VPN-yhteysopas 2023 – pakollinen lukeminen aloitteleville käyttäjille Japanissa

Japanissa asuvat tietävät hyvin, että maa puolustaa sanan- ja lehdistönvapautta, joka ulottuu myös ilmaisuun ja puheeseen Internetissä. Viime vuosina geografiset rajoitukset ja tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin saatavuuden vastaiset toimet ovat kuitenkin lisääntyneet, ja kehotettiin käyttämään Best VPN -sovellusta paikallisten Internet-palveluntarjoajien laillisten maksujen välttämiseksi. Joten, lukematta tätä enempää, lue tämä Japanin VPN-yhteysopas.

Lue: Expressvpn Apple TV: n käyttöopas

Contents

VPN-yhteysopas 2023

 1. Mikä on VPN-yhteys
 2. Kuinka VPN-yhteys toimii?
 3. Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-yhteyttä Japanissa?
 4. VPN-yhteysmekanismi / Internet-hakuominaisuudet
 5. Parhaat VPN-yhteyssovellukset
 6. Onko Internet-yhteys Japanissa suojattu VPN-yhteyden avulla?
 7. Kuinka asentaa VPN-yhteys Windows 10 OS / 7 Service Pack -paketit
 8. iPhone VPN -yhteyden asennusopas
 9. Kuinka asentaa Android VPN -yhteys?
 10. Ilmaiset VPN-yhteyden sovellukset
 11. VPN-yhteyden älypuhelimen asiakas
 12. VPN-yhteys Mac / iPhone-sukupolvet / iPad-yhteys
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN -yhteystapa

Mikä on VPN-yhteys

Virtuaali yksityinen verkko lyhennettynä “VPN” on verkkotekniikka, jota sekä valtion virastot että tavalliset kansalaiset käyttävät turvallisen Internet-käytön hyödyntämiseen. Se luo suojatun reitin internetillesi, salaa kaikki lähetetyt ja vastaanotetut tiedot.

Mikä on VPN-yhteys

Kuinka VPN-yhteys toimii?

VPN: t peittävät yleensä online-läsnäolosi vaihtamalla IP-osoitteesi kautta modeemi ja saada se näyttämään ikään kuin sijaitset toisessa maassa. Samalla niiden avulla voit luoda “yksityinen” verkko, joka on vain sinulle saatavissa, minkä vuoksi sitä käytetään enimmäkseen suurissa yrityksissä ja yrityksissä.

Kuinka VPN-yhteys toimii?

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-yhteyttä Japanissa?

Kun opit, että tekijänoikeudella suojatun materiaalin suoratoisto / lataaminen on rikos, joka voi antaa sinulle kovan sakon, KAHDEN VUODEN TAPAHTUMAN tai jopa molemmat – asiat saavat aika stressaavaa. Osana vuoden 2012 tietokoneverkkojen seurantalakia Japanin hallitus seuraa jopa kaikkia käyttäjiä, mikä toistaa, kuinka tärkeätä VPN: n käyttö on Japanissa..

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-yhteyttä Japanissa?

