Δοκιμή ταχύτητας VPN – 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Τα δίκτυα VPN είναι σαν τον εκδημοκρατισμό ή τη δικαιοσύνη της ιδιωτικής βιομηχανίας, κρύβοντας τις πληροφορίες IP και κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας για προστασία από τους απατεώνες, τους κλέφτες ταυτότητας, τους απατεώνες από το phishing και τους χάκερς. Έχουν ζωτική σημασία για τη λήψη ηλεκτρονικής ανωνυμίας, καθώς και για την πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους, τη συμμετοχή σε P2P / Torrenting και την παράκαμψη του περιορισμού του ISP. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται σε μία μόνο περίπτωση χρήσης για VPN: απόδοση. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό δοκιμής ταχύτητας VPN παρακάτω από το BestVPN.co για τα πιο γρήγορα δίκτυα VPN!

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε καλύτερη εικόνα του τρόπου με τον οποίο οι VPN επηρεάζουν τις ταχύτητες και ποιος παροχέας είναι η τέλεια επιλογή, με βάση τη δοκιμή επιδόσεων διακομιστών από διάφορες τοποθεσίες. Μετά από όλα, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εγγραφείτε με έναν παροχέα μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είναι χάλια στην παράδοση υψηλών ταχυτήτων, η οποία είναι απαραίτητη για τη ροή πειρατικού περιεχομένου ή την εμπλοκή σε P2P / Torrenting. Ενώ λαμβάνετε καλή διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και της ανωνυμίας στο διαδίκτυο είναι σίγουρα σημαντική, παίρνοντας λογικές ταχύτητες για τα VPN είναι εξίσου σημαντική!

Contents

Μήπως ένα VPN επηρεάζει την ταχύτητα?

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε για VPNs, συνήθως πηγαίνουν στην εξάπλωση της παραπληροφόρησης λέγοντας ότι αυτά τα εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων μειώνουν πραγματικά την ταχύτητα του Internet σας. Παρόλο που δεν διαφωνούμε με αυτή τη δήλωση, υπάρχουν διαφορετικές περιστάσεις, όπου ένα VPN μπορεί πραγματικά να κάνει το διαδίκτυο σας πιο γρήγορα. Στη βασική μεθοδολογία, ένα VPN χρησιμοποιεί γενικά πρωτόκολλα για ενθυλάκωση / αποκάμωση, προσθέτοντας ένα επίπεδο κρυπτογράφησης στο δίκτυό σας.

Αυτό σημαίνει ότι όλη η διαδικτυακή σας κίνηση περνάει μέσα από μια ασφαλή πύλη, η οποία είναι αόρατη στους τοπικούς ISP ή στην κρατική επιτήρηση. Η προσθήκη αυτού “κρυπτογραφημένη σήραγγα” κάνει το Διαδίκτυο πιο αργό ως αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εσκεμμένη προσπάθεια που αναγνωρίζεται για υποβάθμιση της ποιότητας της υπηρεσίας που λαμβάνετε, μπορεί πραγματικά να αντιμετωπίσετε μια ώθηση στις ταχύτητες.

Οι ISP μπορούν να επιβάλουν την απενεργοποίηση του κλειδιού από την αρχική σας διεύθυνση IP. Χωρίς VPN, θα παρατηρήσετε ότι οι ταχύτητες που λαμβάνετε δεν είναι ίσες με το PLAN που ίσως έχετε εγγραφεί. Με τη σύνδεση με ένα VPN, το τελικό σημείο μετατοπίζεται, καθώς χρησιμοποιείτε ξεχωριστή διεύθυνση IP και DNS, η οποία παρακάμπτει οποιοδήποτε είδος περιορισμού του ρυθμού. Φυσικά, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν και τις ταχύτητες VPN.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις ταχύτητες VPN

Οι περισσότεροι χρήστες VPN έχουν ελάχιστες ή μηδενικές γνώσεις σχετικά με το πώς λειτουργούν τα εργαλεία απορρήτου για να καλύψουν την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Μερικές φορές ακόμη και οι επαγγελματίες σαν εμάς έχουν το πρόβλημα να γκρεμίζουν τις διαδικασίες για να διευκολύνουν την κατανόηση των τεχνικών χαρακτηριστικών. Υπάρχει τόση συμμετοχή στη δημιουργία ενός Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ταχύτητες (πολλές από τις οποίες θα εκπλαγείτε να ακούσετε.

