19 Cel mai bun VPN pentru Opera – Îngrădire prin geo-restricții prin Opera VPN

Navigatoarele sunt gateway-urile de acces implicite la web, ceea ce le face indispensabile oricui dorește să parcurgă web-ul. Opera oferă una dintre cele mai populare și mai ușor de utilizat browsere, cu o gamă largă de funcții suplimentare, pentru a oferi o experiență mai simplificată. Dar, în ciuda faptului că este extrem de util, browserul Opera nu este pe deplin sigur. Achiziționarea unui VPN bun din lista VPN-urilor este singurul tampon dintre navigarea sigură și o catastrofă de date.

Contents

19 Cel mai bun VPN pentru Opera 2023

 1. Opera își închide serviciul VPN încorporat
 2. Opera de navigare a preocupărilor de confidențialitate în 2023
 3. De ce Opera Browser VPN este obligatoriu pentru fiecare internațional
 4. Cel mai bun VPN pentru Opera 2023
 5. Cel mai bun VPN pentru Opera Free
 6. Cum se utilizează Opera VPN
 7. Cel mai bun VPN pentru Opera pe Android
 8. VPN Browser Opera nu funcționează
 9. Cel mai bun VPN pentru întrebările de la Opera
 10. Opera Browser Recenzii VPN
 11. Top 6 Complementele VPN Opera 2023

Pentru a vă permite să aflați mai multe despre motivul pentru care aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru Opera, iată un ghid cuprinzător pe această temă, care conține liste detaliate pentru principalele VPN-uri pentru browser, știri despre Opera’s VPN încorporat, probleme legate de confidențialitate și multe altele.

Cel mai bun VPN pentru Opera

Opera își închide serviciul VPN încorporat

VPN-urile încorporate în orice fel de software de acces web sunt de o utilizare imensă întotdeauna. De asemenea, Opera, care este unul dintre cele mai populare browsere web de acolo, oferea până în urmă un serviciu de VPN gratuit încorporat. Cu toate acestea, acum a luat decizia de a închide serviciul VPN, ca aplicație dedicată pe platformele Android și iOS.

VPN-ul încorporat pentru browserele web va fi încă acolo, dar acum ca o extensie separată. În ciuda faptului că Opera nu a dat motive speciale pentru ce a făcut acest pas, mulți din industrie speculează că au făcut-o pentru a promova SurfEasy VPN și pentru a eficientiza ofertele VPN..

SurfEasy VPN este un serviciu popular care oferă mai multe funcții decât Opera’s încorporat VPN și a fost achiziționat de Opera în 2015.

VPN Browser Opera

Operă’Serviciul VPN a fost gratuit, dar a oferit o versiune premium plătită pentru 29,99 USD pe an numită Opera VPN Gold. Acest serviciu premium a oferit viteze mai bune și mai multe servere. Acum, dacă aveți un abonament Opera VPN Gold, veți fi transferat automat la un abonament anual cu planul SurfEasy Ultra. Dar, deoarece SurfEasy nu este încă o opțiune VPN încorporată, browserul este acum scăzut în ceea ce privește opțiunile de securitate compatibile.

Așadar, dacă doriți să achiziționați un browser mai sigur și mai ușor de utilizat, iată câteva recomandări în acest sens din finalul nostru.

 1. Google Chrome – Lumea’s Browserul cel mai popular cu mai multe opțiuni de compatibilitate cu extensie VPN
 2. Mozilla Firefox – Un browser bine primit, un browser securizat, cu suplimente VPN disponibile

Dacă mai doriți să vă concentrați mai mult pe securitate, atunci aruncați o privire către browsere precum Tor, Comodo Dragon & Yandex care sunt construite pentru un plus de protecție.

Opera de navigare a preocupărilor de confidențialitate în 2023

Fără protecție VPN, aproape toate browserele populare sunt vulnerabile în zilele noastre, fie că este vorba despre Chrome, Firefox sau despre ce vorbim aici, adică Opera. Acest lucru se datorează faptului că hackerii moderni au devenit vociferos capabili să urmărească pe oricine și pe toți cei care lucrează la aceste tipuri de browsere neprotejate.

