Modeemireitittimen VPN – Varmista yhteyslaitteesi yksityisyys

Kun maailma asuttuu yhä enemmän internetyhteydellä varustettujen laitteiden kanssa, sinun on ehdottomasti opittava lisää reitittimen modeemeista, jotka lisäävät niiden liitettävyyttä ja tekevät niiden ominaisuuksista mahdollisuuden käyttää.

Modeemit ja reitittimet ovat erilaisia ​​laitteita, mutta nyt voit käyttää niitä myös yhtenä laitteena, joka tunnetaan modeemireitittiminä ja joissa yhdistyvät molempien toiminnallisuus. Näillä laitteilla on uskomattomia ominaisuuksia, ja voit vahvistaa niitä entisestään käyttämällä Best VPN -sovellusta.

Contents

Routdup of Modem Router Guide

 1. Mikä on modeemi?
 2. Mikä on reititin?
 3. Modeemireitittimen tiedot
 4. Miksi tarvitset VPN: ää reitittimen modeemissa?
 5. Modeemireitittimen VPN
 6. Modeemireitittimen ero
 7. Mikä on langaton reititin?
 8. Modeemireitittimen VPN-yhteys
 9. Optinen linjamodeemi
 10. Ohita Internet-kuristin reitittimellä VPN: n avulla

Jos haluat tietää enemmän siitä, miten tämä tehdään ja mitä etuja VPN kertyy modeemireitittimelle, lue tämä kattava opas modeemireitittimen VPN: stä..

Modeemi-reititin-VPN

Mikä on modeemi?

Useimmat ihmiset ovat ehdottomasti sekoittuneet tähän laitteeseen ja kysyvät, mikä on modeemi? No, modeemi on liitäntälaite / oheislaite, joka suorittaa datan moduloinnin ja demoduloinnin toiminnot.

Jos haluat yksinkertaisemmin vastata kysymykseen, mikä on modeemi tarkalleen, se koodaa digitaalisen tietosi siten, että se on paljon helpompaa lähettää kevyenä signaalina pitkiä matkoja. Se myös dekoodaa tiedot saapuessaan, jotta tiedot voidaan hakea alkuperäisessä muodossaan.

mitä-on-a-modeemi

Tämä siirto on välttämätön, koska tietokone ymmärtää digitaaliset signaalit vain, kun signaali siirretään Internetin välityksellä analogisessa muodossa. Modeemi virtaviivaistaa tätä prosessia toimimalla agenttina, kun tämä siirto signaalin muodossa tapahtuu tarvittaessa.

Mikä on reititin?

Jos et silti don’t tiedä mikä on reititin ja anna meidän määritellä se sinulle. Reititin tekee periaatteessa sen, mikä nimensä perusteella viittaa, eli se reitittää Internetistä tulevat datapaketit kotiisi / toimistoosi olemassa oleviin laitteisiin. Pohjimmiltaan on kahta erityyppistä reititintä, pieni koti- / toimistoreititin ja yritysreititin. Pienet kodin ja toimiston reitittimet ovat yleisesti käytettyjä, joten keskustelemme siitä täällä.

mitä-on-a-reititin

Yleisempi käsitys reitittimestä on, että tarvitset sen tukiaseman vain, kun sinulla on useampi kuin yksi laite. Modeemi on kaikki mitä tarvitset Internetin saamiseksi vpn-yhteys kautta yhdelle laitteelle. Kun laitteiden lukumäärä kasvaa yhdestä, tarvitaan reititin Internet-yhteyden jakamiseksi näihin ylimääräisiin laitteisiin.

Modeemireitittimen tiedot

Vanhempina päivinä modeemi ja reititin tulivat erillisinä laitteina, mutta koska modeemireitittimet ovat nyt tullut yhä yleisempiä Internetin käyttäjien välillä, koska nyt on mahdollista yhdistää ne yhdeksi fyysiseksi tuotteeksi, joka tarjoaa molempien laitteiden toiminnallisuudet..

  ExpressVPN-reititin - Asennus- / kokoonpano-opas 2023

Löydät nyt harvoin modeemeja ja reitittimiä kahdesta erillisestä laitteesta monissa kodeissa ja toimistoissa, joten sinun on ymmärrettävä, että reitittimien sisäänrakennetut modeemit sen sijaan, että kysyttäisivät esimerkiksi reitittimen ominaisuuksia, ovat modeemien sisällä..

Miksi tarvitset VPN: ää reitittimen modeemissa?

VPN-verkot tarjoavat online-nimettömyyden ja takaavat käyttäjän tietosuojaa. Niistä tulee nopeasti välttämättömiä kaikille käyttäjille, jotka haluavat muodostaa yhteyden Internetiin turvallisemmalla tavalla.

