Bagaimana Menonton WrestleMania 34 Live Online Tanpa Kabel Streaming Percuma

Bersiaplah untuk menonton WWE Superstars kegemaran anda sendiri cincin pertempuran sekali lagi – WrestleMania 34 akhirnya di sini. Tahun lepas, kami melihat Brock Lesnar berpotensi sepenuhnya, Hard Boyz membuat kembali sensasi ke peringkat pertempuran, dan Undertaker membayangkan ke arah persaraan. Walau bagaimanapun, kali ini perkara-perkara yang lebih menarik, seperti yang anda dapat melihat Daniel Bryan, Roman Reigns, Kurt Angle, Triple H, dan juga Ronda Rousey meraikan tontonan terbesar dalam bergelut. Adakah anda sedang mencari cara untuk menonton WrestleMania 34 hidup dalam talian? Baca panduan ini dari BestVPN.co.

Contents

WrestleMania 34 Fights Details

Malam terbesar di WWE’WrestleMania 34 akan berlangsung pada hari Ahad, 8 April. Lokasi yang diputuskan untuk acara tersebut ialah Mercedes-Benz Superdome di New Orleans, Louisiana – yang menganjurkan acara untuk kali kedua, pertama kali menjadi WrestleMania 30, di mana kita melihat lebih daripada 75,157 orang yang menghadiri mania pertempuran. Pertunjukan akan bermula pukul 11PM ET / 8pm PT, dan jam 4 pagi di UK.

WrestleMania 34 Fights Details

Bagaimana pula dengan Pra-Show Kickoff?

Seperti mana-mana acara sukan atau pertempuran lain, akan diadakan pertunjukan WrestleMania, pukul 5 petang waktu tempatan dan jam 10 malam di UK, yang menampilkan tuan rumah Renee Young. Mendaftar dengan WWE Network dan aplikasi rasmi mereka untuk menyiarkan pra-pertunjukan. Pilihan lain termasuk WrestleMania’halaman WWE rasmi YouTube dan Facebook, yang akan menunjukkan sekurang-kurangnya tiga perlawanan dan dua jam khas.

Apa Mengenai Show Pre Kickoff

Bagaimana Menonton WrestleMania tanpa kabel

Dengan hanya beberapa hari untuk pergi sehingga malam terbesar dalam Wrestling tahun ini, peminat di seluruh dunia mencari penyelesaian untuk menyiarkan acara itu, tanpa TV kabel. Penyelesaian yang paling mudah adalah mendaftar dengan WWE Network untuk mendapatkan akses langsung pada aliran acara tersebut. Jika anda tidak pernah mempunyai akaun, anda boleh mendapatkan 30 hari pertama anda PERCUMA, selepas itu anda perlu membayar £ 9,99 sebulan.

Nota: Jika anda tinggal di bahagian dunia yang boleh’t mengakses WWE Network dan tidak dapat mengakses akaun percuma untuk strim ini, kami mengesyorkan anda menggunakan perkhidmatan VPN untuk melangkau sekatan rantau dan menikmati aliran bebas kerumitan

Bagaimana Menonton WrestleMania 34 tanpa kabel

Buka Ralat WWE

Oleh kerana Sky Network adalah penyiar rasmi acara untuk pengguna di Amerika Syarikat, anda juga boleh mempertimbangkan mendaftar dengan perkhidmatan VoD mereka. Pada masa ini, saluran dalam talian mereka telah menambah halaman khusus untuk pengguna untuk mendapatkan semua maklumat mengenai WrestleMania 34. Apa yang anda perlu lakukan ialah membayar £ 19,95 untuk mendapatkan akses kepada aliran langsung untuk acara itu, bersama-sama dengan berjalan semula pada hari Isnin, 9 April Khamis, 12 April pukul 10 pagi, 3 petang, dan 8 malam.

  Watch Permainan thrones hidup dalam talian.

WWE WrestleMania 34 pada sukan langit

Apa Saluran adalah WrestleMania On?

