A legjobb VPN-szolgáltatások Thaiföldön: 5 megbízható és tesztelt alkalmazás 2023-ra

Az internetes biztonság Thaiföldön bonyolult kérdéssé vált, különösen a 2014. évi puccs után. D’etat. Az állampolgárokat letartóztatták, pénzbírságban ítélték meg és kínozták internetes tevékenységük miatt.

Ilyen környezetben a megbízható VPN kritikus eszköz a legtöbb thaisz számára. Nem csak növeli a felhasználót’biztonságát és névtelenségét online, de ezenkívül lehetővé teszi számukra a tiltott tartalmak elérését.

Ez az oka annak, hogy sok thaiföldi lakos a VPN-t használja. Az alábbiakban felsoroltam a thaiföldi legjobb VPN-eket, miután számos tényező alapján megvizsgáltam őket.

A legjobb VPN Thaiföldön

Contents

5 legjobb VPN szolgáltatás Thaiföldön (összefoglaló)

 1. PureVPN: 12 dedikált thaiföldi szerver annak biztosítása, hogy a felhasználók hozzáférjenek a legjobb szolgáltatásokhoz Thaiföldön belül és kívül. Lehet, hogy VPN szolgáltatója mindössze 2,91 dollár havonta .
 2. Surfshark: Könnyen kezelhető és megbízható. A Surfshark ma úgy dönt, hogy több mint 140 országban 1040+ szervert használ, többek között Thaiföldön, könnyen kezelhető felülettel. Nincs jobb VPN elérhető, csak havi 1,99 dollárért .
 3. Ivacy: Streaminghez tervezték. Tökéletes VPN-szolgáltató a hosszú pufferelési várakozások és lassú sebesség elhullása esetén. Alkut, mindössze 2,25 dollár havonta
 4. ExpressVPN: A leggyorsabb VPN az iparban. Azoknak a játékosoknak, akik nem’Nem akarjuk, hogy a késés veszélyeztesse játékélményüket, miközben a PUBG-en vagy a Fortnite-on játszik. Felejtsd el a késés miatti aggodalmakat, mindössze 8,32 dollár havonta .
 5. CyberGhost: 10 natív szerver Thaiföldön. Olyan felhasználók számára készült, akik órákat töltenek végtelen örvényen keresztül az online tartalomra. Dedikált thai szerverek, amelyek az internet-megszakításoktól mentesen elérhetők, mindössze 2,75 dolláronként .

Miért szükséges a VPN Thaiföldön??

A virtuális magánhálózat (VPN) a legjobb eszköz a teljes névtelenség és az Internet biztonságának garantálására. A VPN-ek sok olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az Internet előnyeinek folytatását, anélkül, hogy aggódnia kellene az online tevékenysége miatt, amelyet bárki megfigyelhet..

Az összes technikai előnye mellett a VPN sokat kínál a szórakozás szempontjából is. A Netflix, a Hulu, a Disney + és az Amazon Prime tartalomkönyvtárak miatt gyorsan millióik kedvelt választékaivá váltak..

A tartalom néha azonban bizonyos földrajzi korlátozások vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy a meghatározott régión kívüli felhasználók nem férhetnek hozzá ehhez a tartalomhoz.

A VPN lehetővé tenné az összes kedvenc tartalom streamingjének és élvezetének folytatását. Ezenkívül a thaiföldi televízió is nagyszerű szórakoztatási forrássá vált. Sajnos ennek a tartalomnak a nagy része földrajzilag korlátozva van, csak a thaiföldi nézők számára.

Az expatatok számára a VPN lehetővé teszi, hogy a kiszolgálókat Thaiföldön állítsa be, és továbbra is élvezze a Thai TV 3, a Workpoint vagy a GMM 25 csatornát..