Nykyajan VPN: t salaavat tietopaketit ja välittävät ne suojatun protokollan kautta varmistaakseen, että kukaan ei voi torjua yksityisiä datapakettejasi ja että ne ovat edelleen suojassa hallitusviranomaisten, hakkereiden, Internet-palveluntarjoajien ja tietovarkaiden uteliailta silmiltä muiden online-uhkien lisäksi..

Ja ehkä VPN: t sopivat parhaiten reitittimen modeemille, koska jos asennat ja VPN tähän laitteeseen, kaikki laitteet reititetään automaattisesti turvallisen ja erittäin turvallisen yhteyden kautta, mikä poistaa tarpeen määrittää VPN: t jokaiselle laitteelle erikseen.

modeemi-reititin-silmälasit

VPN-verkot tarjoavat nykyään monia lisäetuja, tietoturvan lisäksi, ne ovat entistä kätevämpiä, jotta käyttäjät voivat käyttää geo-rajoitettuja suoratoistosivustoja esimerkiksi VPN: n avulla pääset Netflix USA: hon, vaikka olisitkin tällä hetkellä Japanissa.

Modeemireitittimen VPN

Kaikki VPN: t eivät ole tarpeeksi hyviä modeemireitittimellesi, koska niiden on tarjottava oikeat toiminnot, jotka vastaavat modeemireitittimen vaatimuksia. Nämä toiminnallisuusominaisuudet sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden tuen, useita samanaikaisia ​​yhteyksiä, parhaat salausstandardit, nollakirjauskäytännön, suuren tuen muun muassa. Kolme suosituinta VPN-verkkoa, jotka tarjoavat täsmälleen nämä ominaisuudet ja enemmän, ovat:

ExpressVPN – täydellinen valinta modeemireitittimelle

Alan vakiintunut nimi ExpressVPN on täydellinen valinta modeemireitittimellesi, koska se tarjoaa yli 2000 globaalia palvelinta, nopean live-chat-tuen, armeijan luokan salauksen, omistetut reitittimen tukioppaat ja paljon muuta.

EpressVPN-for-modeemi-reititin

Heidän paras suunnitelmansa maksaa tällä hetkellä 99,95 dollaria vuodessa’arvoinen tilaus, joka sisältää 30 koeajan.

Lukea: Expressvpn Apple TV Asennusopas

NordVPN

Tarjoaa yli 4000 palvelinta modeemireitittimen VPN: na, ja NordVPN: llä on poikkeukselliset käyttöoikeustiedot turvallisena VPN: nä. Se tarjoaa ylimääräisiä tietoturvaelementtejä tarjoamalla ominaisuuksia, kuten Double VPN, Onion over VPN, muun muassa. Reitittimen modeemien osalta siinä on helppoja asennusoppaita, joita pääset sen vianetsintävarastoista tai ottamalla yhteyttä sen live chat -tukeen.

  PureVPN-lataus - iOS-sovellus on saatavana nyt

Nord-VPN-for-modeemi-reititin

Kolmen vuoden tilaus tämän palveluntarjoajan kanssa maksaa 79,00 dollaria, laskutetaan kerran. Tarkista sen netflix-yhteensopivuus tästä nordvpn netflix -blogista.

PrivateInternetAccess

Yksi parhaimmista modeemireitittimen VPN-palveluista maantieteellisesti rajoitetun sisällön virtauttamiseen ja vapauttamiseen PIA voi tarjota erittäin turvallisen yhteyden useisiin laitteisiisi. Se tarjoaa omistettu torrent lataus tuki, mahdollisuus ohittaa kaistanleveyden katkaisu, haittaohjelmat ja mainosten estäjät, useita VPN – yhdyskäytäviä jne.

PrivateInternetAccess-for-modeemi-reititin

Sillä on 3597 palvelinta 30 maassa hyvin hajautetussa palvelininfrastruktuuriverkossa.

Hinnat alkavat 6,95 dollarista / kuukausi ja 24 kuukauden suunnitelma maksaa 69,95 dollaria, laskutetaan kerran.

Modeemireitittimen ero

Kuten aikaisemmin mainittiin, modeemi on laite, joka moduloi ja demoduloi signaaleja digitaalisesta analogiseksi ja päinvastoin, jotta signaalit voidaan siirtää paljon sujuvammin Internetin ja sitä käyttävän laitteen välillä. Toisaalta reititintä käytetään vain hajottamaan saapuvan Internet-yhteyden useisiin laitteisiin. Se toimii fyysisenä yhteyspisteenä. Modeemireitittimen ero on hiukan hämmentävä, joten toivomme, että tämä selventää sitä heille.

modeemi-reititin-ero

Mutta nyt ihmisiä ei sekoiteta kysymyksiin, kuten mikä on reititin tai mikä on modeemi, mutta mikä on modeemireititin? Joten selittää sen heille helposti, modeemireititin on nyt myös yksittäinen fyysinen laite, jolla on näiden kahden laitteen sisäänrakennetut ominaisuudet, joten käyttäjien on paljon helpompaa käyttää niitä ja hyötyä niistä.

