Kako gledati američki Netflix s VPN-om – Vodič za lako postavljanje za Android i Mac uređaje

Za sve one koji vole gledati Netflix, ovdje je cjeloviti vodič o tome kako gledati američki Netflix, uključujući informacije o Netflix VPN zabrani, Top VPN-ovima koji i dalje rade na deblokiranju web mjesta, VPN-ovima koji ne’Ne možete raditi, kako pristupiti Netflix US knjižnici iz različitih regija i još više Best VPN!

Netflix je svijet’omiljeno web mjesto za streaming koje je promijenilo način na koji konzumiramo svoju zabavu. To je potaknulo fenomen bingavanja kroz izuzetno zarazne emisije koje su puno bolje od onoga što trenutno nude drugi pružatelji zabave poput konvencionalnih davatelja kabela.

No, unatoč svim svojim popularnostima, Netflix ne’ne dopuštam svim svojim korisnicima da gledaju sav sadržaj koji se nalazi u knjižnici. Svaka država dobiva različitu biblioteku zbog obveza autorskih prava na koje Netflix mora izaći. To znači da korisnici Netflixa iz drugih zemalja ne mogu gledati sve TV emisije, filmove i animacije koji su dostupni u američkoj knjižnici Netflixa.

Besplatni Netflix VPN-ovi korišteni su za zaobilaženje ovih geo-ograničenja na web mjestu, ali tada je i Netflix primijenio zabranu VPN-a, čime su njegova ograničenja bila stroža nego ikad prije. Ipak, samo najbolji VPN može vam omogućiti zaobići geo-ograničenja i lako pristupiti američkom Netflixu.

Contents

Kako gledati američki Netflix – Sadržaj

 1. Najnovija knjižnica američke Netflix za promatrače bingeja
 2. Kako gledati američki Netflix 2023
 3. Najbolji VPN za gledanje američkog Netflixa
 4. Značajke za potragu u najboljem VPN-u za gledanje američkog Netflixa
 5. Besplatni VPN-ovi koji rade s američkim Netflixom
 6. VPN-ovi koji su pobijedili’Neću vas gledati američki Netflix
 7. Kako gledati američki Netflix na Android uređajima?
 8. Kako gledati američki Netflix na Apple uređajima?

Je li Netflix zabranio VPN?

Netflix je gigant za streaming medija i djeluje po uzoru na pretplatu Video on Demand (SVOD). Sadržaj iz njegove biblioteke dobiva se iz različitih medijskih kuća, a također proizvodi i veliku većinu svog sadržaja u kući, tj. Netflix Originals.

Međutim, velik dio ovog sadržaja ograničen je geološkim ograničenjem, što znači da je taj sadržaj dostupan u nekim zemljama, a ne u drugim. Netflix mora postaviti ova dosadna geo-ograničenja na svoj sadržaj jer mora zaštititi autorska prava medijskih kuća iz kojih izvori većinu ovog sadržaja.

Netflix je zabranio VPN

To čini Netflix mnogo manje vrijednim za korisnike izvan Amerike gdje je dostupna najbolja Netflixova knjižnica. VPN korisnici dugi niz godina zaobilaze geo-ograničenja za povezivanje s SAD-om i pristup američkoj Netflix knjižnici. Ali budući da je to značilo da Netflix’Geoograničenja su uz beskorisna za one koji implementiraju VPN za pristup mjestu, Netflix se preselio da postavi VPN zabranu na svojoj web lokaciji..

To je zapravo značilo da je Netflix pobijedio’ne dopuštaju korisnicima da pregledavaju sadržaj koji nije dostupan u njihovoj regiji.

Zabrana VPN-a na Netflixu učinila je veliku većinu VPN-a beskorisnim za zaobilaženje geo-ograničenja na Netflixu, ali to ne’t nužno znači da ne možete deblokirati geo-ograničenja na web mjestu. To još uvijek možete učiniti! Ali da bi se to dogodilo, morate znati o VPN-ovima koji i dalje rade, ne samo za zaobilaženje geo-ograničenja na web mjestu, već i za zaobilaženje zabrane VPN-a na web mjestu..

