De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

Het IoT-tijdperk (Internet of Things) is er en het vraagt ​​beter & snellere connectiviteit om een ​​enorme selectie elektronica aan te sturen die nu verdwenen is “slim”. Alles van tv’s, horloges, telefoons, koelkasten, hele huizen, auto’s en zelfs haarborstels zijn nu online. De meeste thuisgebruikers lopen echter vast als het gaat om het kiezen van een krachtige router om hun verschillende slimme elektronica te verbinden met ernstige verbindingsproblemen.

In het volgende artikel kijken we naar de top 3 NetGear router vpn die essentieel zijn voor thuis en een groot aantal slimme apparaten hebben die constante connectiviteit vereisen. Hoewel er tal van andere respectabele merken zijn die uitstekende snelste VPN-services bieden, zullen we specifiek naar NetGear kijken vanwege de connectiviteit en servers die het merk biedt.

Ik heb opzettelijk apparaatspecificaties vermeden die geen betekenis hebben voor niet-technische slimme gebruikers. Ik heb belangrijke aspecten samengevat die vereist zijn, dit is geen routerartikel, maar een vereenvoudigde gids om thuisgebruikers te helpen bij het kiezen van de beste draadloze NetGear router vpn.

Contents

De beste NetGear Router VPN in 2023

Niet elke VPN-provider biedt ondersteuning voor routers, u zult merken dat sommige providers dat niet doen’t biedt zelfs de optie. Het’Het is niet mogelijk om bijna 45+ VPN-providers te vermelden die goede ondersteuning bieden voor routers in blogs, dus ik heb slechts 3 van de meest betrouwbare, pocketvriendelijke en supersnelle VPN gekozen die u met uw router kunt gebruiken.

 1. ibVPN (Invisible Browsing VPN)

Het in Roemenië gevestigde ibVPN is een onderschatte naam in de VPN-industrie, voornamelijk vanwege de selectieve serverdekking van het merk. ibVPN wordt aangedreven door een netwerk van meer dan 100 servers in 43 landen met populaire locaties, waaronder de VS, het VK, Duitsland, Nederland, Roemenië, Singapore en nog veel meer.

netgear router vpn

Afgezien van de uitstekende apps voor zowel desktop & mobiel, ibVPN is heel eenvoudig te configureren via routers met gidsen & tutorials beschikbaar voor DDWRT, Tomato, NAS Synology en Sabai Tech routers. Omdat ik het heb getest met mijn oudere NetGearNighthawk, werkt ibVPN met elke router met ondersteuning voor OpenVPN of PPTP-protocol.

Een groot aspect van ibVPN is het merk’prijsplannen die voor elk wat wils bevatten. Een geweldige selectie van services met een torrent VPN-abonnement, een businessplan en een all-inclusive Ultimate goedkoopste VPN-abonnement om uit te kiezen. U kunt de service tegelijkertijd op 5 apparaten gebruiken met de officiële apps, terwijl u deze op maximaal 10 apparaten kunt gebruiken wanneer deze op de router is geconfigureerd.

ibvpn netgear nighthawk router vpn-test

Het is een van mijn favoriete VPN-services vanwege de provider’Als er geen vragen worden gesteld, is er geen logboekregistratie, er is niets dat de service op zijn servers behoudt. De prijzen zijn ook portefeuillevriendelijk, zodat u zich kunt abonneren op het ultieme plan voor $ 42 per jaar, wat u een briljante selectie van privacy-tools biedt.

 1. Privé internettoegang (PIA VPN)

PIA VPN is niet alleen een van de oudste namen van de VPN-wereld, maar ook een van de meest vertrouwde. De in de VS gevestigde provider staat bekend om zijn supersnelle servernetwerk voor het deblokkeren van favoriete videostreaming, muziek & radio en andere geo-beperkte online diensten. PIA VPN biedt een enorm netwerk van 3300+ servers in 25 landen, met uitstekende dekking in de Verenigde Staten. Private Internet Access is een voormalige PCMag-editor’s Keuze VPN-service naast het feit dat de lezer VPN op tom heeft aanbevolen’s hardware in 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN is compatibel met alle routermodellen die OpenVPN- en PPTP-protocollen ondersteunen. U kunt de service ook configureren met behulp van geïllustreerde tutorials in het ondersteuningscentrum of gewoon contact opnemen met een van de ondersteuningsmedewerkers op live chat of e-mail. PIA-servers zijn geoptimaliseerd om Gigabit-snelheden te bieden voor torrents, streaming en grote gegevensoverdrachten.

