VPNSecure Review 2019

Baserat på en ovanlig plats för en VPN-tjänst gjorde VPNSecure.me inte’Det verkar som en lämplig tjänst vid första anblicken, men den här tjänsten har många aspekter på det som sprungit upp en stor överraskning på mig.

Och i denna holistiska VPNSecure-granskning, jag’Jag kommer att testa deras påståenden, prestanda, funktioner och andra aspekter av tjänsten för att ta reda på om det’är det bästa VPN som jag rekommenderar eller bara en annan skam som verkar på marknaden för att få ett snabbt pengar.

jag’Jag kommer att erbjuda de bästa anledningarna till att använda den här tjänsten såväl som några avstängningar under denna översyn och först då kommer jag att berätta om den här tjänsten rekommenderas från mitt slut eller inte.

VPNSecure prissättningsgranskning

VPN: er kan säkert vara dyrt och jag är inte emot det alls men tjänsten måste motivera sina prislappar om de är högre än normen.

ExpressVPN’s planer är bland de dyraste i branschen men de är värda det med tanke på leverantören’s stellar pålitlighet och trovärdighet till data.

VPNSecure’s planer är också mycket prissatta och i huvudsak samma konsol som ExpressVPN’s.

De erbjuder för närvarande tre typer av prisplaner beroende på längden på prenumerationen du tänker välja:

 1. Månadsplan: $ 9,95 / månad faktureras en gång
 2. 6 Månadsplan: $ 8,32 / månad ($ 49,95 faktureras en gång)
 3. Årsplan: $ 6,66 / månad ($ 79,95 faktureras en gång)

VPNSecure.me Prissättningsgranskning

Månadsplanen får enligt mig ett stort NEJ! och det’Det är för att det är för dyrt att till och med överväga när vi ser alla funktioner och förmågor som tjänsten erbjuder.

Halvårsplanen kan vara acceptabel, men ändå’är inte inom mitt acceptabla intervall.

Den bästa planen är deras årliga affär definitivt eftersom det erbjuder precis rätt pris för vad deras tjänst kan ta ut maximalt.

Om du någonsin vill prenumerera på tjänsten, välj bara den här planen.

Men en av de bästa funktionerna i deras tjänst totalt sett gör att du enkelt kan kontrollera om tjänsten frågar bra pengar för sina prenumerationer eller inte!

Ja, jag pratar om VPNSecure’s 30-dagars kostnadsfri provningsperiod för noll.

VPNSecure Review 2019

Testet är så lätt att komma åt att jag rekommenderar att du provar det just nu. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress och du är redo att gå!

Leverantören måste definitivt lovordas här för att erbjuda en så stor kostnadsfri prövning när normen är motsatt, dvs att vara snål och be om en betalning och ge en återbetalningsgiltighetsperiod i rättegångens namn. Inte acceptabelt alls!

Fler leverantörer som anges i vpn-recensioner måste följa VPNSecure’s kostnadsfria prövningspolicy eftersom den exemplifierar det förtroende leverantören är villig att investera i och erbjuda tjänsten i 30 dagar gratis.

En gratis rättegång är inte bara en rättegång, den’ett uttalande, som när det görs rätt visar att leverantören litar på sin tjänst så mycket att den vet att om köparen använder sin tjänst bara en gång, kommer han definitivt att vara villig att betala för prisplanerna.

Nu kommer du till de sätt som du kan betala för tjänsten, dvs betalningsmetoder, erbjuder leverantören många alternativ:

vpnsecure.me Betalningsmetoder

 • PayPal
 • Kreditkort
 • Bitcoin
 • perfekta pengar
 • Payza
 • PaymentWall

Leverantören erbjuder en enda krypto som är okej men jag är förvånad över frånvaron av AliPay för det’är en stor betalningsmetod i dag särskilt för konsumenterna från Fjärran Östern, så att’är lite av en downer.

Men bortsett från det är alternativen tillräckliga för att underlätta en mängd olika användare.

VPNSecure Security Review

VPNSecure gör det genom sin egen antagning’logga in följande typer av data:

 • IP-adress
 • Anslutningsstämpel
 • Koppla bort tidsstämpeln
 • Bandbredd används
 • DNS-förfrågningar

Dessa är de viktigaste typerna av uppgifter om din integritet online och VPNSecure loggar inte in dem, vilket gör det till en mycket säker tjänst.

