5 najboljših Kodi preoblek, ki jih boste leta 2023 preizkusili za Krypton in FireStick

Kodi je hitro postal priljubljena spletna programska oprema za pretakanje “rezalniki kablov” & “kabli”. Toliko lahko storite preko Kodi XBMC, vključno z gledanjem videoposnetkov, poslušanjem glasbe, uporabo različnih programov, gledanjem diaprojekcij fotografij in celo prilagodite svoj Kodi z najboljšimi kožicami, ki so na voljo za medijski center. Tako sem se lotil misije poiskati najboljše Kodijeve kože za Krypton v letu 2023.

Opozorilo! Don’t ne namestite dodatkov, preden preberete naš Kodi VPN Vodnik
Kodi je bil pod velikim nadzorom. Oblasti so vroče za repo, da lovijo uporabnike Kodija. Oglejte si naš najboljši VPN za Kodi, če želite izvedeti, kako ostati anonimen. Naučite se, kako odblokirati najboljše dodatke za Kodi in zaščititi svojo zasebnost pred imetniki avtorskih pravic.

Contents

Najboljše Kodi Krypton kože

Privzeta koža ustja za Krypton je bila ena najboljših sprememb, ki so jo v programje vložili razvijalci, vendar uporabniki’ običajno kodirate Kodi Krypton, medtem ko prilagodite druge funkcije zaslona. Pustiti’začnite z našim odštevanjem najboljših kodi krypton različice 17 kože 2023:

1) Aeon Nox 5: Redux – Najboljši Kodi Krypton Skin

Morda eden najbolj privlačnih & po mojem mnenju najboljše kože Kodi Krypton “Aeon Nox 5: Redux”ponujajo nekaj velikih vizualnih sprememb v Kodiju. Lahko uredite oblikovalski pogled svojih najboljših Kodi dodatkov in spremenite ozadja tudi za vsak različen dodatek. Koža je na voljo v treh barvnih temah, vključno s privzeto kovinsko temo, rdečo & Siva tema in oranžna tema.

aeon nox najboljše kodi kripton kože

Najbolj privlačna značilnost Aeon Nox 5, ki jo boste zagotovo vzljubili, so različni pogledi oken, ki jih lahko dodelite svojim dodatkom. Prav tako lahko vsako različno stran konfigurirate tako, da ima svoj edinstven pogled, na primer lahko dodelim drugačen pogled za vsako kategorijo Exodus in stran podkategorije..

aeon nox kodi kripton različica 17 koža

Kako namestiti Aeon Nox 5: Redux na Kodi Krypton različice 17

  1. Z začetnega zaslona pojdite na Sistem >Vmesnik >kliknite Koža
  2. Kliknite Pridobite več >pomikanje &najti Aeon 5 Nox: Redux, nato kliknite
  3. Naj Kodi namesti novo kožo, ko bo dokončana, bo zahtevala “Če želite ohraniti to spremembo”, kliknite Da
  4. Zdaj bi morali imeti kodi Aeon 5 Nox

2) Metropolis Kodi Krypton Skin

Druga najbolj ocenjena kože Kodi Krypton je koža Metropolis za oči s sladkarijami, ki je na voljo tudi v dodatnem skladišču za Kodi in se lahko namesti v sistemski meni. Metropolis ima čudovit dizajn, napolnjen z mediji v obliki besedila, najboljših slik in ikon za vsako funkcijo, popolnoma spremeni videz vašega Kodi Krypton v primerjavi z drugimi najboljšimi Kodi kriptonovimi kožami. Metropolis ponuja zlitje retro & sodobni elementi, ki dajejo bolj privlačen videz kot večina homogenih kodi kriptonovih kož, zgrajenih nad temami sotočja ali ustja.

  Los 100 mejores complementos de Kodi para películas y programas de televisión en vivo (Lista probada y verificada para 2023)

metropolis kodi kripton kože

Metropolis koža ponuja sijajno kombinacijo preprostih ikon z ustreznimi slikami in privlačnimi pisavami. Metropolis skin predstavlja odlične vizualizacije, ko do svojih medijev dostopate do svojih video, glasbe in programskih dodatkov. Vsak medijski element se prikaže z lastnimi ocenami IMDB, sinopsis in gledalci. Prav tako boste našli opis svojih nastavitev in sistemskega menija.

