Cara Menonton Coachella 2023 Live Online

Sekiranya anda tidak’t mendapat pas lagi dan cukup malang untuk tidak mendapatkan masa untuk pergi ke festival hampir bulan lama kali ini, jangan’anda bimbang kerana anda boleh menontonnya di rumah juga (Walaupun itu tidak’t malah menjadi setengah menghiburkan seperti pergi ke perkara yang asal) tetapi Oh baik, anda perlu belajar untuk memanfaatkan apa yang anda’telah mendapat!

Berikut adalah panduan menyeluruh mengenai Cara Menonton Coachella Live Online pada tahun 2023, lengkap dengan semua pilihan tontonan dalam talian anda’anda perlu menonton acara ini, panduan cara memintas sekatan geo dengan VPN Terbaik di aliran Coachella Live, bagaimana untuk menonton Coachella di Apple TV, senarai penyiar rasmi, di mana untuk membeli tiket dan banyak lagi oleh BestVPN.co!

Contents

Di mana Coachella 2023?

Satu acara yang mengubah perjalanan perayaan muzik di Amerika Syarikat, The Coachella Valley Music & Festival Seni akan diadakan pada bulan April tahun ini dan anda serius tidak mahu ketinggalan!

Diadakan di Empire Polo Club di Indio, California sejak tahun 1999-2001, festival ini mendapat nama terkenal dari Lembah Coachella di mana Indio terletak.

Jika anda tidak’Tidak tahu mengenai perayaan ini lagi, anda mungkin telah hidup di bawah batu sejak giliran milenium kerana mungkin acara musik yang paling menentukan bukan hanya di AS tetapi di seluruh dunia untuk tahun yang akan datang.

Persembahan’s format kali ini adalah 3 Hari berturut-turut pada April 2023.

Hujung minggu pertama Coachella akan berterusan dari 12 April – 14 April 2023, manakala hujung minggu Coachella kedua akan bermula dari 19 April – 21 April 2023.

Lineup Coachella 2023

Tidak ada yang dapat menggambarkan kehebatan Coachella Artist Line Up untuk setiap satu tahun daripada garis terkenal sekarang oleh Penyanyi Amerika Kate Perry “ Line-up sentiasa memperkenalkan yang terbaik sepanjang tahun untuk sepanjang tahun.”

Menampilkan tindakan teratas seperti Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid dan banyak lagi yang lain, Coachella 2023 akan ditanggung!

Dan ia’bukan sahaja permulaan terbesar yang Coachella adalah mengenai!

Acara ini adalah lebih lanjut mengenai membawa bakat muzik kecil yang diketahui dengan memberi mereka platform untuk mempamerkan kesenian mereka.

  Bagaimana Menonton FIA Formula 1 Online Live World Championship 2023 Percuma Tanpa Kabel

Coachella melancarkan banyak pemuzik kecil dan penyanyi ke orbit populariti global hanya dengan penampilan tunggal, jadi siapa tahu bahawa barisan 2023 mungkin mempunyai sensasi global yang akan datang!

Berikut adalah barisan artis penuh seperti yang dikongsi bersama Coachella’laman rasmi s!

bagaimana untuk menonton coachella

Bagaimana Menonton Coachella Live Online Stream

Dengan pesta perayaan yang paling asas bermula dari $ 429, tidak termasuk alat tambahan tambahan yang diperlukan seperti pas Shuttle, penginapan hotel, berkhemah & yuran letak kereta dan lain-lain tidak ramai dari kita cukup beruntung untuk pergi ke festival Coachella tanpa memecah bank kita.

Jadi apa’s pilihan terbaik kami seterusnya? Menontonnya dalam talian dari rumah!

Tidak seperti acara muzik utama lain dari seluruh dunia, Coachella tidak’t aliran hidup ke mana-mana saluran luaran atau mengikat dengan penyiar.

Sebaliknya, ia mempunyai saluran YouTube sendiri di mana ia menyiarkan acara sendiri secara langsung dan juga untuk benar-benar percuma!

Saluran YouTube Coachella Rasmi juga mempunyai banyak lagi tawaran termasuk sorotan video dari acara Coachella sebelumnya, lagu-lagu dari artis yang memaparkan tahun ini dan banyak lagi, jadi jangan periksa!

Bagaimana Menonton Coachella Live Online Stream

Cara Menonton Coachella di UK

Saluran YouTube Coachella tidak ada’t telah dibataskan di UK sehingga kini, tetapi jika saluran itu menjadi tahun ini, maka anda pasti memerlukan VPN yang cukup baik yang boleh memintas saluran’geo-larangan. Jika tidak, proses menontonnya agak mudah:

 1. Buka YouTube.com atau muat turun aplikasi YouTube pada mana-mana platform yang anda sedang aktif
 2. Carian untuk “Coachella” dan melanggan Saluran YouTube Coachella rasmi
 3. Jika aliran langsung tidak tersedia di negara anda, kemudian dapatkan VPN Teratas untuk memintas blok dengan menyambung ke pelayan AS yang berfungsi
 4. Tonton aliran langsung secara dalam talian pada kedua-dua hujung minggu dan nikmati Coachella’2023’artis dan bintang terbesar hidup!

Cara Menonton Coachella di Apple TV

Apple TV berkembang pesat sebagai peranti yang sangat disukai untuk semua jenis penstriman dalam talian dan menonton Coachella hidup di atasnya adalah sangat mudah!

