Najbolji VPN-ovi za Njemačku u 2023. godini

Budući da je Njemačka dio saveza 14 Oči, to nije sigurno mjesto. Zemlja, kao i druge invazivne vlade, nameće obvezne zakone o masovnom nadzoru i zadržavanju podataka.

Međutim, ako živite u Njemačkoj, možda ćete i dalje trebati VPN da biste pristupili web stranicama izvan zemlje. Isto vrijedi i za njemačke emigrante koji žele pristupiti lokalnom sadržaju.

Najbolji VPN za Njemačku

Dakle, odlučio sam zašto vam ne dati pregled najboljih opcija za Njemačku. Detaljno ću opisati svaki VPN, ali ovdje’kratak sažetak za svaki slučaj:

1. Ivacy: # 1 preporučeni VPN za Njemačku. 29 poslužitelja u pet gradova Njemačke. Trenutačno deblokiranje. Najbolji plan: 2,25 USD / mjesečno (2 godine ponude).
2. Surfshark: Uzlazni njemački VPN. 2 namjenski poslužitelji u Njemačkoj. Čuva nula zapisnika. Vrhunska sigurnost. Najbolji plan: 1,99 USD / mjesečno (2 godine ponude).
3. ExpressVPN: Najbrži njemački VPN. 4 matični poslužitelji za Expats. Čvrsta enkripcija. Podrška za chat. Najbolje aplikacije. Najbolji plan: 8,32 USD / mjesečno (ponuda od 1 godine).
4. PureVPN: Njemački VPN prilagođen proračunu. 201 poslužitelja u 5 gradova Njemačke. 30 dana suđenja. Glatko deblokiranje. Najbolji plan: 2,91 USD / mjesečno (2 godine ponude).
5. CyberGhost: Sigurna njemačka VPN. 684 Posvećeni poslužitelji za njemačke korisnike. Deblokira Netflix. doesn’ne čuvajte trupce. Najbolji plan: 2,75 dolara mjesečno (ponuda od 3 godine).

Contents

5 najboljih VPN-ova za Njemačku

Kako bi izbjegli privatnost i internetske probleme vezane za slobodu, ovih 5 najboljih njemačkih VPN-a trebalo bi se pokazati nevjerojatno korisnim.

1. Ivacy

Ivacy zauzela 1. mjesto za njemački VPN

  • Cijena: 2,25 USD / mjesečno
  • Ocjena pouzdanog pilota: 4.8

Ivacy, sa sjedištem u Singapuru, prekrasnoj otočkoj naciji, na tržištu je od 2007. Odgovorna je za početak koncepta splitskog tunela. Nedavno je osvojio i najbržu VPN nagradu s BestVPN.com.

Budući da je davatelj udaljen od saveza Five, Nine i Fourteen Eyes, korisnicima Interneta nude dobre performanse, sigurnost i privatnost koji omogućavaju čuvanje podataka i masovni nadzor.

Pružatelj usluga je nevjerojatan i preuzima velike lidere. Imate aplikacije dostupne na svim platformama, uključujući iOS, Android, Windows, Mac, Linux, pametne televizore, usmjerivače, pa čak i na vašem Xboxu. Najbolji dio svega: možete deblokirati Netflix i BBC iPlayer.

Za šifriranje, Ivacy koristi AES-256-CBC sa standardnim RSA-2048 tipkom za OpenVPN veze. Zapisuje se sesija, ali ona istječe nakon 48 sati. Da biste postigli najbolju VPN ponudu, potražite njihov dvogodišnji plan, koji započinje s 1,99 USD mjesečno. (naplaćeno 48 USD).

Za više informacija o davatelju usluga pročitajte ovaj detaljni Ivacy Review!

Ivacy Njemačka

2. Surfshark

Surfshark zauzima 2. mjesto za njemački VPN

  • Cijena: 1,99 USD / mjesečno
  • Ocjena pouzdanog pilota: 4.4

Ako želite pružatelja usluga koji nudi stabilnost, zaštitu i kompatibilnost najvišeg stupnja i još uvijek je nevjerojatno pristupačan, možete se odlučiti za džep-prilagođeni VPN, Surfshark.

