Tinjauan VPNSecure 2023

Berdasarkan lokasi yang tidak biasa untuk perkhidmatan VPN, VPNSecure.me didn’t kelihatan seperti perkhidmatan yang sesuai pada pandangan pertama tetapi perkhidmatan ini mempunyai banyak aspek untuk itu yang muncul kejutan besar pada saya.

Dan dalam kajian VPNSecure holistik ini, saya’akan cuba menguji tuntutan, prestasi, ciri dan aspek perkhidmatan lain untuk mengetahui sama ada ia’s VPN Terbaik yang saya cadangkan atau hanya satu lagi penipuan yang beroperasi di pasaran untuk membuat wang dengan cepat.

Saya’akan menawarkan sebab-sebab terbaik untuk menggunakan perkhidmatan ini serta beberapa perubahan semasa kajian ini dan hanya kemudian saya akan memberitahu anda sama ada perkhidmatan ini disyorkan dari hujung saya atau tidak.

Kajian Harga VPNSecure

VPN boleh dengan harga mahal pastinya dan saya tidak menentangnya sama sekali tetapi perkhidmatan itu harus menjustifikasikan tag harga jika ia lebih tinggi daripada norma.

ExpressVPN’Pelan s adalah antara yang paling mahal dalam industri tetapi mereka sepatutnya mempertimbangkan pembekal’kebolehpercayaan dan kredibiliti cemerlang sehingga data.

VPNSecure’Pelan s juga sangat berharga dan pada asasnya pendakap yang sama seperti ExpressVPN’s.

Pada masa ini, mereka menawarkan tiga jenis pelan harga bergantung kepada panjang langganan yang anda ingin memilih untuk:

 1. Rancangan Bulanan: $ 9.95 / bulan sekali dibilkan
 2. 6 Pelan Bulanan: $ 8.32 / bulan ($ 49.95 ditaksir sekali)
 3. Rancangan Tahunan: $ 6.66 / bulan ($ 79.95 ditaksir sekali)

Kajian Harga VPNSecure.me

Pelan bulanan, menurut saya mendapat NO Besar! dan itu’s kerana ia terlalu mahal untuk dipertimbangkan apabila kita melihat semua ciri dan kebolehan yang ditawarkan oleh perkhidmatan tersebut.

Pelan setengah tahunan boleh diterima, tetapi masih, ia’s tidak berada dalam lingkungan saya yang boleh diterima.

Pelan terbaik adalah perjanjian tahunan mereka kerana ia hanya menawarkan harga yang tepat untuk perkhidmatan mereka boleh dikenakan pada maksimum.

Sekiranya anda mahu melanggan perkhidmatan tersebut, maka pilih sahaja pelan ini.

Tetapi, salah satu ciri terbaik dari keseluruhan perkhidmatan mereka akan memudahkan anda untuk memeriksa sendiri sama ada perkhidmatan itu meminta wang yang baik untuk langganannya atau tidak.!

Ya, saya bercakap tentang VPNSecure’s 30-Day komitmen sifar percubaan percuma.

Percubaannya sangat mudah untuk diakses yang saya syorkan anda mencubanya sekarang. Apa yang perlu anda lakukan ialah memasukkan alamat e-mel anda dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Pembekal pastinya perlu dipuji di sini kerana menawarkan percubaan percuma yang begitu hebat jika norma sebaliknya adalah menjadi pelit dan meminta pembayaran dan memberikan tempoh sahnya pembayaran balik dalam nama percubaan. Tidak boleh diterima sama sekali!

Lebih banyak pembekal seperti yang disenaraikan dalam ulasan vpn perlu mengikuti VPNSecure’dasar percubaan percuma s kerana ia memberi contoh keyakinan pembekal sanggup melabur dan menawarkan perkhidmatan selama 30 hari secara percuma.

Percubaan percuma bukan sekadar percubaan, ia’Suatu kenyataan, yang apabila dilakukan dengan betul, menunjukkan bahawa pembekal percaya perkhidmatannya begitu banyak sehingga ia tahu bahawa jika pembeli menggunakan layanannya hanya sekali, ia pasti akan bersedia untuk membayar pelan harga.

