Bagaimana Menonton Oscars 2023 Tanpa Kabel Live Online Online

Setiap tahun, filem-filem seperti kami, dengan sabar menanti upacara tahunan: pembentangan patung Oscar! Dan sekarang kita hanya beberapa hari jauh dari Anugerah Akademi ke-90, ia’s menjadi semakin mencabar untuk mengawal kegembiraan. Ya, anda mendengar yang betul, Oscar 2023 adalah DI SINI, yang bermaksud sekali lagi, anda’akan mempunyai peluang untuk melihat selebriti kegemaran anda berjalan di permaidani merah.

Bagaimana Menonton Oscars 2023 tanpa kabel

Untuk semua anda fesyen di sana, anda’d pasti suka melihat pilihan pakaian dari pereka yang terkenal. Dan semua kita hiburan aneh di sini, budak lelaki boleh’t kita tunggu untuk melihat siapa yang memenangi kategori mana. Memandangkan peristiwa-peristiwa seperti ini berada di bawah yang paling ditonton tahun ini, kami juga mempunyai khalayak yang besar untuk berkongsi mesej kami, sambil memberi sokongan kepada selebriti kegemaran kami!

Adakah anda terlalu gembira mengenai Anugerah Akademi Ke-90 juga? Mencari penyelesaian untuk menonton acara dengan cara yang paling mudah dilalui? Baca panduan lengkap mengenai bagaimana untuk menonton Oscar 2023 tanpa kabel! Biarkan’s bermula dengan sedikit latar belakang walaupun walaupun …

Contents

Bagaimana untuk menonton Oscars 2023 tanpa kabel – Panduan akhir

  1. Apakah Anugerah Akademi 2023 Lokasi?
  2. Siapa yang akan menjadi Anugerah Academy 2023 Host?
  3. Senarai Pelancar / Saluran Oscars Lengkap 2023
  4. Bagaimana Menonton Oscars 2023 tanpa kabel
  5. Bagaimana Untuk Menonton Anugerah Akademi 2023 Papar Tahap Langsung Live Online Percuma
  6. Bagaimana Menonton Oscar 2023 di Roku
  7. Bagaimana Menonton Anugerah Akademi 2023 di UK
  8. Cara Menonton Oscar 2023 di Australia
  9. Bagaimana Menonton Anugerah Akademi 2023 melalui Kodi
  10. Anugerah Akademi 2023 Nominees
  11. Siapa’s Memenangi Anugerah Gambar Terbaik?
  12. Cara Menonton Oscars tanpa FAQ kabel

Apakah Anugerah Akademi 2023 Lokasi?

Dibentangkan oleh Akademi Seni Rupa dan Sains (AMPAS), Anugerah Akademi Ke-90 akan berlangsung di The Dolby Theatre, yang terletak di Hollywood, Los Angeles, California. Tarikh keputusan telah ditetapkan untuk 4 Mac, 2023. Kesan menyenangkan: sejak pembukaan auditorium pada tahun 2001, semua upacara Oscar telah menjadi tuan rumah di The Dolby Theatre! Ia’s sukar untuk membayangkan betapa indahnya ia mesti dalam realiti.

Apakah Anugerah Akademi 2023 Lokasi?

Siapa yang akan menjadi Anugerah Academy 2023 Host?

Oh awak’kembali akan suka mendengar ini. Tuan rumah dan keperibadian TV kegemaran kami, yang lucu dan sangat menarik, Jimmy Kimmel sekali lagi akan memimpin Oscars untuk tahun 2023. Ini akan menjadi tahun kedua berjalan, ia telah mengambil tugas hosting untuk Anugerah Akademi. Jimmy juga telah menyampaikan Anugerah Muzik Amerika sebanyak lima kali, ESPYS 2007, dan Anugerah Emmy 2012 dan 2016. Penyampai sebelum ini untuk Oscars termasuk Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris, dan Ellen DeGeneres.

