Επισκόπηση Turbo VPN 2023

Δικαιοδοσία Κίνα
Τιμή 2.99
Διακομιστές 26
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.turbovpn.co/
Συμβατότητα Android, Apple

Contents

Ένα δωρεάν VPN που βασίζεται στην Κίνα με πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις.

Αριθμός διακομιστών 26
Δικαιοδοσία Κίνα
Αρχεία καταγραφής Διατηρεί τα αρχεία καταγραφής (δεδομένα μετοχών με τρίτα μέρη
Torrenting Οχι
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναι (μόνο για την πληρωμένη έκδοση)
Τιμή $ 2.99 / μήνα ($ 35.88 για 1 Έτος)
Πρωτόκολλα OpenVPN
Παράκαμψη Firewall της Κίνας Οχι
Κρυπτογράφηση δεδομένων AES-256
Εναλλακτική λύση Surfshark.com

Το Turbo VPN είναι μια δημοφιλής δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει επίσης μια premium έκδοση για $ 2,99 / μήνα.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι γενικά αρκετά ασφαλή και σχεδόν όλα δεν μπορούν να ταιριάζουν με το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται από τις κορυφαίες υπηρεσίες που πληρώνονται, έτσι ως κανόνας,’t συνιστούμε δωρεάν υπηρεσίες.

Και αυτό’γιατί ακριβώς είμαι λίγο σκεπτικός όταν βλέπω μια δωρεάν υπηρεσία να κερδίζει τόση δημοτικότητα. Είναι η απάτη των ανθρώπων και η βλάβη των συμφερόντων τους ή είναι πραγματικά η ελεύθερη υπηρεσία VPN που όλοι πρέπει να έχουν στις συσκευές τους?

Σε αυτήν την αναθεώρηση του TurboVPN, πρόκειται να διευθετήσω αυτά τα θέματα δίνοντας μια αμερόληπτη και αντικειμενική ανάλυση κάθε πτυχής αυτής της δημοφιλούς δωρεάν υπηρεσίας VPN και αποφάσισα αν θα αξίζει ή όχι να την συνιστούμε:

Turbo VPN Κρυπτογράφηση και Επισκόπηση πρωτοκόλλου

Το βιομηχανικό πρότυπο για την κρυπτογράφηση των συνδέσεων VPN είναι το πρότυπο κρυπτογράφησης AES-256, το οποίο είναι τόσο ασφαλές ώστε αυτό’τα οποία χρησιμοποιούνται από κυβερνητικές και στρατιωτικές υπηρεσίες. Όλα τα κορυφαία δίκτυα VPN προσφέρουν αυτό το πρότυπο κρυπτογράφησης για τη διασφάλιση δεδομένων χρήστη κατά τη διέλευση μέσω συνδέσεων VPN.

Αυτός ο παροχέας δεν είναι διαφορετικός.

Το TurboVPN χρησιμοποιεί επίσης αυτή την κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου από προεπιλογή.

Τα κορυφαία VPN προσφέρουν επίσης το πρωτόκολλο OpenVPN ως ασφαλή επιλογή πρωτοκόλλου σήραγγας, δεδομένου ότι’είναι το πιο ασφαλές από όλα τα διαθέσιμα πρωτόκολλα εκεί έξω.

Το OpenVPN είναι ένα πρωτόκολλο ανοικτού κώδικα και τα περισσότερα από τα ελαττώματά του ασφαλείας παίρνουν patched επάνω αρκετά γρήγορα λόγω αυτού.

Τα κλειδιά SSH χρησιμοποιούνται στο OpenVPN για να σας επιτρέπουν να συνδέεστε προστατευτικά με διακομιστές VPN. Αυτός είναι ο ίδιος μηχανισμός που χρησιμοποιούν οι τράπεζες και πολλά άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την εξασφάλιση online συναλλαγών χρηστών.

