Parhaat Firestick-sovellukset 2023 – suoratoisto elokuville, showille, urheilulle ja muille!

..Firestickistä on tullut käyttöönotonsa jälkeen käyttäjän suosikki, koska se tarjoaa tuhansia viihdesovelluksia, joista valita. Netflix-, Hulu- ja Amazon Prime -sovellusten streaming-sovelluksista ilmaisiin musiikkisovelluksiin, kuten YouTube ja Spotify, ei nykyään ole mitään parempaa kodin viihdettä kuin Firestick. Ja vielä enemmän, että voit myös suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä kaikissa näissä sovelluksissa, jos käytät paras VPN-tulipalo. Lisätietoja parhaimmista Firestick-sovelluksista saat lukemalla tämän all-inclusive-oppaan BestVPN.co-sivuston Parhaista Firestick-sovelluksista.!

Contents

Parhaat Firestick-sovellukset elokuviin ja ohjelmiin vuonna 2023:

Firestick on yksi markkinoiden parhaista suoratoistolaitteista, Amazonin rakentama, maailma’Suurimmasta verkkokauppayrityksestä, siitä on tullut voima luottaa kodin viihdemaailmaan nykyään.

Sen käyttäminen on yhtä helppoa kuin plug and play, koska laite on yhteensopiva melkein kaikkien tärkeimpien televisioiden ja medialaitteiden kanssa. Mutta parasta tässä laitteessa on niiden sovellusten määrä, joita voit käyttää sillä.

Suurin osa muista streaming-tikkuista ja -laitteista, kuten Roku ja Chromecast, eivät kuitenkaan ole samanlaisia’t tarjota käyttäjille niin laaja valikoima vaihtoehtoja, kun kyse on sovelluksista yhtä paljon kuin Firestick tekee.

Ja tiedätkö mitä’s suurin saalis täällä on? Huolimatta siitä, että se on virallisesti omassa sovelluskaupassaan, voit myös ladata sovelluksia helposti Google Play Kaupasta uskomattoman helposti, jolloin voit lisätä valintasi alueelle paljon laajemmalle.

Tässä oppaassa opastan sinut Firestickin kunkin luokan parhaiden sovellusten läpi. Joten aloitetaan kahdeksalla parhaalla maksetulla ja ilmaisella sovelluksella elokuviin ja esityksiin vuonna 2023 Firestickillä:

parhaat tulipalo-sovellukset

1. Netflix:

Se’s ei ole brainer oikeasti. Netflix on maailma’Hallitsevin streaming-alusta ja on jo tarjottavan sisällön suhteen pää ja olkapäät kaikkien muiden streaming-palveluiden yläpuolella. Antfologiasarjasta Black Mirror historialliseen draaman The Crown, Netflixissä ei ole pulaa sisällöstä, joten tämä sovellus on pakollinen Firestickillesi. Se on maksettu, mutta sen tilaaminen ei ole ollenkaan kallista.

Paras Firestick-sovellus elokuviin ja ohjelmiin

2. Hulu:

Toinen tuleva ja tuleva streaming-palvelu, Hulu, on hiukan erilainen kuin Netflix siinä suhteessa, että se tarjoaa streaming-kirjaston, mutta tarjoaa myös palvelupakettiensa live-tv-kanavia. Sen virallinen sovellus on saatavana Firestick-sovelluskaupasta, ja se tarjoaa yhden alustan parhaimmista maksettuista suoratoistosovelluksista.

kodi firestick app

3. Kodi:

Seuraavaksi tulee Kodi, joka ei sinänsä ole erityisen suoratoistopalvelu, mutta se helpottaa suoratoistovaihtoehtoja käyttäjille huomattavasti suuremmassa määrin kuin perinteiset suoratoistopalveluntarjoajat. Tarjoamalla satoja lisäosia, tämä sovellus antaa sinun tehdä mitä tahansa, elokuvien katselusta live-urheilun suoratoistoon, Kodi ei koskaan petä. Sovellus on ilmainen, mutta kolmannen osapuolen lisäosat yleensä maksetaan, jos haluat erän parhaita.

showbox-tulipalo-sovellus

4. Showbox:

Suosituin ilmainen suoratoistosovellus Android-laitteille, Showbox tarjoaa kattavan sisällön, joka tyydyttää suurimman osan käyttäjän viihdetarpeista. Sen kattamat luokat liittyvät elokuviin ja TV-ohjelmiin. Sovellusta ei ole vielä saatavilla virallisesti Firestickissä’sovelluskaupasta, mutta voit silti ladata ja asentaa sen joko suoraan APK-tiedostosta tai käyttää sivunlataustapaa saadaksesi sen Google Play Kaupasta.

