VPN sebesség-teszt – a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

A VPN-k olyanok, mint a magánszektor bosszúállói vagy Igazságügyi Ligája, elrejtik az Ön IP-adatait, és titkosítják a kapcsolatot csalók, személyazonosító tolvajok, adathalász-csalók és hackerek elleni védelem érdekében. Alapvető fontosságúak az anonimitás online elérésében, a blokkolt webhelyekhez való hozzáférés biztosításában, a P2P / Torrentingben való részvételben és az ISP fojtásának megkerülésében. Ez a cikk a VPN-ek egyetlen felhasználási esetére összpontosít: teljesítményre. Olvassa el az alábbiakban bemutatott részletes VPN sebesség-teszt útmutatót a BestVPN.co webhelyről, a leggyorsabb VPN-eken!

Ily módon jobb képet kap arról, hogy a VPN-ek hogyan befolyásolják a sebességet, és melyik szolgáltató a tökéletes választás, a kiszolgáló teljesítményének különböző helyekről történő tesztelése alapján. Végül is az utolsó dolog, amit csak a szolgáltatónál jelentkezik, csak annak felismerése érdekében, hogy nagy sebességgel szállít, ami elengedhetetlen a kalóz tartalom streamingjéhez vagy a P2P / Torrenting használatához. Noha a jó adatvédelem és az anonimitás online elérése feltétlenül fontos, a VPN-ek számára ésszerű sebesség elérése ugyanolyan fontos!

Contents

A VPN befolyásolja-e a sebességet??

Amikor a legtöbb ember a VPN-ről beszél, általában félrevezető információkat terjeszt, mondván, hogy ezek az adatvédelmi eszközök valóban csökkentik az internet sebességét. Noha nem értünk egyet ezzel az állítással, vannak különböző körülmények, amikor egy VPN valóban gyorsabbá teheti az Ön internetét. Az alapvető módszertan szerint a VPN a kapszulázáshoz / a kapszulázáshoz felül protokollokat használ, titkosítási réteg hozzáadásával a hálózathoz.

Ez azt jelenti, hogy az összes internetes forgalom biztonságos átjárón megy keresztül, amely láthatatlan a helyi internetszolgáltatók vagy a kormányzati megfigyelés szempontjából. Ezen kívül “titkosított alagút” ennek eredményeként lassítja az internetet. Olyan körülmények között, ahol szándékos erőfeszítés történik a kapott szolgáltatás minőségének csökkentésére, valószínűleg megnövekszik a sebesség.

Az internetszolgáltatók az eredeti IP-cím megadását gátolhatják. VPN nélkül észreveszi, hogy a kapott sebesség nem egyezik meg az esetlegesen feliratkozott PLAN-nal. VPN-hez való csatlakozáskor a végpont eltolódik, amikor külön IP-címet és DNS-t használ, amely megkerüli a sebességkorlátozást. Természetesen különböző tényezők befolyásolják a VPN sebességét is.

A VPN-sebességet befolyásoló tényezők

A legtöbb VPN-felhasználó kevés vagy egyáltalán nincs tudással arról, hogyan működnek az adatvédelmi eszközök az Ön személyazonosságának online eltakarásához. Néha még a hasonló szakembereknek is nehézségekbe ütköznek a folyamatok lezárása érdekében, hogy megkönnyítsék a műszaki jellemzők megértését. Annyira részt vesz a virtuális magánhálózat létrehozásában, és rengeteg tényező befolyásolja a sebességet (amelyek közül sokan meglepődnek, ha meghallják.

Távolság a VPN szervertől

Attól függően, hogy hol tartózkodik, az internet sebessége változhat, ha valaki egy szerverhez közelebb él, mint egy távoli távolságban. Ez az oka annak, hogy a legtöbb VPN-ügyfél általában rendelkezik “Auto-Connect” szolgáltatás, amely automatikusan megtalálja a megbízható VPN-kiszolgálót az Ön közelében.

Például, ha Kínából csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor számíthat bizonyos sebességcsökkenésre. Hasonlóképpen, ha egy hongkongi szervert választ, akkor nagyobb sebességet fog kapni (a csökkentett közelség miatt). A helyszínenkénti eltérő teljesítmény annak az időnek köszönhető, amelybe az adatcsomag előre-hátra utazik.

