Гледайте Игра на тронове на живо онлайн.

“Когато играете игра на тронове, печелите или умирате.”

Вдъхновен от наградения автор Джордж Р. Р. Мартин’е най-продаваната поредица от книги “Песен за лед и огън”, световноизвестният “Игра на тронове” е средновековен фентъзи епос. Това е едно от най-пиратските телевизионни предавания, съществуващи досега, захранвано от общност от над 25 милиона фенове.

Само през 2016 г. GoT спечели 12 награди Primetime Emmy, което го направи най-успешният телевизионен сериал за всички времена. С 8-ия си сезон само четири месеца хората по света отново започват всички 67 епизода, за да променят паметта си. Това оставя много хора да питат: Как да гледате GoT Online?

Затова реших да създам ръководство относно наличните премиум / безплатни опции. Можете да ги изследвате по-долу, за да се задълбочите в смъртоносната игра за контрол на Седемте царства на Вестерос, включваща разпродажби между ренегати и рицари, крале и кралици, лъжци и честни мъже!

Отказ от отговорност: Изтеглянето, поточното или деблокиране на авторски права е незаконно.
Ние в никакъв случай не насърчаваме или насърчаваме никаква незаконна дейност. Потребителите са отговорни за собствените си действия.

Как да гледате GoT в различни региони

Как да гледате Game of Thrones във Великобритания

За тези от вас, които живеете в Обединеното кралство, много канали за поточно предаване на GOT може да не са достъпни за вас поради гео ограничения. Но дон’ти се тревожиш! Все още можете да гледате GOT във Великобритания, независимо къде се намирате, само като получите VPN.

VPN ще подправя вашия IP до местоположение по ваше желание, като ви позволява свободата за достъп до канали, които стриймват GOT от цял ​​свят, с невероятна лекота.

Подходящ пример би бил като теб’сядате на дивана си във Венеция и само като включите VPN и го свържете към американски сървър, можете да получите достъп до HBO и да гледате последния епизод на Game of Thrones, точно така!

Как да гледате Game of Thrones Season 8 онлайн в Германия

Докато нелегалните опции за гледане на GOT като Torrenting и съмнителни поточни връзки в момента се пускат вляво, вдясно и в центъра, ние ви предупреждаваме да се държите далеч от тези, тъй като те могат да ви изправят в сериозни проблеми с властите въз основа на нарушения на авторските права..

Все още има много алтернативи да гледате Game of Thrones онлайн напълно законно в Германия.

Тези опции включват популярни медии, включително Sky, под които идват още три поточни канала, HBO NOW, Hotstar и NOW TV. Тези канали обаче са ограничени географски и ще ви трябва VPN за достъп до тях от Германия.

Разблокиране на канали в Германия

Как да гледате Игра на тронове в Италия

Трябва да разберете, че предаването е с географско ограничение и се излъчва официално по много ограничени канали и региони. Ето защо, въоръжете се с най-добрия VPN, който може да ви позволи да заобиколите съществуващите гео ограничения при поточно предаване на GOT в Италия с относителна лекота.

Как да гледате Игра на тронове в Канада

Финалният сезон има шест епизода, така че ако сте’отново в Канада и се чудите как да гледате Game of Thrones на живо онлайн, използвайки Best VPN for Canada, don’не се притеснявайте! Ние имаме най-добрите възможности за вас!

Как да гледате Game of Thrones в Netflix

Здравей, наркомани от Netflix, знам, че вие ​​сте пристрастени към Netflix, че може би никога няма да искате да изпробвате друга платформа за вашите нужди за стрийминг, но тук’s горещ въпрос е Можете ли да гледате Game of Thrones в Netflix?

Силно популярният телевизионен сериал НЕ е достъпен в Netflix. Но не се притеснявайте! Събрах няколко работещи алтернативи в секцията на канала по-долу, за да изневерявате на любимия си Netflix и да гледате Game of Thrones.

Игра на тронове сезон 8 Тийзър / промо

Сега сме в крайна игра, приятели. След дълго чакане от две години, HBO най-накрая обяви премиерната дата за 8-ия и последния сезон на “Игра на тронове”. Той ще се състои от шест епизода общо, което е един епизод надолу от миналия сезон и обикновено десет през всички предходни сезони.

