100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til installation af de rigtige tilføjelser.

Af denne grund har vi oprettet en ultimativ guide til de bedste Kodi-tilføjelser, der leverer det bedste streaming-indhold (film, tegneserier, musik, tv-shows, sport, dokumentarer).

For at frigøre Kodis fulde potentiale og dens tilføjelser dog, har du brug for en pålidelig VPN-tjeneste, for at beskytte dig mod krænkere af copyright, når du streamer piratkopieret indhold.

Her er nogle billige muligheder, blandt hvilke jeg anbefaler PureVPN som den bedste, da det starter på et minimum $ 1,99 / mo. på en 1-årig plan, mens du tilbyder en funktionpakket service.

Eksperter og entusiaster anbefaler både at bruge en pålidelig VPN-service til at streame piratkopieret indhold på Kodi. Det hjælper med at forblive sikker og anonym fra DMCA-meddelelser, mens du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale ved at holde dine aktiviteter skjult.
.Sikre dine Kodi-aktiviteter! &# 55.357;&# 56.832;

Contents

100% arbejdende bedste Kodi-tilføjelser til 2023

 1. Liste over bedste kodi-tilføjelser til 2023
 2. Bedste Kodi-tilføjelser til film
 3. De bedste bedste Kodi-tilføjelser til sport
 4. Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv-shows
 5. Bedste Kodi-udvidelser / tilføjelser til videoer
 6. Bedste Kodi Addons til Firestick
 7. Bedste Kodi-tilføjelser til PPV
 8. Populær musik Kodi Addons
 9. Bedste Android Kodi Addons
 10. Fitness og sundhedstræning Kodi Addons-liste
 11. Top Geo-begrænsede tilføjelser
 12. Bedste vejr Kodi Addons

Listen opdateres dagligt, så du kan erstatte forældede udvidelser med de nyeste. Når du begynder at bruge disse tilføjelser, garanterer vi, at din film / underholdningsoplevelse når et helt nyt niveau. Så lad os tage et kig på de 100 bedste Kodi-tilføjelser, som du bestemt skal INSTALLere, uden yderligere forælder!

Bedste Kodi Addons for 2023

Der er masser af Kodi-tilføjelser i flere kategorier. Men vi hjælper dig med at finde den bedste kodi addon til dig.

* Herunder er Kodi-tilføjelser, der blev grundigt testet og fungerer perfekt til 2023.

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. SportsDevil
 4. Ccloud TV
 5. Neptune Rising
 6. Genesis Genfødt
 7. Gurzil
 8. Moderkage
 9. indtrængen
 10. Poseidon

Nye Kodi Addons

Kodi nyder en enorm følge af snor og udviklere, hvilket har ført til sit enorme ry i verdenen af ​​gratis underholdning. Som sådan er der mange nye tilføjelser, der konstant kaster sig ud på markedet, men på grund af den enorme mængde af muligheder – nogle, der virkelig er fremtrædende – kan komme til side. I lyset af dette har vi oprettet en liste over alle hit Kodi-addons i det seneste. Vi håber, at du måske finder noget, der bedst passer til dine underholdningsbehov og krav. Adios!

Viser bevægelse

Den helt nye Shows Motion er en pålidelig og let at bruge tilføjelse til alle dine underholdningsbehov. Det tilbyder alt fra klassikere til de nyeste udgivelser, du kan nyde. Bedst af alt: du modtager kvalitetsstrømme, der giver mulighed for visning på store skærme. På samme tid kan du endda finde middelmådige se links til film, der stadig er tilgængelige i teatre, så du kan holde trit med dine venner og familiemedlemmer om hitudgivelser. Du kan downloade add-on fra Pure Repository, som er tilgængeligt i det berømte BLAMO: http://repo.mrblamo.xyz

nye kodi addons

Mediaset 

hvordan man tilføjer video mediaset addon på kodi

Sådan tilføjes videomediaset til Kodi i 4 trin

Sådan installeres Mediaset på XBMC her:

 1. Klik på hjemmeskærmen Tilføjelser Ons>Add-on browserikon >Installer fromZip-fil.
 2. Vælg zip-fil mediaset-plugin (video.videomediaset.v1.2.2).
 3. Du får bekræftelsen på, at Video Mediaset er installeret.
 4. Video Mediaset skal nu være i dit afsnit om video tilføjelser.

Jeg vil meget anbefale at bruge den anden metode og ikke bruge Android Abarepository, da den har flere funktionalitetsproblemer. Jeg prøvede også at installere gennem det, men står over for problemer med installation af Mediaset i sidste ende.

Uselvis lys

The Selfless Lit by Altruistic er en anden ny Kodi-udvidelse, der viser sig at være utrolig nyttig, især når det kommer til at se dit yndlingsindhold. Du har tre kategorier, når du åbner tilføjelsen: Film, TV-shows og Live TV. Når du har valgt en kategori, vil du modtage adskillige forslag i form af underkategorier, hvilket gør det lettere at finde det, du leder efter. Der er endda en søgefunktion for maksimal komfort under navigation. Du kan downloade tilføjelsen fra Bookmark Lite Repository: http://bliss-tv.com/lite/

SelfLess Lit Kodi addon

TV-konge

En anden tilføjelse på listen over tilføjelser til film / tv-show, den helt nye TV King by er en fantastisk mulighed for at få adgang til en enorm database med titler i alle genrer. Tilføjelsen adskiller sig fra konkurrencen ved at tilføje en funktion, der giver brugerne mulighed for endda at se de film, der for nylig er tilgængelige i teatre. På heldige dage kan du endda finde et HD-cam-print. Ved andre udgivelser kan du være sikker på at finde et udvalg i kvaliteter, herunder 420p, 720p og 1080p. Du kan downloade add-on fra TV King Repository: http://tvking.online/repo.

TV King kodi addon

Phoenix Reborn IPTV

Ved første øjekast tænker du måske på Phoenix Reborn-tilføjelsen som en forbedret version til hitgafflen med samme navn. Dette er dog ikke at forveksle med tidligere versioner, da denne udvidelse rent dedikeret til at levere strømme til IPTV. Udvikleren har virkelig prøvet at få det til at se nøjagtigt ud som Phoenix, det eneste problem: det har sit sprog indstillet til kroatisk. Valg af kanaler gør det imidlertid lettere at navigere. Du kan downloade add-on fra Tojelako Repo.

Phoenix Reborn IPTV kodi addon

Nevena Cinema

En anden pålidelig og let at bruge tilføjelse til listen over nye udvidelser, Nevena Cinema er perfekt til at se gratis film, tv-shows, Live TV, Live Sports og endda Kids Boxset. Det har en søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde film og tv-shows baseret på navnene på skuespillere og skuespillerinder. Der er endda et andet afsnit kaldet 24/7, hvor du kan finde videoer fra forskellige genrer: inklusive animation, rædsel, action, komedie, og listen fortsætter. Du kan finde tilføjelsen i Tojelako Repo her: http://sajt.000webhostapp.com/Kodi/tojelakorepo/

Nevena biograf kodi addon

Uranus

Tilgængelig på Blamo Repository, lyder Uranus muligvis lidt upassende (eller måske er det bare os, haha), men det er utvivlsomt fortjent sit ry som en af ​​de bedste nyeste tilføjelser til Kodi. Det, der adskiller udvidelsen fra konkurrencen, er dens evne til at give brugere en Trakt-login-mulighed. Tilføjelse af din premium Trakt-konto giver mere variation i det tilgængelige indhold og bedre videokvalitet uden problemer med buffering / streaming.

Uranus kodi addon

Exodus ITA

I lighed med Phoenix Reborn IPTV har Exodus ITA ingen links til den originale gaffel, men kan mærkes som en pålidelig replika. Den eneste forskel, at bortset fra film og tv-serier, kan du også nyde live tv. Tilføjelsen er dog kun tilgængelig på italiensk, hvilket kan gøre tingene vanskelige, hvis du ikke er en native speaker. For at ændre indstillingerne skal du højreklikke på tilføjelsen, gå mod indstillinger og under “Generel” fanen, skift sproget til engelsk. Du kan downloade .zip-filen til tilføjelsen herfra: https://androidaba.com/addons/repository/repository.stefanorepository-3.0.zip

ExodusITA kodi addon

Sportsmatrix

Hvis du leder efter en ny tilføjelse til Sport, kan du prøve denne. Tilføjelsen er virkelig bemærkelsesværdig og tilbyder et glat design og enkelt layout, der endda viser PPV-begivenheder, som du kan nyde. Disse inkluderer live begivenheder af Wrestling, Boksning, UFC, Fodbold og forskellige flere. Hvis du har AceStream installeret, kan du endda få et boost i kilderne til mange sportskanaler. For at downloade tilføjelsen skal du installere den Pure Repo, der findes i Blamo: http://repo.mrblamo.xyz/

SportsMatrix kodi addon

Global Tec AIO

Global Tec ALO er en af ​​de bedste allroundere Kodi-tilføjelser, der kun for nylig har gjort sin vej på markedet for udvidelser. Global Tec ALO er perfekt til alle dine underholdningsbehov. Du har syv forskellige kategorier at vælge imellem, som inkluderer Comedy, Kids Hub, 24/7 Live TV, Musik, Anime, Dokumentarer, TV shows, Film og mere. Når alt andet mislykkes, så tjek Global Tec for at se dit yndlingsindhold. Du kan installere tilføjelsen fra Star Trec Repo, der findes i GenTec: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Global Tec AIz kodi addon

Bare sport

Just Sports Kodi-tilføjelsen er en enkel, men alligevel meget nyttig skabelse til at imødekomme alle dine sportslige behov, hvilket giver en ganske komfort i streaming af dine yndlingskanaler, hvad enten det drejer sig om fodbold, wrestling, racing, boksning eller andet. Faktisk, når du åbner tilføjelsen, bliver du nødt til at vælge mellem to muligheder: OneClick og Multilink. Førstnævnte bringer det bedste af Sport-tv-kanaler, mens sidstnævnte giver dig hele listen over kanaler fra hele verden. Du kan downloade add-on fra UKodi1 Repo.

