10 parasta VPN -sovellusta Torille – Hyödyntäkää täydellinen nimettömyys verkossa sipuli-VPN: n avulla

Anonymiteetin hyödyntämisessä verkossa ja valtion valvonnan välttämisessä käyttäjillä on mahdollisuus käyttää: Tor- tai VPN-verkkoja. Tor-selain tarjoaa erinomaiset suojaus- ja yksityisyysominaisuudet, joiden avulla on mahdotonta jäljittää henkilöllisyyttäsi. Se ei kuitenkaan tarjoa hyviä nopeuksia suoratoistoa ja muuta toimintaa varten. Toisaalta VPN-verkot tasapainottavat nopeuden ja yksityisyyden välillä, mutta molempien tärkein myyntikohta: ne voivat toimia yhdessä. Lue tämä opas parhaalle TorN: n VPN-palvelulle, jotta löydät parhaan mahdollisen palvelun streaming- ja tietosuojatarpeitasi varten BestVPN: ltä!

Contents

Mikä on Tor?

Lyhenne jstk “Sipulireititin” (kuvattu myös selaimen logossa), Tor kehitettiin alun perin Yhdysvaltain laivastolle 20. syyskuuta 2002. Siinä oli maailmanlaajuinen palvelinverkko, jonka avulla ihmiset voivat selata Internetiä turvallisesti ja nimettömästi. Nyt tuote on kääntynyt voittoa tavoittelemattomaan divisioonaan ja levittänyt verkkotietosuojatyökalujen kehittämisen ja tutkimuksen merkitystä.

Mikä on Tor

Samalla se tarjoaa maksimaalisen suojan käyttäjälle’yksityisyyttäsi siirtämällä liikennettä eri Tor-palvelimien välillä ympäri maailmaa, salaa samalla sen, että mikään ei ole jäljitettävissä sinulle. Palvelu ei kuitenkaan estä verkkosivustoja “tietäen” jota käytät “Tor”. Vaikka kukaan ei näe satunnaisten solmujen liikennettä, jotkut verkkosivustot voivat silti rajoittaa pääsyä Torin käyttäjiin.

Kuinka Tor toimii?

Torilla on hajautettu verkko, joka tarjoaa käyttäjätasolle useita suojaustasoja. Se ohjaa Internet-liikennettä yli seitsemäntuhannesta releestä koostuvan palvelimien kautta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa käyttäjän asianmukaisen piilottamisen’ sijainti, estää ketään tarkkailemasta aktiviteettiasi, olipa kyse sitten vierailuista viestintälomakkeisiin, sosiaaliseen mediaan, palveluiden verkkosivustoihin tai pikaviesteihin. Kaikki Tor-verkon kautta kulkevat tiedot on salattu, mikä lisää nimettömyyttäsi verkossa.

Kuinka Tor toimii

Torin paras VPN vuonna 2023

Perusteet Torin parhaan VPN: n löytämiselle ovat aivan erilaisia ​​kuin muut näkökohdat, kuten yksityisyys / suoratoisto. Sinun on löydettävä palveluntarjoaja, joka tuntee eri VPN- ja Tor-asetukset. Yksi, joka tarjoaa käytettävissä olevia edistyksellisiä tekniikoita / ominaisuuksia vahvan yhteyden muodostamiseksi, tarjoamalla samalla vahvan palvelun, joka ei vaaranna nopeutta, tukea, luotettavuutta tai palvelinta’s saatavuus. Jos etsit samaa, alla on luettelo Torin parhaista VPN-verkoista.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

AirVPN

Italiassa toimiva AirVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka tukee “VPN Torin kautta” kokoonpano. Siinä on parhaat sensuurin vastaiset tekniikat, jopa antamalla käyttäjille mahdollisuuden aktivoida SSL- ja SSH-tunneloinnit maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi hallituksen valvontaa vastaan. Muita ominaisuuksia ovat 3 samanaikaista yhteyttä, dynaaminen portin edelleenlähetys, 3 päivän ilmainen kokeilu, tapikytkin ja DNS-vuodonsuojaus.