Sa 2,99 USD mjesečno u dvogodišnjem ugovoru, jedan je od najjeftinijih, a opet vrijednih VPN-a na našem popisu, koji nudi dobar broj njemačkih poslužitelja za vašu udobnost.

Pružatelj nudi šifriranje vojnog stupnja, podršku za protokol OpenVPN i nultu politiku zapisa, što vam omogućuje da izbjegnete bilo koji nadzor u Njemačkoj ili na temelju internetskih usluga..

Takođe ima reputaciju što ne podnosi narudžbe za gagove što je opravdano čistom kanarinom naloga, što ga čini savršenim izborom za korisnike koji žive u 14 zemalja očiju poput Njemačke.

Pročitajte više o ovom pružatelju kroz ovu Surfshark recenziju.

Surfshark za Njemačku

3. ExpressVPN

ExpressVPN zauzima 3. mjesto za njemački VPN

  • Cijena: 8,32 USD / mjesečno
  • Ocjena pouzdanog pilota: 4.8

Možda je najveće ime u VPN industriji, ExpressVPN je nevjerojatno kompetentan i VPN usluga orijentiran na performanse u Njemačkoj širom svijeta.

ExpressVPN košta 8,32 USD mjesečno na svoju jednogodišnju ponudu, što je puno skuplje od ostalih VPN-ova na ovom popisu, ali ako želite najbolje iskustvo u klasi i proračun ne brine za vas, a zatim potražite ovu pretplatu.

Nijedan pružatelj usluga ne može si priuštiti brzine koje podržava ExpressVPN, što ga čini savršenom uslugom za koju se odlučite ako ne samo da deblokirate Netflix SAD, njemačke TV stranice ili čak Hulu, već da ih gledate u HD kvaliteti i vrhunskoj stabilnosti.

ExpressVPN nudi prekidač za zaštitu od zaštite od neplaniranih internetskih isključenja. Davatelj osigurava svoje internetske veze vrhunskim šifriranjem i podržava najbolji protokol vani, tj. OpenVPN prema zadanim postavkama.

Njegova brza brzina i sigurnost također su korisni kada Torrenting i baza poslužitelja od preko 3000 poslužitelja u potpunosti podržavaju P2P aktivnosti.

Podrška za chat uživo najbolja je u industriji koja može riješiti sve vrste problema s lakoćom.

Pomoću intuitivne značajke podijeljenog tuneliranja, ExpressVPN omogućava vam da odredite prioritet web lokacijama ili aplikacijama koje želite preusmjeriti putem VPN veze, dodatno optimizirajući svoje iskustvo..

  7 geriausios Rusijos VPT paslaugos - apeiti interneto cenzūrą keliaujant po Rusiją

U Njemačkoj možete koristiti ExpressVPN na svim većim OS-ovima kao što su Windows, Mac, Android, iOS, pa čak i FireTV.

Ako ne’Ne sviđa vam se usluga, imate jastuk od 30 dana u kojem možete podnijeti povrat novca.

Dostupna je i namjenska njemačka inačica ExpressVPN-a.

Za detaljniji remont, pročitajte ovaj ExpressVPN pregled.

ExpressVPN za Njemačku

4. PureVPN

PureVPN 4. mjesto za njemački VPN

  • Cijena: 2,91 USD / mjesečno
  • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

Broj poslužitelja od strane PureVPN sada je premašio marku 2000, a poslužitelji su bili i u Njemačkoj.

PureVPN ne’Ne prisiljavam vas da se pretplatite na njega dugoročno jer nudi kratkoročni, dvogodišnji plan pretplate za samo 2,91 USD / mjesečno .

Prethodna pravila bila su skicirana, ali sada su ispravljena zbog čega se korisnici osjećaju sigurnim u povjerenje u svoje podatke.