Και πάλι, το TurboVPN χρησιμοποιεί αυτό το πρωτοποριακό πρωτόκολλο και στο οπλοστάσιο ασφαλείας του.

Αναθεώρηση του TurboVPN

Είτε χρησιμοποιείτε τις δωρεάν ή πληρωμένες εκδόσεις της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εξασφαλίσετε την κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256 και την υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, διατηρώντας τη σύνδεσή σας ιδιωτική όσο και εκείνες που προστατεύονται από κορυφαίους παρόχους.

Επισκόπηση προστασίας από διαρροές DNS TurboVPN

Ακόμη και όταν ένας πάροχος προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας και πρωτόκολλο OpenVPN, μπορεί να υπάρχουν διαρροές.

Αυτά τα “διαρροές” συμβαίνουν εξαιτίας προβλημάτων WebRTC ή DNS και μπορούν να εκθέσουν την πραγματική IP σας σε οποιοδήποτε έξυπνο hacker.

Όποτε εγώ’Έχω εξετάσει δωρεάν εφαρμογές που λειτουργούν μόνο σε συσκευές OS που βασίζονται σε κινητά,’βρήκαν ότι είναι ευάλωτοι σε αυτές τις διαρροές.

Με αξιοπερίεργο τρόπο, το TurboVPN δεν κάνει’t υποφέρουν από τέτοιες διαρροές.

Το έτρεξα με πολλαπλές τυποποιημένες δοκιμές και το βρήκα να είναι χωρίς διαρροές σε όλη τη διαδρομή.

Ανασκόπηση ασφάλειας TurboVPN

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:

 1. https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 2. https://www.doileak.com/ (διαγραφή)

Διαρροές DNS:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)

Δοκιμή διαρροής DNS

IPv4 / IPv6 και διαρροές IP Torrent

 1. https://ipleak.net/ (Διαγραφή)

Δοκιμή διαρροής IP Webrtc

 1. https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Χωρίς διαρροή, προστατευμένη από στρατιωτική κρυπτογράφηση και με υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, το TurboVPN θα ήταν η τέλεια ελεύθερη υπηρεσία VPN με ασφάλεια εάν δεν ήταν’t για την εξαιρετικά προβληματική πολιτική καταγραφής.

Επισκόπηση πολιτικής καταγραφής TurboVPN

Το TurboVPN με απογοήτευσαν σοβαρά όταν έμαθα την πολιτική απορρήτου τους.

Είναι ξεκάθαρο με το είδος των πληροφοριών που καταγράφουν, αλλά το μέρος για την ανταλλαγή πληροφοριών που λαμβάνουν από χρήστες που έκαναν συναγερμοί.

Επισκόπηση πολιτικής καταγραφής TurboVPN

Το TurboVPN μπορεί να προσφέρει τα δεδομένα σας σε οντότητες που κυμαίνονται από προμηθευτές τρίτων μερών μέχρι κυβερνητικούς οργανισμούς.

Αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό και το ζήτημα με το ένα χέρι κάνει το TurboVPN άχρηστο και απίστευτα ανασφαλές για οποιονδήποτε.

Αναθεώρηση δικαιοδοσίας TurboVPN

Το TurboVPN εδρεύει στην Κίνα.

Και δεδομένου ότι η Κίνα δεν αποτελεί μέρος κάποιας συμμαχίας κοινής χρήσης δεδομένων όπως 5 μάτια και 14 μάτια, τότε η ασφαλής της ως τοποθεσία για ένα VPN, σωστό?

ΟΧΙ ακριβως.

Γιατί?

Οτι’επειδή η ίδια η Κίνα έχει νόμους για τη διατήρηση δεδομένων.