Siapa yang akan menjadi Anugerah Academy 2023 Host?

Senarai Pelancar / Saluran Oscars Lengkap 2023

Rangkaian ABC telah dicalonkan sebagai penyiar rasmi untuk Anugerah Akademi ke-90. Semua yang terletak di AS hanya boleh menukar saluran mereka ke ABC untuk menonton acara secara langsung atau atas permintaan selepas sehari. Untuk negara-negara lain, rujuk kepada senarai di bawah:

Hungary

Jika anda berada di Hungary, anda boleh menonton Oscars 2023 secara langsung melalui penyiar awam Enam saluran, MTVA. Beralih ke rangkaian utama rangkaian, Duna TV.

Mexico

Bagi mereka yang terletak di Mexico, “TNT Amerika Latin” akan menyiarkan acara secara langsung. Tukar saluran anda pada 5:30 tajam untuk melihat acara terus dari entri Red Carpet.

Korea

CJ E&M’CGV yang terkenal dan terkenal akan bertanggungjawab untuk menyiarkan Oscars 2023 secara langsung dari Hollywood.

Jepun

Sekiranya anda tinggal di Jepun, anda boleh menonton Anugerah Akademi ke-90 dengan selesa di rumah anda melalui Rangkaian Satelit WOWOW yang terkenal.

Perancis

Bagi mereka yang terletak di Perancis, tidak ada berita mengenai mana-mana penyiar TV lagi. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengalirkan acara dalam talian, lawati CanalPlus untuk liputan lengkap.

India

Anda boleh menonton upacara Anugerah Akademi ke-90 melalui India’21st Century Fox’rangkaian Bintang Bintang. Tukar saluran anda ke Star Movies pada 5:30 pagi (bersiap sedia untuk bangun awal, rakan!).

  Watch Permainan thrones hidup dalam talian.

Jerman

Jika anda ingin menonton Oscars 2023 di Jerman, beralih ke saluran rangkaian komersial “ProSieben”. Anda juga boleh melihat acara utama hari ini.

Afrika Selatan

Bagi mereka yang terletak di Afrika Selatan, anda perlu melanggan saluran M-Net Movies, kerana mereka akan menyiarkan acara secara langsung.

Amerika Latin

Sama seperti Mexico, TNT Latina America akan menyiarkan acara ini tahun ini. Jika anda tidak mempunyai langganan TV, daftar untuk perkhidmatan TNT Go.

Catatan: Sekiranya anda menghadapi sekatan rantau semasa anda mengalir Oscar pada saluran yang disebutkan di atas, pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN untuk Membuka kunci Oscar Streams.

Buka blok Oscar

Bagaimana Menonton Oscars 2023 tanpa kabel

Untuk semua anda pemotong tali di luar sana, terdapat banyak penyelesaian untuk menonton talian Oscars 2023 secara dalam talian. Sekiranya anda mempunyai langganan ABC, anda boleh melawat mereka “Watch Live” halaman pada hari acara untuk Pengalaman Akademik yang lengkap.

Bagaimana Menonton anugerah akademi 2023 pada rangkaian abc

Oscar sendiri akan menyediakan aliran langsung ke acara tersebut di laman utama Go utama mereka. Sekiranya anda berada di luar AS, cara paling mudah ialah mendaftar di abc.go.com. Muat turun aplikasi berdedikasi untuk peranti anda dari sini. Gunakan mana-mana perkhidmatan VPN yang disebut di bawah, dan sambungkan ke pelayan AS untuk menikmati streaming Oscar 2023!

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Sling TV

Jika proses di atas nampaknya terlalu rumit, anda sentiasa boleh mempertimbangkan menggunakan perkhidmatan Penyiaran Langsung, Sling TV. Langganan bermula pada $ 20 sebulan dan anda juga boleh mendapatkan percubaan 7 hari, yang bermaksud secara teknikal’akan menonton Anugerah Akademi ke-90 secara PERCUMA!