Jika anda tidak sanggup menghabiskan banyak wang untuk langganan WWE Network dan Sky PPV Sky, anda mempunyai penyelesaian untuk mengurangkan kos. Penyelesaian mudah adalah untuk mendapatkan akses kepada saluran Sky Network pada TV kabel anda. Dengan cara ini, anda boleh menyiarkan acara tersebut dengan selesa di rumah anda, tanpa membayar sesen pun. Kami akan terus menambah lebih banyak saluran, memandangkan kami mendapat maklumat mengenai hak penyiaran untuk WrestleMania 34!

Apa Saluran adalah WrestleMania?

Bagaimana Menonton WrestleMania Live Online Free Streams

Untuk semua PERCUMA di luar sana, yang tidak mempunyai TV kabel, tetapi ingin menonton acara WrestleMania 34, kami juga ada belakang anda! Banyak laman web penstriman akan menyediakan liputan lengkap semua pergaduhan pada 8 April. Antara beberapa pilihan terbaik, termasuk:

Stream2Watch

Seperti namanya, Stream2Watch didedikasikan untuk menyediakan video terkini, sorotan, berita dan rancangan live untuk pelbagai sukan dan permainan. Walau bagaimanapun, laman web ini juga merangkumi acara PPV terkenal untuk semua tindakan kegemaran anda, seperti WrestleMania 33 sebelumnya, dan sekarang 34!

Bagaimana Menonton WrestleMania Live Online Free Streams

AllWrestling

AllWrestling adalah laman web lain untuk menonton hiburan terkini di Wrestling, di mana anda boleh mencari semua kemas kini mengenai pertandingan pertempuran, bersama dengan akses PPV secara PERCUMA. Hanya lawati laman web pada hari kejadian untuk liputan lengkap dan semak semua pautan aliran langsung.

WrestleMania 34 pada AllWrestling

Youtube

Memandangkan YouTube mempunyai reputasi sebagai syarikat perkongsian video teratas di dunia, anda sentiasa boleh menjangka untuk mencari aliran acara pada saluran khusus untuk acara. Sebagai contoh, di sini adalah pautan ke halaman WrestleMania 34 Live Stream, di mana anda boleh menerima liputan lengkap pada hari kejadian.

Wrestlemania 34 di youtube

Bagaimana Menonton WrestleMania di Kodi

Jika pilihan streaming di atas gagal berfungsi, kami mempunyai penyelesaian yang mengatasi semua. Ia berjalan dengan nama itu “Kodi” – perisian sumber terbuka, hiburan pelbagai platform, yang menggunakan sambungan pihak ketiga untuk menyediakan pengguna dengan kandungan premium untuk filem streaming, rancangan TV, dan acara PPV langsung. Untuk aliran WrestleMania 34 pada Kodi, pertimbangkan untuk memasang Halow Live TV atau cCloud TV:

  Cara Menonton Terbuka Australia 2023 Live Online

Tunggu Lebih: Berita Baik untuk Kodi & FIFA Lovers, Watch FIFA World Cup 2023 pada Kodi

Mempunyai masa yang sukar untuk mengakses aliran? menghadapi sebarang kesilapan? jika ya maka jangan’t bimbang anda mungkin menghadapi sekatan rantau, pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN untuk mengakses aliran tanpa kerumitan.