Απόσταση από το διακομιστή VPN

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, η ταχύτητα του διαδικτύου μπορεί να διαφέρει για κάποιον που ζει πιο κοντά σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή από έναν που διαμένει πολύ μακριά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι πελάτες VPN έχουν συνήθως ένα “Αυτόματη σύνδεση” που βρίσκει αυτόματα έναν αξιόπιστο διακομιστή VPN κοντά στην τοποθεσία σας.

Για παράδειγμα, εάν συνδέεστε από την Κίνα σε ένα διακομιστή στις ΗΠΑ, μπορείτε να περιμένετε κάποια απώλεια ταχύτητας. Ομοίως, αν επιλέξετε ένα διακομιστή του Χονγκ Κονγκ, θα λάβετε μεγαλύτερες ταχύτητες (λόγω της μειωμένης εγγύτητας). Αυτή η ποικίλη απόδοση ανά τοποθεσία οφείλεται στον χρόνο που χρειάζεται για να μετακινηθεί πακέτο δεδομένων προς τα εμπρός και πίσω.

Πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση

Καθώς τα VPN χρησιμοποιούν ισχυρότερα πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση για την ενίσχυση της ανωνυμίας σας online, θα παρατηρήσετε μείωση της συνολικής ταχύτητας που λαμβάνετε. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση PPTP με βασική κρυπτογράφηση AES 128 bit, θα έχετε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Από την άλλη πλευρά, αν πάτε για το OpenVPN (πρωτόκολλο UDP ή TCP) με κρυπτογράφους AES-256-CBC, θα πρέπει να πληρώσετε με ταχύτητα για αυτή την επιπλέον ασφάλεια. Μόνο το SSTP προσφέρει την καλύτερη αναλογία κρυπτογράφησης και ταχύτητας, αλλά το πρωτόκολλο είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows.

  Οδηγός εγκατάστασης VPN για διαφορετικές πλατφόρμες / συσκευές!

Κόμβοι συνδεδεμένοι σε διακομιστή

Τα VPN είναι οικουμενικά πλάσματα που καταναλώνονται από εκατοντάδες ανθρώπους ταυτόχρονα. Με απλά λόγια, ανάλογα με το VPN με το οποίο εγγράφεστε και εάν χρησιμοποιείτε μια δυναμική διεύθυνση IP, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με το φορτίο του διακομιστή, το οποίο απενεργοποιεί άμεσα την ταχύτητα που λαμβάνετε.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται σε ένα μόνο διακομιστή θα έχουν ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο φορτίο διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες που λαμβάνετε πιθανότατα θα ρυθμιστούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμάται ο πάροχος που προσφέρει μια καλή λίστα με τοποθεσίες από την ίδια χώρα. Για παράδειγμα, το NordVPN προσφέρει πάνω από 550 διακομιστές μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Bandwidth Throttling από τον ISP

Το αναφέραμε νωρίτερα, οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ μπορούν να επιβάλλουν περιορισμούς ταχύτητας που μπορεί να εμποδίσουν την ταχύτητα του Internet που παίρνετε στην πρώτη θέση. Τώρα, αναφέραμε νωρίτερα ότι τα VPN βοηθούν να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς, αλλά όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση που παρέχεται μέσω τηλεφώνου ή 3G, μπορείτε να περιμένετε κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας VPN.

Ακόμη και αν έχετε σύνδεση 50 Mbps, αλλά η διασύνδεση μεταξύ του ISP και του παροχέα VPN σας είναι κακή, μπορεί να παρατηρήσετε μείωση της ταχύτητας. Διαφορετικά, κατά κύριο λόγο όταν εγγραφείτε με ένα VPN, θα παρατηρήσετε μόνο μια απώλεια 10-20% στις ταχύτητες του εύρους ζώνης.