Just Sports kodi addon

Firecat

En ny tilføjelse til listen over tilføjelser til film / tv-serier, den nye Firecat-tilføjelse er et godt valg til dine underholdningsbehov. Ud over at give dig HD-strømme af musikvideoer, dokumentarer, tv-shows, film, har du endda et Live TV-afsnit, så du ikke går glip af dine foretrukne reality-tv-episoder og morgen-tv. Hvis du vil downloade add-on, skal du installere UKodi1 Repository eller hente .zip-filerne direkte herfra: http://ukodi1.com/_repo/

Firecat kodi addon

Årgang

Ligesom navnet er Vintage en stilren tilføjelse, der går den ekstra mile ved at tilbyde noget til oldies og newbies. Udvidelsen giver brugerne adgang til film, tv-shows, chat-shows og game-shows hele vejen fra 1930’erne til 2023. Bedste del af alt: du får fremragende strømme af kvalitet, hvilket gør hele filmvisningsoplevelsen endnu mere fantastisk . Hvis du vil hente tilføjelsen, skal du installere “Min Razer” Repo: http://myrazer.me/repo/

Vintage kodi addon

Døbt Anime

For alle jer, der er animeelskere derude, som ikke kan finde en velrenommeret kilde til at se dine foretrukne animerede film / tv-shows eller manga-genanvendelser – vil du måske tjekke Dubbed Anime. Webstedet er dedikeret til at levere alt indhold relateret til anime. Du kan finde din favorit efter genrevalg, søgefunktionen eller de nyeste episoder. Der findes også kategorier i form af forskellige genrer. Du kan installere tilføjelsen fra Blamo Repository.

Døbt Anime kodi addon

Replay’s R Us

Selvom en ny tilføjelse, Replay’s USA har formået at vinde ganske hype på markedet, især i løbet af de sidste par måneder – takket være UFC-galskaben, Common Wealth Games, WrestleMania 34 og selvfølgelig nu FIFA. Med denne tilføjelse kan du være sikker på at finde live-streams af alle sportsgrene sammen med gyldige / arbejdsforbindelser til repriser og højdepunkter. Hvis du vil installere tilføjelsen, bliver du nødt til at downloade GenTec Repo: http://gen-tec.co/gentecwiz/

Viser R Us kodi addon

Strandstol

Kudos til nogle af disse tredjepartsudviklere på Kodi for at vælge nogle af de lameste, men alligevel attraktive navne i historien. Jeg mener, hvad er der med det? Strandstol? Haha lyder sjove, men er faktisk ganske nyttig. Tilføjelsen er en stærk allrounder til alle dine underholdningsbehov fra film, tv-shows, sport, live tv, podcasts, spil og mere. Det tilbyder endda nogle bemærkelsesværdige kvalitetsstrømme til seerne, hvilket yderligere øger dens sandsynlighed. Du kan downloade add-on fra Mr. og Mrs. Smith Repo: http://repo.mrandmrssmith.xyz/

Deck Stol kodi addon

Kratos

En anden god tilføjelse til at se dine yndlingsfilm / tv-shows, Kratos tager muligvis sit navn fra den mytologiske karakter, også kendt som “Sparta’s spøgelse”, men det er faktisk ret let og jordnært, hvilket hjælper snoreskærere som os med at finde vores yndlingsindhold – minus kræfter og besvær. Den bedste del af alt: tilføjelsen har endda en “Spotlight” kategori, der indeholder de nyeste hits i film, der er trending rundt om i verden. Du kan downloade tilføjelsen fra UKodi1-arkivet.

Kratos kodi addon

Mad House Classics

Som navnet antyder er Mad House Classics dedikeret til at levere film og tv-shows til vores forfædres æra. Det er et perfekt valg for os i tusindårsgenerationen, der er på udkig efter fængslende indhold fra 50-90’erne. Når House House deles lignende træk som Vintage-tilføjelsen, fungerer Mad House Classics som et godt alternativ til den gamle indeni dig og byder farvel til alle CGI-effekter, vi ser i branchen i dag. For at få tilføjelsen skal du installere Mad House Repo: https://mahousecm.com/madhouse/

Mad House Classics kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til film

Hvis du er en introvert, der elsker binge-ser film i din fritid, så skal Kodi bestemt være en velsignelse. Tredjepartsudvidelser, der er tilgængelige til download, giver adgang til en enorm database med indhold, der sikrer, at du ikke går glip af de nyeste udgivelser, klassiske film og hele franchiser. For mere information, se den bedste liste over Kodi-tilføjelser til film nedenfor:

Eksperter og entusiaster anbefaler både at bruge den bedste Kodi VPN-service til at streame på Kodi. En VPN hjælper med at forblive sikker og anonym fra DMCA-meddelelser og andre ophavsretlige love, mens de får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale. Få Kodi VPN

Netflix-tilføjelse

Nyd at bruge NetfliXBMC på Kodi LEIA

 1. Åbn Kodi LEIA-appen, og klik på “Gear” ikon.
 2. Fra listen over indstillinger skal du klikke på “Filhåndtering”.
 3. Rul ned, og vælg “Tilføj kilde”.
 4. Dobbeltklik på “Ingen” og indtast https://www.alelec.net/kodi i URL-linjen.
 5. Giv mediekilden et navn (dvs. Alelec Repo), og klik på “Okay”.
 6. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen, og vælg “Add-ons”.
 7. Klik på knappen i øverste venstre hjørne “Pakke” symbol.
 8. Rul ned, og vælg “Installer fra zip-fil”.
 9. Klik på den mediekilde, du har tilføjet tidligere: Alelec Repo.
 10. Rul ned, og vælg “repository.alelec.zip” fil.
 11. Gå tilbage til den forrige menu, og vælg “Installer fra depot”.
 12. Vælg Alelec Kodi Repo.
 13. Gå til “Video-tilføjelser”.
 14. Vælg “NetfliXBMC”.
 15. Klik på “Installere” knap.
 16. Nyd at bruge NetfliXBMC på Kodi LEIA.

Moderkage

Placentaen er en solid erstatning for Exodus, Covenant, Elysium og Genesis gaflerne og er en del af det samme arbejde med det samme design og udsigter. Selvom det er nyt, har tilføjelsen allerede udviklet et stærkt omdømme takket være sin problemfri streaming og liste over film / tv-serier af høj kvalitet. Du har endda en søgefunktion til rådighed for øjeblikkeligt at få adgang til dine favoritter. Du kan få udvidelsen fra Blamo Repository: http://repo.mrblamo.xyz/

Placenta kodi addon

UniverseHD

I lighed med andre tilføjelser på listen formår UniverseHD Add-on at tilbyde en ganske pålidelig udvidelse til at se HD-film og tv-shows. Den eneste forskel er, at den udvider sin database med titler til Bollywood-film. På samme tid har du en ekstra kategori af 3D-film, som du kan afspille, hvis du har et 3D-understøttet tv og nogle briller. Installation af tilføjelsen kræver ingen raketvidenskab, og du kan finde på Universet (Galaxy Repository): http://Universe.worldkodi.com/

Universe HD kodi addon

Oculus

Oculus-tilføjelsen er muligvis ikke så tiltalende ved første øjekast, men ligesom mange andre udvidelser bruger den de samme udsigter og design med et tiltalende billede som baggrund. Det giver brugerne en kæmpe liste over film og tv-shows, der kan ses for at forlænge dine underholdningstider og sikre, at dine weekender aldrig ender kedelige. Titler er opdelt i populære og bedst klassificerede sektioner. Til installation af tilføjelsen skal du bruge varemærkeoplagringsstedet: http://tmbkodi.com/repo/

Oculus kodi addon

Guldalder

Golden Age, der ligner Vintage og Mad House Classics er dedikeret til at bringe dig klassiske film fra en række kategorier, herunder Horror, Drama, Comedy, Adventure, Action, Thriller og så meget mere. Du kan endda finde titler, der går tilbage til de tidlige 1920’ere i god videokvalitet (selvfølgelig sort / hvid). Det er også relativt nemt at downloade udvidelsen. Alt hvad du skal gøre er at indlæse Zero Tolerance Repository fra denne URL-adresse: http://repozip.zerotolerance.gq/

Golden Age kodi addon

Frelse

Indløsning har allerede været på markedet for tilføjelser i ganske lang tid. Imidlertid har udviklerne af udvidelsen for nylig introduceret en ny opdatering, som har forbedret filmoplevelsesoplevelsen af ​​tilføjelsen yderligere, og derfor er omtale et must. Fra nye udgivelser i HD-kvalitet til titler i 4K og 3D-kvalitet har du alt tilgængeligt i film og tv-shows. Du kan downloade add-on fra Bucky Media Repo: http://buckymedia.ru/redaddon/

Indløsning kodi addon

digibox

Digi Box lyder måske som noget ud af tegneserien Digimon, men det er i virkeligheden bare endnu en almindelig tilføjelse til film og tv-show, som giver dig masser af medieindhold at se GRATIS og bekvemt. I lighed med andre udvidelser kan du vælge mellem forskellige genrer.

DigiBox kodi addon

Exodus

Exodus er et godt valg til at se film og tv-shows. Det har en tiltalende brugergrænseflade, der korrelerer med Netflix. Du kan søge i filmene med flere søgeudtryk. Hvis du har problemer med at installere tilføjelsen eller få den ikke fungerende fejl, skal du læse vores vejledning her.

