8 VPN Terbaik untuk Sekolah Untuk Membuka Laman Web Dan Permainan

Dalam dunia yang sangat progresif, seseorang tidak dapat membayangkan hidup dan bersosial tanpa internet. Walaupun dengan rakan-rakan, yang anda bersenang-senang di pihak tertentu atau bersama-sama, komunikasi akhirnya memerlukan penggunaan rangkaian sosial dan utusan. Dan, inilah sebabnya mengapa anak-anak muda hari ini suka dan menghargai teknologi, tanpa itu, tidak ada cara untuk menonton filem, mendengar muzik, atau bermain permainan semasa rehat. Institusi pendidikan jelas mengenakan sekatan ke atas penggunaan internet untuk tujuan tersebut, tetapi anda boleh menggunakan VPN Terbaik untuk Sekolah / Kolej oleh BestVPN.Co untuk mendapatkan kebebasan digital yang lengkap! Lagipun, ia adalah …

Contents

8 VPN Terbaik untuk Sekolah Untuk Membuka Laman Web Dan Permainan

 1. Better to be Safe than Sorry
 2. Bagaimana Unblock Liga Legends di Sekolah
 3. Mengapa Laman Web Blok Sekolah, Media Sosial dan Permainan?
 4. Kenapa Anda Perlu VPN Terbaik untuk Sekolah
 5. VPN Terbaik untuk Sekolah pada tahun 2023
 6. VPN Terbaik untuk Sekolah Komputer
 7. Apa yang Akan Dilakukan Jika Sekolah Wi-Fi Blok VPN?
 8. Alat Unblocker Sekolah
 9. Cara Membongkar Laman Web di Sekolah
 10. Bagaimana Unblock Laman Web di Sekolah di Android & Peranti iOS
 11. Proksi Sekolah vs VPN Terbaik untuk Sekolah
 12. Soalan Lazim Sekolah Terbaik untuk VPN

Better to be Safe than Sorry

Kami tahu anda sudah mencuba mencari hacks terbaik untuk menggunakan media sosial atau mula bermain permainan dalam talian kegemaran anda. Daripada tertangkap, adakah tidak lebih baik untuk selamat daripada maaf? Lagipun, kami mendapat aktiviti-aktiviti sekolah yang boleh membosankan sedikit pada masa-masa, dan anda tidak boleh berada dalam mood untuk belajar selalu. Kadang-kadang otak anda hanya mati rasa. Jadi, tidak ada kemudaratan yang sebenarnya dalam bersenang-senang sedikit di luar.

Better to be Safe than Sorry

Kebakaran sekolah menghalang akses ke laman web dan media sosial? BAIK! Dapatkan diri anda VPN untuk menjamin identiti anda dan kemudian menikmati sekatan kunci yang anda inginkan. Sama ada anda ingin mengejar Vlogs kegemaran anda, menghantar mesej kepada rakan anda, periksa media sosial anda, atau terlibat dalam permainan dalam talian, VPN adalah penyelesaian muktamad untuk melakukan perkara-perkara yang anda suka, tetapi dengan berhati-hati dan tidak mahu namanya disiarkan (wink).

Bagaimana Unblock Liga Legends di Sekolah

Dikeluarkan pada 27 Oktober 2009, “League of Legends” adalah permainan yang memberi hiburan dan keseronokan tulen. Ia wujud sebagai salah satu permainan dalam talian yang paling popular yang pernah disampaikan kepada dunia dengan berjuta-juta pemain di seluruh dunia, jatuh cinta dengan dunia ajaib, alur cerita yang sangat baik, dan watak-watak yang luar biasa yang membawa kehidupan kepada pengalaman permainan keseluruhan.

Bagaimana Unblock Liga Legends di Sekolah

Walau bagaimanapun, kerana popularitinya terus meningkat, sekolah sedar bahawa anak-anak mungkin menggunakan Wi-Fi tempatan untuk bermain dalam permainan (sama seperti Town of Salem dan lain-lain). Pada masa yang sama, ia boleh menjadi sangat menjengkelkan untuk mencari diri anda di tengah-tengah misi, hanya untuk memutuskan sambungan kerana isu-isu lag. Nah, jika anda mahu menghentikan ini daripada berlaku, maka sudah tiba masanya untuk mendapatkan perkhidmatan VPN!