Ορισμένοι λόγοι που σχετίζονται με τον υπολογιστή

Εάν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στον υπολογιστή σας χωρίς να λάβετε μαζική μείωση των ταχυτήτων, πρέπει να εξοπλίσετε την CPU σας με έναν ταχύτερο επεξεργαστή. Αυτό θα οδηγήσει αυτόματα σε καλύτερα κέρδη ταχύτητας, αλλά είναι επιτακτικό να επιλέγετε έναν αξιόπιστο πάροχο με μια καθιερωμένη φήμη για απώλεια πακέτων 0%.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι ταχύτητες του Διαδικτύου σας μπορεί να υποφέρουν είναι οι ρυθμίσεις του τείχους προστασίας. Εάν ο αλγόριθμος μπλοκάρει συνεχώς το VPN, θα αποτρέψει τη συνεχή ροή της σύνδεσης. Κατά την επιλογή της εφαρμογής VPN από τη λίστα των VPN, φροντίστε να προσθέσετε τον πελάτη στη λίστα εγκεκριμένων υπηρεσιών για το τείχος προστασίας.

Κορυφή επισκόπηση δοκιμών ταχύτητας VPN

Κατανοούμε ότι οι χρήστες αναζητούν συνεχώς αξιόπιστους παρόχους VPN που δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια / ιδιωτικότητα και την απόδοση. Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λεπτομερή ανάλυση των Top 5 πιο γρήγορων παρόχων VPN (σύμφωνα με τις δοκιμές μας που μας πήραν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και είχαν ως αποτέλεσμα την έλλειψη ύπνου).

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Surfshark
  4. VyprVPN
  5. Buffered VPN

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN

Βασισμένη στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, η ExpressVPN απολαμβάνει μια ισχυρή φήμη για την ύπαρξη μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας VPN και δεν υπάρχει καμία άρνηση! Βρίσκεται σε ένα ασφαλές καταφύγιο μακριά από τις δικαιοδοσίες της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ο πάροχος διατηρεί μητρώα ZERO και ποτέ δεν έχει κριθεί ένοχος για να βοηθήσει κυβερνητικούς οργανισμούς ακόμη και σε περιπτώσεις όπου οι διακομιστές τους ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙ από τις τουρκικές αρχές σε υπόθεση δολοφονίας.

Αφού εγγραφείτε με το ExpressVPN, αποκτάτε πρόσβαση σε 2000+ 140 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως. Αυτό σας παρέχει δυνατότητες απεμπλοκής για γεωγραφικές ιστοσελίδες όπως Netflix, Hulu και BBC iPlayer. Το καλύτερο μέρος όλων: λαμβάνετε εκπληκτικές ταχύτητες ανεξάρτητα από το διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μιας εμπεριστατωμένης ανάλυσης των παρόχων’ σε πέντε τοποθεσίες.

Το VPN έχει τη χαμηλότερη απώλεια ταχύτητας μεταξύ των 80+ παρόχων που εξετάσαμε για την εργασία, παρέχοντας μια μέση ταχύτητα λήψης 82,45 Mbps και ταχύτητα φόρτωσης 64,13 Mbps στη σύνδεση 100 Mbps σας.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN
Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 95,23 Mbits / s 79,43 Mbits / s 85,18 Mbits / s 70,89 Mbits / s 81,55 Mbits / s 82,45 Mbits / s
Ανεβάστε 69,21 Mbits / s 60,49 Mbits / s 70,99 Mbits / s 60,72 Mbits / s 59,27 Mbits / s 64,13 Mbits / s
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms
  Παροχείς VPN και η χρήση τους από ψεύτικους (εικονικούς) διακομιστές

Περίληψη επιδόσεων (μέση ταχύτητα)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 82,45Mbps (17,55% πιο αργό)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 64,13 Mbps (35,87% πιο αργή)

