VPNBaron áttekintés 2019

igazságszolgáltatás Románia
Ár $ 5.54
szerverek 13
Naplók Nincs napló
Titkosítás OpenVPN / L2TPIKEv2
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
torrentezés- Igen
Kínában működik Nem
Ajánlott  Nem
Weboldal vpnbaron.com
Kompatibilitás ablakok

A VPNBaron számos fontos tulajdonsággal rendelkezik, és drága

A VPNBaron egy viszonylag kisebb szolgáltatás a VPN-iparban. Romániában található VPN szolgáltatás a legjobb tervét havonta 5,54 dollárra (évi üzlet) kínálja, csupán 7 napos visszatérítési időtartammal, azaz karakterláncok nélkül.

A szolgáltatás ismert, hogy biztonságos, gyors és megbízható. Sajnos, a legtöbb más piaci szolgáltatóhoz hasonlóan, a VPNBaron sem működik a Netflix feloldásának feloldásában vagy a “Nagyszerű tűzfal” Kínában.

Még jobb alternatívaként azt javasolnám, hogy válasszon egy funkciócsomaggal ellátott PureVPN-t, amelynek alacsony indulási ideje 1,65 dollár / hónap, egy ötéves tervre. Nem bajba kerül a VoD-k, például a Netflix, mint a földrajzi korlátozások megkerülése vagy a kínai felhasználók biztonságának felkínálása. 

Szerver száma 13 Szerver
igazságszolgáltatás Románia
Naplók Nincs napló
torrentezés- Igen
Feloldja a Netflix szolgáltatást Igen
Ár 5,54 USD / hónap (66,49 USD egyszer számlázva)
jegyzőkönyvek OpenVPN / L2TPIKEv2
Megkerüli a kínai tűzfalat Nem
Adat titkosítás AES-256
Alternatív PureVPN

A VPNBaron titkosítás és protokoll támogatás áttekintése

A VPNBaron támogatja az OpenVPN protokollt, de választhat L2TP és IKEV2 protokollokat is, ha akar, tehát a protokoll lehetőségei kissé átfogóak.

Mobil eszközök esetében az Ikev2 protokollnak van egy VPN-On-Demand funkciója, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy biztonságban maradjon, függetlenül attól, hogy ugyanazon a kapcsolatról marad-e, vagy pedig kapcsolja-e.

A titkosításhoz a VPNBaron által telepített szabvány AES-256-CBC rejtjel, amely a legbiztonságosabb titkosítási protokollnak van értelme, mivel szó szerint törhetetlen.

VPNBaron joghatóság felülvizsgálata:

A VPNBaron Romániában található, ez nagyon jó választás az adatjogi törvények vonatkozásában. Románia nem’t ne legyen olyan kötelező adatmegőrzési törvény, amely az adatokkal kapcsolatos adatvédelmet veszélyeztethet.

Az ország nem része semmilyen veszélyes kémszövetségnek, mint például az 5 szem, tehát teljes jelzés a VPNBaron számára a joghatóságának megszerzéséhez..

A VPNBaron naplózási irányelveinek áttekintése

VPNBaron nem’Egyáltalán nem naplózza a felhasználói adatokat, így megoszthatja ezt a hírnevet az iparág legjobbjaival.

Információkat gyűjt csak az aktív kapcsolatokról, hogy korlátozza az egyidejű kapcsolatok számát a politikájának megfelelően, de mi nem’Ez nem számít naplók vezetésének bármilyen módon.

Ráadásul, amikor áttekintettük annak adatvédelmi politikáját, meglepően örömmel tudtuk ezt A VPNBaron megfelel a GDPR-nek és nem’a felhasználói naplókat semmilyen módon ne tárolja.

VPNBaron árazási áttekintés

VPNBaron kínál három árképzési terv Jelenleg ezeket a nevezetesen néhány népszerű díszfémet kapta: (Az árakat dollárban adják meg. Az árak az árfolyam változásaitól függően változhatnak)

VPN báró áttekintés - árképzés

 • Az Bronz terv: 9,56 USD / hó, egyszer számlázva
 • Az Ezüst terv: 7,76 USD / hónap (46,57 USD egyszer számlázva)
 • Az Arany terv: 5.54 USD / hónap (66.49 USD egyszer számlázva)

Ezek a tervek ugyanazokat a funkciókat kínálják, kivéve a beérkező több bejelentkezés számát. A bronz terv lehetővé teszi a szolgáltatás használatát egyszerre két eszközön, az ezüst terv lehetővé teszi a VPN három eszközön történő egyidejű használatát, az arany terv pedig akár 5 egyidejű bejelentkezést tesz lehetővé..