Sekarang datang ke cara yang anda boleh bayar untuk perkhidmatan pembayaran iaitu perkhidmatan, pembekal menawarkan banyak pilihan:

kaedah pembayaran vpnsecure.me

 • PayPal
 • Kad kredit
 • Bitcoin
 • Wang yang sempurna
 • Payza
 • PaymentWall

Penyedia menawarkan satu crypto tunggal yang baik-baik saja tetapi saya surprized oleh ketiadaan AliPay kerana itu’kaedah pembayaran yang besar pada hari ini terutama bagi pengguna dari Timur Jauh, supaya’s sedikit downer.

Tetapi selain itu, pilihan sudah cukup untuk memudahcarakan pelbagai pengguna.

Kajian Keselamatan VPNSecure

Dengan kemasukan sendiri, VPNSecure tidak’t log data jenis berikut:

 • Alamat IP
 • Cap waktu sambungan
 • Putuskan cap waktu
 • Bandwidth digunakan
 • Permintaan DNS

Ini adalah jenis data penting yang berkaitan dengan privasi anda secara dalam talian dan VPNSecure tidak membantunya, yang menjadikannya perkhidmatan yang sangat selamat.

Dokumen dasar privasinya agak samar walaupun tidak jelas. VPN yang lain mempunyai dokumen-dokumen yang baik dan komprehensif tetapi tidak VPNSecureMe. Tetapi itu’ok kerana mereka hanya mengatakan apa jenis kayu balak mereka’t menyimpan, walaupun mereka tidak’t sebut butirannya.

Dasar Privasi harus lebih seperti yang ditawarkan oleh MullvadVPN, menarik dan mendalam.

Satu lagi bahagian yang bermasalah mengenai perkhidmatan ini adalah lokasinya iaitu Australia, sebuah negara yang tidak begitu baik apabila ia membina perkhidmatan VPN dalam.

Kebanyakan perkhidmatan lain memilih tempat seperti British Virgin Islands atau Singapura sebagai asas mereka dan itu’s kerana tempat ini mempunyai dasar data yang sangat mesra di tempatnya.

VPNSecure masih tiada’t mempunyai kes yang melibatkan undang-undang pengekalan data tanah dan tidak ada permintaan data permintaan ekstradisi yang diketahui dari pihak berkuasa lagi jadi ia dapat diandaikan bahawa selamat untuk sekarang, tetapi ketidakpastian tentang hal-hal ini berlaku dalam yang tidak begitu jauh masa depan datang dengan mana ia’s berasaskan.

Dasar pembalakannya baik dan jika itu’s diikuti seperti penyedia mengatakan ia sedang diikuti, maka walaupun Australia menang’t menjadi masalah besar sebagai pembekal’lokasi s.

Tetapi, seperti hal-hal lain dengan perkhidmatan ini, satu perkara yang buruk diikuti oleh orang yang sangat baik sehingga ia membayangi kesan perkara sebelumnya.

VPNSecure menawarkan anda ciri yang jarang berlaku. Anda boleh memilih kekunci cip anda pada kehendak. Ciri tunggal ini paling mengagumkan saya dan itu’s kerana hampir semua penyedia mempunyai kekuatan cipher yang didayakan secara lalai meninggalkan apa-apa kepada pengguna, tetapi VPNSecure berbeza.

Dan sementara tetapan lalai ini menawarkan pilihan cipher penyulitan seperti DES-CBC dan AES 128, saya tidak akan’t mengesyorkan anda memilih apa-apa selain pilihan untuk AES-256. Alasan untuk ini adalah bahawa ini hampir bersebelahan dengan tidak dapat ditembusi. Tiada penggodam boleh menembusnya dan boleh ada superkomputer yang cukup kuat untuk menjalankan serangan kekerasan di atasnya.

Pilih AES 128 (Yang juga sangat selamat) hanya apabila anda memerlukan sedikit kelajuan tambahan dari sambungan VPN, tetapi selain itu, AES-256 harus menjadi cipher lalai anda.

VPNSecure.Me juga menawarkan ciri suis bunuh yang mana anda boleh mengakses dan mematikan dengan mudah dari pada aplikasi’menu tetapan s.

Ciri ini penting untuk menjaga keselamatan anda dalam talian kerana ini adalah apa yang akan memutuskan sambungan anda dari internet secara automatik jika aplikasi menghadapi masalah atau jika sambungan turun, dengan itu menjaga IP sebenar anda daripada bocor melalui.