Protokollok és titkosítás

Mivel a VPN-k erősebb protokollokat és titkosításokat használnak az online névtelenség fokozására, észrevehető lesz a teljes sebesség csökkenése. Például, ha úgy dönt, hogy PPTP-beállítást használ alapvető 128 bites AES titkosítással, akkor gyorsabb lesz a sebesség.

Másrészről, ha az OpenVPN-t (UDP vagy TCP protokollt) használja az AES-256-CBC rejtjelekkel, akkor az extra biztonságért gyorsasággal kell fizetnie. Csak az SSTP nyújtja a legjobb titkosítási és sebességarányt, de a protokoll csak Windows-on érhető el.

Csomópontok csatlakoztatva egy szerverhez

A VPN-k univerzális lények, amelyeket több száz ember fogyaszt el egyszerre. Egyszerű szavakkal – a regisztrált VPN-től függően, és ha dinamikus IP-t használ, akkor a kiszolgáló betöltésével kapcsolatos problémákkal kell szembe néznie, amelyek közvetlenül negatívvá teszik a kapott sebességet..

  VPN-szivárgásteszt - csak 18 (a 105-ből) VPN-t hajtotta végre az ellenőrzésünk [hetente frissítve]

Minél több ember csatlakozik egyetlen kiszolgálóhoz, ez hatalmas kiszolgálói terhelést eredményez. Ez azt jelenti, hogy a kapott sebességeket valószínűleg szabályozni fogják. Ez az oka annak, hogy inkább azon szolgáltatók felé fordulnak, akik jó felsorolást nyújtanak ugyanabból az országból. Például a NordVPN több mint 550 szervert kínál csak az Egyesült Királyságban!

Sávszélesség csökkentése az internetszolgáltató által

Ezt már korábban megemlítettük, az internetszolgáltatók sebességkorlátozásokat vezethetnek be, amelyek elsősorban akadályozhatják az elérhető internetes sebességet. Korábban megemlítettük, hogy a VPN-ek segítik megkerülni ezeket a korlátozásokat, de telefonos vagy 3G által biztosított kapcsolat használatakor bizonyos VPN-kapcsolati problémákra számíthat.

Még akkor is, ha 50 Mbps-os kapcsolat van, de az ISP és a VPN-szolgáltató közötti összeköttetés rossz, a sebesség csökkenését észlelheti. Ellenkező esetben, főként amikor VPN-vel regisztrál, akkor csak a sávszélesség sebességének 10-20% -os veszteségét fogja észrevenni.

Néhány számítógéppel kapcsolatos ok

Ha valóban VPN-t szeretne használni a számítógépén anélkül, hogy a sebesség jelentős mértékben csökkenne, akkor a CPU-t gyorsabb processzorral kell felszerelnie. Ez automatikusan jobb sebességnövekedést eredményez, de elengedhetetlen, hogy megbízható szolgáltatót válasszon, amelynek megalapozott hírneve áll fenn a 0% -os csomagvesztésért.

Egy másik ok, ami miatt az Internet sebessége szenvedhet, a tűzfal beállításai. Ha az algoritmus folyamatosan blokkolja a VPN-t, akkor megakadályozza a kapcsolat következetes áramlását. Amikor kiválasztja a VPN alkalmazást a VPN-k listájából, feltétlenül adja hozzá az ügyfelet a tűzfal jóváhagyott szolgáltatásaihoz..

A legjobb VPN sebességteszt áttekintés

Megértjük, hogy a felhasználók folyamatosan olyan megbízható VPN-szolgáltatókat keresnek, amelyek nem veszélyeztetik a biztonságot / adatvédelmet és a teljesítményt. Ha Ön egy ilyen személy, akkor a megfelelő helyen van. Az alábbiakban megtalálhatja az öt leggyorsabb VPN szolgáltató részletes elemzését (a tesztelésünk szerint, amely jelentős időt vett igénybe és alváshiányt eredményezett).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Pufferelt VPN

ExpressVPN Sebességteszt

A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN erős hírnevet szerzett magának, mivel mindenki számára elérhető VPN-szolgáltatás, és ezt nem tagadják! A biztonságos menedékhelyen található, az EU és az Egyesült Államok joghatóságaitól távol. A szolgáltató ZERO naplókat vezet, és soha nem bűnösnek találta a kormányhivatalok segítését, még abban az esetben sem, ha szervereiket a török ​​hatóságok elfoglalták egy merénylet esetén.