Kao standard šifriranja upotrebljava se samo vojno šifriranje, a njegove standardne aplikacije pokreću se putem toga, kao i najsigurniji protokoli za tuneliranje. Sa sjedištem u Hong Kongu, PureVPN ne’ne trebate se pridržavati bilo kojeg njemačkog naloga za gagovanje.

To je jedno od naših najboljih Netflix VPN-ova, a podržava i BBC iPlayer.

Na raspolaganju vam je trodnevni probni račun u iznosu od 2,50 USD koji vam omogućava da uzmete uslugu za probnu vožnju prije nego što se na to odlučite..

PureVPN’verzija njemačkog jezika postoji ako želite nastaviti od ovdje na svom materinjem jeziku.

Mi’Također sam napravio i cjelovit pregled nad PureVPN-om, koji možete provjeriti ovdje.

PureVPN za Njemačku

5. CyberGhost

CyberGhost zauzima 5. mjesto za njemački VPN

  • Cijena: 2,75 USD / mjesečno
  • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

Jednostavan za uporabu i optimizirano sučelje su zaštitni znak CyberGhosta. Ovaj davatelj nudi ukupno 577 VPN poslužitelja u Njemačkoj na 3 različite lokacije, nudeći jedno od najboljih streaminga i torrentskih iskustava u cijeloj industriji..

CyberGhost nije’t skupo bilo s trogodišnjim planom koji košta 2,75 dolara mjesečno, što je vrlo razumno s obzirom na činjenicu da mnogi pružatelji usluga naplaćuju gotovo istu cijenu, ali nude mnogo manje nego CyberGhost.

Najbolja značajka CyberGhosta su njegove aplikacije koje su dostupne na svim popularnim platformama i imaju namjenske opcije za različite zadatke koje želite obaviti.

CyberGhost nije ispravan na sigurnosnom pročelju jer nudi vrhunsku enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a, prekidač za zaustavljanje, jaku kompatibilnost protokola i nultu politiku zapisivanja kako bi se osigurala da vaša privatnost ostane zaštićena na njemačkom internetu.

To’s jedna od najboljih opcija za zaobilaženje geo-blokova na Netflixu i drugim uslugama streaminga. CyberGhost je super pouzdan i nikad ne nudi manje brzine. Za njemačke streaming fanove CyberGhost je sjajna kupovina.

Ako želite komunicirati s CyberGhost na njemačkom jeziku, davatelj nudi i taj objekt.

Cjelovit detaljni pregled pružatelja usluga možete pročitati ovdje.

Cyberghost VPN za Njemačku

Čimbenici koje treba potražiti u dobrom pružatelju VPN-a za Njemačku?

Za internetskog korisnika koji trenutno živi u Njemačkoj postoji mnogo ograničenja i pitanja vezanih uz privatnost koja to izravno utječu.

Dovoljno dobar VPN za Njemačku lako može omogućiti svim takvim korisnicima da zaobiđu te prijetnje i ograničenja i pristupe sigurnijem i slobodnijem internetskom iskustvu. Ovdje’s kako:

Glavna pitanja privatnosti korisnika

Njemačka je članica Saveza 14 očiju. Ako ne’Ne znam puno o ovom savezu, stavljate svoju internetsku privatnost u nevjerojatan rizik.

Savez 14 očiju je skupina država koje imaju sporazum o obavještavanju i razmjeni podataka. Svaka država koja je član ovog saveza dužna je prikupljati podatke.

Npr. Ako SAD žele podatke iz vaše povijesti pregledavanja, mogu zatražiti od njemačkih vlasti da prikupe vaše podatke i predaju ih, a Njemačka će morati ustupiti zahtjev.

Metapodaci njemačkih korisnika – korisnika interneta, često se pohranjuju od strane davatelja internetskih usluga u zemlji za razdoblja veća od 10-12 tjedana. A to su točni podaci koji njemačka vlada može u bilo kojem trenutku zahtijevati od tih davatelja internetskih usluga i oni će se morati pridržavati.

Bundesnachrichtendienst (BND) je organizacija u Njemačkoj koja se bavi nadzorom, prikupljanjem i slanjem podataka prikupljenih od svih korisnika interneta širom Njemačke. Možete biti sigurni da vas zasigurno špijunira..

