnost gledanja UFC brez kabla, tj. MatchTV.

MatchTV je ruska pretočna storitev, ki je brezplačna in v živo prenaša UFC boj v spletu, vendar kakovost videoposnetkov na njem morda ni velika v primerjavi z zgoraj omenjenimi plačljivimi spletnimi mesti.

Spodaj je opisano, kako lahko do spletnega mesta MatchTV.ru dostopate od kjer koli na svetu z uporabo najboljše storitve VPN:

 1. Prijavite se s storitvijo Top, Streaming Friendly VPN.
 2. Plačajte za svoje cenovne načrte.
 3. Pridobite poverilnice uporabnikov prek mape »Prejeto« in naložite aplikacijo za odjemalca VPN.
 4. Povežite se z ruskim strežnikom in nato zaženite MatchTV.ru za dostop do UFC v živo na spletu brezplačno!

1. Boj v živo

UFC boj v živo

Fight Live je zbral ogromno priložnosti za zagotavljanje BREZPLAČNIH tokov za nekatere najboljše borbene zabave na svetu danes, med njimi UFC, Boxing, WWE, MMA in Bellator. Preprosto obiščite stran na dan dogodka, če si želite ogledati prenose v živo za UFC.

2. Olimpijski tokovi

Kot že ime pove, je olimpijski tok v glavnem namenjen zagotavljanju najnovejših videov, utrinkov, novic in oddaj v živo za letne olimpijske igre. Vendar pa spletna stran zajema tudi znane dogodke PPV, denimo prejšnji Conor McGregor proti Floydu Mayweatherju in zdaj UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Ker se YouTube ponaša s slovesom najbolj ocenjenega podjetja za skupno rabo videoposnetkov na svetu, lahko vedno pričakujete, da boste na posebnih kanalih za dogodke našli tokove dogodka. Tu je na primer povezava do strani UFC v živo, kjer boste lahko na dan dogodka prejeli popolno poročanje.

youtube UFC

4. MMA jedro

Kot že ime pove, je spletno mesto namenjeno ponudbi uporabnikov popolno izkušnjo MMA. Tukaj najdete posodobitve vseh tekem, ki vključujejo boje v stilu MMA, vključno z dogodkom UFC, kjer boste videli Cyborg Battle Kunitskaya. Kliknite tukaj za dostop do prenosa v živo.

UFC MMA jedro

5. Manija MMA

MMA Mania je še eno namensko spletno mesto za mešane borilne veščine, kjer najdete vse posodobitve v zvezi z borbenimi tekmami, skupaj s PPV dostopom BREZPLAČNO. Za popolno poročanje preprosto obiščite spletno mesto na dan dogodka.

MMA manija UFC

UFC na Firestick-u

Medtem ko so to možnosti za pretakanje na običajne naprave, kot sta naprava Windows ali Android, lahko UFC gledate tudi na vseh drugih pretočnih napravah in storitvah, če veste, kako to storiti.

Povedal vam bom, kako ga lahko v 3 preprostih korakih pretakate na napravi Amazon Firestick ali FireTV:

 1. Dostopite do Amazon Prime in kupite UFC Fight Pass za samo 64,99 USD
 2. Odprite Amazon Prime na svojem Firestick-u (aplikacija je vnaprej nameščena na platformi)
 3. Uživajte v UFC-ju!

Če živite zunaj ZDA, se prepričajte, da na Firestick-u uporabite VPN za povezavo s ameriškim strežnikom, če želite deblokirati Amazon Prime.

Kako gledati UFC na Fire TV Stick Free

Medtem ko je UFC TV uradna in plačljiva možnost za gledanje UFC na Firestick-u, lahko do UFC-potovanja dostopate celo do popolnoma brezplačnega prek MatchTV.ru.

UFC brezplačno na fresticku

Korak za korakom za uporabo medija za pretakanje UFC-ja na Firestick je naslednji:

Prijavite se in se naročite na storitev Best VPN tako, da plačate svoje cene. Obstaja več VPN-jev, ki ponujajo namenske aplikacije za Firestick, zato ne bi smelo’ne bo problem

 1. Prenesite in namestite uradno aplikacijo VPN iz trgovine Firestick.
 2. Povežite se z ruskim strežnikom in uporabite uradni brskalnik Amazon Silk za obisk MatchTV.ru.
 3. Brezplačno uživajte v UFC-ju v živo na Firestick-u.

