Hola VPN áttekintés 2023 – Veszélyes & ingyenes & rdquo; Kerülendő VPN!

A 2023-ben indított, Ofer Vilenski és Derry Shribman által alapított Hola VPN ismerős név a freebies körökben. Freemium modellt használ, ami azt jelenti, hogy ingyenes (nincs hirdetés) és fizetett csomag elérhető. Ha azonban teljesen elfogulatlan lennék, akkor mindkettő gyenge teljesítményt nyújt.

A termék számos vita részét képezi annak a stratégiának a részeként, hogy a felhasználók erőforrásait Hola kilépő csomópontjaiként használják fel.’fizetett nővére szolgáltatás, Luminati. Bizonyíték van arra is, hogy a VPN botnetként működik, és más termék, a Hola böngésző, kapcsolódva a DDoS Attacks-hez.!

Úgy dönt, hogy feliratkozik a szolgáltatóra? Ha igen, akkor azt tanácsolom, hogy álljon meg ott, és olvassa el ezt a részletes Hola VPN 2023. évi áttekintést a tisztább képért!

 • Biztonság
 • Átláthatóság
 • Árazás
 • szerverek
 • Teljesítmény
 • Kompatibilitás
 • Támogatás

Contents

igazságszolgáltatás

A Hola VPN székhelye Izraelben található, amely bár nem a FVEY Szövetség tagja, továbbra is erős szövetségese lehet. Az ország az egyik legközelebbi partner az Egyesült Államok kormányával és olyan hírszerző ügynökségekkel, mint a Nemzeti Biztonsági Ügynökség (NSA)..

Természetesen azt állítják, hogy hivatalnokok “megfigyelő” továbbra is vitatható, tekintve, hogy Edward Snowden dokumentumai nem tartalmaztak sok részletet az országról. A Wikipedia azonban továbbra is megemlíti Izraelt a FVEY hivatalos megfigyelőjeként, és az NSA közvetlenül osztja a nyers megfigyelést.

Ha ez nem lenne elég, akkor számos esetben azonosítottak olyan árnyékos vállalatokat, amelyek Izraelhez kötődtek. Néhányan azt állítják, hogy az izraeli hatóságok szélesebb körű felügyeleti jogkört biztosítanak az amerikai hatóságokhoz képest. Tényleg nem szeretnék bízni egy ilyen országban székhellyel rendelkező szolgáltatásban!

Naplózási politika

A legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatással ellentétben örülök, hogy a Hola VPN végfelhasználói licencszerződést és adatvédelmi irányelveket kínál. Ily módon a felhasználók pontosan tudják, miért jelentkeznek.

Ha konkrétan a naplózásról beszélek, fontos emlékeztetni, hogy a Hola VPN csak akkor módosította az oldalukat, miután súlyos kritikával szembesült az “botnet” pletykák.

Ezt az eseményt követve a szolgáltató úgy döntött, hogy az lesz “világosabb” működésükről, és nagyrészt örülök annak, hogy átláthatósá válnak.

Ahogyan évekkel ezelőtt vártam, és miután a piacon több száz szolgáltatót áttekintettem, a Hola VPN is rögzíti az Ön adatait.

A VPN által rögzített naplóadatok tartalmazzák a használt böngészőtípust, a meglátogatott weboldalakat, valamint az olyan információkat, mint például az eltöltött idő, a hozzáférési idő és a dátum.

“Nem bérelünk vagy adunk el személyes adatokat. Biztosíthatjuk a Személyes információkat más megbízható szolgáltatóknak vagy partnereknek a Szolgáltatások, a tárolás és az elemzés nyújtása céljából.. Személyes információkat továbbíthatunk vagy közölhetünk leányvállalatainkkal, kapcsolt vállalkozásukkal is.”

Most, a Hola VPN kijelenti, hogy nem adnak el / osztanak meg semmilyen személyes információt, de nem hiszem, hogy figyelembe véve a legtöbb ingyenes VPN-t, az Ön adatait harmadik feleknek adják el..

Nem is említve, hogy ellentmondásba kerülnek ugyanazon bekezdésben foglalt állításukkal, először kijelentve, hogy nem osztják meg a személyes információkat, hanem tájékoztatják őket, hogy nyilvánosságra hozzák a leányvállalatoknak és a kapcsolt vállalkozásoknak..