Ping: 85 ms

Δοκιμή ταχύτητας VPN - 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN

Ο παροχέας με βάση το Παναμά φημίζεται για τη φήμη του ότι είναι μια εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία, απολαμβάνοντας τη στρατηγική θέση, η οποία την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Προσθέστε αυτό στην πολιτική μη αρχείων καταγραφής και ο πάροχος δεν είναι ένας που θα σας ενοχλήσει, ειδικά εάν θέλετε να παραμείνετε προστατευμένοι από κλέφτες ταυτότητας, απατεώνες, phishing και εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Οι λειτουργίες που λαμβάνετε από τον πάροχο περιλαμβάνουν την Προστασία Διαρροής DNS, τον Αυτόματο Διακόπτη Κλοπής και το Κρεμμύδι Πάνω από το VPN. Για προηγμένες τεχνολογίες, έχετε το DoubleVPN, το οποίο μεταφέρει όλη την κυκλοφορία δικτύου μέσω δύο διακομιστών που βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες. CyberSec που εμποδίζει τη διάδοση των απειλών στον κυβερνοχώρο, των επιβλαβών ιστότοπων και των κακόβουλων προγραμμάτων στις συσκευές σας.

Έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 5150+ διακομιστές σε 62 χώρες. Οι δοκιμές ταχύτητας παρακάτω αποκαλύπτουν εκπληκτική απόδοση με ταχύτητες λήψης που αγγίζουν κατά μέσο όρο 80.00 Mbps και μεταφορτώνουν στα 56.68 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN
Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 91,71 Mbits / s 83,96 Mbits / s 75,81 Mbits / s 65,98 Mbits / s 82,55 Mbits / s 80.00 Mbits / s
Ανεβάστε 60,63 Mbits / s 49,99 Mbits / s 50,19 Mbits / s 59,88 Mbits / s 62,72 Mbits / s 56,68 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Περίληψη επιδόσεων (μέση ταχύτητα)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 80.00 Mbps (20.00% πιο αργό)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 56,68 Mbps (43,32% πιο αργή)

Ping: 98,2 ms

Δοκιμή ταχύτητας VPN - 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark

Παρόμοια με την ExpressVPN, το Surfshark εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (μια δικαιοδοσία φιλική προς το VPN), που σημαίνει ότι έχει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υπηρεσιών. Δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων στην BVI και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για συμμαχίες 5 οφθαλμών ή 14 ματιών. Ο παροχέας προσφέρει δύο ισχυρούς κρυπτογράφους κρυπτογράφησης: AES-256-CBC και AES-256-GCM.

Για τη συνδεσιμότητα, ο πάροχος προσφέρει εκπληκτικές ταχύτητες στην αναπτυσσόμενη λίστα διακομιστών, που εκτείνεται σε 500+ σε 45 χώρες σε μόλις 2 μήνες. Έχετε εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές, μαζί με μια εφαρμογή Router. Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Surfshark τείνει να είναι απίστευτα οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς τα πορτοφόλια. Εάν πηγαίνετε για το ετήσιο σχέδιο, πληρώνετε μόνο $ 5,99 το μήνα, το οποίο ανέρχεται σε $ 71,88 κάθε 12 μήνες

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η απόδοση από το VPN είναι αρκετά εντυπωσιακή, παρέχοντας μια αξιοπρεπή ταχύτητα λήψης 76,22 Mbps κατά μέσο όρο, μαζί με upload 66,19 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας VPN

 

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark
Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 87,52 Mbits / s 80,23 Mbits / s 75,61 Mbits / s 67,96 Mbits / s 69,78 Mbits / s 76,22 Mbits / s
Ανεβάστε 77,91 Mbits / s 71,18 Mbits / s 63,73 Mbits / s 60.11 Mbits / s 57,98 Mbits / s 66,18 Mbits / s
Ping 120 ms 144 ms 220 ms 115 ms 102 ms 140 ms

 

Περίληψη επιδόσεων (μέση ταχύτητα)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 76,22 Mbps (23,78% πιο αργό)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 66,18 Mbps (33,82% πιο αργό)

Ping: 140 ms

Δοκιμή ταχύτητας VPN - 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN

Δημιουργήθηκε από την Golden Frog και βρίσκεται στην Ελβετία, το VyprVPN είναι ένα άλλο αξιόπιστο FAST VPN που προσφέρει μια τεράστια βάση δεδομένων 700 εξυπηρετητών παγκοσμίως, μαζί με προνόμια όπως η DPI Protection, το NAT Firewall και η τεχνολογία Chameleon, για καλύτερη ασφάλεια όταν πραγματοποιείτε torrenting / streaming δραστηριότητες. Μετά από όλα, τα περισσότερα χαρακτηριστικά που έχετε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, τόσο το καλύτερο!