Ako se oslanjate na nove GDPR zakone EU, zbog kojih je svima koji prikupljaju vaše podatke neophodno da to urade uz vaše izričito dopuštenje, da vas zaštite, razmislite ponovo. Da’jer je zloupotreba podataka i špijuniranje koje vlada financira još uvijek rasprostranjena.

Za njemačke internetske korisnike privatnost je najvažniji jedini čimbenik koji čini korištenje moćnog i sigurnog VPN-a neophodnim.

  Le 5 migliori VPN per France 2023: Navigazione sicura + Streaming

VPN-ovi kriptiraju vaše podatke i prosljeđuju ih kroz sigurne tunele, a istovremeno skrivaju izvornu IP adresu kako bi zaustavili bilo koju državnu agenciju ili bilo koga drugog da vas špijunira ili izvrši narušavanje vaše privatnosti na mreži.

Torrenting je rizično bez VPN-a u Njemačkoj

Torrento rade milijuni korisnika širom svijeta i Njemački korisnici nisu iznimka. Ali prepuštanje torrentingu bez pokrića VPN-om u Njemačkoj jednako je gluposti s obzirom na stroge zakone protiv preuzimanja ili čak dijeljenja materijala zaštićenog autorskim pravima..

Torrenting je u Njemačkoj zakonit, ali definitivno možete biti osuđeni glavnom novčanom kaznom ili čak dobiti zatvorsku kaznu u nekom slučaju ako počinite kršenje autorskih prava.

Nikada ne podržavamo korisnike da čine kršenja autorskih prava i ne ohrabrujemo korisnike da ilegalno preuzimaju sadržaj putem Torrenta, ali to je zbog toga što korisnici uživaju u besplatnom internetu i to se može dogoditi samo ako koristite VPN.

Najbolji VPN-ovi u Njemačkoj su oni koji imaju namjenske servere za Torrenting / P2P aktivnosti, nude velike brzine i nemojte’ne propustite svoj IP. Ne bi smjeli’također uopće ne može pohranjivati ​​bilo kakve zapise.

Zaobilaženje Geo-ograničenja na web lokacijama za strujanje

Zbog geo-ograničenja ne možete pristupiti mrežama Netflix US, Hulu, Amazon Prime ili čak BBC iPlayeru u Njemačkoj. Ali ograničenja ne’samo utjecati na te stranice za strujanje. Ako putujete izvan Njemačke, pobijedili ste’Ne možete biti u mogućnosti strujati veći dio svojih omiljenih njemačkih kanala ili drugog sadržaja zbog istih geo-ograničenja.

Povrh svega, YouTube ima svoju najbrižniju verziju u Njemačkoj. Svijet’Najveća usluga besplatnog streaminga ne nudi mnogo svog sadržaja u zemlji. Razlog za to je što je GEMA (njemačka glazbena skupina) imala dugotrajni spor sa stranicom koja se odbija nagoditi..

Ali svi ti problemi u strujanju vašeg omiljenog sadržaja mogu se lako riješiti ako uložite u dovoljno dobar VPN za Njemačku.

Ovi glavni VPN-ovi mogu s nevjerojatnom lakoćom zaobići većinu takvih geo-ograničenja. A mnogi od njih čak nude i usluge zamračenja kako bi se osigurao lakši pristup tim geo-ograničenim mjestima.

Zaštita od javnih Wi-Fi prijetnji

Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, ako pristupate javnoj ili zajedničkoj Wifi mreži, potrebna vam je VPN zaštita. Napadi u sredini nisu samo uobičajeni, već je najsnažniji oblik sjeckanja, jer je korisnicima mnogo lakše povezivanje s takvim kompromitiranim mrežama nego u bilo kojem drugom slučaju.

Dakle, kao i ostatak svijeta, i Njemačka ima javne WiFi sustave, potrebni su vam VPN-ovi koji mogu priuštiti najjaču šifriranje i podršku protokola kako bi zaštitili svoj uređaj putem javnih internetskih veza poput ove..

