VPNBaron-arvostelu 2023

Toimivalta Romania
Hinta $ 5,54
palvelimet 13
lokit Ei lokitietoja
salaus OpenVPN / L2TPIKEv2
Poista Netflixin esto Joo
Torrenting Joo
Toimii Kiinassa Ei
suositeltava  Ei
Verkkosivusto vpnbaron.com
yhteensopivuus Windows

Contents

VPNBaronista puuttuu monia tärkeitä ominaisuuksia ja se on kallis

VPNBaron on suhteellisen pienempi palvelu VPN-teollisuudessa. Romaniassa sijaitseva tämä VPN-palvelu tarjoaa parhaan suunnitelman 5,54 dollaria kuukaudessa (vuotuinen tarjous) vain 7 päivän palautusjaksolla, joka ei sisällä myöskään kieliä.

Palvelun tiedetään olevan turvallinen, nopea ja luotettava. Valitettavasti, kuten useimmat muut markkinoiden tarjoajat, VPNBaron ei avaa Netflixin estämistä tai ohittaa “Suuri palomuuri” Kiinassa.

Parempana vaihtoehtona ehdottaisin, että siirryttäisiin ominaisuuspakatulle PureVPN: lle, joka alkaa alhaisella 1,65 dollarilla kuukaudessa viiden vuoden suunnitelmalla. Sillä ei ole mitään ongelmia ohittaa NetFlixin kaltaisten VoD-laitteiden maantieteellisiä rajoituksia tai tarjota turvallisuutta Kiinan käyttäjille. 

Palvelimien lukumäärä 13 palvelinta
Toimivalta Romania
lokit Ei lokitietoja
Torrenting Joo
Poista Netflixin esto Joo
Hinta 5,54 dollaria / kuukausi (66,49 dollaria laskutetaan kerran)
protokollat OpenVPN / L2TPIKEv2
Ohittaa Kiinan palomuurin Ei
Tiedonsalaus AES-256
vaihtoehto PureVPN

VPNBaron-salauksen ja protokollan tuen katsaus

VPNBaron tukee OpenVPN-protokollaa, mutta voit myös halutessasi valita L2TP- ja IKEV2-protokollat, joten protokollavaihtoehdot ovat hieman kattavia.

Mobiililaitteissa Ikev2-protokollassa on VPN-On-Demand-toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjä voi pysyä turvassa riippumatta siitä, pysyykö se samassa yhteydessä vai vaihdetaanko se.

Salatusta varten sen VPNBaronin käyttöön ottama vakio AES-256-CBC-salaus, joka on järkevin turvallisin salausprotokolla, koska se on kirjaimellisesti murtumaton.

VPNBaron-tuomioistuimen toimivaltakatsaus:

VPNBaronin perustamispaikka on Romania, melko hyvä valinta tietolakien suhteen. Romania ei’tillä ei ole pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka voivat vaarantaa yksityisyytesi palveluntarjoajan kanssa.

Maa ei kuulu mihinkään vaaralliseen vakooja-allianssiin, kuten 5 silmää, joten VPNBaronille annetaan täydet merkinnät lainkäyttövallansa saamisesta.

VPNBaron-kirjauskäytäntökatsaus

VPNBaron ei’t kirjaa käyttäjätietoja lainkaan, joten se jakaa tämän maineen alan parhaiden kanssa.

Se kerää vain tietoja aktiivisista yhteyksistä rajoittaakseen samanaikaisten yhteyksien määrää politiikkansa mukaisesti, mutta emme tiedä’t laske tämä lokien pitämiseen millään tavalla.

Tämän lisäksi, kun tarkistimme sen tietosuojakäytäntöä, olimme yllättävän iloisia siitä tietää VPNBaron on GDPR-yhteensopiva ja se ei’t säilyttää käyttäjän lokit missä tahansa.

VPNBaron hinnoittelukatsaus

VPNBaron tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa tällä hetkellä, joka on melko erityisen nimetty joidenkin suosittujen koristemetallien mukaan: (Hinnat on mainittu Yhdysvaltain dollareissa. Hinnat voivat vaihdella valuuttakurssien muutosten mukaan)

VPN-paronikatsaus - hinnoittelu

 • Pronssisuunnitelma: 9,56 dollaria / kuukausi laskutetaan kerran
 • Hopea suunnitelma: 7,76 dollaria / kuukausi (46,57 dollaria laskutetaan kerran)
 • Kultasuunnitelma: 5,54 dollaria / kuukausi (66,49 dollaria laskutetaan kerran)

Kaikissa näissä suunnitelmissa on samat ominaisuudet lukuun ottamatta saadaksesi useita kirjautumisia. Pronssisuunnitelma antaa sinun käyttää palvelua kahdella laitteella kerrallaan, hopeasuunnitelma antaa sinun käyttää VPN: ää kolmessa laitteessa samanaikaisesti ja kultasuunnitelma antaa sinulle jopa 5 samanaikaista kirjautumista.