Paras VPN Torille

Plussat

 1. Tukee VPN: ää Tor Config -sovelluksen kautta.
 2. Saatavana SSL- ja SSH-tunnelointi.
 3. Dynaaminen portin edelleenlähetys.
 4. Monin kirjautumiset 3 laitteeseen.
 5. Hyväksyy Bitcoin-maksut.

Haittoja

 1. Rajoitetut palvelinpaikat ympäri maailmaa.

Hanki AirVPN

PrivateVPN

Aivan kuten AirVPN, myös PrivateVPN-palvelu tarjoaa VPN: n Torin yli, mikä antaa sinulle parhaan nimettömyyden verkossa, etenkin maissa, joissa on tiukat Internet-lait. Ruotsalaisella palveluntarjoajalla on valtava luettelo palvelimista 52 maassa ympäri maailmaa. Siellä on jopa sisäänrakennettu palomuurijärjestelmä, joka tarjoaa turvallisuuden edelleen kaikille tappokytkimille, IPv6 / IPv4-vuodonsuojaukselle ja SOCKS5-välityspalvelimille (luokiteltu parhaaksi vpn-tiedostoksi torrentissa). Tutustu yksityiskohtaiseen PrivateVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

YksityinenVPN Torille

Plussat

 1. Tarjoaa VPN: n Tor-kokoonpanon kautta.
 2. Portin huolintaominaisuus käytettävissä.
 3. HTTPS ja SOCKS5 välityspalvelimet.
 4. Täysi DNS-vuodonsuojaus.
 5. Yläyhteensopivuus.

Haittoja

 1. Huono palvelinjakelu.

Hanki PrivateVPN

Torguard:

Yksi luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista, Torguard on erittäin kannattava vaihtoehto, jos haluat käyttää Toria VPN: n kanssa. Se tarjoaa AES-256-salauksen, mikä lisää jo turvattua Tor-kokemusta entisestään. Palvelu tarjoaa omistettuja OS-sovelluksia, jotka mahdollistavat entistä paremman yhteensopivuuden kaikilla alustoilla. Torin käyttämä sipulireititys löytää parhaimman tuloksen nimeenpanijaltaan eli Torguardilta. A Pakollinen VPN, jos etsit sujuvaa, saumatonta ja nopeaa VPN-suojaa Torista.

10 parasta VPN -sovellusta Torille - Hyödyntäkää täydellinen nimettömyys verkossa sipuli-VPN: n avulla

Plussat

 1. Alkuperäiskansojen tuki Torille
 2. Yli 3000 palvelinta ympäri maailmaa.
 3. Stealth VPN -ominaisuus.
 4. Asunto-IP: t saatavana.
 5. Nolla lokien tarjoaja.

Haittoja

 1. Hinnasuunnitelmat ovat erittäin epäselviä ja hämmentäviä.
 2. Ei sillä’t tarjoa vielä ilmaista kokeiluversiota

Hanki TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN on brittiläinen toimittaja, joka toimii Unkarista. Siksi se ei välttämättä ole turvallisin valinta monille, koska heidän on pidettävä laajoja yhteyslokeja. Siitä huolimatta VPN: ää ei ole koskaan saatu paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään. Se tarjoaa erinomaisen salauksen ja “Tor VPN: n kautta” yhdistelmäsolmulla, joka mahdollistaa pääsyn .onion-verkkosivustoille omalla DNS-palvelimellaan.

TorVPN

Plussat

 1. Tor VPN-kokoonpanon kautta.
 2. “Hybridi” Tor-tila.
 3. Vahva salaus.
 4. Dynaaminen portin edelleenlähetys.
 5. Halvin vpn-tilaussuunnitelma.