A legjobb thaiföldi VPN-k 2023-ban

A thaiföldi adatvédelemmel és az internet szabadságával kapcsolatos kérdések megkerülése érdekében ezeknek az öt legfontosabb VPN-nek hihetetlenül hasznosnak kell lennie:

1. PureVPN – legjobb VPN Thaiföldön

 • Ár: 2,91 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 5.0

PureVPN logóHongkongban székhellyel rendelkező PureVPN jelöli a legtöbb dobozt, amikor előnyei vannak, amelyeket a felhasználók számára nyújthat.

Több mint 2000 szerverrel több mint 140 országban, köztük egy tucatban Thaiföldön, néhány más VPN ugyanannyi tartalomhoz fér hozzá, mint a PureVPN..

A thai szerverek biztosítják, hogy a felhasználók soha ne hagyja ki a helyi tartalmakat, ha ők’Ismerkedjenek meg az országukkal is.

Ön nyert’ne aggódjon a kompatibilitással kapcsolatban, mivel a PureVPN támogatott Android, Mac, Windows, iOS és Linux rendszereken. Ezen felül, ott is’Teljes mértékben támogatja a Kindle és a játékkonzolokat, mint például a PS4 és az Xbox One.

5 AES-256 titkosítással elérhető többféle bejelentkezés PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec és OpenVPN protokollokat követő titkosítással biztosítja a maximális biztonságot.

Előnyök

 • 12 dedikált thai szerver
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 5 Több bejelentkezés
 • Nem rögzített DNS vagy WebRTC szivárgás
 • Kompatibilis az Android, Mac, Windows rendszerrel & iOS

Hátrányok

 • A felhasználói felület egyszerűbb lehet

2. Surfshark – Könnyen használható és megbízható

 • Ár: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot értékelése: 4.4

Surfshark-logoA Brit Virgin-szigeteken található Surfshark Thaiföldön lakók számára a legjobb választás. Költségvetésbarát szolgáltatás, amely minden esélyt meghiúsít a piacon lévő legfontosabb versenytársakkal szemben.

A Surfshark hozzáférést biztosít a felhasználók számára 1040+ szerverhez, több mint 140 országban, beleértve Thaiföldöt is. Ezen felül a felhasználók élvezhetik a zökkenőmentes Surfshark szolgáltatást Android, iOS, Mac, Windows, valamint Linux készülékeiken.

A legjobb rész az egészben; a VPN segítségével feloldhatja a Netflix és más streaming webhelyek, például a BBC iPlayer, az Amazon Prime, a Hotstar, a Voot, a Hulu és még a Disney Plus webhelyeket is

Ez követi a katonai AES-256-GCM titkosítást, amely támogatja az IKEv2 és az OpenVPN protokollt, biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújtva, amely korlátlan eszközökön használható.

Előnyök

 • 1040+ szerver több mint 140 országban
 • Álcázási mód
 • Korlátlan eszközök támogatása
 • Szigorú bejelentkezési szabályok

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálat jobb lehet

3. Ivacy – A biztonságos streaminghez tervezték

 • Ár: $ 2.25 / mo
 • Trustpilot értékelése: 5.0

A legjobb VPN-szolgáltatások Thaiföldön: 5 megbízható és tesztelt alkalmazás 2023-raA megbízható szolgáltatás és az ügyfelek elégedettsége az Ivacy alkotóelemei’A siker több mint egy évtizede.

Például példátlan képességet biztosít a felhasználók számára a szerverkapcsolat testreszabására, amellett, hogy az elérhető legmegfizethetőbb opciók egyike.

Keresztül kompatibilis az iOS, a Mac, a Windows és az Android számára, ez tökéletes VPN-szolgáltató lehet a felhasználók számára, akik korlátlan tartalmat közvetítenek több eszközön.

A megosztott alagút funkció még jobbá teszi a streaming élményt az Ivacy révén.

Az ipari szabvány AES-256-GCM titkosítás, valamint az L2TP és IKeV2 protokollok biztosítják, hogy az Ivacy megbízható választás legyen a következő VPN szolgáltatója..

