Hoe WrestleMania 34 live online te kijken zonder kabel Gratis streaming

Maak je klaar om je favoriete WWE Superstars opnieuw de vechtring te zien – WrestleMania 34 is eindelijk hier. Vorig jaar zagen we Brock Lesnar op zijn volledige potentieel, Hard Boyz een sensationele terugkeer naar het gevechtsstadium maken, en Undertaker hint naar pensioen. Deze keer zijn de dingen echter nog spannender, want Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H en zelfs Ronda Rousey zien het grootste spektakel in het worstelen. Ben je op zoek naar manieren om WrestleMania 34 live online te bekijken? Lees deze gids van BestVPN.co.

Contents

WrestleMania 34 Fights Details

De grootste nacht in WWE’De kalender, de WrestleMania 34 vindt plaats op zondag 8 april. De besloten locatie voor het evenement is Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana – dat het evenement voor de tweede keer organiseert, eerst WrestleMania 30, waar we zagen meer dan 75.157 mensen woonden de vechtmanie bij. De show begint om 23:00 uur ET / 20:00 uur PT en 04:00 uur in het VK.

WrestleMania 34 Fights Details

Hoe zit het met de Kickoff Pre-Show?

Net als elk ander sport- of vechtevenement zal er een pre-show van WrestleMania zijn, die om 17.00 uur lokale tijd en om 22.00 uur in het VK van start gaat met gastheer Renee Young. Meld u aan bij WWE Network en hun officiële app om de pre-show te streamen. Andere opties omvatten WrestleMania’s officiële WWE YouTube- en Facebook-pagina’s, die minstens drie wedstrijden en een special van twee uur zullen tonen.

Hoe zit het met de Kickoff Pre Show

Hoe WrestleMania zonder kabel te bekijken

Met nog een paar dagen te gaan tot de grootste nacht in Wrestling dit jaar, zoeken fans over de hele wereld naar oplossingen om het evenement te streamen, zonder kabel-tv. De eenvoudigste oplossing is om je aan te melden bij WWE Network om toegang te krijgen tot livestreams van het evenement. Als u nog nooit een account hebt gehad, kunt u uw eerste 30 dagen GRATIS krijgen, waarna u maandelijks £ 9,99 moet betalen.

Opmerking: als je in delen van de wereld woont, kan dat’Om toegang te krijgen tot WWE Network en geen toegang te krijgen tot de gratis account voor de stream, raden we u aan een VPN-service te gebruiken om regiobeperkingen te omzeilen en probleemloze streams te gebruiken

WrestleMania 34 kijken zonder kabel

Deblokkeer WWE-netwerk

Aangezien Sky Network de officiële uitzender van het evenement is voor gebruikers in de VS, kunt u ook overwegen zich aan te melden met hun VoD-service. Momenteel heeft hun online kanaal een speciale pagina toegevoegd voor gebruikers om alle informatie over WrestleMania 34 te verkrijgen. Het enige dat u hoeft te doen is £ 19,95 te betalen om toegang te krijgen tot livestreams voor het evenement, samen met re-runs op maandag 9 april tot Donderdag 12 april om 10.00 uur, 15.00 uur en 20.00 uur.

  Hoe Pluto TV buiten de VS te bekijken / deblokkeren in 2023

WWE WrestleMania 34 over luchtsporten

Welk kanaal is WrestleMania ingeschakeld?

Als u niet bereid bent veel geld uit te geven voor het WWE Network- en Sky Network PPV-abonnement, kunt u de kosten verlagen. Een eenvoudige oplossing is om toegang te krijgen tot het Sky Network-kanaal op uw kabel-tv. Op deze manier kun je het evenement comfortabel thuis streamen, zonder een cent te betalen. We blijven meer kanalen toevoegen, omdat we informatie verkrijgen over de uitzendrechten voor de WrestleMania 34!

Op welk kanaal staat WrestleMania?

Hoe WrestleMania Live Online gratis streams te bekijken

Voor al die FREEBIES die geen kabel-tv hebben, maar het WrestleMania 34-evenement willen bekijken, we hebben ook je rug! Veel streamingwebsites bieden volledige dekking van alle gevechten op 8 april. Enkele van de beste opties zijn:

Stream2Watch

Zoals de naam al aangeeft, is Stream2Watch in de eerste plaats gericht op het leveren van de nieuwste video’s, hoogtepunten, nieuws en live shows voor een groot aantal sporten en games. De site bevat echter ook beroemde PPV-evenementen voor al je favoriete acties, zoals de vorige WrestleMania 33 en nu 34!

Hoe WrestleMania Live Online gratis streams te bekijken

AllWrestling

AllWrestling is een andere website voor het bekijken van het nieuwste entertainment in Wrestling, waar je alle updates over vechtwedstrijden en GRATIS toegang tot PPV kunt vinden. Ga naar de website op de dag van het evenement voor volledige verslaggeving en bekijk alle livestream-links.

WrestleMania 34 op AllWrestling

YouTube

Omdat YouTube de reputatie heeft het meest gewaardeerde bedrijf voor het delen van video’s ter wereld te zijn, kun je altijd verwachten dat je streams van het evenement zult vinden op speciale kanalen voor evenementen. Hier is bijvoorbeeld de link naar een WrestleMania 34 Live Stream-pagina, waar u volledige dekking kunt krijgen op de dag van het evenement.