И така, кога ще премиерът на GoT? На 14 април! Да! Това е денят, в който потребителите на HBO могат лесно да гледат Game of Thrones, през целия сезон чрез кабелна телевизия или мрежовата VoD услуга. Потребителите в Австралия могат да разчитат на Foxtel за поточно предаване през целия сезон, а тези, разположени в други страни, могат да проверят източниците на излъчване в това ръководство..

Как да гледате Игра на тронове на живо онлайн

За резачите за кабели няма по-добро място за поточно предаване на Game of Thrones в HD качество от HBO’услуга за онлайн поточно подписване с подпис “HBO сега” дава достъп на феновете до всички 7 сезона и 67 епизода. Можете да се абонирате за HBO Now чрез телевизионния оператор’с андроидIOSApple TV и Android TV приложения.

HBO go игра на тронове живеят онлайн

Ако вече имате абонамент за HBO, няма да се налага да плащате за тяхната GO услуга, тъй като тя е безплатна за съществуващите клиенти на кабели. Като друга опция можете да се регистрирате за HBO’s СЕГА услуга, която струва фиксирана ставка от 15 долара на месец. Това е самостоятелен пакет, който не изисква абонамент за кабел!

За зрители, разположени извън САЩ & Канада, HBO Now ще бъде гео ограничено. Това обикновено ви оставя два варианта, използвайте алтернативна VoD услуга или VPN, за да деблокирате HBO СЕГА. Добавихме a списък на най-добрите VPN услуги и алтернативи на HBO също. Избери си!

Разблокиране на HBO30 дни гаранция за връщане на парите

HBOnow игра на тронове

Опции за онлайн стрийминг на живо на живо за Игра на тронове – сезон 1 до 8

В допълнение към HBO GO и СЕГА, има много други премиум опции за гледане на Game of Thrones. Когато някои VoDs имат партньорство с HBO, други правят това “канал” достъпна онлайн. Това позволява на потребителите да гледат всичко – от предишните сезони до последните епизоди. Вижте тези първокласни опции за поточно предаване на GoT!

DirecTV сега

Ако сте запален режещ кабел и искате да знаете как да гледате Game of Thrones, като получите съоръжението да го излъчва в пълноценен онлайн телевизионен план, тогава DirecTV Now е идеалният вариант за вас. Това е VoD услуга, собственост на AT&Т. Тя позволява на потребителите в САЩ да имат достъп до всичките си любими кабелни канали директно онлайн, без дългосрочен ангажимент. Като такъв, винаги можете да разчитате DirecTV сега редовни потоци за най-новите епизоди на GoT Season 8, след излизането му.

директна телевизионна игра на тронове

Услугата предоставя на разположение всички 67 епизода от сезон 7 за вас, за да гушите. Най-добрата част от всичко: услугата дори ви предоставя безплатна пробна версия за 7 дни. Това означава, че можете да пиете всички сезони на GoT, без да плаща нито една стотинка Ако решите да продължите изпитанието, ще трябва да платите $ 40 на месец.

директно сега игра на тронове

Hotstar

За индийските фенове на GoT, които искат да знаят какво’s най-добрият вариант за получаване на евтин начин за достъп до Live потока на живо, HotStar и HBO сключиха официално партньорство. Това дава възможност на индийската VoD услуга да предлага всички сезони на скандалния Игра на тронове.

гореща игра на тронове

HotStar Premium се предлага за много достъпни INR 199 (3,09 долара) на месец, което ви дава достъп до всички телевизионни серии на HBO, достъпни на уебсайта. Преди да можете да се абонирате само за HotStar Premium с помощта на индийска кредитна карта / дебитна карта & Платете TM, но те пуснаха a Американска версия също ($ 9,99 на месец).

Но след това отново е скъпо обаждане, по-добре е да използвате a VPN, което е толкова евтино като $ 1.99 заедно с HotStar чрез индийски IP ($ 3.09) ще ви струва $ 5.08 следователно 50% наклона в цената.

Разблокиране на Hotstar30 дни гаранция за връщане на парите

игра на тронове hotstar ipad

Hulu

Докато повечето хора биха’очаквах Netflix да бъде единствената стрийминг Game of Thrones’е голямо обаждане, но тук, Хулу го е пребил, с ръце надолу. Подобно на DirecTV Сега, Hulu е агрегатор на съдържание, който дава възможност на потребителя да гледа любимите си филми / телевизионни предавания и събития на живо от различни известни канали. Това очевидно включва HBO, което означава, че можете да използвате VoD услугата за стрийминг през всички сезони на GoT.