Metropolis kodi kripton različica 17 kož

Oblikovan s finostjo & preprostost v mislih, Metropolis je verjetno najboljša koža za uporabnike Kodi Krypton’ ki imajo radi enostaven za navigacijo, vendar animiran vmesnik. V Metropolis koži lahko spreminjate med 7 različnimi privlačnimi temami in res kul ikonami & slikovni zavihki so popolnoma čarobni. Poleg čudovitega uporabniškega vmesnika Metropolis omogoča nastavitev številnih funkcij, vključno z dodatnimi slikami, umetnostjo plakatov, slikami galerije in spreminjate pogled na različne menije znotraj Kodija’s vmesnikom.

standardna nastavitev metropole

3) AMBER Kodi Krypton Skin

Amber koža za Kodi Krypton je množično vdih življenja v mobilno različico slavnega medijskega centra. Združljiva s kodi različicami Gotham in novejšimi je Amber koža vrhunska sinergija stila in hitrosti. Lahka koža nudi izjemno prilagoditev s pomočjo enostavnih menijev, hkrati pa ponuja teme v 4 različnih barvah, pri čemer je moj najljubši privzeti rustikalni dizajn.

jantarja kodi kripton kože

Največja prednost Amber kože je pred napravami z zaslonom na dotik, in če ste Krypton uporabljali na mobilnem telefonu, se boste strinjali, navigacija & gumbi so samo zahrbtni. Amber daje Kryptonu (zlasti mobilnemu) eleganten videz, poleg tega pa razvršča enostavnost za pomikanje po zaslonu in tapkanje po zaslonu.

jantarja kodi kripton različica 17 koža

4) Unity Kodi Krypton Skin

Navdihnil je Google’s Material Design, Unity je zelo podoben zaslonu telefona Android na Kodi. Elegantni meniji in vrhunski prehodi v meniju so koža v naših 5 najboljših preoblekah za Kodi Krypton. Edinost je preprosto edinstvena in nima podobnosti z drugimi Kodi kriptonovimi kožami.

enotnost kodi kripton kože

To je’je odličen vmesnik za uporabnike Android, ki Kodi uporabljajo v napravah Android, poleg tega pa lahko prilagodite ozadja, ikone, okenske zaslone in menije. Uporaba preprostih pisav Umetnost kože nudi jasnejši in bolj živahen videz vašega predvajalnika Kodi media. Takoj ko se preklopite iz ustja, boste opazili, da nam Unity naredi namizje prostoren

enotnost kodi kripton različica 17 koža

enotnost kodi kripton ozadje

5) Mimic Kodi Krypton Skin

Mimic je še ena koža z navdihom, ki ima večje pisave in ikone zaslona. Mimic je briljantna tema za uporabnike Kodi Android in tiste, ki imajo radi večje zaslonske teme. Mimic omogoča lažje in hitrejše gibanje na napravah z dotikom, ne da bi pri tem doživeli lažne klike. Drugi briljantni vidik sem opazil, da je mimična koža veliko hitrejša kot ustje ali sotočje, drsanje po zaslonih je veliko tekoče, kar boste opazili.
mimična kodi kripton kože

Všeč so mi tudi preproste ikone in razporeditev ikon znotraj različnih menijev. Vsaka ikona v meniju z nastavitvami prikaže podmeni pod možnostjo, kot lahko vidite na spodnjih posnetkih zaslona. Pri brskanju po dodatkih je ikoni kratek opis dodatka & ime. jaz’Mimič me je res navdušil’s tekočim vmesnikom na mojem telefonu Android, drsenje je boljše in ikone lahko jasno vidim enkrat.

  Jak zmniejszyć opóźnienie w grach online

mimični kodi kripton različice 17 kože

Kodi Krypton Skins Prenesi povezave

Aeon Nox 5: Povezava za prenos kože Kodi Krypton Skin

Metropolis Kodi Krypton Skin Link

Amber Kodi Krypton Skin Link

Unity Kodi Krypton Skin Link

Mimic Kodi Krypton Skin Link

5 najboljših Kodi kože za Firestick

Zahvaljujoč svoji odprtosti, se Kodi izkaže za izjemno prilagodljivo. Z obsežno zbirko dodatkov / čarovnikov lahko medijski predvajalnik prilagodite svojim potrebam. Lahko celo prenesete in namestite Best Kodi krypton “kože”, ki spreminjajo pisave, obrise in barve kriptona, da dosežejo edinstven in izjemen videz.

Zdaj na nedavno izdani Amazon Fire TV 4K se povečuje tudi razpoložljivost Kodi firestick Skins. Z boljšo strojno opremo in tehnologijo ima AFTV kompetenco za športno grafično intenzivne teme – ne da bi se zapletel v pulti. Torej, brez nadaljnjih oboževanj, si oglejmo najboljše kože XBMC za Firestick spodaj:

1. Preglednost Amazon Fire TV Skin

Koža oboževalcev z glavnim ciljem spodbujanja preglednosti in enostavnosti uporabe. Ta koža posnema slog prejšnjih tem XBMC in prikazuje velike slike elegantnih naprav za predvajanje medijev in moderne dnevne sobe. Ponaša se celo z vertikalnim sistemom menijev, ki uporabnikom omogoča uporabo lastnih oboževalcev. Ta možnost je najbolj primerna za tiste uporabnike Amazon Fire TV, ki obožujejo umetnine in si predstavljajo prikaz.

Najboljše Kodi kože za Firestick

Poleg tega, da nudi dodatno zmogljivost za prilagoditev videza vaših zbirk medijev in prikazovanje več slik za vaše datoteke, Transparency podpira tudi vse funkcije Kodi. Razvijalec je že predhodno konfiguriral in vključil vse različne ugodnosti, ki jih ponuja programska oprema.