  Alternative a Opera VPN - 5 sostituti di Opera VPN eccellenti | BestVPN.co

Bedste Kodi-tilføjelser til film

Opdatering 2023: Efter lukningen af ​​de øverste medierelager som Fusion og Colossal har der været masser af tilfælde af visse tilføjelser, der er skiftet til andre ressourcer. Mens Exodus officielt er lukket, kan mange brugere stadig nyde at bruge tilføjelsen fra “Kodi Israel Repo”.

Alt hvad du skal gøre er at indtaste følgende mediekilde http://kdil.co/repo/. Anerkendt som “Kodi Israel”, depotet kan prale af den nyeste version af tilføjelsen Exodus sammen med en enorm liste over andre udvidelser. Dette sikrer, at du ikke står over for problemer under installationen.

1Channel

1Channel er blandt de bedste Kodi-tilføjelser til at se spændende film / tv-shows. Det giver endda brugere mulighed for at lytte til musik og kan prale af et enormt bibliotek, der består af gamle / nye berømte sange. For at downloade tilføjelsen skal du installere Kodi Israel-arkivet og søge efter “PrimeWire”.

1 kanals kodi addon

Covenant

Den originale pagt er blevet lukket, hvilket var et alternativ til Exodus-tilføjelsen, men et nøjagtigt alternativ er tilgængeligt. Det er en komplet kopi af gaffelen, der giver en problemfri løsning til at se live-kanaler, tv-shows og film igen. Udvidelsen var tidligere tilgængelig på Colossus Repo. Efter nedlukning, kan du nu installere det fra Kodi Israel.

Pagt kodi addon

Download FANTASTIC-tilføjelsen (som er en dino af Covenant) fra Firestick Plusman Repo ved at følge nedenstående trin:

 1. Lancering Kodi Krypton-applikationen og  til “Indstillinger”
 2. Fra listen over indstillinger, klik på “Filhåndtering”
 3. Rul ned og klik på den “Add-Source” mulighed
 4. Vælg “Ingen” og gå ind: http://fspmkodi.com
 5. Navn mediekilden “Firestick Plusman” og ramte OK
 6. Fra hovedmenuen,  til tilføjelser og klik på den “Pakke” symbol
 7. Vælg det “Installer fra zip-fil” mulighed og klik på Firestick Plusman
 8. Et nyt vindue åbnes. Klik på “repository.Firestickplusman-0.1.2.zip”
 9. Vente for at depotet skal installeres med succes og returnere “Installer fra depot” menu
 10. Find FANTASTISK i kategorien video-tilføjelser og Trykke installationsknappen
 11. god fornøjelse se gratis film / tv-shows igen!

GURZIL

Denne nye tilføjelse er tilgængelig i Smash Repository. Det er et alternativ til Exodus-udvidelsen, som nummer to til Covenant-tilføjelsen. Det har en enorm liste over film og tv-shows, der er tilgængelige til streaming. Det kan prale af det samme layout som Exodus bare med et par mindre variationer og stilændringer. Linket til streams er også ganske godt. De fungerer godt og forbliver konsekvent i levering af indhold.

GURZIL kodi addon

Exodus

eksodus kodi forsvandt

 1. Åbn Kodi og klik på den “Gear” ikon for at navigere til Indstillinger.
 2. Vælg på listen over konfigurationsindstillinger “Filhåndtering”.
 3. Rul nede i venstre kolonne og klik på den “Tilføj kilde” mulighed.
 4. Dobbeltklik på ingen for at indtaste URL’en til mediekilden, dvs. http://kdil.co/repo
 5. Navn mediekilden “Kodi Israel” og hit OK-knappen.
 6. Vend tilbage til hovedmenuen og navigere til “Add-ons”.  Klik på den “Pakke” symbol øverst til venstre på siden.
 7. Fra listen over indstillinger, navigere til “Installer fra zip-fil”.
 8. Find den mediekilde, du tilføjede tidligere, dvs. Kodi Israel.
 9. Klik OK-knappen tændt “Kodil.zip” for at starte installationsprocessen til depotet.
 10. Vente for at download- og installationsprocessen skal afsluttes. Du vil se en anmeldelse.
 11. Navigere til “Installer fra depot” menu og klik på Kodi Israel-arkivet.
 12. Hoved til “Video-tilføjelser” afsnit.
 13. Rul ned, indtil du finder “Exodus” tilføjelse.
 14. Trykke installationsknappen.
 15. Vent på “Add-on installeret” notifikation.
 16. Du kan nu få adgang “Exodus” fra kategorien Video-tilføjelser!

salte

Stream alle kilder (forkortet SALTS) er en pålidelig Kodi-tilføjelse, der giver brugerne mulighed for at streame fra en enorm database med film / tv-shows. Brugere, der har en betalt Trakt-konto, kan endda få adgang til en bredere kategori af genrer. Selvom det ikke er nødvendigt, vil synkronisering med Trakt give dig masser af bedre visningsmuligheder. Du kan installere udvidelsen fra Kodi Israel Repository.

salte kodi addon

Bennu

Hvis du leder efter en solid erstatning af hit Phoenix-tilføjelsen, er der ingen bedre mulighed end Bennu. Det er en ny iteration til udvidelsesforlængelsen, der samler links fra hundreder af forskellige værter for at levere kvalitetsindhold, som brugerne kan nyde. Du kan endda få adgang til nogle officielle Live TV-kanaler, som det er lovligt at se, hvis du har et abonnement til rådighed. Udvidelsen er tilgængelig på Super, Kodi Israel og Colossus depoterne.

bennu kodi addon

MetalliQ

Tilgængelig på Noobs og Nerds Repository, er MetalliQ det foretrukne valg for binge-seere og filmentusiaster. Udvidelsen indeholder et imponerende mediebibliotek, der er vært for klassikere, mest sete, populære, nyeste og bedste tidsfilm. Derudover giver tilføjelsen adgang til tv-shows og musik til premium underholdning.

MetalliQ kodi addon

Fantastisk

Med den konstante nedlukning og gentagelse af hit-tilføjelser som Bennu, Colossus, Exodus og Covenant er næsten alle i Kodisphere begyndt at få panik. Under omstændigheder ophører noget af ovenstående med at arbejde igen, der er en meget kvalificeret og fantastisk erstatning tilgængelig. Download FANTASTIC tilføjelsesprogrammet (som er en dino af Covenant) fra Firestick Plusman Repo.

Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv

Hvis du hopper på den snoreskærende båndvogn, skal du undre dig: “hvordan man ser Live TV uden kabel?” Frygt ikke, som at forlade et tv-abonnement, betyder ikke, at du opgiver fordelene ved tv-underholdning. Her er nogle af de bedste Kodi-tilføjelser, du kan installere for at nyde Live TV:

USTVNow

USTVNow tilbyder et stort niveau af underholdningsservice. Det giver færre kanaler i high definition-kvalitet. For at komme i gang skal du abonnere på det officielle websted for USTVNow. Læs denne vejledning for installationsvejledningen og hvordan du ser USTVNow. Besøg http://kdil.co/repo for den nyeste download.

bedste kodi-tilføjelser til live tv

radix

Tilgængelig på Radix Repo, add-on er en allrounder til indhold. Ud over at få adgang til en enorm liste over film / tv-shows har du muligheden for at få adgang til Live-streams til nyheder og underholdning. Dette betyder, at du kan glemme at gå glip af dine yndlings sportsbegivenheder, da du endda har adgang til BBC, NBC, CBC og alle berømte tv-stationer.

radix kodi addon

cCloud TV

Uden tvivl er tilføjelsen til cCloud TV det øverste valg for de fleste brugere, der vil nyde LIVE TV på platformen. Det giver nyheder, sport, begivenheder og et stort bibliotek med kanaler fra hele verden, som du kan nyde. Du kan downloade den nyeste version fra Kodi Israel.

Ved du, at du kan fange hele EPL Live på cCloud TV Kodi uden besvær?

cCloud TV kodi addon

CNN 

Hvis du aldrig vil gå glip af en enkelt udsendelse nogensinde igen, skal du læse denne vejledning for at lære at se CNN på Kodi.

 1. slikke på “Gear” Symbol til at åbne indstillingsmenuen.
 2. Vælg “Filhåndtering” fra listen over indstillinger.
 3. Klik på “Tilføj kilde”.
 4. Indtast http://www.goodfellasteam.com/Repository i URL-linjen, og navngiv mediekilden “GoodFellas”.
 5. Vend tilbage til startskærmen > Add-ons > Pakkesymbol.
 6. Vælg “Installer fra zip-fil” fanen.
 7. Find og vælg mediekilden GoodFellas.
 8. Dobbeltklik på filen repository.goodfellas.zip
 9. Gå tilbage til forrige side, og vælg “Installer fra depot”.
 10. Download og installer Goodfellas 2.0 fra depotet til videoudvidelser.
 11. Når det er installeret, skal du åbne Goodfellas 2.0 og vælge USA-kanaler.
 12. Rul ned og vælg CNN HD.
 13. Nyd at se CNN live på Kodi V17 (Krypton)!

Halow Live TV

Denne mega Kodi-tilføjelse har hurtigt formået at skabe et ret omdømme online, da det giver folk mulighed for at se Live TV over hele verden i flere kategorier. Udviklerne af Halow er også meget aktive på Twitter, hvilket holder dig i tråd med de nyeste tilføjelser og funktioner.

Halow Live TV kodi addon

iPlayer WWW

IPlayer WWW-tilføjelsen giver dig et stort udvalg af kategorier, inklusive højdepunkter, live radio / TV, programlister, kategorier, en søgefunktion, funktion med rød knap & mere. Add-on er tilgængeligt i Kodi Add-on-arkivet som standard tilgængeligt i hver Kodi-mediecenterversion.

iPlayer WWW kodi addon

Ultra IPTV

Ultra IPTV er oprettet og tilgængelig på Cazlo og er det øverste valg til streaming af live tv fra hvor som helst og når som helst. Udvidelserne giver dig adgang til live sport, begivenheder, nyhedskanaler og PPV begivenheder rundt om i verden, skraber fra forskellige IPTV kilder online.