Miután regisztrált az ExpressVPN szolgáltatással, 2000 + 140 szerverhez fér hozzá világszerte több mint 90 országban. Ez felszabadító lehetőségeket kínál a földrajzilag korlátozott webhelyek számára, például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. A legjobb rész az egész: elképesztő sebességet kap, függetlenül attól, hogy melyik szerverhez csatlakozik. Az alábbiakban láthatja a szolgáltatók alapos elemzésének eredményeit’ teljesítmény öt helyszínen.

A VPN-nél a legalacsonyabb a sebességvesztés a 80+ szolgáltatónál, amelyet áttekintettünk a feladathoz, átlagosan 82,45 Mbps letöltési sebességet és 64,13 Mbps feltöltési sebességet biztosítva a 100 Mbps kapcsolaton.

ExpressVPN Sebességteszt

ExpressVPN Sebességteszt
szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 95,23 Mbit / s 79,43 Mb / s 85,18 Mb / s 70,89 Mb / s 81,55 Mb / s 82,45 Mb / s
Feltöltés 69,21 Mb / s 60,49 Mb / s 70,99 Mb / s 60,72 Mb / s 59,27 Mb / s 64,13 Mb / s
fütyülés 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Teljesítményösszegzés (átlagos sebesség)

Letöltési sebesség: 82,45Mbps (17,55% lassabb)

Feltöltési sebesség: 64,13Mbps (35,87% lassabb)

Ping: 85 ms

VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

NordVPN sebességteszt

A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatónak hírnevet szerzett magának, hogy rendkívül biztonságos szolgáltatást nyújt, és élvezi a stratégiai helyét, amely elválasztja a versenytől. Adja hozzá ezt a naplózás nélküli politikájához, és a szolgáltatóval nem szabad zavarodni, különösen akkor, ha védelmet szeretne tartani az azonosító tolvajok, csalók, adathalászok és számítógépes bűnözők ellen..

  100+ VPN-naplózási házirend lefedve - 37 VPN-megőrzi a naplóit és a 15 nem tartozik ide

A szolgáltatótól kapott szolgáltatások közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem, az automatikus gyilkos kapcsoló és az Onion over VPN. A fejlett technológiákhoz van DoubleVPN, amely az összes hálózati forgalmat két, különböző országokban található kiszolgálón keresztül továbbítja. A CyberSec, amely megakadályozza a számítógépes fenyegetéseket, a káros webhelyeket és a rosszindulatú programokat az eszközöin.

62 országban több mint 5150 szerverhez fér hozzá. Az alábbiakban bemutatott sebesség-tesztek lenyűgöző teljesítményt mutatnak: a letöltési sebesség átlagban meghaladja a 80,00 Mbps-ot, és feltöltése 56,68 Mbps-en történik.

NordVPN sebességteszt

NordVPN sebességteszt
szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 91,71 Mb / s 83,96 Mb / s 75,81 Mb / s 65,98 Mb / s 82,55 Mb / s 80,00 Mbit / s
Feltöltés 60,63 Mb / s 49,99 Mb / s 50,19 Mb / s 59,88 Mb / s 62,72 Mb / s 56,68 Mb / s
fütyülés 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Teljesítményösszegzés (átlagos sebesség)

Letöltési sebesség: 80,00 Mbps (20,00% lassabb)

Feltöltési sebesség: 56,68 Mbps (43,32% lassabb)

Ping: 98,2 ms

VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

Surfshark Speed ​​Test

Az ExpressVPN-hez hasonlóan a Surfshark a Brit Virgin-szigeteken (VPN-barát joghatóság) található, vagyis stratégiai előnyt élvez más szolgáltatásokkal szemben. A BVI-ben nincsenek adatmegőrzési törvények, és nem kell aggódnia az 5 és 14 szemű szövetségek miatt. A szolgáltató két erős titkosítási rejtjelet kínál: AES-256-CBC és AES-256-GCM.