Unblock League of Legend

Mengapa Laman Web Blok Sekolah, Media Sosial dan Permainan?

Sekiranya kita benar-benar tidak berat sebelah, adalah keputusan yang bijak untuk mengenakan sekatan terhadap laman web tertentu, media sosial dan permainan. Lagipun, masa yang dihabiskan di waktu sekolah harus bermakna bahawa para pelajar memfokus sepenuhnya pada pelajaran mereka. Walau bagaimanapun, apa yang kebanyakan sekolah / kolej gagal sedar adalah, terdapat banyak sumber yang sah dalam talian, yang membantu pelajar mempelajari lebih lanjut dan meningkatkan kemahiran mereka.

Mengapa Laman Web Blok Sekolah, Media Sosial dan Permainan

Ya, anda boleh mencari ratusan / ribuan video tutorial mengenai setiap subjek di YouTube. Pada masa yang sama, internet membolehkan pelajar berkomunikasi dengan ahli kumpulan yang berbeza semasa persembahan dan projek. Jadi, walaupun mungkin bijak untuk memastikan pelajar tunduk kepada mereka “Penggunaan Boleh Diterima” sekatan, kami masih percaya terdapat keperluan untuk mengurangkan kekasaran sekarang.

apk sekolah vpn

Selain hiburan, banyak platform yang disekat mengandungi banyak kandungan pendidikan. Dan walaupun dengan blok, pelajar masih mencari penyelesaian lain yang membolehkan mereka melakukan apa yang mereka mahu lakukan. Oleh itu, adalah lebih baik untuk memberikan tangan percuma, tetapi berhati-hati tentang laman web yang mencurigakan, kerana anda tidak mahu anak-anak di sekolah anda menyimpang terlalu banyak dari pelajaran mereka!

Kenapa Anda Perlu VPN Terbaik untuk Sekolah

Tidak ada keraguan bahawa sekatan yang keras boleh berakhir dengan lebih baik daripada yang baik. Jadi, berbanding sekolah yang menyekat maklumat, mereka harus memupuk dan menyediakan akses percuma kepada pelajar. Walau bagaimanapun, sejak itu akan mengambil sedikit masa, anda hanya boleh bergantung kepada VPN untuk memberi anda kebebasan dalam talian yang lengkap. Berikut ialah cara VPN membuktikan berguna di sekolah:

 • Pelayaran Persendirian – Sekolah / Kolej / Universiti semua log dan memantau aktiviti anda apabila disambungkan ke rangkaian tempatan mereka. Ini bermakna para pentadbir dan pakar IT di institusi pendidikan mengetahui dengan tepat apa yang anda ada dalam talian. VPN menyimpan pelayaran anda tanpa nama dan jauh dari mata prying, dengan itu menjamin bahawa tiada siapa yang boleh memantau aktiviti dalam talian anda. Terokai panduan kami pada penyemak imbas vpn terbaik untuk memahami penyemak imbas mana yang berfungsi dengan baik pada VPN anda.
 • Keselamatan yang bertambah baik – Walaupun institut pendidikan anda’Wi-Fi s mungkin akan dilindungi kata laluan. Ia masih tidak sepenuhnya selamat. Malah, orang luar yang berniat jahat boleh melancarkan serangan honeypot, yang mengakibatkan semua data tersesat, sehingga membolehkan mereka untuk mengintip atau bahkan menggodam telefon atau webcam anda. VPN meningkatkan keselamatan dengan menyulitkan semua lalu lintas masuk / keluar!
 • Buka Semula Laman – Malangnya, platform media sosial, laman web penstriman video, dan aplikasi permainan semuanya disekat oleh banyak sekolah. Walaupun sebab larangan itu dapat difahami, terdapat beberapa pelajar yang mungkin memerlukan akses kepada kandungan tertentu dengan segera. Di sinilah VPN datang membolehkan pengguna mengalihkan lokasi mereka, dengan itu melangkau sekatan kandungan dan membuka laman web sekatan.
  VPN Terbaik untuk PC - Kajian Sistem yang Serasi untuk Semua Jenama PC