Haittoja

 1. Perustuu Iso-Britanniaan (laillisesti).

Hanki TorVPN

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Yhdysvalloissa toimiva PIA on toinen luotettava VPN Torille. Kyllä, se sijaitsee Five Eyes Alliancen osa-alueella, mutta palveluntarjoaja ei uhra käyttäjän yksityisyyttä. Itse asiassa se on varmennettu lokien toimittaja, mikä on jopa todistettu tuomioistuimessa. Rekisteröityessäsi saamiasi ominaisuuksia ovat portin edelleenlähetys, DNS-vuodonsuojaus, VPN-tappokytkin ja 5 samanaikaista yhteyttä. Don’Älä unohda lukea kattavaa Yksityisen Internet-pääsyn katsausta.

Yksityinen Internet-yhteys Torille

Plussat

 1. Tor VPN-kokoonpanon kautta.
 2. Hyväksyy Bitcoin-maksut.
 3. Erinomainen OpenVPN-salaus.
 4. DNS-vuodonsuojaus ja tappaja.
 5. Taskuystävälliset hinnasuunnitelmat.

Haittoja

 1. Ei ilmaista kokeilua tai hyvitystä.

Hanki yksityinen Internet-yhteys

NordVPN

Vuonna 2012 perustettu ja Panamassa sijaitseva NordVPN on Tefinkomin luoma & Co, S.A. Se on yksi markkinoiden turvallisimmista tarjoajista. Käyttäjillä on pääsy 5080 palvelimeen 62 maassa ja lukuisiin muihin ominaisuuksiin. Näitä ovat DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS-vuodonsuojaus, automaattinen tapukytkin ja muut. Turvallisuuden lisäämiseksi NordVPN tukee jopa sipulia VPN: n kautta, mikä antaa sinulle lisäsuojatason piilottamalla IP-osoitteesi Torin poistosolmusta!

Torin NordVPN

Plussat

 1. Tarjoaa Tor: n VPN-määritysten kautta
 2. CyberSec Protocol ja DoubleVPN
 3. SmartPlay VoD-levyjen poistamiseen
 4. 5080 palvelinta 62 maassa
 5. Dedikoidut IP-osoitteet käytettävissä

Haittoja

 1. 30 päivän palautusprosessi

NordVPN-sipuli VPN: n yli

Kun käytät NordVPN: tä’s Onion over VPN -ominaisuus, Internet-liikenteesi kulkee ensin niiden VPN-palvelimen kautta ja lähetetään sitten Tor-verkkoon. Saavuttuaan määränpäähän Internetissä Tor-poistumistietoreleiden kautta, pysyt täysin tuntematon verkossa.

Tämä johtuu siitä, että Torin käyttö VPN: n yli anonyymi myös poistosolmuja. Ominaisuuden käyttäminen ei vaadi mitään rakettitutkimusta. Käynnistä vain NordVPN-sovellus ja napsauta “palvelimet” välilehti. Tässä valitse “Sipuli VPN: n yli” protokollan aktivoimiseksi.

NordVPN-sipuli VPN: n yli

Sinulla on jopa erityisiä palvelimia suojaamiseksi DDoS-hyökkäyksiltä (ratkaisevan tärkeä pelaajille). DoubleVPN, joka reitittää liikenteen kahden eri palvelimen läpi maksimaalisen nimettömyyden saavuttamiseksi. Dedikoidut IP-palvelimet, joiden avulla voidaan poistaa VoD: n, kuten Netflix, ja P2P-palvelimet, joita käytetään ilmaisiin torrentitoimintoihin..

NordVPN Tor

Kun olet valinnut “Sipuli VPN: n yli” -vaihtoehto palvelinluokassa, saat pääsyn uuteen valikkoon. Tämä sisältää erikoispalvelimia, joita sinulle suositellaan perustuen “vähiten ladattu” ja “Lähin sinulle” parhaan mahdollisen suojan verkossa.