Bagaimana Menonton Oscars 2023 di SlingTV

Buka Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue adalah satu lagi perkhidmatan penstriman langsung yang menakjubkan yang akan menyediakan penyiaran Anugerah Akademi ke-90. Langganan bermula pada $ 33,99 sebulan dan sama seperti Sling TV, anda mempunyai percubaan percuma selama 7 hari yang tersedia (yang lebih daripada mengkompensasikan harga tinggi).

Bagaimana Menonton anugerah akademi 2023 di PlayStation Vue

Bagaimana Untuk Menonton Oscars 2023 Papar Tahap Live Langsung Online Secara Langsung

Jika anda ingin menonton Anugerah Akademi ke-90, tetapi tidak sanggup membakar wang di atas langganan – maka kami mempunyai penyelesaian untuk anda PERCUMA juga. Ya, itu’betul, dan mengejutkan anda – penyelesaian ini sebenarnya agak biasa dalam kehidupan seharian kita:

Facebook Live

Ya, tidak ada pengumuman rasmi mengenai Oscars 2023 yang disiarkan langsung di platform SM. Walau bagaimanapun, dengan pengenalan aliran Facebook Live dan dapat diakses ke banyak peristiwa masa lalu seperti Emmy, kami pasti anda mungkin mendapati sesuatu di sini. Sebagai pilihan lain, pertimbangkan untuk membuat pertanyaan carian dengan hashtag # Oscars2023Live.

Bagaimana Untuk Menonton Oscars 2023 Papar Tahap Live Langsung Online Secara Langsung

Youtube

Laman rasmi Oscar pasti akan menyediakan Stream Live Anugerah Akademi. Untuk maklumat terkini, teruskan profil mereka di sini. Walau bagaimanapun, jika anda tidak dapat mencari apa-apa di YouTube, jangan mempertimbangkan untuk meneroka pilihan lain seperti Vimeo dan Gerakan Harian.

Bagaimana Menonton Oscar 2023 di youtube

Reddit

Apabila semuanya gagal, pilihan yang bijak hanyalah menggunakan REDDIT. Di sini anda boleh mencari senarai benang yang berkaitan dengan Oscars 2023. Pada hari acara itu, anda juga boleh merasa yakin untuk mencari banyak pautan streaming, tanpa sebarang iklan dan popup.

Bagaimana Menonton Anugerah Akademi 2023 pada Reddit

Pilihan lain

Memandangkan bagaimana AS suka menyimpan peristiwa sedemikian terhad kepada negara mereka’Penonton sepenuhnya, kita sering bergantung kepada sejumlah besar alternatif. Antara yang dianggarkan menawarkan aliran langsung PERCUMA termasuk Time.com, InStyle.com, EW.com, dan PEOPLE.com.

Bagaimana Menonton Oscar 2023 di Roku

Roku wujud sebagai salah satu pemain streaming terbaik saat ini. Jika anda ingin menonton Oscars 2023, pastikan anda telah menambah saluran berikut: ABC & Filem Star atau mana-mana saluran yang disebut dalam senarai penyiaran. Jika anda tidak mempunyai langganan, maka pertimbangkan untuk memasang Kodi di Roku dan kemudian ikuti langkah-langkah dalam panduan Kodi untuk menonton Oscars 2023 di bawah:

Bagaimana Menonton Oscar 2023 di Roku

Cara Menonton Oscar 2023 di UK

Jika anda ingin menonton Majlis Oscars 2023 di UK, cuma alihkan saluran anda ke SKY Movie Oscars. Sky Networks penyiar akan menyediakan liputan lengkap acara dari Red Carpet ke Majlis Penyampaian Anugerah.

Bagaimana Menonton anugerah akademi 2023 di UK

Cara Menonton Oscar 2023 di Australia

Orang Australia bernasib baik! Mereka sentiasa mendapat akses kepada kandungan melalui Sembilan Rangkaian. Oleh itu, alihkan saluran anda pada jam 12.30 petang pada hari Isnin, 4 Mac 2023. Jika anda tidak mempunyai langganan kabel, maka anda masih menonton acara ini melalui 9 Sekarang dalam talian.

