De werklijst van ExpressVPN Netflix-servers voor toegang tot Netflix VS en VK

Binge-watchers van Netflix zijn zich terdege bewust; de VoD legt geografische beperkingen op en beperkt de tv-programma’s / filmtitels die beschikbaar zijn voor gebruikers buiten de VS, het VK of Japan.

Zoals u waarschijnlijk weet, hosten deze drie locaties de meest uitgebreide Netflix-bibliotheken, die alleen toegankelijk zijn als u zich abonneert op een VPN voor Netflix zoals ExpressVPN.

Door verbinding te maken met een andere locatie, kunt u zich als een local gedragen en toegang krijgen tot de volledige Netflix US-, Netflix UK- en Netflix JP-EN-database.

Dus lees deze uitgebreide handleiding zonder verder gedoe om de beste beschikbare ExpressVPN Netflix-servers te vinden en bedank me later &# 55357;&# 56841;

Maar eerst…

Contents

Werkt ExpressVPN helemaal met Netflix?

Natuurlijk werkt de VPN wel met Netflix, maar er zijn ook bepaalde tips om te volgen. Om te beginnen is het altijd noodzakelijk om alle browsergegevens te wissen wanneer u toegang wilt krijgen tot een andere versie van Netflix.

Wat ik meestal doe is; gebruik “Google Chrome” voor mijn normale browsing-, Facebooking-, Youtubing- en werkgerelateerde taken en houd een aparte browser aan, d.w.z. Mozilla Firefox puur voor Netflix.

ExpressVPN is een veilige en gasvrije oplossing voor het streamen van de on-demand videoservice. Met ExpressVPN kun je Ultrafl en HD-kwaliteit Netflix-films en -shows krijgen van meerdere locaties op 3 gelijktijdige verbindingen. Bezoek ExpressVPN 30 dagen geld terug garantie

Wanneer ik een bepaald tv-programma / film wil deblokkeren, zorg ik ervoor dat ik alle browsergegevens uit Mozilla Firefox wist, waaronder:

 1. Browsing & Download geschiedenis
 2. Offline websitegegevens
 3. Website voorkeuren
 4. Het formulier & Zoeken
 5. Actieve aanmeldingen
 6. koekjes
 7. Cache

Pas nadat ik deze gegevens heb gewist, maak ik verbinding met een ExpressVPN Netflix-server, meld ik me aan bij mijn Netflix-account en deblokkeer ik de tv-show / film die ik wil bekijken.

Hieronder zie je een screenshot, waar ik dezelfde praktijk toepaste en verbonden met een Amerikaanse server zodat ik toegang kon krijgen “Avengers: Infinity War” (alleen beschikbaar in de Amerikaanse bibliotheek van Netflix).

ExpressVPN netflix-servers deblokkeren van avengers

Komt ExpressVPN met een Netflix-account?

ExpressVPN is zeker een alleskunner op de markt van VPN’s, maar dit betekent niet dat het u een Netflix-account biedt. De provider biedt alleen een oplossing als aanvulling op uw bestaande Netflix-account voor het deblokkeren van tv-programma’s / films uit de Amerikaanse, Britse of Japanse bibliotheek.

U kunt uw ExpressVPN-account alleen gebruiken voor toegang tot verschillende servers over de hele wereld. De mogelijkheden zijn niet volledig beperkt tot Netflix. Gebruikers kunnen zelfs hun apps gebruiken om BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu en andere, meer populaire VoD’s voor online streaming te deblokkeren.

Beste ExpressVPN Netflix-servers

Cord-cutters en binge-watchers die VoD-services zoals Netflix gebruiken, zijn vaak op zoek naar nauwkeurige informatie over werkende servers voor Netflix USA in Australië of andere versies zoals US, UK of JP.

Ik elimineerde het gedoe voor gebruikers om verschillende servers uit te testen door zelf een uitgebreide analyse uit te voeren. Dit zou het proces van het deblokkeren van Netflix voor u veel gemakkelijker moeten maken. Hierna volgt een samengevatte vorm van een lijst met ExpressVPN Netflix-servers die toegang geeft tot de meeste Netflix-shows en films.

Serverlocaties Kwaliteit teruggegeven
VS – Los Angeles 5 Ultra HD
VS – Los Angeles 4 Ultra HD
VS – New Jersey 3 HD
VS – New Jersey 2 HD
VS – New York 2 Ultra HD
VK – Berkshire 2 Ultra HD
VK – Wembley HD
UK – Londen HD
VK – Berkshire HD
Japan – Tokio 1 HD
Japan – Tokio 3 HD

Netflix VS.