Pluto-TV tulisijalle

5. Pluto-TV:

Ilmainen online-suoratoiston tarjoajat don’t ole parempia kuin Pluto TV. Tämä on johtava palvelu, joka tarjoaa mahtavia 100 + kanavia sen alustan kautta, ja se on täydellinen korvike, jos haluat jatkaa johdon leikkaamista milloin tahansa pian. Pluto-TV: ssä kanavilla ei ole valinnanvaraa. Palvelu aikoo lähitulevaisuudessa jopa monipuolistaa luokkiaan entistä enemmän. Se’on ilmainen sovellus, ja se on virallisesti saatavana Firestick-sovelluskaupasta.

crackle firestick app 2023

6. Crackle:

Yksi parhaimmista ilmaisista viihdesovelluksista, jota voidaan ylläpitää Firestick-sovelluksen ekosysteemissä, Crackle on osoittautunut varmaksi ostajaksi laitteen käyttäjille ajan myötä. Crackle on kehittänyt Sonyn ja tarjoaa huippuluokan viihdesisällön. Tähän sisältyy elokuvia ja TV-ohjelmia melkein kaikista tyylilajeista, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää laajempaa sisältökantaa.

Siinä on oma vanhempien valvontaominaisuus, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita sitä, mitä on mahdollista katsella sovelluksessa. Tämä tekee tästä uskomattoman turvallisen vaihtoehdon terveelliselle viihteelle.

  Parhaat torrent-sivustot ja 100% toimivat vaihtoehdot murtuneisiin sivustoihin

Sen sovellus on esitelty virallisesti FireTV-sovelluskaupassa.

7. SlingTV:

Jos olet kiihkeä narunleikkuri, olet ehkä ehdottomasti törmännyt nimeen SlingTV jo nyt. SlingTV tarjoaa huippuluokan live-kanavia ja hienoja hinnasuunnitelmia, jotka sopivat kaikenlaisiin budjeteihin ja tarpeisiin. SlingTV on nyt vahvistanut paikkansa yhtenä parhaimmista online-TV-palveluntarjoajista. Jopa UFC-taistelut ovat helposti saatavana alustalla yhdessä muiden tällaisten tärkeiden viihdetapahtumien kanssa.

sling-tv-tulisija

SlingTV on maksullinen palvelu ja löydät sen sovelluksen helposti FireTV-sovelluskaupasta.

crunchyroll firestick-sovelluksille

8. CrunchyRoll:

Kaikille niille anime-faneille, CrunchyRoll on paras palvelu, johon voit kirjautua.

Japanilainen animoitu sisältö hallitsee tämän hienon sovelluksen viihdevaihtoehtoja. Mutta sinulla on aina mahdollisuus vaihtaa kieltä mieltymyksesi mukaan. CrunchyRoll tulisi ehdottomasti asentaa Firestick-laitteeseesi yli 15 000 tunnin sisällön avulla.

Tämä on maksullinen palvelu, ja siihen sisältyy 2 viikon kokeilusuunnitelma.

Firestick-sovellukset elokuville ja TV: lle: Tekijä’suositus:

Vaikka olen ehdottomasti kaiken tyyppisen viihteen fani ja todella ihailen kaikkia näitä yllä lueteltuja mahtavia elokuva- ja TV-sovelluksia, joiden avulla voin kyllästyä haluani hankkia terveellisen viihdekokemuksen, heidän joukossaan on yksi sovellus, joka ylittää luettelo ehdottomasti.

Ja se on Netflix.