Cara Menonton Oscar 2023 di Australia

Bagaimana Menonton Oscar 2023 melalui Kodi

Ketika datang untuk menonton upacara Anugerah Akademi ke-90 di Kodi, anda mempunyai dua pilihan: cCloud TV atau Halow Live TV. Di bawah ini kami telah memberikan arahan langkah demi langkah untuk memasang add-on dengan cara yang paling mudah:

Catatan: Jika anda menghadapi apa-apa sekatan rantau di Kodi Oscar Streams, pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN untuk Membuka kunci Stream dan memintas ralat log pemeriksaan di Kodi Streams.

Buka blok Oscar

Pemasangan TV cCloud dan Panduan Oscars 2023

 • Buka Kodi dan klik pada “Tetapan” ikon
 • Pilih “Pengurus Fail” dan klik pada “Tambah Sumber”
 • Klik dua kali pada “Tiada” pilihan dan masukkan URL berikut: http://kdil.co/repo
 • Taipkan “Kodi Israel” dalam kotak nama dan klik okey
 • Pergi ke rumah Kodi, klik pada “Tambahan”, dan kemudian “pakej” simbol
 • Pilih “Pasang dari Fail Zip” dan klik pada “Kodi Israel”
 • Pilih “kodil.zip” dan tunggu untuk memasangnya
 • Pergi kepada “Pasang dari Repositori” dan klik pada “.www.Kodisrael.co.il Repository”
 • Pilih “Tambah Video” dan cari “cCloud TV”
 • Hit butang pemasangan, buka add-on, dan pergi kepada “Semua Saluran”
 • Pilih ABC News untuk aliran langsung dari Oscars 2023

Bagaimana Menonton anugerah akademi 2023 melalui Kodi

Pemasangan TV Halow Live dan Panduan Oscars 2023

 • Buka Kodi dan klik pada ikon berbentuk gear (Tetapan)
 • Pilih “Pengurus Fail” dan kemudian Klik dua kali pada “Tambah Sumber”
 • Kotak akan muncul, klik “Tiada” untuk menambah URL
 • Salin tampal yang berikut: http://kurdmovie.net/repo
 • Nama Sumber Media “Halow Repo” dan klik pada OK
 • Kembali ke skrin utama, klik pada add-ons, dan kemudian “Pakej” simbol
 • Pilih yang “Pasang dari fail zip” pilihan dan cari “Halow Repo”
 • Klik pada “repository.HalowTV-6.0.0.zip” dan tunggu untuk add-on untuk dipasang
 • Kembali ke skrin utama, klik pada add-ons, dan kemudian “Pakej” simbol
 • Pilih “Pasang dari Repositori” dan pilih yang “HUBUNGI Repositori”
 • Pergi kepada “Tambah Video”, cari “Halow Live TV” dan tekan butang pemasangan!
 • Buka add-on dan klik pada “Saluran Negara”
 • Anda akan menerima segera memasang “TV GUL LIVE”
 • Klik pada “Ya”, tatal ke bawah, dan pilih “USA Live TV”
 • Cari dan pilih “ABC News” untuk menonton Oscar 2023!

Pemasangan TV Halow Live dan Oscar 2023

Anugerah Akademi 2023 Nominees

Pencalonan untuk Oscar 2023 akhirnya telah diturunkan dan kami tidak’Lebih teruja daripada sebelumnya. Anda boleh melihat banyak nama baru dalam senarai tahun ini, dan tidak perlu dikatakan, semuanya layak menerima pengiktirafan. Siapa yang anda fikir akan menang?