VPN Terbaik Untuk Sekolah

VPN Terbaik untuk Sekolah pada tahun 2023

Ketika datang untuk mencari VPN terbaik untuk sekolah, penting bagi anda untuk melakukan usaha yang sewajarnya. Lagipun, anda tidak mahu admin sekolah datang mengetuk kelas anda dan memberitahu anda bahawa anda telah menggunakan internet untuk tujuan yang tidak dibenarkan. Jadi, satu-satunya cara untuk selamat adalah mencari VPN terbaik untuk Sekolah yang menawarkan kebolehpercayaan, sokongan, prestasi, dan ketersediaan pelayan yang menakjubkan. Antara yang ditinjau dan dianalisis oleh BestVPN.co, termasuk:

Harga Penyedia ($) Ciri Penarafan Diskaun Lawatan Pembekal

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11.95 $1.99Sebulan

  • 800+ Pelayan di 50 + Negara
  • AES-256-GCM Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • Sambungan Serentak Tidak Sempurna
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak Diskaun 83% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Sebulan

  • 2,000+ Pelayan di 140+ Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 5 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Tapak Lawatan Diskaun 73% yang boleh dipercayai
  Baca Ulasan

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12.95 $8.32Sebulan

  • 3,000+ Pelayan di 94 Negara
  • AES 256-Bit Encryption
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Dasar Pembalakan
  • 3 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Lawatan Tapak 35% Off Reliable
  Baca Ulasan

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25Sebulan

  • 1000+ Server di 100 Lokasi
  • Penyulitan gred taraf 256-bit
  • Sokongan sembang langsung sangat baik
  • Penyedia Log Zero
  • 5 Multi-Login Tersedia
  • Windows, Mac, Android, Apl iOS dan sambungan Chrome

  Boleh dipercayai 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Sebulan

  • 3,700 Pelayan di 60 Negara
  • Penyulitan AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Tiada Polisi log ketat
  • 7 Sambungan serentak
  • Apps untuk Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% Off Lawati Tapak
  Baca Ulasan

NordVPN

NordVPN adalah penyedia berasaskan Panamanian, yang bermaksud ia benar-benar selamat daripada undang-undang pengekalan data mandatori dari 14 Eyes Alliance dan negara-negara lain yang mempunyai undang-undang internet yang ketat. Menggunakannya bermakna anda memanfaatkan tanpa nama apabila berada di sekolah. Ciri-ciri seperti perlindungan Leak DNS, suis Automatik, dan IP Dinamik, terus meningkatkan keselamatan anda. Bahagian terbaik semua: VPN menyimpan ZERO LOGS! (Baca kajian NordVPN untuk lebih)

VPN Terbaik untuk Sekolah

Kebaikan

 1. DoubleVPN untuk Perlindungan Maksimum.
 2. 4205 Pelayan di 62 Negara.
 3. P2P / Torrenting Enabled.
 4. Perlindungan DDoS.
 5. Penyedia Log Zero.

Keburukan

 1. Harga Bulanan Mahal.

Dapatkan NordVPN

VyprVPN

Berpusat di Switzerland, VyprVPN adalah satu lagi perkhidmatan melanda yang menawarkan produk yang berfokus pada privasi untuk tidak mahu namanya lengkap apabila menggunakan rangkaian sekolah tempatan anda. Ia menawarkan 700 pelayan ultra pantas, diedarkan di seluruh dunia, yang boleh anda gunakan untuk membuka halaman web sekatan. Anda juga mempunyai faedah seperti protokol Chameleon dan firewall NAT, yang membantu untuk melangkau throttling dari ISP, firewall sekolah dan yang paling penting adalah kedudukannya sebagai vpn terbaik untuk streaming.

VyprVPN untuk Sekolah

Kebaikan

 1. Protokol Kerangka untuk Privasi.
 2. Perlindungan DPI dan Firewall NAT.
 3. Percubaan percuma 3 hari disediakan.
 4. Lima Sambungan Serentak.
 5. Kelajuan Hebat untuk Torrenting / Permainan / Streaming.

Keburukan

 1. Tidak Terima Cryptocurrency.

Dapatkan VyprVPN

VPN Ekspres

ExpressVPN adalah pembekal Kepulauan Virgin British, yang telah membangun reputasi yang besar di pasaran, kerana menjadi tumpuan yang tidak dikenali. Ia adalah penyedia Log Tidak ketat dan ini telah dibuktikan semasa kes Pihak Berkuasa Turki. Sebagai tambahan kepada ini, pembekal menawarkan 24/7 sokongan sembang langsung, 1,500+ pelayan di 148 lokasi, dan enkripsi hebat dengan rahsia ke hadapan yang sempurna! (Baca ulasan ExpressVPN kami yang komprehensif)

ExpressVPN untuk Sekolah

Kebaikan

 • 1,500+ Server di 148 Lokasi.
 • Penyulitan AES 256-Bit.
 • Apps Asli Kata Intuitif.
 • Dasar Bayaran Balik 30 Hari.
 • Penyedia Logless Bersertifikat.

