GOOD VPN Review 2023

Bidang kuasa Belanda
Harga $ 1.99
Pelayan 71
Log Tidak
Penyulitan AES-256
Batalkan Netflix Tidak
Torrenting Ya
Bekerja di China Tidak
Disyorkan  Tidak
Laman web https://goosevpn.com/
Keserasian Windows, Android, Apple, Chrome

Dilancarkan pada tahun 2016 dan beribu pejabat di Belanda, GOOSE VPN mungkin tidak bersaing dengan pemimpin pasaran tetapi semakin popular setiap hari. Ia adalah perkhidmatan muda yang menjanjikan, menawarkan ciri yang menarik. Ini termasuk sambungan serentak yang tidak terhad dan rangkaian VPN sendiri, yang jarang berlaku di pasaran alat privasi.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai pembekal, bacalah GOOSE VPN Review 2023 yang mendalam ini dari BestVPN.co!

Contents

Ulasan Harga VPN GOOSE

Sama seperti penyedia lain, GOOSE VPN menawarkan tiga langganan berlainan kepada pengguna yang berbeza-beza panjang. Yang pertama adalah langganan bulanan, yang bermula pada $ 12.99.

Ini agak mahal untuk perkhidmatan newbie yang mempunyai banyak aspek pembaikan yang akan berlaku. Malah ExpressVPN dan NordVPN berharga lebih murah daripada GOOD VPN.

Sudah tentu, jika anda ingin memanfaatkan harga yang lebih baik, anda mempunyai keupayaan untuk melanggan tempoh yang lebih lama. Pelan kedua, tahunan, bermula pada $ 4.99 – membolehkan pengguna memanfaatkan diskaun 61% yang luar biasa.

Oleh itu, anda hanya membayar $ 59.88 untuk akses 12 bulan. Untuk nilai terbaik, anda boleh pergi untuk pelan 3 tahun dan paling menakjubkan 3 tahun, bermula dari $ 1.99 (memberikan anda diskaun 84% pada kos bulanan).

Ulasan Harga VPN GOOSE

Pergi ke VPN Ujian Percubaan Percuma

GOEN VPN mendakwa bahawa ia menyediakan pengguna dengan percubaan percuma 30 hari, tetapi ini benar-benar salah. Mereka menawarkan jaminan bayaran balik, di bawah topeng a “Cubaan percuma” untuk menarik pelanggan.

Akibatnya, anda masih perlu memberi maklumat kad kredit anda, semasa mendaftar dengan perkhidmatan tersebut. VPN harus menyatakan dengan jelas bahawa mereka tidak memberikan pengguna percubaan percuma untuk mengelakkan kekeliruan!

Saya’anda telah perasan bahawa banyak penyedia telah melakukan ini baru-baru ini untuk menipu prospek. Ini adalah ketidakjujuran yang jelas, yang biasanya membawa kepada pelanggan yang tidak berpuas hati.

Jaminan Jaminan balik VPN

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, GOOSE VPN memasarkan pengembalian 30 hari sebagai “cubaan percuma”, apabila ia sebenarnya hanya jaminan wang balik. Oleh itu, anda mempunyai sebulan sebelum menuntut bayaran balik anda, jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh pembekal.

Sudah tentu, terdapat syarat-syarat lain yang perlu dipenuhi, yang saya boleh tambah adalah “tidak munasabah”. Untuk layak mendapat bayaran balik, anda tidak perlu menggunakan jalur lebar lebih daripada 100 MB.

Ini konyol, memandangkan mereka telah memberikan garis masa 30 hari untuk bayaran balik. Walau bagaimanapun, VPN menjelaskan dalam dasar pembayaran balik mereka bahawa mereka mengeluarkan bayaran balik dengan lebar jalur yang terlalu banyak digunakan dalam kes-kes khas, di mana pengguna mengalami masalah teknikal yang konsisten.

Pergi ke Dashboard VPN

GOOD VPN adalah salah satu daripada “mereka” pembekal di pasaran yang tidak memberikan akses kepada aplikasi VPN mereka melainkan anda membayar langganan. Hanya selepas pembayaran, pengguna dapat mengklik pautan yang boleh dimuat turun untuk desktop, pelayar, dan aplikasi TV.

Pengguna iOS dan Android, sebaliknya, akan mempunyai keupayaan untuk mendapatkan aplikasi dari iTunes atau Google Play Store. Walau bagaimanapun, mereka masih perlu memberi maklumat kad kredit mereka untuk mendaftar dan menggunakan aplikasi pada telefon pintar mereka.

GOOD VPN Review 2023

GOAL Pilihan Pembayaran VPN

Saya menjangkakan GOOD VPN menyokong banyak pilihan pembayaran, dengan mengambil kira harga bulanan mereka yang mahal. Walaupun mereka masih perlu memperbaiki kaedah yang ada, anda boleh membayar melalui Visa, MasterCard, Amex, Discover, Maestro, dan PayPal.