Előnyök

 • Az ügyfélszolgálat ipari referenciaérték.
 • A rendelkezésre álló legjobb streaming támogatás.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • Az egyik legolcsóbb lehetőség.

Hátrányok

 • A technikai támogatást javítani kell.

4. ExpressVPN – tökéletes játék szerelmeseinek

 • Ár: $ 8.32 / mo
 • Trustpilot értékelése: 5.0

5-ExpressVPN-LogoMíg a felhasználók az ExpressVPN árán magasabb árat áraszthatnak, a szolgáltatások sokasága, amelyekhez hozzáférnének, hogy megéri a plusz pénzt.

Az ExpressVPN 94 országban, köztük Thaiföldön is a leggyorsabb kiszolgálókat tartja karban.

Ezek révén ideális választás a lelkes játékosok számára, a keresztirányú kompatibilitása mellett iOS, Windows, Android és Mac.

Az ExpressVPN számára egyedülálló funkció a Network Lock, a legmodernebb kikapcsoló, amely korlátozza a hálózat összes internetes forgalmát, ha a kapcsolat megszakad.

A szokásos AES-256 bites titkosítása az OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 és PPTP protokollokat használja, és ezáltal a piacon az összes legjobb VPN-nek a játékosok és a rendszeres felhasználók számára..

Előnyök

 • Ideális játékhoz a leggyorsabb szerverekkel.
 • Hálózati zár.
 • A Bitcoin támogatása.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél.

5. CyberGhost: Geográfiai tartalom feloldásához készült

 • Ár: $ 2.75 / mo
 • Trustpilot értékelése: 4.5

CyberGhost logóHa te’ha valamelyik felhasználót órákig tölti, végiggörget az interneten, akkor a CyberGhost ideális megoldás az Ön számára.

A felhasználók több mint 6000 szerverből származhatnak előnyeikből, amelyek 90 különböző országból működnek, köztük 10 Thaiföldön.

Ezenkívül teljes kompatibilitást kínál az Android, iOS, Linux, Mac és Windows számára.

A legjobb szolgáltatás a NoSpy adatközpont: CyberGhost’dedikált szerver, amely egy dedikált uplink-et használ a 256 bites titkosítás további megerősítésére, amelyet a 7-Multi bejelentkezéshez elérhető OpenVPN, L2TP-IPsec és PPTP protokollok támogatnak..

Előnyök

 • 7 Több bejelentkezés.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • Feloldja a legtöbb tartalmat.

Hátrányok

 • A csatlakozási sebesség elmaradhat.

Hogyan működik a törvény az online adatvédelemmel Thaiföldön??

2023 májusában Thaiföld elfogadta a B.E. 2562 (2023), PDPA néven ismert.

A törvény minden Thaiföldön működő vagy üzleti tevékenységet folytató társaságot előírta az irányelv előírásainak betartására.

A törvény célja annak modernizálása, hogy az alkotmány miként foglalkozik az internetes személyes adatokkal.

Néhány kiemelkedő funkciója magában foglalja az ügyfelek számára a lehetőséget, hogy lemondjanak a nyomkövetéssel kapcsolatos sütikről, értesítsék az összes ügyfelet bármilyen adatról, és ami a legfontosabb: létrehozott egy személyes adatvédelmi bizottságot (PDPC) a törvény végrehajtásának felügyeletére..

E törvény megsértése pénzbírságot és büntetőeljárást vonhat maga után a bűnösnek talált társaságok számára.

Thaiföld’s Az internetes cenzúra és megfigyelés bevonása a bajba jutott múltban

Az “felségárulásra” (sérült fenség) egy olyan törvény, amely bármilyen online kritikát, nevetséget vagy sértetést tesz a monarchia ellen, legalább 15 év börtönbüntetéssel. A polgárokat börtönbe helyezték a Facebook-hozzászólások létrehozása és megosztása miatt.

