Arbetslistan för ExpressVPN Netflix-servrar för åtkomst till Netflix USA och Storbritannien

Binge-watchers av Netflix är väl medvetna; de VoD inför geo-restriktioner, vilket begränsar de TV-program / filmtitlar som finns tillgängliga för användare utanför USA, Storbritannien eller Japan.

Som ni säkert vet är dessa tre platser värd för de mest omfattande Netflix-biblioteken, som inte kan nås om du inte prenumererar på ett VPN för Netflix som ExpressVPN.

Genom att ansluta till en annan plats kan du agera som en lokal och få tillgång till hela Netflix USA, Netflix UK och Netflix JP-EN-databasen.

Så, utan vidare, läs den här fördjupade guiden för att ta reda på de tillgängliga bästa ExpressVPN Netflix-servrarna och tacka mig senare &# 55.357;&# 56841;

Men först…

Fungerar ExpressVPN alls med Netflix?

Naturligtvis fungerar VPN med Netflix, men det finns vissa tips att följa också. Till att börja med är det nödvändigt att rensa all webbläsardata varje gång du vill komma åt en annan version av Netflix.

Vad jag brukar göra är; använda sig av “Google Chrome” för mina vanliga webbläsnings-, Facebook-, Youtubing- och arbetsrelaterade uppgifter och behålla en separat webbläsare, dvs Mozilla Firefox enbart för Netflix.

ExpressVPN är en säker och gasfri lösning för streaming av on-demand-videotjänsten. Med ExpressVPN kan du hämta Netflix-filmer och show av Ultra HD- och HD-kvalitet från flera platser på tre samtidiga anslutningar. Besök ExpressVPN30 dagar pengar tillbaka-garanti

När jag vill avblockera ett visst TV-program / en film ser jag till att rensa all webbläsardata från Mozilla Firefox, som inkluderar:

 1. Bläddring & Ladda ner historik
 2. Offline Webbplatsdata
 3. Webbplatsinställningar
 4. Form & Sök
 5. Aktiva inloggningar
 6. Småkakor
 7. cache
  Fungerar CyberGhost med Netflix? Bästa CyberGhost Netflix lösning

Först efter att jag har rensat dessa data, ansluter jag till en ExpressVPN Netflix-server, loggar in på mitt Netflix-konto och avmarkerar sedan TV-showen / filmen jag vill titta på.

Nedan ser du en skärmdump, där jag antog samma praxis och anslöt till en US-server så att jag kunde komma åt “Avengers: Infinity War” (endast tillgängligt på Netflix US-bibliotek).

ExpressVPN netflix-servrar avblockerar avengers

Kommer ExpressVPN med ett Netflix-konto?

Visst är ExpressVPN en allroundare på marknaden för VPN: er, men det betyder inte att det erbjuder dig ett Netflix-konto. Leverantören ger bara en lösning för att komplettera ditt befintliga Netflix-konto för att avblockera TV-program / filmer från USA, Storbritannien eller Japan.

Du kan bara använda ditt ExpressVPN-konto för att komma åt olika servrar runt om i världen. Dess funktioner är inte begränsade till Netflix helt. Användare kan till och med använda sina appar för att blockera BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu och andra mer populära VoD: er för online-strömning.

Bästa ExpressVPN Netflix-servrar

Sladdar och binge-watchers som använder VoD-tjänster som Netflix letar ofta efter korrekt information om fungerande servrar för Netflix USA i Australien eller andra versioner som USA, Storbritannien eller JP.

Jag eliminerade besväret för användare att testa olika servrar genom att göra en omfattande analys själv. Detta bör göra processen för att avblockera Netflix mycket enklare för dig. Följande är en sammanfattad form av lista över ExpressVPN Netflix-servrar som ger åtkomst till de flesta Netflix-program och filmer.

Serverplatser Kvalitet återges
USA – Los Angeles 5 Ultra HD
USA – Los Angeles 4 Ultra HD
USA – New Jersey 3 HD
USA – New Jersey 2 HD
USA – New York 2 Ultra HD
Storbritannien – Berkshire 2 Ultra HD
Storbritannien – Wembley HD
Storbritannien – London HD
Storbritannien – Berkshire HD
Japan – Tokyo 1 HD
Japan – Tokyo 3 HD
  Fungerar CyberGhost med Netflix? Bästa CyberGhost Netflix lösning

Netflix US

Netflix US-versionen har 1761 shower och 4091 filmer i sitt bibliotek (totalt 5 852 titlar). För att ta bort spärren klickar du på den horisontella hamburgersymbolen för att visa fler platser.