Glavni čimbenici koje treba razmotriti kada je opcija za najbolji njemački VPN

Ne smije čuvati zapise aktivnosti korisnika. Najbolji VPN-ovi uvijek slijede pravilo nulte evidentiranja. Oni nikada ne čuvaju vaše osobne podatke, povijest pregledavanja ili druge osjetljive podatke pohranjene na svojim poslužiteljima. Davatelj usluga’U politici zaštite podataka izričito se spominje politika zapisivanja, pa smo prešli preko svakog davatelja usluga’s politikom privatnosti kako biste ih osigurali’ne čuvajte bilo koju osjetljivu vrstu zapisa.

Vojno-šifriranje i OpenVPN protokol. Ova dva čimbenika najvažniji su aspekti VPN-a’sigurnosni arsenal. AES-256 šifriranje vojne klase je najsigurnija šifriranje šifriranja jer je nemoguće dekodirati podatke kodirane pod njim. OpenVPN protokol trenutno je najsigurniji protokol za tuneliranje, osiguravajući da se internetske veze nikada ne mogu provaliti u.

Neki VPN-ovi nude još nove sigurnosne značajke poput Double VPN-a kako bi korisnicima pružili dodatni raspon sigurnosti.

Morate ponuditi optimizirane i brze servere u Njemačkoj. Ako putujete izvan Njemačke i trebate gledati sadržaj s njemačke TV online, to možete učiniti samo ako vaš VPN nudi njemačke poslužitelje.

Ali to’Ako nema dovoljno poslužitelja u Njemačkoj, moraju biti optimizirani za podršku deblokiranju iz inozemstva i brzi za pružanje vrhunskog iskustva.

Deblokiranje sposobnosti za web lokacije za strujanje. Velika, dobro raširena poslužiteljska mreža. Da biste deblokirali Netflix US ili BBC iPlayer u Njemačkoj, morate imati VPN koji nudi poslužitelje koji mogu izvoditi ove podvige s lakoćom. pustiti’s, ako VPN ne’nemam dobre američke servere, pobijedio je’ne deblokirajte Netflix US i stoga, to’nije prikladan za vas.

Torrenting Friendly. VPN mora podržavati Torrenting i nuditi brze, namjenske poslužitelje za zadatak. S druge strane, ne bi trebao procuriti vaš IP putem WebRTC ili DNS propuštanja.

Mora imati Kill Switch: U slučaju da se prekine VPN, trebala bi postojati prekidač kill kako bi se zaštitila od slučajnog povezivanja na internet bez odgovarajućeg pokrića, čime bi se otkrila vaša stvarna IP mreža. Sve vrhunske VPN-ove za Njemačku na našem popisu nude ovu značajku.

  Пет најбољих ВПН-ова за Француску 2023 .: Сигурно прегледавање и струјање

Iako u industriji danas posluje stotine VPN pružatelja usluga i većina njih može ponuditi značajku ili dvije s gornjeg popisa, ali ako želite da sve ove značajke budu prisutne u vašoj usluzi, uz vrhunske performanse, tada naši najbolji preporučeni njemački VPN-ovi su vam najsigurnija oklada.

VPN-ove koje treba izbjegavati u Njemačkoj

Puno VPN-a obećava mjesec, ali često i ne’ne daju očekivane rezultate. Što’Još je problematičnije to što postoje VPN-ovi na koje se nije sigurno pretplatiti jer pate od višestrukih problema ili su sami uključeni u gadne aktivnosti.

Evo popisa VPN-a koje biste trebali izbjegavati u Njemačkoj:

Shellfire VPN

Ovo VPN jednostavno ne’ne raditi u svrhu bilo koje svrhe. Trpi IP propuštanja, zar ne’ne deblokirajte Netflix, ne’ne podržava Torrenting, nema podršku za chat uživo i njegove klijentske aplikacije uopće nisu prilagođene korisnicima. Povrh svega, planovi su prilično skupi. Izbjegavajte ovaj VPN po svaku cijenu.