Singura modalitate de a le proteja și de a le ține de traseele dvs. este să vă îngreunați urmărirea dvs. și puteți face acest lucru numai printr-un VPN cel mai bun, care nu numai criptează datele dvs., ci îl urmărește furnizând un protocol sigur pentru transportul acestora date de pe web, oferind un sistem de protecție stratificat.

Este posibil ca Opera să nu aibă multe armuri în armura sa, dar lumea este din ce în ce mai înăbușită cu toate noile campanii de supraveghere și hoardele de date gestionate de autorități și corporații deopotrivă..

De ce Opera Browser VPN este obligatoriu pentru fiecare internațional

Browser-ul Opera este acum deținut de un consorțiu chinez numit Golden Brick Capital Private Equity. Având în vedere faptul că Opera Browser păstrează datele într-o oarecare măsură și că firma mamă se află în China, datele dvs. pot fi expuse oricând autorităților chineze datorită legilor lor stricte de păstrare a datelor.

Un VPN al browserului Opera este bufferul de care aveți nevoie pentru a vă proteja datele sensibile de astfel de amenințări coercitive. Această nouă lume web nu mai este un loc suficient de sigur pentru ca utilizatorii să meargă înainte neprotejați. Trebuie să aveți grijă de confidențialitatea dvs., achiziționând un VPN al browserului Opera, înainte de a fi lăsați flummoxed, ca milioane atunci când apar scandaluri de scurgere de date, similar cu scandalul american al Cambridge Analytica..

Cel mai bun VPN pentru Opera

Cel mai bun VPN pentru Opera 2023

Așa cum am menționat anterior și în această recenzie, orice hacker bun poate intra cu ușurință în sistemul tău prin intermediul browserului tău Opera, dacă este’s neprotejat. Un VPN este cel mai bun pariu pentru a vă proteja confidențialitatea și anonimatul, dar nu orice VPN este potrivit pentru munca pe care doriți să o îndepliniți. Cel mai bun VPN pentru Opera Browser trebuie să aibă o mare varietate de funcții, să ofere un număr mare de servere, să posede cele mai bune standarde de criptare și, mai ales, să fie de încredere pentru a nu face niciodată compromisuri cu privire la confidențialitatea online.

Iată o expunere la browserul Best VPN pentru Opera din 2023:

Furnizor Preț ($) Caracteristici Evaluare Reducere Vizitați furnizorul

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Pe luna

  • 800+ Servers în 50+ Țări
  • Criptare AES-256-GCM
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • Conexiuni simultane nelimitate
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere 83% Reducere Site
  Citiți recenzia

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Pe luna

  • 2.000+ servere din 140+ țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 5 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Site de încredere de 73% Reducere site
  Citiți recenzia

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8,32Pe luna

  • 3.000 + Servers în 94 de țări
  • Criptare AES 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Fără politica de logare
  • 3 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Încredere cu 35% reducere site-ul Vizită
  Citiți recenzia

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2,25Pe luna

  • 1000+ servere în 100 de locații
  • Criptare standard de 256 biți
  • Suportul pentru chat în direct este excelent
  • Furnizor de jurnale zero
  • 5 Disponibilitate multiple
  • Extensie Windows, Mac, Android, iOS și Chrome

  De încredere 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Pe luna

  • 3.700 de servere din 60 de țări
  • Criptare AES cu 256 biți
  • Chat live 24/7
  • Stricte Fără politici de jurnal
  • 7 conexiuni simultane
  • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% reducere Viziteaza site-ul
  Citiți recenzia

ExpressVPN – oferă 148 locații server ca VPN Browser Opera

Uneori, ai nevoie de mai mult decât doar securitate online. Odată cu creșterea popularității serviciilor de streaming, acum trebuie să vă abonați numai la VPN-urile care pot debloca majoritatea site-urilor cu conținut restricționat geo, cum ar fi Netflix SUA.

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN pentru Opera Browser în ceea ce privește furnizarea de funcții de deblocare fără precedent. Fie că doriți să urmăriți Amazon Prime SUA sau să folosiți Popcorn Time, acest VPN’s 148+ locații server nu te vor lăsa să renunțe.