Dokumentet om integritetspolicy är dock lite vagt och till och med oklart. Andra VPN: er har dessa dokument väl utarbetade och omfattande men inte VPNSecureMe. Men det’Det är okej eftersom de helt enkelt har sagt vilka typer av loggar de inte gör’t behålla, även om de inte gjorde det’t nämna detaljerna.

Integritetspolicy bör vara mer som den som erbjuds av MullvadVPN, intressant och fördjupad.

En annan problematisk del om denna tjänst är dess läge, dvs. Australien, ett inte så gynnsamt land när det gäller att basera en VPN-tjänst i.

De flesta andra tjänster väljer platser som Brittiska Jungfruöarna eller Singapore som bas och det’beror på att dessa platser har otroligt vänlig datapolicy på plats.

VPNSecure har fortfarande inte’Det hade varit ett fall med lagar om lagring av uppgifter om marken och det har inte funnits något känt fall med begäran om utlämning av uppgifter från myndigheterna än så det kan antas att det är säkert för nu, men osäkerhet om att dessa saker händer på en inte så avlägsen framtiden kommer med det’s baserat.

Dess avverkningspolicy är bra och om så’s följde som leverantören säger att det följs, sedan vann även Australien’Det är ett stort problem som leverantören’s läge.

Men som med allt annat med den här tjänsten, följs en dålig sak av en som är så otroligt bra att den överskuggar effekten av den tidigare saken.

VPNSecure erbjuder dig en sällsynt funktion. Du kan välja din chifferstyrka när du vill. Denna enda funktion imponerade mig mest och det’Det beror på att nästan alla leverantörer har en krypteringsstyrka aktiverad som standard och lämnar inget åt användaren, men VPNSecure är annorlunda.

VPNSecure Review 2019

Och medan den här standardinställningen erbjuder krypteringskrypteringsalternativ som DES-CBC och AES 128, skulle jag inte’t rekommenderar att du väljer något annat än alternativet för AES-256. Anledningen till detta är att det nästan är nästan oförstörbart. Ingen hackare kan tränga igenom den och det kan finnas en superdator som är tillräckligt kraftfull för att köra en våldsam attack på den.

VPNSecure Review 2019

Välj AES 128 (vilket också är extremt säkert) endast när du behöver lite extra hastighet från VPN-anslutningen, men bortsett från det bör AES-256 vara din standardkod.

VPNSecure.Me erbjuder också en kill switch-funktion som du enkelt kan komma åt och stänga av eller slå på när du vill från appen’s inställningsmeny.

Den här funktionen är avgörande för att skydda din säkerhet online eftersom det är detta som kommer att koppla bort dig från internet automatiskt om appen stöter på ett problem eller om anslutningen tappar, och därmed skyddar din verkliga IP från att läcka igenom.

De stödda protokollen för VPNSecure inkluderar OpenVPN och PPTP och jag vann’Jag rekommenderar att du använder det senare eftersom det’är känd för att vara ganska osäkra.

OpenVPN är ett protokoll som körs med öppen källkod, vilket betyder att det inte är’t i någon’s monopol så att ingen enhet direkt kan kontrollera det och tillsammans med det gör dess öppen källkod’t låta eventuella sårbarheter att dröja kvar och skapa säkerhetsslingor.

VPNSecure.Me Server Network Review

För att en VPN-tjänst ska kunna tillgodose den moderna användarnas behov måste servernätverket erbjudas väl spridd, mångsidig, säker och kunna vara tillräckligt kraftfull för att utföra blockering av aktiviteter.

VPNSecure’s servernät är spridd över 50 länder över hela världen och utgör cirka 80 servrar.

Detta är ganska mindre än vad topp-VPN: n har att erbjuda för t.ex. PureVPN erbjuder dig cirka 2000 servrar medan NordVPN erbjuder mer än 5000 servrar för närvarande.

Men ändå kan leverantörens servernätverk betecknas som mellanintervall, dvs. acceptabelt.

Men det måste lägga till fler servrar i regioner som Afrika, Latinamerika, Central- och Mellanöstern Asien etc. för att få en mycket bredare räckvidd tillsammans med snabbare hastigheter för användare över hela världen.

Kommer nu till servernätverket’prestanda, jag kontrollerade först deras säkerhet genom två lämpliga tester, dvs DNS-läckagetest och WebRTC-läcktest, och resultaten var mycket uppmuntrande.