A csatlakoztathatóság érdekében a szolgáltató lenyűgöző sebességet biztosít a kiszolgálók bővülő listáján, 45 országban 500+ -ra húzva mindössze 2 hónap alatt. Minden platformon / eszközön vannak alkalmazások, valamint egy Router alkalmazás. Az árak tekintetében a Surfshark hihetetlenül költséghatékony és pénztárca-barát. Az éves terv alapján havonta csak 5,99 USD-t fizet, ami 12 havonta összesen 71,88 USD-t tesz ki.

Mint láthatja az alábbiakban, a VPN teljesítménye is meglehetősen lenyűgöző, átlagosan 76,22 Mbps letöltési sebességet biztosít, a 66,19 Mbps feltöltéssel együtt..

VPN Speed ​​Test

 

Surfshark Speed ​​Test
szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 87,52 Mb / s 80,23 Mb / s 75,61 Mb / s 67,96 Mb / s 69,78 Mb / s 76,22 Mb / s
Feltöltés 77,91 Mb / s 71,18 Mb / s 63,73 Mb / s 60,11 Mb / s 57,98 Mb / s 66,18 Mb / s
fütyülés 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Teljesítményösszegzés (átlagos sebesség)

Letöltési sebesség: 76,22 Mbps (23,78% lassabb)

Feltöltési sebesség: 66,18 Mbps (33,82% lassabb)

Ping: 140 ms

VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

VyprVPN Speed ​​Test

A Golden Frog által létrehozott, Svájcban található VyprVPN egy másik megbízható FAST VPN, amely világszerte 700 szerver óriási adatbázist kínál, olyan előnyökkel, mint a DPI Protection, a NAT Firewall és a Chameleon Technology, a jobb biztonság érdekében, ha torrenting / streaming-et folytat. tevékenységek. Végül is, minél több funkcióval rendelkezik az adatvédelem, annál jobb!

A szolgáltató teljesítményének tesztelésekor rendkívül gyors sebességet kaptunk a 100 Mbps-os kapcsolatunkon, amelyet nem befolyásolt nagy mértékben a különféle szerverek kiválasztása vagy a megnövekedett hálózati forgalom, csupán 25,61% -os csökkenést mutatva. Ennek oka az lehet, hogy a VyprVPN kezeli a saját hálózatát, amelynek köszönhetően mindig kiváló sebességet tud biztosítani!

Annak ellenére, hogy különféle kiszolgálókhoz kapcsolódtak, a sebesség egy kicsit veszteséges volt. Átlagosan 74,39 Mbps letöltést és 61,87 Mbps letöltést kaptunk.

VyprVPN Speed ​​Test

VyprVPN
szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 84,69 Mb / s 74,63 Mb / s 75,15 Mb / s 64,96 Mb / s 72,55 Mb / s 74,39 Mb / s
Feltöltés 74,18 Mb / s 61,51 Mb / s 57,82 Mb / s 52,26 Mb / s 63,59 Mb / s 61,87 Mb / s
fütyülés 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms
  VPN telepítési útmutató különféle platformokra / eszközökre!


Letöltési sebesség:
74,39 Mbps (25,61% lassabb)

Teljesítményösszegzés (átlagos sebesség)

Feltöltési sebesség: 61,87 Mbps (38,13% lassabb)

Ping: 191,2 ms

VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

Pufferelt VPN sebesség-teszt

A gibraltári szolgáltató, amely nemrégiben előkészítette a VPN piacot, egy másik név, amely híres kivételes teljesítményt és sebességet kínál azok számára, akik igyekszik. Annak ellenére, hogy van némi munkamenet / kapcsolat naplózása, a VPN nagyjából biztonságos, mivel központi szerverei Hollandiában vannak, ahol nem tekinthetők meg az adatrekordok megfelelő parancs nélkül.!

Természetesen a fennmaradó naplókat 30 nap elteltével törli. Nagyra értékeljük az átláthatóságot, amelyet a VPN biztosít a termékhez, mivel jobb, mint később sokkolni / meglepni, hasonlóan ahhoz, amit egy ideje tapasztaltunk a PureVPN-rel. A csatlakoztathatóság érdekében a pufferelt szervezetek 41 országban kínálnak kiszolgálókat a P2P / Torrenting feloldásához vagy megengedéséhez..

