Trust.Zone Review – Költségvetésbarát VPN-szolgáltató

igazságszolgáltatás Seychelles
Ár 3,33 USD havonta
szerverek 127 Szerver
Naplók Nincs napló
Titkosítás AES-256-CBC rejtjelek
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Igen
Weboldal https://trust.zone/
Kompatibilitás Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone áttekintés

Contents

Mi az a Trust.Zone?

Létrehozta egy úgynevezett cég “Trust Solutions, LLC” és a Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező Trust.Zone egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás, amely 2014-ben bejutott a piacra. Összességében a Best VPN nagyon tisztességes terméket kínál, jó számú szerverrel, ésszerű árképzéssel és szoftver funkciók. Ennek ellenére nagyra értékelnénk a platformok közötti kompatibilitás sokféleségét. A VPN szolgáltatással kapcsolatos további információkért olvassa el az átfogó Trust.Zone áttekintést.

Előnyök Hátrányok
1. Automatikus gyilkos kapcsoló funkció

2. Három egyidejű kapcsolat

3. Költségvetés-barát árképzési tervek

4. 10 napos visszatérítési garancia

5. Ingyenes próbaverzió elérhető a teszteléshez

1. Hiányzik a 24/7 élő chat támogatás

2. Csak az Egyesült Királyság dedikált IP-jei

3. Hiányzó natív alkalmazások

Trust.Zone tervek és árazási áttekintés

A Trust.Zone áttekintésünk szerint a szolgáltató meglehetősen ésszerű árakat kínál kilátásainak, jó rangsorolva a költségvetésbarát VPN listán. A VPN általában egyetlen tervet kínál, amelyet időtartam szerint három kategóriába sorolnak: 1 hónap, 3 hónap és 1 év.

Mint láthatja az alábbiakban, a havi terv 6,99 USD-tól kezdődik, ami egy üdítő változás, amelyet látni kell – a legtöbb VPN magas ára miatt. A 3 hónapos tervet havonta 4,95 dollárra állítják be, amely lehetővé teszi 30% -os engedmény kihasználását, összesen csak 14,85 dollárt. Mit kérhetne még tőle?

Ha azonban a felhasználók a lehető legjobb értéket szeretnék megkapni, akkor folytassák az 1 éves tervet. A Trust.Zone további mérföldet bonyolít le egy olcsó termék szállításáért, csupán havi 3,33 dollárért. Ez azt jelenti, hogy elképesztő 53% -os árengedményt kap, amely 12 hónap alatt csak 39,95 dollár!

Trust.Zone tervek és árazási áttekintés

Trust.Zone fizetési módszerek áttekintése

A szolgáltatóval történő feliratkozáshoz elengedhetetlen a felhasználók számára, hogy sokféle lehetőséget biztosítsanak a fizetéshez. Végül is az ügyfelek a világ minden tájáról feliratkoznak, ha a VPN jó. Ha szerencsés a Trust.Zone ügyfelei számára, számtalan fizetési mód áll rendelkezésre, köztük a PayPal és a hitelkártyák, például a Visa MasterCard, az American Express, az Discover és az UCB..

A Trust.Zone beállítja a PayPro Global alkalmazást is, amely több mint 70 fizetési mód átjárója. Ide tartoznak a Qiwi, az Union Pay, az iDeal, a WebMoney, az AliPay, a banki átutalás és egyebek. Ha teljesen anonimként szeretne maradni, amikor feliratkozik és használja a Trust.Zone VPN szolgáltatást, akkor a felhasználóknak lehetősége van még a Bitcoin kriptovaluta használatára is (amely megalapozott hírnévvel rendelkezik, hogy nyomon követhetetlen).