Keburukan

 1. Harga Mahal.

Dapatkan ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost adalah penyedia perkhidmatan VPN yang berpangkalan di Romania, yang terkenal dengan aplikasi silang platform yang mudah digunakan, reka bentuk laman web yang menarik, penyulitan OpenVPN yang kuat, dan pangkalan data pelayan yang besar. Ia menawarkan keselamatan yang hebat untuk memastikan identiti anda selamat di sekolah, sambil melangkau batasan geo dan batasan kandungan dengan mudah. Bahagian paling penting: anda mempunyai percubaan percuma selama 7 hari dan bayaran balik 30 hari yang ada. Don’Jangan lupa membaca ulasan CyberGhost yang tidak berat sebelah kami.

CyberGhost untuk kolej

Kebaikan

 1. Sokongan Cross-Platform.
 2. 800+ Pelayan di seluruh dunia.
 3. Dasar Pembalakan Zero.
 4. Sambungan Chrome Tersedia.
 5. 5 Sambungan serentak.

Keburukan

 1. Penambahbaikan dalam Kelajuan.

Dapatkan CyberGhost

PureVPN

Berasaskan di Hong Kong, PureVPN adalah pembekal yang sangat baik untuk melangkau sekatan kandungan semasa duduk di sekolah anda. Menandakan VPN terbaik untuk Amerika Syarikat, ia dilengkapi dengan ciri-ciri utama yang harus mempunyai VPN. Pelan premium menawarkan senarai ciri-ciri canggih untuk keselamatan maksimum, termasuk Switch Kill Automatik, Firewall NAT, WebRTC / IPv6 / IPv4 Leak Prevention, Split Tunneling, dan proxy SOCKS5. Anda juga mendapat akses ke 790+ pelayan di 140+ negara. Don’t lupa untuk memeriksa kajian PureVPN terperinci kami sebelum mendaftar untuk itu.

PureVPN untuk Sekolah Menengah

Kebaikan

 1. 790+ pelayan di 140+ negara.
 2. Penyedia mesra bajet terbaik.
 3. 5 Sambungan serentak.
 4. Sokongan Multi-Platform.
 5. Advanced Port Forwarding.

Keburukan

 1. Beberapa Pembalakan Sesi.

Dapatkan PureVPN

VPN Terbaik untuk Sekolah Komputer

Ramai pelajar sekolah / kolej / universiti mungkin tidak mempunyai cukup wang untuk dibelanjakan untuk pembekal VPN, terutamanya kerana kebanyakan mempunyai pelan bulanan mahal dengan nilai hanya tersedia jika anda memilih pakej tahunan mereka di atas. Di sinilah VPN PERCUMA masuk Walaupun anda tidak boleh menerima nilai yang sama, anda mendapat cukup banyak tanpa membayar sesen pun. Antara pilihan terbaik, termasuk:

Bercerita

Berasaskan di Kanada, Windscribe adalah perkhidmatan VPN PERCUMA yang boleh dipercayai, yang menawarkan anda ciri-ciri yang baik untuk tapak buka kunci dan memanfaatkan keselamatan apabila menyambung ke Wi-Fi sekolah tempatan. Ia menawarkan had lebar jalur 10GB sebulan sebagai standard, sambil memberi anda kemampuan beralih antara lapan lokasi server yang berbeza. Untuk mula menggunakan VPN, anda perlu membuat akaun. Sebaik sahaja anda lakukan, Tweeting mengenai VPN memberikan anda 5GB tambahan, dan 1GB setiap kali anda menjemput rakan untuk mendaftar.

VPN Terbaik untuk Sekolah Komputer

Kebaikan

 1. Batas Bandwidth 10GB.
 2. Sambungan Penyemak Imbas Chrome.
 3. Sokongan Pelanggan yang Responsif.
 4. Kelajuan Cepat melalui Penyulitan IKEv2.
 5. Aplikasi Native yang Mudah Digunakan.