Netflix identificira VPN vezu uglavnom provjeravanjem dolazi li previše veze do njegovih web lokacija s jedne IP adrese ili vrlo slične IP adrese. Jednom kada se takav roj identificira, Netflix onemogućuje toj IP / grupi sličnih IP-ova da pristupa njegovoj web stranici te na taj način izvršava zabranu VPN-a na svojoj web lokaciji..

Probijanje zabrane VPN-a uopće nije lako, jer davatelj VPN-a mora aktivno nastaviti mijenjati svoje američke poslužitelje brže nego što ih Netflix može zabraniti, a danas je malo pružatelja usluga koji to mogu učiniti’vrijeme pouzdano. Više o tome kasnije u vodiču.

Najnovija knjižnica američkih Netflixa za promatrače bingeja:

To’Otvorena je tajna da je američka knjižnica Netflix puno bolja od onoga što ostatak svijeta uspije dobiti na Netflixu. Najpopularnije emisije poput Kuća od karata, Crna ogledala, Narančasta je nova Crna, Neznatne stvari itd. Nisu dostupne u mnogim zemljama na Netflixu. Ali američka Netflix knjižnica je dobila sve, pa ako uspijete dobiti najbolji VPN za Netflix koji vas može povezati s američkom bibliotekom na web mjestu, tada ćete’upravo sam pogodio zlato!

Na nekim mjestima Netflix nudi samo 1/3 svog sadržaja, što ozbiljno ograničava izbor koji korisnik ima na web mjestu u smislu njegovih mogućnosti gledanja. Ovo je izuzetno patetična situacija u kojoj se korisnik trenutno zaglavi upravo zbog svoje lokacije.

Ali nemoj’Ako se počnete koristiti VPN-om koji je dovoljno dobar za deblokiranje zemljopisnih ograničenja na web-lokaciji, kao i zaobići zabranu VPN-a, morate se dugo držati takve situacije da biste mogli gledati američku knjižnicu Netflix.

Ovdje je popis nekih emisija, filmova, pa čak i animiranih filmova koji nisu bili dostupni na Netflixu u Australiji, koja je jedna od najboljih Netflix knjižnica nakon SAD-a.

 • Ex machina

Kako gledati američki Netflix

 • Doktore Strange

Doctor Strange nije dostupan

 • Ratovi zvijezda Posljednji Jedi

Ratovi zvijezda Posljednji Jedi nisu dostupni

 • Zbirka forenzičkih spisa

Zbirka forenzičkih spisa

 • Penny Strašna

Penny Dreadful nije dostupan

 • The Fosters

udomitelji nisu dostupni

 • Zakon i red

Zakon i red nisu dostupni

 • Skandal

Skandal nije dostupan

 • Očajnički Me 3

Despicable Me 3 nije dostupan

 • Zločinački umovi

Kriminalni umovi nisu dostupni

Tražili smo ove filmove i TV emisije na Netflixu Australija nakon što smo upravo vidjeli naslove na početnoj stranici američkog Netflixa, pa smo’ovdje samo ogrebate površinu. Naslovi nisu dostupni na mjestima poput Australije, Poljske, Italije, Danske, Francuske, Velike Britanije, Novog Zelanda, Kanade, Latvije, Njemačke i drugih sličnih zemalja mogu se nabrojati tisućama puta.

Ali pogledajte samo početnu stranicu američkog Netflixa da biste shvatili zašto stavljamo toliki naglasak na korisnike Netflixa da dobiju VPN i povezuju se s Netflix US-om kako bi dobili punu vrijednost od svojih pretplata..

  Emmys 2023: How to Watch 70th Emmy Awards 2023 Highlights

Najnovija knjižnica američke Netflix za promatrače bingeja

Vidite li sve filmove i emisije na tim slikama s američkog Netflixa koji nisu bili prisutni na Netflixu u Australiji? Točno ono što mi’govorim ovdje!

Netflix US je poput udaranja jackpota na web stranici Netflix. Možda imate pretplatu za Netflix u svojoj zemlji, ali to’vrijedi kikirikija u odnosu na ono što možete dobiti na Netflix US.