Ultra IPTV kodi addon

Mobdina

Mobdina er et andet øverste valg til at se live tv. Det giver dig muligheden for at nyde IPTV fra USA, Storbritannien og Mexico. På samme tid har du forskellige sektioner til adgang til Live Sports, TV-shows, film og musik. Du kan downloade add-on fra Play-on Monkey eller Kodi Israel.

Mobdina kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til videoer

I løbet af de sidste par år er produktion af tv-show steget med mange instruktører / producenter, der arbejder hårdt for at skabe episke franchiser, der ikke kun viser sig vanedannende, men utroligt interessante at se. Mennesker som os kan bare ikke overse at se med sådant kvalitetsindhold tilgængeligt online. Hvis du vil have adgang til det samme, skal du henvise til den bedste liste over Kodi-tilføjelser til tv-shows nedenfor:

Flixanity

Flixanity er en ny aktør inden for domænet af Kodi-underholdning. Det kan prale af en enorm database med klassiske film til de nyeste flicks, samtidig med at brugerne giver mulighed for direkte at søge efter nye episoder. Du kan få den seneste version af udvidelsen fra Kodi Israel-repoen.

Bedste Kodi-tilføjelser til tv-shows

UK Turk-playlister

Alle Kodi-entusiaster har brug for at kende denne vidunderlige tilføjelse. Britiske tyrkiske afspilningslister leverer komplet sortiment af populære tv-shows, herunder tegneserier og dokumentarer. Det er det bedste valg til at se på din yndlingsserie, da udvidelsen kan prale af et kæmpe bibliotek med indhold! Du kan downloade det fra http://kdil.co/repo.

UK Turk-playlister kodi addon

Nemesis

Nemesis findes på Kodi Israel- og Stream Army-lagrene og er en relativt ny tilføjelse til at se din yndlingsunderholdning. Det kan prale af en enorm samling af film / tv-shows at se GRATIS og giver dig også adgang til live tv. Du kan også streame lufttrafikstyring, politiscannerfeeds og afspille musikfiler / lydbøger.

Nemesis kodi addon

Quasar

Quasar er et andet øverste valg til udnyttelse af underholdning. Tilføjelsen tilbyder høj kvalitet og hurtig strømme af dine yndlingsfilm / TV-serier, mens du henter oplysninger direkte fra IMDB. Det bruger torrenting til at finde indhold. Du kan installere tilføjelsen fra Kodi Israel-repo.

Quasar kodi addon

bobler

Ved hjælp af en ny tilgang til filmstreaming integrerer Bubbles Kodi-tilføjelsen streamingtjenester for maksimal underholdning. Gennem webskrapning kan du finde nogle af de bedste kvaliteter til dine yndlingsfilm / tv-shows. Du kan installere tilføjelsen fra Bubbles Repo.

Bobler kodi addon

GAIA

Gaia er tilgængelig via Dimitrology-repo og er den genmærkede version af Bubbles-tilføjelsen. Det tilbyder et stort udvalg af film, tv-shows, dokumentarer, kortfilm, kiddie-tegneserier og andre værktøjer. Den bedste del af alt: udvidelsen kan prale af et brugervenligt interface og tilbyder endda integration med streamingtjenester som Real Debrid.

Gaia Kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til sport

Den sidste ting, du har brug for, er at glemme at købe billetten til din yndlingssport eller ikke være i stand til at få adgang til streams til en igangværende PPV-begivenhed. Det er her, Kodi-tilføjelser tilbyder brugerne mulighed for at streame live-sport, når de er hjemme. Hvis du vil se din favorit Live Sports GRATIS, så tjek disse tilføjelser nedenfor:

NFL Game Pass Kodi tilføjelse

Desværre kan du ikke bruge NFL Game Pass Kodi-tilføjelsen uden at købe et abonnement. Hvis du vil låse op for ubegrænset indhold for at se dine yndlingskampe, få indblik i topspillere og analysere førende hold, skal du betale $ 124,00.

Tredjeparts tilføjelse “Elektra Vault” Installation

Sådan ser du NFL på Kodi Jarvis version 16 eller nedenfor

 1. Åbn Kodi og klik på det gearformede ikon (Indstillinger)
 2. Vælg “Filhåndtering” og dobbeltklik derefter på “Tilføj kilde”
 3. Der vises et felt, klik “Ingen” til tilføjelse af URL
 4. Indtast Supremacy Repository URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 5. Gå tilbage til startskærmbilledet, klik på tilføjelser, og derefter på “Pakke” symbol
 6. Vælg “Installer fra zip-fil” mulighed og find “Overhøjhed”
 7. Klik på “repository.supremacy-1.2.zip” og vent på, at tilføjelsen installeres
 8. Gå tilbage til startskærmbilledet, klik på tilføjelser, og derefter på “Pakke” symbol
 9. Vælg “Installer fra depot” og vælg “Supremacy Repository”
 10. Gå til “Video-tilføjelser” og find “Elektra Vault”
 11. Tryk på installationsknappen!

Sportsguru

Sport Guru er sandsynligvis en af ​​de bedste i den nylige liste over tilføjelser. Sports Guru er den perfekte udvidelse til at møde al din Sport-ser. Du har forskellige kategorier at vælge imellem, som inkluderer bokseundertøj, Fodboldliga, Motorsport, X-Games, UFC, Wrestling, Rugby, MLB, NHL, NBA og Soccer, mens du er i stand til at få adgang til streams til LIVE-begivenheder. Du kan få tilføjelsen fra den koffeinholdige Mike’s Repository og skal muligvis indtaste et PIN-nummer for at bruge det.

Sports Guru kodi addon

Supremacy Sports

Supremacy Sports n er en anden ny tilføjelse på listen over Kodi-tilføjelser, men er hurtigt vokset til et populært valg for mange, der ønsker at nyde problemfri streaming af en række sportsbegivenheder sammen med adgang til Live PPV-begivenheder. Afsnit inkluderer WWE, Sportsfilm, UKTV-sport, Reddit Soccer Streams, Live events, Fodboldokumentarer, BT Sports og Ace Streams. Tilføjelsen bruger SportsDevil og Plexus på bagsiden til live streaming. Du kan få tilføjelsen fra Supremacy Repository: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Supremacy Sports kodi addon

Imod

For de brugere, der er på udkig efter en tilføjelse, som giver dem adgang til alt det nyeste inden for MMA-kampe, kan du overveje at installere Versus. Tillægget er berømt for at salte god, gammeldags kick-boxing-handling i dit hjemlige komfort. Med adgang til repriser fra tidligere begivenheder og de nyeste PPV-blockbusters er Versus utvivlsomt et tilflugtssted for UFC-elskere.

Versus kodi addon

ESPN Kodi-tilføjelse

ESPN Kodi-tilføjelse er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, der giver dig mulighed for at se dine foretrukne sportsbegivenheder uden besvær..

kodi espn3-godkendelse

 1. Åbn Kodi-appen, vælg derefter tilføjelsesprogrammer, og klik på pakkeinstallationsprogrammet, der er givet i øverste venstre hjørne.
 2. Vælg “Installer fra depot”>Kodi Add-on Repository>Video-tilføjelser.
 3. Klik på “Video-tilføjelser”, rulle ned til ‘ESPN 3’ og klik på ‘ESPN 3’.
 4. Klik på Installer.
 5. Vent et par øjeblikke på at modtage underretningen om aktiveret ESPN 3-tilføjelse.
 6. Gå til Kodi-startskærmen, og vælg fanebladet Tilføjelser fra venstre side.
 7. Du vil se alle de videoudvidelser inklusive ESPN 3, som du har installeret på din skærm.
 8. Klik på ESPN 3, du bliver bedt om at godkende via en kabeludbyder for at få adgang til premiumindhold.
 9. Når du er logget ind, er du bare et klik væk, hvordan du ser ESPN på Kodi uden kabel.

Efter at have fulgt ovenstående installationsproces, forventer vi, at du ved, hvordan du ser ESPN på henholdsvis Kodi 17.3.

Stream motor

Hvis du vil udnytte levende sportsunderholdning, er der ingen bedre mulighed end Stream Engine. Du kan se alt fra sport, film og tv-shows. På samme tid kan du også se forskellige kanaler som ESPN, Sky Sports, NBTV og mere. Tilføjelsen er tilgængelig på Kodi Israel-repo.

Bedste Kodi-tilføjelser til sport

Castaway

Castaway er en af ​​de hurtigste add-ons til sportsstrømmer, kendt for sit indhold af høj kvalitet. Tilgængelig på Kodi Israel, det giver brugerne mulighed for at se Live Sports og TV, mens det giver dig muligheden for at få adgang til P2P-indhold. Du kan endda udnytte ‘Sport efter behov’ og tilføj alle dine yndlingskanaler til “Min Castaway”. Men du vil gerne sikre din internetsikkerhed ved at oprette forbindelse til den bedste VPN til P2P.

Castaway kodi addon

NBC Sports Live

NBC Sports Live Extra er tilgængelig på den officielle Kodi Add-ons Repository-liste. Derfor skal du godkende din Kodi-enhed, før du ser noget på det. Når det er gjort, kan du få adgang til live programmering, udskiftninger, højdepunkter og andet featured indhold fra netværket.

nbc sports live kodi addon

Atom genfødt

Som navnet antyder er Atom Reborn den nye og forbedrede version af den gamle Atom-udvidelse. Det er udstyret med et massivt bibliotek til Live-sport, IPTV-kanaler, Børn-tv og film / tv-shows. Dette sikrer, at du aldrig går glip af din yndlingsunderholdning. Du kan downloade tilføjelsen herfra.

