10 Bedste VPN til Tor – Udnyt komplet anonymitet online ved hjælp af løg VPN

Når det kommer til at udnytte anonymitet online og undgå regeringsovervågning, har brugere mulighed for at bruge: Tor eller VPN'er. Tor-browseren leverer fremragende sikkerheds- og privatlivsfunktioner, der gør det umuligt at spore din identitet. Dog mangler det at tilbyde gode hastigheder til streaming og andre aktiviteter. VPN'er på den anden side afbalancerer tingene mellem HASTIGHED og PRIVACY, men det vigtigste salgsargument for begge dele: De kan arbejde sammen. Læs denne vejledning til Den bedste VPN for Tor for at afsløre den rigtige service til dine streaming- og privatlivsbehov fra BestVPN!

Hvad er Tor?

Forkortelse for “Onion Router” (også afbildet i logoet i browseren), Tor blev oprindeligt udviklet til U.S. Navy den 20. september 2002. Det indeholdt et globalt netværk af servere, der gjorde det muligt for folk at surfe på internettet sikkert og anonymt. Nu har produktet vendt sig mod den non-profit afdeling og spredt vigtigheden af ​​udvikling og forskning af online-værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvad er Tor

Samtidig giver det en bruger maksimal beskyttelse’privatliv ved at flytte din trafik på forskellige Tor-servere rundt om i verden, mens du krypterer den for at sikre, at intet kan spores tilbage til DEG. Tjenesten forhindrer dog ikke websteder i “kende” som du bruger “Tor”. Selvom ingen kan se trafikken fra tilfældige noder, kan nogle websteder stadig begrænse adgangen til Tor-brugere.

Sådan fungerer Tor?

Tor har et decentraliseret netværk, der tilbyder flere lag beskyttelse af brugerdata. Det dirigerer internettrafik gennem et overlay af servere rundt om i verden, der består af mere end syv tusind relæer. Dette gør det muligt for brugerne at skjule korrekt’ placering, forhindrer nogen i at overvåge din aktivitet, det være sig besøg på kommunikationsformularer, sociale medier, servicewebsteder eller onlinemeddelelser. Al information, der passerer gennem Tor-netværket, er krypteret, hvilket øger din anonymitet online.

Hvordan fungerer Tor

Bedste VPN for Tor i 2018

Kriterierne for at finde den bedste VPN til Tor er meget forskellige fra andre aspekter som privatliv / streaming. Du skal finde en udbyder, der er bekendt med de forskellige VPN- og Tor-konfigurationer. En, der tilbyder avancerede teknologier / funktioner, der er tilgængelige til at danne en stærk forbindelse mellem de to, samtidig med at de leverer en stærk service generelt, som ikke går på kompromis med hastigheder, support, pålidelighed eller server’s tilgængelighed. Hvis du leder efter det samme, er nedenunder en liste over de bedste VPN'er til Tor.

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

AirVPN

Baseret i Italien er AirVPN en af ​​de meget få udbydere, der understøtter “VPN gennem Tor” konfiguration. Det kan prale af de bedste anti-censurteknologier, endda tillader brugere at aktivere SSL- og SSH-tunneling for maksimal sikkerhed mod regeringsovervågning. Andre funktioner inkluderer 3 samtidige forbindelser, dynamisk portvideresendelse, 3-dages gratis prøveversion, kill-switch og DNS Læk-beskyttelse.

Bedste VPN for Tor

Fordele

 1. Understøtter VPN gennem Tor Config.
 2. SSL og SSH-tunnel tilgængelig.
 3. Dynamisk portvideresendelse.
 4. Multi-login på 3 enheder.
 5. Accepterer Bitcoin-betalinger.

Ulemper

 1. Begrænsede serverplaceringer over hele verden.

Hent AirVPN

PrivateVPN

Ligesom AirVPN tilbyder PrivateVPN-tjenesten VPN over Tor, som giver dig den bedste anonymitet online, især i lande med hårde internetlove. Den svenske udbyder har en enorm liste over servere omkring 52 lande i verden. Der er endda et indbygget firewall-system, der yderligere giver sikkerhed med per-kill-switch, IPv6 / IPv4 Lækbeskyttelse og SOCKS5-proxies (rangeret som den bedste vpn til torrenting). Udforsk vores detaljerede PrivateVPN-anmeldelse for mere information.

PrivatVPN for Tor

Fordele

 1. Tilbyder VPN via Tor-konfiguration.
 2. Port-videresendelse-funktion tilgængelig.
 3. HTTPS og SOCKS5 fuldmagter.
 4. Fuld DNS-lækage beskyttelse.
 5. Cross Platform kompatibilitet.