 1. Lancarkan Apple TV anda
 2. Pergi ke kedai aplikasi iTunes di atasnya
 3. Muat turun apl YouTube dari situ
 4. Carian “Coachella” di YouTube
 5. Langgan saluran rasmi Coachella supaya anda tidak’t miss apa-apa kemas kini
 6. Nikmati aliran langsung terus dari Coachella di Apple TV anda tanpa sebarang masalah!
  Watch Permainan thrones hidup dalam talian.

Ingat di sini bahawa jika anda berada di mana-mana negara di luar Amerika Syarikat dan aliran langsung tidak dipaparkan disebabkan oleh geo-pembatasan maka tidak’Jangan takut sama sekali kerana semua yang anda perlukan adalah VPN yang cukup baik yang menawarkan perkhidmatan Media-streamer.

Sekarang, satu-satunya VPN yang melakukan itu di Apple TV ialah ExpressVPN dan saya boleh mengatakannya kerana saya menguji VPN setiap hari. Ya, ada VPN yang baik untuk Apple TV dan juga boleh membaca lebih lanjut mengenai panduan kami mengenai topik ini, tetapi pada pendapat saya, jangan’t memilih mana-mana pembekal selain ExpressVPN jika anda tidak’t mahu merosakkan acara Coachella anda pada tahun 2023.

Dari mana saya boleh Beli Tiket Coachella 2023?

Lebih satu perempat daripada sejuta orang menghadiri Coachella tahun lepas dan kali ini angka-angka dijangka menjadi lebih tinggi!

Ya, acara itu popular, jadi tiket menjual seperti kek cerai dan anda perlu tergesa-gesa jika anda ingin mendapatkannya sendiri atau untuk orang lain juga.

Tiket paling asas bermula pada $ 429 pada Coachella’laman web rasmi, dengan beberapa tambahan yang bernilai seperti Shuttle Shuttle, ruang perkhemahan, penginapan hotel, tempat letak kereta, pas VIP, buffet makan malam dan banyak lagi. Acara ini menjadi lebih dan lebih menyeronokkan apabila anda menjadi lebih dan lebih sanggup menghabiskan sejumlah wang tunai yang cukup baik.

Dari mana saya boleh Beli Tiket Coachella 2023?

Walau bagaimanapun, ironi adalah bahawa tiket kebanyakannya telah dijual di laman rasmi dan anda perlu menyertai senarai menunggu untuk mendapatkannya.

Pilihan lain masih tersedia tetapi tidak lama dan mereka mengecaj premium untuk menyimpan tiket. Malah tiket kemasukan umum di sini boleh menelan kos antara $ 530- $ 700 / orang, dengan kemudahan lain seperti tempat letak kereta dan berkhemah sebagai tambahan kos tambahan.

Berikut adalah beberapa tempat yang menarik untuk membeli tiket Coachella Event dari:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com
  Panduan Mengenai Bagaimana Menonton Musim Survivor 35 Live Online Tanpa Kabel

Jadi, jika anda mahu pergi melawat Coachella 2023 hidup dalam tindakan, maka masa terbaik untuk membeli tiket sekarang atau sama ada mereka akan kehabisan atau akan dikenakan bayaran lebih banyak lagi!

Lulus tunggal hanya sah untuk satu hujung minggu sahaja.

Soalan Lazim:

Adalah Coachella Live Streamed?

Ya, Coachella disiarkan secara langsung melalui Saluran YouTube rasmi dan ia tidak mempunyai pilihan streaming langsung lain.

Berapa Banyak Kos untuk Pergi ke Coachella?

Hujung minggu Coachella boleh dikenakan biaya di mana-mana di antara $ 1200 hingga lebih dari $ 2600 bergantung pada bagaimana mewah yang anda inginkan untuk mendapatkannya. Kos purata bagaimanapun ialah $ 1500 untuk hujung minggu keseluruhan dari hari Jumaat hingga Ahad. AirBnB atau Tidur di dalam kereta anda akan membantu mengurangkan kos.

Berapa lama anda perlu pergi ke Coachella?

Para hadirin perlu menjadi orang dewasa berumur sekurang-kurangnya lebih dari 18 untuk menghadiri acara ini dengan ID rasmi yang boleh digunakan untuk mengesahkan umur mereka pada acara oleh pihak pengurusan.

Apa Tepatnya Coachella?

Coachella adalah salah satu festival muzik dan seni terbesar dan paling mewah di Amerika Syarikat, yang menampilkan bintang dan artis teratas yang tersebar lebih 2 minggu berturut-turut.

Kesimpulannya

Sama ada anda membuat keputusan untuk pergi ke acara atau menontonnya dari rumah anda secara langsung dalam talian, Coachella 2023 adalah acara yang tidak boleh dilewatkan sama sekali. Headliners termasuk Ariana Grande, Tame Impala, dan Childish Gambino dan puluhan orang lain, menjanjikan ia menjadi acara tahun ini!

Saluran YouTube Coachella rasmi berada di sana untuk mendapatkan anda semua acara’siri aliran hidup dan dalam kebanyakannya kualiti yang baik, jadi langgan dengan pantas.

VPN juga boleh membantu mereka menonton orang menonton Coachella yang menghadapi geo-larangan pada saluran YouTube, membuka acara untuk semua orang di dunia!

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau isu mengenai acara tersebut’s streaming langsung, sebutkannya dalam medan komen di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me