  Hoe PureVPN te gebruiken - Leer ze te gebruiken in minder dan 2 minuten

PIA VPN wordt beschouwd als een van de meest betaalbare premium high-speed VPN-diensten ter wereld en biedt zijn jaarplan voor een uitstekende besparing van $ 39.95. PIA VPN biedt een verbazingwekkende bundel inclusief 3tunneling-protocollen, gratis SOCKS-proxy, gateways op 5 continenten, onbeperkte apparaatconnectiviteit via routers, ad & malwareblokker, naast compatibiliteit met DDWRT, pfSense en Tomato-router. Bekijk onze gedetailleerde review van PIA VPN in de blog.

 1. VyprVPN

VyprVPN is een legende in de privacy-industrie, en omdat het een van de meest ervaren VPN-providers is, werkt het merk ook onvermoeibaar voor online privacyrechten. VyprVPN biedt 700+ turbosnelheidsservers in 50 landen met uitstekende ondersteuning voor torrents, streaming, gaming, ftp-hosting en andere bandbreedte-intensieve services.

vyprvpn netgear router vpn

Altijd beschikbare ondersteuning en uitstekende platformonafhankelijke compatibiliteit maakt VyprVPN een ideale keuze voor diegenen die minimale interactie met geavanceerde VPN-instellingen willen. Hoewel apps beschikbaar zijn voor alle belangrijke besturingssystemen (Windows, Mac, iOS) & Android), kan VyprVPN ook via routers worden geconfigureerd.

VyprVPN werkt ook via DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology routers, u kunt het instellen met behulp van de officiële gidsen die beschikbaar zijn bij de provider’s website. Daarnaast kunt u VyprVPN ook configureren op elke router met PPTP- of OpenVPN-ondersteuning. Voor degenen die torrents willen downloaden, kunnen ook VyprVPN gebruiken’Het kenmerkende Chameleon-protocol op basis van de OpenVPN-technologie.

VyprVPN is geen gemakkelijk betaalbare service, gezien de zeer dure prijsplannen en het merk biedt geen restituties. Maar met hun service komt een uitstekende 3-daagse gratis proefperiode die u kunt gebruiken om de service te evalueren en vervolgens te stoppen als dit niet het geval is’t werkt. Het volledig geladen jaarplan kost $ 80 om in te schrijven op een eenmalige betaling.

VyprVPN biedt echter geweldige functies, waaronder een intern beheerd servernetwerk, lokaal ontwikkeld & beheerde apps, exclusieve ondersteuning voor gaming, verschillende beveiligingsprotocollen om uit te kiezen, 24/7 live ondersteuning, VyprDNS en meer. VyprVPN logt veel informatie over u in, dus pas op voordat u zich aanmeldt.

Beste NetGear Routers van 2023

Dus, wat is de beste NetGear-router? Deze analyse is afhankelijk van een aantal factoren die we later zullen bespreken. Op basis van populaire beoordelingen en analyses op internet moeten de volgende NetGear-routers worden overwogen wanneer u verschillende onderliggende behoeften heeft, zoals gamen, streaming in hoge resolutie, torrent-download en het aansluiten van een groot aantal slimme apparaten.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

De NightHawk X4S D7800 is de upgrade naar het X4 R7500-model en beschikt over supersnelle overdrachten naast andere briljante functies. De X4S D7800 is ontworpen voor grotere instellingen, bijvoorbeeld een huis met een aantal gebruikers die video streamen, media downloaden, smart-wearables verbinden, online communiceren via VoIP en games.

Ingebed met wat bekend staat als MIMO (Multiple Input, Multiple Output) technologie De X4S R7800 is sneller en biedt een groter connectiviteitsbereik in vergelijking met NetGear’s goedkopere routers. Dit is vooral goed als u verschillende apparaten hebt die verschillende radiobanden gebruiken. Apparaten kunnen werken zonder elkaar te storen’s verbinding ontvangt maximale beschikbare bandbreedte.

De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

Als een hogere end-router bevat de X4S een VDSL2-modem, zodat u deze kunt gebruiken in plaats van uw provider’s modem / router. De X4S bevat ook twee USB 3.0-poorten met eSATA (External Serial Advanced Technology Attachment) ingebouwd, zodat u eenvoudig een back-up kunt maken van gegevens met behulp van de router of er een netwerkstation van kunt maken.