Ulemper

 1. Dårlig serverdistribution.

Få PrivateVPN

Torguard:

En af de mest pålidelige VPN-udbydere, Torguard er en ekstremt bæredygtig mulighed, hvis du ønsker at bruge Tor sammen med VPN. Det tilbyder AES-256-kryptering, hvilket øger den allerede sikre Tor-oplevelse yderligere. Tjenesten leverer dedikerede OS-apps, hvilket giver mulighed for øget kompatibilitet på alle platforme. Den løgrutning, som Tor bruger, finder sin bedste match i sin navneforhandler, dvs. Torguard. Et must have VPN, hvis du leder efter et flydende, sømløst, hurtigt VPN-dækning på Tor.

10 Bedste VPN til Tor - Udnyt komplet anonymitet online ved hjælp af løg VPN

Fordele

 1. Oprindelig støtte til Tor
 2. 3000+ servere over hele verden.
 3. Stealth VPN-funktion.
 4. Residensielle IP'er tilgængelige.
 5. Nul logsudbyder.

Ulemper

 1. Prisplanerne er meget ambitiøse og forvirrende.
 2. gør ikke’t tilbyder en gratis prøveperiode endnu

Hent TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN er en UK-baseret udbyder, der opererer ud af Ungarn. Derfor er det muligvis ikke det sikreste valg for mange, da de er nødvendige for at føre omfattende forbindelseslogfiler. Ikke desto mindre er VPN aldrig blevet fanget og afslører personlige oplysninger til nogen. Det tilbyder fremragende kryptering og “Tor gennem VPN” med en hybridknude, der giver adgang til .onion-websteder ved hjælp af sin egen DNS-server.

TorVPN

Fordele

 1. Tor gennem VPN-konfiguration.
 2. EN “hybrid” Tor-tilstand.
 3. Stærk kryptering.
 4. Dynamisk portvideresendelse.
 5. Billigste vpn-abonnementsplaner.

Ulemper

 1. Baseret i UK (lovligt).

Hent TorVPN

Privat internetadgang (PIA)

Baseret i USA er PIA en anden pålidelig VPN for Tor. Ja, det er placeret i et land del af Five Eyes Alliance, men udbyderen ofrer ikke for brugernes privatliv. Faktisk er det en certificeret leverandør af ingen logfiler, som endda er blevet bevist for retten. Funktioner, du modtager, når du tilmelder dig, inkluderer portvideresendelse, beskyttelse af DNS-lækage, VPN-dræbningskontakt og 5 samtidige forbindelser. Don’glem ikke at læse vores omfattende gennemgang af privat internetadgang.

Privat internetadgang til Tor

Fordele

 1. Tor gennem VPN-konfiguration.
 2. Accepterer Bitcoin-betalinger.
 3. Fremragende OpenVPN-kryptering.
 4. DNS-lækage beskyttelse og dræb afbryder.
 5. Lommervenlige prisplaner.

Ulemper

 1. Ingen gratis prøve eller refusion.

Få privat internetadgang

NordVPN

NordVPN blev grundlagt i 2012 og har hovedkontor i Panama og er oprettelsen af ​​Tefinkom & Co, S.A. Det er en af ​​de sikreste udbydere på markedet. Brugere har adgang til 5080 servere i 62 lande og adskillige andre funktioner. Disse inkluderer DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS-lækagesikring, automatisk dræbningsafbryder og mere. For ekstra sikkerhed understøtter NordVPN endda Onion over VPN, hvilket giver dig et ekstra lag med beskyttelse ved at skjule din IP-adresse fra udgangsnoden til Tor!

NordVPN for Tor

Fordele

 1. Tilbyder Tor over VPN-konfiguration
 2. CyberSec-protokol og DoubleVPN
 3. SmartPlay til fjernelse af blokering af VoD'er
 4. 5080 servere i 62 lande
 5. Dedikerede IP-adresser tilgængelige

Ulemper

 1. 30-dages refusionsproces

NordVPN Onion over VPN

Når du bruger NordVPN’s Løg over VPN-funktion, ruter din internettrafik først via deres dedikerede VPN-server og sendes derefter til Tor-netværket. Når du når den endelige destination på internettet via Tor exit-relæer, forbliver du helt anonym online.

Dette skyldes, at brugen af ​​Tor over VPN også anonymiserer exit-knudepunkter. Brug af funktionen kræver ingen raketvidenskab. Start NordVPN-applikationen og klik på “Servere” fane. Vælg her “Løg over VPN” for at aktivere protokollen.