Az árazáshoz visszatérve a havi terv véleményünk szerint kissé túlárazott, mivel a kínált szolgáltatások, mint például a kiszolgálók csak 14 országban, az egyik eszköz bejelentkezés, a korlátlan sávszélesség, a Netflix feloldása többek között, túl kevésbé értékesek ahhoz, hogy ezt az árat igazolják. címke.

A szokásos szolgáltatások kivételével, tehát nem megfelelőnek minősítjük a havi tervet.

Az ezüst terv, amely a felhasználónak 7,76 dollárt fizet havonta, szintén meglehetősen drága, és egyáltalán nem veszi figyelembe.

Az arany terv a VPNBaron’Legjobb terv, mivel havonta mindössze 5,54 USD-t kínál a szolgáltatásnak, így a tétel legértékesebb ajánlatának tűnik. De ha előfizet egy sokkal jobb szolgáltatóra, mint például a Surfshark, amely sokkal több kiszolgálót és szolgáltatást kínál, mindössze havi 1,99 dollárért havonta kétéves szerződésekor, a VPNBaron’s nagyon dráganak tűnik.

A VPNBaron Review szerint a szolgáltatónak tömegesen csökkentenie kell az árat, ha valódi értelemben vett versenyben akar lenni az iparág legjobb szolgáltatóival..

A VPNBaron fizetési módszerei és a visszatérítési politika áttekintése

VPNBaron’A fizetési mód kínálása egyszerű, rövid leírása.

Az árazási terveket hitelkártyák, Paypal, vagy akár kriptovaluták segítségével is megteheti.

A VPNBaron lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 10 különféle kriptográfiai fizetést végezzenek, beleértve a Bitcoint is, ezáltal biztosítva, hogy a felhasználók névtelen fizetési lehetőségek álljanak a rendelkezésükre..

A VPNBaron fizetési módszerei és a visszatérítési politika áttekintése

azonban, ha kriptovalutakon keresztül fizet, megteheti’t nem garantál visszatérítést, ez az, ami a szokásos iparági gyakorlat a kriptográfiai kifizetéseknél.

A VPNBaron visszatérítési politika áttekintése

A VPNBaron azt mondja 7 napon belül igényelheti a visszatérítést kérdés nélkül, de áttekintõként mi nem’Nem döntenek a dolgokon, kivéve, ha belemerülünk a részletekbe’pontosan mit csináltunk.

VPNBaron áttekintés 2019

Elolvastuk a szolgáltatási feltételeket, amelyek egyértelműen megemlítették, hogy a visszatérítés csak akkor érvényes, ha Ön’ve kevesebb, mint 10 GB adatot használt, vagy kevesebb, mint 50 munkamenetet végzett a VPN-sel.

VPNBaron áttekintés 2019

Ha arra készül, hogy feliratkozik erre a VPN-re, akkor a szolgáltatás használatának megkezdésekor meg kell változtatnia ezt a korlátot. Egyáltalán nem felhasználóbarát, időszak!

VPNBaron App kompatibilitási áttekintés

A VPNBaron csak egy Windows kliens alkalmazást kínál, és azt’minden.

Szó szerint nincs alkalmazás Mac, Android vagy iOS számára.

Ez azt jelenti, hogy a VPNBaron a mi kompatibilitási kínálatunk szerint a legrosszabb VPN-k közé tartozik’eddig áttekintettük.

Tiszta, sima, könnyű felülettel a Windows VPN klienst nagyon könnyű használni, de még akkor is, ha ez az ügyfél jó, nem engedhetjük el, hogy a szolgáltató’t ugyanolyan élményt nem kínálnak a népszerű platformokon.

VPNBaron Server Network áttekintés:

A VPNBaron Review szerint a szolgáltató szervereket kínál mindössze 13 országban világszerte.

És többségük túlnyomórészt Észak-Amerikában és Európában található.