Keburukan

 1. Tiada Siaran Langsung.

Hotspot Shield Free

Berasaskan di Amerika Syarikat, Hotspot Shield merupakan satu lagi pilihan hebat untuk hadiah percuma. Ia menawarkan keserasian merentas platform, bersama-sama dengan sambungan Google Chrome untuk membuka sekatan cepat juga. Anda mempunyai had data 750MB setiap hari, yang tidak banyak, tetapi cukup baik untuk hanya memeriksa laman web yang disekat. Malah ada Firewall terbina dalam dan ad-blocker untuk memberikan anda keselamatan tambahan dan privasi dalam talian.

Perisai Hotspot untuk Sekolah Komputer

Kebaikan

 1. Elaun Harian 750MB.
 2. Suis Bunuh Automatik.
 3. Tiada Kebocoran DNS Dikesan.
 4. Sambungan Chrome.
 5. Split Tunneling Available.

Keburukan

 1. Sokongan Pelanggan yang Lambat.

Hide.me

Hide.me menawarkan perkhidmatan berbayar dan percuma, seperti nama yang disebutkan di atas. Satu-satunya perbezaan ialah ia memberi anda 2GB data sebulan untuk dimainkan. Ciri-ciri lain yang anda terima dengan pelan PERCUMA termasuk tiga lokasi pelayan (Belanda, Kanada, dan Singapura), bersambung ke satu peranti, aplikasi untuk Windows, Mac, Android, iOS, dan juga Google Chrome.

Hide.me untuk Sekolah Komputer

Kebaikan

 1. Sambungan Penyemak Imbas Chrome.
 2. 35 Servers di 28 Negara.
 3. Perlindungan Wi-Fi automatik.
 4. Aplikasi Cross-Platform.
 5. Penyedia Log Zero.

Keburukan

 1. Kelajuan miskin.

Apa yang Akan Dilakukan Jika Sekolah Wi-Fi Blok VPN?

Kebanyakan sekolah / kolej / universiti menggunakan Firewall yang kukuh yang mengamalkan Pemeriksaan Pakej Dalam (DPI) untuk menganalisis destinasi dan jenis setiap paket. Ini membantu pentadbir IT membantu menentukan siapa yang mengakses laman web tanpa batasan melalui VPN dan kemudian mendekati, menyekat, atau menyekatnya sepenuhnya. Untuk mengelakkan ini berlaku, pengguna harus memilih penyedia yang menggunakannya “Stealth VPN” teknologi.

Teknologi ini boleh merebak / menyamar semua lalu lintas VPN yang masuk dan keluar ke dalam lalu lintas web biasa, dengan itu mengikat identiti anda apabila tertakluk kepada Pemeriksaan Packet Deep (DPI). Untuk mengaktifkan mod Stealth, pertimbangkan untuk menjalankan Protokol OpenVPN pada port 443. Ini akan membolehkan pengguna melangkau melalui firewall DPI dengan mudah. Hubungi pasukan sokongan pembekal yang telah anda daftar untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai sambungan port 445 OpenVPN. Jika ini tidak berfungsi, pertimbangkan untuk menggunakan penyembunyian canggih.

Proses ini melibatkan menambah lapisan penyulitan dua hala ke rangkaian VPN anda, yang menjadikannya hampir tidak dapat dikunci dan sebagai tanpa nama sebagai sesuatu yang boleh diperolehi. Mengkonfigurasi OpenVPN untuk mengakses Tor adalah salah satu teknik penggumpalan yang paling menonjol, tapi semoga anda mempunyai perkhidmatan yang menawarkan dibina dalam sokongan VPN-Over-Tor. Antara yang paling menonjol, termasuk NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA, dan TorVPN.

Alat Unblocker Sekolah

Jika anda mencari alternatif VPN untuk membuka kunci laman web, media sosial, dan permainan di sekolah / universiti / kolej anda, maka anda perlu belajar tentang Tor dan SchoolTunnel. Tor adalah kaedah yang sangat selamat untuk memanfaatkan aplikasi anonim dalam talian, yang menyulitkan sambungan internet anda dan menjadikannya melalui beribu-ribu nod di seluruh dunia.