A felhasználói erőforrások felhasználása kilépő csomópontokként

Elég sokkolónak bizonyult a VPN-iparban, amikor Holanak sikerült 2014 óta világszerte 46 millió felhasználót gyűjteni..

Idővel a kezükben 9 millió IP-s erőteljes botnet-adatbázist fejlesztettek ki, amely a https://luminati.io weboldalon értékesíti a HTTP kérésekhez való hozzáférést..

Általában a Hola telepítésekor VPN végpont lesz. Előfordulhat, hogy a hálózat többi felhasználója kilép az internetes kapcsolaton keresztül, és elveheti az Ön IP-jét.

Hola így tudja eladni a “ingyenes szolgáltatás”. Nem fizet a sávszélességért, hanem felhasználja és eladja azt azoktól a felhasználóktól, akik az alkalmazások telepítését és futtatását választják.

A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor a 8chan webhelyről hírek jelennek meg, amikor a Luminati botnet több mint 9761015 kilépési csomópontjától 30 másodperc alatt jogosulttá vált POST kéréseket kapnak a post.php-re, amelyről Fredrick Brennan fórumkezelő osztott meg információkat.

IP / WebRTC / DNS szivárgás problémák

Hogy jobb képet kapjak a Hola proxy megbízhatóságáról (a sok állítás és ellentmondás ellenére), úgy döntöttem, hogy VPN teszteket hajtunk végre a szivárgás kérdéseivel kapcsolatban..

Ez a folyamat egész napot vett igénybe, ahol a Hola proxy szinte minden egyes szerverét megvizsgáltam az interneten található hat különböző VPN tesztelő eszköz közül:

 1. https://ipx.ac/run – Sikertelen
 2. https://ipleak.net/ – elfogadva
 3. https://dnsleak.com – Nem sikerült
 4. https://browserleaks.com/webrtc – Sikertelen
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ – Eltelt
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip – átadva

A hat eszköznél elvégzett tesztek közül a szolgáltató nem jelentett szivárgási problémákat a tökéletes adatvédelmi és böngészőszivárgásokon, de sikertelen volt az IPX, a böngészőszivárgások és a DNS-szivárgások tesztelésében..

  Unlocator Review 2023

IPX

Az alább látható eredmények az Egyesült Királyság szerverén végzett tesztből származnak. A VPN sajnos kiszivárogtatta az eredeti IPv4 nyilvános és magán IP-címem.

Ezért cenzúráltam az információt piros kiemeléssel, hogy megvédjem a személyazonosságomat. Az egyik azonban biztos, hogy a Hola proxy egyáltalán nem biztonságos választás!

Hola VPN szivárgásteszt IPLeak

IPLeak

Az IPLeak általában nagyon pontos eredményeket ad a VPN és a kapcsolat felmérésekor. Az eszköz szerint az IPv4 címe és a DNS biztonságos.

A DNS-teszt azonban még 55 szervert tárt fel, és 8 hiba történt a folyamat során, tehát ismét nem bíznék egy ilyen hírnévvel rendelkező szolgáltatónál.!

Hola VPN szivárgásteszt IPX

DNSLeak

A DNSLeak teszteléséhez ugyanazon brit szerverre csatlakozom, mint az összes elemzéshez. Ez az eszköz kapcsolataim legmegfelelőbb és legpontosabb eredményeit adott nekem.

Megjelenítette a pontos IPv4 nyilvános és magáncímemet, valamint a pontos ország- és városinformációkat, ezért miért elmostam az eredményeket.

Hola VPN szivárgásteszt DNS szivárgás

Böngésző kiszivárgása

A Böngésző szivárgás a listából a harmadik eszköz, amely megjeleníti a WebRTC és a DNS szivárgását. Az IPv4 nyilvános és magáncímeim jól láthatók voltak a Hola VPN segítségével.

Ez megismétli, hogy a szolgáltató nem biztonságos, és nem nyújt védelmet a megfigyelés ellen. Nem felel meg azon, hogy titokban tartsa személyazonosságát, és nem bíznék benne!

Hola VPN szivárgáspróba BrowserLeaks

Tökéletes adatvédelem

Két eszközt használtam a Perfect Privacy szolgáltatástól annak ellenőrzésére, hogy a kapcsolat biztonságos-e vagy sem. Az egyik az IP ellenőrzése eszköz, a másik a DNS szivárgásteszt eszköz.