игра на хулу на тронове

Hulu е платформа за стрийминг за мрежова телевизия ОНЛАЙН. Най-добрата част от всичко: имате 7-дневна безплатна пробна версия за тестване на услугата. Това означава, че можете да продължите на GoT маратон, без да плащате нито една стотинка. Ако обаче искате да продължите абонамента си, ще трябва да платите $ 14,99 на месец.

игра на тронове хулу

NowTV

NowTV е друга VoD услуга, която предлага ала карт програмиране, подобно на DirecTV Now и Hulu. Като такъв, той дава достъп на резачки за кабели до всички канали, които бихте имали с кабелна телевизия, без всъщност да се абонирате за тях. Имате дори HBO на разположение за стрийминг на GoT.

сега телевизионна игра на тронове

До 31 август 2023 г. телевизия NOW предлагаше всички седем сезона и 67 епизода на Game of Thrones, достъпни за гледане. Въпреки това, отскоро са премахнали предишните сезони. Имате достъп само до последния сезон 7 на GoT. Вземете своя 14-дневен безплатен пробен период от тук.

сега телевизионна игра на тронове сезони

CraveTV

Ако се намирате в Канада, няма по-добър вариант да предавате GoT от CraveTV! Собственост на Bell Media, VoD услугата най-накрая реши да добави Game of Thrones към своята самостоятелна стрийминг услуга. Това означава, че можете да гледате всички 7 сезона на платформата.

жадувам телевизионна игра на тронове

Най-добрата част от всичко: не е нужно да плащате скъп абонамент. План на CraveTV едва ли струва $ 7,99 на месец, което е достатъчно добро за стрийминг на хитовия HBO сериал. Потребителите извън Канада могат, разбира се, да използват VPN услуга, за да се регистрират с CraveTV!

Разблокирайте CraveTV30 дни гаранция за връщане на парите

Гледайте Игра на тронове на Firestick

Ако притежавате устройство Firestick, тогава можете да гледате Game of Thrones на живо на вашия телевизор с голям екран, като използвате HBO Now’е официално приложение. Amazon предлага набор от устройства, а Firestick предлага перфектно решение за потребителите, които мислят за разрязване на кабела.

Но ако срещнете проблеми при използване на устройството, разгледайте нашите решения в нашето подробно ръководство за това гледайте Игра на тронове на Firestick.

Гледайте Игра на тронове без HBO

Сега има хора, които ще гледат гледайте Игра на тронове без HBO. Една от причините за това е, че HBO се предлага само в САЩ, което е голяма мъка за феновете на GoT, пребиваващи на друго място.

Добрата новина е, че изброените по-горе канали предлагат отлична алтернатива на HBO и включват харесванията на Foxtel, Hulu и Now TV. Има и безплатни опции, но внимавайте да ги използвате, тъй като те биха могли да ви вкарат в неприятности.

Безплатни опции за стрийминг игра на тронове на живо онлайн – сезон 1 до 8

Разбирам, че не всеки режещ кабел би искал да плати абонаментна такса, за да гледа Game of Thrones. Всъщност телевизионното шоу се слави като един от най-пиратските сериали някога! И тъй като има голям недостиг на най-евтините начини да гледате Game of Thrones, HBO трябваше да се сблъска с много проблеми при спирането на разпространението на шоуто от неоторизирани източници. Ако искате да гледате GoT безплатно, аз’покрих те. Вижте списъка по-долу!

Ling Online

Ling Online обикновено се слави с това, че е услуга за онлайн преподаватели, която помага на учениците в полирането на уменията им за говорене и писане на английски език. В същото време обаче това е чудесна платформа за намиране на най-новото в телевизионни предавания и филми. Най-добрата част от всичко: не е нужно да се регистрирате!