Välj från de fyra regionerna “Americas” och utvidg sedan listan för “Förenta staterna”. Du borde kunna se alla tillgängliga servrar från ExpressVPN i USA.

ExpressVPN US-servarlista för netflix

Jag har skapat en lista nedan för “arbetssätt” servrar som avblockerar Netflix. När du vill komma åt det amerikanska biblioteket ansluter du bara till följande:

 1. USA – Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. USA – Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. USA – New Jersey 3 (HD)
 4. USA – New Jersey 2 (HD)
 5. USA – New York 2 (Ultra HD)

Nedan kan du se att jag är ansluten till “Los Angeles – 5” och kunde spärra “Thor: Ragnarok” sömlöst, vilket bara är tillgängligt på Netflix US-bibliotek.

ExpressVPN avblockerar Thor Ragnarok

Netflix Storbritannien

Netflix UK-versionen har 1699 utställningar och 3906 filmer i sitt bibliotek (5 605 titlar totalt). Gå till ExpressVPN för att avmarkera det’s kompletta serverlistor via appen.

Från de fyra regionerna, Välj “Europa” och utvidg sedan listan för “Storbritannien”. Du bör kunna se alla tillgängliga servrar från ExpressVPN i Storbritannien.

ExpressVPN Netflix servrarlista i Storbritannien

Jag har skapat en lista nedan för “arbetssätt” servrar som avblockerar Netflix UK. När du vill komma åt det brittiska biblioteket ansluter du bara till följande:

 1. Storbritannien – Berkshire – 2 (Ultra HD)
 2. Storbritannien – Wembley (HD)
 3. Storbritannien – London (HD)
 4. Storbritannien – Berkshire (HD)

Nedan kan du se en skärmdump där jag anslöt till “Storbritannien – Berkshire – 2” Server så att jag kunde komma åt “Poldark” (endast tillgängligt på Netflix UK-biblioteket).

  Fungerar CyberGhost med Netflix? Bästa CyberGhost Netflix lösning

ExpressVPN Unblocking UK Poldark

Netflix JP

De flesta som letar efter ExpressVPN Asia-servrar för Netflix gör det för att få tillgång till JP-EN-versionen, som har 1308 shower och 4326 filmer (5 634 titlar totalt), det näst högsta antalet titlar i alla regionala bibliotek.

För att komma åt biblioteket, klicka på “Asien och Stilla havet” region i ExpressVPN-platsmenyn och utvidga listan för “Japan”.

ExpressVPN Netflix Japan-servrar

Jag har skapat en lista nedan för “arbetssätt” servrar som avblockerar Netflix JP. När du vill komma åt JP-biblioteket ansluter du bara till följande:

 1. Japan – Tokyo 1 (HD)
 2. Japan – Tokyo 3 (HD)

Nedan kan du se att jag är ansluten till “Japan – Tokyo – 1” och kunde spärra “Jiro Dreams of Sushi” otroligt smidigt, vilket bara finns på Netflix JP-biblioteket.

ExpressVPN avblockerar JP Jiro Dreams of Sushi

Vanliga frågor

ExpressVPN fungerar inte med Netflix?

Om du stöter på problem med åtkomst till Netflix via ExpressVPN kan det bara vara ett serverfel. Det är anledningen till att jag skapade den här guiden. så användarna har tillgång till de bästa ExpressVPN-servrarna som fungerar med Netflix var de än befinner sig i världen!

Finns det några alternativ till ExpressVPN Netflix?

Jag har testat otaliga VPN-tjänster för att blockera VoD-tjänsten, men bara två namn brukar vara de mest pålitliga. Den ena är ExpressVPN och den andra är NordVPN för Netflix. Försök den senare om du inte är nöjd med den förstnämnda!

Inpackning av saker

Med detta når jag slutet på den här bästa ExpressVPN Netflix-servrarguiden. Syftet är att hjälpa användare att få kunskap om “arbetssätt” servrar för åtkomst till Netflix USA, Storbritannien och Japan.

Oavsett, om du stöter på problem / problem, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Hjälp också en bror genom att dela den här guiden med andra streaming-fanatiker!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me