ExpressVPN pentru Opera Browser

Serviciul este eficient, suferă defalcări practic zero, oferă viteze rapide și nu’nu supraîncărcați prea mult browserul pentru a-i afecta performanța. Cu un plan de abonare, veți avea acces la mai multe aplicații compatibile și la o infrastructură de securitate internet modernizată, care include standarde de criptare AES 256, asistență de protocol multiple și o politică strictă de jurnaluri zero. Totuși, planurile au un preț puțin în partea superioară, cu cel mai bun plan care costă 99,95 USD pentru un abonament anual..

Pro-uri

 1. Infrastructură de server diversă pentru cel mai bun suport ca VPN pentru Opera Browser
 2. Aplicații dedicate și extensii pentru browsere
 3. Criptare grea, militară
 4. Mai multe suporturi de protocol
 5. Politica Zero Logs

Contra

 1. Nu există servere P2P dedicate
 2. Planurile sunt destul de costisitoare și trebuie scăzute

Obțineți ExpressVPN

NordVPN – Oferă asistență ușoară pentru aplicații mobile ca VPN pentru Opera Browser

Acest furnizor este unul dintre cele mai căutate servicii din lumea VPN-urilor. Dacă doriți să vă bazați pentru un VPN care să ofere toate caracteristicile potrivite și mai mult pentru un preț rezonabil, atunci acesta trebuie să se termine. NordVPN pune accentul pe securitate și oferă VPN dublu, Onion peste VPN și chiar IP-uri dedicate pentru a face față nevoilor diferite de confidențialitate ale utilizatorilor săi.

NordVPN pentru Opera Browser

Nu are niciun fel de acțiune pe deblocarea frontului și este unul dintre puținele servicii cunoscute pentru a ocoli interzicerile VPN pe site-uri precum Netflix SUA. Dacă sunteți un utilizator al browserului Opera din China, NordVPN vă va permite să ocoliți restricțiile de înăbușire și infamul Great Firewall pentru a oferi o experiență de utilizator nestingherită.

Singurul dezavantaj al acestui serviciu rămâne că nu puteți accesa direct serviciul de asistență pentru clienți. Pe site-ul web există un buton de asistență, dar este un fel de motor de căutare internă care atrage răspunsuri dintr-un ghid și depozit de depanare. O caracteristică de asistență live este ceea ce trebuie să adauge. NordVPN este compatibil cu toate sistemele de operare populare prin linia sa de aplicații client dedicate pentru fiecare platformă. Utilizează AES-256 pentru criptare și oferă suport pentru protocoale multiple, inclusiv protocoale OpenVPN și L2TP.

Există o ofertă de timp limitată interesantă pentru a obține un abonament de 3 ani pentru doar 99,00 USD disponibil la furnizor, pe care îl puteți beneficia pentru a beneficia de cele mai bune funcții la o fracțiune din cost.

Pro-uri

 1. Cel mai bun VPN Browser Opera pentru sistemul de operare Android
 2. Angajament zero Perioadă de încercare gratuită de 3 zile
 3. Criptare dublă disponibilă
 4. 3359 servere din 60 de țări
 5. Mai multe metode de plată
 6. Protocoalele OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP
 7. Funcție SmartPlay pentru site-uri de streaming

Contra

 1. Plan lunar scump

Obțineți NordVPN

TorGuard.net – Caracteristică Stexy Proxy ca VPN Browser Opera

La fel ca browser-ul Tor, sigur, numit după acesta, acest VPN are una dintre cele mai bune funcții de confidențialitate pentru utilizatori printre toate VPN-urile. Cu TorGuard, hackerii vor avea cu siguranță o perioadă dificilă de a intra în browser.

Acest lucru se va întâmpla, deoarece acest VPN oferă o funcție incredibilă a VPN-ului Stealth, care nu poate doar să-ți facă VPN-ul să pară ca un trafic normal, permițând astfel ISP-ul să te indepărteze, ci va crește și straturile de criptare din jurul pachetelor de date..