Mint láthatja, az eredmények azt mutatják, hogy a Hola VPN titokban tartja az Ön személyazonosságát, de azt hiszem, ez az eszközök hibája, mivel három különböző szolgáltatás mutatott szivárgási problémákat.

Hola VPN szivárgáspróba tökéletes adatvédelem

Alkalmazásfájl ellenőrzése

Ahol a vírusvédelmi tulajdonban lévő társaságok, például az AVG és annak Secure Line VPN termékei a GrayWare / Win32.Presenoker vírussal érkezhetnek, a Hola VPN-alkalmazások mentesek minden trójaitól és malware-től..

A tesztet a virustotal.com webhelyen végezték el, ahol feltölthet egy fájlt, és elemezheti azt több víruskereső szolgáltatáson keresztül, hogy ellenőrizhesse a vörös jeleket..

Hola VPN víruskeresés a vírus alapján

Átláthatóság

A VPN-szolgáltatók megbízhatósága érdekében többet kell megismerni a történelemről, a tulajdonosokról, a székhelyről, az igazgatótanácsról stb..

Ezért döntöttem el egy átlátható VPN-útmutató létrehozásáról, amelyben láthatja, hogy megoszthatom a különféle szolgáltatók által adott válaszokat, miután INVASÍV kérdéseket tettek fel nekik e-mailben.

A dolgom az, hogy nem kellett e-mailben értesítenem a Hola VPN-t a termékükről. A VPN-vel kapcsolatban mindent megtalálhat a “Ról ről” vagy “DNS” oldalt. Minden szempontot elkülönítettem a könnyű olvashatóság érdekében:

Hola VPN áttekintés

 1. alapítók: Ofer Vilenski és Derry Shribman
 2. Csapattagok: Limor Kidron (alelnök HR), (Ron KolCTO) és (Arik GiladGM)
 3. befektetők: DFJ (Szilícium-völgy), Trilógia (Seattle), Magma (Izrael), Horizons Ventures (Hong Kong) és Orange (Franciaország).

A VPN nem nyújt lehetőséget “Opcionális Kanári-szigetek” és még senki nem ellenőrizte, de megpróbálom hamarosan részletesebb választ kapni a Hola VPN-től erről.

Árazás

Már ismertettem a Hola VPN működésének részleteit’Az ingyenes verzió működik és felhasználja a felhasználói erőforrásokat a sávszélesség és a kilépési csomópontok számára, hogy elkerülje a pénz elköltését.

A szolgáltató azonban prémium csomagot is kínál. Bár a szolgáltatás továbbra is nagyjából ugyanaz, mégis jó a szolgáltató tesztelésére.

Előfizetési lehetőségek

Általában 4 különböző előfizetési lehetőség van: havi, kétéves, éves és kétéves terv. A havi árazás 11,95 USD-tól kezdődik.

Ha kedvezményeket szeretne felhasználni, választhat hosszabb időtartamú előfizetéseket. Például a 6 hónapos csomag csökkenti a havi árazást 9,00 dollárra.

Ha évente dönt, havonta 6,99 dollárt fizet. – figyelemre méltó 41% -ot takarít meg az eredeti árazásnál, amelyre évente 83,88 USD kerül számlázásra.

A legjobb ár-érték arány érdekében azt javaslom a felhasználóknak, hogy menjenek el a 2 éves tervre. Havi 3,99 dollárba kerül, összesen két év alatt 95,75 dollárba kerül, ezáltal hatalmas 66% kedvezményt kap!

Hola VPN árképzés

Pénzvisszafizetési garancia

A Hola VPN ingyenes alkalmazást és visszatérítési garanciát kínál, amely mindkét alapot lefedi ügyfeleinek. Kipróbálhatja a szolgáltatást, amikor csak akarja.

A pénz-visszafizetési garancia 30 napig tart. Fontos azonban tudni, hogy a Hola VPN bolondítja ügyfeleit az árképzés vonatkozásában.

Ez az első, amit valaha láttam egy ilyen rendszert az iparban! “A Hola szolgáltatást minden platformon külön-külön nyújtják. Így ha két platformon regisztráltál, akkor két fizetés lesz.”

Ez egy olyan szöveg, amely a Számlázás GYIK részéből származik, ahol a szolgáltató kétszer felszámított fiókkal kapcsolatos aggályokat kezel. Elég okos stratégia az ügyfelek becsapására, Hola!

szerverek

A Hola VPN alkalmazás Android és Windows platformon történő telepítése után észrevettem, hogy pontos szám nem érhető el. Attól számítva, hogy 220+ szerverrel rendelkezik a kapcsolathoz.

