Най-добрите безплатни VPN услуги през 2023 г.

Ако искате VPN безплатно, защото платените доставчици не’не отговаряте на бюджета си, тогава можете да продължите напред, но не упражнявайте внимание.

Безплатните VPN мрежи са трудни услуги, с много неща, скрити под повърхността, които потенциално могат да ви навредят.

За да гарантирате, че продължавате само с най-сигурната VPN за безплатно изтегляне, ще трябва да преминете през нашето ръководство.

Ще ви дам кратка информация за факторите, които трябва да вземете предвид, преди да се абонирате за определена услуга, и да ви предоставя преотстъпване на най-добрия безплатен VPN за 2023 г..

Ето кратко резюме на нашите 5 най-добри безплатни VPN услуги през 2023 г.

# 1: Surfshark: # 1 Препоръчителен VPN с 30-годишен пробен период без риск.
Най-добър план: $ 1,99 / месец (2 години сделка)
# 2: ProtonVPN: Без ограничение на честотната лента в своята безплатна услуга
# 3: Hide.Me: Безплатно VPN това не’t Водете журнали
# 4: Windscribe: Използвайте до 15 GB / месец безплатно
# 5: OperaVPN: Деблокира Netflix US безплатно

Много от безплатните VPN мрежи дори не предлагат основна поверителност, като басейнът, от който можем да избираме, беше силно ограничен.

Но все пак ние полагаме всички усилия да включим услуги в този списък, които са били абсолютно безопасни за ползване по всяко време.

Ето ние’съставихме списъка с 5 високо сигурни VPN услуги, които можете да получите като безплатен VPN.

Contents

Surfshark – силно препоръчителен доставчик с 30 дни безплатна VPN пробна версия

Surfshark е топ VPN услуга, която предлага най-силната сигурност заедно с премиум функции, но това е така’не е напълно безплатна услуга.

Така че защо сме го избрали да оглави този списък с безплатни VPN мрежи?

Че’s, защото Surfshark предлага лесна за използване 30-дневна безплатна пробна версия в който можете да използвате услугата с всички налични функции без притеснения.

Ако не’не бихте искали да останете с услугата, подайте обикновена заявка за възстановяване с поддръжката на чата на живо и ще получите парите си обратно. Да, това е толкова просто.

Surfshark се доближава най-близо до безплатна VPN услуга със своите високо достъпни ценови оферти. 2-годишен абонамент ще ви струва просто $ 1.99 / месец.

Най-добрите безплатни VPN услуги през 2023 г.

И доставчикът ви дава някои доста добри причини да платите тази сума и да останете с услугата след безплатния пробен период.

Netflix US работи всеки път със Surfshark, независимо къде се намирате в света.

Torrenting се поддържа от своята 800+ силна сървърна мрежа и е защитена от DNS защита от теч.

Можете да използвате неговата услуга на всички основни платформи с лесните за използване приложения, предлагани от доставчика.

Чатът на живо винаги е там, за да ви помогне, ако се задържите или трябва да се справите с тази настройка на VPN без проблеми.

Скоростите са постоянни и бързи през цялото време и няма ограничение и за честотната лента.

Налични са военно криптиране и протокол OpenVPN, за да ви осигурят непроницаемо преживяване за сигурност в Интернет.

Surfshark е най-добрият избор за безплатен VPN’имам, ако искате да използвате услугата за краткосрочни нужди, като за месец.

ProtonVPN: Няма ограничение на честотната лента на безплатната си услуга

Този доставчик предлага рядката функция на неограничена употреба на честотна лента като безплатна VPN услуга.

дон’не приемайте тази функция леко, тъй като ще срещнете ограниченията на честотната лента, толкова строги, колкото 500 MB / месец в безплатния VPN домейн.

ProtonVPN Безплатно

Чрез това можете да използвате този безплатен VPN без проблеми с регистрацията или надстройката за толкова дълго, колкото искате.

Този доставчик на VPN’s безплатната версия предлага най-добрата сигурност, която няма’t въобще компрометират потребителските данни. Нивото на криптиране е силно и не са открити течове по IP при нашето тестване.

Единственият проблем при него е, че скоростите понякога са подобни на охлюви, т.е. абсолютно бавни.

Но това се очаква, тъй като всички безплатни VPN поставят ограничения за някои премиум функции и в ProtonVPN’В случая, той намалява скоростите си, като не ви позволява да предавате поточно или Torrent.

Приложенията се предлагат за всички основни платформи като Windows, Mac, iOS и Android. И ако искате някога да надстроите, платената му версия винаги е на разположение, за да предложи много по-добро изживяване.

Скриване.Ме: Безплатен VPN, който следва строга политика за нулеви регистрации:

Друга високо сигурна VPN услуга, Hide.Me е базирана в Малайзия, сигурна юрисдикция.