Protokol VPNSecure yang disokong termasuk OpenVPN dan PPTP dan saya menang’t mengesyorkan anda menggunakan yang terakhir kerana itu’s diketahui agak tidak selamat.

OpenVPN adalah protokol yang dijalankan pada asas sumber terbuka yang bermaksud ia bukan’t dalam sesiapa sahaja’monopoli s sehingga tidak ada satu entiti yang dapat mengawalnya secara langsung dan bersamaan dengan itu, sifat sumber terbukanya tidak’t biarkan apa-apa kelemahan untuk berlama-lama dan mewujudkan kelemahan keselamatan.

Kajian rangkaian rangkaian VPNSecure.Me

Untuk perkhidmatan VPN untuk memenuhi keperluan pengguna hari moden, rangkaian pelayan yang ditawarkan perlu disebar dengan baik, pelbagai, selamat dan mampu menjadi cukup kuat untuk menjalankan aktiviti unblocking.

VPNSecure’rangkaian pelayan s tersebar di lebih daripada 50 negara di seluruh dunia dan terdiri daripada sekitar 80 pelayan.

Ini agak kurang daripada yang ditawarkan oleh VPN Teratas untuk contohnya. PureVPN menawarkan anda sekitar 2000+ pelayan manakala NordVPN menawarkan lebih daripada 5000 pelayan pada masa ini.

Namun, rangkaian pelayan penyedia boleh dipanggil sebagai mid-range yang boleh diterima.

Walau bagaimanapun, ia perlu menambah lebih banyak pelayan di kawasan seperti Afrika, Amerika Latin, Tengah, dan Timur Tengah Asia dan lain-lain untuk mendapatkan jangkauan yang lebih luas bersama-sama dengan kelajuan yang lebih pantas kepada pengguna di seluruh dunia.

Kini datang ke rangkaian pelayan’saya mula memeriksa keselamatan mereka melalui dua ujian yang sesuai iaitu ujian kebocoran DNS dan ujian kebocoran WebRTC dan hasilnya sangat menggalakkan.

VPNSecure melepasi ujian kebocoran DNS dengan warna terbang bersama dengan ujian kebocoran WebRTC yang membolehkan saya menarafkannya sebagai rangkaian pelayan’keselamatan sebagai kuat dan berkuasa.

Pengguna boleh berasa selamat ketika menyambung ke penyedia ini dengan pasti, mengetahui IP mereka menang’t bocor dalam talian melalui mana-mana medium sekalipun.

Sekarang datang ke pengalaman Unblocking.

Nah, VPNSecure telah mendapat banyak kerja untuk dilakukan di kawasan ini sebagai pelayan AS’t kini bekerjasama dengan unblocking Netflix AS. Ini bermakna pembekal kehilangan beberapa kekunci VPN kek panas utama sekarang kerana ciri Unblocking Netflix US berada dalam permintaan yang panas pada hari ini.

Ya, pelayan Kanada dan Beberapa Eropah bekerja dengan Netflix, tetapi ketika menggunakan Netflix dengan VPN, pengguna’Motif utama adalah untuk menggunakan VPN untuk mendapatkan akses ke perpustakaan kandungan yang lebih luas daripada sekarang. Netflix AS adalah setakat ini, perpustakaan terbesar penyedia streaming yang ditawarkan dan sekiranya VPN tidak menyekatnya, maka ia’s tidak cukup baik untuk disyorkan sebagai VPN Streaming.

Tetapi walaupun prestasi yang mengecewakan di hadapan Netflix, pengguna boleh mendapatkan titik penebusan besar dengan penyedia hakikat bahawa lebih daripada 90% pelayannya adalah P2P / Torrenting friendly!

Hanya tiga pelayan di seluruh rangkaiannya’t menyokong aktiviti dan mereka adalah seperti berikut:

 • UK1
 • UK2
 • US10

Dan mengingat kekukuhan keselamatan yang ditawarkan pelayannya, saya mengesyorkan agar anda boleh memilih VPNSecure untuk menambah aktiviti Torrenting anda.

Sekarang datang ke salah satu aspek yang paling penting yang mungkin menentukan VPN’rangkaian pelayan s’kemampuan dalam hari ini’era i.