Napsauta mitä tahansa palvelinta, jota pidät täydellisenä nimettömiin toimintoihisi, ja käytä sitten Toria mielelläsi. Koska NordVPNs Tor VPN: n yli nimettöi IP-osoitteen poistosolmusta, voit olla helpottunut siitä, että Internet-palveluntarjoajillasi ei ole aavistustakaan yhteydestäsi Tor-verkkoon.

NordVPN Tor

Onko Tor laillinen?

Huomaamatta Toriin liittyviä halventavia ja skandaalisia uutisia, selaimessa ei ole mitään vikaa. Kuka tahansa voi käyttää Toria tutkimaan Internetiä. Se on täysin laillista, mutta monet yhdistävät Torin kautta vastaanotetun nimettömyyden tehdä jotain laitonta. Esimerkiksi monet linkittävät selaimen huonoihin toimintoihin, kuten pääsyyn Dark Net -verkkoon, joka on rikollisen ja laittoman toiminnan keskeinen sijainti. Vaikka se voi tietyssä määrin olla totta, Tor on silti turvallinen tapa suojella tavallisen ihmisen online-yksityisyyttä. Voit olla varma, että sen lataaminen ei johda laillisiin vaivoihin!

Onko Tor laillinen

Miksi Tor on viimeinen, mutta ei vähiten selaimen rankingissa?

Kuten aiemmin mainittiin, Tor-selain on kehittänyt maineen liittyä säännöllisesti pimeään verkkoon ja sen sienaiseen alamaailmaan. Myöhemmin monille se on yksinkertaisesti no-go-vaihtoehto, koska kukaan ei halua yhdistää itseään johonkin, mikä näyttää varjoiselta. Tosiasiassa, vaikka Tor on erittäin käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja yksityisyyteen keskittyvä selain, joka voi osoittautua uskomattoman hyödylliseksi identiteetin peittämisessä, etenkin maissa, joissa on tiukat sisäiset lait ja niissä, jotka rohkaisevat kansalaisten viranomaisten valvontaa.

Tor vs VPN

Tor on paras mahdollinen selain niille, jotka haluavat hyödyntää mahdollisimman suurta nimettömyyttä verkossa. Se on suunniteltu salaamaan ja suojaamaan kaikki lähetetyt / vastaanotetut tiedot, ja kaikki liikenne reititetään tuhansien muistiinpanojen läpi ympäri maailmaa. Sillä on oma luettelo eduista ja haitoista, joihin sisältyy:

Torin ammattilaiset

 • Ilmainen selain – Yläyhteensopivuus. Saatavana Windowsissa, Macissa ja GNU / Linuxissa.
 • Maailmanlaajuinen verkosto – Yhtä on mahdotonta jäljittää’henkilöllisyys tai suorittaa hakkerointiyritys.
 • Täydellinen nimettömyys – Kukaan ei voi nähdä sisäistä IP-osoitettasi tai jäljittää sinua vierailtuihin ulkoisiin IP-osoitteisiin.

Tor miinukset

 • Hitaat nopeudet – Tiedot kulkevat tuhansien solmujen läpi ympäri maailmaa, mikä haittaa suorituskykyä.
 • P2P / tiedostonjako ei sovellu – Hidas nopeus tekee torrentien lataamisesta uskomattoman tuskallista.
 • Paljastaa käytön “Tor” – Selain ei piilota torin käyttöä verkkosivustojen silmissä.

VPN: t ovat melko samankaltaisia ​​kuin Tor-verkko, mutta se käyttää eri protokollaa Internet-liikenteen salaamiseen. Tietosi kulkevat suojatun palvelimen kautta, jolla on vahvat nimettömän salauksen koodit, jolloin voit piilottaa henkilöllisyytesi ja toimintasi Internet-palveluntarjoajilta ja valtion virastoilta..