Скриване. Безплатно

Доставчикът предлага добри скорости на всичките 5 сървъра, които разпределя в своята безплатна услуга.

Не става’не съхранявайте журнали за вашите дейности по какъвто и да е начин и ако ние го свържем с добро криптиране, и вие’получихте VPN защита на високо ниво безплатно.

  Най-добрият VPN за iPad - Пълно ръководство за сигурност, използващо безплатен iPad VPN

Hide.Me има своите недостатъци, както и под формата на ограничението за отделяне на само 2GB данни всеки месец на своите потребители.

Ниският лимит за използване на данни също прави доставчика неподходящ за поточно предаване и Torrenting или друга активна информация.

Можете да използвате тази услуга на всички популярни устройства и някои нишови, както и FireTV. Той също предлага разширение на Firefox.

Windscribe: Използвайте до 15 GB / месец / приятелски торент

Ако не’t вземете предвид ограничението на честотната лента и ограничението на сървъра, няма голяма разлика между Windscribe’безплатни и платени услуги.

Като се абонирате за тази услуга, можете да използвате техния рекламен блокер, което е отлична функция и работи невероятно добре, за да премахне ненужните неприятности в мрежата.

Това прави ограничението на честотната лента от 10 GB / месец много по-полезно, тъй като не губите ценна честотна лента за реклами, които правите’не искам да видя.

Безплатни предписания

Можеш добавете допълнителни 5 GB на всичкото отгоре чрез туит за услугата.

Това не е лошо изгодно определено, тъй като гарантира, че можете да използвате този VPN безплатно без ограничения, ако просто правите редовно сърфиране.

Доставчикът обаче има проблем със скоростите, но това е така’s не заради дросела поради безплатната си услуга.

Проблемът е там и в платената версия на тази услуга.

Чатът на живо изненадващо се предлага от Windscribe и въпреки че’не е първокласен, то’е все още достатъчно добър, за да реши основните си технически проблеми.

Можете да използвате този VPN безплатен за Windows, Mac и браузъри, което ви позволява да придобиете безплатно стабилна VPN връзка чрез лесна настройка и процес на регистрация.

Mobile не се поддържа от Windscribe.

OperaVPN – Деблокира Netflix:

Единственият безплатен VPN, който може да деблокира Netflix, OperaVPN просто работи като разширение на браузъра Opera.

OperaVPN Безплатно

По принцип ние не’t препоръчвам да изберете този VPN, тъй като той има множество проблеми с IP течове и регистриране, което го прави неподходящ за Torrenting, сърфиране и други подобни дейности.

Но ако искате да гледате американската версия на Netflix безплатно, можете да изберете тази услуга.

6 важни фактора за избор на най-добрата безплатна VPN услуга

Ние не’t просто изберете доставчици за нашия най-добър безплатен VPN списък от въздух.

Има някои много важни фактори, по които оценяваме всички безплатни доставчици и проверяваме кои от тях се открояват и оценяват теста според тези фактори:

Капачка на лентата

Количеството данни, което можете да използвате всеки месец, е може би най-критичният фактор при избора на безплатна VPN услуга.

Това е така, защото ограниченията на честотната лента са разбираеми при безплатните VPN мрежи, тъй като те не могат да предложат всичко, което правят платените доставчици. Но когато тази граница отиде под приемливите нива, това прави VPN, колкото и да е добър, неизползваем.

Голям пример за това е Tunnelbear, може би най-сигурният безплатен VPN от всички тях.

Въпреки това, той просто предлага 500 Mb честотна лента всеки месец, което е просто жалко и дори не е достатъчно добро, за да ви издържи няколко дни дори при основно сърфиране.

скорост

То’е глупаво да очаквате безплатни VPN да предлагат толкова бързи скорости, колкото техните платени колеги.

Предлагането на бързи скорости отнема ресурси и е скъпо начинание, което прави тази функция напълно извън обсега на безплатни VPN мрежи.

Все пак стабилността на скоростите е изключително важна за нас тук, така че дори ако VPN предлага бавни скорости при безплатната си услуга, тези скорости трябва да са постоянни или това допълнително съсипва потребителското изживяване.

Местоположение на сървъра

Безплатни VPN дони’не предлагам всички сървъри, присъстващи в техния сървър парк.

Често броят на сървърите, предлагани в безплатни VPN планове, са доста ниски и варират от 2-10 сървъра.

И дори тогава сървърите най-вече не са оптимизирани да предлагат бързи скорости, да поддържат Torrenting или да заобикалят Netflix’s геоблокове.

Най-често тези проблеми са постоянни в безплатните VPN, така че най-вече им се дава пропуск, но след това се проверява дали предлаганите сървъри са без течове на IP или не.