Wrestlemania 34 op youtube

Hoe WrestleMania op Kodi te bekijken

Als de bovenstaande streamingopties niet werken, hebben we een oplossing die alles overtreft. Het gaat door de naam “Kodi” – een open-source, multi-platform entertainmentsoftware, die extensies van derden gebruikt om gebruikers premium-inhoud te bieden voor het streamen van films, tv-shows en live PPV-evenementen. Overweeg om Halow Live TV of cCloud TV te installeren om WrestleMania 34 te streamen op Kodi:

  Emmys 2023: Highlights van de 70e Emmy Awards 2023 bekijken

Wait is voorbij: goed nieuws voor Kodi & FIFA Lovers, bekijk FIFA World Cup 2023 op Kodi

Heb je moeite om toegang te krijgen tot de stream? geconfronteerd met fouten? zo ja dan don’t maakt u zich zorgen dat u mogelijk te maken krijgt met regiobeperking, overweeg een VPN-service te gebruiken om probleemloos toegang te krijgen tot streams.

Halow Live TV Installatie en WrestleMania 34 Guide

 1. Open Kodi en klik op het tandwielvormige pictogram (Instellingen)
 2. kiezen “Bestandsbeheer” en toen Dubbelklik Aan “Bron toevoegen”
 3. Er verschijnt een vak, Klik “Geen” voor het toevoegen van de URL
 4. Kopiëren plakken het volgende: http://kurdmovie.net/repo
 5. Naam de mediabron “Halow Repo” en Klik op OK
 6. terugkeer naar het startscherm, Klik op add-ons, en vervolgens de “Pakket” symbool
 7. kiezen de “Installeren vanuit zipbestand” optie en vind “Halow Repo”
 8. Klik Aan “repository.HalowTV-6.0.0.zip” en wacht voor de add-on om te installeren
 9. terugkeer naar het startscherm, Klik op add-ons en vervolgens op de “Pakket” symbool
 10. kiezen “Installeren vanuit Repository” en Kiezen de “HALOW Repository”
 11. Gaan naar “Video-add-ons”, vind “Halow Live TV” en raken de installatieknop!
 12. Open de add-on en Klik Aan “Landenkanalen”
 13. U ontvangt een prompt om te installeren “GUL LIVE TV”
 14. Klik Aan “Ja”, terugkeer naar het vorige menu, kiezen “LIVE SPORT”
 15. Vind en kiezen Sky Sports HD om WrestleMania 34 te bekijken

Hoe WrestleMania op Kodi te bekijken

Installatiehandleiding cCloudTV en WrestleMania 34

 1. Open Kodi en Klik op de “instellingen” icoon.
 2. kiezen “Bestandsbeheer” en Klik Aan “Bron toevoegen”.
 3. Dubbelklik op de “Geen” optie en invoeren de volgende URL: http://kdil.co/repo
 4. Type “Kodi Israël” in het naamvak en Klik
 5. Gaan naar Kodi thuis, Klik Aan “Toevoeging”, en vervolgens de “pakket” symbool.
 6. kiezen “Installeren vanuit zipbestand” en Klik Aan “Kodi Israël”.
 7. Kiezen “kodil.zip” en wacht tot het is geïnstalleerd.
 8. Gaan naar “Installeren vanuit Repository” en Klik Aan “.www.Kodisrael.co.il Repository”.
 9. kiezen “Video-add-ons” en vind “cCloud TV”.
 10. Raken de installatieknop, Open de add-on, en Gaan naar “Sportkanalen”.
 11. kiezen Sky Sports voor livestreams van WrestleMania 34

Wrestlemania 34 op Kodi XBMC

WrestleMania 34 Match Card

De UFC-legende Ronda Rousey zal samen met Kurt Angel (WWE Hall of Famer) het opnemen tegen 14 keer wereldkampioen Triple H en RAW-commissaris Stephanie McMahon. Undertaker komt terug voor een rematch met de persoon die je niet kunt zien, John Cena. Reigns zal het opnemen tegen Lesnar voor de Universal Title en Randy Orton zal het opnemen tegen twee tegenstanders voor de Amerikaanse titel tegen Jinder Mahal en Bobby Roode. Dit zijn de belangrijkste gevechten die plaatsvinden. Anderen omvatten:

 1. Universeel kampioenschap.
 2. Nia Jax tegen Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. The Bar
 4. Mustafa Ali tegen Cedric Alexander
 5. AJ Styles tegen Shinsuke Nakamura
 6. Raw Women’s kampioenschap
 7. Raw Tag-team kampioenschap
 8. Intercontinentaal kampioenschap
 9. Smackdown Tag-team kampioenschap
 10. Smackdown Tag-team kampioenschap
 11. Finn Balor vs. The Miz vs. Seth Rollins
 12. The Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn en Kevin Owens tegen Daniel Bryan en Shane McMahon
 14. The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers
  Hoe PrimeWire.is overal veilig te bekijken

Dingen inpakken

En hiermee komen we tot een einde “WrestleMania bekijken 34” gids. Selecteer een van de bovengenoemde methoden om te beginnen met het streamen van het evenement. Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Voel je ook vrij om het artikel te delen met je vrienden en familieleden, die fans zijn van WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me