Torguard VPN pentru Opera

În plus, aceștia au cel mai receptiv suport pentru clienți, care este întotdeauna disponibil cu o replică promptă la oricare dintre întrebările dvs. cu privire la probleme, depanare, probleme ale clientului și multe altele. Torguard oferă viteze nelimitate și consum de lățime de bandă, împreună cu cinci conexiuni simultane, 3000+ servere și suport pentru protocolul OpenVPN. Singurul lucru la care trebuie să lucreze acum este planurile lor confuzioase de stabilire a prețurilor în care fiecare pachet oferă un set diferit de caracteristici cu prețuri diferite. Dacă ar eficientiza această parte, atunci Torguard și-ar putea îmbunătăți scorul și mai mult.

În prezent, oferă patru tipuri de planuri, dar cel mai bun plan rămâne acela “VPN anonim” un plan care costă 9,99 USD / lună și include toate caracteristicile potrivite. Torguard oferă, de asemenea, un pachet dedicat securității pentru protecția prin e-mail la 6,95 USD / lună.

Pro-uri

 1. O nouă ofertă IP rezidențială ca VPN Browser Opera
 2. Niveluri puternice de criptare
 3. Funcția de protecție VPN Stealth
 4. 3000+ servere VPN în 50 de țări
 5. Adresa IP dedicată

Contra

 1. Navigarea în aplicații / site-ul web / planurile de prețuri poate fi confuză pentru începători

Obțineți VPN TorGuard

PrivateInternetAccess – Capacitate încorporată de a bloca reclame și malware asana Opera Browser VPN

Accesul la internet privat sau PIA este un serviciu VPN simplist, dar puternic, care acum a devenit un utilizator preferat. Serviciul său nu pare niciodată să scadă indiferent de lățimea de bandă a datelor pe care o utilizați sau de câtă viteză rulați în prezent, făcându-l să fie o VPN cruntă pe care trebuie să o aveți dacă sunteți iubitor de streaming. Citiți recenzia actualizată a accesului la internet privat.

Acest VPN este unul dintre puținele servicii în care vă puteți asigura că toate funcțiile care v-au promis vor funcționa genial. În ciuda faptului că se află în SUA, care nu este o țară preferată pentru confidențialitatea datelor prin niciun mijloc, PIA nu a suferit niciodată un scandal jenant de înregistrare a datelor. Aceasta vorbește despre volumul serviciului’integritatea față de protejarea tuturor utilizatorilor săi în traseul lor pe web.

Oferă 5 conexiuni simultane, mai multe aplicații client pentru fiecare platformă, suport dedicat P2P, criptare AES 256 și mai multe suporturi de protocol, inclusiv L2TP și OpenVPN. Dar, totuși, PIA îi lipsește mai multe caracteristici de securitate mai mature, cum ar fi Double VPN și tuningul împărțit, care este un bummer cu siguranță. Cel mai bun plan al acestora, în ceea ce privește prețul, este acordul pe 2 ani care costă doar 69,95 USD. PIA oferă, de asemenea, abonament anual la 39,95 USD facturat o dată.

Pro-uri

 1. Deblochează Netflix SUA și alte site-uri de streaming sub formă de VPN Opera
 2. S-a acceptat OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Suport P2P disponibil
 4. Zero jurnalele
 5. 5 conexiuni simultane
 6. Lățime de bandă nelimitată

Contra

 1. Aplicațiile dedicate sunt un pic dificil de utilizat pentru începători

Obțineți acces la internet privat

PureVPN – oferă funcția exclusivă de tunel Split pentru asistență VPN optimizată Opera

În timp ce Browser-ul Opera nu face’Oferă mult suport în ceea ce privește oferirea de suplimente VPN compatibile, precum alte browsere, PureVPN pare să rezolve această problemă, oferind o funcție excelentă Split Tunneling care vă permite să rulați doar aplicații selective cu VPN-ul în timp ce îi lăsați pe alții. Acest lucru vă poate optimiza Navigarea Opera, precum nicio altă VPN nu poate.

