Kajian PureVPN 2023

Bidang kuasa Hong Kong
Harga $ 2.91 / mo pada Rancangan 2 Tahun
Pelayan 2,000+ di 140+ Negara
Log Tiada Log Diperakui
Penyulitan AES-256-CBC
Batalkan Netflix Ya
Torrenting Ya
Bekerja di China Ya
Disyorkan  Ya
Laman web https://www.purevpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Berpusat di Hong Kong, PureVPN menikmati tempat yang terkenal di pasaran VPN. Ia adalah serba lengkap yang mempunyai dasar No-Log yang disahkan 100% melalui firma pengauditan yang berpangkalan di AS; Altius IT.

Ia adalah VPN mesra bajet, bermula dari $ 2.91 / mo (dalam pelan 2 tahun), menawarkan NAT Firewall, Split Tunneling, Iklan / Tracker blocking, IPv6 Leak Protection, Kill Switch, Perlindungan DDoS, dan IP berdedikasi untuk kegunaan peribadi.

Pada masa yang sama, ia ada aplikasi untuk semua platform / peranti utama dan 2,000+ pelayan di 140+ negara seluruh dunia. Bahagian terbaik dari semua: anda mendapat prestasi luar biasa dengan kelajuan purata 91.51Mbps dalam muat naik 88.59Mbps dalam muat naik.

Saya sangat mengesyorkan PureVPN, jika anda sedang mencari VPN yang berpatutan dan boleh dipercayai. Ketahui bagaimana ia berjaya menjaringkan 4.5 bintang dalam kajian PureVPN ini.

Contents

Kriteria Penilaian

 1. Bidang kuasa: Di mana PureVPN Berasaskan?
 2. Keselamatan: Adakah PureVPN Really Safe?
 3. Kebocoran: Adakah Ia Membocorkan IP Anda, DNS & WebRTC?
 4. Pelayan: Adakah Ia P2P Yang Sesuai, adakah ia berfungsi di China?
 5. Streaming: Adakah ia berfungsi dengan Netflix & perkhidmatan VoD lain?
 6. Kelajuan: Betapa cepatnya PureVPN?
 7. Keserasian: Aplikasi dan peranti yang disokong
 8. Harga: Berapa harga PureVPN betul-betul?
 9. Kepercayaan: Penilaian Trustpilot, Reddit & Sokongan pengguna

Bidang kuasa: Di mana PureVPN Berdasarkan?

PureVPN mempunyai ibu pejabat di Hong Kong, jadi mari’bermula dengan bercakap tentang habnya. Ini bekas jajahan British kini merupakan wilayah autonomi China. Walau bagaimanapun, adakah itu menjadikannya tempat yang selamat?

Ya! Walaupun China’reputasi terkenal mengenai undang-undang privasi internet yang draco, Hong Kong lebih setanding dengan negara-negara Eropah utama daripada tanah besar itu sendiri. Sekurang-kurangnya, sejauh kebebasan internet dan undang-undang privasi data berkenaan.

Hong Kong tidak terikat dengan apa-apa pengumpulan data / maklumat atau perkongsian perjanjian seperti Mata 5/9/14, seperti yang kita ketahui secara terperinci selepas menjalankan kajian mengenai bidang kuasa invasif.

Keselamatan: Adakah PureVPN Really Safe?

Selepas pergi mendalam ke PureVPN’lokasi, audit keselamatan, waran kanari, dan dasar pembalakan, Saya boleh katakan tanpa keraguan. pembekal adalah pilihan yang selamat untuk kesedaran privasi. Ketahui lebih lanjut mengenai setiap aspek di bawah:

Adakah PureVPN Simpan Fail Log?

Selepas menerima tindak balas yang besar untuk bekerjasama dengan FBI, yang melibatkan mangsa wanita dalam cyberbullying dan cyberstalking, PureVPN bersumpah untuk menghapuskan semua log. Sesungguhnya, mereka membantu menangkap penjenayah dan meringankan fikiran seorang gadis yang tidak bersalah, tetapi mereka masih menyerahkan kayu balak.

Oleh itu, adalah tugas mereka untuk mengambil tindak balas yang serius, dan mereka melakukannya. Sekarang, pembekal menyertai pangkat perkhidmatan VPN untuk mendapatkan tuntutan tidak log mereka yang disahkan, sebagai sebahagian daripada komitmen mereka untuk memberikan privasi dan keselamatan yang kuat kepada para pelanggannya di seluruh dunia.