Kako gledati američki Netflix 2023

Ako niste zadovoljni sa svojom ograničenom mrežnom bibliotekom Netflix kao i svi drugi i želite gledati američki Netflix kako bi mogao pogledati najnovije emisije, filmove i animirane serije na web mjestu, onda ovdje’kako to možete učiniti:

 1. Kupite plan pretplate uz bilo koji od Top 3 VPN-a navedeno ispod
 2. Dobivanje vjerodajnica korisnika od vašeg davatelja usluga i instaliranje njegove izvorne aplikacije
 3. Pitajte VPN’s podrškom putem značajke live chat pomoći ili podizanjem karte za poslužitelje koji su razgraničeni za deblokiranje Netflix US-a
 4. Posjetite Netflix.com i uživajte u potpunom pristupu američkom Netflixu!

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3.49Na mjesec

  • 5200+ poslužitelja u 60 zemalja
  • 6 istodobnih veza
  • Radi sa US / UK / JP Netflix
  • Izvrsne performanse P2p / bujice
  • Dvostruki VPN i luk preko VPN-a
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet za web mjesto s popustom od 70%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

Najbolji VPN za gledanje američkog Netflixa

Kao što smo vam rekli u ovom vodiču, nije svaki VPN prikladan za deblokiranje američkog Netflixa i postoje određene značajke koje trebate potražiti ako želite saznati o najboljim VPN-ovima za Netflix.

Ali željeli smo vas spasiti od buke da sami napravite ovu opsežnu i nezgrapnu vježbu, pa smo sami napravili popis takvih VPN-ova. Ovaj je popis napravljen tek nakon što smo pokrenuli niz opsežnih testova u kojima smo provjerili VPN nakon VPN-a, stavljajući ih sve na vrhunske testove njihove sposobnosti i mržnje u radu na deblokiranju američkog Netflixa.

Evo ih TOP 3 najbolje VPN-ove za Netflix koje vam sigurno možemo preporučiti, nakon što smo zaključili s testovima:

1. PureVPN:

Vjerojatno najbolji VPN vani kada je u pitanju deblokiranje bilo koje vrste geo-ograničenja. Bez obzira je li njegov BBC iPlayer, Hulu ili čak američki Netflix, PureVPN nikad ne razočara. Njegov namjenski tim uvijek je u tome da korisnicima osigura pouzdano iskustvo deblokiranja, a svi njegovi namjenski poslužitelji za deblokiranje geo-ograničenja su u ispravnom stanju.

Najbolji VPN za gledanje američkog Netflixa

Što’Još više je to što PureVPN nudi ultra brzu podršku za chat uživo putem koje možete saznati više o tim poslužiteljima na sebi. Razina sigurnosti je izuzetno visoka i na ovom VPN-u, jer nudi AES-256 enkripciju i višestruku podršku protokola, uključujući OpenVPN.

Također nudi i druge sigurnosne značajke visokog profila poput Double VPN-a i Onion over VPN-a koji mogu biti vrlo korisni u drugim aktivnostima kao što su Torrenting i P2P dijeljenje.

Osim ovoga, ona ima i funkciju podijeljenog tuneliranja koja vam omogućuje usmjeravanje samo dijela prometa putem VPN-a, a ostatak bez njega.

Planovi cijena jedan su od najprihvatljivijih i najjeftinijih VPN-a među Top dobavljačima dana, a petogodišnji plan pretplate koštao je samo 99,00 USD. Pobjedio si’Ne možete dobiti bolju cijenu za Najbolji VPN za Netflix od one koju imate’dobivate na ovom VPN-u.

 • Mjesečna pretplata: 10,95 USD naplaćeno jednom
 • Godišnja pretplata: 5,81 USD mjesečno (jednokratno 69,72 USD)
 • 5-godišnja pretplata: 1,65 USD mjesečno (jednom se naplaćuje 99 USD)

pregled cijena purevpn

prozodija

 • Visoko povoljni planovi cijena kao Netflix US VPN
 • 2000 lokacija poslužitelja
 • Najbolja podrška za live chat za sve vrste tehničkih uputa
 • Namjenski servis za američki Netflix
 • Split tuneliranje
 • Brze brzine

kontra

 • Ponekad trebate provjeriti podršku za najnoviji američki poslužitelj za deblokiranje američkog Netflixa jer on stalno mijenja te poslužitelje kako bi usluga pouzdano išla

posjetitelj usluga

2. NordVPN:

Snažna i vrlo pouzdana usluga, NordVPN također može s lakoćom deblokirati američki Netflix. Najbolji dio koji se tiče NordVPN-a jest da je stanka koju nudi znatno manja kako bi vam omogućila maksimalno vrijeme zaslona s najmanje kvarova u usluzi..