Netflix on tällä hetkellä numero streaming-palvelu numero yksi eikä mikään muu sovellus tai palvelu ole edes lähellä sitä. Tarjoamalla uskomattomia ohjelmia, kuten Oranssi on Uusi musta, The Crown, Musta Peili, Stranger Things ja paljon muuta, tämän sovelluksen sisällön laatu on aivan toisella tasolla verrattuna muihin tässä luettelossa mainittuihin nimiin.

Jos valitsisin ainoan Firestick-laitteeseen liittyvän sovelluksen, se olisi epäilemättä Netflix. Jopa tämän palvelun hinnasuunnitelmat ovat erittäin edullisia käyttäjille, joilla on erilaisia ​​viihdetarpeita.

Ja jos otat käyttöön Netflixin parhaan VPN: n Yhdysvaltain Netflix-kirjaston lukituksen estämiseksi, se antaa sinulle pääsyn sivuston sisällön huomattavasti suurempaan kirjastoon kuin voit muuten tehdä..

* Testauksissamme käytimme NordVPN: ää Netflix US: n estämiseen onnistuneesti 

Parhaat Firestick-sovellukset 2023 - suoratoisto elokuville, showille, urheilulle ja muille!

Parhaat musiikin Firestick-sovellukset vuonna 2023:

Musiikki kuulostaa paljon paremmalta, kun voit katsoa tietyn musiikkikappaleen mukana tulevaa videota suurella HD-näytöllä, ja tämän Firestick antaa sinulle mahdollisuuden. IPod-sukupolvi on nyt kauan poissa ja nykyään’Maailmanlaajuisesti näyttö on yhtä tärkeä kuin itse ääni, joten kokeile ja käytä uutta tapaa viihdyttää musiikkia näiden uskomattomien, parhaan musiikin Firestick-sovellusten vuonna 2023 avulla:

Parhaat musiikkia sisältävät Firestick-sovellukset

9. YouTube:

Kuka ei’etkö tiedä YouTubesta? Siitä on tullut ehdottoman välttämätöntä, jos haluat binge katsella videoita kaikenlaista ja genreä. Mutta mitä useimmat ihmiset jättävät huomioimatta tämän foorumin, on sen kyky tarjota kaikkein täydellisin musiikkikirjastosarja kuin mitä muuten voi käyttää, ja sekin ilmaiseksi!

Evanesencestä Nelly Furtadoon ja Michael Jacksoniin’S Suurimmat osumat pään kimppuun yhtyeiltä kuten ColdPlay ja Linkin Park, YouTube on saanut kaiken ja sovellus on helposti saatavana Firestickissä ilmaiseksi!

Jotkut kappaleet voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja, joten jos sinulla on VPN Firestickille, et koskaan kohtaa minkäänlaisia ​​palvelun rajoituksia. Mutta en voi kertoa teille, kuinka voit poistaa kaikki ne häiritsevät mainokset, jotka voivat yhtäkkiä ilmestyä missä tahansa palvelun osassa milloin tahansa!

spotify app tulipalo10. Spotify:

Sinun on täytynyt asua kallion alla viimeiset 5 vuotta, jos sinulla on vielä turvapaikkaa’t kuullut Spotifystä! Tämä kattava, uskomattoman ohjattava ja terveellinen musiikkisovellus on nyt maailmassa’musiikkipalvelu numero yksi vuonna 2023!

Sen sovellus on helposti saatavissa FireTV-sovelluskaupasta. Mutta se, että sen avulla voit synkronoida kaikki laitteesi, jos ne ovat samassa Wi-Fi-verkossa, tekee siitä yhden helpon vaihtoehdon valita, jos olet diehard musiikin fani.!

Parasta siinä, että se ei’t bug sinua kaikenlaisten mainosten kanssa. Tämän takia ladataan ja asennetaan suositeltavaksi sovellukseksi kappaleiden ja muiden musiikkitiedostojen käyttämistä varten Firestickissä!

Spotify on ilmainen palvelu, mutta se edellyttää kirjautumista ja tilin luomista.