NordVPN Onion over VPN

Du har endda specifikke servere til beskyttelse mod DDoS-angreb (afgørende for spillere). DoubleVPN, der dirigerer din trafik gennem to forskellige servere for maksimal anonymitet. Dedikerede IP-servere til at fjerne blokering af VoD'er som Netflix og P2P-servere, der bruges til gratis torrenting-aktiviteter.

NordVPN Tor

Når du vælger “Løg over VPN” i serverkategorien får du adgang til en ny menu. Dette inkluderer speciale-servere, der anbefales til dig, baseret på “mindst indlæst” og “Tættest på dig” for maksimal beskyttelse online.

Klik på en hvilken som helst server, som du finder perfekt til dine anonyme aktiviteter, og brug derefter Tor med stor sindssyn. Da NordVPNs Tor over VPN anonymiserer IP-adressen fra exit-noden, kan du føle dig lettet over, at dine internetudbydere ikke har nogen idé om, hvordan du opretter forbindelse til Tor-netværket.

NordVPN Tor

Er Tor legal?

Hvis man afsætter de diskrediterbare og skandaløse nyheder om Tor, er der faktisk ikke noget galt med browseren. Alle kan bruge Tor til at udforske internettet. Det er helt lovligt, men mange forbinder den anonymitet, der er modtaget via Tor, for at gøre noget ulovligt. Mange forbinder for eksempel browseren til ubehagelige aktiviteter som adgang til det mørke net, et centralt sted for kriminel og ulovlig aktivitet. Selvom det måske er sandt i nogen grad, er Tor stadig en sikker måde at beskytte den almindelige mands online privatliv. Du kan være sikker på at downloade det ikke får dig til juridiske problemer!

Er Tor legal

Hvorfor Tor er den sidste, men ikke den mindste i browser-placeringerne?

Som nævnt tidligere har Tor-browseren udviklet et ry for at blive regelmæssigt forbundet med den mørke web og dens snuskede underverden. Efterfølgende er det simpelthen en mangelfuld mulighed for mange, da ingen ønsker at knytte sig selv til noget, der ser skyggefuldt ud. I virkeligheden er skønt Tor en meget brugervenlig, intuitiv og privatlivsorienteret browser, som kan vise sig utroligt nyttig til at skjule din identitet, især i lande med hårde interne love og dem, der tilskynder regeringsovervågning af borgerne.

Tor vs VPN

Tor er den ultimative browser for dem, der ønsker at udnytte det største niveau af anonymitet online. Det er designet til at kryptere og beskytte alle sendte / modtagne data, hvor al trafik dirigeres gennem tusinder af noter over hele verden. Det har sin egen liste over fordele / ulemper, der inkluderer:

Tor Pros

 • Gratis browser - Cross-Platform kompatibilitet. Fås på Windows, Mac og GNU / Linux.
 • Globalt netværk - Det er umuligt at spore en’s identitet eller udfør et hackingforsøg.
 • Komplet anonymitet - Ingen kan se din interne IP eller spore dig til eksterne besøgte IP'er.

Tor Cons

 • Langsom hastighed - Data passerer gennem tusinder af noder over hele verden, hvilket forhindrer ydeevnen.
 • P2P / fildeling er ikke velegnet - Langsom hastighed gør download af torrents utroligt smertefuldt.
 • Afslører brugen af “Tor” - Browseren skjuler ikke brugen af ​​tor i øjnene på websteder.

VPN'er ligner Tor-netværket meget, men det vedtager en anden protokol til kryptering af internettrafik. Dine oplysninger passerer gennem en sikker server, der kan prale af stærke cifere for anonymitet, hvilket giver dig mulighed for at skjule din identitet og aktivitet for internetudbydere og offentlige myndigheder.

VPN Pros

 • Hurtigere hastigheder - I sammenligning med Tor tilbyder VPN'er hurtige hastigheder og samlet ydelse.
 • Placering Spoofing - Tilgængeligheden af ​​forskellige servere overalt i verden giver mulighed for at skjule identiteten.
 • Ideel P2P / fildeling - VPN'er tilbyder P2P-understøttede servere med Split Tunneling og SOCKS5 Proxy.
 • Fjernelse af websteder - Kryptering og forskydning af placering muliggør fjernelse af blokering af geobegrænsede websteder.

VPN Cons

 • Premium-tjenester er dyre - De fleste VPN'er er ikke gratis og kan prale af dyre månedlige priser.
 • Logning af data - Loven i mange lande opfordrer udbydere til at føre journal over brugeraktivitet.

bedste tor vpn

Hvorfor bruge Tor og VPN sammen?