Pengauditan itu telah disiapkan oleh firma keselamatan AS yang berpusat di Altius IT dan meletakkan semua keraguan tentang identitas pelanggan di tempat lain, muncul sebagai penyedia yang boleh dipercayai. Dalam Dasar Privasi yang dikemas kini, PureVPN mendakwa:

“Kami TIDAK menyimpan rekod aktiviti pelayaran, log sambungan, rekod IP VPN yang diberikan kepada anda, IP asal anda, masa sambungan anda, sejarah pelayaran anda, tapak yang anda lawati, lalu lintas keluar, kandungan atau data anda anda diakses”

Ini jelas kelihatan memuaskan dan saya dengan sukacitanya mengetahui bahawa pembekal telah mengubah keseluruhan dasar privasinya berikutan tindak balas tersebut. Adakah semuanya selamat walaupun sekarang?

The Only Thing They Do Log

Saya fikir ia adalah penting untuk terus menyebut bahawa PureVPN tidak menyimpan log jalur lebar; tidak untuk mempercepatkan kelajuan anda walaupun. Hanya untuk memastikan semua pengguna PureVPN mendapat tahap tertinggi dan pengalaman dengan penyedia.

Hanya Log PureVPN Keeps

Maklumat Protokol dan Penyulitan

PureVPN menawarkan sokongan untuk protokol seperti SSTP, PPTP, dan L2TP. Walau bagaimanapun, kebanyakan aplikasi menggunakan protokol OpenVPN untuk menjamin anda dalam talian, kerana ia membolehkan pelaksanaan penyulitan gred tentera.

Pembekal menggunakan cipher AES-256-CBC dengan HMAC SHA1 hash pengesahan untuk saluran data dan AES-256-CBC cipher dengan HMAC SHA384 hash pengesahan dan RSA-2048 penyulitan jabat tangan untuk saluran kawalan.

Menyokong Port Forwarding, Split Tunneling, dan IP Dedicated

Penyedia berasaskan Hong Kong adalah antara yang sedikit di pasaran itu menyokong ciri-ciri canggih seperti Port Forwarding, Perlindungan DDoS, Split Tunneling, dan perlindungan kebocoran IP.

Semua ciri khusus gabungan ini meningkatkan perlindungan keseluruhan yang anda terima untuk memuat turun torrents atau streaming pada VoDs. Sudah tentu, saya ingin melihat penambahan DoubleVPN dan Bawang melalui VPN juga.

Apl Asli untuk semua Platform Percuma dari Malware

Untuk menguji jika PureVPN selamat untuk memuat turun / memasang, saya melakukan ujian pada semua aplikasi yang disokong oleh pembekal dari VirusTotal.com. Hasilnya mendedahkan bahawa semua aplikasi adalah selamat daripada virus / malware.

Test Total Virus PureVPN

Kebocoran: Adakah Ia Leak IP anda, DNS & WebRTC?

Untuk mendapatkan gambaran yang tidak berat sebelah PureVPN’Keselamatan, saya menjalankan ujian kebocoran menyeluruh, yang melibatkan penggunaan lebih daripada 6 alat yang berbeza. PureVPN meluluskan semua ujian, menunjukkan ia tidak membocorkan apa-apa maklumat.

Kebocoran Permintaan WebRTC dan HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc (Bersih)
 • https://www.doileak.com/ (Jelas)
Kebocoran DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Jelas)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Jelas)
IPv4 / IPv6 dan Torrent IP Leaks:
 • https://ipleak.net/ (Jelas)
 • https://ipx.ac/run/ (Jelas)

Ujian Kebocoran PureVPN

Pelayan: Adakah Ia P2P Yang Sesuai, Atau Adakah Ia Berfungsi di China?

PureVPN mempunyai rangkaian global yang besar sebanyak 2000+ pelayan di lebih 140+ negara di seluruh dunia. Bilangan pelayan tertinggi yang PureVPN ada di rantau Eropah, diikuti oleh Amerika Utara. Berikut adalah pecahan kawasan kiraan pelayan yang bijak:

 • Amerika Utara: 656 Pelayan
 • Eropah: 769 Pelayan
 • Asia: 309 Pelayan
 • Amerika Tengah: 12 Servers
 • Amerika Selatan: 81 Pelayan
 • Afrika: 150 pelayan
 • Oceania 93 Servers
 • Jumlah Pelayan: 2070

Adakah PureVPN Baik untuk Torrenting?