VPN-yhteysmekanismi / Internet-hakuominaisuudet

 1. Lisäominaisuudet – Luotettavien VPN-palveluiden tulisi tarjota edistyneitä ominaisuuksia, kuten DNS / IPv6 -vuodonsuojaus, DoubleVPN, SOCKS5-välityspalvelin, jaettu tunnelointi, NAT-palomuuri ja automaattinen tappajakytkin.
 2. Protokollien tuki – Paras VPN-palvelu ei koskaan hyppää tarjoamaan hyvää protokollatukea. Valitse palvelu, joka antaa mahdollisuuden muodostaa yhteys OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec ja PPTP.
 3. Kirjauskäytäntö – Viimeinen asia, jonka tarvitset, on maksaa VPN: stä, joka kirjaa yhteyden / istunnon tiedot tai kieltäytyy paljastamasta tietoja siitä, kuinka kauan tietoja käytetään ennen poistamista. Etsi aina palveluntarjoajaa, jolla on varmennettu / vahvistettu nollakirjauskäytäntö.
 4. Kaistanleveyden kuristus – VPN: t antavat käyttäjille mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset sisällön suoratoistamiseen verkossa, Lataa torrentit, tai pelata pelejä. Varo palveluntarjoajia, jotka asettavat kaistanleveyden katkaisun.
 5. Samanaikaiset yhteydet – Paras VPN-yhteys ei salli vain pääsyä yhteen laitteeseen, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden luoda yhteyksiä useille laitteille samanaikaisesti.
 6. Palvelimen saatavuus – Valitse palveluntarjoaja, joka antaa sinulle pääsyn valtavaan palvelimien tietokantaan eri maissa ympäri maailmaa. Älä tyydy tarjoajiin, jotka tarjoavat vain 5/6 sijaintia yhteyksille.
  WTF on väärä YouTube-lasten kanssa - vanhemmat turhautuneita!

Parhaat VPN-yhteyssovellukset

Alla on kolme parasta VPN-palveluntarjoajaa, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti uskomattomasta suorituskyvystään, edistyneistä ominaisuuksistaan ​​ja palvelimistaan’käytettävyys, tukijärjestelmä ja yleinen luotettavuus, jotka sinun on ehdottomasti yritettävä!

Parhaat VPN-yhteyssovellukset vuonna 2023

ExpressVPN – Toimittajan VPN-yhteysvaihtoehto Japanissa

ExpressVPN on suosittu lisä VPN-markkinoilla. Se sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa yksityisyyttä ja nimettömyyttä, ja sillä on ylöskirjauskäytäntö, joka jopa järkytti Turkin viranomaisia. Kuukausittainen hinnoittelu alkaa 12,95 dollaria, ja sinulla on 2 000+ VPN-palvelinta 94 maassa ympäri maailmaa. Ominaisuuksiin kuuluvat tappauskytkin, jaettu tunnelointi, moniplatforminen tuki ja 24/7 live chat-tuki.

ExpressVPN-yhteys

Plussat

 1. Yhdistä 3 laitteeseen samanaikaisesti
 2. 30 päivän rahat takaisin -takuu
 3. 24/7 live-chat-tuki
 4. Automaattinen tappikytkin
 5. Ei kirjauskäytäntöä

Haittoja

 1. Hieman kallis – mutta sen arvoinen!

puskuroitu

Vuonna 2013 perustettu ja Gibraltarilla sijaitseva Buffered VPN on yksityisyyden suojaan tarkoitettu palvelu. Gibraltar on Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen viestintäkeskuksen (GCHQ) ja kansallisen turvallisuusviraston (NSA) ulottumattomissa. Se tarjoaa vertaansa vailla olevat BitTorrent-latausominaisuudet ja sallii yhteyden viiteen laitteeseen samanaikaisesti. Muita ominaisuuksia ovat 30 päivän palautukset, rajoittamaton kaistanleveys ja 24/7 suorakeskustelu.

Puskuroitu vpn-yhteys

Plussat

 1. Perustuu Gibraltariin
 2. Poista Netflix US: n esto
 3. Palvelimet 39 maassa
 4. Hyvä yksityisyys – ei käyttölokeja
 5. 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 1. Kallis – lähtöhinta 12,99 dollaria!

VyprVPN

Luonut Golden Frog, VyprVPN käyttää vaikuttavia tekniikoita, kuten Chameleon, joka taistelee VPN: n estämistä ja kuristusta vastaan ​​erottaen sen kilpailusta. Yhteyksiä varten VyprVPN antaa sinulle pääsyn valtavaan luetteloon 700 palvelimesta, jotka sijaitsevat 70 maassa. Ominaisuuksiin kuuluvat VyprDNS, useita salausprotokollia, NAT-palomuuri ja natiivisovellukset kaikille alustoille.