Μετά τη δοκιμή της απόδοσης του παροχέα, λάβαμε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στη σύνδεση των 100 Mbps που δεν επηρεάστηκαν σημαντικά επιλέγοντας διαφορετικούς διακομιστές ή αυξημένη κίνηση δικτύου, εμφανίζοντας μόνο μείωση κατά 25,61%. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η VyprVPN διαχειρίζεται το δικό της δίκτυο, λόγω του οποίου είναι διαθέσιμο για να παρέχει εξαιρετικές ταχύτητες πάντα!

Παρά το γεγονός ότι συνδέθηκε με διαφορετικούς διακομιστές, η ταχύτητα ήταν συνεπής με λίγη απώλεια. Λάβαμε κατά μέσο όρο 74,39 Mbps download και 61,87 Mbps upload.

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN

VyprVPN
Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 84,69 Mbits / s 74,63 Mbits / s 75,15 Mbits / s 64,96 Mbits / s 72,55 Mbits / s 74,39 Mbits / s
Ανεβάστε 74,18 Mbits / s 61,51 Mbits / s 57,82 Mbits / s 52,26 Mbits / s 63,59 Mbits / s 61,87 Mbits / s
Ping 192 ms 209 ms 175 ms 240 ms 140 ms 191,2 ms
  Οι περισσότεροι διαφανείς πάροχοι VPN - ΜΟΝΟ 4 από τους 16 είναι αξιόπιστοι


Ταχύτητα μεταφόρτωσης:
74,39 Mbps (25,61% πιο αργή)

Περίληψη επιδόσεων (μέση ταχύτητα)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 61,87 Mbps (38,13% πιο αργό)

Ping: 191,2 ms

Δοκιμή ταχύτητας VPN - 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Ρυθμιστής ταχύτητας VPN με προσωρινή μνήμη

Πρόσφατα ανοίγοντας το δρόμο της στην αγορά VPN, ο παροχέας με βάση το Γιβραλτάρ είναι ένα άλλο όνομα γνωστό για την εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα σε όσους το θέλουν. Αν και υπάρχει κάποια καταγραφή σύνδεσης / σύνδεσης, το VPN είναι πολύ ασφαλές, λόγω του ότι οι κεντρικοί εξυπηρετητές του βρίσκονται στην Ολλανδία, όπου δεν μπορείτε να δείτε αρχεία δεδομένων χωρίς την κατάλληλη ένδειξη!

Φυσικά, τα υπόλοιπα αρχεία καταγραφής διαγράφονται μετά από 30 ημέρες. Εκτιμούμε τη διαφάνεια που φέρνει το VPN στο προϊόν, καθώς είναι καλύτερο από το να σου προκαλεί έκπληξη ή έκπληξη αργότερα, παρόμοια με αυτά που βιώσαμε με το PureVPN πριν από λίγο καιρό. Για τη διασύνδεση, το Buffered προσφέρει Servers σε 41 χώρες παγκοσμίως για την απεμπλοκή ή την απόλαυση σε P2P / Torrenting.

Οι ταχύτητες που λαμβάνετε είναι αρκετά εκπληκτικές, καθώς το VPN χρονομετρημένο σε λήψη 72,35 Mbps και μεταφόρτωση 64,71 Mbps κατά μέσο όρο μετά από δοκιμή σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών!