Memang, ia adalah pilihan yang hebat untuk memuat turun torrents. Pembekal menawarkan senarai besar pelayan khusus p2p dan bahkan membuat ciri-ciri yang tersedia seperti proksi Split Tunneling dan SOCKS5 untuk mempercepat dan melindungi anda.

Ia menggunakan protokol OpenVPN (UDP) untuk pelayan p2p dan enkripsi boleh didapati menerusi penyulitan kunci AES-256, penyulitan kunci RSA-4096, dan pengesahan hash SHA384.

Semasa menguji kelajuan pelayan AS untuk p2p / torrenting pada uTorrent, PureVPN juga berjaya menyampaikan purata 91.51 Mbps dan 88.59 Mbps muat naik.

Mod Pembahagian Fail P2P PureVPN

Adakah PureVPN Bekerja di China?

PureVPN gagal menawarkan persembahan yang konsisten di China kepada penduduk. Tidak seperti penyedia lain seperti ExpressVPN, dan Surfshark, ia tidak menawarkan laman web khusus Cina untuk penduduk memuat turun produk.

Selagi ekspatriat Cina berkenaan, VPN berfungsi dalam memintas “Firewall Besar”, dan merupakan satu-satunya pembekal untuk menawarkan 12 pelayan Cina, antaranya 6 terletak di Shanghai dan 6 di Beijing.

Ia masih perlu melabur di dalam pelayan yang tersumbat sama ada melalui Xor atau protokol Stunnel, yang mengalihkan lalu lintas VPN ke port 443, menjadikannya kelihatan seperti trafik HTTP biasa, membantah laman / negara yang mengenakan pengharaman VPN.

PureVPN Adakah Kerja di China

PureVPN Menggunakan kedua-dua: Lokasi Bare-Metal dan Maya

PureVPN, seperti pembekal lain hari ini, tidak menawarkan pelayan fizikal di semua lokasinya. Ia juga menggunakan lokasi maya terutamanya untuk ketersediaan di negara-negara yang mempunyai undang-undang internet yang sukar.

Perbezaan utama antara keduanya ialah apa yang namanya namanya. Pelayan fizikal adalah pelayan sebenar yang wujud dalam bentuk fizikal di suatu tempat, sementara pelayan maya adalah fiktif.

Ujian pada az1-ovpn-udp.pointtoserver.com mereka pelayan mendedahkan bahawa ia sebenarnya terletak di Edinburgh, UK. Beberapa lokasi maya yang digunakan oleh PureVPN termasuk: Aruba, Saudia Arabia, Bahrain, dan Yemen.

Ujian Lokasi Murni PureVPN

Adakah PureVPN Bekerja dengan Netflix dan VoDs Lain?

Ya, itu! Malah, pembekal adalah satu-satunya di pasaran untuk menyahsekat VoDs secara terus menerusi penyemak imbasnya, walaupun larangan VPN. Dan ini bukan hanya terhad kepada Netflix.

Pengguna di seluruh dunia boleh melanggan PureVPN untuk membuka kunci pada platform streaming yang berbeza seperti Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Voot, Hotstar, Sling TV, Disney Plus dan banyak lagi.

Pastikan sahaja jelaskan cache penyemak imbas anda sebelum mengakses laman Netflix, atau sebagai penyelesaian yang lebih mudah melancarkan “Penyamaran” di Google Chrome atau “mod peribadi” pada Mozilla Firefox.

Di bawah ini anda dapat melihat bagaimana saya menggunakan pelanjutan Chrome mereka untuk menyahsekat versi AS Netflix dan menstrimkan siri filem tajam, “Avengers: Infinity War”, tanpa sebarang kerumitan!

Ujian lanjut PureVPN mendedahkan pembekal kini menyahsekat Netflix dalam 3 kawasan lagi (sebagai tambahan kepada perkara di atas); Kanada, Perancis, dan Jerman

PureVPN Membongkar Netflix AS

Kelajuan: Bagaimana Fast adalah PureVPN?

Rata-rata, PureVPN berjaya menyampaikan 91.51Mbps dalam muat turun dan 88.59Mbps dalam muat naik, selepas menguji pelayan mereka di 5 lokasi berbeza. Segala-galanya, kelajuan telah bertambah baik sejak terakhir kami menguji perkhidmatan.