  Turbo VPN Review 2023

Ezeknek a szervereknek a sebessége volt “okayish” de a biztonság őrülten gyenge volt. Mint fentebb láttam, a Hola VPN nem képes titkosítani és biztonságosan rögzíteni a kapcsolatot, kiszivárogtatva az Ön adatait!

Virtuális helyek tesztelése

Annak érdekében, hogy a felhasználók jobb képet kapjanak a Hola Unblockerről, tesztet végeztem a szerverükön. Ez volt annak megítélése, hogy a szolgáltatók’ a szerverek a hirdetett helyen vannak, vagy sem.

Csatlakoztam egy szerverhez az Egyesült Királyságban, amely megadta az IP-címet: 213.229.67.83. Beillesztettem ezt a címet a CA App Synthetic Monitor ping tesztjébe.

Hola VPN virtuális helyek tesztelése

Az eszköz világszerte több mint 90 helyre helyezi a szervert. Mint láthatja, az oda-vissza utazási idő meglehetősen magas más helyeken, de az Egyesült Királyságban – Londonban a ms csak 2,419 ms.

HolaVPN áttekintés

A CA Technologies nyomkövető eszköze’ Az App Synthetic Monitor alkalmazásával ellenőrizze ezeket a leleteket, és rtt értéke 4,709 ms. Ez azt jelenti, hogy a szerver valóban Londonban található.

Hola VPN virtuális helyek tesztelése

A teljes kép érdekében másoltam és beillesztettem a szerverről kapott IP-címet (213.229.67.83) és a végpont címet (151.236.46.162) a Hurricane Electric BGP Toolkit-be:

HolaVPN

Sebességtesztek

A Hola VPN-k teljesítményét több szerver sebességének tesztelésével teszteltem. Ehhez az Ookla hírhedt Speedtestjét használtam Hola-hoz’Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban és Ausztráliában.

Az összes tesztet 50Mbps-os kapcsolaton hajtottuk végre. Ausztráliában alig kaptam 5,51 Mbps letöltést és 6,65 Mbps feltöltést. Franciaország esetében az eredmények nem különböztek nagyban.

7,54 Mbps letöltést és 4,11 Mbps feltöltést kaptam. Az Egyesült Államokban a legmagasabb 17,4Mbps letöltést és 4,76Mbps feltöltést, az Egyesült Királyságban pedig 13,7Mbps letöltést és 4,28Mbps feltöltést kaptam..

Ez a Hola VPN átlagos sebességének 10Mbps letöltését és 4Mbps feltöltését teszi lehetővé az 50Mbps-os kapcsolaton, ami hihetetlenül gyengén szólva.

Hola VPN Speedtest by Ookla

torrentezés- & ködösítés

Sajnálatos módon a szolgáltató nem kínál StealthVPN akusztikus obfuzációs funkciót. Még mindig volt egy képviselőm a bányatesztelő szolgálatnak Kínában (a 80 év feletti szolgáltató részeként)’elemzése), de nem működött.

A VPN más helyeken sem működött, például Iránban, Irakban, Törökországban és Egyiptomban, ahol a VPN-tilalmak küszöbön állnak és meglehetősen nehéz megkerülni..

A P2P / Torrenting kapcsán teszteltem az IPLeak.net webhelyen, amelyben kértem egy mágneses link letöltését, majd a hálózat hátterének értékelését..

A Hola VPN nem tudta elrejteni az eredeti IP-címem. Ez káros lehet az ádázkodók számára, mivel heves DMCA-bírságot kell fizetniük a szerzői jogok megsértésének megfelelő tartalom letöltése miatt.!

Hola VPN torrenting teszt

Folytatás / feloldás – Hola Netflix

A VPN-k értékes eszközek azoknak a szórakoztató geeknek és kábelvágóknak, akik hozzáférni akarnak a földrajzilag korlátozott tartalomhoz olyan VoD-kben, mint a Netflix, a BBC iPlayer, az Amazon Prime és a Hulu..

Mint ilyen, csak ésszerű elvárni, hogy a Hola VPN feloldja az ilyen streaming platformokat, de sajnos az eredményeim csalódást okoztak..