Pelakon Terbaik

 1. Daniel Day-Lewis sebagai Reynolds Woodcock – ”Thread Phantom”
 2. Timothée Chalamet sebagai Elio Perlman – ”Panggil saya dengan Nama Anda”
 3. Denzel Washington sebagai Roman J. Israel – ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya sebagai Chris Washington- ”Keluar”
 5. Gary Oldman sebagai Winston Churchill – ”Masa gelap”

Pelakon Terbaik

 1. Meryl Streep sebagai Katharine Graham – ”Jawatan”
 2. Margot Robbie sebagai Tonya Harding – ”Saya, Tonya”
 3. Sally Hawkins sebagai Elisa Esposito – ”Bentuk Air”
 4. Saoirse Ronan sebagai Christine “Kumbang” McPherson dalam “Kumbang”
 5. Frances McDormand sebagai Mildred Hayes – “Tiga Papan Iklan Di Luar Ebbing, Missouri”

Gambar Terbaik

 1. “Dunkirk” – diarahkan oleh Christopher Nolan
 2. ” Keluar” – diarahkan oleh Jordan Peele
 3. ” Jawatan” – diarahkan oleh Steven Spielberg
 4. ” Kumbang”  – diarahkan oleh Greta Gerwig
 5. ” Masa gelap” – diarahkan oleh Joe Wright
 6. ” Thread Phantom”  – diarahkan oleh Paul Thomas Anderson
 7. ” Bentuk Air”  – diarahkan oleh Guillermo del Toro
 8. ” Panggil saya dengan Nama Anda” – diarahkan oleh Luca Guadagnino
 9. ” Tiga Papan Iklan Di Luar Ebbing, Missouri” – diarahkan oleh Martin McDonagh

Siapa’s Memenangi Anugerah Gambar Terbaik?

Tidak dinafikan, tahun ini’Musim anugerah ini merupakan penyebaran kesedaran yang paling banyak, yang dipertanggungjawabkan oleh #MeToo dan gerakan #TimesUp, yang telah memunculkan perdebatan hebat kepada gaya hidup Hollywood dan industri Cinema. Walau bagaimanapun, perlumbaan gambar terbaik masih menjadi harapan, terutamanya selepas melihat pencalonan, yang penuh dengan pesaing yang layak.

Siapa yang akan Menang Anugerah Gambar Terbaik?

Bagi kami, semuanya menjadi dua filem walaupun: Tiga Papan Iklan dan Keluar. Berdasarkan kepada bekas’rekod pencapaian untuk mendapatkan hadiah utama di Anugerah Filem Akademi British, Golden Globes, dan Anugerah Pelakon Skrin, kami yakin komedi gelap yang memancarkan akan mengambil patung Oscar untuk “Gambar Terbaik”. Walau bagaimanapun, di mata kami, “Keluar” harus menjadi pemenang.

Bagaimana Untuk Menonton Oscars tanpa Soalan Lazim Kabel:

Apa Hari Adakah Oscar?

Anugerah Akademi Ke-90 akan berlangsung pada 4 Mac 2023 pada pukul 6:30 petang di Amerika Syarikat.

Berapa Lama Adakah Anugerah Akademi?

Upacara itu biasanya berjalan selama kira-kira tiga setengah jam dari Carpet Merah hingga akhir.

Apa Stesen Adalah Anugerah Akademi Atas?

Sekiranya anda berada di Amerika Syarikat, hanya tukar saluran anda ke rangkaian ABC.

Tonton bintang kegemaran anda di Karpet Merah!

Kami harap panduan ini membantu menjawab soalan anda tentang cara menonton Oscar 2023 tanpa kabel. Memandangkan sekatan geo di sesetengah tapak, kami telah menambahkan senarai besar pilihan streaming dan alternatif mereka. Marilah kita tahu mana yang berfungsi untuk anda dan tidak! Juga, berasa bebas untuk berkongsi dua sen kepada siapa’s akan memenangi anugerah itu di bahagian komen di bawah. Mempunyai hari yang indah!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Panduan mengenai Cara Watch Outlander Season 3 Live Streaming Online