ServerDownloadUploadPing
AS 95.97Mbps 90.13Mbps 99ms
UK 91.03Mbps 89.53Mbps 102ms
Australia 93.55Mbps 91.22Mbps 87ms
Jerman 87.69Mbps 85.08Mbps 120ms
Perancis 89.31Mbps 86.99Mbps 111ms
Purata 91.51Mbps 88.59Mbps 103ms

Keserasian: Apl dan Peranti yang Disokong

PureVPN adalah salah satu daripada beberapa penyedia VPN yang serasi dengan semua platform dan peranti utama. Berikut adalah senarai lengkap peranti yang pembekal menyokong:

 • Kodi
 • Roku
 • Penghala
 • Xbox
 • Android TV
 • Boxee box
 • Amazon Firestick
 • Microsoft Surface
 • Sekarang TV Box
 • Pai raspberi
 • Cast Chrome
 • Main Stesen
 • Apl iOS (Dilancar semula)

PureVPN untuk iOS

PureVPN’aplikasi iOS saya tidak tersedia sebenarnya untuk masa yang lama, kerana ia telah dikeluarkan kerana melanggar dasar iTunes. Yang baru telah kembali ke kedai epal walaupun, dan dibina di atas kerangka yang sama, sebagai rakan Androidnya.

UX dan UI keseluruhan apl iOS adalah agak luar biasa dan tidak terjejas oleh saiz skrin yang berbeza dari iPhone / iPad. Masa sambungan juga pantas dan tidak mengambil masa lebih lama daripada 10 saat. Secara keseluruhannya, skor aplikasi adalah 10/10!

App PureVPN pada iOS

PureVPN untuk Android

Terima kasih kepada struktur ringannya, PureVPN’aplikasi Android Android tidak akan terjatuh walaupun peranti terburuk dan paling perlahan di Android. Navigasi adalah lancar, mirip dengan rakan kongsi iOS, dan masa sambungan juga mengagumkan.

Ini menunjukkan bahawa pemaju melakukan usaha dan berfikir untuk merekabentuk UX yang sesuai untuk platform. Netflix dan VoD lain-lain bekerja dengan baik dan kelajuan telah bertambah baik secara besar-besaran juga. Pada skala penarafan, aplikasi Android mendapat 9/10 daripada saya.

App PureVPN pada Android

PureVPN untuk Windows

PureVPN’aplikasi Windows s menargetkan kedua-dua khalayak; pengguna VPN yang bijak dan amatur. Dan, itulah sebabnya ia menjadi hit di kalangan pencinta Windows. Bagi orang biasa, tetapan lalai berfungsi dengan sempurna untuk melayari, mengurai, dan membuka sekatan.

Anda mempunyai mod yang khusus yang menghubungkan anda dengan pelayan yang berkaitan iaitu jika anda mahu memuat turun torrents, klik pada “Perkongsian Fail” mod dan nikmati keselamatan maksimum dan kelajuan pantas untuk torrenting.

Kemudian, sebaik sahaja anda memasuki “Keutamaan” menu, aplikasinya adalah tempat yang bersih untuk celik teknologi. Ia membentangkan pelbagai protokol, penyulitan, dan pilihan tweaking aplikasi untuk meningkatkan lagi keselamatan dan privasi anda dalam talian.

PureVPN pada Windows

PureVPN untuk Mac

Sama seperti rakan Windows, PureVPN’aplikasi Mac menggunakan reka bentuk dan gaya yang sama. Ia menawarkan senarai ciri yang luar biasa untuk kedua-dua: pengguna rookie dan teknologi VPN yang bijak, yang menyumbang kepada sifat keseluruhannya.

Anda mempunyai pilihan pemilihan mod intuitif yang sama, tweaking tatarajah, dan tetapan lain yang boleh diubah suai yang membuat penggunaan apl mati mudah.  Pada masa yang sama, rupa aplikasinya tidak membosankan dan kelihatan agak moden!

PureVPN pada Mac

PureVPN untuk Linux

PureVPN tidak menawarkan aplikasi berasaskan GUI untuk Linux, sama seperti kebanyakan pembekal. Walau bagaimanapun, ia masih merupakan pilihan yang hebat untuk mereka yang boleh memahami dan melaksanakan kod untuk mewujudkan sambungan VPN.

Kebanyakan pengulas akan bersetuju bahawa menubuhkan aplikasi berasaskan bukan GUI di Linux adalah tugas yang mencabar. Walaupun begitu, PureVPN cukup baik dalam memperkemas proses konfigurasi. Anda boleh mengikuti panduan mereka di sini untuk mendapatkan maklumat lanjut.

