7 καλύτερες ρωσικές υπηρεσίες VPN – Παράκαμψη λογοκρισίας στο διαδίκτυο ενώ ταξιδεύετε στη Ρωσία

Η Ρωσία αργά, μετασχηματίζοντας τελικά την επόμενη Κίνα – χάρη στους σκληρούς της νόμους λογοκρισίας και διατήρησης δεδομένων, οι οποίοι εμποδίζουν τους χρήστες να εξερευνήσουν το διαδίκτυο ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Είναι σχεδόν όπως ο εθνικισμός έχει τυφλώσει τους πολίτες τόσο πολύ που δεν θέλουν πλέον να αλληλεπιδράσουν με εκείνους που βρίσκονται σε άλλες χώρες. Τι είναι με όλο αυτό το χωρισμό; Η συνάθροιση του Διαδικτύου; Το πιο σημαντικό, πώς μπορείτε να το ξεπεράσετε; Λοιπόν, εδώ γίνεται χρήση ενός ρωσικού VPN, το οποίο βοηθά στην παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών για την απεμπλοκή ιστότοπων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Διαβάστε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό από τον καλύτερη vpn.

Ρωσικό VPN

Contents

Νέο ρωσικό νόμο VPN και τι ακριβώς απαγορεύεται για τους νετρονικούς?

Έναρξη ισχύος την 1η Νοεμβρίου 2023 – ένας νέος ρωσικός νόμος υπαγορεύει τον περιορισμό της πρόσβασης σε εργαλεία αποφυγής πληρεξουσιότητας, οι οποίες περιλαμβάνουν ανώνυμους και VPN, καθιστώντας πιο δύσκολο για τους νεότερους να παρακάμψουν τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Οι πάροχοι που δραστηριοποιούνται στη χώρα θα πρέπει να συνεργαστούν στενά με τον Roskomnadzor (ο ρώσος υπεύθυνος για τα ΜΜΕ) και να συμμορφωθούν με όλα τα αιτήματά του.

Νέος ρωσικός νόμος VPN

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη σύγχυση όσον αφορά το νόμο. Ενώ τα εργαλεία αποφυγής του πληρεξουσίου δεν έχουν πλήρη απαγόρευση – η κυβέρνηση της Ρωσίας ζήτησε να περιορίσει την πρόσβαση σε απαγορευμένους ιστότοπους με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων. Σύμφωνα με τους ειδικούς της πληροφορικής, τα εταιρικά δίκτυα VPN αντιμετωπίζουν απαλλαγή από την απαγόρευση, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ασαφές με ποιον τρόπο η Roskomnadzor θα κάνει διάκριση μεταξύ δημόσιων και εταιρικών υπηρεσιών.

Καλύτερο VPN για τη Ρωσία

Ένας ειδικός στο έργο Tor που πηγαίνει από το όνομα “Leonid Yevdokimov” βρέθηκε πρόσφατα λέγοντας ότι είναι πράγματι αδύνατο να διαφοροποιηθούν παρόμοιες υπηρεσίες, δεδομένου ότι υπάρχουν χιλιάδες ονόματα που διανέμονται στην αγορά, καθένα από τα οποία εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς στο διαδίκτυο.

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2023 στη Ρωσία – Το παιχνίδι αρχίζει

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2023 βρίσκεται πολύ κοντά, ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι στις 14 Ιουνίου, κορυφώνοντας με την τελική αναμέτρηση της 15ης Ιουλίου στη Μόσχα. Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε από τους ανθρώπους να πετούν σε όλη τη χώρα τους για να επισκεφθούν τη Ρωσία και να προσφέρουν την αγαπημένη τους ομάδα υποστήριξης. Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτά τα άτομα θα αντιμετωπίσουν άφθονους περιορισμούς στο διαδίκτυο κατά την επίσκεψή τους στη Ρωσία.

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2023 στη Ρωσία

Οι αποκλεισμένες εφαρμογές, οι μη προσβάσιμοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων, η μη διαθεσιμότητα των ιστοτόπων ειδήσεων της πατρίδας – είναι όλα τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Φυσικά, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν δημόσιο Wi-Fi σε σχεδόν κάθε εστιατόριο, παμπ, μπαρ ή δημόσιο χώρο, αλλά ποια είναι η χρήση εάν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους που θέλετε; Επίσης, αυτές οι δημόσιες συνδέσεις ενδέχεται επίσης να μειώσουν τη συνολική ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς είναι ανοιχτά σε hacking. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα FIFA World Cup VPN όταν βρίσκεστε στην πόλη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2023. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε το λεπτομερές ιστολόγιό μας πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA το 2023.