Gamers en streaming-gebruikers zullen dol zijn op het feit dat ze de QoS (Quality of Service) -planner kunnen configureren om ervoor te zorgen dat er een constante bandbreedtestream is voor hun verschillende activiteiten zoals Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now enz. Bij gebruik op een 5GHz-radioband de X4S is getest om majestueuze snelheden te bieden in de buurt van 71 Mbps, 2,4 GHz radiobandsnelheden zijn zeer slecht, hoewel in de buurt van 15 Mbps.

  NordVPN voor Android: installatiehandleiding voor Android TV Box

Nu is de X4S absoluut niet het toppunt van routerontwerp. Het is omvangrijk en wordt geleverd met een echt oude gebruikersinterface die ingewikkeld is voor beginners en te verouderd is voor ervaren gebruikers. Geprijst tussen een uitbundige $ 270 en $ 300 (afhankelijk van waar u koopt), is de NetGear X4S ideaal voor gamers, streaming-fans en huishoudens met meer dan 15 slimme apparaten.

 

 1. AC-1900 NightHawk Smart WIFI Router (Model R7000)

De R7000 wordt door CNET en PC Mag een ideale thuisrouter genoemd en wordt aangedreven door zijn uitstekende 1GHz-processor, waardoor het een van de snelste NetGear-routers is die op de 802.11ac-radioband werken. Voor VPN-gebruikers is de R7000 goed nieuws, omdat deze zowel een OpenVPN-server als ondersteuning voor firmware van derden zoals DDWRT biedt. De router is ook een briljante lagere keuze voor online gamen en HD-videostreaming plus het’s een uitstekende keuze voor torrent-downloaders.

De AC-1900 kan ook worden aangesloten op externe opslag voor back-upgegevens van uw apparaten en is een uitstekende keuze voor Apple’s Time Machine back-uptechnologie. Een test door ixChariot concludeerde dat de router 444,8 Mbps over 2,4 GHz en 315,2 Mbps over 5 GHz-band kan overdragen, niet de beste in de industrie maar goed genoeg.

De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

De R7000 biedt een USB 2.0-sleuf aan de voorkant en een USB 3.0-aansluiting aan de achterkant waarmee u externe HDD’s kunt aansluiten en deze via het netwerk kunt gebruiken. De NetGear Genie UI maakt alles eenvoudig, van het configureren van de router tot het configureren van uw harde schijven en het delen van netwerken. De opname van de Genie UI is precies wat de arts heeft besteld, omdat beginners het het meest nuttig zullen vinden.

De R7000 kost $ 190- $ 200 (afhankelijk van waar u koopt) en rekening houdend met de prestaties & stabiliteit biedt het is een zeer aantrekkelijk koopje voor thuisgebruikers. Er is echter het probleem met het bereik en de connectiviteit over een groot gebied kan te lijden hebben onder obstakels.

 1. AC1750-Smart WIFI Router (model R6400)

De R6400, met nummer 1 van SmallNetBuilder in routerprestaties, is een briljante dual-bandoplossing voor huizen met meerdere gebruikers van gaming en streaming. Met behulp van de BeamForming + -technologie kan de router zijn signaal vergroten als u er verder vandaan komt. Ja, het is een ideale connectiviteitsoplossing voor grote gebieden en drukke instellingen met meer dan 5 gebruikers.
De 3 beste NetGear Router VPN voor thuisgebruikers

Met dank aan zijn 3 antennes en BeamForming + kan de R6400 drie directionele streams ondersteunen en deze naar de maximale limieten projecteren. De R6400 biedt ook een USB 2.0 & USB 3.0-sleuf, zodat u een printer voor uw netwerk kunt aansluiten naast een HDD in 3.0-sleuf om te gebruiken als netwerkmedia-harde schijf.

De R6400 biedt u ook de AirTime Faireness technologie om ervoor te zorgen dat uw snelle apparaten een constante gegevensstroom ontvangen, terwijl oudere langzamere apparaten ook prioriteit krijgen om gegevens te ontvangen in overeenstemming met hun mogelijkheden. Tal van recensies op Tom’s Guide, CNET en PCMag hebben van de R6400 de beste NetGear-router gemaakt voor lange afstandsverbindingen.

NetGear heeft ook de Genie Router Management UI in het apparaat ingebed om te zorgen dat beginners, gevorderden en gevorderde gebruikers de router eenvoudig kunnen configureren of aanpassen zoals ze willen. De Genie UI maakt het gemakkelijk om de eerste keer te configureren en VPN-services op de R6400-router te configureren. NetGear Genie biedt ook gedetailleerde netwerkstatistieken, inclusief inkomende & uitgaande gegevens, apparaten & apps met behulp van het apparaat en wachtwoorden & gebruikersnamen die via het netwerk worden gebruikt.