Atom Reborn kodi addon

Fantastiske anime-tilføjelser til at nyde på Kodi

Hvis du er fan af Manga og Anime, har Kodi også fået dig dækket. Platformen kan prale af en massiv samling af HD-tegneserier og Anime-udvidelser, inklusive dem, der streamer direkte gennem torrenter. Nedenfor er en liste over de nyeste Kodi-tilføjelser, du kan bruge til at nyde din yndlings-anime!

AnimeGo

AnimeGo er et af vores top valg for at se tegneserieserier og film. Det kan prale af et enormt bibliotek med indhold fra hele verden, opdelt i kategorier: alfabetisk, bedst bedømt og for nylig tilføjet. Der er endda en dedikeret søgemulighed til at finde ethvert Anime, du vil se. Hvis du vil installere tilføjelsen, skal du indlæse denne depot-zip-fil i Kodi og derefter gå mod Video-tilføjelser.

  Ako znížiť Lag v online hraní

bedste kodi anime addons

ToonMania

Efter lukningen af ​​Cartoons8 blev det svært at se din yndlings-anime online. ToonMania er et alternativ til shutdown-udvidelsen, men det kan prale af et bredere bibliotek. Du kan se enhver tegneserie herfra. Tilføjelsen er tilgængelig til download i Kodi Israel-arkivet.

ToonMania kodi addon

AnimeRam

Denne tilføjelse tilbyder de nyeste episoder og film, der opdateres regelmæssigt i anime-serien. Interfacet viser kun to kategorier: Seneste & Liste over alle. Det alfabetiske kategoriserede bibliotek er VAST, og vi mener! Du har endda en søgemulighed for hurtigt at finde din foretrukne anime-serie. Brug kdil.co/repo til at downloade og installere tilføjelsen.

animeram kodi addon

AnimeHere

AnimeHere er en anden strålende Kodi-tilføjelse fra DKNight (skaberen af ​​AnimeGo). Det tilbyder et bedre bibliotek, navigation og streamingkilder, men kan prale af en lignende grænseflade som AnimeGo. Du har sidst opdaterede anime- og top-anime-kategorier for at se alle dine foretrukne episoder uden at skulle søge efter dem. Du kan installere tilføjelsen fra DKNight Repo.

animehere kodi addon

Masterani

Masterani er den fantastiske oprettelse af Alleidun. Det er tilføjelsesalternativet til webstedet med samme navn, hvilket giver brugerne mulighed for at se deres foretrukne anime på Kodi på det yderste niveau af bekvemmelighed. Det kan prale af et rent udseende og udsyn og tilbyder hurtige strømme til alle anime-film / tv-shows. Download zip-filen herfra.

Masterani kodi addon

9Anime

Oprettet af DxCx, 9Anime er kopien af ​​.tv-webstedet med samme navn. Det kan prale af en af ​​de største samlinger af anime med streams, der indlæser hurtigt og skraber indhold fra forskellige kilder. Du kan installere tilføjelsen ved at downloade zip-filen her og indlæse den i Kodi direkte!

9Anime kodi addon

FunimationNOW

FunimationNOW er en fantastisk anime Kodi-tilføjelse, hvor du kan se SD- og HD-videoer, afhængigt af din båndbredde. Alt animeindhold kaldes japansk og engelsk, som dækker den største anime-fan-base. Den præmieversion har nul buffering for at se videoer på en problemfri måde. Du kan installere tilføjelsen fra det officielle Kodi Add-ons Repository.

FunimationNU kodi addon

KissAnime

KissAnime, der blomstrer med et mediebibliotek af gammelt til det nyeste animeindhold, har samlet et kæmpestort blandt Kodi-brugere. Det er en favorit til at se alle typer anime-film / tv-shows, men for nylig har påtrængende CAPTCHA’er gjort det vanskeligt at bruge tilføjelsen. Du kan installere det fra den officielle Kodi-repo.

kissanime kodi addon

Crunchyroll

Med mere end 25.000 episoder og 15.000 timers officielt licenseret animeindhold er CrunchyRoll den førende globale destination for japansk og asiatisk animeindhold, oversat til flere sprog af fagfolk. Du kan installere add-on fra det officielle Kodi Add-on Repository.

CrunchyRoll kodi addon

AnimeFTW.tv

AnimeFTW.tv er en strålende tilføjelse for dem med en sød tand til japanske animationer. Nu tilføjet med over 1400 anime-serier med undertekster og dubbede versioner, kan tilføjelsen let omdanne dig til et lille barn. Du kan installere den ved at downloade zip-filen herfra og indlæse den i Kodi manuelt.

AnimeFTW.tv kodi addon

Bedste sjove Kodi Cartoon Addons Børn vil elske

Kodi er ren underholdning for streaming fans rundt om i verden, uanset hvilken alder eller præference. Mens vi normalt diskuterer & liste tilføjelser til sport, film og tv-shows, er det endelig tid til at tilbyde nogle fnise til de små. Så nedenfor er de bedste tegneserie-tilføjelser på Kodi, som børnene vil elske.

Cartoon HD Extra

Cartoon HD Extra fås på SuperRepo og kan prale af et fremragende streamingbibliotek med børn’s underholdning sammen med populære tegneseriefilm og tv-shows. Den bedste del af alt: tilføjelsen henter indhold fra meget pålidelige kilder, hvilket sikrer mindre buffering og højhastigheds-streaming!

Bedste sjove Kodi Cartoon Addons Børn vil elske

Kiddie-tegneserier

Kiddie Cartoons er tilgængelig til download gennem SuperRepo- og Kodi Israel-lagrene og er kendt for sit helt fantastiske kategoriserede bibliotek med tegneserier og anime-titler. Det har noget for hvert barn fra Barney dinosauren til Barbie-eventyr, tilføjelsen er en godbid for de unge!

Kiddie Cartoons kodi addon

B99TV

B99TV tilbyder et stort udvalg af tegneserier fra tilbage i 90’s hele vejen til de nyere hits. Fra animerede film, Disney-underholdning og sjove små tv-shows opdaterer B99TV regelmæssigt sit bibliotek med kilder for maksimal nydelse. Du kan downloade add-on fra Kodi Israel Repo.

B99TV kodi addon

Bobby’s Tegnefilm

Ligner B99TV, Bobby’s Tegnefilm fortjener sin plads blandt de øverste Kodi-tegneserier. Selvom det ikke er så organiseret som B99TV, tilbyder tilføjelsen et stort udvalg af underholdning for både børn og voksne. Hent de seneste opdateringer af udvidelsen fra Kodi Israel eller SuperRepo.

Bobby & tegneseries tegnefilm kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til Android

Som en multi-platform software fungerer Kodi glat på tværs af alle Android OS og enheder. Dette giver brugerne mulighed for at streame deres foretrukne film og tv-serier problemfrit på deres smartphones, tablets og endda Android-aktiverede Smart TV’er. Nedenfor er et par tilføjelser, du bestemt bør prøve på din telefon:

Genesis Genfødt

Genesis Reborn er den nye og forbedrede version af den ældre tilføjelse med samme navn. Selvom den er lukket, kan du stadig installere Genesis fra Kodi Israel-repoen. Til den nyeste version skal du dog bruge denne URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo. Det er det bedste valg til streaming af de nyeste tv-shows og film på store og små Android-skærme.

Bedste Kodi-tilføjelser til Android

Sådan installeres Genesis Reborn på Kodi Krypton version 17 eller højere

 1. Start Kodi-applikationen, og klik på “Gear” ikon.
 2. Fra listen over indstillinger skal du vælge “Filhåndtering”.
 3. Her ser du en liste med depoter. I slutningen skal du klikke på den valgte indstilling “Tilføj kilder”.
 4. Der vises en boks på din skærm, hvor du skal klikke på ‘Ingen’.
 5. Indtast URL’en til Jesus Box Repo: http://jesusboxrepo.xyz/repo/. Skriv nu navnet på mediekilderne ‘Jesus boks’ og klik på OK igen.
 6. Gå tilbage til Kodis hovedmenu, og klik på “Add-ons”.
 7. Klik på Package Installer-ikonet, der findes i øverste venstre hjørne.
 8. Vælg Installer fra zip-fil > Jesus boks > repository.jesusboxtv-1.0.3 > Vent nu til installationen er afsluttet.
 9. Vælg Installer fra depot > Jesus-boksen > Video-tilføjelser > Find nu og klik på Genesis Reborn.
 10. Tryk på installationsknappen, og nyd GRATIS at se tv-shows / film.

Elysium

Elysium er en opgraderet version af Zen-tilføjelsen med opdateret kode (tilgængelig på NaN Repo). Det kan prale af det samme syn og trække links til film og tv-shows, mens de vises til højre for dig at spille. Det kan prale af et kæmpe bibliotek med indhold, der sikrer, at du aldrig går glip af din yndlingsunderholdning.

Elysium kodi addon

Falcon-projekt

Oprettet af en Indie-udvikler kendt som “AJ”, Falcon-projektet er en allrounder-tilføjelse, der giver adgang til IPTV-links og tv-shows / film on-demand. Yderligere områder inkluderer også en sportsafdeling og en speciel “Hendes sted” der henvender sig til indhold til kvindelig smag. For at få tilføjelsen skal du installere AJ Builds Repository.

Falcon Project kodi addon

1080p film

Hvis du vil se film i Full HD-kvalitet på din Android-smartphone eller desktop, skal du bestemt overveje at bruge 1080p-film. Oprettet af Dandy Media, og tilføjelsen praler med et enkelt klik for at afspille-funktionen, som indlæser videoer utroligt hurtigt. Du kan få udvidelsen fra Kodi Israel.