Οποιοδήποτε VPN που λειτουργεί στην Κίνα πρόκειται να ρυθμιστεί από την κυβέρνηση και οι αρχές μπορούν να το εξυπηρετήσουν με δεδομένα gag οποιαδήποτε στιγμή.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον πράγμα που ακόμα μπορώ’Το τυλίξτε το κεφάλι μου γύρω είναι ότι το TurboVPN βασίζεται στην Κίνα, αλλά αυτό’είναι μια υπηρεσία που’s που διατίθενται κυρίως σε καταστήματα εφαρμογών, όπως το iOS και το Google Play Store, τα οποία δεν μπορούν να έχουν εφαρμογές VPN στην Κίνα.

Πώς γίνεται η διαχείριση του TurboVPN είναι ακόμα μια μεγάλη ερώτηση, αλλά ο πάροχος δεν απάντησε ποτέ σε αυτό το ερώτημα από εμένα?

Επισκόπηση Τιμολόγησης TurboVPN

Το TurboVPN είναι μια δωρεάν υπηρεσία, αλλά ο πάροχος προσφέρει επίσης μια πληρωμένη έκδοση.

TurboVPN’Σχέδια Τιμολόγησης:

 • Μηνιαία εγγραφή: $ 11.99 / μήνα χρεώνεται μία φορά
 • Ετήσια συνδρομή: 2,99 δολάρια / μήνα (35,88 δολάρια χρεώνονται μία φορά)

Αλλά πριν συζητήσουμε τις τιμές, επιτρέψτε μου να πω τι’s τη διαφορά στις δωρεάν και πληρωμένες εκδόσεις.

 • Στην πληρωμένη έκδοση, η Netflix US λειτουργεί έτσι ώστε’ένα σημαντικό πλεονέκτημα
 • Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένους διακομιστές και εξυπηρετείται από διαφημίσεις

Έτσι, υπάρχουν λόγοι για να επιλέξετε το TurboVPN’αλλά είναι η τιμή αρκετά καλή?

ΟΧΙ ακριβως.

Το μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών διατιμάται απαγορευτικά.

Σχεδόν $ 12 για τέτοιες περιορισμένες λειτουργίες; Δεν είναι καλό σχέδιο να πάμε σοβαρά.

TurboVPN’το καλύτερο συμβόλαιο είναι το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής του, το οποίο διατίθεται με σχετικά φθηνό $ 2.99 / μήνα.

Αλλά για την ίδια τιμή, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή στο NordVPN, έναν παροχέα που προσφέρει έναν εκπληκτικό 5700 εξυπηρετητές και αποκλειστικές δυνατότητες όπως το Double VPN και το κρεμμύδι μέσω VPN, μαζί με μια καθαρή πολιτική καταγραφής.

Αυτό είναι ένα κακό μυαλό σοβαρά.

Όταν μπορείτε να πάρετε μια υπηρεσία όπως το NordVPN για $ 2,99 / μήνα, δεν πρέπει’t για λιγότερο και επιλέξτε το TurboVPN.

Δωρεάν δοκιμή TurboVPN & Αναθεώρηση μεθόδου πληρωμής

Το TurboVPN έχει μια δωρεάν υπηρεσία, αλλά αν θέλετε να πάτε για την πληρωμένη έκδοση του, έχετε ένα μαξιλάρι 7 ημερών για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Δωρεάν δοκιμή TurboVPN

Δεν είναι πολύ, αν τη συγκρίνετε με την πρότυπη περίοδο επιστροφής 30 ημερών. Αλλά δεδομένου ότι υπάρχει και μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρεται επίσης, το εξισώνει.

Το TurboVPN δεν έχει άλλες επιλογές πληρωμής εκτός από εσάς που πληρώνετε για τα σχέδιά του μέσω των καταστημάτων εφαρμογών Google Play ή του iOS.

Έτσι, θα πρέπει να επεξεργαστείτε την επιστροφή χρημάτων σας μέσω αυτών των καταστημάτων.

Το TurboVPN δεν υποστηρίζει πιστωτική κάρτα, Paypal ή οποιαδήποτε άλλη τέτοια μέθοδο.