Pemasangan TV Halow Live dan Panduan WrestleMania 34

 1. Buka Kodi dan klik pada ikon berbentuk gear (Tetapan)
 2. Pilih “Pengurus Fail” dan kemudian Klik dua kali pada “Tambah Sumber”
 3. Kotak akan muncul, klik “Tiada” untuk menambah URL
 4. Salin tampal yang berikut: http://kurdmovie.net/repo
 5. Nama Sumber Media “Halow Repo” dan klik pada OK
 6. Kembali ke skrin utama, klik pada alat tambah, dan kemudian yang “Pakej” simbol
 7. Pilih yang “Pasang dari fail zip” pilihan dan cari “Halow Repo”
 8. Klik pada “repository.HalowTV-6.0.0.zip” dan tunggu untuk add-on untuk dipasang
 9. Kembali ke skrin utama, klik pada add-ons, dan kemudian “Pakej” simbol
 10. Pilih “Pasang dari Repositori” dan pilih yang “HUBUNGI Repositori”
 11. Pergi kepada “Tambah Video”, cari “Halow Live TV” dan memukul butang pemasangan!
 12. Buka add-on dan klik pada “Saluran Negara”
 13. Anda akan menerima segera untuk memasang “TV GUL LIVE”
 14. Klik pada “Ya”, kembali ke menu sebelumnya, pilih “SPORT LIVE”
 15. Cari dan pilih Sky Sports HD untuk menonton WrestleMania 34

Bagaimana Menonton WrestleMania di Kodi

Pemasangan cCloudTV dan WrestleMania 34 Panduan

 1. Buka Kodi dan klik pada “Tetapan” ikon.
 2. Pilih “Pengurus Fail” dan klik pada “Tambah Sumber”.
 3. Klik dua kali pada “Tiada” pilihan dan masukkan URL berikut: http://kdil.co/repo
 4. Taipkan “Kodi Israel” dalam kotak nama dan klik
 5. Pergi ke rumah Kodi, klik pada “Tambahan”, dan kemudian yang “pakej” simbol.
 6. Pilih “Pasang dari Fail Zip” dan klik pada “Kodi Israel”.
 7. Pilih “kodil.zip” dan tunggu untuk dipasang.
 8. Pergi kepada “Pasang dari Repositori” dan klik pada “.www.Kodisrael.co.il Repository”.
 9. Pilih “Tambah Video” dan cari “cCloud TV”.
 10. Hit butang pemasangan, buka add-on, dan pergi kepada “Saluran Sukan”.
 11. Pilih Sukan Sky untuk aliran langsung WrestleMania 34

Wrestlemania 34 pada kodi xbmc

WrestleMania 34 Match Card

Legenda UFC Ronda Rousey akan menyertai Kurt Angel (WWE Hall of Famer) untuk mengambil Juara Dunia 14 kali Triple H dan Pesuruhjaya RAW Stephanie McMahon. Undertaker akan kembali untuk pertandingan ulang dengan orang yang tidak dapat anda lihat, John Cena. Pemerintahan akan menghadapi Lesnar untuk Title Universal dan Randy Orton akan menghadapi dua lawan untuk gelaran AS terhadap Jinder Mahal dan Bobby Roode. Ini adalah pergaduhan utama untuk berlaku. Lain-lain termasuk:

 1. Kejohanan Universal.
 2. Nia Jax vs Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs The Bar
 4. Mustafa Ali vs Cedric Alexander
 5. AJ Styles vs Shinsuke Nakamura
 6. Wanita Mentah’kejohanan s
 7. Kejuaraan Tag Tag mentah
 8. Kejohanan Intercontinental
 9. Kejuaraan Tag Tag Smackdown
 10. Kejuaraan Tag Tag Smackdown
 11. Finn Balor vs The Miz vs. Seth Rollins
 12. Andre The Giant Memorial Battle Royal
 13. Sami Zayn dan Kevin Owens vs Daniel Bryan dan Shane McMahon
 14. The Usos vs. The New Day vs. The Bludgeon Brothers
  Emmys 2023: Bagaimana Menonton Anugerah Emmy ke-70 2023 Penting

Membungkus Perkara

Dan dengan ini, kita akan habis “Bagaimana Menonton WrestleMania 34” panduan. Pilih mana-mana kaedah yang dinyatakan di atas untuk memulakan dengan menyiarkan acara tersebut. Jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Juga, berasa bebas untuk berkongsi artikel dengan rakan-rakan dan ahli keluarga anda, yang merupakan penggemar WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me