A technológiai bűncselekmények elnyomásának osztálya (TCSD) nevű 60-70 fős csapat az internet szabályozására és az internet sértő tartalom megfigyelésére szakosodott..

A 2014. évi katonai puccs után számos weboldalt betiltottak, hogy az online szabadságot ellenőrzés alá vonják.

Az újságíróknak, a diákoknak, a turistáknak és más embereknek rendszeresen kellett fordulniuk a VPN-hez a megoldásként az internet cenzúrázására, amelyet a hatóságok helyeznek el az interneten.

Amellett, hogy folyamatos éberséggel biztosítja az internet szabadságát és anonimitását a hatóságokkal szemben, a VPN-k segíthetnek az olyan streaming webhelyek tartalmának streamingében, mint a Netflix, Hulu és a Disney +, amelyek földrajzilag korlátozottak, és amelyek Thaiföldön belül nem érhetők el..

Az emberek azt is kérdezik

A VPN-ek Thaiföldön legálisak?

Papíron a VPN-k Thaiföldön teljesen legálisak. Az elmúlt években azonban a kormány kibercsendes cserkész nevű kezdeményezést hozott létre.

Thaiföldi tinédzsereket toboroz, és indoktrinálja őket, hogy jelentsék a barátaikat, a családtagokat és a közvetlen körükben lévő személyeket, akiknek feltételezik, hogy VPN-eket használnak az IP-k elfedésére, hogy az lèse-majesté törvényt sértő tartalmat hozzanak létre és osszanak meg..

Melyek a legjobb ingyenes VPN-ek a PC-hez?

Számos olyan VPN-webhely található online, amelyek ingyenesen használhatók.

A felhasználóknak azonban meg kell értenie, hogy ezeknek a webhelyeknek hiányoznak a kritikus funkciók, amelyek elsősorban a VPN használatát teszik szükségessé.

Korlátozott a kiszolgálók száma, a lekapcsolási arány magas, a sávszélesség korlátozott, és mindenekelőtt ott vannak’Nem garantálja, hogy adatait nem továbbítják a hirdetőknek, vagy ami még rosszabb, maga a kormány.

Ha te’Ha komolyan veszi magát a félelmetes TCDS-től, akkor a fizetett VPN-szolgáltatás sokkal ésszerűbb és bölcs lehetőség a.

Nézhetek Thaiföldön a Netflixet?

Igen, 2016-ban a Netflix hivatalosan elérhetővé vált Thaiföldön.

Azonban ott van’óriási mennyiségű, földrajzilag korlátozott tartalom a Netflix-en, amire Thaiföld nézői nem férhetnek hozzá.

A VPN használata gyorsan megoldhatja ezt a problémát, és haladéktalanul megkerülheti a Netflix földrajzi korlátozásait.

Mi a legjobb VPN a PUBG számára Thaiföldön?

A legtöbb VPN képes megadni az összes alapvető funkciót a PUBG futtatásához Thaiföldön.

A legjobb lehetőség azonban kétségtelenül a PureVPN.

Azt’A dedikált thai szerverek garantálják a gyors és megszakítás nélküli kapcsolatot, miközben sima és élvezetes élményt nyújtanak.

A dolgok csomagolása

Az internet használata Thaiföldön az elmúlt néhány évben veszélyesvé vált. Az emberek jogi tevékenységekkel szembesültek digitális tevékenységeik miatt. A VPN online álcázhatja személyazonosságát, és biztonságban tarthatja Önt.

A PureVPN a legjobb körkörös megoldás, mivel biztosítja az összes szükséges funkciót, hogy a felhasználók biztonságban maradjanak az internet böngészése közben. A Surfshark viszont a költségvetés-barát, mégis rendkívül hatékony lehetőség közül választhat.

Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy milyen volt az ezekkel a lehetőségekkel kapcsolatos tapasztalata.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me