Cum să vizionezi UFC Live Online

Iubesc UFC? Căutați modalități de a urmări UFC online? În cazul în care răspunsul este da, ați aterizat la locul potrivit! Pentru a vă face mai ușor, vă oferim acest ghid dedicat despre Cum să vizionați UFC fără cablu, care conține toate opțiunile de streaming online de cea mai bună calitate, inclusiv cele gratuite, pe care le puteți accesa din orice parte a lumii cu ajutorul asistența unui Best VPN!

Obține! A stabilit! Luptă!

Vizionarea evenimentelor sportive online este o tendință care captează aburi la nivel global, deoarece le permite fanilor sportivi să nu rateze niciodată niciunul dintre meciurile lor preferate, indiferent de locul în care se află. Așadar, încasând această tendință, principalii furnizori de sport oferă acum un nivel ridicat de opțiuni de tăiere a cablurilor pentru acei seturi dedicate de utilizatori care doresc să urmărească meciurile online.

Contents

Cum să urmăriți UFC online de pe diferite canale

UFC este unul dintre cele mai exclusive evenimente sportive din lume, întrucât generează întotdeauna emoție, anticipare și dramă intensă în timpul remizelor lor, neegalat de orice altă ligă de luptă din lume în acest moment..

Fanii așteaptă acum cu nerăbdare să urmărească luptele dintre campionii ultra-puternici care au loc în UFC, dar știți că opțiunile dvs. nu sunt limitate la televiziunea convențională doar atunci când vine vorba de această remiză uimitoare sau chiar alte evenimente UFC?

Iată care sunt cele mai bune opțiuni pentru a viziona UFC online, iar în timp ce majoritatea necesită să cumpărați un abonament și un permis de luptă, am inclus chiar și un serviciu de streaming gratuit! Treceți prin ea și alegeți cea mai potrivită în funcție de preferințe!

1. UFC.TV – Fight Pass și Pay Per View

Marca’Serviciul de streaming propriu, UFC TV este poate cea mai bună opțiune pentru a urmări toate evenimentele și lupte UFC, inclusiv acesta.

UFC oferă în prezent trei pachete pentru vizualizarea luptelor sale:

 1. Abonament lunar de luptă UFC: 9,99 USD
 2. 6 luni de trecere UFC Fight: 8,99 USD / lună
 3. Permis de luptă UFC 12 luni: 7,99 USD / lună

Toate aceste planuri oferă acum și un proces gratuit de 7 zile!

Pasă de luptă UFC

Dar stai, este posibil ca prețurile luptei să scadă și mai departe? Da, cu siguranță este!

UFC.TV este un serviciu geo-restricționat atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor, ceea ce înseamnă că prețurile pentru trecerea în lupte diferă de la o regiune la alta.

Cel mai mic preț pentru planurile UFC Fight pass este în Filipine și îl puteți accesa cu ușurință conectându-vă la un VPN și selectând un server Filipine!

Toate aceste prețuri sunt listate în USD:

 1. Abonament lunar de luptă UFC: 8,47 USD
 2. 6 luni de trecere UFC Fight: 7,64 USD / lună
 3. Permis de luptă UFC 12 luni: 6,78 USD / lună

lupta de trecere UFC Filipine

2. DirecTV Acum

tv direct UFC

Un furnizor de televiziune online foarte apreciat și un serviciu de top-rate pentru tăieturile de cabluri, DirecTV Now devine rapid casa pentru unele dintre cele mai bune opțiuni de divertisment disponibile online!

Oferind până la 330+ canale în cele mai bune planuri lunare, DirecTV Now poate fi folosit pentru a accesa o mare varietate de canale, inclusiv sport, divertisment, știri, printre altele.

Dar amintiți-vă de două lucruri aici, în primul rând, va trebui să aveți un abonament la DirecTV înainte de a putea cumpăra acest pachet de luptă pentru UFC din serviciu. Cel mai mic plan de la DirecTV începe de la 34 USD / lună și include 155+ canale.

În al doilea rând, DirecTV Now este un site geo-restricționat și îl puteți accesa numai dacă utilizați un serviciu VPN pentru a vă conecta la un server american și a-l debloca!

3. FuboTV

Un alt furnizor de streaming online care oferă acoperire dedicată UFC este FuboTV. Oferind peste 90 de canale în serviciul său, FuboTV devine rapid un serviciu de tăiere a cablurilor, dacă doriți accesul la o listă extrem de curată de canale TV online.

FuboTV UFC

Prima lună la acest serviciu vă va costa 39,99 USD în timp ce va trebui să plătiți 44,99 USD / lună pentru fiecare lună după aceea.

Aceasta este una dintre cele mai ieftine opțiuni de difuzare a UFC, așa că trebuie să vă uitați la aceasta cu siguranță.