Som du kan se, har Tor og VPN'er begge deres egen liste over fordele og ulemper. Hvad hvis vi kunne kombinere de to for at skabe noget mere magtfuldt? Ja, det er meget muligt. På trods af at de er forskellige på mange måder, bruger både Tor og VPN krypterede proxyforbindelser til at skjule brugeridentiteter. Der er typisk to konfigurationer til at bruge det:

Tor gennem VPN

Denne konfiguration involverer først at oprette forbindelse til VPN-serveren og derefter til Tor-netværket, før du udforsker internettet, hvilket betyder, at din IP er den for Tor exit-noden. Dette forhindrer internetudbydere i at vide, at du bruger Tor med indgangsknudepunktet og ikke kan se din rigtige IP, hvilket kan gå langt, hvis du bruger en VPN med en politik uden logfiler. Du kan også nemt få adgang til Tor skjulte tjenester / .onion-websteder.

Hvor der er fordele, er du dog også nødt til at stå over for nogle risici. Brug af Tor via VPN-konfiguration kan afsløre IP-adressen til din udbyder. Du vil have nul beskyttelse mod ondsindede trusler, da ikke-https-trafik kan passere udgangsnoder. Nogle gange kan Tor-udgangs-knudepunkter blokeres, hvilket kan forårsage hindringer i at skjule din identitet fuldstændigt.

VPN gennem Tor

Denne konfiguration involverer først at oprette forbindelse til Tor-netværket og derefter en VPN-server, før du udforsker internettet, hvilket betyder, at din IP-adresse er VPN-serverens. Ikke mange udbydere understøtter denne konfiguration, men den giver den bedste sikkerhed sammenlignet med enhver anden protokol eller service. Da du opretter forbindelse til en VPN-server gennem Tor, er det umuligt for nogen at se din rigtige IP-adresse.

Hvis du tilmelder dig en anonym betalingsmulighed som Bitcoin, vil det være umuligt at spore nogen aktivitet tilbage til dig, så du kan nyde helt sikker streaming og deling af P2P / File. Denne konfiguration omgås også alle blokke på Tor exit-knudepunkter, samtidig med at du kan vælge forskellige skillelinjer til at omgå geo-begrænsninger pålagt af websteder rundt om i verden.

Bedste gratis VPN til Tor

Når det kommer til at finde en VPN til Tor, er det ikke mange brugere, der ønsker at bruge penge på en premiumtjeneste. Det er her GRATIS tjenester normalt får fart på markedet. Desværre var der ingen gratis VPN'er, der understøtter VPN til Tor, og dets to konfigurationer. Vi fandt dog et par udbydere, der tilbyder en GRATIS prøveversion, som du kan nyde sammen med at tilbyde VPN til Tor-support. Disse inkluderer:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Bedste gratis VPN til Deep Web

The Dark Web, der fås adgang til ved hjælp af Tor-browseren, kan være et ret farligt sted. Dette skyldes, at mens det kan bruges til legitime formål. Der er stadig mange, der kan hengive sig til det for kriminelle aktiviteter. For eksempel giver det mørke web politiske dissidenter, retshåndhævende myndigheder, journalister og andre privatlivssøgere husly.

På samme tid er det et fantastisk sted for svindlere, hackere og andre cyberkriminelle. Ingen ved, hvem de kunne være, hvilket betyder, at det er nødvendigt at være 100% sikker. Hvis du bruger Tor alene, kan det teknisk kendte stadig være i stand til at spore din IP-adresse tilbage. Derfor er brug af en gratis VPN til Deep Web ikke nøjagtigt en god mulighed.

Faktisk de fleste udbydere, der markedsfører sig som “Gratis” understøtter ikke de to konfigurationer: Tor gennem VPN og VPN via Tor. Derfor foreslår vi ofte, at brugerne prøver det “DuckDuckGo” browser til adgang til det mørke web. I modsætning til Google Chrome har DuckDuckGo ikke mange filtre i sin søgemaskinealgoritme.

Dette betyder, at selvom Google ikke indekserer websteder på Dark Web, gør DuckDuckGo det! Som sådan, hvis du leder efter et alternativ til Tor-browseren, er det den bedste vej at gå. De har endda deres eget mørke websted https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/, som du kan få adgang til ved hjælp af en sikker VPN-forbindelse. Andre websteder til at tjekke om du er ny på det mørke web inkluderer:

The Hidden Wiki

Et godt sted at besøge for nybegynder på Dark Web. Det ligner den rigtige Wiki, men har masser af oplysninger, som du ikke kunne finde på det originale websted!