Най-добрите безплатни VPN, предлагани в този списък’не пропускайте вашия IP през сървърите си изобщо и скоростите им са стабилни, ако не и бързи.

Политика за регистрация

Регистрацията на потребителска активност включва чувствителна информация и никога не трябва да се пази, тъй като те са в нарушение на поверителността на потребителите.

На всичкото отгоре, ако VPN поддържа журнали, там’е голяма вероятност да продаде данните, които притежава.

  27 най-добър VPN браузър - осигуряване на сигурност чрез VPN браузъри безплатни приложения

Много безплатни VPN мрежи минават по този маршрут’s защо доставчиците, които следват стриктна нулева политика, са включени в препоръчания безплатен VPN списък.

Течове

Предполага се, че VPN-тата крият истинския ви IP адрес, за да поддържате анонимността си онлайн.

Тази анонимност обаче може да бъде компрометирана, ако VPN е предразположен към течове на DNS, WebRTC или подобни IP.

Изтичането на IP е опасно, особено по време на чувствителни дейности като Torrenting и заобикаляне на правителствената цензура. Най-добрите безплатни VPN никога не трябва да пропускат вашия истински IP адрес.

За да проверим това, проведохме множество тестове за течове и представихме само онези VPN, които преминаха всички без големи проблеми.

Удобство за потребителя

Дори най-добрите функции, предлагани от VPN, могат да станат безполезни, ако платформата, на която ще се използва, не е удобна за потребителя.

Най-вече приложенията, предлагани от доставчик, попадат в обхвата на удобството за ползване и ако приложението’s UI и UX са тромаво направени, приложението е трудно за използване, често се срива или не реагира за дълги периоди от време, не бихме искали’не препоръчвам доставчика на вас изобщо.

Всички безплатни VPN услуги безопасни ли са за употреба?

Най-вече НЕ!

Безплатните VPN често са или опъване на мед, или тонизирани версии на платени VPN услуги, които са там, за да принудят потребителя да закупи действителния VPN’s абонамент.

Последните, т.е. предлаганите от платените доставчици, все още са наред, тъй като имат ограничения, но често не са достатъчно надеждни, за да се регистрират с.

Самостоятелните безплатни услуги обаче са тези, които изобщо не са много надеждни.

Най-вече те са капанчета, както беше казано по-рано, примамвайки клиентите, като предлагат безплатна услуга и след това извършват злобни дейности на заден план.

Безплатните VPN мрежи са попаднали с приложения, заразени със злонамерен софтуер, търговия с данни, шифроване на честотна лента и много по-проблемни действия.

Че’s защо винаги повтаряме, че безплатните VPN не се препоръчват от нас, тъй като има голям шанс те да не са частни, нито достатъчно сигурни, за да могат потребителите да се абонират за.

Защо безплатните VPN никога няма да бъдат най-добрите VPN?

Безплатните VPN мрежи не се предлагат без ограничения във всеки случай.

В някои може да бъдете изключени от пълния брой сървъри, предлагани от доставчика, а в някои от тях ограничението на данните е до по-малко, за да помислите дори за достатъчно добро сърфиране.

Скоростите се забавят насила при безплатни услуги от самите доставчици на VPN и всички подобни проблеми и бариери съществуват, за да се гарантира, че избирате платените им версии.

Има стара поговорка, че в света няма безплатни обеди,

С безплатни VPN мрежи изглежда, че получавате продукта точно така.

Реалността е различна, защото бихте могли да бъдете продуктът. Много потребители ни казаха, че безплатните VPN са откраднали личната им информация и са я продавали на трети страни.

Това води до друг проблем.

Въпреки че безплатен VPN трябва да ви помогне да останете анонимни, само наистина добри услуги правят. За съжаление, при много безплатни VPN те представляват риск за сигурността.

Вашите данни могат да се продават само ако са запазени.

Много безплатни услуги нямат така наречената политика без регистрация. Това означава, че данните могат да бъдат проследявани и това представлява риск за вашата поверителност. Безплатните услуги също са известни за спам, реклама и зловреден софтуер.

Безплатна VPN срещу платена VPN

Както сигурно сте разбрали досега, безплатните VPN мрежи са примамливи, но те не могат да предложат вида производителност, каквато могат да получат платните доставчици.

Безплатни VPN мрежи, дори когато са силно защитени и нямат достъп’не регистрирайте данните си (Това се случва много рядко), дон’няма какво да ви предложа, с изключение на някакво отблокиране на основно ниво и малко анонимност онлайн.

Има ограничения на честотната лента почти винаги, те не могат да преодолеят строгите VPN забрани на сайтове като Netflix US, те често правят’t поддръжка Torrenting, поддръжка не съществува, скоростите са намалени и приложенията не се предлагат за някои основни платформи и ОС.

