Adakah CyberGhost berfungsi dengan Netflix? Penyelesaian Netflix CyberGhost Terbaik

Hari-hari ini dunia telah dilanda kegilaan Netflix. Sebagai tapak streaming’s langganan melonjak melalui bumbung, orang boleh’t mendapatkan cukup laman web dan repositori yang luar biasa dari rancangan TV dan filem terbaik.

Tetapi anda tahu apa? Malah beribu-ribu jam kandungan yang ada masih belum cukup untuk memuaskan orang’keinginan; oleh itu, mereka kini mencari perkhidmatan VPN yang boleh menyahsekat Netflix AS supaya mereka dapat mengakses lebih banyak kandungan daripada sebelumnya!

Walau bagaimanapun, tidak semua VPN berfungsi dengan Netflix, dan misi kami adalah untuk memberitahu pengguna yang bekerja dan yang tidak’t, dan hari ini kita akan mengkaji CyberGhost Netflix untuk menentukan sama ada ia’s VPN Terbaik untuk Netflix atau tidak!

Mari kita mulakan, adakah kita?

Contents

Adakah CyberGhost berfungsi dengan Netflix? – Jadual kandungan

 1. Bagaimana untuk Menonton Netflix dengan CyberGhost?
 2. Adakah App Desktop CyberGhost berfungsi dengan Netflix?
 3. Adakah App Mobile CyberGhost berfungsi dengan Netflix?
 4. Bagaimana saya boleh menyahsekat Netflix US dan Perpustakaan lain menggunakan CyberGhost VPN?
 5. Mengapa Don’t Netflix Bekerja dengan Cyberghost?
 6. Sekiranya saya membeli CyberGhost VPN untuk Netflix atau Tidak?
 7. Penyelesaian VPN CyberGhost Netflix Terbaik

Bagaimana untuk Menonton Netflix dengan CyberGhost?

Netflix mempunyai perpustakaan geografi yang terhad sekiranya anda tidak’t tahu. Jadi kandungan yang terdapat di negara anda’versi Netflix menang’t sama dengan yang ditawarkan di negara lain. Sesetengah rancangan dan filem akan hilang dari setiap negeri, jadi pemulihan terbaik terhadap ini adalah untuk menyambung ke Netflix US, yang menawarkan repositori terbesar untuk rancangan TV dan filem di dunia.

Walau bagaimanapun, ini bukan’t semudah itu bunyi, dan itu’s kerana Netflix menguatkuasakan pengharaman VPN di tapaknya untuk menghalang orang daripada pergi ke perpustakaan mereka di negara lain, dengan itu membuat majoriti VPN tidak berkesan pada platform.

  PureVPN Netflix - Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

Hari ini kita sedang menguji CyberGhost’keupayaan terhadap larangan Netflix VPN untuk memeriksa sama ada VPN ini sesuai untuk pengguna yang ingin melanggan perkhidmatan untuk tujuan ini.

Kami memuat turun klien Windows dari CyberGhost untuk tujuan ini dan di sini’s apa yang kami dapati:

 • Netflix US dibatalkan, tetapi ia berlaku hanya 3 kali daripada setiap lima percubaan secara purata.
 • Kelajuan penstriman cukup baik untuk menyokong Streaming Berkualiti Tinggi.
 • Kerosakan dalam perkhidmatan jarang berlaku.

Adakah App Desktop CyberGhost berfungsi dengan Netflix?

Ya, apl Desktop, yang mana kami terlebih dahulu menguji CyberGhost dengan Netflix, bekerja dengan baik untuk membuka blokir Netflix.

Ralat proksi yang ditakuti muncul dengan minima, dan ia dapat dengan cepat dihapuskan dengan hanya menyambung semula salah satu daripada dua kali maksimum.

Jika anda ingin menggunakan Netflix dengan aplikasi desktop CyberGhost, maka di sini’bagaimana anda boleh melakukannya:

 • Pergi ke CyberGhost’s laman web dan beli langganannya
 • Pastikan anda mempunyai bukti kelayakan VPN dan kemudian terus memuat turun aplikasi desktopnya
 • Sebaik sahaja dimuat turun, pasang apl pada sistem anda dan setelah selesai, masukkan kredensial pengguna anda
 • Sekarang memilih pilihan yang dipanggil ‘Buka Streaming” (Pilihan ini hanya berfungsi dalam akaun premium)

Aplikasi CyberGhost menyahpasang streaming

 • Klik pada Unblock Netflix, dan anda akan menikmati kandungan US Netflix kegemaran anda dalam masa yang singkat!buka kunci Netflix

Pembekal juga mempunyai perjanjian Halloween hebat yang berlaku pada masa ini, yang meletakkan harga pada hanya $ 3.5 / bulan untuk pelan 2 tahun!

Kesepakatan CyberGhost Halloween

Berikut adalah butiran mengenai semua pelan penetapan harga:

 • Rancangan Bulanan: $ 12.99
 • Rancangan Tahunan: $ 6.49 / bulan
 • Rancangan Dua Tahun: $ 3.5 / bulan

Pelan harga CyberGhost

Adakah App Mobile CyberGhost berfungsi dengan Netflix?