Preglednost Amazon Fire TV Skin

2. Titan Amazon Fire TV Skin

Titan kože za AFTV je namenjen tistim, ki potrebujejo takojšen dostop do svojih medijskih vsebin. Poenostavi celoten izgled programske opreme in spodbuja manj zmedeno nastavitev – zahvaljujoč se manjšim možnostim in prilagoditvam. Titan ima podoben videz kot Windows 10, ponaša se z lončeno ploščo.

Titan Amazon Fire TV Skin

Koža ima v privzetih nastavitvah samo ikone na domačem zaslonu, razvrščene v dve vrstici. Ena prikazuje nastavitve, dodatke in YouTube, druga pa v vaših medijskih knjižnicah. Na spodnjem središču zaslona se na podoben način pametnih telefonov nahaja gumb za vklop.

Titan Amazon Fire TV Skin 2023

3. Meglica Amazon Fire TV Skin

Če v programu Fire TV iščete svetlo tematsko kožo za Kodi, je Nebula zagotovo prava možnost. Ta izjemna in izjemna tema podpira PlexBMC in ponuja možnost ustvarjanja bližnjic po meri, dodajanje osupljivih umetniških del in zagotavljanje prave kino izkušnje. Ponaša se z enostavnim in razumljivim vmesnikom – zahvaljujoč se uporabi sličic za vsak izbor / kategorijo / nastavitev.

  NordVPN acuzat de șantaj, este dat în judecată de TorGuard

Meglica Amazon Fire TV Skin

Izgled in občutek je neverjetno privlačen. Zahvaljujoč preprosti kategorizaciji in prikazu možnosti je iskanje dobrega filma ali TV-oddaje za ogled izjemno enostavno. Ta koža podpira tudi dodatne pripomočke, TV v živo / PVR, podporo na dotik, VideoExtras, TvTunes in cdArt.

Meglica Amazon Fire TV Skin 2023

4. Arctic: Zephyr Skin za Amazon Fire TV

Ta Kodi koža za Fire TV presega neverjetno. To je tretja ponovitev arktične teme iz jurialmunkeyja. Koža se ponaša s čistim in čistim sistemom menijev z intuitivnim in odzivnim občutkom, koža je najbolj primerna za Amazon Fire TV, ki ponuja precej neokusno in enostavno uporabo. Podatki o medijski vsebini se nahajajo na dnu zaslona.

Arctic: Zephyr Skin za Amazon Fire TV

Takoj lahko dostopate do več sto filmov in TV oddaj v eni vrsti z minimalno navigacijo, ki je potrebna za premikanje po vsebini. Tako kot druge kože kod Amazon, tudi ta ne podpira namiznega računalnika in uporabnike poziva, naj uporabljajo daljinski upravljalnik AFTV. Zahvaljujoč ozadju zunanjega oblaka je ta koža v primerjavi z drugimi videti edinstveno.

Arctic: Zephyr Skin za Amazon Fire TV 2023

5. fTV Skin Hitcher

Če pustimo najboljšega za zadnji, je fTV Skin by hitcher ena najodmevnejših Kodi kože, ki je na voljo za Firestick. Med drugimi možnostmi izstopa po tem, da bo vaš Kodi izgledal tako kot vmesnik Fire TV! Če pogledate spodnji posnetek zaslona, ​​bo težko ločiti AFTV’s vmesnikom s kožo.

Imate hiter dostop do pogosto dostopnih dodatkov med priljubljenimi. Zahvaljujoč preprostim nadzorom lahko prav tako pridobite takojšen dostop do televizijskih oddaj, programov, fotografij, videoposnetkov in glasbe. Kudos do hiterja za popolno sestavljanje vseh podrobnosti AFTV, vse do drobnih nians.

fTV Skin avtorja Hitcherja

Za uporabo kože’S polnim potencialom boste potrebovali daljinski upravljalnik s standardnimi gumbi (meni, previjanje nazaj, hitro, ustavitev, premor, predvajanje, izbira in navodila). Ne podpira vnosa z dotikom ali miško. Tuji jeziki tudi trenutno niso na voljo.

fTV Skin by Hitcher 2023

Najboljše Kodi Firestick kože za prenos povezav

  1. Povezava za prenos preglednosti kože
  2. Titan Skin Link za prenos
  3. Povezava za prenos meglice kože
  4. Arktika: Povezava za prenos kože Zephyr Skin
  5. fTV Skin avtor Hitcher

Se vidimo kmalu spet

Upam, da ste uživali v našem odštevanju najboljših kož za Kodi Krypton. Za bolj neverjetne Kodijeve dodatke, vodnike, Best iptv za kodi trike in nasvete nas kmalu obiščite. Če vam je všeč naše odštevanje najboljših Kodijevih kože za Krypton, si članek ne pozabite všeč in deliti.

Sorodni članek: Acestream Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me