.Løglink: The Hidden Wiki

Drømmemarked

Dette websted åbner mulighederne for at tilmelde dig ting via anonym e-mail og betale via den private bitcoin. Det er en af ​​de mindre .onion-markedspladser på det mørke web.

.Løglink: Drømmemarked

Facebook

Verdenen’s største sociale medieplatform tilbyder også et .onion-websted. Det ligner kun det originale Facebook, at der ikke registreres nogen logfiler over brugeraktivitet.

.Løglink: Facebook

Privat hosting

Hvis du er træt af strenge brugeraftaler fra lokale webhostingfirmaer, er Private Hosting et godt sted at besøge. Du kan have en Linux-baseret PHP på op til 100 MB for $ 170 årligt!

.Løglink: Privat hosting

Tor Shops

Som navnet antyder er webstedet et builder-værktøj til det mørke web. Det giver brugerne mulighed for at oprette deres egne .onion-butikker og er endda udstyret med bitcoin-integration.

.Løglink: Tor Shops

Tor VPN Router

En af de nemmeste måder at bruge “VPN over Tor” konfiguration er at købe en VPN-router. Udbydere som NordVPN tilbyder deres egne routere, der tilbyder muligheden for at skifte skille øjeblikkeligt, mens de beskytter alle dine enheder via Wi-Fi. Når routeren er konfigureret, skal du blot oprette forbindelse til Tor-browseren for yderligere beskyttelse. På denne måde kan du øge din online anonymitet uden besvær!

Tor VPN Gratis download

Selve Tor-browseren kan downloades uden at betale en eneste krone. Bare besøg webstedet her og installer den passende version til din platform. Der er dedikerede applikationer til Windows, Mac og Linux. Når det er gjort, kan du tilmelde dig nogen af ​​de ovennævnte udbydere og derefter downloade deres oprindelige apps fra webstedet, Google Play Store eller iTunes.

Darknet-browser

Når det kommer til adgang til det dybe web, bliver brugerne ofte forvirrede over, hvilken browser de skal bruge. Husk, at du ikke kan få adgang til det mørke web ved hjælp af Google Chrome og Mozilla Firefox, da de ikke har et decentraliseret netværk med et overlay af servere rundt om i verden.

Disse browsere er ganske grundlæggende i deres funktion, og de integrerer heller ikke nogen kryptering til at skjule din identitet. Hvis du vil have adgang til det dybe web, har du kun to muligheder: Brug Tor Browser (foretrukket valg) eller DuckDuckGo (giver kun adgang til specifikke røde værelser).

Bedste VPN til Tor FAQ

Når det gælder at bruge de bedste VPN'er til Tor, kan der opstå mange tanker om, hvordan det kan beskytte din identitet eller øge din sikkerhed. Blandt de mest almindelige forespørgsler, vi bliver spurgt, inkluderer:

Kan din internetudbyder se, hvad du gør på Tor?

Da Tor lokker identiteten af ​​en brugerforbindelse til webserveren og krypterer al indgående / udgående trafik, er det umuligt for nogen internetudbyder at overvåge eller spore dine HTTP-anmodninger. Som et resultat kan de ikke se, hvilke websteder du prøver at få adgang til. Kombineret med en VPN kan du øge din anonymitet online endnu mere og udnytte komplet digitalt privatliv.

Er Tor Browser en VPN?

No Tor er ikke nøjagtigt en VPN, men det ligner det, da det bruger krypterede proxyforbindelser til at skjule brugeridentiteter. Den videregiver alle dine data gennem tusinder af noder rundt om i verden, som hver især er opmærksom på IP-adressen foran og ikke bagved. Derfor kan ingen spore din identitet ved hjælp af Tor, men websteder kan muligvis stadig vide, at du bruger en Tor-forbindelse. Du kan tjekke andre bedste vpn-browsere for at lære mere.

TOR VPN Android?

Tor tilbyder faktisk en Android-version, som brugerne kan nyde på deres smartphones. Det går under navnet “Orbot”, hvilket giver stærk kryptering af internettrafik for maksimal sikkerhed. Du skal blot oprette forbindelse til din VPN og derefter åbne Tor-browseren for maksimal anonymitet online.

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at finde den bedste VPN til Tor, baseret på dine personlige behov og budgetkrav. Uanset om du har problemer, tøv ikke med at kommentere nedenfor. Du er også velkommen til at angive eventuelle forslag, som du finder pålidelige til brug på Tor. Hav en god dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me