Palaamalla hinnoitteluun, kuukausisuunnitelma on mielestämme hieman ylihintainen, koska tarjotut ominaisuudet, kuten palvelimet vain 14 maassa, yhden laitteen sisäänkirjautuminen, rajoittamaton kaistanleveys, muun muassa Netflixin vapauttaminen, ovat aivan liian arvokkaita perustelemaan tätä hintaa. tag.

Koska tavallisista ominaisuuksista ei ole mitään, niin äänestämme kuukausittaisen suunnitelman ei-toivotuksi.

Hopeasuunnitelma, joka maksaa käyttäjälle 7,76 dollaria / kk, on myös melko kallis, eikä sitä pidä harkita ollenkaan.

Kultasuunnitelma on VPNBaron’Paras suunnitelma, koska se tarjoaa palvelun vain 5,54 dollaria / kuukausi, joten se näyttää arvokkaimmalta tarjoukselta erästä. Mutta kun saat tilauksen paljon paremmalta palveluntarjoajalta, kuten Surfshark, joka tarjoaa paljon enemmän palvelimia ja ominaisuuksia vain 1,99 dollaria kuukaudessa kahden vuoden sopimuksestaan, VPNBaron’s näyttää erittäin kalliilta.

VPNBaron Review -sivustomme mukaan palveluntarjoajan on leikattava hintojaan huomattavasti, jos se haluaa kilpailla todellisessa mielessä alan parhaimpien tarjoajien kanssa..

VPNBaron-maksutapojen ja hyvityskäytäntöjen katsaus

VPNBaron’Maksutavan tarjoaminen on helppoa kuvailla sitä tiiviisti.

Voit hinnoittelusuunnitelmia luottokorttien, Paypalin tai jopa kryptovaluuttojen kautta.

VPNBaron antaa käyttäjilleen mahdollisuuden maksaa kymmenessä eri kryptossa, mukaan lukien Bitcoin, varmistaen siten, että käyttäjillä on käytettävissään nimettömät maksutavat..

VPNBaron-maksutapojen ja hyvityskäytäntöjen katsaus

kuitenkin, Jos maksat kryptovaluutoilla, voit’t varmistaa palautus, mikä on salan käytöllä tavallista salakäyttömaksua.

VPNBaron-hyvityskäytäntökatsaus

VPNBaron sanoo sen voit hakea palautusta 7 päivän kuluessa ilman kysymyksiä, mutta tarkastajina me emme’t tyytyä asioihin, ellemme kaivaudu yksityiskohtiin’s juuri mitä teimme.

VPNBaron-arvostelu 2023

Menimme lukemaan heidän palvelusehtojaan, joissa mainitaan selvästi, että palautus on voimassa vain, jos sinä’ve käyttänyt vähemmän kuin 10 Gt dataa tai tehnyt vähemmän kuin 50 istuntoa VPN: n kanssa.

VPNBaron-arvostelu 2023

Jos aiot tilata tämän VPN: n, sinun on vaihdettava tätä rajaa, kun alat käyttää palvelua. Ei ollenkaan käyttäjäystävällinen, jakso!

VPNBaron-sovellusten yhteensopivuuskatsaus

VPNBaron tarjoaa vain Windows-asiakassovelluksen’kaikki.

Ei ole kirjaimellisesti mitään sovellusta Macille, Androidille tai iOS: lle.

Tämä tekee VPNBaron-listan huonoimpien VPN-joukkoon yhteensopivuustarjousten perusteella’olen tarkistanut toistaiseksi.

Puhtaalla, sileällä, kevyellä käyttöliittymällä Windows VPN -asiakasohjelma oli helppokäyttöinen, mutta vaikka tämä asiakas olisi hyvä, emme voi päästää irti siitä, että palveluntarjoaja ei’t tarjoavat saman kokemuksen suosituista alustoista.

VPNBaron-palvelinverkon katsaus:

VPNBaron Review -sivustomme mukaan palveluntarjoaja tarjoaa palvelimia vain 13 maassa ympäri maailmaa.