Και επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το TurboVPN εάν δεν μπορείτε να επιστρέψετε την επιστροφή χρημάτων.

Πολύ εχθρική πολιτική δοκιμών και πληρωμών κατά τη γνώμη μου.

Ανασκόπηση υποδομής διακομιστή TurboVPN

Ο παροχέας προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους πάρκων διακομιστών. Ένα για τους δωρεάν χρήστες και το άλλο για την πληρωμένη έκδοση.

Στην δωρεάν έκδοση, έχετε συνολικά 8 διακομιστές σε μέρη όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ινδία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Κάτω Χώρες & Σιγκαπούρη.

Δωρεάν τοποθεσίες διακομιστή

Η πληρωμένη έκδοση έχει 26 διακομιστές με ειδικές για την απεμπλοκή περιοχών συνεχούς ροής όπως Netflix, BBC iPlayer, κ.λπ..

Ο αριθμός των εξυπηρετητών είναι πολύ μικρός, αλλά αφήστε τον’s επανέλθω σε αυτό το σημείο σε λίγο.

Στην ελεύθερη έκδοση, το VPN θα σας αναγκάσει συχνά να μεταβείτε σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή αντί να σας αφήσουμε να επιλέξετε έναν διακομιστή της επιλογής σας, κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα που έχω συναντήσει σε οποιοδήποτε άλλο VPN μέχρι τώρα.

Ο χρόνος σύνδεσης με τους διακομιστές είναι καλός, αλλά αν δεν έχετε την πληρωμένη έκδοση, πολύ πιο συχνά, η εφαρμογή θα υπαγορεύει έναν διακομιστή για εσάς.

TurboVPN’s server park δεν είναι ένας αγώνας για τέτοια τεράστια server πάρκα που προσφέρονται από κορυφαίους παρόχους VPN για την ίδια τιμή.

Τουρνουά VPN Netflix Απεμπλοκή αναθεώρηση

Το Turbo VPN συνεργάζεται με το Netflix, αλλά μόνο στην πληρωμένη έκδοση της υπηρεσίας.

Στο TurboVPN’s, μπορείτε να δείτε συγκεκριμένους διακομιστές οριοθετημένους ως “Netflix Servers”, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία πληρωμής.

Αναθεώρηση του TurboVPN Netflix

Και αυτό έχει νόημα, καθώς η αποδέσμευση του Netflix είναι μια απίστευτα δύσκολη επιχείρηση αφού οι δημοφιλείς αυτό τόποι ροής έχουν επιβάλει την απαγόρευση VPN.

Λόγω αυτής της απαγόρευσης, ένα VPN πρέπει να αλλάζει συνεχώς τα IP που χρησιμοποιεί για να παρακάμψει τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς στο Netflix, ταχύτερα από ό, τι ο γίγαντας συνεχούς ροής μπορεί να τους απαριθμήσει μαύρα. Αυτό μπορεί να πάρει ένα τεράστιο ποσό των οικονομικών πόρων, έτσι ώστε κανένας πάροχος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να δώσει αυτή τη λειτουργία στην ελεύθερη εκδοχή του.

Ακόμα, το Turbo VPN παίρνει ένα μπράβο από μένα για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει το Netflix ΗΠΑ.

Επισκόπηση TorNet VPN Turbo

Αναθεώρηση VPN του Turbo

Ο πάροχος αναφέρει ρητά ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent σχετικά με την υπηρεσία ή εάν διατρέχετε τον κίνδυνο να απαγορευτεί ο λογαριασμός σας.

Έτσι είναι ένα όχι για το Torrenting by Turbo VPN.

Δοκιμή ταχύτητας VPN Turbo

Από την όψη του, το Turbo VPN εμφανίστηκε σαν ένα VPN που δεν θα ήταν’t να μας απογοητεύσει τουλάχιστον στο μέτωπο ταχύτητας.

Μετά από όλα, αυτό’είναι το όνομα “Turbo”.