Cyber ​​και ψηφιακά εγκλήματα στη Ρωσία

Παρόμοια με τις περισσότερες χώρες, η Ρωσία ποινικοποιεί τις πράξεις που αφορούν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε πληροφορίες υπολογιστών, την ανάπτυξη / χρήση / διάδοση κακόβουλου λογισμικού, την παραβίαση κανόνων σχετικά με τη μεταφορά προστατευμένων πληροφοριών υπολογιστή, την απάτη στη χρήση καρτών πληρωμών και άλλες δραστηριότητες hacking. Παρακολουθείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ασφαλείας και ακόμη και από τις ρυθμιστικές αρχές της Βιομηχανίας όπως η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, τα πρόστιμα και οι χρόνοι φυλάκισης τέτοιων αδικημάτων είναι έντονες!

  7最高のロシアVPNサービス–ロシア旅行中にインターネット検閲を回避

Cyber ​​και ψηφιακά εγκλήματα στη Ρωσία

Γιατί χρειάζεστε ρωσικό VPN

Η ρωσική κυβέρνηση ασκεί έντονη επιρροή σε όλες τις πρακτικές της, παρακολουθώντας τους χρήστες της και ακόμη και μαύρο κατάλογο τεράστιου αριθμού ξένων ιστότοπων για διάφορους λόγους. Κυρίως, οι τυχόν ειδήσεις που προέρχονται από ξένες πηγές υπόκεινται σε διακοπές, μαζί με υπηρεσίες όπως η Google. Πολλοί ιστοχώροι που είναι κρίσιμοι για τη Ρωσία επιβάλλουν επίσης λογοκρισία, ενώ οι ουκρανικές περιοχές αποκλείουν την πρόσβαση – λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.

Αν αυτό ήταν αρκετά κακό, η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει ακόμη και την PORNOGRAPHY, η οποία είναι λίγο εκπληκτική και εκπληκτική. Χάρη στην εισαγωγή νέων νόμων της Yarovaya, τα πράγματα θα επιδεινωθούν μόνο στο μέλλον, καθώς οι πολίτες βρίσκονται υπό υψηλά επίπεδα επιτήρησης. Όλοι αυτοί οι περιορισμοί και οι φόβοι κάνουν τη χρήση ενός VPN ζωτικής σημασίας εντός της χώρας για την εξασφάλιση ψηφιακής ιδιωτικότητας και ελευθερίας.

Γιατί χρειάζεστε ρωσικό VPN

Το 2014, η Ρωσία πέτυχε ακόμη και έναν νόμο που απαιτούσε ότι οι bloggers με μεγάλο αριθμό (3,000 + πιο συγκεκριμένοι) πρέπει να ακολουθούν τους ίδιους κανονισμούς που επιβάλλονται από διάσημα και επιχειρηματικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό περιλαμβάνει το γράψιμο του πραγματικού τους ονόματος και την επίσημη εγγραφή με το Roskomnadzor. Επιπλέον, οι πολιτικές απόψεις που διαφωνούν με τη Ρωσία μπορούν να οδηγήσουν σε φυλάκιση για χρόνια.

Έτσι, συνήθως κανείς που ζει στη Ρωσία δεν έχει στην πραγματικότητα καμία ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει. Η κυβέρνηση ελέγχει σχεδόν τα πάντα, γεγονός που κάνει τη χρήση των VPN στη χώρα απίστευτα σημαντική και χρήσιμη. Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και την εμφάνισή της σαν να κατοικούσε σε διαφορετική χώρα, τα δίκτυα VPN είναι καθαρά επωφελείς για να ξεγελάσουν τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, κυβερνητικούς οργανισμούς και κυνηγούς που διαπράττουν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, όταν επιδίδονται σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στο διαδίκτυο -.