Ρυθμιστής ταχύτητας VPN με προσωρινή μνήμη

Buffered VPN
Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 85,27 Mbits / s 79,53 Mbits / s 71,82 Mbits / s 65,92 Mbits / s 59,21 Mbits / s 72,35 Mbits / s
Ανεβάστε 76,17 Mbits / s 69,79 Mbits / s 62,91 Mbits / s 60,98 Mbits / s 53,74 Mbits / s 64,71 Mbits / s
Ping 85 ms 189 ms 222 ms 127 ms 259 ms 176,4 ms

Περίληψη επιδόσεων (μέση ταχύτητα)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 72,35 Mbps (27,65% πιο αργό)

Ταχύτητα μεταφόρτωσης: 64,71 Mbps (35,29% πιο αργή)

Ping: 176,4 ms

Δοκιμή ταχύτητας VPN - 5 από τους 80 παρόχους έχουν την ανάγκη για ταχύτητα & rsquo;

Σύγκριση δοκιμών ταχύτητας VPN

Τάξη VPN Provider Ταχύτητα μεταφόρτωσης Ταχύτητα μεταφόρτωσης
# 1 ExpressVPN 82,45Mbps (17,55% πιο αργό) 64,13 Mbps (35,87% πιο αργή)
# 2 NordVPN 80.00 Mbps (20.00% πιο αργό) 56,68 Mbps (43,32% πιο αργή)
# 3 Surfshark 76,22 Mbps (23,78% πιο αργό) 66,18 Mbps (33,82% πιο αργό)
# 4 VyprVPN 74,39 Mbps (25,61% πιο αργή) 61,87 Mbps (38,13% πιο αργό)
# 5 Buffered VPN 72,35 Mbps (27,65% πιο αργό) 64,71 Mbps (35,29% πιο αργή)

Πώς να ελέγξετε την ταχύτητα του Διαδικτύου Μέθοδος Πίσω από τις Δοκιμές

Το BestVPN.co χρησιμοποιεί το δικό του εξειδικευμένο εργαλείο ελέγχου ταχύτητας για να αναλύσει την απόδοση διαφόρων VPN σε διαφορετικούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα στη συνέχεια σχεδιάζονται αυτόματα σε μια γραφική δομή για ακριβή ανάγνωση, η οποία είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό του καλύτερου παροχέα. Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, αλλά οι άνθρωποι που θέλουν να ελέγξουν την ταχύτητα του Internet μπορούν πάντα να βασίζονται σε εναλλακτικές λύσεις.

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά διαθέσιμα εργαλεία που παρέχουν ακριβή αποτελέσματα κατά τη δοκιμή της ταχύτητας του διαδικτύου σας. Στην πραγματικότητα, σχεδόν οποιοσδήποτε ιστότοπος ιδιωτικότητας που επισκέπτεστε θα αποκαλύψει σίγουρα πληροφορίες σχετικά με τη διαρροή ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο, αναφέροντας την ακριβή τοποθεσία βάσει της διεύθυνσης IP. ExpressVPN, CyberGhost, PureVPN είναι μόνο μερικά παραδείγματα ιστοτόπων VPN που παρέχουν αυτές τις πληροφορίες.

Αν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο εργαλείο για τον έλεγχο της ταχύτητας του διαδικτύου, τότε ίσως θελήσετε να ελέγξετε τη δοκιμή ταχύτητας από το Oakla, τον έλεγχο ταχύτητας KeyCDN, το Google PageSpeed ​​Insights, το GTmetrix, το WebPageTest, τη βελτιστοποίηση σελίδας βελτιστοποίησης, UpTrends, dotcom-monitor, Εργαλεία, Δοκιμαστής χρόνου φόρτωσης Sucuri, Σκόπευτρο και YSlow.

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός βοηθά τους χρήστες να βρουν τα πιο γρήγορα VPN που μπορούν να σας βοηθήσουν στην απρόσκοπτη ροή ή στη λήψη torrents χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μας πήρε πολύς χρόνος για να δοκιμάσουμε κάθε υπηρεσία, αλλά η γνώμη των χρηστών είναι πάντοτε τοποθετημένη ψηλότερα. Εάν έχετε εγγραφεί με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω φορείς, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω για να δώσετε αμερόληπτη κριτική. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε τον οδηγό με άλλους τεχνικούς-geeks, αναζητώντας μια γρήγορη υπηρεσία VPN. Να εχετε μια καλη μερα. Cheerio

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me