VPN Baron Review - Kiszolgálók csak 13 helyen

A kiszolgálók biztonságban voltak a DNS és a WebRTC szivárgások ellen, ami nagy plusz, de a sebesség továbbra is nagymértékben ingadozik, még akkor is, ha ugyanazon kiszolgálón különböző időpontokban ellenőriztük.

A VPNBaron problémája nem’t a kiszolgálók alacsony számáról, de a felhasználói problémákat folyamatosan akadályozó teljesítményproblémák.

VPNBaron Netflix feloldása

A legfontosabb VPN-szolgáltatások napjainkban az a referenciaérték, hogy mennyire oldják fel a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldását, különös tekintettel a streaming webhelyekre.

Ma’Világában a felhasználók egyre több hozzáférést igényelnek a globális tartalomhoz, és könnyen választanak olyan szolgáltatásokat, amelyek a lehető legkönnyebben megnyithatják számukra a földrajzi korlátozásokat..

És mostantól számolnia kell egy másik nevet a VPN-k listáján, amelyek valóban igazak lehetnek szavukra a feladat végrehajtásakor, azaz a VPNBaron, ez a szolgáltató elég gyors a streaming támogatásához, és feloldja a nagyobb streaming oldalakat, mint például a Netflix.

A VPNBaron dedikált streaming szervereket kínál azoknak a felhasználóknak, akik fel akarják oldani a Netflix USA feloldását, és amikor ezeket a kiszolgálókat kipróbáltuk, kiderült, hogy a szolgáltatás valóban rendkívül jól működik a fent említett feladat végrehajtásában..

És ne felejtsd el, hogy a Netflix feloldása nem jelent fantasztikus hatást, mivel a webhely hatályos VPN-tilalommal rendelkezik, amely a VPN-ek nagy többségét erre a célra használhatatlanná teszi. Tehát biztosan elmondhatjuk, hogy a VPNBaronnak van egy kiváló minőségű csapata, az erőforrások és mindenekelőtt az elkötelezettség, hogy a felhasználók számára a legjobb élményt biztosítsák.

Kipróbáltuk a Netflix USA feloldásának szolgáltatását, és láthatja, hogy az Ex-Machina, a sci-fi film, amely csak az Egyesült Államokban érhető el, nem’t nem jelenik meg az eredményekben VPN kapcsolat nélkül.

VPNBaron áttekintés 2019

Amikor azonban a VPNBaron segítségével csatlakoztunk a dedikált streaming szerverhez, a Netflix USA feloldódott, és végre hozzáférhetünk az Ex-Machinához..

VPNBaron áttekintés 2019

Az egyetlen dolog, amely hiányzik a VPNBaron-tól’A feloldó képessége az, hogy annak funkcionalitása az asztali eszközökre korlátozódik.

VPN báró áttekintés - A Netflix nem támogatott mobilon

Nem’A mobil eszközökön nem dolgozik, ami zavaró, mivel sok felhasználó úgy dönt, hogy a mobiltelefon kielégíti streaming-igényeit. A VPNBaronnak a lehető leghamarabb hozzá kell adnia a mobil funkciókat a Netflix Unblocking szolgáltatáshoz, hogy biztosítsa szolgáltatása versenyképességét..

VPNBaron Torrenting Review

Támogatja a VPNBaron a Torrenting funkciót?

Igen, mert így mondja, de az egyetlen hely, ahol azt mondja, egy kis vonal az árképzési szolgáltatás listájában.

A webhelyén sehol másutt nem találtunk információt a Torrenting vállalkozásról.

De a VPNBaron elég biztonságos ahhoz, hogy elkényeztesse magát a Torrentingben, mivel nem teszi meg’nincs problémás szivárgás.

VPNBaron támogatás áttekintés

Egy másik dolog, ami elengedte a VPNBaront, az az élő csevegés támogatási funkciójának hiánya, mivel a szolgáltató eddig csak e-mailen keresztül nyújt támogatást..

Ez a folyamatot a legtöbb felhasználó számára nehézkes lehet, mivel problémáik gyors megoldására van szükség. Az e-mail támogatás nem’Nem határoz meg egy bizonyos válaszidejét, és ez lehetővé teszi a bizonytalanság bejutását.