PureVPN pentru Opera Browser

În afară de aceasta, PureVPN oferă funcții de securitate imaculată, precum Double VPN și Onion peste VPN. De asemenea, are criptare AES 256 și suport de protocol multiplu pentru sponsorizarea ușurinței maxime a utilizatorului. Acest VPN funcționează cel mai bine cu deblocarea serviciilor și vă poate permite să vă conectați la Netflix SUA sau la orice alt serviciu similar, indiferent de locul în care vă aflați în prezent. În plus, acest serviciu nu este’este scump deloc. Mai degrabă, vpn-ul său este cel mai ieftin și cu doar 69 USD pentru un abonament complet de 2 ani, nimeni nu se poate apropia de el în ceea ce privește furnizarea de cea mai bună valoare pentru bani.

Singura încetinire a PureVPN este că păstrează jurnalele de utilizatori limitate, dar puteți avea încredere că serviciul nu vă compromite informațiile decât dacă vă dedicați vreunei activități infracționale..

Pro-uri

 1. Utilizați o gamă largă de funcții ca VPN Browser Opera la cele mai bune prețuri
 2. Protecție DDoS
 3. Suport dedicat Streaming
 4. Servere P2P și Torrent
 5. 750 + servere în 141 de țări
 6. VPN Hotspot
 7. Fire fire Nat
 8. Suport pentru mai multe protocoluri, inclusiv OpenVPN și L2Tp
 9. Permite tunelul divizat

Contra

 1. Păstrează unele bușteni
 2. Proces gratuit nu este disponibil

Obțineți PureVPN

Cel mai bun VPN pentru Opera Free

Serviciile Gratuite au fost întotdeauna proprietăți pentru prăjituri fierbinți, indiferent de industrie și același lucru este valabil și în cazul VPN-urilor gratuite. Serviciile plătite ar putea fi mult mai bune în ceea ce privește performanța, fiabilitatea și pachetele de funcții mari, dar atragerea VPN-urilor gratuite este prea greu de rezistat uneori.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți suficient de atent, un VPN gratuit se poate dovedi cu siguranță o achiziție riscantă. Acea’s deoarece serviciile gratuite trebuie să câștige bani într-un fel și mulți dintre ei încep să se dedice unor practici umbroase precum logarea și vânzarea datelor utilizatorilor și folosirea aplicațiilor clientului lor pentru a planta agenți malware pentru a face să sune clopotele de numerar.

Aceasta lasă o fereastră foarte restrictivă în ceea ce privește serviciile VPN gratuite credibile pentru care utilizatorii pot alege. Dar don’nu-ți face griji, am rezolvat totul pentru tine. Iată lista celor mai bune VPN pentru Opera Free, incluzând doar cei mai credibili furnizori cu cele mai incredibile funcții:

Windscribe – Oferă date de 10 GB ca VPN Browser Opera

VPN-urile gratuite sunt rareori generoase în ofertele lor și, de multe ori, în căutarea unei VPN gratuite gratuite, veți găsi servicii care sunt destul de zgârcitoare. Windscribe, pe de altă parte, nu face nimic și este la fel de generos ca un VPN gratuit.

VPN Windscribe pentru Opera Browser

Obțineți o limită de 10 GB de lățime de bandă pe lună și puteți adăuga chiar și 5 GB în plus dacă trimiteți un mesaj despre acest serviciu. Acest VPN oferă, de asemenea, un inedit 8 locații server și conexiuni de dispozitiv nelimitate.

Dacă intenționați să utilizați acest VPN pentru sesiuni ușoare de navigare pe browserul dvs. Opera, atunci Windscribe’oferta va fi cu siguranță suficientă pentru a dura întreaga lună. Singurul dud cu serviciul este că poate fi predispus la defecțiuni frecvente, ceea ce îl face să fie offline pentru durate mari uneori.

Pro-uri

 1. Planuri VPN gratuite generoase pentru Browser-ul Opera
 2. Conexiuni nelimitate la dispozitiv
 3. Dispune de blocare a anunțurilor și firewall
 4. Suporta P2P / Torrenting

Contra

 1. Protocolul VPN deschis nu este disponibil
 2. Defalcări comune

HotSpotShield – Una dintre cele mai de încredere VPN-uri pentru Opera Browser

Folosit de un număr de 550 de milioane de utilizatori din toată lumea, HotspotShield VPN nu are nevoie de nicio introducere. Chiar și cei care au refugiat’Am interacționat mult cu lumea VPN-urilor, am auzit numele acestui VPN datorită atingerii masive. A fost una dintre cele mai bune alegeri ale utilizatorilor pentru ocolirea restricțiilor de înăbușire de către autorități.