VPNSecure klarat DNS-läcktestet med flygande färger tillsammans med WebRTC-läcktest som gjorde det möjligt för mig att betygsätta det servernätverk’s säkerhet som robust och kraftfull.

Användare kan känna sig säkra när de definitivt ansluter till denna leverantör och vet att deras IP har vunnit’t läcker online på vilket som helst medium.

VPNSecure Review 2019

VPNSecure Review 2019

Kommer nu till Unblocking-upplevelsen.

Tja, VPNSecure har fått mycket arbete att göra på detta område eftersom dess amerikanska servrar inte gör det’t arbetar för närvarande med avblockering av Netflix US. Detta innebär att leverantören förlorar vissa stora VPN-egendomar för varm kaka just nu, eftersom funktionen Unblocking Netflix US är efterfrågad idag.

VPNSecure Review 2019

Ja, de kanadensiska och vissa europeiska servrar arbetade med Netflix, men när de använde Netflix med en VPN, en användare’Det främsta motivet är att använda VPN för att få tillgång till ett mycket bredare innehållsbibliotek än det för närvarande kan. Netflix US är överlägset, det största biblioteket som strömningsleverantören har att erbjuda och om en VPN inte kan blockera det, då’är inte tillräckligt bra för att rekommenderas som Streaming VPN.

Men trots den nedslående prestanda på Netflix-fronten kan användare få en stor återlösande poäng med leverantören i det faktum att över 90% av dess servrar är P2P / Torrenting vänliga!

Endast tre servrar i hela nätverket don’t stöder aktiviteten och de är som följer:

 • UK1
 • UK2
 • US10

Och med tanke på robustheten i säkerheten som dess servererbjudande erbjuder, rekommenderar jag att du kan välja VPNSecure för att komplettera dina Torrenting-aktiviteter.

Kommer nu till en av de viktigaste aspekterna som förmodligen definierar ett VPN’s servernätverk’s förmåga i dag’s era dvs hastighet.

Vanligtvis är ett VPN antingen extremt dåligt eller extremt bra med sina hastigheter, inga in-betweens, men VPNSecure var ganska ojämn i sin hastighetsprestanda genom en stor majoritet av sina servrar.

Här är den bästa hastigheten jag fick från en server vald från en slumpmässigt vald lista över 10 servrar från leverantören’s nätverk.

Ping: 63

Ladda ner: 26,99 Mbps

Ladda upp: 34,41 Mbps

Anslutningshastighet: 50 Mbps

server: nederländerna

VPNSecure Review 2019

Nedladdningshastigheterna minskade med nästan 46%, vilket är för högt med tanke på att normen för hastighetsförlust bland de bästa VPN: erna ligger i intervallet 20-30%. Allt över 40% innebär att VPN kan användas och det kommer att erbjuda en hanterbar upplevelse men inte något att skriva hem om.

På andra servrar var hastigheterna nästan i samma fönster, men två servrar registrerade hastigheter som inte kunde’t bara trodde. De var nere i intervallet 70-80% hastighetsförlust.

Jag tror att VPNSecure måste förbättra sin hastighetsprestanda otroligt om den inte gör det’Jag vill inte att den här enskilda faktorn ska överskugga alla andra bra poäng i sitt servernätverk.

VPNSecure-klientappgranskning

Det förväntas i dag att en VPN-leverantör erbjuder åtminstone de dedikerade klienterna för den mest populära typen av operativsystem och enheter. Dessa inkluderar vanligtvis kvartetten Windows-, Mac-, Android- och iOS-baserade operativsystembaserade enheter.

Ibland anses Linux också nödvändigt men eftersom det är ett komplext, programmeringsbaserat operativsystem, som endast används av tekniska geeks, är en leverantör okej utan att en klient också har det.

VPNSecure erbjuder också kunder för bara den populära kvartetten, dvs Windows, Mac, iOS och Android samt Linux, vilket är tillräckligt bra för en leverantör av denna skala.

vpnsecure.me Klientappar

Men i dag har vissa topp-VPN: n också börjat erbjuda support för nischenheter, liksom att erbjuda en dedikerad klient för Firestick. Men jag har tillflyktsort’ännu inte sett en liten eller medelstor leverantör ta ett liknande steg eller introducera en dedikerad klient för en nischapparat. Det skulle vara bra om det skulle erbjudas lite extra funktionalitet som fortfarande kommer till VPNSecure,

Leverantören’s app är kanske det bästa med det.