Pembekal tidak menyokong kriptografi seperti Bitcoin, Ethereum, dan Ripple. Ini bermakna pengguna tidak boleh membuat pembayaran tanpa nama sepenuhnya. Sebagai negatif, GOOD VPN juga lupa menambah gerbang seperti PaymentWall.

Pergi ke Kaedah Pembayaran VPN

Ulasan VPN Server GOOSE

Penyedia berasaskan Belanda mempunyai kehadiran di 26 negara, menurutnya “Meet the Goose” halaman, tetapi nombor yang tepat tidak jelas. Malah pasukan sokongan gagal memberi saya nombor tepat di lokasi, yang sedikit mencurigakan, untuk mengatakan paling sedikit.

Selepas memasang aplikasi Windows, saya mendapat akses kepada sekurang-kurangnya 71 lokasi yang berbeza. Walau bagaimanapun, saya merasakan bahawa kerana skim penomboran sporadis, banyak yang tidak terdapat pada masa itu. Walau apa pun, anda boleh berasa bebas untuk menikmati streaming atau P2P / Torrenting menggunakan GOOSE VPN.

Nah, saya perlu menghuraikan sedikit lagi. Pelayan adalah baik untuk membuka halaman web sekatan tetapi gagal menyampaikan aliran lancar pada perkhidmatan VoD yang terkena. Anda mempunyai 14 pelayan yang tersedia untuk merosakkan, dan untuk sebahagian besar, prestasi itu baik!

Ulasan VPN Server GOOSE

Adakah GOEN VPN Unblock Netflix?

GOEN VPN menyatakan di beberapa tempat yang boleh membantu anda “akses semua laman web, di mana sahaja anda berada”. Walaupun begitu, ia benar-benar gagal dalam aspek penstriman. Saya dapat berjaya memintas YouTube’cek lokasi lokasi, kandungan streaming sahaja AS dengan mudah.

Walau bagaimanapun, yang kedua saya mengakses Netflix, saya telah disekat daripada melihat apa-apa kandungan. Laman web itu memaparkan piawaian “anda’semula menggunakan proksi” mesej ralat dan memberitahu saya untuk buzz. Saya dapat mengakses Amazon Prime Video dan BBC iPlayer sesekali, tetapi ia adalah jerawatan, paling baik.

Semasa menghubungi pasukan sokongan, saya dimaklumkan bahawa masalah ini adalah sementara.

Uji Ujian VPN GOOD

Untuk mengukur prestasi GOOSE VPN, saya menjalankan ujian kelajuan menggunakan alat analisis bandwidth kami. Proses ini melibatkan penyambungan ke lima lokasi berbeza: AS, UK, Australia, Jerman, Perancis dan kemudian menganalisis kelajuan muat turun / muat naik untuk setiap negara pada sambungan 50Mbps.

Semua pelayan telah berjalan dan berjalan, menyampaikan masa sambungan yang cepat. Walau bagaimanapun, apabila mengaktifkan VPN, kelajuan dikurangkan dengan ketara. Saya telah merancang keputusan dalam graf di bawah untuk mudah dibaca, dan untuk membuat anda memahami sama ada VPN bernilai wang anda atau tidak!

Uji Ujian VPN GOOD

Pergi ke VPN WebRTC, DNS, dan IPv6 Leak Test

Semasa melakukan penyelidikan saya pada GOOSE VPN, saya mendapati banyak pengguna yang mengadu bahawa perkhidmatan tersebut melancarkan DNS dan WebRTC anda. Oleh itu, saya perlu meletakkan VPN untuk diuji. Selepas menyambung ke pelayan AS, saya melakukan pemeriksaan di IPLeak.net.

Jika anda melihat keputusan di bawah, anda dapat melihat bahawa semua pemeriksaan geolokasi kelihatan di lokasi yang diiklankan. Jadi, mungkin VPN telah mengusahakan masalah dalam siaran apl paling terkini, tetapi saya masih akan tetap memikirkan fikiran saya untuk membantah sudut pandang.

GOOD VPN Review 2023

Kajian Privasi dan Keselamatan

GOOSE VPN mempunyai laman web yang direka dengan menarik dengan navigasi yang relevan di laman utama untuk memaklumkan pengguna mengenai aspek yang berbeza dari VPN. Sekiranya anda pergi ke bahagian bawah halaman, anda juga boleh mencari pautan kepada perkara seperti Soalan Lazim, blog, komuniti, dan sokongan. Oleh itu, antara muka pengguna tidak begitu buruk, tetapi untuk gambaran yang jelas mengenai privasi dan keselamatan, teruskan membaca di bawah:

Kajian Protokol dan Penyulitan

GOOSEVPN menyokong semua protokol popular seperti IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, dan OpenVPN. Mereka juga memberi pengguna pilihan untuk memilih protokol yang terbaik dan pelayan secara automatik. Untuk penyulitan, pengguna menerima perlindungan melalui ciphers bit AES-256.