Ако сте добре с тези ограничения и искате да използвате тази съкратена версия на VPN, тогава го’добре, но ако не’t като тези ограничения, ще трябва да изберете платен доставчик.

Платените доставчици предлагат най-силните нива на криптиране и тунелиране, дон’не регистрирайте данните си, предлагайте приложения за основни платформи, имайте добри скорости, отблокирайте Netflix и поддържайте сигурен Torrenting.

Някои топ доставчици дори предлагат премиум функции за защита като Double VPN и Onion over VPN, че никога няма да видите безплатно VPN оферта.

  Най-добрият VPN за Windows - скрийте самоличността си на вашия компютър / лаптоп!

Ако обаче сте малко загрижени за високите разходи, които може да се наложи да понесете, когато отивате за платен доставчик, дон’не се тревожи много.

Има много достъпни VPN мрежи с невероятна производителност и стабилност, за да отговарят на вашите нужди.

Най-добрата, евтина VPN услуга в момента е Surfshark.

Можете да получите двугодишния му абонамент само за 1,99 долара / месец.

Предлага 800+ сървъра, приложения за Android, Mac, Windows, iOS и FireTV, военно криптиране, оптимизирани от Torrenting сървъри, възможност за отблокиране на Netflix, поддръжка за чат на живо и поддръжка по подразбиране за тунелинг на протокол OpenVPN.

освен това, Surfshark предлага 30-дневно безрисково изпитание, така че ако харесвате услугата, можете да останете с нея, но ако не’t, можете лесно да поискате парите си обратно.

Най-високоплатените доставчици като Surfshark приемат вашата поверителност много сериозно и гарантират, че няма пропуски, чрез които вашата анонимност може да бъде компрометирана.

Потребителският опит също се оценява високо от такива платени доставчици.

Основното тук е, че съществуват някои добри безплатни VPN мрежи, но те просто не са достатъчно добри, за да ви дадат всичко, което търсите.

Опасностите за вашата поверителност и данни, които представляват, са допълнително изключване и тук.

Много безплатни VPN услуги са участвали в търговия с данни

Ако някой е трябвало да идентифицира най-големия проблем с повечето доставчици на безплатни VPN в наши дни, това трябва да е проблемният аспект на търговията с данни, на който безплатните VPN се отдават.

Като правило, платените VPN обикновено следват политика за нулева регистрация, но безплатните VPN не само регистрират вашите данни, но също така ги продават и на източници на трети страни, което считаме за сериозно нахлуване на правото ви на личен живот като индивид.

И то’не са неясните или по-малко известни доставчици, които се отдават на това.

Някои от най-популярните безплатни услуги бяха признати за виновни в отдаването на търговията с данни.

Просто помислете за Hotspot Shield, много популярен доставчик и този, който хората смятат за най-добрия VPN за Android в безплатната категория.

Фактът, че досега е натрупал безпрецедентен до половин милиард изтегляния на приложения, досега придава допълнително доверие на тази идея.

Проучване на Центъра за демокрация и технологии направи разкритието, че тази популярна VPN продава чувствителни потребителски данни на своите филиали на трети страни..

Продаваните данни включваха неща като имена на потребители, номера на техните устройства и дори количеството на честотната лента, която използват.

Но това не прави’да свърша тук като непретенциозен “HolaVPN” беше уловен да продава честотна лента от потребителите на трети страни.

Неща като тези нарушават доверието на потребителите в много голяма степен и са причината да ви молим да преразгледате сериозно избора си за избор на безплатна VPN услуга.

В нашето проучване на Dark Side на VPN индустрията установихме, че основните виновници са безплатни доставчици със своите проблеми, вариращи от обикновена търговия с данни до поставяне на злонамерен софтуер в потребителски устройства като Betternet.

заключение

Когато искате да получите VPN безплатно без много внимание, излагате личния си живот на основен риск.

Че’s защо ви препоръчваме да изберете следващата най-добра алтернатива на безплатните VPN, т.е. платена услуга, която е изключителна по отношение на производителността и не’не струва твърде много.

Нашият най-препоръчителен VPN за това е Surfshark, защото го’е сравнително евтин с $ 1,99 на месец при най-добрия си план и има най-добрите стандарти за сигурност и производителност в бранша.

Но най-голямото предимство тук е, че можете да използвате Surfshark безплатно за период от 30 дни, преди да се ангажирате с него.

Но ако все пак искате да изпробвате безплатните, дон’t изберете друг доставчик, различен от препоръчания в нашия списък по-горе като ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me и OperaVPN.

Всеки доставчик сред тях е добър за конкретна задача като OperaVPN работи с Netflix US.

Затова изберете разумно, защото ако направите лош избор, можете да понесете някои основни последици като нахлувания в личния живот, злонамерен софтуер, кражба на данни и търговия с данни.

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me