VPNSecure Review 2019

UI och UX är bara lysande. Jag gillar verkligen hur enkel och välfokuserad appen är i alla aspekter. Och utöver det hela, ligger dess stora glans i det faktum att det erbjuder fantastisk funktionalitet.

VPNSecure Review 2019

Du kan ändra temafärgen, operationsspråket, chifferstyrkan etc. med otrolig enkelhet. Serverväxling gick också smidigt och varje gång du vill välja den andra servern måste du koppla bort till den andra. Jag gillade verkligen den del där du får en liten blixtskylt bredvid servern du är ansluten till.

I många andra VPN-leverantörer’s klienter, när du ansluter till en server försvinner serveralternativlistan och du sitter kvar på huvudskärmen som säger att du ansluter till denna server på den här platsen, men VPNSecure’s Windows-klient låter dig stanna i serverlistan samtidigt som du anger vilken server du är ansluten till.

Det är bara bra hur mycket skillnad en enkel poäng kan göra.

Kudos till leverantören för en så stor och samordnad insats för att bygga klienten så obefläckat.

VPNSecure Review 2019

Tillsammans med denna VPNSecure erbjuder också support för routrar men bara om de stöder OpenVPN, DD-WRT eller tomat eller OpenWRT PfSense. Detta kan låta dig använda VPN-anslutningen på alla dina enheter utan att installera leverantören’s kunder på dem.

VPNSecure Support Review

En annan stjärnhöjdpunkt i VPNSecure är dess snabba, pålitliga och mycket kunniga stöd. Jag hade allvarligt mina förhoppningar när jag kontaktade supporten, eftersom små och medelstora leverantörer inte’Jag erbjuder vanligtvis tillräckligt bra stöd, men pojken hade jag fel.

VPNSecure Review 2019

Deras livechattfönster är så aktivt att supporten gjorde inte efter att jag slutat ställa frågor om deras tjänst’t säga tack och lämna och inte avstängde min chatt abrupt, utan snarare lämnade det ett underbart utformat meddelande om huruvida de kan hjälpa mig genom några andra produkter de’har fått.

VPNSecure Review 2019

För alla som letar efter en tillräckligt bra lektion i den bästa formen för modern kundsupport, här är det!

Överlägset ett av de bästa stödsystemen på plats av en VPN i hela branschen.

Vad VPNSecure förlorade som en tjänst i fråga om skakiga hastigheter och ingen amerikansk Netflix-avblockering kom tillbaka i hur dess klient fungerar och hur dess support svarar.

Slutsats

Rekommenderar jag VPNSecure eller inte?

Jo, ja, och jag har mina skäl till det.

Leverantören har fluktuerande hastigheter och det kanske inte blockerar Netflix för dig, men det är säkert, pålitligt och kundvänligt till ett fel.

Prissättningen är lite hög och det är också en fråga och jag rekommenderar leverantören att den ska sänka sina priser eller skapa en annan plan som en tvåårsavtal med bättre priser för att få tjänsten att se ut så värdefull som den är.

Sammantaget förtjänar VPNSecure ett stort ja för åtminstone ett engångsprövning, och säkert du’Jag ser de bästa aspekterna av tjänsten när du använder den kontinuerligt.

Om du’har använt den här tjänsten eller vill använda den, berätta om dina tankar eller lämna frågor du kan ha i kommentartråden nedan.

Похожие статьи

 • Hola VPN Review 2019 - A Dangerous “Fri” VPN som ska undvikas!

  Hola VPN startades 2017 och grundades av Ofer Vilenski och Derry Shribman och är ett välkänt namn bland freebies. Den använder en freemium-modell, vilket betyder att de...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 5.54 Servrar 13 loggar Inga loggar Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Nej Rekommenderas...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdiktion Ryssland Pris $ 1,99 / mo för en 1-års plan Servrar 36 Servrar i 32 Platser Loggar Butiker Loggar Kryptering Proxy Service (Ingen kryptering) Avblockerar...

 • TigerVPN Review 2019 - En kraftfull VPN som behöver en liten push!

  TigerVPN grundades 2011 och är en Slovakisk baserad leverantör av säkra privata nätverkstjänster. Det ägs av ‘Tiger på jobbet’ - ett tekniskt företag...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me