OperaVPN

Iako ima kvalitetu za deblokiranje Netflixa, OperaVPN nema kompatibilnosti s više platformi. To’s više proxy usluge i ne’Ne nudite razinu sigurnosti potrebnu za pružanje dovoljno dobrog iskustva kao njemački VPN.

ZenVPN

Ovaj VPN bilježi vaš IP i za nas, ovo je najveći najveći breaker od svih njih. Povrh toga, pobijedili ste’Ne možete koristiti više od 5 GB propusne širine svaki dan, čak i ako ste na plaćenom ugovoru. ZenVPN uopće nije prikladan ako tražite odgovarajući Njemački VPN.

Je besplatni VPN pogodan za Njemačku?

Odgovor je veliko ne!

Zašto?

Besplatni VPN-i uvijek će izgledati dobro kad ih usporedite s plaćenim davateljima koji često nude planove koji koštaju desetine dolara pretplate. Ali to’s gdje prestaju prednosti besplatnih VPN-ova.

Besplatne VPN usluge često imaju ograničenje propusnosti i brzine u odnosu na plaćene usluge.

Nadalje, osim ovih problema s performansama, besplatni VPN-ovi nisu sigurni ni jer vode evidencije korisnika, prodaju korisničkih podataka ili čak pozivaju na nepotrebne oglase, jer to su načini pomoću kojih rade donje crte.

Ne bih’ne preporučujem vam da idete na besplatni VPN u Njemačku jer je’Bolje je ispeći nekoliko dolara nego ugroziti internetsko iskustvo i sigurnost zbog šarma besplatno.

Njemački zakoni o zadržavanju podataka

Zakoni koji se odnose na zadržavanje podataka imali su kompliciranu povijest u Njemačkoj.

Njemačka vlada pokušala je donijeti zakone koji obvezuju prikupljanje podataka korisnika u najvećoj mjeri, ali trenutno su ti zakoni suspendovani.

Glavni zakon o zadržavanju podataka donesen 2015. godine zahtijevao je davatelje internetskih usluga za prikupljanje korisničkih metapodataka.

Ovaj se zakon trenutno krši, ali postoji raširena sumnja da ISP-ovi u Njemačkoj nastavljaju prikupljati i pohranjivati ​​metapodatke korisnika do 10 dana.

Njemačka je također dio saveza 14 Eyes, što ga čini opasnim mjestom što se tiče privatnosti korisnika, jer je ovo savez za razmjenu podataka, gdje bilo koja država članica može poslati narudžbu u drugu zemlju radi korisničkih informacija, a druga će moraju se pridržavati.

Međutim, u Njemačkoj trenutno ne postoji zakon koji bi mogao prisiliti davatelje internetskih usluga ili druga tijela da poštuju naredbe o gag. Čak ni primjena stražnjih vrata za prikupljanje podataka nije zakonski podržana.

Zakoni o zadržavanju podataka u Njemačkoj su mutni i često nejasni, čije je potpuno objašnjenje van okvira ovog članka, ali morate znati da je Njemačka prilično nesigurna u pogledu zaštite privatnosti korisnika na mreži, tako da svoje krajeve ne možete ostaviti otvorenima i nesigurno.

Ali je li VPN zakonit u Njemačkoj koji vam omogućuje zaštitu od takvih zakona? Da, savršeno legalno, stoga ne bi smio’Ne propustite priliku da steknete previše sigurne internetske anonimnosti.

Zamotavanje stvari

Živeći u Njemačkoj, danas se definitivno morate pretplatiti na VPN, a ako donesete takvu odluku, Surfshark je naš izbor broj 1 kao najbolji VPN u Njemačkoj. Za 1,99 USD mjesečno na dvogodišnjem planu, to’s najprikladnija usluga za sigurnost, performanse i stabilnost.

Ostali su # 4 sjajni i sada ovisi o vašem osobnom odabiru za koga se odlučite. Pa nemoj’Ne gubite previše vremena prije nego što ga nabavite i osigurate svoju privatnost na mreži.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me