Modeemireititin yhtenä laitteena vähentää sotkua ja lopettaa komplikaatiot, jotka voivat syntyä, kun näitä kahta laitetta voidaan käyttää erikseen Internet-yhteyden muodostamiseksi laitteisiin ja niiden välillä.

Mikä on langaton reititin?

Langaton reititin on juuri nimensä mukainen. Ainoa, että se antaa mahdollisuuden yhdistää laitteet Internetiin itse langattomasti. Se soveltuu parhaiten nykyaikaisiin kannettaviin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin jne., Mikä tarjoaa uskomattoman helpon pääsyn ja valtavan liikkuvuuden.

mitä-on-a-wireless-reititin

Modeemireitittimen VPN-yhteys

VPN: n asettaminen modeemireitittimellesi on vähän monimutkainen prosessi, koska markkinoilla on saatavana monia malleja ja tyyppejä modeemireitittimiä, joiden jokaisella on eri kokoonpano ja joka vaatii siten täysin ainutlaatuisen asennusprosessin onnistuneeksi määritä VPN siihen.

ExpressVPN on yksi sellaisista palveluntarjoajista, joka tarjoaa omistettuja asennusoppaita jokaiselle reitittimelle, jotta niiden VPN: n määrittäminen on helpompaa kaikissa modeemireitittimissä. Jos haluat tietää enemmän tästä prosessista, voit tarkastella VPN-yhteysopas.

  Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

Optinen linjamodeemi

Tämä on erityyppinen modeemi, joka dekoodaa ja koodaa optiset signaalit elektronisiksi signaaleiksi ja päinvastoin. Se on hyvin erilainen ja monimutkainen verrattuna yleisempiin, jotka käyttävät kuparijohtoisia mediavälineitä kuten DSL, puhelinverkko modeemeja jne..

Optinen linjamodeemi mahdollistaa Internetin nopeuden saavuttamisen, jota ei voida saavuttaa muiden, tavanomaisempien modeemien kautta, mutta niitä ei käytetä niin suositusti kuin perinteisiä modeemeja koti- ja pienemmissä toimistoympäristöissä. Lähinnä suuret organisaatiot ja armeijan organisaatiot käyttävät optisia linja- ja siksi optisia linjamodeemeja.

Ohita Internet-kuristin reitittimellä VPN: n avulla

Internetin kuristaminen on suuri sammutus monille Internetin käyttäjille, koska se alentaa nopeutta ja pilaa siten yleisen kokemuksen estämällä Internetin käyttäjää käyttämästä tietointensiivisiä toimintoja, kuten torrentia ja suoratoistoa.

Suurinta osaa Internet-kuristimesta hallitsevat Internet-palveluntarjoajat tai Internet-palveluntarjoajat, mutta voit ohittaa tämän melko helposti Router VPN -sovelluksella. Tämä on mahdollista, koska kun käytät VPN: tä, Internet-palveluntarjoajalle on melkein lähes mahdotonta tarkastaa datapakettiasi tarkistaaksesi, millaista kuormaa sen kantolaji on, jolloin sallit murtautua läpi nopeusrajoitukset..

Jos sinullakin on tätä ongelmaa, tässä on miten voit ohittaa reitittimen Internet-kuristimet VPN: n avulla:

 1. Tilaa paras reitittimen VPN-palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN
 2. Hanki käyttäjän käyttäjätiedot, ts. VPN-käyttäjänimi ja salasana
 3. Asenna VPN VPN-reitittimelle (reitittimestä riippuen, asennusoppaat voivat olla erilaisia ​​ja tasaisuutta ei ole), joten on parasta siirtyä ExpressVPN-verkkoon.’Sivustollesi ja valitse reitittimesi, jotta voit opastaa sinua oikeissa asennusvaiheissa
 4. Kun VPN on määritetty reitittimessäsi, nauti täyden nopeuden integroinnista reitittimellesi!

johtopäätös

Nykypäivän reitittimet ovat ihmeitä tekniikan kyvystä, koska niiden avulla voit yhdistää modeemien ja reitittimien ominaisuudet yhdeksi laitteeksi. Edut eivät’Ne eivät lopu siihen, koska ne tarjoavat myös paljon enemmän voimaa nopeamman nopeuden takaamiseksi ja voivat tukea useita laitteita tarjoamalla heille keskeytymättömän Internet-yhteyden suhteellisen helposti.

Jos haluat käyttää kaikkia modeemireitittimiäsi parhaalla mahdollisella tavalla, varmista, että käytät siinä VPN-verkkoa, jotta voit ohittaa kaistanleveyden katkaisun, poistaa geo-rajoitettujen suoratoistosivustojen lukituksen, suojata arkaluontoisia tietojasi useilla laitteilla ja ennen kaikkea taata nimettömyys ja yksityisyys verkossa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me