1080p Film kodi addon

TUBITV 

TUBITV Kodi-tilføjelsen er tilgængelig på SuperRepo. Du kan installere det ved at tilføje depotet i Kodi og derefter installere udvidelsen fra listen over videoudvidelser.

tubi tv kodi video addon

Sådan installeres TUBITV på Kodi Krypton version 17 eller højere

 1. Lancering Kodi V17 og indtast indstillinger ved klikkende på den “Gear” ikon.
 2. Du vil se en liste over systemindstillinger. Klik på den sidste med titlen “Filhåndtering”.
 3. Rul nedenfor og klik på “Tilføj kilde”.
 4. Dobbeltklik på “Ingen” og gå ind http://srp.nu i URL-boksen.
 5. Navn mediekilden “SuperRepo” og klik på OK-knappen.
 6. Vend tilbage til Kodi-menuen, klik på “Add-ons” og derefter “Pakke” symbol i øverste venstre hjørne.
 7. Fra listen over indstillinger, Vælg “Installer fra zip-fil”.
 8. Rul ned, indtil du ser den mediekilde, du har navngivet tidligere, dvs.. “SuperRepo”.
 9. Vælg Krypton > Alle > “superrepo.kodi.krypton.all-0.07.04.zip”.
 10. Vent til installationen er afsluttet, Vend tilbage til “Add-on browser”, Vælg “Installer fra depot”.
 11. Fra listen med depoter, Vælg “SuperRepo All [Krypton] [V7]”.
 12. Naviger til “Video-tilføjelser”.
 13. Fortsæt med at rulle ned, indtil du finder det “TUBITV”.
 14. Trykke installationsknappen.

NaN Tutorials

Drevet af Noobs og Nerds-repoen giver tilføjelsen dig adgang til videotutorials til Kodi-funktioner, indstillinger, hardware og live chat-tjenester. Det giver også fejlfinding og rettelser til forskellige Kodi-fejl, mens det tilbyder komplette guider til Kodi på Android, Linux, Raspberry PI, Xbox og Windows.

NaN Tutorials kodi addon

Fodbold gentagelser

Hvis du er en fan af fodbold, så er denne tilføjelse bare for dig. Tilgængelig via Noobs og Nerds Repo, det giver brugerne mulighed for at se internationalt & klubfodboldkampe sammen med højdepunkter og strømme til gamle mesterskaber og udfordringer.

Fodbold gentager kodi addon

Kejserlige strømme

Tilgængelig fra Kodi Israel Repo, tilføjelsen Imperial Streams er en anden favorit af vores, når det kommer til at nyde ubegrænset streaming af film / tv-shows. Det tilbyder en enorm database med klassikere, bedst bedømt og mest set indhold. Du vil helt sikkert nyde den tilgængelige sort.

Imperial Streams kodi addon

Bedste Kodi Addons til Firestick

Intet kan slå følelsen af ​​at se dine foretrukne tv-shows / film på dit Amazon Firestick TV. Det er her Kodi-tilføjelser til Firestick er nyttige, som fungerer i overensstemmelse med platformen’s funktioner. Du kan ikke kun nyde fuldtidsunderholdning, men også alsidigheden ved at vælge blandt hundrede genrer.

Poseidon

Poseidon Kodi-tilføjelsen har hurtigt opnået et stort ry på markedet som den bedste kilde til at se film og tv-shows på open source-medieplatformen. Fås på Kdil.co/repo, det kan prale af et brugervenligt design og opdaterer regelmæssigt sin liste med friske film. Sektioner er opdelt i kategorier, inklusive store instruktører, i teatre, Oscar-vindere, skuespillere, genrer og år.

Bedste Kodi Addons til Firestick

HEVC Video Club

HEVC er et Kodi-tilføjelsesprogram, der kategoriserer film i HD-kvalitet, herunder Blu-ray, 3D, 720p og 1080p, hvilket hjælper dem med begrænset internethastighed til at nyde god streaming. Appen henter inspiration fra videokodeket kendt som H.256. Den største fordel ved at bruge denne tilføjelse er, at den leverer HD-video i en brøkdel af størrelsen. Full HD-film er kun 300 MB pr. Fil.

HEVC Video Club kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til PPV

Kampe som Floyd Mayweather mod Conor McGregor har øget hypen og sandsynligheden for kanaler, websteder og applikationer, der understøtter pay-per-view. Som en åben-medie underholdningsplatform falder Kodi heller ikke bagefter. Der er mange udviklere, der arbejder på at frigive pålidelige tilføjelser, så du kan nyde live PPV-streaming. Nogle af de bedste inkluderer:

Planet MMA

Som navnet antyder giver denne tilføjelse til Kodi dig adgang til at streame indhold, der vedrører MMA-wrestling og UFC-begivenheder. Det kan prale af en enorm samling af tv-shows, dokumentarer og live-begivenheder, der sikrer, at du aldrig går glip af en enkelt lejlighed. Du kan også se UFC-kalenderen, udføre søgninger, se Fight Night Live, få adgang til UFC Openload, MMA Openload og MMAs pionerer. Du kan endda se YouTube-videoer direkte sammen med MMA-relaterede film.

bedste kodi-tilføjelser til betaling pr. visning

SportsDevil

Sports Devil-tilføjelsen er perfekt til at få adgang til enorme PPV-begivenheder, da det kan prale med et stort udvalg af kanaler, der inkluderer NBC, CBC, Sky Sports, BT Sports og en række andre fra amerikansk til sydamerikansk til europæisk. Du kan downloade add-on fra Kodi Israel Repo.

sportsdevil kodi addon

Sådan installeres SportsDevil på Kodi

Installation af SportsDevil på Kodi tager et par minutter af din tid, følg vores trin for trin guide, og vi’Jeg får dig til at køre på mindre end 7 minutter:

 • Start Kodi
 • Svæve over System > klik Filhåndtering > Tilføj kilde
 • I stien bjælketype http://fusion.tvaddons.ag (du kan også kopiere indsæt dette)
 • Indtast i boksen Navn Fusion og klik derefter på Udført
 • Gå tilbage til startskærmen, og klik derefter på System > klik AddOns > klik Installer fra zip-fil
 • Vælg Fusion > xbmc repos > engelsk > Rul ned & klik ‘unofficialsportsdevil-1.X.X.zip’  
 • Gå tilbage til den forrige menu, og klik nu installere fra depot > Uofficielt arkiv for sports Devil > Video-tilføjelser > Sports djævel > Installere
 • Vent på, at plug-in’en installeres og viser Enabled foran SportsDevil
 • Gå tilbage til startskærmen > Videoer > Video-tilføjelser > Sports djævel
 • Du skal nu se den komplette liste over streamingindstillinger, der er tilgængelige på SportsDevil

SportsDevil-tilføjelsen er installeret med succes på Kodi, og du kan starte denne tilføjelse når som helst ved at klikke på Videoer>Tilføjelser Ons>SportsDevil.

SportsMania

Sports Mania er en anden hit-tilføjelse til at få adgang til live-streams af hit PPV-begivenheder, uanset typen. Udvidelsen er perfekt til sportsfanatikere, der leverer masser af indhold til sport. Du kan downloade udvidelsen fra SuperRepo: http://srp.nu.

SportsMania kodi addon

Live hub

Hvis ovenstående indstillinger ikke fungerer, kan du altid overveje at bruge Live Hub. Tilføjelsen giver brugerne adgang til geo-blokeret indhold i England, mens det giver brugerne mulighed for at spille Android APK’er inklusive Mobdro-streams til live PPV-begivenheder. Klik på GEO låst giver dig adgang til Freeview, BBC, TVPlayer og en hel liste over andre kanaler.

Live Hub kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til indiske Bollywood-film og tv-seriekanaler

Hvis du er fan af Bollywood-film / tv-shows, så har Kodi også dækket dig. Du kan finde mange tredjeparts tilføjelser, der giver adgang til alle mulige Desi-indhold fra Pakistan og Indien. Tjek listen nedenfor for mere information:

Zem TV

Hvis du er interesseret i at se desi-indhold, er Zem TV en af ​​de bedste tilføjelser, der findes på Kodi Israel til at nyde sport fra Sydøstasien, film / serier fra Indien og dramaer fra Pakistan. Men det vinder også popularitet for at give mennesker over hele verden mulighed for at se deres yndlingssportkanaler. Klik her for at downloade tilføjelsen direkte via zip-fil.

Bedste Kodi-tilføjelser til indiske Bollywood-film og tv-seriekanaler

 1. Lancering Kodi V17-applikationen og gå til indstillinger ved klikkende på den “Gear” ikon.
 2. Fra listen over konfigurationer, Vælg “Filhåndtering”.
 3. Rul nede i venstre kolonne og klik på “Tilføj kilde”.
 4. Gå ind http://kdil.co/repo ind i URL-boksen, navn mediekilden “Kodi Israel”, og trykke Okay.
 5. Vend tilbage til hovedmenuen og klik på “Add-ons”.
 6. Klik på den “Pakke” symbol i øverste venstre hjørne af siden.
 7. Fra listen over indstillinger, Vælg “Installer fra zip-fil”.
 8. Find det “Kodi Israel” mediekilde du tilføjede tidligere og klik på det.
 9. Sådan installeres repoen, Dobbeltklik på “Kodil.zip”.
 10. Vente til “Add-on installeret” anmeldelse og klik på “Installer fra depot”.
 11. Fra listen over repos, Vælg “www.kodisrael.co.il Repository”.
 12. Rul ned og klik på “Video-tilføjelser”.
 13. Find det “ZemTV.com” tilføjelse og klik på det.
 14. Hit det “Installere” knap og Vælg den nyeste version.
 15. Vente til “Add-on installeret” notifikation.
 16. Du kan nu få adgang til ZemTV.com fra din samling af video-tilføjelser!.