De Amerikaanse versie van Netflix heeft 1761 shows en 4091 films in de bibliotheek (5.852 titels in totaal). Klik op het horizontale hamburgerpictogram om meer locaties te deblokkeren.

Selecteer uit de vier regio’s “Americas” en vouw vervolgens de lijst uit voor “Verenigde Staten”. U zou alle beschikbare servers van ExpressVPN in de VS moeten kunnen zien.

ExpressVPN US Servers List voor netflix

Ik heb hieronder een lijst gemaakt voor “werken” servers die Netflix deblokkeren. Wanneer u toegang wilt tot de Amerikaanse bibliotheek, maakt u gewoon verbinding met het volgende:

 1. VS – Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. VS – Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. VS – New Jersey 3 (HD)
 4. VS – New Jersey 2 (HD)
 5. VS – New York 2 (Ultra HD)

Hieronder zie je waar ik mee verbonden ben “Los Angeles – 5” en kon deblokkeren “Thor: Ragnarok” naadloos, die alleen beschikbaar is in de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

ExpressVPN Deblokkeren Thor Ragnarok

Netflix VK

De Britse Netflix-versie heeft 1699 shows en 3906 films in de bibliotheek (5.605 titels in totaal). Ga naar ExpressVPN om de blokkering op te heffen’s complete serververmeldingen via de app.

Uit de vier regio’s, kiezen “Europa” en vouw vervolgens de lijst uit voor “Verenigd Koninkrijk”. U zou alle beschikbare servers van ExpressVPN in het VK moeten kunnen zien.

ExpressVPN Netflix UK-serverslijst

Ik heb hieronder een lijst gemaakt voor “werken” servers die Netflix UK deblokkeren. Wanneer u toegang wilt tot de Britse bibliotheek, maakt u eenvoudig verbinding met het volgende:

 1. VK – Berkshire – 2 (Ultra HD)
 2. VK – Wembley (HD)
 3. VK – Londen (HD)
 4. VK – Berkshire (HD)

Hieronder zie je een screenshot, waar ik verbinding heb gemaakt met de “VK – Berkshire – 2” Server zodat ik toegang kon krijgen “Poldark” (alleen beschikbaar in de Netflix UK-bibliotheek).

ExpressVPN Deblokkeren UK Poldark

Netflix JP

De meeste mensen die op zoek zijn naar ExpressVPN Asia-servers voor Netflix doen dit voor toegang tot de JP-EN-versie, die dat wel heeft 1308 shows en 4326 films (In totaal 5.634 titels), het op één na hoogste aantal titels in alle regionale bibliotheken.

Om toegang te krijgen tot de bibliotheek, klikt u op “Aziatisch-Pacifisch” regio in het menu ExpressVPN-locaties en vouw de lijst uit voor “Japan”.

ExpressVPN Netflix Japan-servers

Ik heb hieronder een lijst gemaakt voor “werken” servers die Netflix JP deblokkeren. Wanneer u toegang wilt tot de JP-bibliotheek, maakt u eenvoudigweg verbinding met het volgende:

 1. Japan – Tokyo 1 (HD)
 2. Japan – Tokyo 3 (HD)

Hieronder zie je waar ik mee verbonden ben “Japan – Tokio – 1” en kon deblokkeren “Jiro Dreams of Sushi” ongelooflijk soepel, die alleen beschikbaar is in de Netflix JP-bibliotheek.

ExpressVPN Deblokkeren JP Jiro Dreams of Sushi

Veelgestelde vragen

ExpressVPN werkt niet met Netflix?

Als u problemen ondervindt met de toegang tot Netflix via ExpressVPN, is dit mogelijk een serverfout. Dit is de reden waarom ik deze gids heb gemaakt; zodat gebruikers overal ter wereld toegang hebben tot de beste ExpressVPN-servers die met Netflix werken!

Zijn er alternatieven voor ExpressVPN Netflix?

Ik heb talloze VPN-services getest voor het deblokkeren van de VoD-service, maar slechts twee namen zijn meestal de meest betrouwbare. De ene is ExpressVPN en de tweede is NordVPN voor Netflix. Probeer de laatste eens, als u niet tevreden bent met de eerste!

Dingen inpakken

Hiermee bereik ik een einde aan deze gids voor Best ExpressVPN Netflix-servers. Het doel hiervan is gebruikers te helpen kennis te vergaren “werken” servers voor toegang tot Netflix VS, VK en Japan.

Als u problemen of problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder een reactie te plaatsen. Help een broer ook door deze gids te delen met andere streamingfanaten!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me