Ja suurin osa heistä sijaitsee ylivoimaisesti Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

VPN Baron Review - palvelimet vain 13 sijaintipaikassa

Palvelimet olivat suojattuja DNS- ja WebRTC-vuotoilta, mikä on suuri plus, mutta nopeudet pysyivät jatkuvasti vaihtelevina, vaikka tarkistimmekin samalla palvelimella eri aikoina..

Suurin ongelma VPNBaronissa ei ole’t palvelimien vähäisyydestä, mutta suorituskykyongelmat, jotka haittaavat käyttökokemusta jatkuvasti.

VPNBaron Netflix -blokkien lukituksen poistokatsaus

Näiden päivien parhaiden VPN-palvelujen vertailuarvo on kuinka hyvin ne estävät maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen, etenkin niiden, jotka koskevat suoratoistoa.

Tänään’Maailmanlaajuisesti käyttäjät vaativat yhä enemmän pääsyä globaaliin sisältöön ja he valitsevat helposti palveluita, jotka voivat avata heille maantieteelliset rajoitukset mahdollisimman helposti.

Ja tästä lähtien sinun on laskettava toinen nimi VPN-luetteloon, joka voi tosiasiassa olla sanallaan uskollinen suorittaessaan tämän tehtävän, ts. VPNBaron. Tämä palveluntarjoaja on riittävän nopea tukemaan suoratoistoa ja se estää suuret streaming-sivustot, kuten Netflix.

VPNBaron tarjoaa omistettuja suoratoistopalvelimia niille käyttäjille, jotka haluavat poistaa Netflix US -sovelluksen käytöstä, ja kun testimme näitä palvelimia, huomasimme, että palvelu todellakin toimii erittäin hyvin yllä mainitun tehtävän suorittamisessa..

Ja ota huomioon, Netflixin estäminen ei ole mikään ominaisuus, koska sivustolla on voimassa VPN-kielto, joka tekee suurimmasta osasta VPN-verkkoja käyttökelvottomia tähän tarkoitukseen. Joten voimme varmasti sanoa, että VPNBaronilla on korkealaatuinen tiimi, resurssit ja ennen kaikkea omistautuminen tarjoamaan käyttäjille paras kokemus.

Testasimme palvelun Netflix US -sovelluksen estämiseksi ja voit nähdä, että Ex-Machina, sci-fi-elokuva, joka on saatavana vain Yhdysvalloissa, ei’t näkyvät tuloksissa ilman VPN-yhteyttä.

VPNBaron-arvostelu 2023

Mutta kun olimme yhteydessä VPNBaronin kautta omistettuun suoratoistopalvelimeen, Netflix US vapautettiin ja pääsimme vihdoin pääsyyn Ex-Machinaan.

VPNBaron-arvostelu 2023

Ainoa asia, josta puuttuu VPNBaron’Estämisominaisuudet ovat, että sen toiminnallisuus on rajoitettu työpöytälaitteisiin.

VPN Baron Review - Netflixiä ei tueta mobiililaitteissa

Se ei’t työskentelevät mobiililaitteilla, mikä on räjähdysmäinen, koska monet käyttäjät valitsevat matkapuhelimen tyydyttääkseen suuren osan streaming-tarpeistaan. VPNBaronin on lisättävä Netflix Unblocking -sovelluksen mobiilitoiminnot niin pian kuin mahdollista, jotta palvelu pysyy kilpailukykyisenä.

VPNBaron Torrenting Review

Tukeeko VPNBaron Torrenting-ohjelmaa?

Kyllä, koska se sanoo niin, mutta ainoa paikka, jossa sanotaan, on pieni ohut linja hinnoittelusuunnitelman luettelossa.

Missään muualla sen sivustolla ei löytynyt mitään tietoja sen ottamisesta käyttöön Torrentingillä.

Mutta VPNBaron on riittävän turvallinen, jotta voit nauttia Torrentingista, koska se ei tee sitä’t ei ole ongelmallisia vuotoja.

VPNBaron -tuen katsaus

Toinen asia, joka petti meidät VPNBaronin kanssa, oli live-chat-tukitoiminnon puuttuminen, koska tarjoaja tarjoaa tukea vain sähköpostitse tähän asti..

Tämä voi tehdä prosessista hankalaa useimmille käyttäjille, koska he vaativat nopeita ratkaisuja ongelmiinsa. Sähköpostituki ei’t määrittää tietyn vastausajan ja tämä mahdollistaa epävarmuuden hiipimisen.