VIEWSTER

Viewster-tilføjelsen kan downloades i det officielle Kodi-arkiv. Det er en premium-udvidelse, som giver dig adgang til de nyeste Bollywood-film / tv-shows fra et enkelt sted. Tilføjelsen tilbyder også en liste over populære genrer, som du kan vælge.

Viewster kodi addon

OmniMovs

Hvis du søger efter et tilføjelsesprogram, der giver adgang til både Bollywood og Hollywood-film / tv-shows på et enkelt sted, er OmniMovs perfekt. På denne måde kan du opfylde din trang til noget desi-indhold, mens du også nyder en liste over klassiske / hit amerikanske film. Du kan downloade tilføjelsen fra Kodi Israel.

OmniMovs kodi addon

Knag film

Snag Films er knudepunktet for film / tv-shows fra hele verden. Ud over at få adgang til Bollywood-underholdning kan du endda finde koreanske dramaer, arabiske serier, afrikanske film og meget mere mangfoldighed. Du kan downloade add-on fra det officielle Kodi-lager.

Snag Films kodi addon

Bedste Kodi-addons til træning i fitness og sundhed

Fokus på dit helbred og opretholdelse af fitness er afgørende for at overleve i dag’s hårdt og hurtigt tempo. Med mennesker omkring dig bogstaveligt talt dyster med energi til at arbejde, er du nødt til at stræbe efter at holde dig så fit som muligt. Det er her, Kodi-tilføjelser til fitness er nyttige. Du kan nemt få adgang til live-streams og tv-shows til regelmæssige fitnessrutiner, så du forbliver aktiv og sund.

Ares Fitness

Hvis du er en fitness-buff eller bare starter din rejse til en sundere livsstil, vil du helt sikkert elske Ares Fitness-tilføjelsen. Fra opvarmningsøvelser, stræk, nedkøling til træningsøvelser med høj intensitet; du har masser af fitnessindhold at se på. Det er næsten som at have dit eget bibliotek med træningstips og råd med et tryk på en knap.

  I migliori siti torrent e le alternative funzionanti al 100% dei siti repressi

Bedste Kodi-addons til træning i fitness og sundhed

BAMF TV

BAMF TV er kendt for sit helt fantastiske kategoriserede bibliotek med fitness-tv-shows og film. Det har noget for ethvert fitnessniveau fra dem, der begynder deres rejse til den ekstreme side. Du kan finde alt det nyeste fitnessindhold i BAMF TV Kodi-tilføjelsen, som du måske aldrig finder andre steder. Download zip-filen her for at installere tilføjelsen.

BAMF TV kodi addon

Bedste Kodi-tilføjelser til musik MP3-radio

Der er intet som at lytte til musik i HD-kvalitet til at tilbringe din fritid, feste med venner eller bare mens du prøver at aflede dit sind fra nogle ting i livet. Heldigvis understøtter Kodi al slags underholdning, som du kan nyde. Hvis du leder efter de bedste Kodi-tilføjelser til at lytte til musik, skal du se nedenfor. Du har det sjovt at streame musik af høj kvalitet.

Beatz

Hvis du er en musikafhængig, der elsker at lytte til en lang række genrer, så er BeatZ-tilføjelsen, der er tilgængelig på Stream Army-repo, lige til dig. Fra stilarter som hip-hop, rap, pop, jazz til de nyere omgivelser, dubstep, EDM, moombahton, trap, deephouse, progressive, trance og chillstep genrer, har du mange kategorier at lytte. Denne dynamiske tilføjelse vil også opdatere dine musikvalg, så snart de ændres.

Bedste Kodi-tilføjelser til musik MP3-radio

MP3-streams

MP3 Streams er en anden stor Kodi-tilføjelse til musikelskere. Det trækker sin info fra lastfm og formår at holde diagrammerne ajour. Du får adgang til en stor samling af sange, der inkluderer forskellige genrer, billboard-toplister og undervurderede artister, så du ikke går glip af nye og fantastiske numre. Du har endda mulighed for at gemme numre og oprette din egen playliste.

MP3 Streams kodi addon

TuneIn Radio

Hvis du er en musikfreak, der nyder at lytte til de tidlige morgenradioprogrammer, finder du TuneIn Radio-tilføjelsen ganske interessant. Det ligner Android / iOS-applikationen med samme navn og giver brugerne mulighed for at finde radiostationer fra hele verden.

TuneIn Radio kodi addon

Bedste vejr Kodi Addons

Leder du efter måder at holde dig opdateret med vejret? Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at installere vejr-tilføjelser på Kodi. Nedenfor er en liste over tre af markedets bedste.

Vejret under jorden

Denne tilføjelse hører under API-kategorien. For at modtage regelmæssige opdateringer om vejret i dit område, skal du besøge webstedet Weather Underground. Du modtager en kode, som derefter giver dig et vist antal opdateringer pr. Dag, når du først er logget ind. Hvis du vil have opdateringer mere regelmæssigt, er der pakker tilgængelige til forskellige behov. Du kan downloade add-on fra det officielle Kodi Repository direkte.

Bedste vejr Kodi Addons

Yahoo! Vejr

Yahoo! Vejret er en ikke-API-udvidelse, hvilket betyder, at du ikke behøver at abonnere for at få adgang til opdateringer. Det fungerer ganske godt til at bestemme det rigtige vejr i næsten alle områder i verden. Ligesom Weather Underground-udvidelsen kan du finde Yahoo! Vejret i det officielle Kodi-arkiv. Dette forhindrer besværet ved at tilføje repos fra tredjepart.

Yahoo! Vejr kodi addon

OpenWeatherMap Udvidet

Hvis ovenstående indstillinger ikke fungerer for dig, er det et klogt valg at gå med OpenWeatherMap Extended-tilføjelsen. Det er en hybrid af to stilarter, der passer til behovene hos både API og ikke-API-foretrukne brugere. Nogle siger, at det tilbyder det bedste fra begge verdener, og vi er bestemt enige om denne opfattelse. I lighed med ovenstående muligheder kan du downloade tilføjelsen fra det officielle Kodi Repository direkte.

OpenWeatherMap Udvidet kodi addon

Bedste Kodi-vedligeholdelses- og systemtilsætninger

Da Kodi er tilgængelig på en enorm liste over platforme, har du brug for et vedligeholdelsesværktøj til at rydde cachen, slette miniaturer / pakker og sikkerhedskopiere dine data nu og da. For at udføre disse vigtige opgaver har vi samlet en liste over de bedste Kodi-vedligeholdelsesudvidelser.

Backup

Den sidste ting, du har brug for, er at miste alle data og tilføjelser, når din Kodi opdateres til en ny version. Det er her tilføjelser som Backup kommer ind, som ikke kun lader dig installere den nyeste version af softwaren, men også gendanner alle dine tilføjelser, builds og guider i den forrige version. Du kan downloade udvidelsen direkte fra den officielle Kodi-repo.

Bedste Kodi-vedligeholdelses- og systemtilsætninger

indigo

Indigo findes på Kodi Israel og SuperRepo og er den ultimative løsning på alle dine problemer, hvad enten det er fejlmeddelelser, problemer med buffering, problemer med nedbrud og andet. Tilføjelsen tilbyder en komplet pakke med diagnosticerings- og reparationsværktøjer, så du kan returnere din Kodi i en sund tilstand.

Indigo kodi addon

Merlin Wizard

Tilgængelig på Merlin Repo og officielle Kodi, og tilføjelsen er perfekt til at rydde cache, slette miniaturer og rengøre pakker. Det fremskynder din videostreaming og forbedrer din filmoplevelse. Download tilføjelsen, hvis du oplever problemer med forsinkelse eller buffering.

merlin wizard kodi addon

Bibliotekets automatisk opdatering

Hvis du søger efter en udvidelse, der automatisk opdaterer alle repos og udvidelser på et planlagt tidspunkt, er Library Auto Update det perfekte valg. Det opdaterer listen over tilføjelser helt, mens du sletter de links / kilder, der ikke fungerer i øjeblikket.

Bibliotek Auto Update kodi addon

Top Geo Restricted Kodi Addons

Når du bruger Kodi, vil du støde på et par tilføjelser, der har en tendens til at være geobegrænset til bestemte placeringer. For at få adgang skal du bruge den bedste VPN til kodi-tjeneste til at kryptere din trafik og maskere din IP-adresse. Da du ser ud til at være placeret et andet sted, forbliver det ikke længere et problem at downloade og installere tilføjelser. Her er nogle af de øverste geobegrænsede tilføjelser, der er tilgængelige på Kodi.