PureVPN di Linux

PureVPN untuk Firestick

PureVPN berfungsi dengan lancar di Firestick dengan aplikasinya yang berdedikasi; dioptimumkan untuk platform. Anda boleh memuat turun sama ada dari Pure’laman web atau dengan melawati Google Play Store dan hanya menaip “PureVPN”.

Ini membolehkan pengguna platform memanfaatkan keselamatan maksimum di Amazon Fire TV mereka, sambil mendapat kemampuan platform unblocking seperti Netflix, BBC iPlayer, Sling TV, Amazon Prime, dan banyak lagi..

PureVPN di Amazon Firestick

PureVPN untuk Kodi

PureVPN adalah satu-satunya penyedia di pasaran yang pada masa ini menawarkan sokongan untuk Kodi. Anda boleh memuat turun dan memasang add-on di platform hiburan dengan mudah untuk memastikan identiti anda selamat.

Untuk arahan bagaimana memasang PureVPN pada Kodi, anda boleh mengikuti panduan ini. Sebaik sahaja aplikasi dipasang, anda boleh memanfaatkan keselamatan yang hebat apabila mengalir kandungan cetak rompak, menjimatkan anda daripada denda DMCA yang besar!

PureVPN pada Kodi

Harga: Berapa Banyak Kos PureVPN Tepat?

Pembekal menawarkan tiga pelan menarik kepada bakal pelanggan; bulanan (bermula pada $ 10.95), setiap tahun ($ 4.16 / mo.), dan 2 tahun ($ 2.91 / mo). Tempoh yang panjang memberikan anda lebih baik diskaun.

Sekiranya anda memilih yang pertama, anda perlu membayar $ 10.95 sebulan, yang bukan merupakan perjanjian yang sangat berpatutan. Pelan terbaik yang ditawarkan oleh PureVPN pada masa ini adalah Perjanjian 2 Tahun, kos anda hanya $ 2.91 / bulan.

Kos kumulatif pelan ini hanya $69.99 dibilkan sekali untuk satu tahun penuh’bernilai berlangganan. Adakah ia datang dengan jaminan? YES, bayaran balik 31 hari, jika anda tidak berpuas hati dengan VPN.

Kajian PureVPN 2023

Malangnya, tiada percubaan percuma tersedia, tetapi PureVPN menawarkan percubaan PAID yang tersedia untuk $ 2.50 dan mempunyai kesahan 3 hari (cukup baik untuk ujian). Caj untuk Pelabuhan Pemajuan dan IP Tersedih disenaraikan di bawah:

Penghantaran Pelabuhan:

1 bulan – $ 1.99 / bulan
1 tahun – $ 0.99 / mo
2 tahun – $ 0.99 / mo

IP khusus:

1 bulan – $ 1.99 / bulan
1 tahun – $ 1.99 / bulan
2 tahun – $ 1.99 / mo

Setakat kaedah pembayaran pergi, PureVPN berjalan keluar. Ia menyokong semua pilihan standard, termasuk Visa, MasterCard, American Express, Cashu, dan Bitcoin tanpa nama.

Untuk lebih banyak kepelbagaian, pembekal melaksanakan PaymentWall, yang membolehkannya menerima pembayaran dalam 150 kaedah yang berbeza dari lebih 200 negara di seluruh dunia, tidak meninggalkan batu unturned.

Kaedah Pembayaran PureVPN

Kepercayaan: Penilaian Trustpilot, Reddit & Sokongan pengguna

PureVPN mempunyai penarafan yang lebih tinggi daripada pembekal yang paling terkenal di pasaran, * batuk Nord dan Express *. Daripada lebih daripada 8,654 ulasan, ia telah mendapat penarafan 5-bintang, menunjukkan lebih daripada 85% pengguna mempunyai pengalaman positif. 

Penilaian PureVPN Trustpilot

PureVPN Review Reddit

Adakah PureVPN baik? Itu’s apa yang paling redditors meminta Reddit dan dari respons yang saya telah dianalisis, Saya dengan selamat boleh mengatakan pembekal pasti melakukan sesuatu yang betul, kerana mendapat ulasan positif dari kebanyakan pengguna.

Di bawah ini anda dapat melihat beberapa topik reddit yang terbenam bercakap tentang PureVPN’kelajuan dan prestasi keseluruhannya. Kebanyakan, jika tidak semua, adalah positif dengan sudah tentu sesetengah pengguna mempunyai pengalaman negatif.