NordVPN za američki Netflix

Enkripcija koja se nudi kod NordVPN-a je AES-256, što vam daje prednost u pitanjima zaštite vaših podataka jer je gotovo jednaka nemogućnosti probijanja šifriranja i preskakanja vaših podataka..

Ovaj davatelj također nudi širok izbor izvornih klijenata koji pokrivaju gotovo sve popularne OS poput Windows, Macs, Android, iOS itd. Također pruža podršku za nišne uređaje poput Rokua i usmjerivača..

Infrastruktura poslužitelja na NordVPN sada se sastoji od više od 4800 poslužitelja u mreži koja se proteže kroz široku širinu svijeta. To podrazumijeva da ne možete samo deblokirati američki Netflix s njim, već se i oko geo-ograničenja na web mjestu u drugim zemljama. Npr. s NordVPN Netflixom, ne radi’Bez obzira želite li pristupiti američkom Netflixu ili njemačkom Netflixu, VPN djeluje podjednako dobro u oba oba zadatka.

Planovi za cijene do prije nekog vremena bili su u pristupačnom rasponu, ali čini se da je NordVPN uklonio pristupačniji trogodišnji plan cijena sa svoje liste i sada imamo samo ove planove:

 • Mjesečna pretplata: 11,99 USD naplaćeno jednom
 • Godišnja pretplata: 83,88 USD naplaćeno je jednom
 • Trogodišnja pretplata: 125,64 USD naplaćeno jednom

Ovo su malo cijene, ali ako želite sami postići NordVPN pretplatu, odlučite se za trogodišnji plan kao’s najpovoljniji na ovom popisu.

Pretplate koje nudi NordVPN

prozodija

 • Nudi posvećene američke poslužitelje za deblokiranje američkog Netflixa
 • Luk preko VPN-a
 • Nulta pravila beleženja
 • Besplatno probno razdoblje 3 dana
 • Opcija plaćanja Bitcoin
 • Brze brzine

kontra

 • Razgovor uživo ne’ne postojati. Za rješavanje problema morate generirati ulaznice

posjetitelj usluga

3. ExpressVPN:

Ovaj VPN pružatelj je korisnik omiljen zbog svog kontinuiranog integriteta i zvjezdanih performansi kao VPN tijekom godina. ExpressVPN ima veliki utjecaj u VPN domeni kao izuzetno stabilna usluga koja nikada neće ugroziti integritet korisnika bez obzira na okolnosti..

EpressVPN za američki Netflix

Ipak, najbolji dio ExpressVPN-a je u tome što on osigurava da svi njegovi američki poslužitelji rade na tome da omogući korisniku pristup američkom Netflixu, što je prijelom od konvencionalnog modusa operandi u VPN domeni gdje davatelj nudi posvećene poslužitelje za isti zadatak..

Sa sigurnosne fronte, ExpressVPN je nevjerojatno prikladan jer čuva nulte zapise, nudi AES 256 enkripciju, podržava OpenVPN protokol i tako stavlja svoju najbolju nogu naprijed prema osiguravanju da korisnik ostane zaštićen kada koristi svoju uslugu.

Također nudi Smart DNS koji olakšava deblokiranje američkog Netflixa na Medistreamerima poput Apple TV-a i Roku-a.

Podrška za chat uživo nevjerojatno je učinkovita u rješavanju čak i najtežih tehničkih izazova, a postoje i najbolji vodiči i video priručnici koji će vas provesti kroz gotovo bilo koji postupak instalacije.

No usprkos svemu tome, ExpressVPN’Planovi cijena su pretjerano visoki u usporedbi s ostalim pružateljima VPN-a.

