Patak TV-műsorok és filmek online ingyen

A kábelvágók és a rohanó figyelők szerte a világon gyakran olyan streaming platformokra támaszkodnak, mint a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO Now, a Hulu és még sok más, hogy kedvenc filmeiket / TV-műsoraikat nézhessék. De mi van azokkal, akik képesek’nem engedhetjük meg maguknak ezeket a VoD szolgáltatásokat?

Nos, az internet böngészésének egyik legnagyobb öröme, hogy rengeteg olyan webhelyet talál, amelyek INGYEN filmeket és TV-műsorokat szállítanak. Sajnos ők is földrajzilag korlátozottak, és tele vannak hirdetésekkel, rosszindulatú programokkal vagy jogi korlátozásokkal. Így’ideje szélesebbre gondolni …

Távolítsa el az ingyenes streaming webhelyek blokkolását a TV-műsorok ingyenes közvetítéséhez

A filmek / TV-műsorok biztonságos feloldásához és streaminghez történő feltöltésének legjobb módja az ingyenes webhelyeken, ha befektet egy VPN-megoldásba. A helyének megváltoztatásával és egy másik IP-cím hozzárendelésével a VPN-k lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy online álcázják személyazonosságukat..

Mint ilyen, védelmet kap az ingyenes weboldalakon a kíváncsisággal küzdő számítógépes bűnözők és a szerzői jogok megsértését vadászok. Nem is említve, ha a webhely blokkolva van, akkor könnyen csatlakozhat egy támogatott országszerverhez, és megkerülheti a földrajzi korlátozásokat.

Sajnos nem minden szolgáltató rendelkezik azzal az infrastruktúrával vagy képességgel, hogy csodálatos streamingteljesítményt kínáljon. Ezért úgy döntöttem, hogy megkönnyíti a folyamatot, és ajánlások listáját nyújtja az ingyenes weboldalak 5 legjobb VPN-jéhez streaminghez:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

A legjobb ingyenes streaming webhelyek áttekintése és feloldása

Kerestem az internetet néhány jó hírű, ingyenes streaming webhelyről filmek / TV-műsorok nézésére. Ha ezek közül néhány legális, mások VPN használatát igénylik személyazonosságának védelme érdekében. A nevek közé tartozik:

 1. YouTube (USA)
 2. Ropogás
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klasszikus mozi online

1. YouTube (USA)

A VoD-khoz hasonlóan a YouTube más tartalmat jelenít meg a felhasználók számára az egész világon. Ha ki akarja használni a teljes streaming élményt, akkor használja a YouTube amerikai verzióját. Csatlakoztam a NordVPN-hez’Az USA szerverei e feladat elvégzéséhez azonnal felszabadították a szórakozás új világát.

A tartalom még sokfélesége érdekében fontolja meg a prémium YouTube-fiókra való feliratkozást. Ez kiküszöböli az irritáló hirdetéseket a videók lejátszása előtt vagy után. A VPN-vel kombinálva földrajzilag korlátozott videókat is nézhet.

nézzen meg ingyenes filmeket az USA youtube oldalán

2. Crackle

A Sony Pictures Entertainment hivatalos leányvállalata, a Crackle azoknak a felhasználóknak szól, akik nem akarnak belekerülni a kalóz filmek streamingjéhez kapcsolódó törvényes bajba. Ez általában az engedélyezett gyártó cégek hirdetés-támogatott video-szórakoztató tartalmát aggregálja.

Ez azt jelenti, hogy mindent, amit a figyelőlistán látsz, biztonságos megnyitni és megnézni. Az ilyen szoftverrel kapcsolatos egyetlen probléma az, hogy bár rengeteg információt kínál mindenféle filmhez / TV-műsorhoz, a kapott változat nem feltétlenül vonzó a szemre..

nézzen online tévésorozatokat a pattogásról

3. Popcornflix

A Screen Media Ventures tulajdonában lévő és a szórakoztatás piacán 2010 júliusában bevezetett Popcornflix erős felhasználói bázissal és hírnévvel rendelkezik online, ingyenes hirdetés-támogatott webisódok és klasszikus / legújabb filmek streaming videóit kínálva.

A könyvtár több mint 1000 filmet tartalmaz, amelyeket a szerzői jogi ügynökségek hagytak jóvá az összes vonatkozó licenccel. Ha többet szeretne kihozni a platformról, csatlakozzon egy olyan VPN-szolgáltatáshoz, mint a Surfshark, és zárja fel a filmek / TV-műsorok új listájának feloldását.

filmeket és tévéműsorokat nézhet online a popcornflix segítségével

4. Tubi TV

A Tubi TV egyike azon kevés streaming alkalmazásoknak, amelyek közvetlenül letölthetők / telepíthetők az iTunesból. Annak ellenére, hogy a tartalom jogilag gyanús, minden iOS-eszközön jól működik. A folyamat egyszerű, csak telepítse az alkalmazást, válassza ki a megnézni kívánt film / TV-műsort, és nyomja meg a lejátszás gombot.

Gyönyörű felhasználói felületének és kialakításának köszönhetően biztos lehet abban, hogy soha nem fog unatkozni a platformon tartózkodása közben. Bár a tartalom összesítéséhez még szükség van munkára, a szoftvert még mindig érdemes kipróbálni. Még több címet feloldottam azzal is, hogy csatlakoztam a Surfsharkhoz’s amerikai szerverek.

filmeket nézhet ingyenesen a Tubi TV-vel

5. Néző

Azok a figyelmeztetők, akik animációs filmek, TV-műsorok és egyéb tartalmak iránt különösen érdeklődnek – a Viewster számára vonzó alternatíva lehet a drága streaming-platformok számára. Ez egy olyan oldal, amely az animáció világának szentelt.