Trust.Zone fizetési módszerek áttekintése

Trust.Zone dedikált IP-k áttekintése

A VoD-szolgáltatások ügyes és integráló algoritmusok segítségével, amelyek azonosítják a dinamikus IP-címeket, a webhelyek – például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime – feloldása néha nagyon nehéz lehet. Adja hozzá ezt a dinamikus IP-k gyenge biztonságához, különösen amikor a banki információkhoz fér hozzá, és érdemes lehet jobb megoldást találni. A dedikált IP-k itt lépnek be.

A Trust.Zone áttekintésünkben kiderül, hogy a szolgáltató extra funkciókat kínál, amelyek külön dedikált IP-ket tartalmaznak. A legjobb rész: az opcionális kiegészítőkre jelenleg 53% -os kedvezmény vonatkozik. Ez csökkenti a statikus IP árazást 6,99 dollárról egészen havi 3,33 dollárra. Sajnos csak statikus IP-khez fér hozzá az Egyesült Királyságban. Más kiegészítők többszörös bejelentkezést tartalmaznak 3 eszközön, amelyek további 1,91 dollárt fizetnek havonta.

Trust.Zone dedikált IP-k áttekintése

Trust.Zone visszatérítési garancia

A Trust.Zone alapos áttekintése után rájöttünk, hogy a VPN valóban visszatérítési garanciát kínál, annak ellenére, hogy nem említi a webhely más részeit. Többet megtudtunk a visszatérítési garanciáról a “Szolgáltatási feltételek” oldal, ahol kijelenti, hogy a szerződést követő első 10 napon belül értesítheti a Trust.Zone-t a 100% -os visszatérítés megszerzéséről..

Ugyanakkor nem minden olyan egyszerű, és a visszatérítés megszerzése számos szabályt tartalmaz. Gondoskodnia kell arról, hogy legfeljebb 1 GB sávszélességet használjon. Ha a kvóta meghaladja az 1 GB-ot, akkor is kérhet részleges visszatérítést. Ehhez jegyet kell benyújtania a támogatási portálon. A folyamat a szerződés felmondása után 20 napig tart.

Trust.Zone Ingyenes VPN

A 10 napos visszatérítési garancia mellett a Trust.Zone áttekintésünk felfedezi, hogy a VPN egy megbízható INGYENES Kísérletet is kínál. Ez különbözik a teljesen INGYENES VPN-től, mivel összesen 3 napig korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a VPN-szolgáltatáshoz, amely csak 1 GB sávszélességű adathoz, 1 egyidejű kapcsolathoz és 111 szerverhelyhez biztosít hozzáférést..

Trust.Zone eszköz kompatibilitás

Az új platformok / operációs rendszerek folyamatos belépésével a piacra csak a VPN számára bölcs dolog, ha a felhasználói igények kielégítése érdekében diverzifikálja szolgáltatásait. A Trust.Zone áttekintésünk szerint a szolgáltató csak egy natív alkalmazást kínál a Windows operációs rendszerhez, annak ellenére, hogy megmutatja, hogy támogatja más platformokat, például iOS, Android, Linux és MAC (amelyekhez a VPN-t manuálisan kell beállítania)..

Trust.Zone eszköz kompatibilitás

Trust.Zone szerver elérhetőségi áttekintése

A szerver elérhetőségét illetően a Trust.Zone áttekintés rámutat arra, hogy a szolgáltató ésszerűen felsorolja a 127 gyors kiszolgálót, amelyek a világ 79 helyén elterjedtek – ide tartozik Dél-Afrika, Japán, India, Hong Kong, Szingapúr, Franciaország, Egyesült Királyság , Ukrajna, Bulgária, Hollandia, Oroszország, Németország, Lengyelország, Finnország, Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Svédország, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Belgium, Románia és még sok más!