 • Mjesečna pretplata: 12,95 USD naplaćeno jednom
 • Polugodišnja pretplata: 9,99 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 59,95 USD)
 • Godišnja pretplata: 8,32 USD mjesečno (jednokratno naplaćeno 99,95 USD)

Planovi cijena za ExpressVPN za američke netflix

prozodija

 • Svi američki poslužitelji rade za deblokiranje Netflix US-a
 • Nulta pravila beleženja
 • Najbolji vodiči i video priručnici za procese instalacije
 • AES 256 Šifriranje
 • Namjenski VPN klijenti
 • Na raspolaganju je SmartDNS

kontra

 • Cijene su previsoke

posjetitelj usluga

Značajke za potragu u najboljem VPN-u za gledanje američkog Netflixa

Kako točno identificirati VPN koji će biti dovoljno dobar za vaše Netflixove potrebe? Tamo ima stotine VPN pružatelja koji svaki tvrde da su bolji od posljednjeg, međutim, kada je u pitanju Netflix, gotovo svi izgube paru, osim nekoliko odabranih.

Ove odabrane VPN usluge pomoću kojih možete gledati američku Netflix knjižnicu imaju neke odlika koje imaju druge’nemam. Evo kako ih možete prepoznati uz pomoć točne značajke:

Radni američki poslužitelji za Netflix:

Da bi deblokirali Netflix US, VPN mora biti dovoljno brz da bi mogao mijenjati svoje američke poslužitelje prije nego što Netflix može na njih skočiti i zabraniti ih. Većina VPN-a koji rade s Netflix US-om slijede strategiju dodjele namjenskih lokacija za pristup Netflix-u, a koju možete saznati ako jednostavno zatražite njihovu podršku za chat uživo.

Brze brzine:

Nema smisla dobiti najbrži VPN za deblokiranje Netflix US-a ako postižete nesnosne brzine. VPN koji ubija više od 35% vaše stvarne brzine ISP-a’biti ono što si ti’tražiš

Aplikacije namjenskih klijenata:

Netflix možete gledati na bilo kojem uređaju, od mobilnog telefona do Smart TV-a do medijastreamera, tako’s imperativom je da VPN pruži svojim posvećenim klijentima koji olakšavaju postavljanje VPN-a na uređaju koji koristite Netflix na

Sigurnost:

AES 256 šifriranje vojne podrške i podrška za protokol OpenVPN moraju imati značajke VPN-a jer svatko može prisluškivati ​​vaše podatke kad ih ima na internetu i koristiti ih u štetne svrhe. Nikada se ne biste trebali tako izlagati u digitalnom carstvu, nemojte’ne slažete se s VPN-om koji ne’ne nudim ove preliminarne sigurnosne značajke!

Istovremene veze:

Ako kupujete pretplatu na Netflix, normalno je da s obitelji dijelite vjerodajnice za prijavu ili pregledavate Netflix na različitim uređajima u različito doba dana, tako da VPN mora ponuditi najmanje 3 istodobne veze u isto vrijeme, kao što Netflix čini snaga lakše kompatibilnost

Pristupačni dugoročni planovi:

Korisnici Netflixa trebali bi tražiti VPN-ove koji će se dugoročno povezati. VPN-ovi s pretjerano visokim oznakama cijena nisu korisnici Netflixa!

* Imajući u vidu sve stvari koje bi Netflix VPN trebao imati, zaključili smo da je PureVPN najbolje funkcionirao za streaming s vrlo povoljnim cjenovnim paketom.

Najbolji Netflix VPN

Besplatni VPN-ovi koji rade s američkim Netflixom

Ako pokušavate pronaći besplatni VPN koji djeluje na način da deblokirate američki Netflix, ne činite ništa drugo nego prevariti vlastito ja. Besplatni VPN-i nikada ne mogu biti kompatibilni s web lokacijama za streaming, a kamoli pokušavaju pristupiti američkom Netflixu putem njih. To je zbog strogih ograničenja koje slobodne VPN-ove nastoje riješiti taj zastrašujući zadatak

Prvo ograničenje je da besplatne VPN-ove nemaju’ne nude neograničenu propusnost i njihove granice širine propusnosti nalaze se u rasponu od samo 500 MB -10 GB / mjesečno, što nije dovoljno dobro za podupiranje stalno rastućih napitaka za gledanjem potreba modernog korisnika Netflixa.