Cu toate acestea, acest serviciu este restricționat geo și poate fi deblocat numai în afara SUA, prin implementarea unui serviciu VPN puternic, care să transmită streaming.

  Cea mai ieftină modalitate de a urmări NHL 2023 fără oprire de cablu și bypass

4. Sling TV

Cu aproximativ același preț pentru pachetul de luptă UFC 229 ca DirecTV Now, principalul USP al SlingTV este că oferă un abonament la preț redus cu numele de SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Prețul pachetului de luptă de la SlingTV este de 64,99 USD + impozit, în timp ce abonamentul lunar al serviciului SlingBlue costă 25 USD și include canale precum FS1, FX și Bravo.

Puteți obține chiar suplimente pentru canale premium precum HBO și pentru servicii premium precum CloudDVR Storage la un preț minim începând cu 5 USD / lună.

Urmăriți UFC gratuit online

Dacă aceste servicii plătite vă par un pic din buget, atunci puteți opta pentru cea mai bună opțiune gratuită pentru a viziona UFC fără cablu, adică MatchTV.

MatchTV este un serviciu de streaming rusesc, care este gratuit și transmite în direct lupta UFC online, dar calitatea video de pe acesta s-ar putea să nu fie excelentă în comparație cu site-urile de streaming plătite mai sus.

Iată cum puteți accesa MatchTV.ru din orice parte a lumii, utilizând cel mai bun serviciu VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN de top, Streaming Friendly.
 2. Plătește pentru planurile sale de prețuri.
 3. Obțineți credențe de utilizator prin inbox și descărcați aplicația client VPN.
 4. Conectați-vă la un server rus și apoi lansați MatchTV.ru pentru a accesa UFC live online gratuit!

1. Luptați în direct

Lupta UFC în direct

Fight Live a adunat o serie uriașă de furnizare a fluxurilor GRATUITE pentru unele dintre cele mai bune divertisment de luptă din lume astăzi, printre care se numără UFC, Box, WWE, MMA și Bellator. Pur și simplu accesați pagina în ziua evenimentului pentru a vizualiza fluxuri live pentru UFC.

2. Curentele olimpice

După cum sugerează și numele, Olympic Streams este dedicat în principal furnizării celor mai recente videoclipuri, semnalări, știri și emisiuni live pentru Jocurile Olimpice anuale. Cu toate acestea, site-ul acoperă, de asemenea, evenimente celebre PPV, cum ar fi Conor McGregor anterior, Floyd Mayweather, și acum UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Întrucât YouTube se mândrește cu reputația de a fi cea mai bine cotată companie de distribuire video din lume, vă puteți aștepta întotdeauna să găsiți fluxuri ale evenimentului pe canale dedicate pentru evenimente. De exemplu, aici este link-ul către o pagină UFC Live Stream, unde puteți primi o acoperire completă în ziua evenimentului.

YouTube UFC

4. MMA Core

După cum sugerează și numele, site-ul este dedicat să ofere utilizatorilor experiența completă MMA. Aici puteți găsi actualizări cu privire la toate meciurile care implică lupte în stil MMA, inclusiv evenimentul UFC, unde veți putea vedea lupta cu Cyborg Kunitskaya. Faceți clic aici pentru acces la fluxul live.

Nucleu UMA MMA

5. MMA Mania

MMA Mania este un alt site dedicat pentru Artele Marțiale Mixte, unde puteți găsi toate actualizările privind meciurile de luptă, împreună cu accesul PPV GRATUIT. Pur și simplu vizitați site-ul web în ziua evenimentului pentru acoperire completă.

MMA mania UFC

UFC pe Firestick

În timp ce acestea sunt opțiunile pentru streaming pe dispozitive convenționale, cum ar fi dispozitivul Windows sau Android, puteți viziona, de asemenea, UFC pe toate celelalte dispozitive și servicii de streaming, dacă știți cum să o faceți.

Vă voi spune cum îl puteți transmite pe dispozitivul Amazon Firestick sau FireTV în 3 pași simpli:

 1. Accesați Amazon Prime și cumpărați un UFC Fight Pass pentru doar 64,99 USD
 2. Deschide Amazon Prime pe Firestick (aplicația este preinstalată pe platformă)
 3. Bucurați-vă de UFC!

Dacă locuiți în afara SUA, asigurați-vă că utilizați un VPN pe Firestick pentru a vă conecta la un server american dacă doriți să deblocați Amazon Prime.

Cum să vizionezi UFC pe Fire TV Stick Free

În timp ce UFC TV este o opțiune oficială și plătită pentru vizionarea UFC pe Firestick, puteți chiar accesa fluxurile UFC gratuit în mod gratuit prin MatchTV.ru.