Αλλά οι ταχύτητες ήταν αβυσσαλέες με ορισμένους διακομιστές που έχουν απώλεια ταχύτητας πάνω από 90% στις ταχύτητες αποστολής και 70% στις ταχύτητες λήψης.

Εδώ είναι το αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας από το διακομιστή του στο Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ:

 1. Ping: 94 κα
 2. Λήψη ταχύτητας: 6.12 Mbps
 3. Ταχύτητα αποστολής: 3,85 Mbps
 4. Βασική ταχύτητα χωρίς VPN: 48 Mbps

Πάρα πολύ κακό να το χρησιμοποιήσετε. Είναι σίγουρα μακριά από οτιδήποτε σχετίζεται με τη λέξη “Turbo”.

Αναθεώρηση συμβατότητας εφαρμογής VPN Turbo

Το Turbo VPN θα λειτουργεί μόνο στα κινητά σας τηλέφωνα.

Δεδομένου ότι προσφέρει απλώς εφαρμογές για πλατφόρμες που βασίζονται σε κινητά, δηλαδή Android και iOS.

Το Turbo VPN δεν υποστηρίζει επιτραπέζιες συσκευές. Δεν συμβαίνει’ακόμη και να προσφέρετε αρχεία ρυθμίσεων, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειροκίνητα τις υπηρεσίες στις επιτραπέζιες συσκευές.

Αναθεώρηση συμβατότητας TurboVPN

Οι εφαρμογές είναι καλά σχεδιασμένες και εύκολη στην πλοήγηση. Δεν είναι’t lag ή συντριβή, κάτι που είναι πολύ καλό καθώς η σταθερότητα της εφαρμογής είναι κρίσιμη για τον καθορισμό της ασφάλειας, ειδικά όταν το VPN δεν’t Προσφέρετε μια βαλβίδα ασφαλείας όπως το διακόπτη kill για να τερματίσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο εάν η εφαρμογή αποτύχει ή η σύνδεση VPN αποτύχει.

Αναθεώρηση υποστήριξης VPN Turbo

Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το TurboVPN’της ομάδας υποστήριξης με οποιονδήποτε τρόπο.

Χωρίς υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ή ακόμα και υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Turbo VPN σας αφήνει υψηλό και στεγνό ως χρήστη.

Είτε χρειάζεστε τεχνική βοήθεια, ζητάτε επιστροφή χρημάτων είτε απλά θέτετε γενικά ερωτήματα, δεν έχετε θέση να μιλήσετε με τα παιδιά στο TurboVPN.

Ακόμη και τα κοινωνικά μέσα τους δουλεύουν’t ανταποκρίνονται.

Δεν είναι καθόλου καλό, σοβαρά.

Συνιστάται το VPN Turbo?

Οχι, καθόλου.

Το TurboVPN μοιράζεται δεδομένα με τρίτους, έχει την έδρα του στην Κίνα, έχει πολύ λίγους εξυπηρετητές, δεν το κάνει’Προσφέρετε υποστήριξη μέσω της συνομιλίας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων προβλημάτων που είναι πολύ μεγάλα για να αγνοήσετε.

Υπάρχουν ορισμένα θετικά αλλά δεν μπορούν να αντισταθμίσουν αυτά τα σημαντικά αρνητικά.

Αν θέλετε ένα αρκετά καλό VPN που δεν συμβαίνει’t υποφέρουν από αυτά τα θέματα, η καλύτερη εναλλακτική λύση για TurboVPN είναι Surfshark. Θα σας κοστίσει μόλις 1,99 δολάρια / μήνα και θα προσφέρει υψηλή ασφάλεια, ισχυρά χαρακτηριστικά και μεγάλη υποστήριξη.

Για να μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρει το Surfshark, διαβάστε αυτή τη συνολική ανασκόπηση της υπηρεσίας.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Ivacy VPNレビュー2023