Drugo i još važnije, besplatne VPN mreže mogu’ne deblokirajte Netflix US, jer da bi to učinio, VPN mora ostati korak ispred zabrane Netflix VPN-a neprestanim prebacivanjem svojih poslužitelja. To zahtijeva vrlo velika financijska ulaganja dijela davatelja usluga i nijedan besplatni VPN ne može priuštiti da ikada ponudi ovu uslugu svojim korisnicima.

Kako gledati američki Netflix u Velikoj Britaniji? Kako gledati američki Netflix u Velikoj Britaniji

Ako živite u Ujedinjenom Kraljevstvu, možda pristupate boljoj Netflix biblioteci od ostalih zemalja, ali još uvijek nije najbolja u usporedbi s američkom verzijom web mjesta. Ako želite ići gore i pristupiti američkom Netflixu iz Velike Britanije, morat ćete slijediti ove korake:

 1. Odaberite najbolji VPN za američki Netflix i platite njegov plan cijena
 2. Preuzmite i instalirajte njegov VPN klijent na svoj uređaj
 3. Povežite se s posebno određenim američkim poslužiteljem za deblokiranje američkog Netflixa od strane vašeg davatelja usluga
 4. Posjetite Netflix.com ili otvorite Netflix aplikaciju i vidjet ćete punu američku Netflix knjižnicu!

Kako gledati američki Netflix u Europi?

Kako gledati američki Netflix u Europi

Iako je zapad, Europa dobiva neke od najgorih Netflix knjižnica na svijetu. Zemlje poput Poljske, Latvije, Češke, Hrvatske i druge najviše trpe, jer Netflix ne’Ne ulažem mnogo napora u dodavanju više sadržaja ovim knjižnicama zbog malog broja stanovnika ovih zemalja.

Ako se suočite sa sličnom situacijom kao europski rezident koji je pretplatnik Netflixa, evo kako možete zaobići geo-ograničenja i pristupiti puno, puno boljoj američkoj Netflix knjižnici:

 • Odaberite najbolji VPN za američki Netflix u Europi
 • Odaberite plan cijena među onima koje vam nudi VPN i platite ga
 • Postavite aplikaciju VPN klijenta na svoj uređaj nakon što je preuzmete
 • Povežite se s američkim poslužiteljem za koji vaš pružatelj kaže da radi s American Netflixom
 • Uživajte u punoj američkoj Netflix knjižnici na svom uređaju u bilo kojem trenutku!

Kako gledati američki Netflix u Australiji?

Kako gledati američki Netflix u Australiji

Korisnici Netflixa odozdo premalo se tretiraju s Netflixom, jer australska verzija web stranice uvelike isisava neke glavne emisije koje su izostale s popisa. Netflix US ima sve emisije koje će korištenje Netflixa učiniti daleko boljim iskustvom.

Dopustite nam da prođemo kroz postupak putem kojeg možete pristupiti Netflix US-u iz Australije:

 • Kupite plan pretplate na najboljem VPN-u za Netflix US
 • Preuzmite i postavite VPN’s klijentskom aplikacijom na vašem OS / uređaju
 • Povežite se s posredničkim američkim VPN serverom iz aplikacije VPN klijenta
 • Američka knjižnica Netflixa sada će vam biti dostupna na vašem uređaju!

Kako gledati američki Netflix u Kanadi?Kako gledati američki Netflix u Kanadi

Iako je tako blizu SAD-u, kanadska knjižnica Netflix nije među najboljim bibliotekama koje Netflix nudi. Kanadski državljani pristup Netflixu u SAD-u su neophodni ako žele koristiti Netflix na najoptimalniji i najugodniji način:

 • Odaberite top VPN za Netflix koji deblokira Netflix US
 • Platite njegov plan cijena, a zatim preuzmite i instalirajte aplikaciju VPN klijenta na svoj uređaj
 • Povežite se s američkim poslužiteljem koji radi
 • Otključajte američki Netflix i gledajte sve emisije do kojih nikad ne biste došli bez VPN-a!