  100 parasta Kodi-lisäystä elokuviin ja live-TV-ohjelmiin (testattu ja vahvistettu luettelo vuodelle 2023)

Parhaat urheilun Firestick-sovellukset vuonna 2023:

Kaikenlaista urheilua seurataan uskonnollisesti ympäri maailmaa. Suurista jalkapalloliigoista korkean tason taisteluihin ei ole mitään, mikä voi antaa paremman adrenaliinirenkaan ja tehdä päivästäsi arvokkaan kuin neettivät urheilukilpailut kahden erittäin kilpailevan kokonaisuuden välillä. Ja suoratoiston ansiosta et voi koskaan missata suosikkisi urheilutapahtumiasi koskaan!

Amazon Firestick on nyt helpottanut urheilun seuraamista HD-näytöltä suoratoiston kautta, mutta sinun on selvitettävä, mitkä sovellukset palvelevat sinua parhaiten, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet käyttää kaikkia tärkeimpiä urheilutapahtumia. Joten tässä on 2023 parhaat kolme urheilun Firestick-sovellusta!

Parhaat urheiluun tarkoitettuja Firestick-sovelluksia11. Mobdro:

Jos urheilussa oli koskaan terveellisiä ilmaisia ​​streaming-palveluita, niin Mobdro on täytynyt olla se. Suoratoistamalla urheilutapahtumia kaikkialta maailmasta, Mobdro on noussut räjähdysmäisesti urheiluharrastajien lopulliseksi palveluksi.

Mobdro pyrkii varmistamaan parhaan live-toiminnan urheilumaailmasta jatkuvasti. Sovellus etsii jatkuvasti tällaisia ​​virtauksia. Kun se löytää tällaisen streamin, se palvelee tilaajilleen. Ja poika tekee sen sillä työllä täydellisyydellä tai mitä!

Sovellus ei ole saatavana Firestick-sovelluskaupasta. Sinun on joko ladattava se verkkosivustolta tai ladattava se Downloader-sovelluksen kautta. Lisätietoja tämän tekemisestä on Paras VPN Firestick -oppaassa -oppaassa.

Mobdro tarjoaa myös premium-version, joka tekee palvelumainoksesta ilmaisen!

ESPN Firestick-sovelluksille 202312. ESPN:

ESPN on yksi urheiluviihdemaailman tunnetuimmista nimistä. Se on parhaiten maksettu urheilusovellus, jonka voit suojata Amazon Firestick -laitteella. ESPN: llä on omat kanavat ja suoratoistovaihtoehdot uskomattoman monenlaisille urheilutapahtumille ympäri maailmaa, ja sen ylimmän tason palvelu jatkaa korkeimman hallintaa..

ESPN tarjoaa paitsi live-urheilulähetyksistä parhaan mahdollisen ottelun ennen ja jälkeen ottelun, erityisiä urheiluasiakirjoja, haastatteluja ja paljon muuta, mikä tekee siitä erittäin kattavan alustan, jos haluat katsoa enemmän kuin pelin.!

ESPN on maksullinen palvelu, joka toimitetaan ilmaisen viikon kokeilusuunnitelman kanssa. Sovellus on virallisesti esitelty Amazon-sovelluskaupassa, ja sen voi ladata uskomattoman helposti!

13. FuboTV:

Huolimatta siitä, että FuboTV on IPTV-palveluntarjoaja, joka palvelee kaikkia tyylilajeja, se tarjoaa myös uskomattoman laajan valikoiman eksklusiivisia urheilukanavia! Se on erittäin luotettava vaihtoehto tarjota terveellinen televisiokokemus Firestick-laitteeseesi!

fubotv UFC-tulitikulle

FuboTV on ollut pelin huipulla viime kuukausina! Palveluntarjoaja on suoratoistanut suosittuja tapahtumia, kuten UFC 230, Fifa World Cup ‘18 muun muassa.

Tämä on maksullinen palvelu ja sen virallinen sovellus on saatavana FireTV-sovelluskaupasta!

PlutoTV on rajoitettu osissa maailmaa. Jos satut olemaan jossain näistä maista, harkitse VPN: n käyttöä palvelun estämiseksi FireTV: ssä.!