Disappointingly, aplikasi Android Mobile dari CyberGhost tidak digalakkan jika anda ingin mengakses atau membuka kunci Netflix melalui itu. Ia tidak’t melaksanakan mengikut jangkaan dan berjaya membuka sekatan laman web hanya dua kali dalam 13 percubaan, yang serius dari batas.

  PureVPN Netflix - Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

Bagi anda yang ingin membuka kunci Netflix di Android, anda perlu membaca panduan kami mengenai VPN Terbaik untuk Netflix untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang pilihan yang ada di tangan anda!

Bagaimana saya boleh menyahsekat Netflix US dan Perpustakaan lain menggunakan CyberGhost VPN?

CyberGhost’aplikasi aplikasi Windows Windows dilengkapi dengan enam butang ciri khusus, masing-masing didedikasikan untuk tujuan tertentu, dan di sana’s satu untuk streaming di sana juga.

Anda mengklik padanya, dan ia akan membuka senarai tapak yang akan dibatalkan oleh pelanggan untuk anda.

Netflix biasanya yang pertama dalam senarai, jadi kami mengklik padanya untuk menghidupkannya terlebih dahulu.

Kini kami melawat Netflix dan mencari “Ex Machina” dan “Star Wars: The Jedi Terakhir” kerana ini adalah tajuk yang biasanya terdapat dalam versi Netflix AS sahaja

Kedua-dua filem ini tersedia untuk kami, jadi kami dengan selamat boleh mengatakan bahawa CyberGhost Netflix berfungsi. Walaupun prestasinya tidak 10/10, tetapi itu’s boleh diterima kerana walaupun unblocking Netflix US satu kali tidak bermakna prestasi dan penyedia layak kredit kerana mampu menyediakan pengguna dengan kemudahan sedemikian.

Anda boleh menukar pelayan dari AS ke lokasi lain yang tersedia dengan hanya mengklik pada anak panah bawah pada “Netflix” pilihan dari dalam aplikasi.

menukar pelayan CyberGhost

Mengapa Don’t Netflix Bekerja dengan Cyberghost?

Seperti kita’Telah disebutkan sebelumnya juga, CyberGhost menang’t buka kunci Netflix dalam semua percubaan anda (walaupun aplikasi percuma tidak). Akan ada beberapa hits dan terlepas, tetapi secara keseluruhan, prestasi tidak memuaskan, namun hanya pada aplikasi Desktop.

Ini merindui pembasmian Netflix berlaku dengan hampir setiap VPN Terbaik lain yang boleh menyahsekat Netflix dan ini adalah kerana melewati batas-batas geo dan pengharaman VPN pada Netflix lebih rumit daripada melakukan itu di laman web lain. VPN perlu bekerja keras untuk memintas semua blok ini untuk membantu anda. Jadi ia’tidak dapat dielakkan bahawa ia akan dihentikan oleh Netflix’sekatan geo seketika sekali-sekala.

  PureVPN Netflix - Adakah Ia Mampu Membuka Netflix AS?

Sekiranya saya membeli CyberGhost VPN untuk Netflix atau Tidak?

Jawapannya bergantung kepada peranti yang anda gunakan daripada perkhidmatan itu sendiri. Dan itu’s kerana, CyberGhost membuka kunci Netflix yang terbaik pada peranti desktop seperti Windows. Tetapi ia’s hampir bersebelahan dengan peranti mudah alih, jadi panggilan itu adalah milik anda. Jika anda adalah orang yang suka menonton Netflix pada peranti desktop, anda boleh pergi untuk CyberGhost, kami sangat mengesyorkannya.

Tetapi jangan’t pergi untuk itu, jika anda suka menstrim tapak di telefon bimbit.

Penyelesaian VPN CyberGhost Netflix Terbaik:

Pilihan anda untuk VPN untuk menyahsekat Netflix aren’t hanya terhad kepada CyberGhost, kerana terdapat beberapa pilihan lain yang boleh anda lakukan. Jika anda tidak’tidak suka CyberGhost’prestasi yang kurang baik dengan Netflix, berikut adalah beberapa VPN Terbaik yang boleh berfungsi sebagai CyberGhost Netflix VPN Workaround:

 • ExpressVPN untuk Netflix
 • NordVPN untuk Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Kesimpulan:

CyberGhost adalah perkhidmatan VPN yang sangat baik, dan desktopnya adalah pembekal’Betul terbaik untuk membuka kunci Netflix untuk anda. Jika anda adalah salah satu daripada pengguna-pengguna gila Netflix yang boleh’t mendapatkan cukup puas menonton semua pertunjukan dan filem yang menakjubkan, maka anda boleh pergi untuk CyberGhost dan biarkan ia menguatkan pengalaman anda di Netflix bahkan lebih.

Sekiranya prestasinya tidak sampai kepada jangkaan anda, anda masih boleh menggunakan bayaran balik untuk menuntut wang anda kembali!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me