VPN Hotspot pentru Opera Browser

Însă, în ultimele timpuri, HotspotShield a trecut prin multe controverse care îi subminează în mod serios credibilitatea. Dar, de la aceste incidente, furnizorul a muncit din greu pentru a-și reconstrui imaginea și a-și cimenta din nou locul ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite din întreaga lume. Oferă două versiuni diferite, adică serviciul VPN gratuit și modul omologat plătit Hotspot Shield Elite. Primul vine cu 500 MB de date gratuite pe zi și oferă o singură locație a serverului în SUA.

Pro-uri

 1. Capacitate de 500 MB pe zi pentru browser-ul Opera
 2. Locația serverului american furnizat
 3. Aplicații compatibile disponibile

Contra

 1. doesn’nu oferiți mai multe conexiuni
 2. Suspectați că apar derapaje frecvente în service

Tunnelbear – Păstrează zero jurnaluri ca VPN Browser Opera

Oferind un plan VPN gratuit, de încredere și de încredere, Tunnelbear este una dintre caracteristicile noastre obișnuite de pe lista celor mai bune VPN-uri. Aplicațiile sale compatibile funcționează extraordinar de bine pe toate tipurile de platforme și sisteme de operare și nu le oferă’nu încetinește sau accelerează lățimea de bandă prea mult. Pentru Browser-ul Opera, acest VPN îmbunătățește experiența dvs. de navigare și vă permite să vă păstrați din ce în ce mai sigur printr-o politică de jurnal zero zero specificată..

TunnelbearVPN pentru Opera Browser

Oferă 500 MB de limită a capacului de date pe lună cu planul gratuit, dar puteți oricând să-l actualizați pentru a obține o utilizare nelimitată de bandă, abonându-vă la un plan plătit. Cu cel mai bun plan al lor, care vine cu 59,88 USD pentru un an’în valoare de abonament, puteți debloca site-urile de streaming geo-restricționate, puteți accesa 20 de locații server și vă puteți păstra protejat cu standardele înalte de criptare.

Pro-uri

 1. Cel mai bun serviciu VPN gratuit pentru browser-ul Opera
 2. Sunt posibile 5 conexiuni simultane ale dispozitivului
 3. Criptare puternică
 4. Interfață de utilizator fără probleme și bine rotunjită

Contra

 1. Limita datelor este de 500 MB / lună
 2. doesn’nu susțineți peer to peer sau P2P

Top 6 Complementele VPN Opera 2023

În titlurile de mai sus, ați aflat despre VPN-urile care sunt cele mai potrivite pentru activarea în afara / în interiorul browserului Opera. Cu toate acestea, opțiunile menționate pot fi oarecum scumpe pentru mulți din secțiunea plătită, de aceea am crezut că’Aș adăuga o altă listă pentru colegii noștri iubitori de operă. Mai jos este o listă a celor mai bune 10 suplimente VPN Opera, pe baza evaluării lor aici. Asigurați-vă că le verificați!

 1. VPN ZenMate
 2. Scutul virtual
 3. Privatix pentru operă
 4. Hola Better Internet
 5. VPN TunnelBear
 6. Control WebRTC

Cum se utilizează Opera VPN

Browser-ul Opera nu face’Oferă multă asistență în ceea ce privește o extensie compatibilă pentru VPN-uri, în comparație accentuată cu alte browsere precum Chrome și Mozilla care au o mulțime de suplimente și extensii de browser dezvoltate de furnizorii VPN înșiși.

Așadar, dacă doriți să dobândiți securitate VPN pentru browserul dvs. Opera, trebuie să-l accesați prin aplicațiile compatibile cu sistemul furnizate de VPN-uri. Aici’cum poți trece prin asta:

 1. Accesați orice alt VPN’site-ul web și descărcați cea mai compatibilă aplicație client de sistem după cumpărarea unui plan de abonament.
 2. Instalați-l pe sistemul dvs..
 3. Introduceți-vă datele de autentificare atunci când vi se solicită (adică introduceți numele de utilizator și parola VPN).
 4. Acum selectați un server la care doriți să vă conectați și porniți serviciul VPN.
 5. Acum desfășori toate activitățile web pe browserul tău Opera cu amabilitatea VPN-ului tău.

