Strömma TV-program och filmer online gratis

Trådskärare och binge watchers runt om i världen litar ofta på streaming plattformar som Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu och mer för att titta på deras favoritfilmer / TV-program. Men hur är det med dem som kan’Jag har inte råd med dessa VoD-tjänster?

Nåväl, en av de stora glädjerna med att surfa på internet är att du hittar massor av webbplatser som levererar filmer och TV-program GRATIS. Tyvärr är de också geobegränsade och laddas med annonser, skadlig kod eller juridiska begränsningar. Så det’det är dags att du tänker bredare …

Contents

Avblockera gratis strömmande webbplatser för att streama TV-program gratis

Det bästa sättet att låsa upp och streama filmer / TV-program säkert på gratis webbplatser är att investera i en VPN-lösning. Genom att ändra din plats och tilldela dig en annan IP-adress ger VPN: er användarna möjligheten att täcka sin identitet online.

Som sådan får du skydd från de nyfikna ögonen cyberbrottslingar och intrång på jakt på upphovsrätt på gratis webbplatser. För att inte nämna, om webbplatsen är blockerad kan du enkelt ansluta till en stöds landsserver och kringgå geo-restriktioner.

Tyvärr är det inte alla leverantörer som har infrastrukturen eller behållningen för att erbjuda fantastiska streamingprestanda. Så jag bestämde mig för att underlätta processen och ge en lista med rekommendationer om de 5 bästa VPN: n för strömning på gratis webbplatser:

Leverantörer Pris ($) Funktioner Betyg Rabatt Besökleverantör

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Per månad

  • 800+ servrar i 50+ länder
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 83% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Per månad

  • 2 000+ servrar i 140+ länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 5 Samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 73% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Per månad

  • 3 000+ servrar i 94 länder
  • AES 256-bitars kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen loggningspolicy
  • 3 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Pålitlig 35% rabatt på webbplatsen
  Läs recension

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Per månad

  • 1000+ servrar över 100 platser
  • 256-bitars standard militärkryptering
  • Live chat support är utmärkt
  • Noll loggarleverantör
  • 5 tillgängliga flera inloggningar
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps och Chrome-tillägg

  Pålitlig 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

 5. Cyberghost

  Cyberghost

  12,99 $2,75Per månad

  • 3 700 servrar i 60 länder
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Strikt Ingen loggpolicy
  • 7 samtidiga anslutningar
  • Appar för Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabatt Besök sida
  Läs recension

Bästa översikt över gratis strömningssidor och avblockering

Jag skurade på internet för några ansedda gratis streamingwebbplatser för att titta på filmer / TV-program. Om vissa av dem är lagliga kräver andra användning av ett VPN för att skydda din identitet. Namnen inkluderar:

 1. YouTube (USA)
 2. Spraka
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klassisk film online

1. YouTube (USA)

I likhet med VoD: er visar YouTube olika innehåll för användare över hela världen. Om du vill utnyttja den fullständiga streamingupplevelsen använder du den amerikanska versionen av YouTube. Jag anslöt till NordVPN’s amerikanska servrar för den här uppgiften och låste omedelbart en ny värld av underhållning.

För ännu mer mångfald i innehåll, överväger att registrera dig för premium YouTube-kontot. Detta eliminerar de irriterande annonserna före / efter att du spelat videor. I kombination med ett VPN kan du också se geobegränsade videor.

titta på gratis filmer på youtube USA

2. Crackle

Crackle, som är ett officiellt dotterbolag till Sony Pictures Entertainment, är för användare som inte vill fastna i lagliga krångel för att strömma piratkopierade filmer. Det samlar vanligtvis annonsstödet videounderhållningsinnehåll från licensierade produktionsföretag.

Detta betyder att allt du ser i klockan är säkert att öppna och titta på. Det enda problemet med en sådan programvara är att även om den erbjuder massor av information för alla typer av filmer / TV-program, kan det hända att variationen du får inte är så tilltalande för ögat.

titta på tv-serier online på crackle

3. Popcornflix

Det ägs av Screen Media Ventures och introducerades på marknaden för underhållning redan i juli 2010, och Popcornflix har en stark användarbas och ett rykte online, och erbjuder gratis annonsstödd strömmande video av webbsidor och klassiska / senaste filmer.

Den har en katalog med över 1000 filmer, som är godkända av upphovsrättsbyråer med all relevant licensiering. För att få mer ut av plattformen, anslut dig till en VPN-tjänst som Surfshark och avblockera en ny lista med filmer / TV-program.

titta på filmer och tv-program online med popcornflix

4. Tubi TV

Tubi TV är en av de enda få streamingappar som är tillgängliga att ladda ner / installera direkt från iTunes. Även om innehållet är lagligt misstänkt fungerar det bra på alla iOS-enheter. Processen är enkel, bara installera appen, välj en film / TV-program att titta på och tryck på play-knappen.