Sähköpostituki-ominaisuus tarjoaa vastauksia korkeintaan tunnin tai kahden sisällä ja yksityiskohtiin huomioiminen on ehdottomasti ollut henkilökohtaisempaa kuin yhden live-chat-tukitoiminnon kohdalla, mutta tällä nopealla päiväkaudella käyttäjät haluavat käteviä ratkaisuja kuin kattavampia..

Silti, se’Se ei ole asia, joka estäisi sinua tilaamasta tämän palvelun sellaisenaan’Menialia verrattuna muihin VPNBaronin käyttämään tehokkaaseen ominaisuuteen ja käyttäjän tietoturvaan.

Mutta tämän lisäksi havaitsimme, että palveluntarjoaja tarjoaa paljon helposti ymmärrettäviä opetusvideoita sekä askel askeleelta -oppaita, jotka tarjoavat käyttäjille runsaasti ratkaisuja yleisimpiin ja joihinkin ei-niin yleisiin ongelmiin.

Joten jos sinulla on ongelmia live chat -tuen puuttumisen vuoksi ja sähköposti näyttää liian pitkältä jatkavalta prosessilta, voit siirtyä heidän tietopohjasivulleen saadakseen virtaviivaisia ​​ratkaisuja suurimman osan kyselyistäsi.

Onko VPNBaron suositeltavaa?

Ei, me emme’t suositella VPNBaronia.

VPNBaron tarjoaa upeita etuja. Se’on nopea, kevyt, tehokas ja täynnä hienoja ominaisuuksia tarjoamaan arvokasta VPN-kokemusta. Mutta ensimmäinen ratkaisu on hinta. VPNBaron on melko kallis ottaen huomioon tarjoamansa palveluarvon vastineeksi.

Toiseksi sen nopeudet ovat ohuita. Samoista palvelimista saamillamme nopeustestaustuloksilla oli suuri ero. Odotamme vakautta VPN: ltä eikä ilmeisesti sitä ole siellä VPNBaronissa.

Kolmanneksi, saat palvelimia vain 13 maassa. Vertaile tätä NordVPN: ää, joka tarjoaa 5678 palvelinta melkein puoleen hinnasta. Ymmärrät miksi emme’t kuten VPNBaron tarpeeksi suositella sitä.

Neljänneksi, Windowsille ei ole tarjolla yhtä sovellusta kuin yksi, mikä on käyttäjäystävällisyyden kannalta erittäin huono.

Jos tarvitset kohtuuhintaisen, mutta paljon paremman vaihtoehdon VPNBaronille, voit valita Surfsharkin, tehokkaan VPN-palvelun, jolla on yli 800 palvelinta, Netflixin esto, live chat-tuki, läpäisemätön suojaus ja paljon muuta vain 1,99 dollaria / kuukausi..

Lisätietoja Surfsharkista täältä.

Похожие статьи

 • AirVPN-arvostelu 2023

  AirVPN: llä on kenties kaikkein kaikkein arvoinen tagline koko VPN-teollisuudessa. Se määrittelee palvelun näiden sanojen avulla “Ilma hengittää todellista…

 • TigerVPN Review 2023 – Tehokas VPN, joka tarvitsee vähän työntöä!

  Vuonna 2011 perustettu TigerVPN on slovakialainen pohjainen turvallisten yksityisten verkkopalvelujen tarjoaja. Sen omistaa ‘Tiikeri työssä’ – teknologiayritys…

 • Shellfire VPN-arvostelu 2023

  Jurisdiktio Saksa Hinta 3,97 dollaria / kuukausi (95,16 dollaria 2 vuodeksi) Palvelimet 37 lokia Ei salausta AES-256 poistaa Netflixin eston Ei torrentia Ei töitä Kiinassa Ei…

 • VPNSecure Review 2023

  VPNSecure.me ei toiminut VPN-palvelun epätavallisessa paikassa’t näytä ensi silmäyksellä sopivalta palvelulta, mutta tällä palvelulla on paljon puolia…

 • Browsec VPN-arvostelu 2023

  Jurisdiktio Venäjä Hinta 1,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden palvelupalvelimilla 36 palvelinta 32 sijaintipaikassa Lokit Kaupat Lokit Salauksen välityspalvelin (ei salausta) Poista…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  CactusVPN arvostelu - Stellar Service - 4 tähteä