Parhaat Firestick-sovellukset Internet-turvallisuudelle:

Edellä mainituista monista erilaisista sovelluksista, kuten Netflix, Hulu, FuboTV, ESPN ja jopa monille muille, on maantieteellisesti rajoitettu, mikä tarkoittaa,’t suoratoistaa heidän täyden tai osittaisen palvelunsa tiettyjen maantieteellisten rajojen ulkopuolella. Mutta näitä tapoja voidaan kiertää VPN-palvelun avulla!

Ja vaikka siellä on satoja VPN-palveluita, kaikki heistä eivät ole sopivia toimimaan Amazon Firestick -sovelluksesi kanssa, koska se vaatii tietyt ominaisuudet, joita vain harvat tarjoajat voivat tarjota. Lue lisää tällaisista ominaisuuksista ja tälle alustalle sopivista VPN-verkoista lukemalla tämä kattava katsaus VPN for Firestick VPN: ään.

Täällä on luettelo 3 suosituimmasta VPN-sovelluksesta Amazon Firestick -laitteellesi!

14. PureVPN:

Jos etsit nopeaa, luotettavaa ja mikä tärkeintä, halpaa VPN-palvelua Firestick-laitteellesi, PureVPN on täydellinen palvelu tarpeitasi vastaavaksi. PureVPN on yksi markkinoiden parhaimmista palveluista, koska se tarjoaa yhden laajimmista palvelininfrastruktuureista, joissa on palvelimia yli 160 maassa ympäri maailmaa, Netflix USA: n ja BBC iPlayerin vapauttamisominaisuudet, erikoisominaisuudet, kuten jaettu tunnelointi ja paljon muuta.!

Parhaat Firestick-sovellukset Internet-turvallisuudelle

Sillä on oma Firestick-sovellus, joka lisää käyttäjän helppoutta ja sen halvin suunnitelma on vain 1,65 dollaria kuukaudessa!

Parhaat Firestick-sovellukset 2023 - suoratoisto elokuville, showille, urheilulle ja muille!

15. ExpressVPN:

ExpressVPN on tällä hetkellä erittäin hyvin vastaan ​​otettu VPN-palvelu teollisuudessa yhtä vahva VPN kuin he tulevat. ExpressVPN: llä on hyvä maine tarjoamalla kestävimmän ominaisuuden suorituskyky kaikille laitealustoille. Sen tähdellä merkittyihin ominaisuuksiin kuuluu yli 2000 ominaisuutta, omistettu sovellus Firestickille, yksinoikeudella asennusoppaat, live-chat-tuki ja paljon muuta!

  Kolme suosituinta Pirate Bay-VPN: ää vuonna 2023 - Lataa tiedostot ilman pelkoa

ExpressVPN Firestickille

Sen halvin suunnitelma tarjoaa nyt 49% alennuksen! Tämän kautta voit saada palvelun niinkin alhaiseksi kuin 6,67 dollaria / kk 15 kuukauden erikoissuunnitelmalla!

Parhaat Firestick-sovellukset 2023 - suoratoisto elokuville, showille, urheilulle ja muille!

16. NordVPN:

Yli 5000 palvelinta, joita tarjotaan maailmanlaajuisesti, ja vaikuttavia vapauttamisominaisuuksia, NordVPN on edelleen ylimmän tason VPN-palvelu, joka on kerännyt käyttäjien luottamusta ympäri maailmaa. NordVPN tarjoaa käyttäjille upeimpia tietoturvaominaisuuksia, kuten Double VPN ja Onion over VPN. Siksi se on erittäin monipuolinen palveluntarjoaja verrattuna muihin tämän luettelon palveluihin.

Nordvpn tulisijalle

Ainoa haittapuoli tälle VPN: lle on, että se ei toimi’t ei vielä tarjoa omaa Firestick-sovellusta. Jos haluat käyttää sitä Firestick -laitteessa, sinun on asennettava se sivulatausmenetelmällä.

Sen halvimmat hinnasuunnitelmat tarjoavat palvelun käyttäjälle vain 3,49 dollaria / kuukausi!

Parhaat Firestick-sovellukset 2023 - suoratoisto elokuville, showille, urheilulle ja muille!