Kajian PureVPN Reddit 1

Di sini pengguna bercakap tentang bagaimana dia’s telah menggunakan PureVPN sejak 2 tahun lepas dan menganggapnya sebagai salah satu pembekal kunci terbaik di pasaran untuk mengakses Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer dll.

PureVPN Reddit Review 2

Secara semulajadi, di mana ada yang positif, saya dapati beberapa ulasan yang negatif. Kebanyakan mereka kebimbangan mengenai dasar pembalakan VPN, yang baru diaudit. 

PureVPN Reddit Review 3

PureVPN’Sokongan Pelanggan

Berdasarkan Hong Kong pembekal mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang sangat proaktif, sama ada dari sembang langsung, tiket, atau sokongan e-mel. Semua wakil adalah sangat membantu dan terperinci dalam jawapan mereka.

Biasanya, pelaksana lain mengarahkan anda ke pautan atau blog untuk menyelamatkan usaha mereka. Walau bagaimanapun, saya perhatikan bahawa tidak seperti perkhidmatan VPN lain dan pasukan sokongan chat mereka, PureVPN’para eksekutif tidak keberatan menguraikan jawapan mereka.

Saya juga mencatat masa respons selepas menghantar empat soalan VPN melalui e-mel dengan selang waktu. Di antara mereka, dua adalah pertanyaan umum dan dua adalah lebih teknikal. Lihat statistik di bawah:

Soalan Masa Maklum Balas Awal Bilangan E-mel Soalan Dijawab
Bagaimana untuk memuat turun PureVPN? 20 minit 1 Ya
Mengapa PureVPN begitu perlahan? 15 minit 1 Ya
Bagaimana saya mendapatkan bayaran balik dari PureVPN? 25 minit 1 Ya
Mengapa PureVPN saya tidak menyambungkan? 22 minit 1 Ya

Alternatif PureVPN

PureVPN sudah wujud sebagai pembekal terkenal yang sesuai untuk semua keperluan berkaitan VPN anda dengan harga yang mesra bajet. Walau bagaimanapun, jika anda ingin tawaran murah lain, lakukan pertimbangkan untuk mendaftar dengan Surfshark (bermula pada $ 1.99 / mo).

Di sisi lain, jika anda tidak keberatan membayar sedikit lebih tinggi untuk perkhidmatan yang berkesan dan lebih dipercayai, maka saya akan mencadangkan untuk pergi untuk yang paling cepat, ExpressVPN (bermula pada $ 1.99 / mo).

Adakah saya Mengesyorkan PureVPN?

Ya, saya sangat mengesyorkan PureVPN kepada mereka yang mencari perkhidmatan VPN yang berpatutan namun berpatutan. Terdapat peningkatan yang diperlukan dalam memintas “Firewall Besar”, tetapi secara keseluruhan anda mendapat perlindungan dan keselamatan yang baik.

Semua aplikasi yang berdedikasi berfungsi dengan lancar dan responsif, yang menambah keserasian VPN. Tambah ini kepada sejumlah besar pelayan yang tersedia, IP berdedikasi, dan ciri Hotspot, PureVPN menyediakan nilai yang baik untuk wang anda.

Belum lagi, ia baru-baru ini menyertai barisan penyedia log dan bahkan menyahsekat Netflix dan platform streaming lain secara terus menerusi sambungan penyemak imbasnya. Anda boleh mendapatkan pelan untuk $ 1.99 dari sini.

Похожие статьи

 • Kajian Surfshark 2023

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi…

 • Kajian VyprVPN 2023

  Jurisdiksi Switzerland (Tidak Aman) Harga $ 6.67 / bulan ($ 80 untuk 1 tahun) Pelayan 700 Log Tiada Enkripsi Log AES-256 Unblocks Netflix Yes Torrenting…

 • Kajian NordVPN 2023

  Bidang kuasa Panama Harga $ 3.49 / mo pada Pelayan Rancangan 3 Tahun 5560+ Server di 59 Negara Log Tidak Log Disahkan Penyulitan AES-256-GCM / AES-256-CBC…

 • GOOD VPN Review 2023

  Jurisdiction Netherland Price $ 1.99 Servers 71 Log No Enkripsi AES-256 Unblocks Netflix No Torrenting Yes Works in China No Recommended No Website…

 • Avast VPN Review 2023

  Bidang kuasa Republik Czech Harga $ 79.99 pada Servis Pelan 1 Tahun 55 Server di 34 Negara Log Loguan Sambungan Log Koneksi…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kajian CactusVPN - Perkhidmatan Cemerlang - 4 bintang