VPN-ammattilaiset

 • Nopeammat nopeudet – Verrattuna Toriin, VPN-verkot tarjoavat nopeita ja yleistä suorituskykyä.
 • Paikkahuijaus – Eri palvelimien saatavuus ympäri maailmaa mahdollistaa identiteetin peittämisen.
 • Ihanteellinen P2P / tiedostojen jakaminen – VPN: t tarjoavat P2P-tuettuja palvelimia, joissa on Split Tunneling ja SOCKS5 Proxy.
 • Verkkosivustojen lukituksen poistaminen – Salaus ja sijainninvaihto mahdollistavat georajoitettujen sivustojen lukituksen poistamisen.

VPN-huonot puolet

 • Premium-palvelut ovat kalliita – Suurin osa VPN-verkoista ei ole ilmaisia, ja niillä on kallis kuukausittainen hinnoittelu.
 • Tietojen kirjaaminen – Monien maiden lakien mukaan palveluntarjoajia vaaditaan pitämään kirjaa käyttäjän toiminnasta.

paras tor vpn

Miksi käyttää Toria ja VPN: ää yhdessä?

Kuten huomaat, Torilla ja VPN: llä on molemmat oma luettelo eduista ja haitoista. Entä jos voisimme yhdistää nämä kaksi luodaksesi jotain tehokkaampaa? Kyllä, se on hyvin mahdollista. Vaikka Tor ja VPN ovatkin monin tavoin erilaisia, ne käyttävät salattuja välityspalvelinyhteyksiä käyttäjän identiteettien piilottamiseen. Tyypillisesti sen käyttämiseen on kaksi kokoonpanoa:

Tor VPN: n kautta

Tämä määritys edellyttää yhteyden muodostamista ensin VPN-palvelimeen ja sitten Tor-verkkoon ennen Internetin tutkimista, mikä tarkoittaa, että IP on Torin poistosolmun IP. Tämä estää Internet-palveluntarjoajia tietämästä, että käytät Toria, kun sisääntulosolmu ei näe todellista IP-osoitettasi. Tämä voi mennä pitkälle, jos käytät VPN: ää, jolla ei ole lokit -käytäntöä. Voit myös käyttää helposti Tor-piilotettuja palveluita / .onion-verkkosivustoja.

Jos hyötyjä on, joudut kuitenkin kohtaamaan myös joitain riskejä. Torin käyttö VPN-määritysten avulla voi paljastaa IP-osoitteen palveluntarjoajalle. Sinulla ei ole suojaa haitallisilta uhilta, koska ei-https-liikenne voi ohittaa poistosolmut. Joskus Torin poistosolmut voivat olla tukossa, mikä estää henkilöllisyyden peittämistä kokonaan.

VPN Torin kautta

Tämä määritys edellyttää yhteyden muodostamista ensin Tor-verkkoon ja sitten VPN-palvelimeen ennen Internetin tutkimista, mikä tarkoittaa, että IP-osoitteesi on VPN-palvelimen IP-osoite. Useat palveluntarjoajat eivät tue tätä kokoonpanoa, mutta se tarjoaa parhaan suojauksen verrattuna mihinkään muuhun protokollaan tai palveluun. Koska muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Torin kautta, kukaan ei voi nähdä todellista IP-osoitettasi.

Jos kirjaudut anonyymiin maksuvaihtoehtoihin, kuten Bitcoin, mitään toimintaa on mahdotonta jäljittää takaisin sinulle, jolloin voit nauttia täysin turvallisesta suoratoistosta ja P2P / tiedostojen jakamisesta. Tämä kokoonpano ohittaa myös kaikki torin poistosolmujen lohkot, samalla kun voit valita erilaisia ​​katkaisijoita kiertääkseen maailmanlaajuisten verkkosivustojen asettamat maantieteelliset rajoitukset..