Гледането на GoT онлайн е толкова просто, колкото да кликнете върху това връзка, избор на епизод за гледане и щракване върху заглавието. Ще се появи изскачащ прозорец, който ви дава възможност да преминете на цял екран. С прости думи, Ling Online предлага най-удобния начин да гледате всички сезони на GoT!

ling онлайн игра на тронове

Putlocker

Ако сте развълнувани да наблюдавате как армията на мъртвите тръгва на юг и причинява повече поразия, тогава добър вариант е да получите достъп до Putlocker. Уебсайтът е най-добрата дестинация за режещи кабели и безплатни, които искат да гледат любимите си телевизионни предавания и филми, по възможно най-удобния начин.

Ако искате да гледате всички сезони на “Игра на тронове”, просто посетете връзката тук. Епизодите редовно се качват ден след първоначалното им издаване. Това означава, че ако в неделя се появи епизод, можете да предадете GOT безплатно на Putlocker още на следващия ден.

игра на тронове пътлокър

CMoviesHD

Точно като Putlocker, CMoviesHD е друг надежден БЕЗПЛАТЕН източник на поточно предаване. Уебсайтът трябва да търпи чести прекъсвания и преминаване към различни домейни поради натиск от страна на ловците на нарушения на авторски права. Едно просто търсене в Google обаче ще ви даде достъп до работещ вариант.

В момента CMoviesHD е в .bz домейн. Можете да разчитате на него за всякакъв вид първокласно съдържание от сайтове като BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix и други. Това включва телевизионни предавания / филми във всички жанрове. Сред тях са всички сезони за хитовия фентъзи трилър драматичен сериал, Игра на тронове!

игра на cmovies на тронове

123MoviesHub

123MoviesHub може да звучи като уебсайт, посветен на предоставянето на безплатни потоци само за филми. Всъщност обаче той има доста обширен списък с хитови телевизионни предавания. Услугата се слави като топ дестинация за гледане на всички ваши любими филми / телевизионни предавания, по възможно най-безпроблемния начин.

аз спечелих’не лъжете обаче, ще трябва да се справите с много дразнещи изскачащи прозорци и реклами, които стават доста неудобство. Ако имате нужда от достъп до всички 7 сезона и 67 епизода на Game of Thrones обаче, без да плащате абонамент – 123MoviesHub винаги е добра дестинация!

123movies HD игра на тронове

Как да гледате Игра на тронове на живо онлайн на Kodi

Развлекателните майстори, които търсят софтуер за достъп до пиратски телевизионни предавания / филми, определено трябва да проверят Kodi! Това е мулти-платформа, център за развлечение с отворен код, можете дори да използвате на своите Apple и Android телевизори. Мислете за това като за ОС самостоятелно, която разчита на добавки.

игра на тронове kodi

Има премиум добавки, а също така можете да намерите множество трети страни. Повечето от тях предоставят на потребителите достъп до блокирано съдържание по целия свят. За стрийминг Game of Thrones можете да разчитате на добавката Exodus Redux, налична в Lazy Kodi Repo. Следвайте стъпките по-долу за инсталиране!

 1. Изтегли и инсталирайте приложението Kodi на всяка ваша платформа
 2. хвърлям Коди и кликване на “зъбно колело” икона и изберете “Системни настройки”
 3. Кликнете На “Добавки” и изместване превключвателя за “Включете неизвестни източници”
 4. Ще получите съобщение в изскачащ прозорец с молба за потвърждение. Hit “да”
 5. връщане към предишния “Настройки” меню и кликване На “Файлов мениджър”
 6. кран На “Добавяне на източник”, Кликнете два пъти На “Нито един”, и въведете http://lazykodi.com/
 7. Въведете име за медиен източник като Lazy Kodi Repo и кликване На “Добре”
 8. връщане към главното меню, кликване На “Добавки”, и на “Пакет” бутон
 9. Изберете “Инсталиране от Zip File”, отворен “Мързелив Коди Репо”, и “Хранилища”
 10. Превърти надолу и избирам “EXODUSREDUX” от списъка с хранилища
 11. Кликнете На “re repositoryexodusredux-0.0.7” и изчакайте за репо за инсталиране
 12. връщане към предишното меню и изберете “Инсталиране от хранилище”
 13. Изберете “Изход Redux Repo” и кликнете върху “Видео добавки””
 14. Кликнете на “Изход Редукс” добавка и хит на “Инсталирай” бутон
 15. хвърлям добавката, отидете на “Телевизионни предавания”, Търсене за “Игра на тронове”
 16. отворено първият резултат и се радвайте да гледате всички 7 сезона и 67 епизода!