Καλύτερο VPN για τη Ρωσία

5 το καλύτερο ρωσικό VPN το 2023

Εάν θέλετε να παρακάμψετε όλους τους άχρηστους περιορισμούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο – είναι επιτακτική η επιλογή του καλύτερου ρωσικού VPN στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλύσετε λεπτομερώς όλους τους παρόχους και να αξιολογήσετε την απόδοση, την αξιοπιστία, την υποστήριξη, την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα του διακομιστή. Ευτυχώς για σας, έχουμε κάνει το έργο λίγο πιο εύκολο κάνοντας την έρευνα για λογαριασμό των επισκεπτών μας. Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, δείτε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό για τις καλύτερες υπηρεσίες ρωσικού VPN, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN – Προμηθευτής για τη Ρωσία

Βασισμένη στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα ρωσικά δίκτυα VPN, προσφέροντας εξαιρετικές εφαρμογές με διαισθητική προοπτική και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό. Ο πάροχος επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, καυχιζόμενη μια πολιτική μη καταγραφής, η οποία ούτε οι τουρκικές αρχές θα μπορούσαν να νικήσουν. Αφού εγγραφείτε στο VPN, έχετε πρόσβαση σε 1.500+ διακομιστές, ισχυρή κρυπτογράφηση OpenVPN και λειτουργίες όπως Automatic Kill Switch, τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, P2P / Torrenting και WebRTC Protection.

ExpressVPN για τη Ρωσία

Πλεονεκτήματα

 1. Κρυπτογράφηση 256-bit AES για μέγιστη ασφάλεια στη Ρωσία
 2. Διακομιστές σε 84 χώρες παγκοσμίως.
 3. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης για μέγιστη προστασία απορρήτου.
 4. P2P / κοινή χρήση αρχείων Ενεργοποιημένη.
 5. Έξυπνες εγγενείς εφαρμογές

Μειονεκτήματα

 1. Υψηλή αξία αλλά όχι φθηνή.

Αποκτήστε το ExpressVPN

CyberGhost – Επενδύστε στην καλή ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση στη Ρωσία

Βασισμένο στη Ρουμανία, το CyberGhost είναι ένας άλλος μεγάλος πάροχος για την αξιοποίηση της ανωνυμίας και την αποδέσμευση των δυνατοτήτων για την πρόσβαση σε ένα απεριόριστο διαδίκτυο στη Ρωσία. Οι χρήστες λαμβάνουν ισχυρή ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης AES 256-bit OpenVPN. Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να συνδέσετε ταυτόχρονα μέχρι και 5 συσκευές. Το καλύτερο μέρος όλων: έχετε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

CyberGhost VPN για τη Ρωσία

Πλεονεκτήματα

 1. 800+ διακομιστές παγκοσμίως για την απεμπλοκή τοποθεσιών στη Ρωσία
 2. Πολλαπλές συνδέσεις σε 5 συσκευές
 3. Η επέκταση Chrome είναι διαθέσιμη
 4. Διαφανείς πολιτικές καταγραφής
 5. Εγγενείς εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android

Μειονεκτήματα

 1. Οι ταχύτητες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες

Πάρτε CyberGhost

IPVanish – Καταπληκτικό απόρρητο και ασφάλεια στη Ρωσία

Βασισμένη στις ΗΠΑ, η IPVanish προσφέρει εκπληκτική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στους χρήστες στη Ρωσία, παρέχοντας ένα τεράστιο δίκτυο 1000+ εξυπηρετητών σε 60 χώρες παγκοσμίως. Έχετε ακόμη διαθέσιμες εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, είτε πρόκειται για Linux, iOS, Android, Mac και Windows. Η τιμολόγηση ξεκινά από 7,50 δολάρια ανά μήνα, αλλά έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες. Υπάρχει ακόμη και ένας proxy SOCKS5 για μέγιστη ανωνυμία για το P2P / Torrenting.