VyprVPN-yhteys

Plussat

 1. Palvelimet 70 maassa ympäri maailmaa
 2. NAT-palomuuri ja VyprDNS
 3. Kytkentä 3 laitteeseen
 4. 200 000+ IP-osoitetta
 5. Netflix Yhdysvalloissa

Haittoja

 1. Pitää yhteyslokeja 30 päivän ajan

Onko Internet-yhteys Japanissa suojattu VPN-yhteyden avulla?

Muihin maihin verrattuna Japani myöntää enemmän Internet-vapautta, mutta on edelleen tilanteita, joissa tarvitset korkeampaa nimettömyyttä. On joitain huolenaiheita siitä, että maa välittää tietoja Five Eyes -kansakunnille. Ainoa tapa suojata online-identiteettisi on aina käyttää VPN-yhteyttä, joka on täysin laillinen käyttää maassa verrattuna Kiinan ja Venäjän paikkoihin, joissa VPN on kielletty..

  WTF on väärä YouTube-lasten kanssa - vanhemmat turhautuneita!

Kuinka asentaa VPN-yhteys Windows 10 OS / 7 Service Pack -paketit

 1. Klikkaa “verkko” -kuvaketta Windowsin tehtäväpalkissa ja siirry kohtaan “Verkkoasetukset”.Onko Internet-yhteys Japanissa suojattu VPN-yhteyden avulla
 2. valita “VPN” alla “verkko & Internet” napsauta sitten “Lisää VPN-yhteys”.Kuinka asentaa VPN-yhteys Windows 10 OS / 7 Service Pack -paketit
 3. Päätämme käyttää PPTP-määrityksiä käyttämällä freevpnaccess.com-sivuston määrityksiä.lisää vpn-yhteys Windowsissa
 4. Täytä kaikki tiedot ja paina “Tallenna-painike”. Palaa edelliseen valikkoon ja napsauta yhteyspainiketta nauttiaksesi VPN: n käytöstä PPTP-menetelmällä.käyttämällä VPN-yhteyttä PPTP-menetelmällä Windowsissa

iPhone VPN -yhteyden asennusopas

 1. Avaa iPhonesi päälle Asetukset.iPhone-VPN-yhteyden-Asennus-opas
 2. Näet nyt luettelon asetusvaihtoehdoista. valita “yleinen”.Kuinka asentaa Android VPN -yhteys
 3. hana päällä “VPN”.Ilmaiset VPN-yhteyden sovellukset
 4. hana päällä “Lisää VPN-määritykset” aloittaa PPTP-asetukset.VPN-yhteyden älypuhelimen asiakas
 5. Valitse PPTP kohdasta “Lisää kokoonpano” paneeli ja sitten tulla sisään asetukset sivustolta freevpnaccess.com.VPN-yhteys Mac iPhone sukupolvien iPad
 6. Klikkaus päällä “Tallentaa”, ja palata VPN-valikkoon.
 7. Turn VPN “PÄÄLLÄ”.Amazon Fire TV Firestick VPN -yhteystapa
 8. VPN-logo näkyy nyt iPhonen oikeassa yläkulmassa!iPhone VPN -yhteyden asennus

Kuinka asentaa Android VPN -yhteys?

VPN-yhteyden muodostamisessa on kaksi vaihtoehtoa: lataa omistettu asiakas alustalle mistä tahansa yllä mainituista tarjoajista tai käytä manuaalista OpenVPN-menetelmää..

Sovellusmenetelmä

 1. Rekisteröidy mille tahansa yllä olevalle palveluntarjoajalle käymällä heidän pääsivustollaan ja lataamalla Android-sovellus.
 2. Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, ts. Käyttäjänimi ja salasana
 3. Yhdistä mihin tahansa valitsemasi palvelimeen. Nauti VPN: n käytöstä!