Biasanya, VPN sama ada sangat teruk atau sangat baik dengan kelajuannya, tidak ada pertarungan, tetapi VPNSecure agak tidak menentu dalam prestasi kelajuannya melalui majoriti pelayannya.

Ini adalah kelajuan terbaik yang saya dapat dari pelayan yang dipilih dari senarai 10 pelayan yang dipilih secara rawak dari pembekal’rangkaian s.

Ping: 63

Muat Turun: 26.99 Mbps

Muat naik: 34.41 Mbps

Kelajuan Sambungan: 50 Mbps

Pelayan: Belanda

Kelajuan muat turun turun hampir 46% yang terlalu tinggi memandangkan norma untuk kehilangan kelajuan di antara VPN Terbaik berada di antara 20-30%. Apa-apa di atas 40% menunjukkan bahawa VPN boleh digunakan dan ia akan menawarkan pengalaman yang boleh diurus tetapi tidak apa-apa untuk menulis tentang rumah.

Di pelayan lain, kelajuan hampir berada dalam tetingkap yang sama, tetapi dua pelayan mencatatkan kelajuan yang tidak boleh’t hanya dipercayai. Mereka turun ke tahap 70-80% kehilangan kelajuan.

Saya percaya VPNSecure perlu meningkatkan prestasi kelajuannya jika tidak’t mahu faktor tunggal ini untuk membayangi semua titik baik lain rangkaian pelayannya.

Tinjauan Aplikasi Pelanggan VPNSecure

Diharapkan hari ini bahawa pembekal VPN menawarkan sekurang-kurangnya pelanggan yang berdedikasi untuk jenis OS dan peranti yang paling popular. Ini biasanya termasuk kuartet peranti berasaskan sistem operasi Windows, Mac, Android, dan iOS.

Kadang-kadang Linux juga dianggap perlu tetapi kerana itu adalah OS berasaskan yang kompleks, hanya digunakan oleh geeks teknologi, pembekal tidak apa-apa tanpa pelanggan untuk itu juga.

VPNSecure juga menawarkan pelanggan hanya untuk kuartet popular iaitu Windows, Mac, iOS dan Android serta Linux, yang cukup baik untuk penyedia skala ini.

vpnsecure.me Apl klien

Tetapi pada hari ini, beberapa VPN Terbaik juga telah mula menawarkan sokongan peranti khusus seperti juga menawarkan pelanggan berdedikasi untuk Firestick. Walau bagaimanapun, saya tidak’namun masih melihat penyedia skala kecil atau sederhana mengambil langkah yang sama atau memperkenalkan klien berdedikasi untuk peranti niche. Ia akan menjadi sangat baik sekiranya ada beberapa fungsi tambahan yang ditawarkan, masih datang ke VPNSecure,

Pembekal’aplikasi s mungkin bahagian yang terbaik mengenainya.

UI dan UX hanya cemerlang. Saya sangat suka bagaimana aplikasi yang ringkas dan terfokus dengan baik dalam setiap aspek. Dan di atas semuanya, kecemerlangan utama terletak pada fakta bahawa ia menawarkan fungsi yang hebat.

Anda boleh menukar warna tema, bahasa pengoperasian, kekuatan cip, dan sebagainya dengan kemudahan yang luar biasa. Penukaran pelayan juga berjalan dengan lancar dan setiap kali anda ingin memilih pelayan lain, anda perlu memutuskan sambungan yang lain. Saya juga sangat menyukai bahagian di mana anda mendapat tanda kilat kilat kecil di sebelah pelayan yang anda sambungkan.

Dalam banyak penyedia VPN lain’pelanggan, sebaik sahaja anda menyambung ke pelayan, senarai pilihan pelayan merosot dan anda dibiarkan dengan skrin utama yang memberitahu anda bahawa anda menyambung ke pelayan ini di lokasi ini, tetapi VPNSecure’klien Windows membolehkan anda untuk kekal dalam senarai pelayan sambil juga menunjukkan server mana yang anda sambungkan.

Ia hanya berapa banyak perbezaan yang boleh dibuat.

Kudos kepada pembekal untuk usaha yang hebat dan konsisten dalam membina pelanggan begitu rapi.