Ugyanakkor lehetőséget kínál a felhasználók számára a színészek életrajzának, filmográfiáknak, film-előzeteseknek, kivonatoknak, híreknek és egyebeknek a megtekintéséhez. A filmek, az anime és a TV-műsorok felsorolása hetente frissül. Használjon olyan VPN-t, mint a PureVPN, további tartalom feloldásához.

Viewster, hogy online tévésorozatokat nézhessen

6. SnagFilms

A Crackle-hez hasonlóan a SnagFilms sem egyesíti az engedély nélküli tartalmat, és mindent megtesz annak érdekében, hogy csak azokat a címeket kínálja, amelyeket a gyártó / rendező előzetesen jóváhagyott.

Mint ilyen, a népszerű film- / TV-műsorok felkutatása helyett több mint 5000 független mű könyvtárához fog hozzáférni, tucat kategóriában, kezdve az akció-kalandtól, a félelmetes szörnyű horrorig, a vidám komédiáktól és a kritikusok által elismert dokumentumfilmektől kezdve..

Az alkalmazás különös figyelmet fordít a nemzetközi külföldi filmekre és a meleg / leszbikus filmekre, valamint a Hindi Bollywood művekre. A VPN-hez való csatlakozás nem fog különbséget tenni a streaminghez elérhető tartalomban.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

A Popcorn Time alkalmazás számos domainen elérhető, amelyek a szoftver saját verzióját kínálják, az eredeti Github kód alapján. Ezek között szerepel a Popcorntime-Online.ch, amely ugyanazt a mintát és megjelenést használja, mint a Popcorn-time.to.

a kettő között az a különbség, hogy ha a .to verzió alkalmazásként működik, az online.tv megfelelő elérhető közvetlenül a webhelyén. Mivel azonban összesíti a kalóz tartalmakat, a VPN-hez hasonló VPN-t használjon a szerzői jogok megsértésével küzdő vadászoktól való védelemhez.

filmeket és tévéműsorokat nézhet online popcorn idővel

8. CMoviesHD

A CMoviesHD a TV-műsorok és filmek közvetítésének legjobb oldalainak közé tartozik. Teljesen ingyenes, de nem használható. Ennek oka az, hogy a platform kalóz tartalmat gyűjt össze, ami bajba juthat az izgalmas bírságokkal és a DMCA-értesítésekkel kapcsolatban..

Ennek ellenére büszkélkedhet az egyik legnagyobb tartalmi könyvtárral. Tehát csak akkor használom a weboldalt, ha csatlakoztam egy olyan VPN-hez, mint az Express. Ennek oka az, hogy a szolgáltató ellenőrzött logless hírneve értelmesebbé teszi a szerzői jogok megsértése elleni vadászok elleni védelmet.

CMoviesHD

9. Putlocker

A Putlocker sokáig foglalkozik az ingyenes filmek / tévéműsorok üzletével. Gyakran betiltják a szerzői jogok megsértésével küzdő vadászok, de mindig sikerül újból megjelennie egy új és biztonságos domainben. A szerpentők imádni fogják ezt a weboldalt.

A fenti listák némelyikéhez képest a webhely nem törvényes. A PureVPN-t használom a weboldal tartalmához való hozzáféréshez, valamint a kedvenc filmjeim és műsoraim elkészítéséhez. Csak ellenőrizze, hogy csatlakozik-e egy stabil kiszolgálóhoz, és engedélyezte az OpenVPN (UDP) használatát..

Putlocker

10. Klasszikus mozi online

Ahogy a neve is sugallja, ez a weboldal a szüreti mozi szerelmeseinek szól. Ha Charlie Chaplin és más slágerek némafilmeit nézi, a Classic Cinema tökéletes választás. Nem kell regisztrálnia a streaming tartalmat.

Az egyetlen probléma a filmek fogadása helyett, linkeket szolgáltat harmadik fél webhelyeire. Mint ilyen, lehet, hogy nem teljesen legális. Használjon olyan VPN-t, mint például a NordVPN, hogy védelme megőrizze személyazonosságát, ha kedvenc évjáratú filmeit közvetíti!

Klasszikus mozi online

A dolgok csomagolása

Ez az útmutató megkísérelte megmagyarázni, hogy a VoD-k és még az ingyenes webhelyek miként vezethetnek be földrajzi korlátozásokat, és arra buzdítják a felhasználókat, hogy fektessenek be olyan megbízható megoldásokba, mint a VPN. Ezek az eszközök megóvják az Ön személyazonosságát és lehetővé teszik az összes tartalom feloldását.

Minden tényezőt figyelembe véve, a NordVPN határozottan megnyeri ezt a kategóriát az ingyenes TV-műsorok / filmek biztonságos streamingje céljából. Ha azonban költségvetés-barát alternatívát keres, fontolja meg a BVI-alapú Surfshark feliratkozását.

Ha bármilyen kérdése van, vagy valamilyen ajánlást szeretne adni, ne habozzon, ha elhagy egy megjegyzést az alábbiakban. Ezenkívül nyugodtan ossza meg a cikket barátaival / családtagjaival, akik meg akarják őrizni ingyenes filmeiket / TV-műsoraikat, és figyeli a tevékenységeket!

Похожие статьи