IPVanish VPN για τη Ρωσία

Πλεονεκτήματα

 1. 40.000+ IP’s και 1000+ διακομιστές VPN
 2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 3. SOCKS5 Διαμεσολαβητής και Kill Switch
 4. Αποδέχεται Cryptocurrencies
 5. Εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 1. Βασίζεται στις ΗΠΑ

Πάρτε IPVanish

NordVPN – Προηγμένα χαρακτηριστικά για μέγιστη προστασία σε απευθείας σύνδεση

Βασισμένη στον Παναμά (μία από τις ασφαλέστερες τοποθεσίες παγκοσμίως, το NordVPN διαθέτει πολιτική μη καταγραφής και παρέχει στρατιωτική κρυπτογράφηση AES 256 bit για μέγιστη ασφάλεια στη Ρωσία. Παράλληλα προσφέρει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά για να διατηρήσει την ταυτότητά σας ανώνυμη κατά την απεμπλοκή ιστοσελίδων και λογοκρισία σελίδες.Αυτές περιλαμβάνουν Automatic Kill Switch, DNS Leak / IPv6 Προστασία, Stealth Mode, Tor, και Διπλή Hop! Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσει τις φτηνές τιμές.Αν αποφασίσετε να πάτε με το τριετές σχέδιο, πληρώνετε μόνο $ 3,49 κάθε μήνα!

NordVPN για τη Ρωσία

Πλεονεκτήματα

 1. 4205 διακομιστές σε 62 χώρες για απεμπλοκή στη Ρωσία
 2. Φτηνές τιμολόγηση 2 ετών για έναν πάροχο υψηλής αξίας
 3. Διατίθενται ενεργοποιημένοι διακομιστές P2P / Torrenting
 4. Χαρακτηριστικό DoubleVPN για μέγιστη προστασία προσωπικών δεδομένων
 5. Προστασία DDOS και λειτουργία Stealth

Μειονεκτήματα

 1. Η μηνιαία τιμολόγηση είναι ακριβή

Αποκτήστε το NordVPN

VyprVPN – Γρήγορες ταχύτητες για ροή / απεμπλοκή ιστοσελίδων στη Ρωσία

Η VyprVPN είναι εφοδιαστική εταιρεία που εδρεύει στην Ελβετία και ανήκει σε αμερικανική εταιρεία που ονομάζεται “Χρυσή Βάτραχος”. Προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία για λογική τιμολόγηση στα 9,95 δολάρια το μήνα. Για τη βασική τιμολόγηση, έχετε πρόσβαση σε 700+ διακομιστές σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, μαζί με επιστροφή 30 ημερών και πολλαπλές συνδέσεις σε 5 συσκευές. Έχετε ακόμη και το “Τεχνολογία Chameleon” διαθέσιμη για μέγιστη ευκολία και δυνατότητες για P2P / Torrenting και ξεμπλοκάρισμα ιστοσελίδων.

VyprVPN για τη Ρωσία

Πλεονεκτήματα

 1. Πρωτόκολλο Chameleon για την παράκαμψη περιορισμών στη Ρωσία
 2. NAT Firewall και προστασία DPI για ανωνυμία
 3. Επιστροφή 30 ημερών και δωρεάν δοκιμή 3 ημερών για δοκιμή
 4. Υποστηρίζει σύνδεση σε 5 συσκευές ταυτόχρονα
 5. Εξαιρετικές ταχύτητες για streaming / torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Απώλεια υποστήριξης πληρωμών Bitcoin

Αποκτήστε VyprVPN

Πώς να ρυθμίσετε το ρωσικό VPN σε 4 εύκολα βήματα

 1. Εγγραφείτε σε οποιονδήποτε πάροχο VPN από τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω
 2. Κατεβάστε την αποκλειστική εφαρμογή για την πλατφόρμα σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της
 3. Καταχωρίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή
 4. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Ρωσία (εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι από τη χώρα από άλλο σημείο) ή διακομιστή των ΗΠΑ (εάν θέλετε να παρακάμψετε τη λογοκρισία).

Κορυφαίοι ρωσικοί διακομιστές VPN

Τα κορυφαία VPN Αριθμός διακομιστών
ExpressVPN 5 διακομιστές
HideMyAss 12 διακομιστές
NordVPN 22 διακομιστές
VyprVPN 2 διακομιστές

2 Καλύτερο ρωσικό VPN δωρεάν

Όταν πρόκειται για την εύρεση του καλύτερου ρωσικού VPN, πολλοί χρήστες μπορούν να αναζητήσουν ΔΩΡΕΑΝ λύσεις. Παρόλο που δεν μπορείτε να λάβετε την ίδια αξία που θα κάνατε από τους ομολόγους premium, υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που πηγαίνουν το πρόσθετο μίλι για την παροχή κορυφαίας ασφάλειας και ιδιωτικότητας για χρήση στη Ρωσία. Μεταξύ των κορυφαίων που προσφέρουν εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις, περιλαμβάνουν:

Εγγραφή στο διαδίκτυο – φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές με προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας

Βασισμένη στον Καναδά, το Windscribe είναι μια πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN με δωρεάν και αμειβόμενα σχέδια. Από τη βάση μιας δωρεάν υπηρεσίας, προσφέρει μια αξιόλογη σύνδεση με 11 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα όριο εύρους ζώνης 10 GB ανά μήνα. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδέσεις σε όσες συσκευές θέλετε. Για ένα επιπλέον εύρος ζώνης 5 GB, μπορείτε να tweet για την υπηρεσία σε κοινωνικές πλατφόρμες.

2 Καλύτερο ρωσικό VPN δωρεάν

Πλεονεκτήματα

 1. Ενσωματωμένη δυνατότητα αποκλεισμού διαφήμισης / εντοπισμού
 2. Διαφανής πολιτική καταγραφής
 3. 10 GB Όριο Δεδομένων στο Ελεύθερο Σχέδιο
 4. P2P / Διακομιστές με δυνατότητα ενεργοποίησης
 5. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις

Μειονεκτήματα

 1. Χρειάζεστε εργασία στην υποστήριξη πελατών

Ρωσικό πελάτη VPN

Ένας ρωσικός πελάτης VPN είναι συνήθως η εφαρμογή / λογισμικό που χρησιμοποιείται σε φορητούς υπολογιστές / υπολογιστές / tablet / smartphones για να αποκτήσετε πρόσβαση στο VPN και τα πολλά χαρακτηριστικά του. Επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα τους διακομιστές με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς να χρησιμοποιείτε αξιόπιστο ρωσικό πελάτη VPN, θα αντιμετωπίζετε μεγάλες δυσκολίες κατά την απεμπλοκή ιστοσελίδων και την πρόσβαση σε ένα απεριόριστο διαδίκτυο.

Ρωσικό πελάτη VPN

Ρωσική VPN Android

Αν ψάχνετε για ρωσικές υπηρεσίες VPN που θα χρησιμοποιείτε σε συσκευές Android, τότε μπορείτε να εγγραφείτε με οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους. Καθένα από αυτά προσφέρει αφιερωμένες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, οι οποίες περιλαμβάνουν smartphones με Android. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και κατευθυνθείτε προς το “Κατεβάστε” απλά εγκαταστήστε το λογισμικό από το Google Play Store.

Ρωσικό VPN για το Steam

Ο ατμός είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα λογισμικά τυχερών παιχνιδιών που διατίθενται σήμερα στην αγορά, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία αμειβόμενων και δωρεάν χρηστών για να απολαύσετε. Με βάση την τοποθεσία, οι περισσότεροι χρήστες ίσως χρειαστεί να πληρώσουν διαφορετικές τιμές για τα ίδια κορυφαία και πιο πρόσφατα παιχνίδια. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια στις ΗΠΑ ενδέχεται να έχουν υψηλότερες τιμές στη Ρωσία. Αυτό είναι όπου ένα ρωσικό VPN έρχεται, αλλάζοντας τη θέση σας, επιτρέποντάς σας έτσι να αγοράσετε το παιχνίδι σε φθηνότερη τιμή!

Τυλίξτε τα πράγματα

Δυστυχώς, οι νόμοι του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο γίνονται αυστηρότεροι και σκληρότεροι. Τι άρχισε να υποστηρίζει “ελευθερία του λόγου” τώρα σιγά-σιγά να ελέγχεται και να κυριαρχείται από εκείνους των κυβερνήσεων / καθεστώτων υψηλής ισχύος και μείωσης, που περιλαμβάνει τη Ρωσία. Εάν θέλετε να παρακάμψετε τους ανόητους περιορισμούς και τη λογοκρισία, φροντίστε να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους. Αισθανθείτε ελεύθεροι να σχολιάσετε παρακάτω αν αντιμετωπίζετε προβλήματα / προβλήματα!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  러시아 최고의 VPN 서비스 7 개 – 러시아 여행 중 인터넷 검열 우회