Meglátogattam a https://www.netflix.com webhelyet, és azonnal kaptam egy értesítést a Hola VPN-től, hogy áthelyezzem tartózkodási helyüket az Egyesült Államokba vagy bármely más országba..

Hola VPN Netflix feloldása

Kattintom “Egyesült Államok” mivel a legtöbb film szerepel a filmekben és TV-műsorokban, és a Hola VPN azt mondta nekem, hogy jelentkezzen be a Netflix-fiókomba. Csináltam, majd csatlakoztam az Egyesült Államokhoz, hogy folyamot folytassam.

A HolaVPN Netflix feloldása

Mint láthatja, ezt a hibát kaptam a Netflixtől, amely azt állítja, hogy a rendszerük rámutatott, hogy blokkolót vagy proxyt használtam. Hola nagyon megbízhatatlan a szerpentin számára!

Hola VPN Netflix feloldása

Kompatibilitás

Az eszközök kompatibilitása nem jelent problémát a Hola VPN számára, amely világszerte már több mint 191 millió felhasználót kezel. Van elérhető alkalmazásai a Windows, a Mac, az iOS és az Android számára.

A felhasználók kiterjesztéseket is szerezhetnek a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára. A szolgáltató azt állítja, hogy az Apple TV-n is dolgozik, de valójában csak utasításokat nyújt a DNS beállításához.

Hola Android alkalmazás

A letöltés / telepítés után a “Korlátlan ingyenes VPN – Hola”, egy menüvel várja Önt, amelyben felkéri “feliratkozás, don’t megosztani az erőforrásokat” vagy kattintson a gombra “Következő”.

Ha az előzőt választja, akkor előfizetést kell vásárolnia. Ne feledje, hogy Hola’A terveket változatos eszközökön eltérően kezelik.

Ez azt jelenti, hogy ha már rendelkezik előfizetéssel a Windows rendszeren, ugyanaz a fiók nem fog működni az Androidon. Új tranzakciót kell vállalnia.

Ha utóbbit választja, akkor el kell fogadnia az erőforrások megosztását, miután hozzáférést kap a “Hola Unblocker”, amely inkább egy proxy böngésző, mint VPN.

Az összes telepített alkalmazásom szépen van a menüben. Kiválaszthatom azt, ahova el szeretném változtatni a tartózkodási helyem, majd válasszam egy szervert, amire tetszik.

Másik lehetőségként egyszerűen rákattinthat a bal felső sarokban lévő ország zászlóra, kiválaszthat egy szervert, majd bármit megkereshet, hogy releváns eredményeket kapjon az adott helyről.

  AVG biztonságos VPN áttekintés 2023: Jó az AVG VPN?

Véleményem szerint az alkalmazás jó a feloldás feloldásához, de sok problémával szembesültem, amikor VPN-kiszolgálót használtam különböző alkalmazásokban. A védelem nem volt olyan meggyőző, és csatlakozási problémákkal találkoztam.

Hola VPN Android alkalmazás

Hola Windows alkalmazás

A közvetlenül a weboldalon letölthető Hola Windows alkalmazás nagyon hasonló volt az Android megfelelőjéhez. Általában nem kap VPN-t, VPN-t, hanem testreszabott Chrome-böngészőt!

Igen, nem viccelek. A Hola VPN egyszerűen optimalizálta a Chrome böngészőt, hogy kiterjesztéseinek széles választékát tartalmazza, beleértve a Video Gyorsítót, az Ad-Blokkolót és a Proxy / VPN-t..

Olyan alkalmazás nélkül, amely a teljes hálózatot eltakarja, és nem csak a böngésző kapcsolatot, a Hola nem tűnik meggyőző lehetőségnek az anonimitás online kihasználására..

Lehet, hogy sok hely áll rendelkezésre, de erről szól. Az alkalmazás inkább proxy, mint tényleges VPN szolgáltatás, és nem nyújt megfelelő titkosítást a személyazonosságának rejtett állapotában.

Hola VPN Windows alkalmazás

Hola VPN Chrome / Mozilla kiterjesztés

Ez a Chrome számára elérhető ingyenes VPN ugyanaz, mint a Windows alkalmazás. Az asztali verzió csak hozzáad más szolgáltatásokat a böngészőhöz, beleértve a Hola Google Chrome kiterjesztést.

Mint ilyen, az általános kialakítás és megjelenés teljesen azonos. Megfordíthatja a “meghatalmazott” bekapcsolhatja, amikor csak akarja, és változtassa meg a helyét 226 különböző szerver segítségével.