Paras ilmainen VPN Torille

Kun kyse on VPN: n löytämisestä Torille, harvat käyttäjät eivät halua käyttää rahaa premium-palveluun. Täällä ILMAISET palvelut saavat yleensä vauhtia markkinoilla. Valitettavasti Torin VPN: tä ja sen kahta kokoonpanoa tukevia ilmaisia ​​VPN: iä ei ollut. Olemme kuitenkin löytäneet muutamia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat ILMAISEN kokeiluversion, josta voit nauttia, sekä VPN: n tarjoamisen Tor-tukeen. Nämä sisältävät:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Paras ilmainen VPN syvälle Webille

Tumma verkko, johon pääsee Tor-selaimen avulla, voi olla melko vaarallinen paikka. Tämä johtuu siitä, että vaikka sitä voidaan käyttää laillisiin tarkoituksiin. On vielä monia, jotka saattavat nauttia siitä rikollisesta toiminnasta. Esimerkiksi pimeä verkko tarjoaa suojaa poliittisille toisinajattelijoille, lainvalvontaviranomaisille, toimittajille ja muille yksityisyyttä etsijöille.

Samalla se on loistava paikka huijareille, hakkereille ja muille tietoverkkorikollisille. Kukaan ei tiedä, ketkä he voisivat olla, mikä tarkoittaa, että on oltava 100% turvallinen. Jos käytät Toria yksin, tekniikan taitaja voi silti pystyä jäljittämään IP-osoitteesi. Siksi ilmaisen VPN: n käyttö syväverkkoon ei ole aivan hyvä vaihtoehto.

Itse asiassa useimmat tarjoajat, jotka markkinoivat itseään “Vapaa” eivät tue kahta kokoonpanoa: Tor VPN: n kautta ja VPN Tor: n kautta. Siksi suosittelemme käyttäjille usein kokeilemaan “duckduckgo” selain tummaan verkkoon pääsyä varten. Toisin kuin Google Chrome, DuckDuckGolla ei ole paljon suodattimia hakukoneiden algoritmissa.

Tämä tarkoittaa, että vaikka Google ei indeksoi Dark Web -sivustoja, DuckDuckGo tekee! Sinänsä, jos etsit vaihtoehtoa Tor-selaimelle, se on paras tapa edetä. Heillä on jopa oma tumma verkkosivusto https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/, johon pääset käyttämään suojattua VPN-yhteyttä. Muita verkkosivustoja, joissa voit tarkistaa, oletko uusi pimeässä verkossa, ovat:

Piilotettu Wiki

Upea käyntipaikka aloittelijoille Dark Webissä. Se on samanlainen kuin oikea Wiki, mutta sisältää paljon tietoja, joita et löytäisi alkuperäisestä verkkosivustosta!

.Sipulilinkki: Piilotettu Wiki

Unelmamarkkinat

Tämä verkkosivusto avaa mahdollisuudet liittyä asioihin nimettömän sähköpostin kautta ja maksaa yksityisen bitcoinin kautta. Se on yksi pienimmistä .onion-markkinoista pimeässä verkossa.

.Sipulilinkki: Unelmamarkkinat

Facebook

Maailma’Suurin sosiaalisen median alusta tarjoaa myös .onion-verkkosivuston. Se on melko samanlainen kuin alkuperäinen Facebook vain, että käyttäjän aktiviteetteja ei kirjata.

.Sipulilinkki: Facebook

Yksityinen isännöinti

Jos olet kyllästynyt paikallisten web-hosting-yritysten tiukkoihin käyttäjäsopimuksiin, Private Hosting on loistava paikka vierailla. Sinulla voi olla jopa 100 Mt: n Linux-pohjainen PHP 170 dollarilla vuodessa!

.Sipulilinkki: Yksityinen isännöinti

Tor-kaupat

Kuten nimestä voi päätellä, verkkosivusto on pimeän verkon rakennustyökalu. Sen avulla käyttäjät voivat luoda omia .onion-myymälöitä ja jopa varustettu bitcoin-integroinnilla.