Firestick-sovellukset Reddit:

Joskus yllättyt voimakkaasti ja tämä oli vain yksi niistä hyvin tilaisuuksista. Kun muutin Redditiin tarkistaaksesi käyttäjän mielipiteitä parhaista Firestick-sovelluksista käyttäjän mieltymysten mukaan, huomasin omituisen sivuston olevan hiljaa aiheesta.

Ainoa mitä löysin tästä aiheesta Redditistä, olivat valikoivia säikeitä aiheista, kuten Mobdro-vaihtoehdot. Jotkut kommentit on poistettu näistä ketjuista ja mainittu alla:

Kommentti keskustelusta Christian_Lloyd_’kommentti keskustelusta "Sovellukset, kuten Mobdro?".

Toinen jonkin verran relatoitavissa oleva aihe oli yksi, jossa ihmiset keskustelivat sivulatausmenetelmistä. Olen tuottanut joitain kommentteja tästä säikeestä täältä:

Kommentti keskustelusta Impulse215’kommentti keskustelusta "[Kysymys] Mitkä sovellukset voit ladata Firestick-sivulle ja ovat toimivia?".

Kommentti keskustelusta angelboy65’kommentti keskustelusta "[Kysymys] Mitkä sovellukset voit ladata Firestick-sivulle ja ovat toimivia?".

Tämän lisäksi en löytänyt mitään edes kauko-ohjattavaa Redditin aiheeseen. Joten luulet, että sinun on oltava tyytyväinen tämän oppaan tarjoamaan analyysiin. Voit myös tehdä omia ehdotuksiasi aiheesta alla olevassa kommenttijonossa!

Älä unohda tutustua uusimpaan reddit vpn-oppaaseemme.

Amazon Firestick -sovellusten UKK:

Millaisia ​​kanavia voit saada FireStickillä?

Firestick-sovellusten kautta. voit käyttää kaikenlaisia ​​Live TV-, elokuva- ja urheilukanavia muun muassa

Onko Firestickistä kuukausimaksu?

Ei, Firestickistä ei ole kuukausimaksua. Sinun on maksettava vain yksi kerta ostaaksesi laite ja se on se. Joudut kuitenkin maksamaan kaikista tilauksista palveluista, joita käytät Amazon Firestick -sovelluksen kautta

Mitkä sovellukset ovat saatavilla Firestickissä?

Firestick tarjoaa kaikenlaisia ​​sovelluksia urheilusta musiikkiin ja ohjelmistoista elokuvien suoratoistopaikkoihin. Se tarjoaa myös live-TV-sovelluksia ilmaisissa ja maksutetuissa luokissa.

Mitä ovat Jailbroken-tulipunat?

Jailbroken Firesticks voi ladata sovelluksia, joita ei ole esitelty FireTV: ssä’virallinen sovellusliike! Kaikki Firesticksit ja FireTV-laitteet voidaan purkaa vankilaan, jos osaat tehdä sen oikein. Sivukuormitusmenetelmä on suositeltavain tapa torjua Firesticks luotettavasti.

johtopäätös:

Amazonin Firestick on epäilemättä paras suoratoistolaite! Ja tuo’s, koska se tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia ja yhteensopivuutta. kuin sen aikakaudet. Parhaista live-TV-kanavasovelluksista eläviin urheilu- ja musiikin suoratoisto-sovelluksiin voit kirjaimellisesti saada minkä tahansa sovelluksen asennettavaksi ja konfiguroitavaksi Firestick-laitteeseesi, jotta voit lisätä uskomattoman arvon, jonka suojaat tällä laitteellasi.!

Edellä mainitut sovellusluettelot ovat vain kunkin genren suosituimmat sovellukset, joihin olen keskittynyt tässä luettelossa. Mutta se’Eikä se, koska on satoja muita sovelluksia, jotka tarjoavat monenlaisia ​​palveluita Firestickillä.

Älä tarkista niitä ja jos löydät jotain mielenkiintoista, joka voi esiintyä yllä olevissa luetteloissamme, mainitse ne sitten alla olevassa kommenttiketjussa! Aion olla mielelläni kanssasi tästä aiheesta ja muokata luetteloitasi, jos pidän sovelluksesi tarpeeksi osuvana!

Aseta Suoratoisto-maailma tuleen Firestick -laitteella alkaen tänään!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me