Ne felejtse el azonban, hogy ez a Hola kiterjesztés ugyanaz a fogott felhasználó’ sávszélesség az ingyenes szolgáltatás fedezésének költségeihez. Tehát, ha valóban bízik benne?

Nem hiszem! A magánélettudatos felhasználók számára jobb választás az, ha megbízható nevekre vágynak az iparban, mint például a NordVPN, ExpressVPN, Surfshark és PureVPN, biztonságos böngésző-kiterjesztésekkel.!

Hola VPN böngésző kiterjesztés

Támogatás

A támogatás szempontjából a Hola ingyenes VPN nem kínál 24/7 élő chat-et. Van e-mail súgójuk [@] hola.org, ahol kapcsolatba léphetnek a műszaki személyzettel a VPN-hez kapcsolódó kérdésekben..

További támogatási lehetőségek a Facebook, a Twitter és a YouTube. Még egy Google+ oldaluk is volt, de bezárásuk után elveszítették jelenlétüket.

Az utolsó lehetőség a segítség igénybevételére a GYIK rész meglátogatása, amelybe olyan releváns lekérdezések töltődnek be, amelyek elegendő segítséget nyújtanak.

Hola VPN támogatás

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A Holavpn használatával kapcsolatban a felhasználóknak sok gond és kérdés merülhet fel az elméjükön keresztül. Ennek fényében felsoroltam néhány leggyakoribb kérdést, amelyet egy felhasználótól kérünk a felhasználóktól. Lásd az alábbi GYIK-ot a hibaelhárításhoz:

A Hola VPN biztonságos használata?

Mint korábban említettük, a Hola inkább proxyként működik, nem VPN alkalmazásként. A titkosítást nem használja a forgalom elfedésére, tehát nem rejti el az internetes tevékenységeit.

Mint ilyen, online identitása veszélybe kerül, függetlenül attól, hogy melyik platformon használja a Hola VPN-t. Jobb, ha prominens nevek szerepelnek a piacon, biztonságos hírnévvel.

Mit csinál Hola VPN??

A kínálat freemium modelljét követve a Hola ingyenes és fizetett tervvel rendelkezik. Maga az alkalmazás sok gyanús tevékenységhez kapcsolódik, mint például a felhasználói eszközök használata kilépési megjegyzésként a sávszélesség megtakarítása céljából.

Még vita merült fel azzal kapcsolatban is, hogy a VPN az Ön adatait harmadik feleknek adta el. Lehet, hogy a szolgáltató a VPN-iparban működik, de valójában ez az egyik oka annak, hogy a legtöbb ember elfordul az adatvédelmi eszközöktől!

A Hola.org biztonságban van?

Maga a webhely teljesen biztonságosan látogatható. A bejövő / kimenő forgalomra a HTTPS protokollt használja, biztosítva az adatok biztonságát, de ez csak a webhelyre korlátozódik.

A Hola ingyenes VPN-ek a Windows, a Mac, az iOS és az Android alkalmazások nagyon haszontalanok, ha a magánélet és a névtelenség miatt vágynak!

Mit jelent Hola??

Maga Hola egy spanyol kifejezés, amelyre utal “Helló”, de nincs története arról, hogy miért választotta ez a szolgáltató a nevet “Hola VPN” szolgálatukért.

Küldtem e-mailt a szolgáltatónak, hogy további információt kapjak arról, hogy miként alakultak a társaság, hogyan alakultak ki a neve, stb. Még mindig várom a választ!

Záró ítélet

Ajánlom a Hola VPN-t?

Soha nem életemben! Egy olyan országban található, amely közeli szövetségese a FVEY-nek, rögzíti a munkamenetet / tevékenységeket, nem képes felszabadítani a Netflix feloldását, a WebRTC / DNS / IP szivárgás problémákat, a felhasználók átverése magán adatok értékesítésével, kilépési csomópontokként történő felhasználásával…

A szolgáltatás felülvizsgálási folyamatom minden szempontjából kudarcot vallott. Egyszerű szavakkal: ez egy VPN-ként forgalmazott proxy szolgáltatás, amely semmiféle adatvédelmet / biztonságot nem kínál. A felhasználóknak tartózkodniuk kell az ingyenes VPN-csalástól. Ne érintse megtévesztő marketing stratégiáit!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me