.Sipulilinkki: Tor-kaupat

Tor VPN-reititin

Yksi helpoimmista tavoista käyttää “VPN Torin yli” kokoonpano on ostaa VPN-reititin. Operaattorit, kuten NordVPN, tarjoavat omat reitittimet, jotka tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa katkaisijoita välittömästi suojaten kaikkia laitteitasi Wi-Fi: n kautta. Kun reititin on asennettu, yhdistä vain Tor-selaimeen lisäsuojausta varten. Tällä tavalla voit parantaa online-nimettömyyttäsi ilman vaivaa!

Tor VPN ilmainen lataus

Itse Tor-selain on ladattavissa maksamatta yhden penniäkään. Käy vain täällä verkkosivustolla ja asenna sopiva versio käyttöjärjestelmällesi. Siellä on omistettu sovelluksia Windowsille, Macille ja Linuxille. Kun olet valmis, voit rekisteröityä minkä tahansa yllä mainitun palveluntarjoajan kanssa ja ladata sitten heidän omia sovelluksiaan verkkosivustolta, Google Play Kaupasta tai iTunesista.

Darknet-selain

Syväverkkoon pääsyssä käyttäjät sekoittuvat usein käytettävään selaimeen. Muista, että et voi käyttää pimeää verkkoa Google Chromen ja Mozilla Firefoxin avulla, koska heillä ei ole hajautettua verkkoa, jolla on päällekkäisiä palvelimia ympäri maailmaa.

Nämä selaimet ovat melko yksinkertaisia ​​toiminnassaan, eikä niihin integroida mitään salausta identiteetin peittämistä varten. Jos haluat käyttää syvää verkkoa, sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa: käytä Tor-selainta (ensisijainen valinta) tai DuckDuckGo (tarjoaa pääsyn vain tiettyihin punaisiin huoneisiin).

Paras VPN Tor -kysymyksiin

Torille parhaiden VPN-verkkojen käytöstä voi tulla monia ajatuksia siitä, kuinka se voi suojata henkilöllisyyttäsi tai parantaa tietoturvaa. Yksi yleisimmistä kyselyistä, joita meiltä kysytään, ovat:

Voiko palveluntarjoajasi nähdä mitä teet Torissa?

Koska Tor peittää käyttäjän yhteyden verkkopalvelimeen ja salaa kaiken saapuvan / lähtevän liikenteen, minkään Internet-palveluntarjoajan on mahdotonta valvoa tai seurata HTTP-pyyntöjäsi. Tämän seurauksena he eivät voi nähdä, mihin verkkosivustoihin yrität käyttää. Yhdessä VPN: n kanssa voit lisätä nimettömyyttäsi verkossa entisestään ja hyödyntää täydellistä digitaalista yksityisyyttä.

Onko Tor-selain VPN?

No Tor ei ole tarkalleen VPN, mutta se muistuttaa samalla tavalla, koska se käyttää salattuja välityspalvelinyhteyksiä käyttäjän identiteettien piilottamiseen. Se välittää kaikki tietosi tuhansien solmujen kautta ympäri maailmaa, joista jokainen on tietoinen edessä olevasta IP-osoitteesta eikä sen takana. Siksi kukaan ei voi seurata henkilöllisyyttäsi Torilla, mutta verkkosivustot saattavat silti tietää, että käytät Tor-yhteyttä. Voit tarkistaa lisätietoja muista parhaista vpn-selaimista.

TOR VPN Android?

Tor tarjoaa todellakin Android-version, jonka käyttäjät voivat nauttia älypuhelimistaan. Se menee nimellä “Orbot”, joka tarjoaa vahvan Internet-liikenteen salauksen maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Yhdistä vain VPN-verkkoon ja avaa sitten Tor-selain, jotta anonyymiisuus on mahdollisimman hyvä verkossa.

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua löytämään Torille parhaan VPN: n yksityisyystarpeesi ja budjettivaatimustesi perusteella. Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi kommentoida alla olevaa. Voit myös listata kaikki ehdotukset, joita pidät luotettavina Torissa käytettäväksi. Hauskaa päivän jatkoa!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Paras VPN Chromebook 2023: lle - Pidä tietosi aina turvassa!