Lazy Kodi е неофициално хранилище на Kodi, което би изстъргало съдържание от официалните канали, което води до пиратство и проблеми с авторските права. Следователно използването на VPN е по-добра опция за сигурно поточно предаване.

Предавайте анонимно30 дни гаранция за връщане на парите

Как да гледате Игра на тронове на живо онлайн по време на пуканки

Когато всичко друго се провали, винаги можете да зависите от времето за пуканки. Приложението е сливане на технологията BitTorrent с разширени възможности за стрийминг. PT грабва съдържанието си от P2P източници, като същевременно предоставя на потребителите възможността да ги възпроизвеждат директно от софтуера.

Не забравяйте да включите пуканки време vpn за крайна анонимност.

Той може да се похвали с подобен външен вид на Netflix със своя идеално проектиран интерфейс, който изброява филми / телевизионни предавания в различни категории чрез атрактивни миниатюри. Просто изтеглете и инсталирайте Popcorn Time и потърсете “Игра на тронове” в лентата за навигация, след като щракнете върху “Телевизионни предавания” да поток GoT! Но имайте предвид, че ако искате да гледате GOT на живо, тогава Popcorn Time не е подходящото място за него, тъй като ще получи определен епизод само след като бъде излъчен изцяло чрез официалните си източници.

пуканки време игра на тронове

Най-евтиният начин да гледате Game of Thrones:

Освен каналите, които ние’Вече изброени в това ръководство досега, няма друг правен метод да гледате GOT за по-ниска цена или дори безплатно. Със сигурност има бара от сайтове за стрийминг базирани на Torrenting като Putlocker и YifyTV, но те не са законни за използване навсякъде по света. Така че опитът да гледате GOT чрез тях може да ви постави в сериозни проблеми, ако троловете за авторски права проследят вашата IP и ще ви изпратят правно известие за съдебен спор.

Но има интелигентен начин, чрез който можете да гледате целия сезон за Free, но това изисква умело решение. То’е напълно легален, обаче, ще трябва да бъдете активни, ако искате да преминете с тази опция.

Тук’как можете да направите това:

 • Вземете VPN и се свържете с индийски сървър
 • Уверете се, че имате най-малко 2 различни типа кредитни / дебитни карти, освен че имате подобно количество имейл адреси
 • Сега отидете на Hotstar и се регистрирайте за акаунт, използвайки първата си кредитна карта и имейл адрес.
 • Hotstar предлага 1-месечна безплатна пробна версия, така че ще имате период от 30 дни, през който можете да гледате GOT, преди сумата за абонамент да бъде приспадната от вашия акаунт
 • 30 дни означава, че можете да гледате общо 4 епизода, преди да изтече пробният период
 • И тъй като досега са минали 3 епизода, ние имаме само още 3 останали, което означава, че ще имате достатъчно време да завършите GOT сезон 8 само чрез безплатната пробна версия на Hotstar
 • И така, след като сезонът приключи, дон’не забравяйте да анулирате абонамента си или иначе вие’Ще бъдете таксувани със сумата на абонамента

Какво’s Gonna Happen този сезон 8 на GoT – прогнози, спойлери и теории на феновете!

Jon Snow Won’този път няма да избяга от смъртта!

Гледането на GoT е каране на влакчета! И ако има’Всичко, което всички фенове знаят, е, че никога не можете да очаквате някой герой да остане НА ЖИВО дълго.

Просто не става’не работя по този начин. Второто, в което започнете да развивате прилика за определен герой, ви се представя шок, което води до тяхната гибел.

Така изглежда, докато изглежда, че Джон и Дейнерис са готови да се отправят към залеза. Можем ли наистина да повярваме в това? Аз го правя’не мисля така. Особено като се има предвид, че Джон Сноу вече веднъж е избягал от смъртта.

Този сюжетен обрат дори изненада Мелисандър. Защо Джон беше възкресен от Господаря на светлината? Със сигурност да не се успокоят, щастливо някога!

И така, аз вярвам, че Джон може да послужи като последна мярка за победата над Белите проходилки (или не). Той може да бъде убит при нахлуването или да се наложи да плати дълга си за живот на Многоличния Бог.

