Bagaimana Unblock Kodi di UK Dan Tonton Bola Sepak Live Streaming Inggeris

Kodi telah menjadi rumah kepada perpustakaan saluran hiburan yang besar termasuk filem, rancangan TV, dokumentari, animasi & kartun, dan tentu saja semua orang’sukan kegemaran. Terdapat sebilangan besar sukan rasmi dan tidak rasmi penambahan streaming untuk Kodi termasuk mereka untuk kriket, bola sepak, olahraga, bola sepak Amerika, Ice Hockey, UFC dan senarai terus dan seterusnya. Sudah membaca melalui panduan terperinci kami mengenai bagaimana untuk membuka kunci Kodi di UK untuk menonton perlawanan bola sepak kegemaran anda hidup dalam tindakan. Gunakan VPN Terbaik dan vpn terbaik untuk kodi untuk memastikan semua aliran anda.

Contents

Kotak Kodi Diharamkan di UK

Kerajaan United Kingdom akan menjadi negara pertama yang secara rasmi melarang kotak Kodi Fully Loaded yang telah dikonfigurasikan dengan saluran streaming Liga Perdana Inggeris. Pada 6 Mac 2023, 65 tahun Malcolm Mayes dihidangkan dengan penalti £ 250,000 untuk menjual kotak Kodi sepenuhnya untuk £ 1,000 setiap satu.

Pemegang hak cipta BTSport, Sky Sports dan Virgin Media juga telah diberikan kelulusan undang-undang untuk menuntut untuk menyekat pelayan yang digunakan untuk menyiarkan aliran rasmi Liga Perdana secara percuma.

kotak kodi diharamkan di uk - perspektif kita

Cara Unblock Kodi Dan Watch Out of Bounds Add-ons di UK

Amaran! Don’t memasang add-on sebelum membaca Panduan Kod VPN kami
Kodi telah diteliti dengan teliti. Pihak berkuasa panas di ekor mereka untuk memburu pengguna Kodi. Lihat VPN terbaik kami untuk Kodi untuk mengetahui bagaimana untuk kekal tanpa nama. Ketahui cara untuk membuka sekatan Kodi terbaik dan selamatkan privasi anda daripada pemegang hak cipta.

bagaimana untuk menyahsekat kodi di uk

Sebelum kita mula memberitahu anda bagaimana untuk mengakses saluran penstriman utama untuk menonton pertandingan liga Footbal, mari’s hanya memadamkan sesuatu, menganggapnya sebagai cek fakta masa nyata, Kodi tidak diharamkan di UK. Kotak Kodi yang dimuatkan dengan tambahan Kodi terbaik yang telah dikonfigurasikan sekarang dilarang daripada dijual kerana mereka mengiringi denda besar.

Anda boleh melangkau geo-larangan hampir serta-merta dan membuka kunci Kodi bergantung pada peranti yang anda miliki, itu’sedikit berbeza untuk kotak streaming Rakaman pintar ini membolehkan anda menyembunyikan alamat IP anda dengan mana-mana negara Eropah lain yang tetangga (Memandangkan anda adalah Residen UK dan telah keluar dari negara ini) dan mengakses saluran Kodi di luar batas Pusat media. Kami telah mengkaji lebih dari 5 perkhidmatan VPN berkelajuan tinggi untuk anda pilih, di sini adalah senarai 5 teratas kami manakala lebih banyak boleh didapati di laman web kami’seksyen Ulasan VPN Kodi s:

  Situs Torrent Terbaik dan 100% alternatif kerja situs yang ditindak

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

Cara Unblock Channels Banned Kodi di Windows di UK

Pengguna Windows Kodi’di UK akan menganggap diri mereka yang paling beruntung kerana terdapat lebih banyak sokongan untuk OS daripada mana-mana peranti lain. Untuk Kodi Windows, anda boleh menyahsekat kodi dengan:

 1. Lancarkan perkhidmatan VPN anda
 2. Sambungkan ke pelayan di Luxembourg, Belanda dan sebagainya.
 3. Pelancaran Kodi
 4. Pergi ke tambahan yang anda kehendaki dan mula menstrim Perlawanan Utama Bola Sepak Utama!