Untuk kedua-dua kawalan dan saluran data, VPN menggunakan pengesahan HMAC SHA1 dengan jabat tangan RSA-2048 dan DHE-2048 Secrecy Forward Perfect. Ini tidak menjamin keselamatan anda, tetapi menghakimi bahawa industri beralih kepada kekunci 4098-bit, GOOSE VPN mempunyai banyak usaha untuk dilakukan.

Sekiranya sambungan VPN anda memutuskan sambungan dan mendedahkan alamat IP sebenar anda, GOOSE VPN bahkan membuat “Membunuh suis” ciri yang ada. Ia secara automatik menutup internet, apabila pemotongan VPN dan mengaktifkannya sekali lagi selepas sambungan VPN yang berjaya.

Pergi Protokol Protokol dan Penyulitan VPN

Adakah GOAL VPN adalah Pilihan Selamat?

Oleh sebab GOOSE VPN berpusat di Belanda, ia mendapat kelebihan berbanding persaingan. Negara ini tidak mempunyai undang-undang privasi yang ketat, tidak seperti AS, UK, Kanada dan ahli-ahli Lima dan Empat Mata Aliansi. Oleh itu, anda boleh merasa lega bahawa maklumat anda tetap selamat.

Malah, undang-undang yang diluluskan pada 2016 hanya memberi akses kepada agensi-agensi Belanda mengenai penggodaman komputer SUSPEK penyiasatan jenayah. Ini adalah maks yang mereka akan pergi, yang masih agak munasabah berbanding dengan negara-negara seperti Amerika Syarikat, yang terlibat dalam Pengawasan Massa.

Mengenai dasar pembalakan, GOOD VPN tidak menyimpan sebarang maklumat sesi / sambungan. Mereka hanya menyimpan alamat e-mel anda untuk memberi sokongan dan menghantar surat berita. Selain itu, perkhidmatan ini tidak cache / menyimpan sebarang maklumat yang boleh dikenalpasti.

MENGENAI VPN P2P / Tinjauan Semula

Dari segi perkongsian P2P / Fail, GOOSE VPN cenderung agak dipercayai. Ia tidak menyekat pengguna untuk memuat turun torrents dan memberi akses kepada 14 pelayan yang mesra P2P. Walaupun bilangannya kurang, anda menerima kelajuan yang baik pada pelanggan BitTorrent

Pergi ke VPN P2P-Torrenting Review

Ulasan Sokongan VPN GOOD

Untuk memberikan bantuan / sokongan kepada pelanggan, GOOSE VPN memberikan anda akses kepada pelbagai pilihan. Jika anda melawat halaman bantuan mereka, anda mempunyai keupayaan untuk bertanya soalan dengan memasukkan pertanyaan anda di bar carian. Ini mengubah anda ke hasil yang paling relevan kepada pertanyaan anda.

Jika itu tidak menarik menarik, GOOD VPN membahagikan Soalan Lazimnya kepada 8 kategori yang pelbagai: Akaun, Maklumat Umum, Pembayaran, Privasi, Penghala, Perkhidmatan, Teknikal, dan Penggunaan. Ini dapat membantu membedah keperluan anda dan mengklik pilihan yang sesuai untuk menerima sokongan.

Ulasan Sokongan VPN GOOD

Jika anda tidak dapat menemui tindak balas yang sesuai dari bahagian carian atau bahagian FAQ, pengguna mempunyai keupayaan untuk menghantar tiket. Proses ini melibatkan memasukkan nama, alamat e-mel, subjek, permulaan masalah, sistem operasi, dan jenis permintaan.

Saya menguji ini dan menerima respons dalam sehari, yang baik-baik saja – terutama apabila live chat tidak tersedia untuk sokongan segera. Apabila semuanya gagal, pengguna juga boleh mempertimbangkan untuk menghantar e-mel ke [email protected] untuk menerima bantuan.

GOOD VPN Review 2023

Keserasian Aplikasi VPN Apps

GOOD VPN menyediakan keserasian lintas platform yang luar biasa. Mereka menawarkan aplikasi untuk semua desktop, telefon pintar, dan juga TV Android. Oleh itu, anda boleh dengan mudah menggunakan VPN pada mana-mana peranti pilihan pilihan anda. Satu-satunya tangkapan ialah untuk mendapatkan muat turun, anda perlu mendaftar dengan perkhidmatan tersebut. Ini bermakna anda perlu membayar sebelum anda boleh mendapatkan akses kepada aplikasi mereka!