Cel mai bun VPN pentru Opera pe Android

Utilizatorii Android cresc în fiecare zi și din cauza faptului că este unul dintre cele mai vizate sisteme mobile de hackeri, nevoia de protecție crește numeroase. Dacă sunteți unul dintre cei care accesează web-ul prin Browser-ul Opera pe Android, aici sunt cele mai bune VPN-uri pentru Android care pot oferi cu siguranță acoperirea exclusivă de securitate de care aveți nevoie: Ghid de detaliu “Cel mai bun VPN pentru Android” pentru informații mai valoroase.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. VPN CyberGhost
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN pentru Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. VPN Betternet

Cel mai bun VPN Android pentru Opera

VPN Browser Opera nu funcționează

Opera, ca orice software, vine cu partea sa corectă de probleme, erori, înghețări și blocări, cu toate acestea, nu există’nu este o problemă la care nu există soluții.

Iată primele 3 erori pe care le-ai putea trece pe Opera cu soluțiile lor de lucru verificate:

Browser-ul Opera nu pornește / funcționează pe Windows 10

Dacă browserul dvs. Opera nu funcționează pe Windows 10 sau versiuni superioare, trebuie să verificați dacă ați instalat cea mai recentă versiune disponibilă sau nu.

Pentru a remedia acest lucru, accesați meniul Opera și faceți clic pe Despre operă. Aici, veți vedea dacă există actualizări disponibile. Lăsați actualizarea să se instaleze și problema ar fi definitiv rezolvată. Această soluție poate funcționa și pentru alte probleme, cum ar fi înghețarea și blocarea.

Opera se deschide, dar ea’nu merge mai departe, adică nu încarcă pagini

Pentru a rezolva această problemă, actualizați browserul sau pur și simplu opriți să fie rulate toate pluginurile grele, cum ar fi Flash. Adevărata problemă este că aceste plugin-uri pot infecta cu ușurință malware-ul și pot opri browserul să funcționeze.

Pentru Crashes

Utilizați ambele soluții menționate pentru a rezolva această problemă, dar dacă acest lucru persistă, atunci trebuie să renunțați la software-ul antivirus cât mai curând posibil, deoarece acestea pot interfera adesea cu operațiunile multor programe, creând un conflict..

Opera Browser Recenzii VPN

La BestVPN.co, suntem întotdeauna de părere că opinia utilizatorilor efectivi ai unui anumit serviciu contează cel mai mult și cu siguranță ar trebui să li se acorde greutate în fiecare recenzie. În această recenzie, am adăugat acum o secțiune de comentarii ale utilizatorilor Quora, pe lângă indicatorii noștri obișnuiți de revizuire Reddit, pentru a oferi utilizatorilor noștri un serviciu mai holistic:

Cel mai bun VPN pentru Opera Reddit Review

Reddit există ca una dintre cele mai mari comunități online pentru a obține informații despre orice, de la tehnologie, asistență medicală, stil de viață și diverse alte industrii. Printre acestea se numără cele mai bune servicii reddit vpn, care sunt imperative pentru supraviețuirea în această lume, în care restricțiile de internet cresc din zi în zi. Iată câteva comentarii ale clienților de pe cele mai bune VPN-uri pentru Opera:

Aici putem vedea un utilizator care vorbește despre fiabilitatea protocolului OpenVPN și cum îl puteți configura manual. El recomandă utilizarea serviciilor VPN gratuite. Deși suntem de acord cu acest punct, există încă câteva nume GRATUITE care merg pe mile suplimentare (menționate mai sus). În sfârșit, el oferă un link către un contur de VPN-uri care include numele de top NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN și TorGuard.

Comentariu din discuția redditspider64’comentariu din discuție "Alternativă VPN Opera".

Un alt Redditor pe același fir care solicită alternative pentru VPN Opera, după ce browserul și-a închis serviciul în aplicație. VPN este crearea oamenilor de știință din MIT și CERN. Ca atare, vă puteți simți ușurat să primiți un mare anonimat online pentru explorarea internetului liber și neîntrerupt. Asigurați-vă că mergeți cu planul premium, mai degrabă decât gratuit.