Kako gledati UFC na Kodi

Programska oprema z večplastnimi programi z odprtim kodom ponuja uporabnikom ponudnikov alternativo za gledanje svojih najljubših filmov / oddaj, TV v živo, športe, prireditve in drugo več prek drugih dodatkov. Najboljša možnost za ogled UFC vključuje namestitev dodatka Planet MMA. Še vedno pa se lahko naučite o UFC toku v našem obsežnem priročniku o gledanju UFC na Kodi.

Za začetek upoštevajte spodnja navodila:

Kako namestiti dodatek Planet MMA za UFC!

 1. Odprto aplikacijo Kodi V17 in pojdi do nastavitev s klikom na “Gear” ikono.
 2. Izberite “Upravitelj datotek” in kliknite naprej “Dodaj vir”.
 3. Vnesite http://supremacy.org.uk/zip/repo/into URL polje.
 4. Ime medijski vir “Vrhunec Repo”, in pritisnite
 5. Vrnitev v glavni meni, kliknite naprej “Dodatki”, in torej the “Paket” simbol.
 1. Izberite “Namestitev iz zip datoteke” in najti“Vrhunec Repo”.

MMA KODI DODAJ

 1. Dvojni klik naprej “repozitorij.supremacy-1.2.zip” in počakaj za obvestilo.
 2. Kliknite naprej “Namestitev iz skladišča” in izberi“Nadmočnost”.
 3. Pomaknite navzdolkliknite naprej “Video dodatki”, najti“Planet MMA” in jo odprite.
 4. Hit the “Namestite” gumb, izberi najnovejšo različico iz Supremacyja in nato pritisnite
 5. Kosilo Planet MMA in kliknitenaprej “Boj v ŽIVO” začeti pretakanje UFC-a!

Kako gledati UFC na Roku

Če želite gledati UFC na Roku, preprosto sledite spodnjim korakom:

ROKU UFC

 • Izberite storitev Top VPN, namestite jo na usmerjevalnik in se povežite s Filipinovim strežnikom
 • Kupite Fight Pass po nižji ceni
 • Roku povežite z internetno napravo z omogočeno VPN, po možnosti z usmerjevalnikom. Več informacij o tem lahko dobite v našem vodniku o najboljšem VPN-ju za Roku
 • Dodajte uradni kanal UFC v svoj Roku
 • Vnesite podatke o borbeni listi
 • Glejte UFC na svojem Rokuju!

UFC izpadi na Roku

ROKU BLACK OUT

Odpovedi so ena od motečih izkušenj med UFC borbo, saj vam onemogočajo, da bi začasno gledali, kako se pretep odvija. No, nihče ne mara takšnih nenadnih UFC odpovedi nikoli, niti jaz, še posebej ne’nočem zamuditi niti ene minute akcije!

Če pa se pretep predvaja tudi na televiziji v živo, kot je to pravilo, iz neznanega razloga bodisi uprava UFC bodisi uprava televizije naloži začasni izklop borbe, v katerem lahko slišite zvok, ne pa videoposnetka.

In če mislite, da to ne drži’t velja za spletne storitve pretakanja, potem se preprosto motite, ker to vpliva na vse platforme, na katerih se gleda UFC, tj. TV v živo in tudi spletna mesta za pretakanje.

Kako obiti Blackouts UFC borbe na Roku

Edino za nevtralizacijo teh frustrirajočih in nenadnih izpadov je skozi najboljši VPN, ki omogoča, da svojo lokacijo gledanja preklopite na drugo mesto, kjer UFC v živo ni’t ki jih prizadene zatemnitev, npr. ste v Franciji in zgodi se odpoved, nato pa, če se lahko povežete z ameriškim strežnikom, da ponovno usmerite svojo internetno povezavo po državi in ​​zaobidete odpovedi na UFC bojih na vašem Roku enostavno!

Kako gledati UFC na PS4

Za lastnike PS4, ki so sicer veliki oboževalci UFC borb, je tukaj vaš vodič, kako gledati UFC na PS4 v živo, vključno z informacijami o pretočnih kanalih za UFC na PS4, brezplačnim pretakanjem za UFC na PS4 in kako lahko znižate ceno boj poteka skozi Best VPN in še veliko več!