VPN-ovi koji su pobijedili’Neću vas gledati američki Netflix

Postoji mnogo pružatelja VPN-a koji će tvrditi da vam mogu naterati pristup američkom Netflixu, ali njihove tvrdnje nisu ništa drugo do samo lažne nade. To možemo reći jer mi’testirao sam ih sve. Neke od tih VPN-a, koje mi’dolje nabrojani, don’Uopće ne radite, a ostali imaju vrlo zavidnu izvedbu što znači da možete’na njih se oslonite za vaše potrebe za deblokiranjem Netflixa:

 1. Tunelbear (Besplatno & Plaćeno oboje)
 2. Torgaurd (Patchy izvedba)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Kako gledati američki Netflix na Android uređajima?

Gledajte američki Netflix na Android uređajima

Android je najpopularniji OS među pametnim telefonima, a također je i preovlađujući OS na ostalim uređajima poput pametnih televizora i tableta. To je uglavnom zbog svoje izuzetno korisničke ljubaznosti i vrlo lako i interaktivno sučelje. Još jedna moćna značajka koja igra veliku ulogu u ovom OS-u’Popularnost je golemih repertoara aplikacija koje podržava putem Google Playa.

A kako veliki dio korisnika želi gledati američki Netflix na Android uređaju, evo načina na koji to možete učiniti u nekoliko jednostavnih koraka:

 • Kupite VPN pretplatu kupnjom njenog plana cijena
 • Jednom kad ti’dobili ste korisničke vjerodajnice, idite na Google Play da biste preuzeli izvorni Android klijent i zatim ga instalirali na svoj uređaj
 • Unesite korisničke vjerodajnice na Android VPN aplikaciji, a zatim se povežite s operativnim američkim poslužiteljem koji deblokira američki Netflix
 • Uživajte u cijeloj američkoj američkoj biblioteci Netflix na svom Android uređaju!

Kako gledati američki Netflix na Apple uređajima?

Gledajte američki Netflix na Apple uređajima

Apple je nedavno postao svijet’prva tvrtka koja je dotaknula marku trilijuna dolara u smislu procjene vrijednosti, što govori o povjerenju korisnika u uređaje koje je Apple iznio poput iPhonea i iPada.

Vrhunski VPN-ovi omogućuju izvornu kompatibilnost s ovim Apple iOS uređajima nudeći izvorne klijente u iTunes trgovini. Ako želite upotrebljavati ove aplikacije za deblokiranje američkog Netflixa na vašem Apple uređaju, evo kako to možete učiniti:

 • Odaberite Top Mac VPN, a zatim steknite njegovu pretplatu odabirom plana cijena i plaćanja
 • Preuzmite i instalirajte svoj matični iOS klijent iz iTunes trgovine
 • Povežite se s američkim poslužiteljem na tom klijentu (što djeluje na način da deblokirate Netflix US)
 • Otvorite aplikaciju Netflix i sada ćete pristupati američkoj knjižnici Netflixa!

Zaključak

Netflix neprestano dodaje sve više sadržaja na svojoj web stranici kako bi zadovoljio zahtjeve zabave na rastućim popisima milijuna korisnika, ali također mora zaštititi svoje autorske obveze prema medijskim kućama, tako da geo-ograničenja i zabrana VPN-a ne idu. bilo gdje u bliskoj budućnosti. Oni bi mogli čak postati jači i strožiji dok usluga i dalje raste, pa je jedini odgovor na pitanje “Kako gledati američki Netflix?” jest da steknete pouzdanu VPN uslugu koja vam omogućava da dobijete punu vrijednost iz svoje pretplate tako što ćete jednostavno pristupiti američkom Netflixu.

Slobodno dodajte prijedloge ili mišljenja u nit za komentare u nastavku. Ako nam se sviđaju, možda bismo ih dodali u ovaj vodič kao istinsku recenziju / mišljenje korisnika! Sretni Netflix-ing!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kako gledati WrestleMania 34 uživo na mreži bez kabela bez struje