UFC liber pe firestick

Procesul pas cu pas pentru utilizarea UFC pentru a transmite UFC de pe Firestick este următorul:

Înscrieți-vă și abonați-vă la un serviciu VPN cel mai bun plătind pentru planurile sale de prețuri. Există mai multe VPN-uri care oferă aplicații dedicate pentru Firestick, deci nu ar trebui’nu va fi o problemă

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN oficială din magazinul de aplicații Firestick.
 2. Conectați-vă la un server rus și utilizați browserul oficial de mătase Amazon pentru a vizita MatchTV.ru.
 3. Bucurați-vă de UFC în direct pe Firestick gratuit.
  Urmăriți Game of thrones live online.

Cum să vizionezi UFC pe Kodi

Software-ul multi-platformă open source este faimos pentru utilizatorii furnizorilor o alternativă pentru vizionarea filmelor / emisiilor lor preferate, TV live, sporturi, evenimente și multe altele prin suplimente terțe. Cea mai bună opțiune pentru vizionarea UFC implică instalarea suplimentului Planet MMA. Totuși, puteți afla despre fluxul UFC în ghidul nostru complet despre cum să urmăriți UFC pe Kodi.

Urmați pașii de mai jos pentru a începe:

Cum se instalează suplimentul Planet MMA pentru UFC!

 1. Deschis cererea Kodi V17 și merge la setări prin clic pe “Angrenaj” icoană.
 2. Selectați “Manager de fișiere” și clic pe “Adaugă sursa”.
 3. introduce http://supremacy.org.uk/zip/repo/into caseta URL.
 4. Nume sursa media “Supremacy Repo”, și presa
 5. Întoarcere la meniul principal, clic pe “Add-on-uri”, și apoi  “Pachet” simbol.
 1. Selectați “Instalați din fișierul zip” și găsi“Supremacy Repo”.

MMA KODI ADAUGĂ PE

 1. Dublu click pe “repository.supremacy-1.2.zip” și aștepta pentru notificare.
 2. Clic pe “Instalați din depozit” și Selectați“Supremaţie”.
 3. Deruleaza in josclic pe “Componente video”, găsi“Planeta MMA” și deschide-l.
 4. Lovit  “Instalare” buton, Selectați cea mai recentă versiune de la Supremacy, și apoi presa
 5. Lansa Planeta MMA și clicpe “Lupta LIVE” pentru a începe să transmiteți fluxul UFC!

Cum să vizionezi UFC Live Online

Cum să urmărești UFC pe Roku

Pentru a urmări UFC pe Roku, pur și simplu urmați pașii menționați mai jos:

ROKU UFC

 • Selectați un serviciu VPN de top, instalați-l pe router și conectați-vă la un server Filipine
 • Cumpărați Pass Pass la o rată mai mică
 • Conectați Roku la un dispozitiv de internet activat prin VPN, de preferință un router. Puteți obține mai multe informații despre cum să faceți acest lucru în ghidul nostru despre Cel mai bun VPN pentru Roku
 • Adăugați canalul oficial UFC la Roku
 • Introduceți detaliile permisului de luptă
 • Urmăriți UFC pe Roku!

Opriri UFC pe Roku

ROKU BLACK OUT

Întârzierile sunt una dintre experiențele frustrante din timpul unei lupte UFC, deoarece vă permite să urmăriți temporar lupta care se desfășoară în acest moment. Păi, nimănui nu-i place niciodată astfel de întreruperi brute de la UFC, nu eu, mai ales cum dau’îmi place să ratez nici măcar un minut din acțiune vreodată!

Cu toate acestea, dacă lupta este difuzată și la TV live așa cum este norma, dintr-un motiv necunoscut, fie managementul UFC, fie conducerea TV impune o oprire temporară în lupta în care puteți auzi audio, dar nu și video.

Și dacă credeți că asta nu face asta’Aplică serviciilor de streaming online, atunci ești greșit, deoarece aceasta afectează toate platformele pe care UFC este urmărit, adică TV în direct, precum și site-urile de streaming online.

Cum să ocoliți Blackouts Luptele UFC pe Roku

Singurul care neutralizează aceste blocaje frustrante și bruște este prin cel mai bun VPN, care vă permite să treceți locația de vizualizare într-o locație diferită în care fluxul live UFC nu este’nu este afectat de oprirea de ex. te afli în Franța și se oprește apariția, atunci dacă te poți conecta la un server din SUA pentru a îți reorienta conexiunea la internet prin țară și a ocoli oprirea la luptele UFC pe Roku.!