Keserasian Aplikasi VPN Apps

Apps Desktop

Pergi ke aplikasi VPN untuk Windows, Mac, dan Linux agak serupa dalam penampilan dan reka bentuk secara keseluruhan. Setiap aplikasi memberikan anda kawalan ke atas memilih protokol, membolehkan ciri-ciri seperti “Pelayan Pintar”, “Sambung ke VPN Secara Automatik” dan “Membunuh suis”.

Untuk antara muka pengguna, saya akan memberikan aplikasinya pada 9/10, memandangkan ia telah meletakkan semua konfigurasi penting dalam cara yang luar biasa dan mudah diakses. Masa sambungan juga sangat cepat, dan kami jarang menghadapi sebarang isu pemotongan pada platform sama ada.

GOOD VPN Review 2023

Aplikasi Mudah Alih

Apl Android VPN Android dan iOS tersedia untuk dimuat turun terus dari laman web dan didedikasikan Google Play dan iTunes Store. Mereka secara mekanikal dan visual serupa dengan klien OS Windows, dan memberi akses kepada menu, tetapan, dan konfigurasi yang sama!

GOOD VPN Review 2023

Aplikasi Penyemak Imbas

GOOSE VPN menawarkan sambungan penyemak imbas hanya untuk pengguna Google Chrome. Mereka masih perlu mengembangkan penawaran mereka untuk menampung Mozilla Firefox, Opera, dan Safari. Walau bagaimanapun, seperti yang anda lihat di bawah, apl penyemak imbas mempunyai reka bentuk dan rupa yang sama juga. Anda boleh mendapatkannya dari Chrome Store!

GOOD VPN Review 2023

Sokongan Penghala

Tidak seperti penyedia di pasaran, GOEN VPN tidak memberikan pengguna akses kepada aplikasi penghala asli untuk anda memuat turun dan memasang. Walau bagaimanapun, anda masih boleh mengkonfigurasi VPN pada penghala anda dengan arahan manual. Masuk dan tuju ke halaman muat turun mereka untuk arahan!

GOOD VPN Review 2023

Keputusan Akhir

Sebagai kesimpulan, saya akan mengatakan VPN bukan pilihan yang baik untuk membuka kunci VoDs untuk streaming. Mereka perlu menambah IP berdedikasi kepada ciri-ciri mereka, lebih banyak pelayan di lokasi pelbagai, dan mengurangkan kos pelan bulanan mereka. Anda boleh menggunakan torrent pada VPN, tetapi kelajuannya kurang berbanding pembekal lain. Buat masa ini, GOOSE mungkin berguna untuk melangkau geo-larangan pada laman web rawak.

Kebaikan

 1. Laman Web dan Aplikasi Berbilang bahasa
 2. Pelayan Friendly P2P yang berdedikasi
 3. Sokongan berasaskan tiket dan Live Chat
 4. Jaminan Bayaran Balik 30 Hari Terdapat
 5. Sambungan Serentak Tidak Sempurna
 6. Berasaskan di Belanda (Safe Privacy Haven)

Keburukan

 1. Rancangan Bulanan Mahal
 2. Pelayan dalam Hanya 28 Negara
 3. Tidak Mendukung Cryptocurrencies
 4. Pelanjutan Mozilla Firefox dan Safari Hilang

Похожие статьи

 • Kajian PureVPN 2023

  Bidang kuasa Hong Kong Harga $ 2.91 / mo pada Pelan Pelan 2 Tahun 2,000+ di 140+ Negara Log Tiada Log Disahkan Penyulitan AES-256-CBC Buka Blok Netflix…

 • Tinjauan VPNBook 2023

  Jurisdiksi Switzerland Harga $ 7.95 / mo Server 6 Server Hanya Logs Kedai Log Koneksi Penyulitan AES-256-Bit Unblocks Netflix Tidak Torrenting Ya…

 • SpyOff VPN Review 2023

  Bidang kuasa San Marino Harga 9.99 Pelayan 300+ Log Tiada Penyulitan AES-256 Buka blok Netflix Ya Torrenting Ya Bekerja di China Ya Disarankan Ya Website…

 • Kajian Internet VPN Betternet 2023

  Jurisdiksi Kanada Harga $ 2.99 / mo pada Pelan Pelan 1 Tahun 10 Pelayan di 10 Negara Log Logs Data Pengguna Penyulitan AES-256 (Dibayar) | AES-CBC-128 bit…

 • Kajian Surfshark 2023

  Bidang kuasa British Virgin Islands Harga $ 1.99 / mo ($ 47.76 selama 24 bulan) Pelayan 1040+ di 61+ Negara Log Tiada Log Disahkan Enkripsi…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kajian Trust.Zone - Penyedia VPN Mesra-Bajet