PPTP-asennus

 1. Siirry asetuksiin > Lisää > VPN
 2. Napauta (+) -kuvaketta, niin sinulta kysytään asennustiedot, jotka sinun on täytettävä
 3. Nimeä yhteys, valitse PPTP kohdasta “Tyyppi” valikko
 4. Kirjoita VPN-palvelin ja kirjautumistiedot palveluntarjoajalta
 5. Tallenna verkko, kirjoita käyttäjätiedot ja paina “Kytkeä”

Ilmaiset VPN-yhteyden sovellukset

Ilmaisia ​​ja luotettavia VPN-sovelluksia on erittäin vaikea löytää, ja tällä alueella tapahtuu paljon huijauksia, koska monet epäilyttävät operaattorit käyttävät julkisivua ilmaisen VPN-palvelun tarjoamiseen suorittaakseen monenlaisia ​​yksityisyyden loukkauksia. Kokeile näitä 3 suosituinta ilmaista VPN-palveluntarjoajaa varmistaaksesi, että et menetä heidän temppujaan:

 1. Hotspot-kilpi
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN-yhteyden älypuhelimen asiakas

Voit tehdä VPN-asetukset OpenVPN-asiakkaan kautta alle viidessä minuutissa riittävän hyvän Internet-yhteyden avulla. Antaa’s opastaa sinut vaihe vaiheelta:

  WTF on väärä YouTube-lasten kanssa - vanhemmat turhautuneita!

OpenVPN-menetelmä

 1. Siirry Google Play Kauppaan ja lataa / asenna OpenVPN Connect.
 2. Kun olet asentanut, lataa .ovpn-asetustiedostot täältä.
 3. Klikkaa “tuonti” -painiketta ja etsi ladattu .ovpn-tiedosto.
 4. Valitse tiedosto ja napsauta “Kokoonpanotiedoston lukeminen on valmis” sulkeaksesi tuontivalintaikkunan.
 5. Napsauta valitsemasi palvelinta ja kirjoita käyttäjänimi / salasana.
 6. Tarkista “Luotan sovellukseen” ruutuun ja napsauta “kunnossa”.

VPN-yhteys Mac / iPhone-sukupolvet / iPad-yhteys

Näin voit määrittää VPN-yhteyden Mac-tietokoneellesi omistetun sovelluksen avulla uskomattoman helposti. Käytämme sovelluksen viitteenä ExpressVPN:

 1. Siirry ExpressVPN.com-sivulle ja siirry tuoteryhmään.
 2. Klikkaa “mac” > Lataa sovellus.
 3. Anna käyttäjän käyttäjätiedot, kun VPN on asennettu.
 4. Valitse palvelin mieltymyksesi perusteella ja napsauta “Kytkeä”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN -yhteystapa

Asennusoppaassa käytetään ExpressVPN: tä’s FireTV-sovellus viitteenä. Antaa’Suorita VPN-sovelluksen asettamisprosessi FireTV-laitteellasi:

 1. Avaa FireTV-laitteesi hakupalkki ja kirjoita “ExpressVPN”, ja lataa sovellus.
 2. Kirjaudu sisään sovellukseen käyttämällä ExpressVPN-käyttäjänimeäsi ja salasanaasi.
 3. Näpäytä “kunnossa” jotta ExpressVPN voi käydä läpi yhteyspyyntöjen.
 4. Näpäytä “teho” -painike kytkeäksesi yhteyden päälle tai valinnut tietyn palvelimen sijainnin ja kytke sitten VPN päälle.

Asioiden kääriminen

Uskomme, että yllä oleva kattava oppaamme osoittautuu suureksi avuksi Japanissa sijaitseville. Periaatteemme on auttaa käyttäjiämme kaikin mahdollisin tavoin ja opastaa heitä parhaisiin markkinoilla tällä hetkellä käytettävissä oleviin yksityisyysvaihtoehtoihin.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me