Naar mijn mening is de NetGear R6400, gezien de functies, een van de meest betaalbare en een van de beste goedkope NetGear-routers die er zijn. Momenteel kun je de R6400 krijgen voor $ 140- $ 150 afhankelijk van waar u de router koopt.

  ExpressVPN Router - Installatie- / configuratiehandleiding 2023

Wat zijn NetGear-routers met VPN-doorvoer?

Het’is een veelgestelde vraag die de meeste nieuwe routereigenaren en VPN-gebruikers stellen bij het lezen van de specificaties voor hun apparaten. Laat’s nemen dit concept stap voor stap om het echt gemakkelijk te begrijpen te maken.

De hoofdtaak van een VPN is het creëren van een beveiligde “van punt tot punt” verbinding via een openbaar of privaat netwerk voor veilige toegang tot apparaten, servers of databases op een externe locatie. Een goed voorbeeld is wanneer u VPN gebruikt voor toegang tot uw werkcomputer tijdens het reizen of op vakantie. Vergeet niet dat uw router VPN-verbindingen moet toestaan ​​om toegang te krijgen tot uw werkcomputer met VPN via internet.

De meeste routers zijn ingebed met een technologie die bekend staat als NAPT of Network Address Protocol Translation, waarmee verschillende apparaten een internetverbinding kunnen delen via de router. Een aspect van NAPT is dat het VPN-verkeer volledig blokkeert. Het volgende diagram toont een router zonder en een met VPN-doorvoer.

netgear router vpn pass-through

Het belang van VPN-doorvoer aantonen. Afbeelding afkomstig van LinkSys

Voor dit uitdrukkelijke doel omvatten fabrikanten ook wat het wordt genoemd ‘VPN doorwerking’functie in hun routers. Met VPN-doorvoer kan het gecodeerde VPN-verkeer gemakkelijk door de router gaan en verbinding maken met het externe netwerk. NetGear biedt een goede gids voor het configureren van VPN-doorvoer op compatibele routers met gedetailleerde informatie over modellen die dat niet doen’t ondersteunt de functie.

NetGear Router VPN werkt niet Fout / problemen

Om ervoor te zorgen dat u de beste product- en servicekwaliteit van het merk krijgt, biedt NetGear een uitgebreide website-ondersteuningssectie om uw router aan het werk te krijgen voor het geval er verschillende problemen optreden. U kunt de officiële ondersteuningspagina, de officiële NetGear-community bekijken of contact opnemen met de ondersteuning. Vergeet niet dat de online ondersteuningsservice alleen voor klanten geldige garanties en zakelijke klanten is.

NetGear Router VPN-app voor Android

NetGear biedt een briljante officiële app in de Google Play Store voor Android-gebruikers:

NetGear Genie UI is de nieuwe interface die nu wordt aangeboden voor alle routers& modems vervaardigd door het merk. De NetGear Genie Android-app biedt eigenaren van apparaten een gemakkelijke manier om het thuisnetwerk beheren, bewaken of reparerenrechtstreeks vanaf uw smartphone. U hebt toegang tot al uw NetGear-routers’s functies tijdens het verplaatsen door het huis of kantoor. Uitgerust met een Android-smartphone of tablet waar u toegang toe hebt

 1. instellingen voor draadloos internet,
 2. Netwerkkaart,
 3. Live ouderlijk toezicht,
 4. Gasttoegang,
 5. Verkeersmeting,
 6. Mijn media en
 7. Vele andere functies.

U krijgt ook controle over het thuisnetwerk, mediastreaming vanaf een netwerkstation, printers, het verbinden van mobiele apparaten met behulp van QR-codes. Vergeet niet dat de app alleen werkt met geselecteerde NetGear-routermodellen die te vinden zijn in de beschrijving van de NetGear Genie-app in de Google Play Store.

In een notendop

Ik hoop dat u de bovenstaande beste NetGear-routersamenvattingen nuttig vindt bij het zoeken naar een nieuwe router / modem voor uw huis. Hoewel ik de apparaatrecensies heb samengevat, heb ik ook relevante beoordelingslinks toegevoegd, dus als je een geavanceerde gebruiker bent, kun je ook een beter idee krijgen van de specificaties voor de routers.

Als ik iets heb gemist of als je wilt dat ik een ander routermerk bekijk, laat het me dan weten in de commentaren hieronder. Laat feedback en opmerkingen achter zodat ik de volgende top 3-blog kan verbeteren. Vergeet niet te delen en je te abonneren met behulp van de sociale knoppen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me