Az e-mailes támogatási szolgáltatás max. Egy-két órán belül válaszokat kínál, és a részletekre való figyelem egyértelműbben személyre szabottabb, mint az élő csevegés támogatási szolgáltatásánál, ám ebben a gyors nappali korban a felhasználók kényelmesebb megoldásokat akarnak, mint átfogókat..

Mégis, az’Nem olyan, ami megakadályozhatja, hogy feliratkozzon erre a szolgáltatásra’Menüpontja a VPNBaron által a felhasználónak nyújtott egyéb hatékony szolgáltatásokhoz és felhasználói biztonsághoz képest.

Ettől eltekintve azt találtuk, hogy a szolgáltató rengeteg könnyen érthető oktatóvideót kínál, lépésről lépésre szóló útmutatókkal együtt, amelyek rengeteg megoldást kínálnak a felhasználók számára a leggyakoribb és néhány nem túl általános problémára.

Tehát, ha problémája van az élő csevegés támogatásának hiányával és az e-mail túl hosszú folyamatnak tűnik, folytathatja a tudásbázis oldalát, hogy korszerűbb megoldásokat kapjon a legtöbb kérdés megoldására..

A VPNBaron ajánlott?

Nem, mi nem’Nem javasoljuk a VPNBaront.

A VPNBaron néhány fantasztikus előnyt kínál. Azt’Gyors, könnyű, hatékony és nagyszerű tulajdonságokkal teli, és értékes VPN élményt nyújt. De az első megszakító az ár. A VPNBaron meglehetősen drága, figyelembe véve a szolgáltatás értékét, amelyet cserébe kínál.

Másodszor, sebessége csekély. Nagyon nagy különbség volt a sebességteszt eredményeiben, amelyet ugyanazon szerverektől kaptunk. Stabilitást várunk el egy VPN-től, és nyilvánvalóan nem a VPNBaronban.

Harmadszor, csak 13 országban szervereket kapsz. Hasonlítsa össze azt a NordVPN-t, amely 5678 szervert kínál az árának majdnem felére, és megérti, miért nem adunk’olyan tetszik, mint a VPNBaron, hogy ajánlhassa.

Negyedszer, a Windowson kívül egyetlen alkalmazást sem kínálnak, ami a felhasználóbarát szolgáltatás szempontjából súlyosan nagyon rossz..

Ha szüksége van egy megfizethető, de sokkal jobb alternatívára a VPNBaron számára, akkor választhat a Surfshark számára, amely egy erőteljes VPN szolgáltatás, több mint 800 szerverrel, Netflix feloldással, élő csevegési támogatással, áthatolhatatlan biztonsággal és még sok másnal, mindössze 1,99 USD / havonta..

Tudjon meg többet a Surfshark-ról itt.

Похожие статьи

 • Az AirVPN áttekintése 2019

  Az AirVPN-nek talán a leginkább rozsdásodáshoz méltó címkéje van a VPN-ipar egészében. Ezekkel a szavakkal határozza meg a szolgáltatást “A levegő az igazi lélegzéséhez...

 • TigerVPN áttekintés 2019 - Erőteljes VPN, amelyre egy kis push szükséges!

  A TigerVPN 2011-ben alakult, egy szlovák székhelyű biztonságos magánhálózati szolgáltató. A tulajdonos ‘Tigris munkahelyen’ - technológiai vállalat...

 • A Shellfire VPN áttekintése 2019

  Joghatóság Németország Ár 3,97 USD / hónap (95,16 USD 2 évre) Szerverek 37 Naplók Nincs titkosítás AES-256 feloldja a Netflix feloldását Nem Torrent Nem működik Kínában Nem...

 • VPNSecure Review 2019

  A VPN-szolgáltatás szokatlan helyen található, a VPNSecure.me nem’Első pillantásra nem tűnik megfelelő szolgáltatásnak, de ennek a szolgáltatásnak nagyon sok szempontja van...

 • Browsec VPN áttekintés 2019

  Oroszország joghatósága Ár: 1,99 USD / hó egyéves tervszervereknél 36 kiszolgáló 32 helyszínen Naplók Naplók Üzletek Naplók Titkosítási proxy szolgáltatás (Titkosítás nélkül) Feloldás...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me