Trust.Zone szerver elérhetőségi áttekintése

Trust.Zone Protocols / Encryption Review

A kiváló online anonimitás kihasználása érdekében, hogy megvédje magát a kíváncsiskodó szemtől, különösen P2P / Torrenting tevékenységekben vagy kalóz streamingben való részvételkor, a felhasználóknak erős titkosított hálózattal kell rendelkezniük. Ez azt jelenti, hogy az általuk használt VPN-nek támogatnia kell a hatékony titkosítási protokollokat. Szerencsés a Trust.Zone ügyfelek számára, hogy hozzáféréssel rendelkezik az OpenVPN AES-256-CBC rejtjelekhez, egy RSA-2048 kézfogással és SHA256 hitelesítéssel az identitásuk elfedéséhez.

Trust.Zone Adatvédelmi irányelvek áttekintése

A Trust.Zone áttekintésünk szerint a szolgáltató meglehetősen szigorú naplózási politikával büszkélkedhet. Az egyetlen információ, amelyet a webhely megőriz, az Ön neve, e-mail címe és egyéb adatai, amelyekre a regisztráció jóváhagyásakor került sor. Ha harmadik féltől származó fizetési processzort használ, akkor valószínűleg képesek tárolni a kifizetésekkel kapcsolatos konkrét információkat. Ezen kívül az összes VPN jelszót / fiókot, a nyilvános / magánkulcsokat titkosított formátumban tárolják rejtjelező algoritmusok segítségével.

Trust.Zone Torrenting

Gyakran gondolkodunk azon, miért hoznánk létre VPN szolgáltatást, ha egyszerűen nem adhatják meg a felhasználóknak a P2P / Torrenting programban való részvétel lehetőségét (példa az TunnelBear). Szerencsére más a helyzet a Trust.Zone ügyfeleknél, és támogatást nyújt a torrent tevékenységekben való részvételhez. A VPN-kliens automata gyilkossági kapcsolóval és különféle VPN-portokkal van felszerelve, amelyek biztonságot nyújtanak a torrent letöltésekor.

Trust.Zone webhely áttekintése

Ha összehasonlítjuk a szolgáltatót a piacon másokkal, a Trust.Zone áttekintésünkben kiderül, hogy a weboldal teljes megjelenése szempontjából meglehetősen egyedi. Meglehetősen fülbemászó és élénk színeket használ a weboldalán, ami frissítő látvány. Bár azt szeretnénk, ha több információ lenne a szolgáltatásokról / eszközökről, valamint az élő csevegéshez való hozzáférés mellett, a webhelynek továbbra is elég jól sikerül!

Trust.Zone webhely áttekintése

Trust.Zone Ügyfélszolgálat áttekintés

A VPN használata manapság, amikor minden vállalkozás / kormány ragaszkodik az információkhoz való hozzáférés korlátozásához, meglehetősen bonyolult lehet. Ehhez adjon hozzá váratlan problémákat / problémákat, amelyek a natív alkalmazásokban előforduló bizonyos hibák vagy a szolgáltató hibája miatt felmerülhetnek, és hozzáférnie kell az ügyfélszolgálathoz. Bár a 24/7 élő csevegés nem érhető el, lehetősége van jegy küldésére!

Trust.Zone Ügyfélszolgálat áttekintés (1)

Egyszerűen írja be e-mail címét, tárgyát, osztályát, fontosságát és az üzenetet. Még képeket is hozzáadhat, hogy jobban bemutatja a problémát / problémát. A jegy benyújtása után 24 órán belül válasz várható el. Ha gyorsabb hibaelhárítási megoldásra van szüksége, akkor is van egy GYIK oldal, ahol megtalálhatja az összes részletet a leggyakoribb hibákról.

Trust.Zone Ügyfélszolgálat áttekintése 2

Záró ítélet

A Trust.Zone áttekintésünkben kiderül, hogy a szolgáltató jó általános szolgáltatást kínál, amely kis munkát igényel. Fejleszteniük kell az összes platformon natív alkalmazásokat, és növelniük kell a szolgáltatások számát a Windows kliensen. A sebesség elég jó volt, és nem tapasztalunk problémákat a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásával vagy a P2P / Torrenting használatával..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  AVG biztonságos VPN áttekintés 2023: Jó az AVG VPN?