зимата идва игра на тронове

Daenerys ще продължи да живее (надявам се така: /)

Добре, там’няма полза да го отричам. Обичам Емилия Кларк. Усмивката й и начинът, по който се смее, са просто толкова омагьосващи, въпреки че ние не го правим’няма да видя много от това в телевизионното шоу хаха

Тя’е чиста Богиня в реалния живот и в Game of Thrones, така че просто не мога да си представя нейния герой Даенерис да умира. Бих се счупил, ако го направят.

Да не говорим, тя’е единственият разумен избор като централен герой. Daenerys е жизненоважно за сюжета. Тя е отговорна за стопяването на Стената и връщането на драконите.

Напълно е възможно нейният герой да остане жив, но със сигурност писателите на телевизионното шоу спечелиха’не й дам омагьосан край, оттук и смъртта на Джон Сноу. Има смисъл, нали?

(Пръстите са кръстосани. Моля, не’не я убия)

игра на гласове на тронове

Сам е обещаният принц, който ще изпълни пророчеството

В Джордж Р. Р. Мартин’с “Песен за лед и огън”, имаше легендарна фигура, известна като “Азор Ахай”, който се бори срещу [тъмнината] с червен меч.

Човек, който “възникна, за да вдъхне кураж на расата на хората и да поведе добродетелите в битка с пламтящия си меч Lightbringer”. Има спекулации, че Сам много добре би могъл да бъде таен Таргариен.

Въз основа на пророчеството, Азор Ахай ще се роди отново, за да събуди дракони от камък, когато червената звезда кърви и тъмнината се събира.

Тъй като Сам е дете на Елия Мартел и Рагър, контрабандиран по-късно от Варис и обгрижван от верните Тарли, които’да кажа, че той е обещаният принц?

игра на мемори на тронове

Мелисандър (Червената жрица) ще се завърне с армия

Това може да изглежда малко очевидно за мнозина, но определено мога да видя Мелисандър да се връща с армия, за да се бие с белите проходилки. Това се дължи на не особено фината й заплаха в края на Седми сезон за Вари.

Тя обяви, че тя’ще се връщам последен път. “Трябва да умра в тази странна страна, също като вас.” Това беше моментът на goosebumps, който проправи пътя на феновете ни да знаят, че тя ще се завръща.

Като се има предвид, че Мелисандър винаги е вярвал в Daenerys’ причина и те ще се сближат във Волантис, също така е безопасно да се предположи, че тя ще си партнира с Кинвара.

Както вероятно знаете, Волантис се охранява от масивна армия, наречена “Огнена ръка”. И така, армия, която следва огън, Бог определено звучи полезно в битка срещу нечувани ледени чудовища!

GoT meme

Стари герои като Нед Старк може да се върнат

В ранен репортаж от снимачната площадка на Сезон осми, EW твърдеше, че вижда редица стари герои от телевизионното шоу. И така, има голям шанс да видите някои познати лица, водещи до войната.

От всички герои Нед Старк звучи като доста неочаквано влизане. Освен това спечели’не бъде първият път, когато даден герой се завърне след умиране.

Планината, Берик Дондаррион, Хрътката, Джон Сноу и в книгите Кателин Старк бяха възкресени. Сега може да си помислите, че не беше това’t Нед’главата му е отрязана от тялото?

Но, ето една мисъл: какво ще стане, ако това не беше’всъщност Нед Старк?

игра на тронове cc meme

Нощният крал ще атакува на първо място Кархолд и последно огнище

Ако ти’гледахте GoT известно време, вероятно знаете, че хората от Westeros не изгарят мъртвите си. Имайки предвид, че Нощният крал вече се насочва към север, има вероятност армията да нарасне още по-голяма.

Това ще предостави на Нощния крал възможността да атакува първо Кархолд и Последно сърце, точно както Джон заяви на премиерата на седмия сезон. “Ако нарушат Стената, първите два замъка по пътя им са Last Hearth и Karhold,”

Тези замъци Umber и Karstark в момента се наблюдават само от младите Нед Умбер и Alys Karstark, така че има голяма вероятност те да се провалят. След падането на двата замъка мога да видя Нощния крал да насочва гледката си към Уинтерфел за атака!