A kapott sebesség meglepően csodálatos, ha a VPN-órát átlagosan 72,35 Mbps letöltéssel és 64,71 Mbps feltöltéssel követik el, miután tesztet végeztek öt különböző szerverhelyen.!

Pufferelt VPN sebesség-teszt

Pufferelt VPN
szerver MINKET UK Ausztrália Németország Franciaország Átlagos
Letöltés 85,27 Mb / s 79,53 Mb / s 71,82 Mb / s 65,92 Mb / s 59,21 Mb / s 72,35 Mb / s
Feltöltés 76,17 Mb / s 69,79 Mb / s 62,91 Mb / s 60,98 Mb / s 53,74 Mb / s 64,71 Mb / s
fütyülés 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Teljesítményösszegzés (átlagos sebesség)

Letöltési sebesség: 72,35 Mbps (27,65% lassabb)

Feltöltési sebesség: 64,71 Mbps (35,29% lassabb)

Ping: 176,4 ms

VPN sebesség-teszt - a 80 szolgáltató közül 5-nél van & nbsp; a sebesség szükségessége & rsquo;

VPN sebesség-teszt összehasonlítása

Rang VPN-szolgáltató Letöltési sebesség Feltöltési sebesség
# 1 ExpressVPN 82,45Mbps (17,55% lassabb) 64,13Mbps (35,87% lassabb)
# 2 NordVPN 80,00 Mbps (20,00% lassabb) 56,68 Mbps (43,32% lassabb)
# 3 Surfshark 76,22 Mbps (23,78% lassabb) 66,18 Mbps (33,82% lassabb)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% lassabb) 61,87 Mbps (38,13% lassabb)
# 5 Pufferelt VPN 72,35 Mbps (27,65% lassabb) 64,71 Mbps (35,29% lassabb)

Hogyan lehet ellenőrizni az Internet sebességét A vizsgálatok mögötti módszer

A BestVPN.co saját speciális sebesség-tesztelő eszközét használja a különféle VPN-k teljesítményének elemzésére a világ különböző kiszolgálóin. Az eredményeket ezután automatikusan ábrázolja egy grafikus struktúrába a pontos olvasás érdekében, ami elengedhetetlen a legjobb szolgáltató kitalálásához. Ez az eszköz nem érhető el a nagyközönség számára, de azok az emberek, akik ellenőrzik az internet sebességüket, mindig támaszkodhatnak alternatívákra.

Számos online eszköz áll rendelkezésre, amelyek pontos eredményeket szolgáltatnak az internet sebességének tesztelésekor. Valójában szinte minden meglátogatott adatvédelmi webhely feltétlenül feltárja az interneten szivárogó személyazonosságra vonatkozó információkat, megadva a pontos helyet az IP-cím alapján. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a PureVPN csak néhány példa a VPN webhelyekre, amelyek ilyen információkat szolgáltatnak.

Ha szüksége van egy megbízható eszközre az internetes sebesség ellenőrzéséhez, akkor érdemes megnéznie az Oakla Speed ​​Test, a KeyCDN Speed ​​Test, a Google PageSpeed ​​Insights, a GTmetrix, a WebPageTest, a Varvy Pagespeed Optimization, UpTrends, dotcom-monitor, Yellow Lab által nyújtott optimalizálást. Eszközök, Sucuri betöltési idő tesztelő, Pagelocity és YSlow.

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít a felhasználóknak a leggyorsabb VPN-ek megtalálásában, amelyek segítséget nyújtanak a zavartalan streaminghez vagy a torrentek letöltéséhez. Nagyon sok időbe telt az egyes szolgáltatások tesztelése, de a felhasználói vélemények mindig magasabbak. Ha feliratkozott valamelyik fenti szolgáltatóval, ne habozzon, kommentálja az alábbiakat, hogy elfogulatlan véleményt adjon. Ezenkívül nyugodtan ossza meg az útmutatót más tech-geeksekkel, gyors VPN-szolgáltatást keresve. Legyen szép napod. Viszlátot mond

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me