Cum să urmăriți UFC pe PS4

Pentru proprietarii de PS4 care sunt alternativ fani mari ai luptelor UFC, iată ghidul dvs. despre cum puteți viziona UFC pe PS4 în direct, inclusiv informații despre canalele de streaming pentru UFC pe PS4, streaming gratuit pentru UFC pe PS4 și cum puteți reduce prețul de lupta trece printr-un Best VPN și multe altele!

 • Selectați browserul Internet din zona de conținut de pe PS4
 • Intrați UFC.TV în bara de adrese
 • Conectați-vă cu Pass Pass
 • Urmăriți în direct online pe PS4

Cum să vizionezi gratuit UFC Live pe PS4

În timp ce lupta UFC este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să vizualizeze lupta pe PS4-ul lor în calitate HD, există o opțiune gratuită disponibilă și pentru cei care nu’Nu vreau să ratez lupta doar pentru că lupta este fără bugetul lor!

Îl puteți urmări gratuit pe MatchTV.ru, iată cum:

 • Conectați PS4 la o conexiune VPN activată. Puteți face acest lucru prin configurarea VPN pe routerul Wi-Fi și apoi conectarea PS4 prin intermediul acestuia
 • Deschideți browserul Internet PS4 din zona de conținut
 • În bara de adrese, tastați “MatchTV.ru”
 • Bucurați-vă de UFC live online pe PS4 dvs. gratuit
  Halloween Binge-Mania: Cele mai bune filme / emisiuni TV de vizionat în 2023

Cum să vizionezi UFC în Canada

Pentru fanii canadieni UFC, Fight Network este locul în care să acordați un ton pentru a putea urmări UFC-ul din Canada. Cel mai bun lucru despre vizionarea UFC în Canada este faptul că Fight Network este disponibil pe diverse dispozitive precum Android, iOS și Roku, permițându-vă astfel modalități de alegere multiplă..

LUPTA REȚEAU UFC

Lista canalelor / radiodifuzorilor UFC

Radiodifuzorul oficial pentru UFC este BT Sport, un canal de televiziune sportiv, operat de Grupul BT din Irlanda și Regatul Unit. Prin urmare, utilizatorii aflați în oricare dintre țări se pot bucura cu ușurință de vizionarea evenimentului pe televizorul lor prin cablu, schimbând canalele lor la BT Sport. Pentru utilizatorii care se află în altă parte, consultați lista de canale / radiodifuzoare de mai jos.

Australia

Fanii MMA aflați în Australia pot urmări cu ușurință UFC și toate luptele uimitoare Fox Sports 3, care transmite aproape toate evenimentele de succes din întreaga lume.

Rusia

Iubitorii UFC care locuiesc în Rusia își pot schimba canalele spre Rusia-2 VGTRK pentru acoperirea completă a principalelor lupte și subcentre.

China

Până în prezent, nu există nicio știre despre un radiodifuzor oficial care să furnizeze fluxuri live ale UFC în China. Cu toate acestea, vă puteți înscrie cu PPTV – platforma chineză de streaming de video.

Japonia

Pentru cei care locuiesc în Japonia, puteți trece canalele dvs. la celebrul Rețea de satelit WOWOW pentru vizionarea evenimentului UFC în direct.

Canada

Fanii canadieni ai MMA pot urmări cu ușurință evenimentul UFC în direct pe TV prin cablu prin celebrul “Retea de lupta” canal, care va oferi chiar fluxuri ale emisiunii de previzualizare.

Brazilia

Pentru a urmări evenimentul UFC PPV în direct la televiziunea prin cablu din Brazilia, telespectatorii ar trebui să își schimbe canalele la celebra rețea de televiziune free-to-air numită “Globo”.

Regatul Unit

Treceți canalele la celebrul BT Sports. Pentru a urmări evenimentul online, accesați site-ul principal.

Concluzie

Aceasta’acum se știe că VPN-urile pot fi utilizate pentru a evita georestricțiile de pe majoritatea site-urilor de streaming majore din întreaga lume. Dar, întrucât majoritatea acestor site-uri de streaming precum UFC TV, DirecTV Now și chiar Amazon Prime etc. sunt extrem de stricte cu geo-restricțiile lor, nu puteți debloca aceste site-uri decât dacă vă abonați la un serviciu VPN cel mai bun, care nu poate doar să ocolească restricțiile. dar poate oferi, de asemenea, cea mai bună experiență pentru streaming.

Pentru fanii UFC din întreaga lume, VPN-urile devin imperative pentru deblocarea site-urilor de streaming care oferă evenimente UFC majore!

Dacă sunteți un fan UFC și vă place acțiunea și drama pe care luptă-ul le oferă, atunci este timpul necesar pentru a începe să luați în considerare să cumpărați un abonament VPN de top și să vă asigurați că nu pierdeți niciodată un singur eveniment al acestei ligi fantastice de luptă.!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me