 • Izberite brskalnik Internet na območju vsebine na PS4
 • V naslovno vrstico vnesite UFC.TV
 • Prijavite se s Fight Pass
 • V živo si oglejte PS4

Kako brezplačno gledati UFC Live na PS4

Medtem ko je UFC borbena vozovnica najboljša možnost za tiste, ki si želijo borbo na PS4 ogledati v HD kakovosti, je na voljo brezplačna možnost tudi za tiste, ki ne’ne bi smel zamuditi boja samo zato, ker je boj proti koncu njihovega proračuna!

Na spletnem portalu MatchTV.ru si ga lahko ogledate brezplačno, tukaj je:

 • Priključite PS4 na povezavo z omogočeno VPN. To lahko storite tako, da na usmerjevalniku Wi-fi nastavite VPN in nato prek njega povežete svoj PS4
 • Odprite spletni brskalnik PS4 iz območja z vsebino
 • V naslovno vrstico vnesite “MatchTV.ru”
 • Uživajte v UFC-ju v živo na svojem PS4 za popolnoma brezplačno

Kako gledati UFC v Kanadi

Za kanadske navijače UFC je Fight Network kraj, kjer si lahko ogledajo UFC v Kanadi. Najboljše pri gledanju UFC-a v Kanadi je, da je Fight Network na voljo v različnih napravah, kot so Android, iOS in Roku, s čimer lahko izbirate med različnimi potmi.

BREZ MREŽE UFC

Seznam kanalov / izdajateljev UFC

Uradni izdajatelj UFC je BT Sport, športni televizijski kanal, ki ga na Irskem in v Združenem kraljestvu upravlja skupina BT Group. Zato lahko uporabniki, ki se nahajajo v kateri koli državi, z lahkoto uživajo ob gledanju dogodka na svoji kabelski televiziji s preklopom svojih kanalov na BT Sport. Za uporabnike, ki se nahajajo drugje, glejte spodnji seznam kanalov / izdajateljev televizijskih programov.

Avstralija

Ljubitelji MMA, ki se nahajajo v Avstraliji, si lahko preprosto ogledajo UFC in vse neverjetne borbe naprej Fox Sports 3, ki predvaja skoraj vse udarne dogodke po vsem svetu.

Rusija

Ljubitelji UFC-a, ki prebivajo v Rusiji, lahko svoje kanale preklopijo na Rusijo 2 VGTRK za popolno pokrivanje glavne borbe in podčrtov.

Kitajska

Zaenkrat še ni nobene novice o uradni izdajatelji televizijskih programov za zagotavljanje prenosov UFC v živo na Kitajskem. Lahko pa se prijavite s PPTV – kitajsko platformo za pretakanje videov.

Japonska

Za tiste, ki živijo na Japonskem, lahko svoje kanale preklopite na znane Satelitsko omrežje WOWOW za ogled dogodka UFC v živo.

Kanada

Kanadski navijači MMA lahko UFC-ov dogodek brez težav gledajo v živo na kabelski televiziji prek slovitih “Fight Network” kanal, ki bo zagotavljal celo tokove predogleda.

Brazilija

Če si želite ogledati dogodek UFC PPV v živo na kabelski televiziji v Braziliji, bi morali gledalci svoje kanale preusmeriti na znano brezplačno televizijsko omrežje z imenom “Globo”.

Združeno kraljestvo

Preklopite svoje kanale na znani BT Sports. Če si želite ogledati dogodek v spletu, obiščite njihovo glavno spletno mesto.

Zaključek

To je’je zdaj splošno znano, da se VPN-ji lahko uporabljajo za izogibanje geo-omejitvam na večini pomembnih spletnih mest za pretakanje. Ker pa je večina teh spletnih strani za pretakanje, kot so UFC TV, DirecTV Now in celo Amazon Prime itd, zelo stroga s svojimi geo-omejitvami, teh spletnih mest ne morete odblokirati, razen če ste naročeni na storitev Best VPN, ki ne more zgolj zaobiti omejitev lahko pa tudi najboljše izkušnje za pretakanje.

Za oboževalce UFC po vsem svetu postajajo VPN-ji nujno potrebni za deblokiranje pretočnih spletnih mest, ki ponujajo večje UFC dogodke!

Če ste oboževalec UFC in so vam všeč akcije in drame, ki jih ponuja borbeni mojster, je skrajni čas, da začnete razmišljati o nakupu naročnine na Top VPN in zagotovite, da nikoli ne zamudite niti enega dogodka te fantastične borbene lige!

Podobni članki