 1. Ultimate IPTV
 2. Elysium
 3. Genesis Genfødt
 4. Pegasus
 5. Alluc
 6. Specto
 7. Quasar

Eksperter og entusiaster anbefaler både at bruge en Kodi VPN-service til at streame på Kodi. En VPN hjælper med at forblive sikker og anonym fra DMCA-meddelelser og andre ophavsretlige love, mens de får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale. Få Kodi VPN

Kodi Addons, der ikke længere arbejder i 2023

I løbet af den tid, jeg skrev denne blog, var der masser af tilføjelser, der fungerede korrekt. I løbet af de sidste par måneder har nedbruddet mod Kodi ført til, at ting tager en helt anden vending. Regeringskontorer og ophavsretsejægere arbejder dag og nat med at slippe af med depoter og udvidelser, sætter spørgsmålstegn er kodi sikkert nok? Dette har resulteret i, at mange berømte kodi-tilføjelser ikke fungerer. Disse inkluderer:

Triton kodi addon

Triton

Triton er berømt som en erstatning for den berømte Elysium-tilføjelse. Selvom det er en nyhændelse, formår den at give ganske forskelligartethed og bekvemmelighed for brugerne, når det kommer til at finde HD-links til film og tv-shows, som let kan spilles fra enhver platform. Med en opdateret database kan du være sikker på at finde alle dine favoritter i tilføjelsen. Du kan derefter føje dem til din “Min Triton” liste, eller se på hitlisten for at få bedre forslag. Tilføjelsen findes på Soulless-repo: https://soullessbuilds.com/repo/

Fokus kodi addon

Fokus

Når du ønsker, at dit fokus skal gå intet andet sted, men skærmen foran dig, er denne tilføjelse et godt valg til dine binge-watching vaner. I modsætning til andre tilføjelser til film opdaterer udviklerne regelmæssigt mediebiblioteket og sikrer dig, at du har masser af indhold til at holde dig travlt og sidder fast på skærmen dag ind og dag ud. Hvis du vil installere tilføjelsen, bliver du nødt til at downloade Lock Down Repository: http://repo.lockdown.in/

Quantum (Sanctuary) kodi addon

Quantum (Sanctuary)

Quantum er en allround-udvidelse, der er tilgængelig gennem Kodi Israel-oplagringsstedet. Det har et massivt bibliotek, inklusive begge IPTV-kanaler & VoD-indhold, for alle. Der er endda tegnefilm til børn, en sportsafdeling, flere IPTV-sektioner og en tv-guide at vælge imellem. Hvad ellers kan du bede om?

stigende tidevand kodi addon

Rising Tides

Rising Tides er en anden berømt Kodi-tilføjelse, der giver brugerne mulighed for at streame liveindhold. Ved installation kan du finde kategorier af dokumentarer, tv-shows, IPTV-himmel, film, sports shows, live PPV-begivenheder, live fodbold og hundreder af kanaler. Det er det øverste valg for dine live streaming-behov, men kræver, at både Sports Devil og F4M Tester er inkluderet på listen over Kodi-tilføjelser. Du kan downloade og installere udvidelsen ved følgende depot: http://mullafabz.net.rw/Repository

suprabox kodi addon

SupraBox

SupraBox er tilgængeligt på Looking Glass-depotet og er en undervurderet tilføjelse til Live TV. Det giver typisk adgang til forskellige IPTV-kanaler, men indeholder også alt fra film, tv-shows, sport og forskellige andre sektioner. Du kan finde videoer i 1080P og endda Blu-Ray-kvalitet.

Deliverance

Deliverance

Deliverance-tilføjelsen er tilgængelig på Sport Xplosion-repo og har fået en enorm popularitet på markedet for levende sportsudvidelser. Det er den bedste erstatning for CastAway og SportsDevil, hvis de holder op med at arbejde. Du har et massivt bibliotek af sportsbegivenheder med højdepunkter og livestreams.

Phoenix

Opdater 2023: Kodi går bestemt igennem en hård opdatering med det ene slag efter det andet på deres bemærkelsesværdige tilføjelser til streaming af tv-show / film. Phoenix, en af ​​de mest populære indholdskilder, har officielt lukket butikken. Ifølge TorrentFreak besluttede udvikleren at tage denne handling til beskyttelse mod de nylige regerings retssager og nedbrud.

En lovforslag har også erklæret, at personer, der poster ulovligt indhold, vil gå i fængsel. Med dette siger vi farvel til Phoenix. Tak for at give dig et omfattende organiseret mediebibliotek til underholdning. Når du ønsker at udforske det komplette udvalg af medier, anbefales det stærkt, at du overvejer denne tilføjelse.

Phoenix tilbyder omfattende organiseret mediebibliotek, der helt sikkert vil imødekomme forventningerne fra tv-elskere til en vis grad. Den bedste ting ved denne tilføjelse er, at seerne har adgang til og se tusinder af film, tv-shows og meget mere. Læs vores guide til installation af phoenix på kodi.

XMovies8

XMovies8 kodi addon

Opdater december 2023: XMovies8 var tidligere tilgængelig gennem både Fusion- og MetalKettle-oplagrene. Efter panikken i Kodi-industrien efter retssagerne om berømte udviklere fungerer add-on imidlertid ikke længere. Vi forsøgte at finde udvidelsen på andre depoter, men da der ikke er nogen support tilgængelig – det er næsten umuligt at bruge tilføjelsen.

Du kan dog altid bruge andre tilføjelser som Disney + og Netflix til streaming af gode film / tv-shows når som helst og hvor som helst. XMovies8 var tidligere tilgængelig gennem både Fusion- og MetalKettle-oplagrene, indtil begge for nylig blev fjernet. Du kan ikke bruge tilføjelsen længere, da begge lagre nu er offline. Der er en chance for, at MetalKettle kan vende tilbage ifølge KodiTips.

Navi X Sports

Opdater december 2023: Enhver god ting skal nå et slut. Efter ti succesrige års drift, den berømte Kodi-tilføjelse, er Navi X ikke længere operationel. Årsagen til lukning er den samme for så mange populære udvidelser. Udviklerne ønskede ikke at blive tilknyttet nogen juridiske tvister / problemer, især efter den særlige opmærksomhed, som Kodi får fra copyrightjægere fra hele verden.

Som erstatning kan du altid bruge cCloud TV til streaming af live sport og underholdning. Navi X giver specifikt adgang til sportsafhængig på en fantastisk og yndig måde. Når du har brugt denne interaktive Kodi-addon, kan du streame og se forskellige sportskanaler live. Denne tilføjelse giver også oplysninger om de mest viste kanaler i løbet af det sidste døgn til sine seere.

Acestreams Addon til streaming af sport på Kodi

Opdater december 2023: Acestreams er et andet berømt navn på listen over sportsstreaming-tilføjelser. Det muliggør HD-streaming til alle slags sportskanaler. Som et resultat kunne brugerne modtage den ultimative underholdning til streaming af live sport. Efter lukningen af ​​Fusion-depotet er Acestreams Sports imidlertid også lukket.

Brugere kan ikke længere bruge udvidelsen til streaming af sportsgrene. Hvis du vil nyde livestreams af sportskanaler, kan du overveje at bruge Stream Engine og Cast Away-sports-tilføjelser. Kodi-sportsfans, der tænker, at en ny tilføjelse endelig er her for at sortere deres streamingbehov, godt uheldige fyre det’s ikke en tilføjelse. Det’er noget endnu bedre!

AceStreams er medieplatformen til en “ny generation” designet til at hente flere kilder til din live-streaming Kodi-tilføjelser, især nyttige til sportsstreaming. Den virkelige godbid her er for sportsfans, der simpelthen vil elske kvaliteten og ydeevnen i Ace Streams. Hvis du tænkte lige på, hvor du kan hente AceStreams-links og hash-filer, her er nogle seje Reddit-grupper at følge:

 1. Reddit MMAStreams
 2. Reddit Soccer Streams
 3. Reddit NFL Streams
 4. Reddit NBA Streams
 5. Reddit boksestrøm
 6. Kilde-tv-links – 1000+ AceStreams-kilder

FTV (FilmOn TV)

Opdatering november 2023: Efter at Fusion-depotet var blevet fjernet, blev alle tilføjelser, der hostes af TVADDONS, enten ophørt eller flyttet til andre depoter. Den berømte FilmOn TV- eller FTV-tilføjelse led også den samme skæbne og blev til sidst ophørt. Desværre kunne jeg ikke’t finde andre repos, der er vært for FTV.

Efter at Fusion-depotet var blevet fjernet, blev alle tilføjelser, der hostes af TVADDONS, enten ophørt eller flyttet til andre depoter. Den berømte FilmOn TV- eller FTV-tilføjelse led også den samme skæbne og blev til sidst ophørt. Desværre kunne jeg ikke’t finde andre repos, der er vært for FTV.

Anime-IPTV

Opdater december 2023: Anime-IPTV-tilføjelsen var ret populær i de første dage. Det kom med kombinationen og samarbejdet mellem flere forskellige anime-tilføjelser. Da der allerede er så mange muligheder, der allerede er tilgængelige til at se Anime, ser udvidelsen ud til at have undladt at få tilstrækkelig opmærksomhed. Desværre er tilføjelsen ikke længere tilgængelig på noget lager.

Anime-IPTV er kommet til med kombinationen og samarbejdet mellem flere forskellige anime-tilføjelser. Dens unikke funktion er let at navigere på trods af, at dens menuindstillinger ikke er på engelsk. Du kan stadig finde alle videoer ved at klikke på søgeikonet.

Du kan muligvis finde et par dårlige links nu og da, men i betragtning af videoernes kvalitet og tilgængelighed angår Anime-IPTV mange Kodi-tilføjelser.

Andre bedste Kodi-tilføjelser, der er stoppet med at fungere

 1. Dojo-strømme
 2. t.f.a
 3. Velocity
 4. Reaper
 5. ZEN
 6. One242415
 7. Veetle
 8. BIR
 9. UKTV igen
 10. VidTime
 11. Plex
 12. Add-on installationsprogram

Indpakning af ting

Vi forventer, at du får en spændende Kodi-oplevelse med disse 100 bedste Kodi-tilføjelser. Det tog os meget tid at samle denne liste og teste hver udvidelse. Hvis du har spørgsmål / spørgsmål, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Det vigtigste er, at du deler artiklen med dine venner / familiemedlemmer. Vær opmærksom på, at du, inden du downloader tredjeparts kodi-tilføjelser, skal du sørge for’har arbejdet med en hurtigste VPN-tjeneste for at forhindre enhver form for cyberangreb. Lær mere om, hvad er den billige VPN-service, som du nemt kan få.

Følg os på Twitter og hold dig opdateret.

Følg @Bestvpnco

Похожие статьи

 • 100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

  Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til…

 • 100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

  Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til…

 • 100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

  Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til…

 • 100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

  Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til…

 • 100 bedste Kodi-tilføjelser til film og live-tv-show (testet og verificeret liste for 2023)

  Leder du efter den bedste liste over Kodi-tilføjelser fra 2023? I så fald er du på det rigtige sted. Vi kender brugernes desperation, når det kommer til…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me