игра на тронове стар човек

Хайме оглавява Винтерфел, умира мъченик

Има много теории за това, че Хайме умира в последния сезон на Game of Thrones. Всички знаем, че неговата дъга е била една от най-силните в серията.

Той тръгна като инцестуален насилник, социопат бавно прецъфтява в благороден рицар. Така че, определено мога да очаквам той да извърши героично дело или две във Winterfell.

Възможно е също да получим шанс да го видим и три очи Овен “трици” събиране, което ще бъде приятен разговор. Когато Нощният крал атакува Винтерфел, мога да видя и Хайме и Бриен да се бият рамо до рамо с техните близнаци валирийски стоманени мечове.

Хайме може да умре като мъченик, или според друга теория на феновете, той може да изпълни пророчеството на Валонгар. Този, който казва, че Серсей ще умре от ръцете на “малък брат”.

Като се има предвид как Черсей и Хайме често говорят за това да влязат в света заедно и да го напуснат едновременно, мога да видя как Хайме най-накрая убива сестра си близначка, преди да се поддаде на собствените си рани.

Все пак имам по-добра любовна история

Viserion ще се бори с Drogon до смърт

Наречен на Daenerys’ брат Визерис, драконът Визирион, възкръснал от Нощния крал, ще трябва да се изправи срещу Драгон в битка до смърт.

Ще има голям смисъл Дрогън да убие Висерион, като се има предвид, че той уби Viserys през първия сезон. Независимо от това, битката със сигурност ще си струва да се гледа.

Можем дори да видим Джон Сноу да язди по Reegal, за да помогне на Drogon да убие Viserion. Героят вече е доказал, че може да се свърже с дракони.

GoT drogo

Други фенове теории и прогнози

 • Джон и Аря най-накрая ще се видят след запознанството си в първи сезон.
 • Daenerys, въпреки че е безплодна може да има изненадваща бременност (кръвосмешение бебе!).
 • Голяма изненада би била осъзнаването, че Тирион е и Таргариен.
 • Нимерия ще се върне още веднъж със своя вълчи пакет, за да помогне в борбата с Белите проходилки.
 • Мелисандър и Варис ще умрат, точно както тя каза, че ще в края на седмия сезон.
 • Хрътката отново ще види и Санса, и Аря, които са се развили силно след Сандор.
 • Джили и Сам ще научат повече за Long Night и Azor Ahai от откраднатите книги на Цитадела.
 • Някои фенове смятат, че BRAN е НОЩИЯТ КРАЛ, а той’е този, който е построил стената.
 • Напълно възможно е, въпреки че водят голяма битка, Белите проходилки печелят войната!

Как да гледате често задавани въпроси за Game of Thrones

Можете ли да гледате Игра на тронове в Netflix?

Ето гатанка за феновете на Game of Thrones, можете ли да гледате предаването в Netflix? Колкото и огромен да е Netflix, за съжаление няма’не предлагам Игра на тронове.

Основната причина за това е, че правата върху съдържанието са с HBO и тя спечели’не го споделяте с преките си конкуренти. Но като алтернатива можете да използвате някой от методите (платен или безплатен) гледайте Игра на трона без Netflix.

Колко сезона има “Игра на тронове”?

“Игра на тронове” има седем спиращи сърцето и спиращи дъха сезона с невероятни сюжетни линии, които ще ви задържат на дивана. Това е страхотно телевизионно предаване за гледане на гуляй. Сезон 8 в момента е в производствения процес и се предвижда премиерата му през април 2023 г..

Колко епизода са през последния сезон на “Игра на тронове”?

Сезон 7 от “Игра на тронове” имаха само седем епизода, 3 по-малко от предишните сезони. Имайки предвид, че сезон 8 ще отбележи последното, което някога ще видим от телевизионното шоу, GoT реши да го поддържа кратък. Те ще издадат само шест епизода през април следващата година!

Опаковане на нещата

GoT в едно изречение

Phew, и с това стигам до края на това “Игра на тронове” ръководство за поточно предаване! Надявам се, че предоставените източници ще помогнат на почитателите на GoT да намерят идеалния източник за гледане на любимото им шоу. Ако имате запитване или искате да научите повече за определена услуга, не се колебайте да ми оставите съобщение по-долу. Ще отговоря лично за всяка необходима помощ. Приятен ден!

Подобни статии