Comentariu din discuția TomNotMike’comentariu din discuție "Alternativă VPN Opera".

Cel mai bun VPN pentru Opera Twitter Review

Din cauza lipsei de compatibilitate activată de browser pentru VPN-uri, nu au existat multe recomandări directe pentru Best Opera VPN pe Twitter. Mai degrabă, mulți utilizatori lăudau serviciul VPN încorporat, care este în prezent defunct. Ulterior, ghidul nostru de mai sus este cea mai optă colecție de servicii VPN compatibile cu sistemul pentru îmbunătățirea browserului’securitatea.

Cel mai bun VPN pentru Opera Quora Review

Pe Quora, majoritatea utilizatorilor și experților din industrie, ale căror răspunsuri le-am parcurs în detaliu, au fost de părere că VPN-ul încorporat de Browser-ul Opera nu este o VPN în realitate. Au etichetat acest VPN ca fiind mai mult un serviciu proxy decât VPN. Într-unul dintre cele mai bune răspunsuri pe care le-am eliminat de pe platformă, s-a menționat că Opera VPN nu a fost o opțiune sigură pentru utilizatori și că tot ce a făcut a fost să redirecționați traficul de internet de la utilizatori prin compania lor’serverele s. Nu este potrivită deloc dacă sunteți pasionat de confidențialitate.

Este browser-ul Opera (cu VPN încorporat) un VPN autentic?

Cel mai bun VPN pentru întrebările de la Opera

Cum activez VPN pe operă?

Browser Opera’cel mai mare dezavantaj este că nu’nu oferim mult în ceea ce privește compatibilitatea înnăscută cu VPN-uri, spre deosebire de alte browsere similare. Pentru a activa cel mai bine o VPN în browser, trebuie să descărcați aplicații de sistem de operare compatibile de sistem de către furnizorii VPN.

Browser-ul Opera este sigur de utilizat?

Deși nu face asta’Aparent, nu există nicio clipă de securitate majoră, dar în epoca actuală, orice hacker sofisticat poate face cu ușurință broker în browser și să îți poată discuta IP-ul, să-ți urmărească activitățile, să sifoneze cu date sensibile și chiar să-l folosească ca o rută pentru a planta malware..

Cât costă SurfEasy?

SurfEasy este un serviciu foarte ieftin. În prezent oferă 3 planuri. Primul este absolut gratuit, cu o limită de lățime de bandă de date de 500 MB pe lună. Planurile plătite încep de la 3,99 USD / lună pentru un pachet de date nelimitat, în timp ce celălalt plan vine cu 6,49 USD pe lună, având aceleași caracteristici ca fostul pachet, plus alte 12 țări și protecție împotriva torrentului. Cu toate acestea, dacă ai fost abonat al VPN-ului Opera Gold, atunci poți beneficia de reduceri la SurfEasy.

 

Concluzie

La BestVPN.co, ne străduim să asigurăm respectarea cât mai strictă a vieții private a utilizatorilor sub toate formele. Scopul nostru este să construim un depozit al celor mai bune ghiduri pentru toate platformele populare pentru a le proteja cât mai bine de toate amenințările posibile provenite din exterior.

Promovarea utilizării VPN-urilor nu este obiectivul nostru, ci un mijloc în scopul căutării de a face utilizatorii să se simtă protejați și să fie în siguranță online tot timpul. Includem cele mai bune cercetări posibile, fapte disponibile, recenzii oneste ale furnizorilor și amestecăm-o cu ghidurile noastre de conținut pentru a ne asigura de cea mai bună calitate întotdeauna, dar în cazul în care există îmbunătățiri sau dacă nu’la fel ca oricare dintre standardele noastre de raportare, puteți oricând să vă adresați cu critica dvs. valoroasă și să ne ajutați să devenim mai buni.

Apreciem cel mai mult utilizatorii noștri și suntem întotdeauna deschiși la părerile lor. Așteaptă să interacționeze cu tine în comentariile de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Tinder VPN joacă rolul și deblocările Cupidon & rsquo; s aici în 2023