Tack vare det vackra användargränssnittet och designen kan du känna dig säker på att aldrig bli uttråkad när du är på plattformen. Även om innehållsaggregationen fortfarande behöver arbete, är programvaran fortfarande värt att prova. Jag har till och med tagit bort flera titlar genom att ansluta till Surfshark’s amerikanska servrar.

titta på filmer gratis med Tubi TV

5. Viewster

För binge tittare, som är särskilt intresserade av animerade filmer, TV-program och annat innehåll – kanske du kan hitta Viewster ett tilltalande alternativ till dyra streaming-plattformar. Det är en webbplats som ägnas åt animationsvärlden.

Samtidigt erbjuder det användare möjligheten att titta på biografier av skådespelare, filmografier, filmtrailrar, utdrag, nyheter och mer. Listan över filmer, anime och TV-program uppdateras varje vecka. Använd ett VPN som PureVPN för att låsa upp mer innehåll.

Viewster tittar på tv-serier online

6. SnagFilms

I likhet med Crackle aggregerar SnagFilms inte olicensierat innehåll och fungerar bäst för att endast erbjuda titlar som har godkänts tidigare av producenten / regissören.

Som sådan, snarare än att hitta populära film- / TV-program, kommer du att få tillgång till en katalog med över 5 000 oberoende verk i ett dussin kategorier, allt från action-äventyr, skrämmande pump, skrämmande komedier och kritikerrosade dokumentärer.

Appen är också särskilt intresserad av internationella utländska filmer och homosexuella / lesbiska filmer, tillsammans med Hindi Bollywood-verk. Att ansluta till ett VPN kommer inte att göra någon stor skillnad i innehållet tillgängligt för streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Popcorn Time-applikationen är tillgänglig på många domäner, som erbjuder sin egen version av programvaran, härrörande från den ursprungliga Github-koden. Bland dem inkluderar Popcorntime-Online.ch som använder samma design och utseende som Popcorn-time.to.

skillnaden mellan de två är att där .to-versionen fungerar som en app kan online.tv-motsvarigheten vara tillgänglig via din webbplats direkt. Men eftersom det aggregerar piratkopierat innehåll, använd en VPN som NordVPN för att få skydd mot upphovsrättsintrångsjägare.

titta på filmer och tv-program online med popcorntid

8. CMoviesHD

CMoviesHD är bland de bästa webbplatserna för att strömma TV-program och filmer. Det är helt gratis, men inte lagligt att använda. Detta beror på att plattformen samlar piratkopierat innehåll, vilket kan få dig i problem med stora böter och DMCA-meddelanden.

Ändå har det ett av de största innehållsbiblioteken. Så jag använder webbplatsen bara efter att ha anslutit mig till ett VPN som Express. Detta beror på att leverantörens verifierade logglösa rykte är mer förnuftigt med skydd mot jägare av intrång i upphovsrätten.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker har varit i gratisfilmer / TV-showbranschen länge. Det blir ofta förbjudet av upphovsrättsintrång jagare, men lyckas alltid dyka upp på en ny och säker domän. Streamers kommer att älska den här webbplatsen.

Jämfört med några av listorna ovan är webbplatsen inte laglig. Jag använder PureVPN för att komma åt innehåll på webbplatsen och binge mina favoritfilmer och shower. Se bara till att du ansluter till en stabil server och aktiverar OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Classic Cinema Online

Som namnet antyder är den här webbplatsen för älskare av vintage bio. Om du bor tysta filmer av Charlie Chaplin och andra hitspelare är Classic Cinema det perfekta valet. Det kräver inte att du registrerar dig för strömmande innehåll.

Det enda problemet är snarare än att vara värd för filmer, det ger länkar till tredje parts webbplatser. Som sådan är det kanske inte helt lagligt. Använd ett VPN som NordVPN för att hålla din identitet skyddad när du strömmar dina favoritvintagefilmer!

Klassisk film online

Inpackning av saker

Den här guiden var ett punktskatt för att förklara hur olika VoD: er och till och med gratis webbplatser kan införa geobegränsningar, och uppmanade användarna att investera i pålitliga lösningar som VPN: er. Dessa verktyg behåller ditt identitetsskydd och möjliggör avblockering av allt innehåll.

Med alla faktorer som beaktas vinner NordVPN definitivt denna kategori för att säkert strömma gratis TV-program / filmer. Men om du letar efter ett budgetvänligt alternativ kan du överväga att anmäla dig till BVI-baserade Surfshark.

Om du har några frågor eller behöver ge några rekommendationer, tveka inte att släppa en kommentar nedan. Känn dig också gärna dela artikeln med dina vänner / familjemedlemmar som vill säkra sina gratis filmer / TV-program som tittar på aktiviteter!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  En guide för hur man tittar på Outlander säsong 3 live online streaming