Bagaimana Unblock Box Kodi Banned Channels di UK Menggunakan Router

Membuka blok keluar dari saluran Bola Sepak streaming di Kotak Kodi di UK memerlukan anda untuk mengkonfigurasi perkhidmatan VPN pada penghala. Ingat, jangan setup VPN pada router pembekal (ia biasanya tidak’t membolehkan anda). Anda boleh mengikuti panduan kami tentang bagaimana untuk menyediakan VPN anda pada penghala dengan panduan kami di sini (ingat untuk menggunakan pelayan yang dekat dengan UK, pertimbangkan satu daripada Luxembourg, Norway, Sweden, Jerman, Belanda).

Sekiranya anda mempunyai masalah bagaimana untuk menyahsekat kodi di UK, hantarkan penghantar penghala anda & model dan kami akan cuba memberikan anda panduan persediaan yang sempurna.

Sebaik sahaja anda telah mengkonfigurasi VPN pada penghala, semak imbasnya semula kemudian:

 1. Pelancaran Kodi
 2. Pergi ke Video
 3. Alurkan saluran streaming Bola Sepak kegemaran anda di UK tanpa banyak masalah!

Mengapa Jaluran Kodi EPL Saluran IPTV Dihalang Dengan SkyTV

Selepas banyak kontroversi, Sky Sports secara rasminya memanggilnya dan mendapat kelulusan undang-undang untuk melarang semua pelayan yang digunakan untuk menyampaikan aliran IPTV perlawanan EPL secara percuma. Awalnya, Sky mempunyai keupayaan untuk melarang satu pelayan pada satu masa yang akan membolehkan penyiarnya bergerak ke pelayan yang lain dan mula menyalurkan lagi.

Mengapa Jalur IPTV Saluran Kodi Dihalang Dengan SkyTV

Kali ini pasangan EPL rasmi dan pemegang hak cipta EPL’penstriman dalam talian telah mengambil serius perkara. Selepas pelanggaran hak cipta yang berterusan, mahkamah UK telah mengharamkan penjualan & gunakan kotak Kodi yang dimuatkan sepenuhnya yang mempunyai saluran pra-konfigurasi sedia untuk digunakan dengan hanya memasukkan ke dalam TV.

Mengapa Jalur Bola Sepak Kodi Saluran IPTV Dihalang Dengan BT Infinity

BTSport juga merupakan rakan kongsi rasmi & pemegang hak cipta Liga Perdana Inggeris bersama SkySports. BTSport juga akan melarang semua pelayan yang digunakan untuk menyiarkan untuk semua pelanggan menggunakan perkhidmatan Infinity BT Infinity mereka. Oleh kerana semua pengguna Infinity BT berada di alamat IP UK, aktiviti mereka akan dipantau dan apabila mereka mengakses Kodi EPL streaming ISP akan menolak akses ke pelayan.

Saluran Kodi Disekat Dengan Infiniti BT dan Penalti Denda

Secara ringkas

Semoga anda mendapat saluran Streaming Utama untuk menonton bola sepak UK disekat dengan bersembunyi di belakang alamat IP yang berbeza. Hanya sekiranya ia tidak’t bekerja untuk anda, beritahu kami dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menghancurkan sekatan-sekatan geografi ini dan membuka kunci Kodi di uk. Sekiranya anda menyukai artikel yang mudah, tekan salah satu butang sosial dan bagikan sekarang. Bantu semua rakan anda menyahturkan aliran Bola Sepak kegemaran mereka di Kodi dan nikmati permainan anda tanpa batasan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  100 najlepszych dodatków Kodi do filmów i programów telewizyjnych na żywo (lista przetestowana i zweryfikowana na 2023 r.)