Bersama VPNSecure ini menawarkan sokongan untuk router juga tetapi hanya jika mereka menyokong OpenVPN, DD-WRT atau tomato atau OpenWRT PfSense. Ini membolehkan anda menggunakan sambungan VPN pada semua peranti anda tanpa memasang pembekal’pelanggan mereka.

Kajian Sokongan VPNSecure

Satu lagi kemunculan bintang VPNSecure adalah sokongan yang pantas, boleh dipercayai dan berpengetahuan luas. Saya serius mendapat harapan saya ketika menghubungi sokongannya, kerana penyedia skala kecil-kecil tidak’t biasanya menawarkan sokongan yang cukup baik, tetapi anak lelaki saya salah.

Tetingkap sembang langsung mereka begitu aktif walaupun selepas saya berhenti bertanya tentang perkhidmatan mereka, sokongan itu tidak dilakukan’t mengucapkan terima kasih dan meninggalkannya dan tidak menangguhkan perbualan saya dengan tiba-tiba, tetapi ia meninggalkan mesej yang dibuat hebat tentang sama ada mereka boleh membantu saya melalui beberapa produk lain yang mereka’telah mendapat.

Bagi sesiapa yang mencari pelajaran yang cukup baik dalam bentuk sokongan pelanggan moden yang terbaik, baik di sini!

Setakat ini, salah satu sistem sokongan terbaik disediakan oleh VPN di seluruh industri.

Apa VPNSecure hilang sebagai perkhidmatan dari segi kelajuan goyah dan tiada pembongkaran Netflix AS kembali bagaimana pelanggannya berfungsi dan bagaimana tindak balasnya bertindak balas.

Kesimpulannya

Adakah saya mencadangkan VPNSecure atau tidak?

Baiklah, Ya, dan saya mempunyai sebab saya.

Pembekal mempunyai kelajuan turun naik dan mungkin tidak menyahsekat Netflix untuk anda, tetapi aman, dapat dipercayai dan pelanggan yang ramah terhadap kesalahan.

Penentuan harga agak tinggi dan itu adalah satu isu juga dan saya cadangkan kepada penyedia bahawa ia harus membawa harga turun atau membuat rancangan lain seperti perjanjian 2 tahun dengan kadar yang lebih baik untuk membuat perkhidmatan muncul sebagai berharga kerana ia.

Semua dalam semua, VPNSecure layak Ya besar untuk sekurang-kurangnya satu kali cuba, dan pasti anda’akan melihat aspek terbaik perkhidmatan sebaik sahaja anda menggunakannya secara berterusan.

Jika awak’Anda menggunakan perkhidmatan ini atau ingin menggunakannya, beritahu kami tentang fikiran anda atau tinggalkan sebarang soalan yang anda mungkin ada dalam benang komen di bawah.

Похожие статьи

 • Hola VPN Review 2023 – A Berbahaya “Percuma” VPN untuk Dihindari!

  Dilancarkan pada tahun 2023 dan diasaskan oleh Ofer Vilenski dan Derry Shribman, Hola VPN adalah nama yang biasa di kalangan para penerbit. Ia menggunakan model freemium, yang bermaksud mereka…

 • Kajian AirVPN 2023

  AirVPN mungkin mempunyai slogan yang paling merosakkan dalam keseluruhan industri VPN. Ia mentakrifkan perkhidmatan melalui kata-kata ini “Udara untuk bernafas nyata…

 • Kajian VPNBaron 2023

  Bidang kuasa Romania Harga $ 5.54 Pelayan 13 Log Tiada Enkripsi Log OpenVPN / L2TPIKEv2 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Tidak disarankan…

 • Browsec VPN Review 2023

  Bidang kuasa Rusia Harga $ 1,99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 36 Pelayan di 32 Lokasi Log Perkhidmatan Log Penyimpanan Log Perkhidmatan Proksi (No Encryption) Unblocks…

 • TigerVPN Review 2023 – VPN yang Powerfull yang Memerlukan Push Little!

  Ditubuhkan pada tahun 2011, TigerVPN adalah penyedia perkhidmatan rangkaian swasta yang berpangkalan di Slovakia. Ia dimiliki oleh ‘Tiger di Tempat Kerja’ – sebuah syarikat teknologi…