Ia memainkan peranan penting dalam penggelapan rangkaian juga, menjadikannya dua kali ganda keselamatan sambungan anda dengan VPN. Sebagai pilihan lain, anda mungkin ingin mencuba SchoolTunnel, perkhidmatan berdedikasi untuk membuka sekatan akses ke mana-mana laman web di institut pendidikan anda. Ia adalah perkhidmatan proksi, yang juga menawarkan bantuan untuk mendapatkan akses tanpa had ke media sosial dan video YouTube.

Cara Membongkar Laman Web di Sekolah

 1. Pilih penyedia VPN dari senarai di atas.
 2. Muat turun aplikasi yang berkaitan untuk peranti anda dari laman web mereka.
 3. Setelah dipasang, buka aplikasi VPN.
 4. Cari pelayan yang hendak disambungkan.
 5. Pilih protokol VPN untuk sambungan.
 6. Dayakan “Suis Bunuh Automatik”.
 7. Memukul “Sambungkan” butang dan nikmati laman web unblocking!

Buka Laman Web

Bagaimana Unblock Laman Web di Sekolah di Android & Peranti iOS

 1. Pilih penyedia VPN dari nama yang disebutkan di atas
 2. Pendaftaran untuk perkhidmatan VPN dengan melanggan mana-mana pelan premium / percuma
 3. Sekarang muat turun aplikasi pada peranti Android dari Google Play Store & pada peranti iOS dari iTunes
 4. Log masuk ke aplikasi VPN menggunakan kelayakan log masuk anda
 5. Sambung ke pelayan VPN di seluruh dunia & buka laman web di sekolah

Proksi Sekolah vs VPN Terbaik untuk Sekolah

Walaupun kedua-dua VPN dan proksi menawarkan pengguna keupayaan membuka kunci laman web dengan lancar, terdapat beberapa perbezaan yang sangat serius antara kedua-dua. Sebagai contoh, proksi tidak memberikan keselamatan dan privasi untuk melindungi identiti dalam talian anda, yang bermaksud sesiapa sahaja boleh mengesan alamat IP anda kembali ke peranti anda, oleh itu ia bukan penyelesaian yang boleh digunakan untuk melangkau sekatan kandungan di sekolah / kolej / universiti.

Sebaliknya, VPN dilengkapi dengan satu ton enkripsi / ciphers, yang meningkatkan keselamatan keseluruhan rangkaian anda. Pada masa yang sama, mereka menambah senarai ciri-ciri canggih seperti NAT Firewall, Switch Kill Automatik, Split Tunneling, Pencegahan Serangan DDoS, Perlindungan DPI, proksi SOCKS5, dan banyak lagi yang penting untuk memanfaatkan secara anonim dalam talian!

Soalan Lazim Sekolah Terbaik untuk VPN

Ketika datang untuk mencari VPN terbaik untuk sekolah, anda boleh mencari banyak pilihan di pasaran, bersama dengan senarai besar pertanyaan yang tidak terjawab. Di bawah ini kami menjawab beberapa perkara yang paling biasa untuk anda.

Apa VPN Digunakan di Sekolah?

Berdasarkan kebolehpercayaan, prestasi, sokongan, ketersediaan pelayan, dan harga, kami telah menganalisis senarai besar penyedia VPN dan menyebut yang paling penting dalam senarai di atas. Pilih mana-mana dari NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost, dan PureVPN.

Bagaimana Anda Membuka Laman Web Di Sekolah?

Proses ini sangat mudah dan tidak memerlukan sebarang sains roket. Untuk memulakan pembasmian laman web, semua yang anda perlu lakukan ialah mendaftar dengan perkhidmatan VPN, memuat turun apl asli untuk peranti anda, bertukar pelayan ke pilihan anda, dan tekan butang sambung!

Membungkus Perkara

Kami berharap panduan ini membantu anda mencari VPN Terbaik untuk Sekolah yang membolehkan anda menyekat laman web, media sosial, dan permainan dengan mudah. Tidak kira, jika anda menjumpai apa-apa masalah, atau mempunyai sebarang cadangan untuk ditawarkan, jangan ragu untuk menjatuhkan komen di bawah. Juga, jangan teragak-agak untuk berkongsi panduan dengan rakan sekolah anda, yang bosan dengan sekatan-sekatan yang menjengkelkan ini!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Perkhidmatan VPN Terbaik Terbaik pada tahun 2023